HostGator Cloud Review – Είναι πιο γρήγορο και πιο αξιόπιστο; (2020)

αναθεώρηση cloud hostgatorHostGator Cloud: Συνιστάται

Το HostGator Cloud είναι μια “αναβαθμισμένη” έκδοση της κοινής επιλογής φιλοξενίας.

Σύμφωνα με αυτούς, θα πρέπει να είναι ταχύτερη και πιο επεκτάσιμη από την κανονική φιλοξενία τους.

Πρώτον, έχει προσφέρει 100% χρόνο λειτουργίας τους τελευταίους τέσσερις μήνες, περιορίζοντας μια εξαιρετική απόδοση 24 μηνών. Το HostGator Cloud δεν συμβιβάζεται ούτε με την ταχύτητα, παρέχοντας μέση διάρκεια φόρτωσης σελίδας μόλις 399 ms.

Η φιλική υποστήριξη πελατών και οι δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων καθιστούν αυτήν την καλύτερη επιλογή που έχουμε ελέγξει.

Απλώς προσέξτε τις πρόσθετες χρεώσεις που θα μπορούσαν να εμφανιστούν όταν έρθει η ώρα να αγοράσετε ή να ανανεώσετε το σχέδιό σας.

Ακολουθεί μια εις βάθος ανάλυση της απόδοσης του HostGator Cloud τους τελευταίους 24 μήνες.

Γενικές πληροφορίες & Επισκόπηση φιλοξενίας

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ: Η πιο απεριόριστη φιλοξενία
ΤΑΧΥΤΗΤΑ: 399 χιλ (Μέσος όρος Φεβρουαρίου 2018 έως Ιανουαρίου 2020)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 99,99% (Μέσος όρος Φεβρουαρίου 2018 έως Ιανουαρίου 2020)
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Ζωντανή συνομιλία 24/7
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: WordPress, Joomla, Drupal και Magento
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Απεριόριστο εύρος ζώνης και αποθήκευση, λογαριασμοί email, δωρεάν τομέας 1ου έτους
ΣΧΕΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: Shared, Cloud, WordPress, VPS και Dedicated Servers
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ: Ενιαία δωρεάν μεταφορά ιστότοπου
ΤΙΜΗ: Ξεκινώντας από 2,74 $ / μήνα (ανανεώνεται στα 8,95 $ / μήνα)

Πλεονεκτήματα της χρήσης του HostGator Cloud

Από την αρχή, το HostGator Cloud μας εντυπωσιάζει με αστρικούς χρόνους λειτουργίας και φόρτωσης σελίδας.

Οι διακομιστές τους είναι γεμάτοι με επιπλέον δυνατότητες που συνήθως δεν βρίσκετε με πολλούς από τους ανταγωνιστές τους.

Επιπλέον, ρίχνουν μια αποκλειστική έκπτωση που μειώνει τις τιμές για αυτόν τον προηγμένο οικοδεσπότη στα χαμηλότερα επίπεδα του κλάδου.

Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά σε μερικές από τις καλύτερες στιγμές:

1. ΠΟΛΥ ισχυρή διάρκεια 99,99% (τους τελευταίους 24 μήνες)

Το HostGator Cloud έχει δημοσιεύσει μέσο όρο λειτουργίας 99,99% τους τελευταίους 24 μήνες. Αυτό ακούγεται εντυπωσιακό γιατί είναι: τους τελευταίους πέντε μήνες έχουν δει πέντε διαδοχικές βαθμολογίες 100% σε όλους τους τομείς.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου παρακολούθησης 24 μηνών, ο χρόνος λειτουργίας τους έπεσε κάτω από το όριο εγγύησης χρόνου λειτουργίας 99,90% μόνο μία φορά. Ο Ιούλιος 2018 ήταν λίγο κάτω από το όριο με χρόνο λειτουργίας 99,89%.

Δείτε πώς λειτουργεί η εγγύηση λειτουργίας:

Εάν ο μέσος χρόνος λειτουργίας για τον μήνα είναι κάτω από 99,90%, μπορείτε να λάβετε πίστωση πληρωμής για ολόκληρο τον μήνα. Η προγραμματισμένη συντήρηση και άλλα εφάπαξ γεγονότα εξαιρούνται. Ωστόσο, είναι καλό να γνωρίζουμε ότι αυτοί που θέλουν να σταθούν πίσω από τους πελάτες τους δεν θα τιμωρηθούν εάν η απόδοση φιλοξενίας γλιστρήσει προσωρινά.

Εάν χρησιμοποιείτε έναν από τους VPS ή αποκλειστικούς διακομιστές τους, καλύπτεστε επίσης από διαφορετική εγγύηση δικτύου (αναφέρεται στους όρους τους).

Μέσος τελευταίος χρόνος λειτουργίας 12 μηνών για το HostGator Cloud:

 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιανουαρίου 2020: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Δεκεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Νοεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Οκτωβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Σεπτεμβρίου 2019: 99,98%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Αυγούστου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουλίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουνίου 2019: 99,98%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαΐου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Απριλίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαρτίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Φεβρουαρίου 2019: 100%

hostgator-cloud-performance-24 μήνεςΖωντανός ιστότοπος δοκιμών: hostingfacts-owp.com | Μέσος όρος χρόνο λειτουργίας και ταχύτητα: 24 μήνες+

2. Κορυφαίοι 5 χρόνοι φόρτωσης (μόνο 399 ms)

Το HostGator Cloud προσφέρει μερικά επιπλέον προνόμια σε σχέση με τους τυπικούς κοινόχρηστους διακομιστές του. Το μεγαλύτερο όμως είναι η ταχύτητα.

Ισχυρίζονται «έως και 2 φορές ταχύτεροι χρόνοι φόρτωσης» λόγω μιας ποικιλίας επιπλέον δυνατοτήτων, όπως «διακομιστές χαμηλής πυκνότητας, premium υλικό και πολλαπλά επίπεδα προσωρινής αποθήκευσης».

Τα κοινόχρηστα σχέδια του HostGator έπεσαν σε αυτό το τμήμα, δημοσιεύοντας έναν απογοητευτικά χαμηλό μέσο χρόνο φόρτωσης 1113ms. Ειλικρινά, αυτό είναι πολύ χαμηλό για να το προτείνουμε – χρειάζεστε τουλάχιστον ένα δευτερόλεπτο για να φορτώσετε σελίδες (ακόμη και πριν προσθέσετε κείμενο ή εικόνες πάνω από αυτές).

Είναι κατανοητό ότι ήμασταν αμφίβολοι αν το HostGator Cloud θα μπορούσε να προσφέρει “2 φορές γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης”. Αλλά μετά από 24 μήνες παρακολούθησης των μέσων χρόνων φόρτωσης πρέπει να πούμε – έχουν παραδοθεί.

Ο μέσος όρος 249 μηνών του HostGator Cloud μόλις 399 ms είναι αρκετά καλός για να τους τοποθετήσει άνετα μεταξύ των πέντε ταχύτερων web hosting μας. Ρίξτε μια ματιά για τον εαυτό σας στην ανάλυση μήνα προς μήνα παρακάτω.

Ακολουθούν οι μέσοι όροι χρόνου φόρτωσης από τους τελευταίους 16 μήνες:

HostGator-Cloud-2019-2020-στατιστικάΜέση ταχύτητα HostGator Cloud 2019-2020 | Δείτε στατιστικά

Το HostGator Cloud ξεκινά με μια ισχυρή εκκίνηση, συνδυάζοντας αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας με διακομιστές με γρήγορους ρυθμούς. Αυτά είναι δύο σημαντικά κουτάκια.

3. Ειδική έκπτωση – Αποκλειστική στο hostingfacts.com

Ο χρόνος λειτουργίας και η ταχύτητα του HostGator Cloud έβγαλαν τους κοινόχρηστους διακομιστές τους.

Γιατί λοιπόν δεν αναβαθμίζουν περισσότερα άτομα στην έκδοση Cloud; Λοιπόν, χρήματα.

Η διαφημιζόμενη τιμή για αυτήν την επιλογή Cloud ξεκινά από 2,95 $ / μήνα και ανέρχεται σε 9,95 $ / μήνα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τιμολόγηση ισχύει και για τη μακροπρόθεσμη, τριετή περίοδο. (Περισσότερα για αυτό παρακάτω στο “Μειονεκτήματα”)

Αντίθετα, η υψηλότερη τιμή απενεργοποιεί ορισμένους χρήστες στην κοινή χρήση φιλοξενίας.

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά καλά νέα. Το HostGator έχει προσφέρει μια αποκλειστική έκπτωση για να μειώσει την τιμή του HostGator Cloud σε μόλις 2,99 $ / μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε ουσιαστικά τις κοινόχρηστες χρεώσεις φιλοξενίας, αλλά σε αντάλλαγμα θα έχετε πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η έκπτωση ισχύει μόνο για προγράμματα ενός, τριών και έξι μηνών. Μετά από αυτόν τον αρχικό όρο, η τιμολόγηση θα αυξηθεί στο ποσοστό ανανέωσης των 8,95 $ στο χαμηλότερο πακέτο.

4. Πολύ φιλική προς το χρήστη φιλοξενία

Το HostGator Cloud καταφέρνει να επιτύχει ένα ωραίο μέσο μιας υπηρεσίας φιλικής για αρχάριους, η οποία λειτουργεί σαν προηγμένη.

Εδώ εννοούμε:

Το εύρος ζώνης και ο αποθηκευτικός χώρος είναι «μη μετρημένοι» σε κάθε πρόγραμμα Cloud. Αυτό είναι σχεδόν άγνωστο σε λιγότερο ακριβές επιλογές. Και ουσιαστικά σημαίνει ότι δεν τιμωρείτε καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει και μεγαλώνει και μεγαλώνει.

Συνήθως, οι μεγαλύτεροι ιστότοποι απαιτούν περισσότερους πόρους, κάτι που σας ωθεί σε ένα υψηλότερο, πιο ακριβό σχέδιο. Όχι όμως με το HostGator Cloud. Αντίθετα, ο μόνος σημαντικός περιορισμός σε κάθε πρόγραμμα είναι ο αριθμός των ιστότοπων που θέλετε να φιλοξενήσετε.

Επομένως, αν σκοπεύετε να φιλοξενήσετε μόνο έναν ιστότοπο, θα μπορούσατε να φτάσετε στην επιλογή «φθηνότερη» και να συνεχίσετε να είστε εντάξει όταν ο ιστότοπος εκκίνησης γίνει ένας κορυφαίος πίνακας.

Τα άλλα καλά νέα είναι ότι δεν μπορείτε να τιμωρηθείτε ούτε να χρεωθείτε για τη χρήση επιπλέον πόρων.

Συγκρίνετε αυτό με έναν διαχειριζόμενο κεντρικό υπολογιστή WordPress όπως το WP Engine. Σίγουρα, είναι ως επί το πλείστον υπέροχοι. Ωστόσο, έχουν επίσης χρεώσεις «υπερβολικής ηλικίας» που σας επιβαρύνουν εάν ο ιστότοπός σας αρχίσει να υπερβαίνει τα μηνιαία όρια προγράμματος.

Και το χειρότερο, αυτές οι χρεώσεις είναι συχνά αυτόματες. Επομένως, εάν έχετε έναν καλό μήνα και αυξήσεις της κυκλοφορίας, βασικά τιμωρείτε για αυτό.

Το HostGator Cloud, από την άλλη πλευρά, παρέχει περισσότερες τιμές “all-in”, οι οποίες είναι σπάνιες από φθηνότερους οικοδεσπότες που σας επιστρέφουν μόνο λίγα δολάρια κάθε μήνα.

5. ΔΩΡΕΑΝ πρόσθετα: Διαχείριση πόρων διακομιστή, παρακολούθηση και μετεγκαταστάσεις ιστότοπων

Το HostGator Cloud είναι γρήγορο επειδή δεν βασίζονται στους βασικούς διακομιστές σας.

Κάθε κέντρο δεδομένων υποστηρίζεται με ενσωματωμένη προσωρινή αποθήκευση, διαχείριση πόρων cloud και κατοπτρισμό δεδομένων. Όλες αυτές οι λειτουργίες συνεργάζονται για τη βελτιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσης, τη διαχείριση της κατανομής πόρων και τη διασφάλιση της διαθεσιμότητας. Στα Αγγλικά, αυτό σημαίνει ότι οι διακομιστές μπορούν να συνεργαστούν με το πρόγραμμα περιήγησης ενός επισκέπτη για να περιορίσουν τον αριθμό των πόρων που πρέπει να αποσταλούν εμπρός και πίσω.

Το HostGator Cloud προσφέρει επίσης παρακολούθηση διακομιστή και αυτοματοποιημένο “failover” για να βεβαιωθείτε ότι εάν προκύψουν προβλήματα υλικού, θα το ξέρετε το συντομότερο δυνατόν και υπάρχει ένα Σχέδιο Β για να αποθηκεύσετε τον ιστότοπό σας.

Περιλαμβάνεται σε κάθε πρόγραμμα η πρόσβαση στο cPanel, μαζί με νέους λογαριασμούς email. Επιπλέον, λαμβάνετε έναν δωρεάν ιστότοπο ή μετεγκατάσταση cPanel από τον υπάρχοντα web host σας.

Όλες οι επιλογές φιλοξενίας HostGator Cloud περιλαμβάνουν μια δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου. Ορισμένοι άλλοι πάροχοι υπηρεσιών φιλοξενίας θα προσφέρουν δωρεάν μετεγκαταστάσεις, ενώ πολλοί άλλοι σας κάνουν να πληρώνετε καθόλου για τυχόν μετεγκαταστάσεις. Έτσι το HostGator Cloud πέφτει κάπου στη μέση.

Εάν θέλετε να μετακινήσετε περισσότερους ιστότοπους από αυτόν, θα το κάνουν με εκτιμώμενο κόστος ~ 25 $ / ιστότοπο. Ωστόσο, μπορεί να εξαρτάται λίγο από το μέγεθος ή τον αριθμό των αρχείων.

Δυστυχώς, υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι που δεν μπορεί να μετακινηθεί το HostGator για εσάς. Αυτά συνήθως περιλαμβάνουν ιστότοπους που δεν διαθέτουν FTP ή / και βάσεις δεδομένων. Η σύντομη λίστα περιλαμβάνει οτιδήποτε από VistaPrint, Intuit, Wix, Google Sites, Microsoft Office ή MobileMe.

6. Καλή, φιλική υποστήριξη

Το HostGator παρέχει υποστήριξη 24/7/365 μέσω μιας γνωσιακής βάσης και τόνων εκπαιδευτικών βίντεο, τηλεφωνικής υποστήριξης και ζωντανής συνομιλίας.

Δοκιμάσαμε τη ζωντανή συνομιλία τους, πληκτρολογώντας το όνομά μας και το αρχικό ερώτημά μας. Χρειαζόμασταν μόνο πέντε λεπτά για να συνδεθεί ο Puneeth και να μας βοηθήσει.

Συνολικά, ο Puneeth ήταν πολύ φιλικός και απάντησε στις περισσότερες ερωτήσεις μας.

Υποστήριξη πελατών HostGator Cloud Live ChatΥποστήριξη πελατών HostGator Cloud Live Chat

Μέχρι να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τις μετεγκαταστάσεις του ιστότοπου.

Οι περισσότεροι οικοδεσπότες ιστού που έχουμε ελέγξει θα προσφέρουν τουλάχιστον μία δωρεάν μετεγκατάσταση ιστοτόπου. Το HostGator Cloud ακολουθεί αυτήν την τάση.

Ωστόσο, εάν άλλοι οικοδεσπότες δεν θα μετακινήσουν περισσότερους ιστότοπους δωρεάν, συνήθως υπάρχει μια απλή χρέωση για τη μεταφορά ιστότοπων για εσάς.

Ο Puneeth δεν μπόρεσε πραγματικά να μας δώσει μια απλή απάντηση σχετικά με το κόστος πολλαπλών μεταναστεύσεων. Ισχυρίστηκε ότι συνήθως αναφέρεται στο μέγεθος ή τον αριθμό των αρχείων και μερικές άλλες λεπτομέρειες.

Καταλήξαμε να ανανεώσουμε τη συνεδρία ζωντανής συνομιλίας και να προσπαθήσουμε ξανά. Αυτή τη φορά, πήραμε τελικά μια απάντηση σχετικά με τις μεταναστεύσεις: περίπου $ 25 / ιστότοπο.

Έτσι, συνολικά, η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας ήταν λίγο ανώμαλη αλλά κατάφερε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μας.

Υπάρχει ένα τελευταίο κομμάτι καλών ειδήσεων εδώ. Όταν εξετάσαμε για πρώτη φορά το HostGator, δεν προσέφεραν καμία υποστήριξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι είναι πλέον πολύ ευαίσθητοι στα κοινωνικά, απαντώντας σε μεμονωμένα ζητήματα πολλές φορές την ημέρα:

Υποστήριξη HostGator Cloud Social MediaΥποστήριξη HostGator Cloud Social Media

Τώρα έχετε πολλές διαφορετικές επιλογές για να λάβετε μια γρήγορη απάντηση από το HostGator.

Μειονεκτήματα της χρήσης του HostGator Cloud

Η απόδοση του HostGator Cloud ήταν κυρίως εντυπωσιακή. Ωστόσο, υπάρχουν δύο μουτζούρες.

Η πρώτη είναι υψηλότερες τιμές για βραχυπρόθεσμα προγράμματα και υψηλά ποσοστά ανανέωσης όταν λήξει η πρώτη σας περίοδος. Το δεύτερο σημαντικό ζήτημα είναι ότι φαίνεται ότι έχουν καταργήσει μερικές επιπλέον υπηρεσίες και τώρα σας κάνουν να πληρώνετε για αυτές.

Ακολουθεί μια επισκόπηση:

1. Εισαγωγικές αυξήσεις τιμών & Υψηλά ποσοστά ανανέωσης

Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στη φιλοξενία εάν γνωρίζετε πώς να πλοηγηθείτε στα κοινά τέλη τιμολόγησης που μαστίζουν τον κλάδο.

Η πρώτη είναι η αρχική τιμή γνωριμίας που βλέπετε στον ιστότοπο ενός κεντρικού υπολογιστή. Συνήθως είναι μια πολύ χαμηλή μηνιαία τιμή. Το αλίευμα, ωστόσο, είναι ότι συνήθως θα πρέπει να προπληρώσετε τουλάχιστον δύο ή τρία χρόνια για να επωφεληθείτε.

Μια συντομότερη μηνιαία επιλογή, αν το προσφέρουν ακόμη και, μπορεί μερικές φορές να είναι τόσο δύο ή τρεις φορές το κόστος.

Για παράδειγμα, το HostGator Cloud θα κοστίσει 3,58 $ / μήνα για 36 μήνες (ή 2,74 $ / μήνα με την έκπτωση μας για βραχυπρόθεσμα) που ανανεώνεται στα 8,95 $ / μήνα.

κόστος cloud hostgatorHostGator Cloud Hosting Μακροπρόθεσμες τιμές

Ωστόσο, μόλις βρείτε έναν οικοδεσπότη που σας αρέσει, μάλλον καλύτερα να κλειδώσετε την τιμή των τριών ετών για όσο το δυνατόν περισσότερο. Να γιατί.

Το δεύτερο κοινό ζήτημα τιμολόγησης στον κλάδο φιλοξενίας είναι το υψηλό ποσοστό ανανέωσης. Σε αυτήν την περίπτωση, όταν λήξει ο αρχικός σας όρος, το πρόγραμμά σας θα ανανεωθεί αυτόματα στα 8,95 $ / μήνα για την ίδια ακριβώς υπηρεσία. Δεν λαμβάνετε απαραίτητα τίποτα επιπλέον ή καλύτερη εξυπηρέτηση. Απλώς σας κάνουν να μην αλλάζετε ξανά κεντρικούς υπολογιστές σε αυτό το σημείο.

Γι ‘αυτό, βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει ο οικοδεσπότης που επισκέπτεστε. Και, στη συνέχεια, πληρώστε για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, για να διατηρήσετε το μηνιαίο επιτόκιο χαμηλό.

Τιμολόγηση Cloud HostGator, Σχέδια φιλοξενίας & Γρήγορα γεγονότα

σχέδια cloudΤιμές και σχέδια HostGator Cloud

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των προσφερόμενων προγραμμάτων HostGator Cloud:

 • Εκκολαπτικό σύννεφο: Αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 2,74 $ το μήνα με την έκπτωση μας (όχι 3,58 $). Υποστηρίζει 1 ιστότοπο, μνήμη 2 GB, CPU 2 πυρήνων, δωρεάν πιστοποιητικό SSL, αποθηκευτικό χώρο χωρίς μετρήσεις και εύρος ζώνης.<- Χρησιμοποιήσαμε αυτό το σχέδιο για τον ιστότοπο δοκιμών μας.
 • Μωρό σύννεφο: Αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 3,21 $ ανά μήνα. Υποστηρίζει απεριόριστες τοποθεσίες, μνήμη 4FB, 4 πυρήνες CPU, δωρεάν πιστοποιητικό SSL, αποθήκευση χωρίς μετρήσεις και εύρος ζώνης.
 • Επιχειρηματικό σύννεφο: Αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 7,18 $ ανά μήνα. Υποστηρίζει απεριόριστους τομείς, μνήμη 6 GB, 5 πυρήνες CPU, δωρεάν πιστοποιητικό SSL (θετικό), δωρεάν αποκλειστική IP, δωρεάν εργαλεία SEO, αποθήκευση χωρίς μετρήσεις και εύρος ζώνης.
 • Ευκολία εγγραφής: Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ εύκολο!
 • μέθοδοι πληρωμής: Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα ή PayPal.
 • Κρυφές χρεώσεις και ρήτρες: Παρά το εύρος ζώνης και τον αποθηκευτικό χώρο, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάνω από το 25% του συστήματός τους για πάνω από 90 δευτερόλεπτα. Τα ποσοστά ανανέωσης είναι υψηλότερα από τα κανονικά. Και ορισμένοι τύποι ιστότοπων χωρίς FTP δεν μπορούν να μετεγκατασταθούν από την ομάδα τους.
 • Πώληση: Υπάρχουν κάποιες βελτιώσεις στην πορεία.
 • Ενεργοποίηση Λογαριασμού: Ενδέχεται να απαιτούνται έως και 24-48 ώρες για την ενεργοποίηση λογαριασμών σε ορισμένες περιπτώσεις.
 • Πίνακας ελέγχου και εμπειρία πίνακα ελέγχου: cPanel.
 • Εγκατάσταση εφαρμογών και CMS (WordPress, Joomla κ.λπ.): Εξαιρετικά εύκολη διαδικασία εγκατάστασης με ένα κλικ από τις πιο δημοφιλείς διαθέσιμες εφαρμογές.

Συνιστούμε το HostGator Cloud?

Ναι, το κάνουμε.

Το HostGator Cloud καταφέρνει να κάνει μερικά πράγματα πολύ καλά. Είναι εξαιρετικά φιλικά προς το χρήστη και φθηνά με την έκπτωση μας. Ταυτόχρονα, λαμβάνετε μερικές από τις καλύτερες επιδόσεις uptime και φόρτωσης σελίδας που έχουμε δει μετά από έλεγχο πάνω από 30 άλλους κεντρικούς υπολογιστές.

Η υποστήριξη πελατών ήταν επίσης σταθερή.

Έτσι, παρά το γεγονός ότι τα ποσοστά ανανέωσης είναι λίγο υψηλότερα και μερικές πιθανές επιπλέον χρεώσεις, το γεγονός ότι αυτό το πρόγραμμα έχει έκπτωση στην ίδια τιμή με τις κοινόχρηστες επιλογές τους, το καθιστά μη εγκεφάλου.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Έχετε χρησιμοποιήσει το HostGator Cloud στο παρελθόν; Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αφήσετε μια κριτική παρακάτω – καλό ή κακό – δεν έχει σημασία όσο είναι χρήσιμο για τους επισκέπτες μας. Ευχαριστώ για την υποστήριξη.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author