Els millors serveis d’allotjament de correu electrònic per a empreses canadencs el 2020

D’acord, no sortirem pel bosc. Quan intenteu fer créixer la vostra llista de subscripció i empresa, un gran proveïdor d’allotjament de correu electrònic és fonamental per ajudar-vos a optimitzar les vostres funcions de correu electrònic.

S'han enviat moltes imatges per correu electrònicHola, també ens encanta tots els altres xats d’oficina, però durant els últims anys, el correu electrònic ha estat la forma més important de comunicar i distribuir informació valuosa per Internet, amb prop de 250 mil milions de correus electrònics enviats cada dia.

… i amb aproximadament quatre mil milions de comptes de correu electrònic a tot el món (més de la meitat de la població mundial), ha sobrepassat gairebé qualsevol altra eina de comunicació que puguis imaginar..

No és sorpresa, doncs, que hi hagi centenars de persones proveïdors d’allotjament de correu electrònic, alguns són molt bons i d’altres no són molt importants per tenir cura dels vostres comptes de correu electrònic. I, tot i que aquí no hi ha cap resposta única per als vostres plans d’allotjament de correu electrònic, en tindreu prou per ajudar-vos a prendre una decisió intel·ligent un cop hàgiu llegit això.

Abans d’endinsar-nos, vull abordar la pregunta de tothom … Puc fer servir un amfitrió de correu electrònic gratuït?

No hi ha res dolent en utilitzar un servei gratuït d’allotjament de correu electrònic basat en web per a la recollida de correspondència personal i cupó digital (# 20% de descompte).

Tanmateix, si voleu que us prengueu seriosament en el món en constant evolució del negoci en línia, aleshores voldreu utilitzar una solució més robusta que us permeti crear un correu electrònic allotjat. @ Yourdomain.com en lloc del més aficionat @ gmail.com o @ hotmail.com (prohibit el cel).

Contents

Lentament: teniu moltes opcions

Ara, abans de deixar-vos perdre de manifest el flux aparentment interminable d’actualitzacions i noves compres, us haureu obligat a posar en funcionament el vostre lloc web i fer una cosa així …

Només cal respirar i relaxar-se. ��

No hauràs d’invertir encara un altre 10 $ – 20 $ / mes per accedir a aquesta característica important.

De fet, si saps què fas, de veritat, podeu assegurar un nombre il·limitat de comptes de correu electrònic @ yourdomain.com com a part del vostre servei estàndard d’allotjament web.

Per ajudar-vos a evitar els despreniments i les empreses d’estafa que busquen formar-vos part i els vostres diners en efectiu guanyat, hem creat una llista ràpida dels 3 millors serveis d’allotjament web i correu electrònic del 2020 que us donarà accés gratuït a tots els comptes de correu electrònic @ yourdomain.com que desitgeu.

Anem després.

TL; DR Si us plau!

De pressa? No hi ha preocupacions, et tenim. Si no teniu temps de llegir la ressenya completa i voleu que tirem endavant i vessem les mongetes, us farem igualar amb vosaltres.

Si voleu obtenir el màxim profit, voldreu anar-hi SiteGround. Ofereixen un servei d’allotjament assequible amb els horaris més fiables, temps de càrrega ràpids, comptes de correu electrònic il·limitats i una fantàstica atenció al client. De debò … Ens encanten aquests nois.

Encara no es ven? No hi ha cap problema, en tenim més. Segueix llegint.

Com hem revisat aquests amfitrions

Si ets una d’aquestes persones “especials” que se sent obligada a compilar un aglutinador codificat en color de 32 pàgines per investigar qualsevol compra superior a 50 dòlars (sense cap judici, hi hem estat), podeu dirigir-se a la nostra pàgina web per obtenir més informació ressenyes d’allotjament web procés amb més detall.

La versió resumida, però, és que des de fa més d’una dècada, dirigim un equip de desenvolupament que construeix i manté llocs web de clients (900 dels quals)..

Amb la extensió dels projectes que hem gestionat, estem a l’abast de les dades de temps de càrrega exclusives i de temps de càrrega (no disponibles per al públic en general) que torna més de 10 anys.

Els genis matemàtics de la nostra plantilla han estat prou amables per confeccionar alguns gràfics i anàlisis estadístiques per tal que puguem proporcionar-vos les dades primes que necessiteu per determinar definitivament quin servei d’allotjament de correu electrònic s’adapta a les vostres necessitats..

Què cal cercar en un amfitrió de correu electrònic o web

Si voleu registrar-vos amb un amfitrió web que garanteixi més de 12 mesos agonitzant problemes tècnics del client, hores de funcionament inexistents, i atenció al client que és tan abismal que, literalment, heu estat temptats d’entendre els vostres cabells en la frustració … Aleshores, voldreu anar a l’amfitrió web / correu electrònic més barat possible.

Però suposarem que li agraden aquells bloquejos deliciosos i, per tant, avui us ajudarem a conèixer exactament quins criteris us heu de centrar quan compareu els serveis de correu electrònic i allotjament web possibles..

És a dir, heu de cercar amfitrions de correu electrònic / web amb:

  • Comptes de correu electrònic il·limitats gratuïts
  • Lliurament de correu electrònic Imap i Pop3
  • Velocitats ràpides i horaris de confiança
  • Atenció al client d’alta qualitat

No et preocupis … Cada host que estem a punt de recomanar passa aquests criteris amb colors voladors.

Comptes de correu electrònic il·limitats gratuïts

Hi ha moltes empreses que et cobren una taxa desorbitada per cada compte de correu electrònic individual (sí, et busquem GoDaddy).

De vegades més de 5 dòlars per compte / mes. Es tracta d’una pura retirada i, si veieu una empresa publicitària “Comptes de correu electrònic barats”, hauríeu de sortir a la muntanya.

Qualsevol servei d’allotjament web / correu electrònic que valgui la seva sal us oferirà un nombre il·limitat de comptes de correu electrònic (o com a mínim 25+) absolutament gratuïts com a part del vostre paquet d’allotjament estàndard.

Imap & Lliurament de correu electrònic Pop3

Tot i que aquesta és una característica estàndard a la majoria dels host de correu electrònic Alguns dels amfitrions barats que hi ha, utilitzaran estàndards de lliurament de correu electrònic obsolets que us obriran i la vostra correspondència interna fins a una infinitat de possibles riscos de seguretat..

Feu-vos un favor i assegureu-vos que qualsevol amfitrió que trieu ofereix el lliurament de correu electrònic Imap i Pop3. Aquests estàndards de seguretat garanteixen que els vostres correus electrònics privats siguin ben… i privats i evitaran que la informació no caigui en mans incorrectes (és a dir, competidors i pirates informàtics).

Per a moltes empreses petites, la distribució per correu electrònic és una qüestió de supervivència. Una vegada que us hàgiu registrat a un amfitrió de correu electrònic i hàgiu securitzat el correu electrònic de la vostra empresa, us recomanem integrar-lo amb un servei de màrqueting de correu electrònic dedicat. Serveis com Constant Contact, MailChimp, Aweber i ActiveCampaign augmenten dràsticament la distribució de missatges de correu electrònic, de manera que els vostres missatges arribin a la destinació prevista sense cap tram..

Velocitats ràpides i horaris de confiança

Realment no importa si teniu un nombre il·limitat de comptes de correu electrònic i una gran quantitat d’emmagatzematge si el lloc web no és prou en línia perquè la gent accedeixi ràpidament al contingut i en realitat trobi un motiu per enviar-vos un missatge de correu electrònic.!

Al món de l’allotjament web, no hi ha una gran quantitat de “bonificacions gratuïtes” o “extrems de màrqueting addicionals” que puguin compensar l’ús de velocitat i les velocitats lentes. Voleu assegurar-vos que tingueu un amfitrió que escolliu temps de treball mínim del 99,5% i velocitats de càrrega més ràpides que 1.200 ms.

Atenció al client d’alta qualitat

Odio esclatar la teva bombolla aquí, però si decideixes saltar al món de la construcció i el manteniment del teu propi lloc web, ja ho ets anant necessitar atenció al client en algun moment. Una inevitabilitat s’enfronta a tots els administradors web.

I quan finalment passi (confieu en nosaltres, així serà), voldreu assegurar-vos que el servei d’allotjament que utilitzeu ofereix una atenció al client totalment accessible i altament eficaç per ajudar-vos a fer una còpia de seguretat el més ràpidament possible..

Busqueu empreses que ofereixen Xat en directe 24 hores al dia o assistència telefònica i assegureu-vos que utilitzeu fòrums de reddit i allotjament web per avaluar l’opinió pública sobre el servei al client de l’empresa.

Amb tot això, aprofundim en els 3 millors serveis d’allotjament de correu electrònic del 2018!

1. Zoho

Un servei que evoluciona i millora constantment, una subscripció de Zoho és una inversió que pagarà dividends.

Cost: 1,00 $ / mes per a Lite 4,00 $ / mes per a Premium
Suport: Centre de trucades i trucades en directe 24 hores

Zoho és el nostre clar guanyador aquí. Es diu la veritat, tot i que totes les seves característiques i extensions fossin mitjanes, però només es guanyaria per volum i aplicabilitat. Però, per sort, totes les facetes d’aquest servei d’allotjament de correu electrònic són de primera qualitat, però a un preu barat.

Zoho té la solució a gairebé qualsevol problema d’allotjament de correu electrònic que puguis tenir, i vull dir que literalment. Ja sigui una de les seves aplicacions a mida i una integració perfecta amb altres serveis molt coneguts (dropbox, etc.), Zoho us haurà cobert.

Servei d’introducció gratuït

Zoho és un servei fantàstic, però hi ha un munt d’altres serveis d’allotjament per correu electrònic que hi ha una empresa que tingui en compte, per què per què retirar els efectius d’aquest?

És aquí on entra el servei gratuït. Una versió abreujada de Zoho està disponible de manera indefinida de forma gratuïta. Us oferireu el temps que necessiteu per comprar la versió completa.

La versió gratuïta només està disponible per a 5 usuaris, de manera que per a un negoci en creixement és necessari un pla de pagament. Però estem segurs que, fins i tot si no fos el cas, Zoho Forever Free us permetria salvar la perspectiva del producte de pagament de totes maneres.

Seguretat hermètica

Amb la seguretat superior de la línia de sèrie i protocols de xifratge S-MIME addicionals amb el pla Premium, els vostres correus electrònics estaran segurs amb Zoho.

Disposen de tots els filtres de phishing i de correu brossa que esperaves d’un servei de correu electrònic de qualitat, amb el plus afegit d’una política de privadesa superior a la mitjana. Tot això combina perquè la seva seguretat sigui dura i perfecta.

Relacionat: Com descobrir llocs web de pesca a través de Analytics web

Una infinitat d’extensions

Podria, literalment, escriure mil paraules més a totes les funcions de nínxol del servei de correu electrònic de Zoho, però intentaré resumir-les.

Està clar que, amb la infinitat d’extensions de Zoho, intentaran ser l’únic servei d’allotjament de correu electrònic que mai necessitareu (i, si ens ho demaneu, ho són). En la situació poc probable que no trobeu una extensió específica, fins i tot el seu pla bàsic Mail Lite té una suite de desenvolupament d’extensions integrada; és a dir, podeu modificar el servei de qualsevol manera que necessiteu.

Si voleu fer-lo servir durant les aplicacions mòbils integrades amb iOS i Android de Zoho, instaurar l’encaminament de correu electrònic avançat o configurar àlies de domini (per dir-ne algunes funcions), no us restarà obligat. Hi ha molt poc que puguis fer amb Zoho.

Una eina de col·laboració

El correu electrònic pot ser la principal forma d’informació global, però és ben conegut que les xarxes socials els aporten diners.

Zoho sintetitza els millors aspectes dels dos, creant un sistema perfecte per a la comunicació interna.

La funció Streams permet interactuar amb contingut de correu electrònic i altres anuncis amb un estil de comunicació social, permetent als vostres col·legues agradar, comentar i compartir amb facilitat.

Aquesta capa afegida de comunicació fa que Zoho sigui un dels serveis de correu electrònic més innovadors i intuïtius que hi ha, donant-li un avantatge competitiu innegable..

2. SiteGround

Millor allotjament general per a EMAIL / PRICE / SPEED / UPTIME + Bonificacions i atenció al client (3,95 $ / mes)

Temps de càrrega: 475Ms
Horari: 99,95%
Cost: 3,95 dòlars / mes
Suport: Xat en directe

No és cap secret que siguem grans fan de SiteGround (i ho som des de fa temps). Durant els 7 anys més que hem utilitzat SiteGround tant per als nostres propis llocs web com per als nostres clients, el rendiment, l’assistència i la qualitat del servei que hem rebut ha estat notable. Són un dels pocs serveis d’allotjament web que no tan sols “configuren i obliden” la seva infraestructura d’allotjament.

Actualitzen (i reemplacen completament) els servidors del seu centre de dades i es comprometen a perfeccionar contínuament els seus serveis per oferir el millor allotjament del planeta. Si bé no estan sense els seus defectes, estan molt lluny el millor amfitrió web i de correu electrònic mai hem fet servir.

99,95% Horari & Velocitats de gran càrrega

Per començar, els paquets bàsics d’allotjament web i correu electrònic de SiteGround són increïblement fiables. Amb un fort temps de manteniment del 99,95% durant els darrers 12 mesos, SiteGround proporciona el tipus de fiabilitat que normalment es reserva per a més clients de VPS i Hosting Dedicat. Confieu en nosaltres, amb SiteGround, no us haureu de preocupar mai de períodes de temps morts o d’errors inexplicables del servidor..

Oferta 475 m velocitats de càrrega (de mitjana) SiteGround és també el més ràpid amfitrió de correu electrònic / web que hem revisat mai i ens garantirà que no es torni a perdre un client o client potencial en un lloc web retardat..

Comptes de correu electrònic il·limitats gratuïts & Bústies importants

Tots els paquets d’allotjament SiteGround vénen equipats amb un nombre il·limitat de comptes de correu electrònic i una mida generosa de bústies.

Fins i tot el pla “Startup” ofereix una mida de la safata d’entrada de 2.000 Mb i fins a 400 enviaments de correu electrònic per hora.

Increïbles funcions de seguretat

A més del un temps de funcionament excel·lent, velocitats de càrrega ràpides i comptes de correu electrònic il·limitats, SiteGround també ofereix als seus clients l’accés a una gran varietat de funcions de seguretat que mantindran els vostres correus electrònics i el vostre lloc web protegits de la mirada indiscutible i dels pirates informàtics..

Tots els nous clients tenen accés a un lliurament de correu electrònic amb certificat SSL, Imap i Pop3 i un CDN gratuït. No està molt malament pel preu del paquet de cigarrets (oh, i SiteGround tampoc us donarà càncer de pulmó … així que hi ha això.)

3. Hostgator

Servei súper assequible, amb grans funcions i horaris

Temps de càrrega: 601Ms
Horari: 99,4%
Cost: 2,99 $ / mes
Suport: Xat en directe

Malgrat el seu nom sonor ridícul (vull dir que són nois … què tenen en comú els alligadors amb els allotjaments i el correu electrònic?), Hostgator ofereix alguns dels millors paquets de correu electrònic i d’allotjament web del negoci a un preu gairebé immillorable.

Tot i que el seu temps de funcionament i la velocitat de càrrega no són iguals amb SiteGround, tenint en compte que els seus serveis d’allotjament no costen a res, realment no podreu equivocar-vos amb aquesta màquina de correu electrònic de qualitat excepcionalment alta (si és admirable)..

Gran horari & Velocitats de càrrega

Amb només 2,99 dòlars al mes, Hostgator ofereix hores de treball que només són un 0,01% inferiors a SiteGround amb menys del 75% del cost. Amb igual temps de càrrega impressionants (601 m) Hostgator és, amb diferència, l’amfitrió de correu electrònic més assequible del mercat per la qualitat del servei que es proporciona.

Comptes de correu electrònic il·limitats amb grans funcions de seguretat

Independentment del nivell o la durada del paquet d’allotjament que escolliu comprar, Hostgator ofereix accés a un nombre il·limitat de comptes de correu electrònic que tots ells vénen equipats amb el lliurament de Pop3 i SMTP (simple protocol de transferència de correu electrònic) i la bonificació afegida de la funció d’Hamgator Spamassassin ( per evitar que vosaltres i els vostres empleats us empoleixin amb els prínceps saudites que demanessin un “préstec petit de 7.000 dòlars”)

Atenció al client excepcional

Com en tots els serveis d’allotjament que recomanem, Hostgator ofereix un xat en directe 24 hores al dia o per telèfon per assegurar-vos que podeu mantenir el vostre lloc web i els vostres comptes de correu electrònic sense problemes, independentment de l’hora del dia.

Després de presentar desenes de consultes de suport intencionadament confuses i una mica ridícules (ho sento de nou Diane!), Ens va deixar escapar la facilitat i la rapidesa amb què els seus representants ens van ajudar.

4. HOSTACIÓ A2

Excel·lent valor pel preu que pagueu

Temps de càrrega: 601Ms
Horari: 99,1%
Cost: 3,92 dòlars / mes
Suport: Xat en directe

A2 Hosting, el servei final de la nostra llista, ve equipat amb una sèrie de funcions excel·lents i ofereix als seus clients accés a un rendiment ràpid i fiable que és una ganga absoluta pel preu que paguen..

A diferència de SiteGround i HostGator, el seu pla d’allotjament més barat – A2 lite a 3,92 dòlars al mes – només us dóna accés a 25 comptes de correu electrònic (bummer). Tot i això, tenint en compte el rendiment excepcional i l’abundància de funcions addicionals, ens costa molt resistir-ho.

25 comptes de correu electrònic amb grans estàndards de seguretat

Tot i que vam quedar una mica decebuts que A2 només ofereixi 25 comptes de correu electrònic al seu paquet d’allotjament Lite (il·limitat per a tots els altres), impressionant rendiment i abundància de funcions addicionals més que compensa aquesta petita transgressió.

No només teniu accés a les opcions tradicionals d’entrega d’Imp i Pop3, sinó que A2 Hosting també us permet utilitzar Imap SSL i Pop3 SSL per xifrar encara més els vostres missatges i proporcionar-vos a vosaltres i a la vostra organització una tranquil·litat total..

Gran horari & Temps de càrrega ràpids

Tot i que no coincideixen força amb SiteGround en termes de velocitat i fiabilitat, la diferència és nominal pel preu que pagueu. Amb 99,91% de vegades i un temps de càrrega de 625 m ràpidament ràpids, A2 es garantirà que el vostre lloc web es mantingui operatiu i proporciona ràpidament el contingut que els clients necessiten puntualment.

Atenció al client excepcional

Abans de cada ressenya que publiquem, sempre ens assegurem de posar els seus passos a la mà, enviant amb obvietat una sèrie de bitllets cada cop més tècnics i sempre més.

Molta sorpresa per a nosaltres, El servei d’atenció al client 24/7 d’A2 té una gran resposta i perversament eficaç. Per molt laberíntiques que siguin les nostres peticions, el seu personal d’assistència el va atendre ràpidament, educadament i amb un alt nivell de professionalitat.

Característiques excel·lents de seguretat del lloc web i SSL gratuït

Com que (esperem) busqueu el vostre servei d’allotjament de correu electrònic a la part superior del vostre allotjament de llocs web estàndard, estareu encantats de sentir que A2 Hosting, com SiteGround, arriba completat amb les últimes funcions de seguretat i ofertes per garantir que el vostre lloc web sigui tot menys “prova de pirateria informàtica”.

Oferint un certificat SSL gratuït a tots els nous clients, així com un CDN gratuït de Cloudflare, un nou servei de monitorització de servidors relíquics i molt més, pot ser fàcil que sàpiga que A2 té i el vostre lloc web coberts..

Pensaments finals sobre l’allotjament de correu electrònic

Tant si busqueu un únic compte de correu electrònic per al vostre darrer bloc o desenes de comptes corporatius nous per a la posada en marxa èpica que vau llançar amb els vostres amics, els tres serveis que hem revisat en aquesta breu guia no decebran.

Informeu-vos de quina opció escolliu als comentaris següents i, com sempre, si teniu dubtes, comentaris, preocupacions o comentaris, no dubteu en contactar-vos i us respondrem tan aviat com sigui possible.!

També et pot agradar:

  • Millor creador de llocs web

Referències i crèdits d’imatge:

  • ByarvitSolutions.com
  • PointCloser.com
  • WebSeoMarketers.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author