Paras ilmainen pilvitallennustila vuodelle 2020

PilvivarastovektorikuvaIlmaista lounasta ei ole olemassa, koska sanonta kuuluu …

Mutta siellä olemme ilmaisia ​​näytteitä, jos tiedät mistä etsiä. Ja kun on kyse löytää paras ilmainen pilvitallennuspalvelu, voit löytää niitä melkein kaikkialta.

Nykypäivän parhaat pilvitallennuspalvelujen tarjoajat ovat enemmän kuin halukkaita antamaan sinulle vähän pilvitallennusta – täysin ilmaiseksi – siinä toivossa, että muutat uskolliseksi ja maksavaksi asiakkaaksi kokeilusi jälkeen..

“Ilmaisten” kokeilujen takana oleva totuus

Lisäksi useat näistä ilmaisista kokeiluista ovat todella hyödyllisiä, joten voit “koeajoa” melkein kaikki ominaisuudet, jotka saisit asiakkaalta täydellisenä. On kuitenkin tärkeää huomauttaa, että suurin osa ilmaisista pilvitallennusvaihtoehdoista – olivat ne sitten kokeiluversioita tai muuten – yksinkertaisesti ‘ei ole tarpeeksi tilaa useimmille yrityksille, mukaan lukien kaikki yritykset, joissa on enemmän kuin muutama asiakas tallentaa ja lataa tiedostoja.

Ne saattavat kuitenkin olla tarpeeksi henkilökohtaiseen käyttöön, ja kuten mainittiin, kannattaa silti yrittää saada tunne palvelusta ja käyttöliittymästä..

Parhaat ilmaiset pilvitallennuspalvelut vuonna 2020

Arvioidessamme palveluita, katsoimme ensisijaiseksi arviointikertoimeksi ilmaisen kokonaisvarastotilan (olettaen, että kaikki tässä olevat vaihtoehdot ovat lukittu-tiukka turvallisuuden näkökulmasta).

Lisäksi pidimme melkein yhtä paljon merkitystä ilmaiseksi toimitetuille eritelmille. Ominaisuuksien lisäksi otimme huomioon myös käyttäjäkokemuksen, jolla on tärkeä rooli määritettäessä, mikä paketti on paras ilmainen palvelu.

Jokaisella palvelulla on omat ylä- ja alamäet, joten luettelomme ei ole oikeasti objektiivinen. Keskityimme useisiin asioihin luettelon laatimisessa, joten laajennamme jokaista palvelua liikkuessamme niiden läpi. Tällä tavalla voit valita elinikäisen tilauksen arvoisen tilauksen, kun vihdoin päätät hankkia sen.

Joten tässä on luettelo parhaista ilmaisista pilvitallennusvaihtoehdoista vuonna 2020:

# 1 Google Drive: Hallitseva mestari

Avaintiedot
 • Google-tili
 • Ei tarpeellisia päivityksiä
 • Päivitetyt suunnitelmat ovat kannattavia

PLUSSAT

 Voit käyttää 15 Gt ilmaista tallennustilaa
Voit myös käyttää Google-dokumentteja ilmaiseksi
 Google-ohjelmisto tarjoaa kolmannen osapuolen sovellukset ilmaiseksi

HAITTOJA

 Tiedostoissa on hallittu salaus
Tietosuojaongelmia voi olla
Ei ole Linux-asiakasohjelmaa

Google Drive antaa sinulle ilmaiseksi 15 Gt siitä hetkestä, kun kirjaudut Google-tilille. Kuka tahansa, jolla on Android tai Gmail, saa tämän automaattisesti.

Vaikka sinun on jaettava tila postilaatikkosi ja Google Kuvien kanssa, se riittää silti, ettei sinun tarvitse päivittää maksulliseen ohjelmaan.

Kun joudut päivittämään, Google astui levylle tarjoamalla 100 Gt: n vaihtoehdon. 2 dollarilla kuukaudessa, sinulla voi olla 100 Gt käytettävissänne. Google Drive tulee hieman kalliimmaksi, jos haluat enemmän kuin 100 Gt dataa.

Google Drive tarjoaa sinulle kaiken maksutta tilaajana tarjoaman ilmaisen palvelun avulla. Tämä tarkoittaa, että sinun on käytettävä Google-dokumentteja ilmaiseksi. Voit myös käyttää Google Driven valtavaa ohjelmistoekosysteemiä upeita kolmannen osapuolen sovelluksia ja integraatioita, ilman lisäkustannuksia.

Google Drivessa olevien tiedostojen säilyttämisen haittana on, että alusta tunnetaan tiedostojen skannaamiseksi joka on valtava yksityisyyden huolenaihe. Googlen skannerit suojaavat sinua viruksilta, roskapostilta ja vaaralliselta sisällöltä, joka voi olla huono, jos muuten tavallinen tiedosto asetetaan karanteeniin ja vioittuu vaaralliseksi merkitsemisen jälkeen. He analysoivat kuitenkin myös sisältöä mainostaakseen asiaankuuluvia tuotteita käyttäjille, mikä on vakava yksityisyyden loukkaaminen, ainakin minun silmissäni.

Jos tämä häiritsee sinua, kannattaa valita toinen ilmainen pilvitallennusvaihtoehto, vaikka Google Drive tarjoaa kaiken muun.

Toinen kielteinen asia on, että Google Drive ei tarjoa viittausvaihtoehtoa. Tämä tarkoittaa, että sinulla on vain 15 Gt, ellet päätä maksaa. Jos näin on, ottaen huomioon, että ominaisuudet ovat samat maksetulle Google Drive -käyttäjälle, suosittelemme pitämään ilmaisen Google Driven ja käyttämään toista ohjelmaa lisäämään jo 15 Gt: n.

# 2 pCloud: Paras pilvitallennussalaus

Avaintiedot
 • 2 Gt: n tallennuksen aloitus
 • Mukava käyttökokemus
 • Multimedia

PLUSSAT

 Voit käyttää 10 Gt ilmaista tallennustilaa
Paketti tarjoaa hyvän käyttökokemuksen
 Voit myös käyttää video- ja äänentoistoa, ja mahdollisuus luoda soittolistoja

HAITTOJA

 Zero-tieto on kalliimpaa
Saat vähemmän jakamisominaisuuksia

pCloud tarjoaa käyttäjille tallennussuunnitelmat, jotka alkavat 2 Gt ilmaisella pilvitallennuksella yksinkertaisesti kirjautumalla tilille.

Tämä on paljon ei varastotilan vuoksi, joka on vakio, vaan koska ominaisuusjoukko on samalla tasolla heidän lähtötason maksettujen suunnitelmiensa kanssa. Lisäksi, kuten muut palveluntarjoajat, voit saada lisätilaa – 8 Gt arvoa – suorittamalla joitain yksinkertaisia ​​tehtäviä, kuten ohjaamalla muita ihmisiä alustalle..

Ilmaisen pCloud-palvelun saamisesta puuttuu kaksi tärkeää ominaisuutta: salasanat ja viimeinen voimassaolopäivä linkkien jakamiseen. Ongelman välttämiseksi joudut vaihtamaan 500 Gt: n tai 2 Tt: n pakettiin. Vaikka nämä molemmat ovat kohtuuhintaisia ​​verrattuna markkinoilla oleviin moniin, se on iso haittapuoli kun ilmainen tili ei tarjoa näitä ominaisuuksia.

Puuttuvien ominaisuuksien lisäksi, pCloud-palvelu ilmaisille jäsenille erottuu edelleen. Olin vaikuttunut sen sisäänrakennetusta ääni- ja videosoittimesta – joka käytännössä antaa sinun suoratoistaa musiikkiasi ja katsella elokuvia pilvestä – sekä pCloud-tilin hyödyllisestä ominaisuudesta, jolla pystyt hallitsemaan HD-suoratoistoa.

Pilvien tallennuskulut kasvavat todella ajan myötä. On ärsyttävää maksaa joka kuukausi. Se on pisteeseen, että kertamaksun maksaminen fyysisestä kiintolevystä on parempi taloudellinen valinta.

Onneksi pCloud antaa sinun maksaa kertaluonteisen maksun heidän pilvivarastostaan. Voit saada heidän 500 Gt: n paketinsa ikuisesti 175 dollarilla. Tämä tarkoittaa, että sinulla on kiintolevy, joka takaa toimivan koko elämän. Jos käytät sitä 10 vuoden ajan, tallennuskustannukset ovat noin 1,50 dollaria kuukaudessa.

Monet ihmiset – mukaan lukien minä – rakastavat pCloud nolla tietoturvapalveluita. Surullinen osa on se, että et saa nauttia nollatiedon kokemuksesta – vaikka sinulla olisi pCloud Premium-tili. Lopulta joudut maksamaan enemmän pCloud-salauksesta. Silti ilmaisena palveluna kirjaudut Cryptoon ilman, että sinun tarvitsee antaa rahaa Premiumille.

Muutamista pienistä haitoista huolimatta pCloud on luettelon kärjessä ja sillä on suuri käyttökokemus ja runsaasti ilmaista tallennustilaa.

# 3 MediaFire: Tonnia ilmaisia

Avaintiedot
 • 10 Gt tallennustila alussa
 • Halpa ja luotettava
 • Palkitseminen viittausjärjestelmä
 • Mahdollisuus lisätä tallennustilaa

PLUSSAT

 Voit käyttää jopa 10 Gt ilmaista tallennustilaa
Voit myös hankkia jopa 50 Gt ylimääräistä tallennustilaa
 Alusta tarjoaa halpoja hinnasuunnitelmia

HAITTOJA

 Et voi käyttää tiedostojen synkronointia
Sinun on käsiteltävä huonoa tietoturvaa

Jos suosittelet MediaFireä useammille ihmisille, se ei ole kupillinen teetä, ei hätää. Voit saada 2 Gt lisää tallennustilaa yksinkertaisesti asentamalla MediaFire-älypuhelinsovelluksen. Sinulla on myös mahdollisuus hankkia enemmän gigatavua yhdistämällä Facebook tai Twitter palveluun.

MediaFire tarjoaa myös edullisia hinnasuunnitelmia, kuten yhden teratavan (1 Tt) tarjoaminen vain 5 dollaria kuukaudessa. Ilmaiseksi palvelua lukuun ottamatta alustaa on vaikea suositella, vaikka se olisi yksi harvoista Linux-tuetuista palveluista..

Pääongelma on, että MediaFire ei synkronoi tiedostoja minkään laitteen välillä. Tämä tarkoittaa, että sinun on lähetettävä tai ladattava asiakirjoja käsityön avulla pilvessä.

Lisäksi alustan tietoturvatiedot eivät ole ihanteellisia huonoilla salauspalveluilla ja ilman salasanaa. Silti MediaFire onnistuu antamaan runsaasti säilytystilaa ilmaiseksi, joten se onnistuu laatimaan luettelomme.

Tärkein syy siihen, että MediaFire on luettelossa, on se, että se tarjoaa hyvän osan data ilmaiseksi.

# 4 Sync.com: Lisää tallennustilaa viittausten kautta

Avaintiedot
 • 5 Gt: n tallennustila käynnistykseen
 • Rivin viittausjärjestelmän yläosa
 • Paljon käytettävissä olevia ominaisuuksia
 • Hyvin pyöreä varastointipalvelu

PLUSSAT

 Saat 1 Gt tallennustilaa jokaisesta viittauksesta nollarajoilla
Mukana tietotaidon salaus
 Voit käyttää 5 Gt ilmaista tallennustilaa

HAITTOJA

 Et voi käyttää vanhenemispäiviä
Linkkille ei ole latausrajoituksia
Ei ole Linux-asiakasohjelmaa

Sync.com tulee toiseksi toiseksi pilvitallennuspalveluksi tässä luettelossa.

Kun kirjaudut sisään, saat 5 Gt ilmaista kapasiteettia alustalle. Monet käyttäjät laulavat kiitoksia synkronoinnista, mutta mikä tekee alustasta niin suositun ilmaiseksi palveluna, on se, että sillä on viittausohjelma ehdottomasti nollarajoilla. Kuten pCloud, käytät 1 Gt jokaisella uudella ilmoittautumisella, mutta voit jakaa sen niin monta kutsua niin usein kuin haluat. ��

Alustalla on 20 Gt: n rajoitus lähetysten suhteen, mutta on todella helppoa ottaa suoraan yhteyttä yritykseen suoraan sähköpostitse tai live-chatissa, jotta korkki voidaan poistaa käytöstä. Synkronoinnin tukiedustajat tarkistavat viittauksesi varmistaaksesi, että ne ovat oikeita ihmisiä, mutta niin kauan kuin kaikki tilataan, ne laajentavat viittausbonustasi.

Rajoittamattomana lähetyspalveluna voi teoriassa saada ilmaiseksi rajoittamattoman pilvitallennuksen tällä alustalla kuin minkä tahansa muun luettelomme palvelun kanssa. Monet käyttäjät hyödyntävät seuraavaa sosiaalista mediaansa saadakseen mahdollisimman paljon tallennustilaa.

Lisäksi Sync.com ei leikkaa paljon maksettujen suunnitelmien ominaisuuksia ilmaisesta palvelustaan. Voit esimerkiksi saada nolla tietämyksen salaus kaikissa suunnitelmissa, ilmainen ja maksettu. Tämän avulla voit laajentaa tiedostojen jakamiseen. Lisäksi ohjelmalla on toistaiseksi paras nollatason palvelu sekä maksaville että maksamatta oleville käyttäjille.

Saat myös mahdollisuuden suojata tiedostojasi salasanalla ilmaisella tilillä, mutta et lisää vanhenemispäiviä tai latausrajoja. Sitä varten sinun on vaihdettava Sync.com Pro -ohjelmaan. Joten, jos sinulla on ongelmia valita Sync.com tai pCloud, on järkevää. Molemmat ovat melkein tasaisesti sopusoinnussa. Joka tapauksessa saat edullisen kaupan.

Kun olet uupannut ystäviä ja tuttavia, joudut maksamaan palvelusta. Synkronoinnilla on fantastinen maksurakenne, jossa 1 TB tallennustilaa on 5 dollaria kuukaudessa maksuina. Se pitää sen yksinkertaisena.

Arvoisat mainitsemme

Katsomme, että jotkut muut ilmaiset pilvitallennusvaihtoehdot ovat kunniamaininnan arvoisia. Vaikka he eivät onnistu saamaan listan kärkeen, ne eivät ole huonoja vaihtoehtoja:

# 5 Amazon Cloud Drive

Kirjautuminen antaa sinulle vain 5 Gt ilmaiseksi, mutta jos olet Amazon Prime -sovelluksen nykyinen käyttäjä, nautit rajattomasta valokuvien tallentamisesta. Haittana on, että Amazon Drive ei voi salata tiedostoja, joten turvallisuus on huolenaihe.

# 6 Degoo

Toinen tallennustilan tarjoaja, joka on aika suosittu. Yksi Degoo-liittymä tarjoaa sinulle 100 Gt ilmaista tallennustilaa. Vaikka tämä on paljon enemmän kuin mitä muut palvelut tarjoavat, Degoo tarjoaa online-varmuuskopion pilvisäilön sijasta. Itse asiassa se ei ole edes niin hieno online-varmuuskopiointipalvelu, mutta ainakin se saa työnsä päätökseen.

# 7 Microsoft OneDrive

Lopuksi, yksinkertaisimmista vaihtoehdoista sinun ei tarvitse etsiä kauempana kuin 1TB, jonka Microsoft OneDrive tarjoaa. Voit käyttää ilmaista tallennustilaa yksinkertaisesti käyttämällä kelvollista instituutin sähköposti-tunnusta. Voit hankkia Office 365: n, joka toimitetaan myös Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- ja OneNote-työpöytäversioiden mukana. Parasta on, että kaikki on ilmaista.

Ilmainen pilvivaraston osto-opas

Mitä ominaisuuksia sinun pitäisi etsiä ilmaisesta pilvitallennuspalvelusta? Ennen kaikkea: turvallisuus.

Kun ostat parhaita ilmaisia ​​pilvitallennussuunnitelmia, kyberturvallisuuden tulisi olla tärkein huolenaihe. Maineikkaimmat pilvitallennusyritykset eivät koskaan näe ja tallenna enemmän kuin välähdystä tietoistasi – he pitävät niitä salattuina, suojattuna hakkereilta ja omien työntekijöidensä uteliailta silmiltä..

Toinen, parhaimpien ”ilmaisten” suunnitelmien tulisi sisältää niin monta ominaisuutta kuin maksetut perusvastaavat, koska nämä antavat sinulle realistisemman kuvan siitä, mistä todella maksaisit. Sen jälkeen, mikä olisi ilmaisen näytteen pistettä, jos ne jättäisivät keskeiset ainesosat pois?

Lopuksi, palvelun tulisi olla helppokäyttöinen, kuten niin yksinkertaisessa-isoäiti-voisi-käyttää-se. ���� Sen tulisi integroitua saumattomasti kaikkiin laitteisiisi, olivatpa ne sitten älypuhelinta, tablettia tai pöytätietokonetta.

Suurin osa tässä suosittelemastamme ilmaisista pilvitallennussovelluksista on ristiin yhteensopivia kaikissa mainituissa laitteissa ja toimivat kaikissa tärkeimmissä käyttöjärjestelmissä. Tällä tavalla voit käyttää haluamiasi tiedostoja milloin haluat, riippumatta siitä, missä olet (kunhan olet yhteydessä Internetiin).

Kuinka valitset ihanteellisen ilmaisen pilvitallennuksen?

Vaikka kaikki täällä suosittelemamme palvelut ovat ilmaisia, kaikki eivät tarjoa samoja arvo. Poistimme kaikki tarjoajat, joilla on kaikkea muuta kuin täydellistä turvallisuutta, koska niiden mainitseminen olisi ajanhukkaa.

Ainoa kaksi jäljellä olevaa luokkaa, joita voidaan verrata, on 1) ilmaisen tallennustilan suunnitelmaan sisältyvä gigatavujen määrä (Gt) ja 2) ominaisuudet, joita voit käyttää.

Vapaa ja kallis

Useimmille ihmisille sana “ilmainen” riittää houkuttelemaan heidät sisään ja jopa tyytymään keskinkertaiseen säilytyspakettiin. Älä huijaa! Kuten mainittiin, jokainen ilmainen pilvitallennusvaihtoehto on erilainen.

Tässä on sopimus, ei hyvä vaihtoehdot tarjoavat yli 50 Gt ilmaiseksi suunnitelmaksi. Se on korkeimmassa päässä. Suurin osa korkista 15-16 Gt. Jos aiot käyttää pilvitallennuspalvelua pitkään aikaan, maksat jossain vaiheessa.

Tärkeintä on keskittyä siihen, että kukaan yritys ei todellakaan anna sinulle niin paljon tallennustilaa. Dropbox, yksi tunnetuimmista pilvitallennuspalveluiden tarjoajista, on myös yksi vähiten anteliaista tallennustilan suhteen dollaria kohden, kun olet ylittänyt 2 Gt ilmaisen datarajansa..

Kuinka pilvitallennus toimii

Sinulle tarjotaan vain 2 Gt Dropboxin kautta ilmaisella paketilla, joka tunnetaan virallisesti nimellä Dropbox Basic. Sen jälkeen hinnat ovat parhaimmillaan kaksinkertaiset muihin pilvitallennussuunnitelmiin verrattuna. Pahimmassa tapauksessa se on useita kertoja enemmän kuin muut vaihtoehdot.

Dropbox tarjoaa alhaisimman premium-suunnitelman 1 TB tallennustilassa. Monet ihmiset eivät tarvitse edes niin paljon tallennustilaa. Tämä ansaitsee 10 dollaria kuukaudessa ja jos haluat tuplata tietoja, saat 20 dollaria kuukaudessa.

Dropbox tarjoaa kaupan, jolla saat ilmaisen 16 Gt tallennustilan hankkimalla ystäviä kirjautumalla, mutta se ei ole aina vaihtoehto – eikä se ole ammattimaista, että yritykset pyytävät muita rekisteröitymään. Myös muut palvelut tarjoavat saman ominaisuuden. Siksi suosittelemme tilavampia suunnitelmia, kuten pCloud tai Sync.com (lisää näistä vaihtoehdoista minuutissa).

Ominaisuuksien lukumäärä ja tyyppi

Tallennustilan (GB) rajoittamisen lisäksi monet ilmaiset pilvitallennussuunnitelmat rajoittavat myös tarjoamiesi ominaisuuksien määrää. Jälleen kerran käyttäessäsi Dropboxia, sen perusohjelmassa ei ole tärkeitä ominaisuuksia, kuten salasanoja ja kaksifaktorista todennusta kansioiden suojaamiseksi, samoin kuin tiedostojen jakamista ja solujen offline-käyttöä. Siksi luettelomme vaihtoehdot erottuvat enemmän monilla ominaisuuksilla, joista valita.

Lopulliset ajatukset

On hienoa, kun yritys on niin varma palvelustaan, että he ovat valmiita tarjoamaan sitä ilmaiseksi, siinä toivossa, että sinusta tulee jonain päivänä maksava asiakas.

Mutta sinä vain tiedät tarkalleen, mitkä ominaisuudet hyödyttäisivät sinua tai yritystäsi eniten, kun annat palvelun heille korkeakouluyrityksen. Katsotaanpa tärkeimpiä valintoja:

 1. Google asema
 2. pCloud
 3. MediaFire
 4. Sync.com

Parhaat ilmaiset pilvitallennuspalvelujen tarjoajat, kuten pCould, antavat sinulle jopa 10 Gt tallennustilaa useilla edistyneillä ominaisuuksilla siinä toivossa, että suosit heidän järjestelmäänsä sellaisen aseman suhteen, joka on jo kaikkien Gmail-käyttäjien käytettävissä, kuten Google Drive.

Loppujen lopuksi sinun on määritettävä, kuinka paljon ilmaista pilvitallennusta tarvitset ja mikä palveluista sopii parhaiten työhön. Onneksi mikään ei estä sinua kokeilemasta kaikkia niitä ja pitämästä kiinni pitämästäsi eniten pitävästäsi he ovat kaikki ilmaisia!

Pidä tietosi turvassa, muista, kuinka jaat tietojasi, ja hyödynnä näitä ilmaisia ​​pilvitallennusvaihtoehtoja (kun pystyt!). Loppujen lopuksi ei ole mitään tietoa siitä, milloin ilmaiset näytteet loppuuvat… ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author