7 millors proveïdors d’allotjament VPS

Un servidor privat privat (VPS) és una excel·lent opció d’allotjament per a empreses petites i mitjanes frustrades amb les limitacions de temps d’emmagatzematge, d’emmagatzematge i de velocitat que tenen la majoria de serveis d’allotjament web compartits..

L’elecció del millor allotjament VPS és una manera cada cop més popular d’obtenir molts dels avantatges del servidor dedicat … sense haver de llogar ni comprar realment un servidor físic autònom.hosting de VP

Amb un VPS, teniu el vostre propi espai dedicat al servidor de l’amfitrió que també té una instància del sistema operatiu exclusiu, cosa que significa que podeu instal·lar el vostre propi programari. L’important diferenciador que és això no compartiu espai ni recursos informàtics.

Un servidor virtual és més fàcil de configurar que un servidor dedicat real i costa substancialment menys. L’únic inconvenient real de triar un VPS sobre un servidor físic és que pot ser que el rendiment no sigui tan ràpid ni eficient.

T’assegureu, però, que és una actualització seriosa de l’allotjament compartit.

En aquesta guia, anem a desglossar els nostres cinc primers servidors VPS per a negocis canadencs i, a continuació, desglossarem les funcions exactes a buscar amb un compte d’allotjament VPS. Si odies pensar en allotjament web perquè fa que el cervell et faci mal, això no hauria de ser indolor.

A punt? Anem a capbussar-nos.

Millor allotjament VPS per a empreses canadencs

1. HostPapa: el millor rendiment del servidor i amb un descompte del 66%

Especificacions clau:

Millor amfitrió canadenc
Inclou cPanel
Preu fantàstic
Completament gestionat
Opcions empresarials extremes
1,5-24 GB de RAM
4-12 CPU bàsics

hostpapa

PROS

  Servidors a tot el Canadà,
  Temps de càrrega ràpids i altes prestacions

CONTRES

No és la millor atenció al client
Tones d’increment en les característiques bàsiques

HostPapa és la nostra millor elecció per al millor allotjament VPS. Ofereixen una gran combinació de qualitat per preu. Al llarg dels anys Hostpapa ens ha impressionat amb el seu rendiment de hosting compartit regular, però també ha mantingut els mateixos estàndards per als amfitrions VPS.

HostPapa també ha proporcionat als nostres lectors una oferta força bona amb un 66% de descompte sobre els preus habituals d’allotjament VPS.

Rendiment del servidor de primera classe ��

Si feu una ullada a les especificacions dels servidors que té HostPapa, podreu entendre millor el perquè el seu rendiment del servidor és de primera classe.  A 19,99 dòlars, veuràs una descripció del servidor d’allotjament VPS de mill amb 1,5 GB de RAM, una CPU de 4 nuclis i un SSD de 50 GB.

Ara, això no és massa cutre, sobretot a aquest preu. És un bon punt de partida i presenta un valor sòlid per als que esperen allotjament VPS. Si comenceu a mirar per sobre de la posició d’entrada, veureu que HostPapa té 4, sí 4 opcions més.

Què us ofereixen aquestes opcions més altes?

Bé, amb 5 nivells d’allotjament VPS en total, podeu trobar fàcilment el que us serveixi. Si voleu acostar-vos al màxim a un servidor dedicat possible per una part dels diners, heu de consultar el pla de servidors VPS de major nivell d’HostPapa..

L’opció Extreme, com l’anomena HostPapa, és el pla d’allotjament VPS més robust que ofereixen. Alguns poden caure al preu de 250 dòlars al mes, però per al que ofereix, té un sentit. El servidor allotja una impressionant 24 GB de RAM, una CPU de 12 nuclis i un SSD d’1 TB. Es tracta bàsicament d’un ordinador per a jocs sense la targeta gràfica i el teclat d’il·luminació.

2. Hostinger: allotjament VPS més barat de 3,95 $ a 29,95 $ al mes

Especificacions clau:

Host de VPS més fiable i barat disponible
Inclou cPanel
Accés d’arrel
2-8 GB de RAM
2-4 CPU core
Amplada de banda de 1000-8000 GB

logotip de hostinger

PROS

 El mateix motiu pel qual Hostinger es presenta a la conversa dels millors proveïdors d’allotjament compartit és el mateix motiu pel qual es presenta a la millor conversa de proveïdors d’allotjament VPS. És de molt l’amfitrió més barat que és realment fiable.

CONTRES

Hostinger és un os relativament nu en comparació amb les opcions més econòmiques.

Hostinger, la millor opció per a un allotjament compartit si voleu pagar menys d’un dòlar al mes, també va esculpir un mercat similar al món d’allotjament VPS.

El proveïdor d’allotjament ha esvelat una reputació meravellosa ser fiable per un preu ridiculament baix. Què tan baix suposa per a un pla d’allotjament VPS? El preu mínim de 3,95 dòlars al mes.

Creador de llocs web gratuït ��️

El nou creador de llocs web d’Hostinger es diu Zyro. Té unes quantes funcions que us ajudaran a configurar el vostre lloc web fàcilment. Un bon avantatge amb Zyro és que no cal tenir experiència prèvia en codificació i disseny.

Té algunes funcions regulars, com ara un certificat SSL gratuït, un emmagatzematge SSD il·limitat i un ample de banda il·limitat.

No obstant això, Zyro també introdueix algunes eines noves i excitants. Les més distintives entre les noves i úniques inclusions són el logotip de Zyro i el fabricant d’AI.

Allotjament VPS de baix cost ��

Hi ha qui pot dir que no hi ha cap manera de que un pla d’allotjament VPS pugui ser de 3,95 dòlars al mes amb qualsevol tipus de lliurament de rendiment. Aquestes persones s’equivoquen.

Realment podeu pagar el mateix preu que tindríeu per la majoria dels bons plans d’allotjament compartit i rebre el millor pla d’allotjament VPS. Aquest pla us permetrà obtenir un servidor de CPU de 1 nucli amb 1 GB de RAM, 20 GB d’emmagatzematge i 1000 GB d’ample de banda..

Hi ha altres 5 nivells d’allotjament VPS que augmenten el seu preu i especificacions. El nivell més alt que ofereixen té un preu ridícul de 29,95 dòlars al mes. El pla “car” d’Hostinger inclou un servidor amb 8 GB de RAM, una CPU de 8 nuclis i 8000 GB d’ample de banda. El ventall del vostre preu respecte a les especificacions tècniques sobre Hostinger també és excel·lent.

3. Bluehost: la millor opció amb suport

logotip de bluehost

Producte conegut per allotjament compartit
Inclou cPanel
Accés d’arrel
Opcions completament gestionades
WordPress amigable
2-8 GB de RAM
2-4 CPU core

PROS

 A les empreses des del 2006, això fa que Bluehost sigui pràcticament antic. Han estat la prova del temps en una indústria intensament competitiva, proporcionant els millors serveis de hosting de VPS de classe.

CONTRES

Alguns usuaris denuncien que el suport no pot respondre més aviat als problemes.

Bluehost és una de les millors opcions d’allotjament VPS. Probablement no són els millors en res, són almenys els 5 primers llocs de tot, i ofereixen una àmplia xarxa per ser l’amfitrió escollida per a una gran varietat de llocs web de negocis, des dels primers bloggers fins als grans llocs web de comerç electrònic..

Al preu de 29,95 dòlars, el preu mensual es troba pràcticament a la meitat del camí, tot i que els usuaris que allotgen WordPress poden obtenir una oferta que no s’anuncia àmpliament. Si busqueu un atribut de la millor categoria, Bluehost pot no ser adequat per a vosaltres. Tanmateix, si voleu fer servir el el millor amfitrió de VPS, Bluehost és la decisió correcta.

4. HostGator

logotip de hostgator

Rendiment premium
Suport premiat
Accés d’arrel
Opcions semi i completament gestionades
Temps de funcionament fiable
Afegiu un cPanel opcional de 10 dòlars al mes
2-8 GB de RAM
2-4 CPU core

PROS

 HostGator és un líder indiscutible en l’àmbit d’allotjament compartit.

CONTRES

CPanel té un cost addicional de 10 dòlars mensuals addicionals, cosa que la majoria dels altres servidors de VPS proporcionen sense cap cost.

Tot i que és més conegut pel seu allotjament compartit de baix cost, HostGator ofereix tres plans d’allotjament VPS, perfecte per a qualsevol nivell de funcionalitat que necessite el vostre lloc web d’empresa.

Els plans VPS d’HostGator són una mica costosos en comparació amb altres servidors VPS, i hem de dir, una mica enganyosos … El preu àmpliament cotitzat (19,95 dòlars / mes) és per a l’opció semi-gestionada. Però si necessiteu un compte totalment gestionat (i la majoria de les empreses), és més car. El servei, el temps de funcionament i la fiabilitat sempre han estat excel·lents.

5. Hosting InMotion

Logotip de InMotion

VPS ràpid i fiable
Atenció al client +
Inclou cPanel
VPS completament gestionat / accés arrel opcional
SSD / SSL GRATU ;TS 4-8 GB de RAM
Tecnologia híbrida en núvol

PROS

 Inici de sessió únic per a facturació / dominis i cPanel.

CONTRES

Les polítiques de prevenció del frau requereixen una inscripció telefònica.

Aquesta solució d’alt rendiment potencia milers de negocis de tot el món. Trieu entre tres plans VPS a partir de 24,99 dòlars / mes amb una garantia completa de devolució de 90 dies.

En un món on el hosting es dirigeix ​​al núvol, vam trobar que InMotion Hostinghad una estratègia híbrida fantàstica que posa èmfasi en la redundància, la fiabilitat i la tecnologia SSD per assegurar-se les vostres pàgines es carreguen més ràpid que mai.

6. Web líquida

logotip de liquidweb

VPS completament gestionat
Excel·lent suport tecnològic
Temps de vida 100% (per SLA)
cPanel inclòs
Accés d’arrel
2-8 GB de RAM
1-4 CPU principals

PROS

 Trieu entre el sistema operatiu Windows o Linux, a excepció del pla bàsic.

CONTRES

Una mica més car que algunes de les altres opcions d’aquesta llista i la garantia de reemborsament de 30 dies és una mica impressionant.

Liquid Web inclou plans VPS amb funcions completes que inclouen SSD, còpies de seguretat, elecció cPanel / Plesk, seguretat segura i una adreça IP dedicada.

Aquesta empresa reclama un temps de funcionament 100% (avalat per un SLA) i promet una compensació del 1000% del vostre lloc web. Comenceu a tenir la impressió que creuen que el temps d’aturada és una cosa dolenta, una actitud que els clients agraeixen.

7. Hosting A2

A2 Hosting

Comptes VPS gestionats / no gestionats
Atenció al client +
Plans molt personalitzables
Els plans comencen a partir de 5 dòlars al mes
SSD gratuïts
512 MB a 8 GB de memòria RAM
Accés arrel si cal
1-8 CPU bàsics

PROS

 Realment és una opció excel·lent per a qualsevol tipus d’allotjament: un gran rendiment i una autèntica dedicació al servei d’atenció al client i al suport tècnic.

CONTRES

Despeses addicionals per cPanel, Softaculous i còpies de seguretat.

A2 Hosting és l’únic host VPS de la nostra llista que ofereix comptes no gestionats. No és una sorpresa, atès l’àmplia gamma de funcions que inclouen els plans d’allotjament compartits d’A2.

Si sabeu què esteu fent a l’hora d’instal·lar i configurar un sistema operatiu, el preu de 5 dòlars / mes és un punt de preu atractiu per als desenvolupadors web: els plans gestionats completament comencen a partir de 32,99 dòlars / mes..

Temps de càrrega ràpida ��️

Tots els plans VPS d’A2 inclouen les campanes esperades i els xiulets molta memòria RAM i SSD per convertir el vostre lloc web en una naturalesa de càrrega ràpida.

D’acord doncs. Ara que us hem donat un bon grapat de les millors opcions d’allotjament VPS, fem una còpia de seguretat del camió educatiu i expliquem amb més detall exactament com heu d’avaluar sobre els diferents plans i host que estaran en competència per al vostre negoci..

Característiques de l’allotjament web VPS a comparar

Una solució d’allotjament VPS ocupa el terreny mitjà entre un allotjament compartit barat i un servidor dedicat. Si bé costa més que el primer, és significativament més barat que el segon.

Un VPS es crea com una partició separada a la màquina host. A tots els efectes pràctics, se sent com un servidor dedicat tot i que altres clients utilitzaran el mateix servidor. A diferència de l’allotjament compartit, els vostres recursos no es podran sagnar en un altre lloc web. Tanmateix, com podeu suposar, no tots els host VPS no es creen iguals.

Quan compareu els plans, aquí teniu les funcions i les opcions de configuració més importants per prestar atenció.

 • Nombre de nuclis dedicats assignats a la vostra màquina virtual
 • Tipus i quantitat de memòria RAM garantida
 • Quantitat d’emmagatzematge d’HD / SDD inclòs
 • Límit de l’ample de banda mensual
 • Elecció del sistema operatiu
 • Tipus de programari de virtualització
 • Seguretat web / còpies de seguretat
 • Suport tècnic
 • Optimització del núvol
 • Rendiment del servidor web
 • Administració de sistemes

Siguem franc: el procés d’elecció del millor pla d’allotjament VPS no és tan senzill com comparar uns quants números.

Hi ha altres conceptes a considerar com si teniu les xops de nerd per gestionar-lo i instal·lar-lo tu mateix, voleu que sigui al núvol i quines altres funcions s’acompanyen amb el programari de virtualització que proporciona el pla.?

Plataformes VPS gestionades vs.

La decisió bàsica aquí és si tu (o el guru informàtic designat) vols deixar que l’amfitrió gestioni el servidor o ho faci tu mateix.

L’opció gestionada sol incloure cert sabor del sistema operatiu Linux amb extensions de desenvolupament web útils com Apache, MySQL, PHP, Python, etc. La conclusió aquí és que una plataforma VPS gestionada permet que el vostre lloc web funcioni ràpidament gràcies a un enfocament per triar i triar entre opcions limitades amb els diversos paràmetres.

Si feu la ruta no gestionada, l’amfitrió només s’encarrega de mantenir el maquinari del servidor físic sobre el qual reposa la partició. El client té una pissarra en blanc i instal·la i manté el seu propi maquinari.

Approachbviament, un enfocament gestionat seria la millor opció per a tots els administradors web més experimentats, però amb més experiència. Confieu en nosaltres. Un client sense qualificar amb un VPS per estalviar uns quants dòlars pot crear molt caos.

Benvingut a Cloud VPS

Tot el que sigui igual, la possibilitat que les vostres pàgines web es carreguen fins a 20 vegades més ràpid són bones?

Això és el que obteniu amb una plataforma VPS en núvol. L’allotjament Cloud VPS aconsegueix aquest número envejable mitjançant l’ús de discs d’estat sòlid (SSD), servidors multicentre i la propera generació de tecnologia RAM super-ràpida i super-eficient.

Sistema operatiu

linuxandwindows-sistema operatiuNo sempre podeu escollir un sistema operatiu, especialment amb un pla gestionat. La majoria dels servidors web VPS van amb un sistema Linux estàndard, que és un popular open-source, opció gratuïta, A més, compta amb un enorme contingent de fan aficionats a tot el món.

Si sou fanàtics dels productes de Bill Gates i Windows, probablement podeu trobar un amfitrió que hagi autoritzat el programari per utilitzar-lo, així que no haureu de robar a un banc per pagar el vostre pla..

Una vegada més, no espereu que hi hagi una mida única, a menys que tingueu la ruta no gestionada. Si teniu un control complet sobre la instal·lació i la configuració, comanda un VPS autoinstal·lat i que comenci la diversió.

Rendiment del servidor web

Hi ha uns quants factors importants a tenir en compte a l’hora d’avaluar el rendiment d’un servidor. No siguem simpàtics i bategem per aquí. Estem parlant de velocitat …actualització ssd

Com a mínim, Compareu els números de CPU. L’actualització gratuïta a SSD convertirà el vostre lloc web en una millor experiència per als visitants. Fixeu-vos en la velocitat d’ample de banda inclosa. Hi pot haver una diferència dràstica entre els amfitrions.

A més, pregunteu si el compte VPS us permet fer-ho afegir immediatament més espai de disc, nuclis de CPU i RAM sense haver de tornar a instal·lar el sistema operatiu. Una bona regla general és que, a menys que siguis un puto de càstig, menys instal·lacions a terra són millors.

Elecció del programari de virtualització

Preneu nota del tipus de programari de virtualització que alimenta la plataforma. Xen, OpenVZ, Virtuozza i KVM són algunes de les ofertes més actuals.programari de virtualització

La marca en particular determina quines funcions, funcions i configuracions podeu esperar d’aquest pla d’allotjament VPS.

Atenció al client / Suport tècnic

La capacitat de poder comunicar-se amb un ésser humà viu que tingui la capacitat de resoldre el problema és sovint la diferència de fons entre els servidors VPS.

Si bé qualsevol empresa pot generar puntuacions i especificacions, llegeix atentament el lloc web per obtenir una sincera dedicació al servei d’atenció al client i suport tècnic.

En general, busqueu resposta 24 hores / 7 i, com a mínim, un poques maneres diferents de posar-se en contacte; el correu electrònic, els números de telèfon gratuïts i el xat instantani són un bon començament.

Optimització del núvol

A menys que hagi viscut sota una roca durant la darrera dècada, hauríeu de ser conscients que la tecnologia del núvol ha canviat la naturalesa de la informàtica. Emmagatzematge al núvol Un compte de VPS optimitzat a el núvol generalment oferirà una càrrega ràpida de pàgines gràcies al balanç de càrrega del servidor, memòria cau de pàgines i memòria RAM i SSD explosibles.

Un bon pla d’emmagatzematge al núvol inclou extensions / scripts de servidor populars com WordPress, Drupal i Joomla i estan preparats per adaptar-se a l’instant a les explosions d’alt trànsit en cas que la col·lecció de vídeos de cat es faci viral..

No oblideu la seguretat i les còpies de seguretat

No suposeu simplement que tots els amfitrions web de VPS han adoptat les precaucions necessàries per protegir el vostre lloc web dels pirates informàtics, del programari maliciós i de qualsevol altra forma de malesa..seguretat i còpia de seguretat

Saber quin tipus de tallafoc, xarxa, seguretat, protecció DDoS i serveis antispam cadascun ofereix, i poseu les mesures de seguretat necessàries per protegir el vostre servidor.

Tingueu en compte que Els clients no gestionats són responsables de la seva pròpia configuració de seguretat del nivell VPS. També heu de confirmar el maneig de la còpia de seguretat de fitxers i bases de dades.

Administració de sistemes

https://mk0hostingcanad4trji.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2017/12/system-administration.png

L’administració de sistemes fa referència a la interfície mitjançant la qual s’instal·la i treballa amb el vostre VPS.

Les dues opcions bàsiques són utilitzar una línia d’ordres, cosa que vol dir que escriviu les instruccions reals en un entorn DOS de retrocés (no per la falta de cor) o interfície amb un tauler de control això està més en sintonia amb l’enfocament estàndard de punt i clic.

Els quadres de control populars són cPanel, Plesk, Webmin, i Virtualmin. Es tracta de dissenys de GUI (interfície gràfica d’usuari) que simplifiquen el procés de configuració de l’extensió del servidor.

Tingueu en compte que probablement no podreu escapar completament de la línia d’ordres, especialment quan administreu el compte de forma remota.

Bottom Line: escollint el millor VPS

Si bé animem a qualsevol persona interessada a acostar-se a l’allotjament web de VPS perquè aprengui el màxim possible sobre les funcions comparatives de diferents empreses, la realitat és que la major part de l’ajust de la plataforma de virtualització continua fora de la vista..

La vostra millor aposta és centrar-se en el mètode d’administració del sistema, tinguis o no una forta necessitat de personalització i si tens els coneixements tècnics per fer una autoinstal·lació. No s’escapa del fet que un compte gestionat apliqui certes limitacions a allò que podeu fer, però potser és bo.

En darrera instància, busqueu una solució VPS quan l’allotjament compartit torni a ser el seu cap lleig, feble i amb recursos, però no teniu cap moolah per obrir un servidor dedicat. Un compte d’allotjament web VPS en núvol gestionat és una excel·lent opció mitjana per obtenir beneficis importants del rendiment del lloc web.

Per obtenir més informació sobre el servei d’allotjament web compartit i una visió general del nostre procés de revisió, consulteu les nostres revisions d’allotjament web canadencs.

També et pot agradar:

 • Millor creador de llocs web
 • Web Meilleur Hébergement

Referències i crèdits d’imatge:

 • UKWebHostReview.com
 • Actifio.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author