10 beste PayPal-alternativer (Oppdatert for 2020)

PayPal har eksistert siden 1998. Siden den gang har den virkelig ikke endret så mye …

Med mange tiltak har det faktisk blitt mye verre – dyrere, mer regelverk og den samme vanskelig tilgjengelige kundesupporten. Det kan være på tide å se på PayPal-alternativer. ��

Jeg sier ikke at du ikke skal bruke PayPal. Imidlertid er det mange dokumenterte problemer med å bruke PayPal, og jeg gir ikke skyld for noen for å oppsøke et alternativ.

Da PayPal først ble lansert, var det revolusjonerende. Det er ikke en overraskelse at halvparten av PayPal-gründerne nå er milliardærer.

PayPal fikk virkelig trekkraft når eBay brukte det til de fleste av transaksjonene. Gjennom årene så det ut til at alle brukte PayPal for sikre online transaksjoner.

Spol frem til 2020 – det er så mange andre alternativer nå. De er alle vellykkede selskaper, men de fungerer på samme måte som PayPal. Hvorfor bruker folk dem?

PayPal gjør ikke alt perfekt, og mange av alternativene inntar nisjeområder. Disse andre selskapene hadde også muligheten til å finne et problem med PayPal og avhjelpe det i sin egen programvare.

La oss se på PayPal-alternativene som er tilgjengelige i Canada. ����

Den lave ned

Når problemer med PayPal oppstår, eller hvis du leter etter et annet betalingsalternativ av forskjellige årsaker, er det mange alternativer å velge mellom.

Den beste samlede betalingsprogramvaren er Square.

Den beste e-handelsløsningen er Stripe.

Det beste personlige betalingsalternativet er Venmo.

1. Square – Beste generelle betalingsprogramvare

Når du er ute og handler eller kjøper en kaffe på en lokal kaffebar, har du sannsynligvis betalt med noe som ser slik ut:

Det er Square’s POS-system. Selskapet, startet av Jack Dorsey fra Twitter-berømmelse i 2009, begynte med å tilby et donglevedlegg til folks telefoner. Dette tillot alle å akseptere betaling med kredittkort.

I dag driver Square mange fysiske og nettbutikker.

Når du starter en fysisk butikk, er et av de første spørsmålene som må besvares hvordan du skal godta betaling med kredittkort. Tidligere var det et mareritt å sette alt opp for å gjøre det. Nå, alt du trenger er en iPad og Square POS-teknologi.

Squares avgifter er sammenlignbare med PayPal. Hver sveipe vil koste deg 2,65% av transaksjonen. Alle betalte kvadratfakturaer vil koste 2,9% samt et gebyr på $ 0,30. For alt salg av nettbutikker koster tjenesten 3,4% og $ 0,15 per transaksjon. Alle avgifter er lett å se i systemet deres også.

2. Stripe – Beste e-handelsløsning

Stripe er det beste selskapet på denne listen. Vanligvis vil jeg ikke si noe som det er ekstremt subjektivt. Alt du trenger å gjøre er å lytte til grunnleggerne snakke om historien sin og se hva de gjør i dag for å forstå at de prøver å gjøre verden bedre for mennesker.

Selskapet ble startet for å gjøre e-handelsbetalinger enkelt og greit for alle bedriftseiere. Stripe brukes i alle de mest populære e-handelsløsningene som Shopify, WooCommerce, Wix og Squarespace.

Opprinnelig, alt du måtte gjøre er å kaste noen få linjer med kode på nettstedet ditt for å komme i gang. Du kan fortsatt gjøre det nå, men på alle større plattformer kan du bare installere en app eller plugin.

Stripe-avgifter ligger på 2,9% og 0,30 dollar per transaksjon. Hvis du bygger en netthandel enn Stripe er et solid valg.

3. Venmo – Beste personlige betalingsalternativ

Venmo er mitt personlige favorittalternativ på denne listen. Da jeg var liten tenkte jeg at pengeoverføringer ville være enkle og futuristiske. Når jeg ble voksen antok jeg alltid at jeg bare kunne ta tak i håndleddet og tenke på hvor mye penger jeg ønsket å gi dem.

Vi har ikke helt kommet dit. Vi kan imidlertid bare åpne Venmo på telefonene våre og sende vennene våre $ 10 for pizzaen de nettopp bestilte for oss.

Vi er nesten i en futuristisk tid der dette vil gi noen penger:

Inntil da bruker vi Venmo.

Venmo er gratis å bruke med bankkontoen eller debetkortet ditt. Du kan til og med betale folk med kredittkortet ditt, men du vil pådra deg et gebyr på 3%. Betalingstjenesten tilbyr også sitt eget kort, kalt Venmo-kortet, som gir en hel rekke fordeler.

Det er også gratis å samle inn pengene på bankkontoen din, og pengene dine kommer dit på en dag. Hvis du ønsker en øyeblikkelig overføring, vil du bli pålagt et gebyr på 1% til minimum 0,25 dollar og maksimalt 10 dollar.

Appen kan være treg å laste noen ganger, men det er bare fordi serverne deres blir rammet av tusenvis av transaksjoner hvert sekund.

4. Skrill – Internasjonale pengeoverføringer

Denne bransjen er fylt med kule navn, men Skrill vinner navnekonkurransen. Det høres ut som noe Captain Marvel skal slå.

Skrill fungerer som en digital lommebok som lar deg sende og motta penger. Å sende penger internasjonalt har alltid vært et problem, men på Skrill kan du gjøre det for 1,9%. Skrill gjør dette enkelt ved å bare trenge en e-postadresse.

Skrill gjør andre ting også, som å tilby et forhåndsbetalt. Det Skrill gjør best er internasjonale pengeoverføringer.

5. Zelle – Enkel bankoverføring

Zelle er ganske lik Venmo. De dro til markedet ganske annerledes. Venmo gikk etter sluttbrukeren og Zelle gikk etter bankene. Begge var gode strategier og har betalt seg.

Avhengig av banken du bruker (de fleste banker tilbyr dette), er alt du trenger å gjøre å hoppe i appen du bruker til mobilbank. Du velger bare en person til å betale basert på telefonnummeret eller e-postadressen. Så sender du hvor mye penger du vil sende.

Pengene vil gå direkte til bankkontoen deres fra bankkontoen din. Akkurat som Venmo er det ingen gebyrer for å bruke Zelle med mindre du bruker et kredittkort, i hvilket tilfelle vil det være et gebyr på 3%.

6. Google Pay – Sikkert alternativ for mobil betaling

Google Pay er den sikreste måten å betale mobilt på.

Alt du trenger å gjøre er å sveipe telefonlåskjermen på en betalingsterminal som godtar den.

Måten Google Pay sikrer alt på er ved å bruke en tokeniseringsprosess. Det tar kreditt- eller debetkortet ditt og oppretter et symbol for å representere det. Dette gjør det umulig for noen å stjele kortinformasjonen din.

Kortet ditt blir fremdeles belastet slik det normalt blir belastet, men det gjøres på en sikker måte.

7. WePay – integrerte betalinger for plattformer

WePay ble opprettet for å være en bedre PayPal. I utgangspunktet ønsker den å la folk godta betalinger på nettet uten å opprette noe foruten en WePay-konto for å gjøre det.

Det fungerer ekstremt på samme måte som PayPal, men har sentrert sin tilnærming rundt det å være problemfri.

WePay gjør det enkelt med transaksjonsgebyrene. Enten belaster den 3,5% av totalprisen eller minimum 0,50 dollar per transaksjon.

Tjenesten har blitt et populært valg for mange non-profitt, spesielt nybegynnere. Det har også vokst et fantastisk rykte for kundeservice.

8. Amazon Pay – Bruk eksisterende metoder

Amazon Pay er det mest enkle betalingsalternativet. Alt det egentlig gjør er å spare deg for tiden det tar å oppgi et kredittkort. Den lar deg bare bruke et alternativ du allerede har brukt på Amazon. Siden du sannsynligvis allerede bruker Amazon, er det mye fornuftig å bruke Amazon Pay.

Hvis du allerede er en Amazon Merchant og åpner din egen eCommerce-butikk, gjør det å ta imot betaling via Amazon Pay det enkelt å holde alle transaksjoner på ett sted.

Amazon Pay tilbyr også økt sikkerhet ettersom den ikke deler all informasjonen din med noen du kjøper varer fra.

9. Shopify-betalinger – Beste Shopify-alternativ

Hvis du eier en Shopify-butikk, gjør Shopify-betalinger det veldig enkelt å samle inn betalinger fra kundene dine. Hvis kundene dine har handlet på et annet Shopify-nettsted, vil de sannsynligvis allerede ha informasjonen sin lagret og klar til å gå.

Shopify opprettet Shopify Payments som et alternativ til å bruke tredjeparts betalingsprosessorer hvis du har opprettet en butikk på eCommerce-plattformen.

Gebyrene for Shopify-betalinger er nøyaktig de samme som Stripe med mindre du oppgraderer til en Advanced Shopify-konto.

10. Bitcoin eller annet krypto – privat alternativ

I midten av desember 2017 trodde alle Bitcoin skulle overta valutaverdenen. Alle ville betale uten å dele ut sensitiv økonomisk informasjon eller en bankkonto.

Det skjedde ikke akkurat, men folk har betalt med Bitcoin en stund nå.

Prosessen kan være forvirrende for noen mennesker, og det er ikke den mest stabile måten å ta betalinger fordi prisen på Bitcoin eller andre cryptocurrencies svinger hver dag.

Du må kjøpe noe cryptocurrency fra en sentral som Coinbase.

Neste trinn er å bruke en utgiftslommebok slik at du kan kjøpe noe med BitPay.

Deretter sender du betalingen du vil gjøre. Den deler ikke ut personlig informasjon og er relativt øyeblikkelig.

De eneste avgiftene som er involvert i dette er de som er på børser hvor du kjøper cryptocurrency og en gruvearbeidsavgift. En gruvearbeidsavgift fungerer som et transaksjonsgebyr og dekker alle nettverksutgifter ved sending av Bitcoin. Avgiftene er vanligvis under en dollar.

Problemer med PayPal

Siden hele listen er å vise frem alternativer til PayPal, la oss gå over hvorfor folk ikke vil bruke PayPal lenger. Pokker, det er til og med nettsteder som er fullt ut forpliktet til å søppel PayPal.

Opptrer som en bank, men er ikke en

PayPal er rett der det vil være. Den har frihet til å oppføre seg som en bank, men den har ikke noen forskrifter som en ordentlig bank.

Den tilbyr alle tjenestene til en bank, inkludert kreditt- og debetkort, alt sammen uten å tilby den samme beskyttelsen som en bank vil tilby. De tjener millioner på alle kundens transaksjoner og har store mengder penger.

Det er ikke påkrevd å hjelpe deg på samme måte som en bank er. Bankene må opprettholde sikkerheten og ha solide kundeservice og oppløsningstjenester.

Plutselig konto fryser

Disse problemene er godt dokumentert over hele internett. PayPal fryser kontoer ut av ingenting.

OK, det kan hende du tenker på deg selv, “Noe må utløse dette.”

Feil. Det skjer helt tilfeldig.

“Vel, jeg vil bare frigi den.”

Lykke til!

Prosessen for å frigjøre kontoen din er en full identitetsverifiseringsprosess som tar evig tid. Dette kan være sinnsykt frustrerende når du trenger å behandle betalinger for virksomheten din eller betale en leverandør.

Dårlig kundeservice

Hvis du liker å lese om at folk er sinte, bare Google, “PayPal kundeserviceshistorier”.

De er alle veldig dårlige.

Kundeservice hos PayPal er kjent for å være mindre enn teknisk kunnskapsrik, og ventetider er en vanlig klage. En førstehånds konto på LinkedIn viser en situasjon som har blitt gjentatt mange ganger.

Høyt gebyr

Avgiftene er høye på PayPal. Hver transaksjon blir belastet $ 0,30 og deretter 2,9% av totalen. Dette beløpet kan virkelig legge opp. Mange avgifter for alternativer er mye lavere.

svindel

Hvis du har prøvd å selge noe på Craigslist de siste årene, vil du bli oversvømmet av meldinger fra folk med dårlig grammatikk som prøver å lure deg ut av hva du selger.

Alle bruker PayPal for å gjøre dette. Tjenesten har til og med en side dedikert til å advare folk mot svindelen.

Pakk det opp

PayPal fungerer fortsatt for en stor del av befolkningen. De er fremdeles den ledende innen online transaksjoner.

Det er alltid grunner til å oppsøke alternativer i en bransje, og denne er ikke annerledes. Gjennom årene har mange alternativer dukket opp for å tilby løsninger for betalingsbehandling. Å teste ut noen få av dem er aldri en dårlig idé.

Paypal-alternativer – FAQ

Finnes det PayPal-alternativer?

Ja, det finnes utallige PayPal-alternativer. Noen av de mest populære er Stripe, Venmo og Square.

Hva kan jeg bruke i stedet for PayPal?

Det kommer an på hva du bruker PayPal for tiden. For personlige betalinger er Venmo et godt valg. For forretningstransaksjoner kan Square brukes. For strengt behandling av e-handel, er Stripe det beste valget.

Hvem er PayPal største konkurrent?

For øyeblikket er Square PayPal største konkurrent.

Kan jeg bruke PayPal i Canada?

Ja det kan du.

Hva er PayPal-gebyrer for å motta penger?

Gebyret for hver transaksjon er $ 0,30 USD og 2,9% av transaksjonen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author