Hostinger Review: Είναι καλός αυτός ο ευρωπαϊκός οικοδεσπότης Ιστού;

HostingerHostinger: Προτεινόμενος οικοδεσπότης Ιστού

Το Hostinger είναι ένας από τους φθηνότερους κοινόχρηστους παρόχους φιλοξενίας στην αγορά σήμερα.

Ξεκίνησαν το 2007 ως 000webhost.com, μια δωρεάν υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων χωρίς διαφημίσεις. Στη συνέχεια, το 2011, γεννήθηκε η μάρκα φιλοξενίας ιστού Hostinger.

Μέχρι τον Μάιο του 2014, το Hostinger είχε ήδη ξεπεράσει τη βάση χρηστών των δέκα εκατομμυρίων ατόμων. Μέχρι τον Ιανουάριο του 2017, η βάση χρηστών είχε αυξηθεί σε 29 εκατομμύρια άτομα.

Αυτή είναι μια αρκετά εντυπωσιακή ανάπτυξη σε μόλις πάνω από μια δεκαετία. Και η εταιρεία διαθέτει τόνους απεριόριστων και δωρεάν λειτουργιών. Αλλά είναι όλα αυτά τα επιπλέον προνόμια πραγματικά απεριόριστα και δωρεάν?

Το ελέγξαμε μόνοι μας, ώστε να μην χρειαστεί, πληρώνοντας ένα πραγματικό, ζωντανό πρόγραμμα με τον Hostinger. Μετά από αυτό, δημιουργήσαμε τον δικό μας ιστότοπο και αρχίσαμε να παρακολουθούμε την απόδοσή του για περισσότερο από ένα χρόνο.

Θέλετε να μάθετε πόσο καλό (ή κακό) είναι το Hostinger; Ας ρίξουμε μια ματιά στο πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αυτού του οικοδεσπότη Ιστού.

Γενικές πληροφορίες & Επισκόπηση φιλοξενίας

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ: Το καλύτερο φτηνότερο Web Hosting
ΤΑΧΥΤΗΤΑ: 350 χιλ (Μέσος όρος Φεβρουαρίου 2018 έως Ιανουαρίου 2020)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 99,95% (Μέσος όρος Φεβρουαρίου 2018 έως Ιανουαρίου 2020)
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Ζωντανή συνομιλία 24/7
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: WordPress, Joomla, PrestaShop, OpenCart και Drupal
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Εύρος ζώνης 100 GB, αποθηκευτικός χώρος 10 GB, εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, 1 λογαριασμός email
ΣΧΕΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: Shared, Cloud και VPS
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ: Ενιαία δωρεάν μεταφορά ιστότοπου
ΤΙΜΗ: Ξεκινώντας από 0,99 $ / μήνα (ανανεώνεται στα 2,15 $ / μήνα)

Πλεονεκτήματα της χρήσης Hostinger

Οι απεριόριστες ή δωρεάν υπηρεσίες δεν σημαίνουν τίποτα εάν ο ιστότοπός σας δεν μπορεί να παραμείνει συνδεδεμένος στο διαδίκτυο.

Ο ιστότοπός μας με το Hostinger είχε ισχυρούς χρόνους λειτουργίας, γρήγορες ταχύτητες, εξαιρετική υποστήριξη και πολλά άλλα.

1. Κυρίως καλή διάρκεια λειτουργίας 99,95%

Το Uptime είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να ελέγξετε όταν εξετάζετε έναν οικοδεσπότη Ιστού.

Το Hostinger έχει πολύ καλή απόδοση σε αυτόν τον τομέα, αλλά έχει πτώση στο χρόνο λειτουργίας κάθε λίγους μήνες περίπου (Οκτώβριος, Ιούνιος και Μάιος 2019). Συνολικά, αποδίδουν αρκετά καλά διατηρώντας τους ιστότοπους σε λειτουργία.

Μέσος χρόνος λειτουργίας τελευταίου 12 μηνών:

 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιανουαρίου 2020: 99,95%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Δεκεμβρίου 2019: 99,98%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Νοεμβρίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Οκτωβρίου 2019: 99,65%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Σεπτεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Αυγούστου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουλίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουνίου 2019: 99,83%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαΐου 2019: 99,89%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Απριλίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαρτίου 2019: 99,94%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Φεβρουαρίου 2019: 100%

hostinger-performance-24 μήνεςΖωντανός ιστότοπος δοκιμών: hostingfacts-hostinger.com | Μέσος όρος χρόνο λειτουργίας και ταχύτητα: 24 μήνες+

2. Γρήγορος χρόνος φόρτωσης – 350ms

Οι γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης σελίδων είναι ζωτικής σημασίας για την εμπειρία κάθε χρήστη του ιστότοπου με έναν ιστότοπο.

Έχετε προσπαθήσει ποτέ να ανοίξετε μια ιστοσελίδα μόνο για να κολλήσετε περιμένοντας τη φόρτωση του ιστότοπου για ό, τι μοιάζει με τις ηλικίες?

Ολοι έχουμε.

Επιπλέον, πιθανότατα δεν κολλήσατε για πολύ. Εάν φορτωθεί ένας ιστότοπος περισσότερο από τρία δευτερόλεπτα, το 40% των ατόμων το εγκαταλείπουν, σύμφωνα με τον Neil Patel.

Το Hostinger διαθέτει διακομιστές στις ΗΠΑ, την Ασία και την Ευρώπη (ΗΒ). Σύμφωνα με πληροφορίες, το καθένα συνδέεται με σύνδεση 1000 Mbps, η οποία διασφαλίζει ότι οι χρόνοι φόρτωσης είναι σταθεροί.

Πώς τα πήγαν στις δοκιμές μας?

Μέσος χρόνος φόρτωσης Hostinger:

Hostinger-2019-2020-στατιστικάΜέση ταχύτητα Hostinger 2019 – 2020 | Δείτε στατιστικά

3. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Το Hostinger προσφέρει τόνους διαφορετικών επιλογών πληρωμής όπως Visa, Paypal, Mastercard, Discover, Bitcoin, Maestro, American Express και JCB.

Προσφέρουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Έτσι, μπορείτε να τα δοκιμάσετε και να επιστρέψετε τα χρήματά σας εάν η απόδοση ή η εμπειρία είναι χαμηλότερη.

Λάβετε υπόψη ότι δεν επιστρέφονται όλα τα προϊόντα και ορισμένα προϊόντα έχουν ειδικούς όρους επιστροφής χρημάτων, σύμφωνα με την Πολιτική επιστροφής χρημάτων της Hostinger. Θα αποθηκεύσουμε τις λεπτομέρειες για την ενότητα μειονεκτημάτων παρακάτω.

4. Πολυγλωσσική υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη πελατών μπορεί είτε να δημιουργήσει είτε να σπάσει έναν οικοδεσπότη Ιστού.

Εάν ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας για κάποιο λόγο και δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα άτομο υποστήριξης πελατών το συντομότερο δυνατόν, ενδέχεται να χάσετε έναν τόνο πωλήσεων.

Ο Hostinger δεν απογοητεύει. Η εταιρεία προσφέρει μια πολύγλωσση ομάδα υποστήριξης πελατών, ζωντανή συνομιλία και ενσωμάτωσε την Intercom ως το κύριο σύστημα υποστήριξής τους.

Η ζωντανή συνομιλία είναι προσβάσιμη μόνο αν είστε συνδεδεμένοι σε λογαριασμό Hostinger. (Ανατρέξτε στην ενότητα # 1 για περισσότερες λεπτομέρειες.) Είμαστε χαρούμενοι που το Hostinger προσφέρει ζωντανή συνομιλία, αλλά θα ήταν πιο λογικό αν το πρόσφερε σε όλους. Η πρόσβαση στη ζωντανή συνομιλία είναι εξαιρετικά εύκολη. Μόλις συνδεθείτε υπάρχει ένα εικονίδιο στην κάτω δεξιά γωνία της σελίδας.

Κουμπί ζωντανής συνομιλίας Hostinger

Έπρεπε να περιμένουμε λιγότερο από 1 λεπτό για να συνδεθεί ένας πράκτορας υποστήριξης συνομιλίας και άλλο ένα λεπτό για την απάντηση, κάτι που ήταν καταπληκτικό. Ο Mindaugas απάντησε στις ερωτήσεις μας γρήγορα και με μεγάλη χρήση γλώσσας.

Υποστήριξη Hostinger Live ChatΥποστήριξη Hostinger Live Chat

Το Hostinger διαθέτει επίσης μια τεράστια βάση γνώσεων με άρθρα που είναι σύντομα και περιεκτικά και μπορείτε να βρείτε μόνοι σας οδηγούς, πληροφορίες και απαντήσεις σε ερωτήσεις. Έχουν επίσης μαθήματα (τα πάντα, από τη δημιουργία ιστοτόπων έως SEO) που περιλαμβάνουν gif και εικόνες σχετικά με το πώς να κάνετε πράγματα.

Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν άρθρα ή να επιλέξουν μεταξύ τριών κατηγοριών στη βάση γνώσεων:

 • Δικτυακός τόπος
 • Τομείς
 • Γενικός

5. Δωρεάν Δημιουργία Ιστοσελίδων και Όνομα Τομέα

Το Hostinger περιλαμβάνει ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων (αν και οι δημοφιλείς κατασκευαστές ιστότοπων είναι καλύτεροι) στις υπηρεσίες τους με οποιοδήποτε σχέδιο επιλέγετε. Υπάρχουν επίσης πολλά διαφορετικά πρότυπα για να διαλέξετε.

Πρότυπα ιστότοπου HostingerΠρότυπα δημιουργίας ιστότοπων Hostinger

Μόλις επιλέξετε ένα πρότυπο, μπορείτε να προσαρμόσετε τα πάντα στις σελίδες σας χρησιμοποιώντας το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων Hostinger.

Hostinger προσαρμογή σελίδωνΠροσαρμογή σελίδας δημιουργού ιστότοπου Hostinger 

Εκτός από το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, διατίθενται δωρεάν ονόματα τομέα με προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων Premium και Business, τα οποία θα σας εξοικονομήσουν μακροπρόθεσμα χρήματα.

Εάν χρειάζεστε περισσότερους από έναν τομείς, θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον. Περισσότερα για αυτό αργότερα.

6. Εύκολο στη χρήση διεπαφή

Το Hostinger προσφέρει μια μοντέρνα, εύχρηστη διεπαφή όπου μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε μία τοποθεσία.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παρακολουθείτε συνδέσεις, να ενημερώνετε τα στοιχεία χρέωσης, να διαχειρίζεστε τους τομείς σας και να παρακολουθείτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον πίνακα ελέγχου σας.

Ο πίνακας ελέγχου δεν είναι ένα παραδοσιακό cPanel, αλλά τα μεγάλα εικονίδια το καθιστούν απλό να βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε και πότε το χρειάζεστε.

κεντρικός πίνακας κεντρικών υπολογιστώνΑντικατάσταση Hostinger σε cPanel, hPanel

Ορισμένοι προχωρημένοι χρήστες μπορεί να χάσουν το cPanel, αλλά για αρχάριους που εξακολουθούν να βρίσκουν το δρόμο τους – αυτή η έκδοση είναι ιδανική για τη δημιουργία και λειτουργία ενός ιστότοπου.

7. Απεριόριστα χαρακτηριστικά με premium και επιχειρηματικά σχέδια

Εάν εγγραφείτε σε ένα από τα δύο κορυφαία πακέτα Hostinger, θα αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση σε απεριόριστους λογαριασμούς email.

Η διαχείριση αυτών των λογαριασμών απευθείας από τον πίνακα ελέγχου σημαίνει ότι δεν υπάρχει εικασία σχετικά με τα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, τη χρήση και άλλα.

Ρυθμίσεις email HostingerΡυθμίσεις email Hostinger

Μπορείτε να ρυθμίσετε αυτόματους ανταποκριτές, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε λογαριασμούς και να προωθήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται στον τομέα ενός πελάτη.

Το εύρος ζώνης και οι βάσεις δεδομένων είναι απεριόριστα για τα περισσότερα σχέδια, με εξαίρεση το σχέδιο “Single Web Hosting”.

Με το τελευταίο θα περιοριστείτε σε 10 GB χώρου στο δίσκο, 100 GB εύρους ζώνης, μία βάση δεδομένων MySQL και έναν λογαριασμό email.

8. Βιομηχανικά πρότυπα κόλπα τιμολόγησης αλλά ακόμα προσιτά

Πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων προωθούν τις τιμές τους με λανθασμένο φως. Το Hostinger είναι ένα από αυτά, αλλά είναι πιο διαφανές σχετικά με αυτό από πολλά άλλα.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να επωφεληθείτε από την εκπληκτική προσφορά 0,99 $ ανά μήνα για τη φιλοξενία ενιαίας κοινής χρήσης, θα πρέπει να δεσμευτείτε στην Hostinger για 48 μήνες. Μετά από αυτά τα 4 χρόνια, το κόστος ανανέωσης θα αυξηθεί στα 2,15 $ / μήνα.

Εάν είστε πρόθυμοι να δεσμευτείτε στον ίδιο οικοδεσπότη Ιστού για τέσσερα χρόνια, τότε είναι απίστευτα καλή συμφωνία για αυτό το χρονικό διάστημα. Θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει αρκετά σε σύγκριση με τους περισσότερους άλλους οικοδεσπότες.

Όροι τιμολόγησης HostingerΜακροπρόθεσμες τιμές Hostinger

Η χαμηλή τιμή συνήθως σημαίνει ότι έχουν γίνει συμβιβασμοί στην ποιότητα, αλλά στην περίπτωση του Hostinger, η υπηρεσία που προσφέρουν είναι στην πραγματικότητα αρκετά καλή σε σύγκριση με τους περισσότερους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας.

Μειονεκτήματα της χρήσης Hostinger

Υπάρχουν πολλά που αγαπούν για τις ταχύτητες φόρτωσης, το χρόνο λειτουργίας, την ποιότητα υποστήριξης και τις λειτουργίες του Hostinger.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τέλειος οικοδεσπότης Ιστού και το Hostinger, όπως και άλλοι κεντρικοί υπολογιστές, έχει κάποια ελαττώματα. Το κόλπο είναι να καταλάβετε με ποια ελαττώματα μπορείτε να ζήσετε και με ποιες είναι οι παραβάτες.

Ακολουθεί μια επισκόπηση του τι δεν είναι τόσο τέλειο για το Hostinger:

1. Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ζωντανή συνομιλία

Η επιλογή ζωντανής συνομιλίας του Hostinger είναι διαθέσιμη μόνο εάν είστε συνδεδεμένοι σε λογαριασμό Hostinger.

Αυτό σημαίνει ότι εάν δεν είστε πελάτης του Hostinger, αλλά έχετε ερωτήσεις για παράδειγμα σχετικά με τη μετεγκατάσταση του ιστότοπού σας σε αυτόν, δεν μπορείτε να συνομιλήσετε ζωντανά με έναν αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών.

Για να επικοινωνήσετε με το Hostinger χωρίς να συνδεθείτε, κάντε κλικ στο κουμπί “Επικοινωνήστε μαζί μας” στο κάτω μέρος του ιστότοπού τους.

επικοινωνήστε μαζί μαςHostinger Επικοινωνήστε μαζί μας

Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα όπου μπορείτε να επιλέξετε εάν αναζητάτε υποστήριξη για να αναφέρετε κατάχρηση ή για να υποβάλετε ένα γενικό εισιτήριο ερώτησης.

σελίδα υποστήριξης hostingerΣελίδα επικοινωνίας με την επιτυχία πελατών Hostinger

Για να υποβάλετε ένα εισιτήριο, θα πρέπει να υποβάλετε το όνομα, το email και το μήνυμά σας.

2. Χωρίς παραδοσιακό cPanel

Οι περισσότερες υπηρεσίες φιλοξενίας χρησιμοποιούν έναν παραδοσιακό πίνακα ελέγχου, όπως το cPanel.

Το Hostinger δημιούργησε τον δικό του πίνακα ελέγχου – οι νέοι χρήστες μπορεί να το βρίσκουν πιο εύκολο στη χρήση από έναν παραδοσιακό πίνακα ελέγχου. Ωστόσο, εάν είστε ήδη εξοικειωμένοι με τη χρήση του cPanel, ενδέχεται να μην σας αρέσει ο πίνακας ελέγχου τους.

Επομένως, οι προχωρημένοι χρήστες μπορεί να μην λατρεύουν αυτό το μέρος.

3. Μη τυπικοί όροι πληρωμής

Η πολιτική επιστροφής χρημάτων του Hostinger αποκαλύπτει μερικές εξαιρέσεις από την εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Τι μπορεί να επιστραφεί υπό τυπικούς όρους:

 • Φιλοξενία (όλα τα προγράμματα, εκτός από την πρώτη πληρωμή μετά τη δωρεάν δοκιμή)
 • Μεταφορές τομέα (οι μεταφορές .eu αποτελούν εξαίρεση. Το EURid χρεώνει ένα μη επιστρέψιμο τέλος μεταφοράς. Εάν η μεταφορά αποτύχει για οποιονδήποτε λόγο, ο πελάτης πρέπει να ξεκινήσει εκ νέου και να πληρώσει ξανά το τέλος μεταφοράς. Οι μεταφορές είναι επίσης μη επιστρέψιμες.)
 • Πιστοποιητικά SSL

Τι δεν επιστρέφεται:

Οι χρεώσεις εξαργύρωσης, οι ανανεώσεις ονομάτων τομέα και η προστασία του απορρήτου δεν επιστρέφονται. Οι περισσότερες εγγραφές νέων domain name επιστρέφονται μόνο εάν ακυρωθούν και υποβληθούν σε επεξεργασία εντός τεσσάρων ημερών εγγραφής, όχι 30 ημερών.

Λάβετε υπόψη αυτές τις εξαιρέσεις πριν προχωρήσετε.

4. Πρέπει να πληρώσετε για επιπλέον τομείς

Μία εγγραφή ονόματος τομέα είναι δωρεάν για χρήστες που επιλέγουν τα προγράμματα κοινής φιλοξενίας Premium ή Business καθώς και με όλους Ετήσιο Σχέδια φιλοξενίας cloud.

Ωστόσο, οι πρόσθετες εγγραφές τομέα δεν είναι δωρεάν. Ωστόσο, είναι σίγουρα προσιτές.

Οι τομείς με τις επεκτάσεις “.com” και “.net” είναι κάτω από 10 $ ετησίως, ενώ οι τομείς “.xyz”, “.online”, “.tech” είναι μόνο 0,99 $ ανά έτος.

Τιμολόγηση τομέα HostingerHostinger διαφορετικές τιμές τομέα

Η επέκταση “.asia” θα σας κοστίσει περισσότερο – 12,99 $ ετησίως.

Εάν επιλέξετε ένα από τα premium ή επιχειρηματικά τους σχέδια, θα λάβετε απεριόριστους υποτομείς, αλλά μόνο ένα δωρεάν όνομα τομέα.

Μπορείτε επίσης να ανανεώσετε ένα όνομα τομέα που έχει λήξει χωρίς επιπλέον κόστος εντός 36 ημερών μετά τη λήξη. Μετά από αυτό, η Περίοδος χάριτος εξαργύρωσης θα σας επιτρέψει να εξαργυρώσετε τον τομέα μέχρι την ημέρα 66 με χρέωση εξαργύρωσης 53 $, σύμφωνα με την Πολιτική ανάκτησης εγγραφής που έχει λήξει από την Hostinger.

Τιμολόγηση Hostinger, Σχέδια Φιλοξενίας & Γρήγορα γεγονότα

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των διαθέσιμων προγραμμάτων Hostinger:

Η Hostinger μοιράστηκε τις τιμές και τα προγράμματα φιλοξενίαςΤιμές και προγράμματα Hostinger

Οι προσωπικοί δωρεάν τομείς περιλαμβάνονται στο Premium & Επιχειρηματικά σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Ενιαία κοινή φιλοξενία: Το φθηνότερο διαθέσιμο πρόγραμμα. Θα πληρώσετε μόλις 0,99 $ ανά μήνα για 48 μήνες. Μετά από αυτήν την περίοδο, ανανεώνεται στα 2,15 $ / μήνα.

Με αυτό το σχέδιο, θα λάβετε:

 • 1 Ιστότοπος
 • Χώρος δίσκου 10 GB
 • Εύρος ζώνης 100 GB
 • 1 Βάση δεδομένων MySQL
 • 1 χρήστης FTP
 • 1 Λογαριασμός email
 • Εύκολη δημιουργία ιστοτόπου
 • Αυτόματο πρόγραμμα εγκατάστασης

Premium Shared Hosting: Αυτό το σχέδιο είναι το μέσο της γραμμής. Θα πληρώσετε μόλις 2,89 $ ανά μήνα για 48 μήνες.

Με αυτό το σχέδιο, θα λάβετε:

 • Απεριόριστος αριθμός ιστότοπων
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο SSD
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL
 • Απεριόριστοι χρήστες FTP
 • Απεριόριστοι λογαριασμοί email
 • Εύκολη δημιουργία ιστοτόπου
 • Βελτιστοποιημένη ταχύτητα 3X WordPress
 • Δωρεάν Όνομα Τομέα (με ετήσιο πρόγραμμα)

Business Web Hosting: Αυτό το σχέδιο είναι η κορυφή της γραμμής. Θα πληρώσετε μόλις 3,99 $ ανά μήνα για 48 μήνες.

Με αυτό το σχέδιο, θα έχετε τα πάντα από την Premium Shared Hosting καθώς και:

 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
 • Deluxe Live Υποστήριξη
 • 2X Ισχύς επεξεργασίας & Μνήμη
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL για την προστασία των δεδομένων των πελατών & αύξηση των κατατάξεων SEO

Προτείνουμε το Hostinger?

Ναί.

Το Hostinger παρέχει εξαιρετική ταχύτητα. Ο χρόνος λειτουργίας τους ήταν λίγο ασυνεπής τους τελευταίους 24 μήνες, αλλά κατά μέσο όρο ο χρόνος λειτουργίας ήταν έντονος.

Το πρόγραμμα εισόδου σε επίπεδο ενιαίου ιστού δεν προσφέρει πολλά απεριόριστα προνόμια ή δωρεάν δυνατότητες. Τα προγράμματα Premium, Cloud Hosting και Business Web Hosting έχουν πολλά να προσφέρουν. Η Hostinger προσφέρει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία τους.

Η υποστήριξη πελατών είναι ευαίσθητη, γνώστη και φιλική.

Δεν μπορούσαμε να προτείνουμε αυτά τα σχέδια περισσότερο.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Έχετε χρησιμοποιήσει το Hostinger στο παρελθόν; Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αφήσετε μια κριτική παρακάτω – καλό ή κακό – δεν έχει σημασία όσο είναι χρήσιμο για τους επισκέπτες μας. Ευχαριστώ για την υποστήριξη.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author