HostGator áttekintés – Miért szeretik / gyűlölik az emberek? (2020 felhasználói vélemény)

HostGator megosztott áttekintés

Lehetséges, hogy a HostGator az iparág egyik legnagyobb, legrégebbi webtárhely-szolgáltatója, ám ezek még mindig fejlesztéseket hajtanak végre, az elmúlt 24 hónap átlagos működési ideje 99,98%..

Alapvető megosztott tárhelyterveik korlátlan tárolással, sávszélességgel, ingyenes domainvel (az első évre) és ingyenes SSL tanúsítvánnyal jönnek. Kiváló ügyfélszolgálatuk is van, akik egy élő csevegéssel azonnal kapcsolatba lépnek, és minden egyes kérdésre néhány másodpercen belül válaszolnak.

Sajnos a HostGator átlagos oldalbetöltési ideje enyhítette őket (átlagosan 1191 ms). Sok extra szolgáltatást, mint például a biztonsági mentéseket és a biztonságot, külön díjak formájában vonják le. Ráadásul a megújítási arány agresszív módon emelkedik az első ciklus lejárta után.

Itt található a gyakorlati teszt teljes áttekintése, amelyben a Pingdom harmadik fél adatait használjuk felvilágosítva teljesítményükről.

Általános információ & A tárhely áttekintése

VERDIKTUMUNK: Jól ismert szolgáltató, jó teljesítményű
SEBESSÉG: 1,191ms (2018 február és 2020 január átlaga)
UPTIME: 99,98% (2018 február és 2020 január átlaga)
TÁMOGATÁS: 24/7 élő chat
ALKALMAZÁSOK: Több mint 75 alkalmazás támogatott
JELLEMZŐK: Nem mérhető sávszélesség és tárolás, egyetlen e-mail fiók, ingyenes domain 1. év
HOSTING TERVEK: Megosztott, Cloud, WordPress, VPS és dedikált szerverek
FELHASZNÁLÁS: Egyetlen ingyenes webhely-átadás
ÁRAZÁS: Kezdetben 2,75 dollár / hónap (havi 6,95 dollárral megújul)

A HostGator megosztott használatának előnyei

A HostGator teljesítménye teljesítménye korábban probléma volt az elmúlt években. De már nem, a 24 hónapos nyomkövetésünk alapján.

Ezen felül ügyfélszolgálatuk gyors és barátságos volt. Segítenek ingyen áthelyezni webhelyüket a szolgáltatásukra. És a kezdők is sok olyan egyszerű, intuitív lehetőséget fognak kedvelni, amelyek az utat mutatják.

Itt egy rövid összefoglaló:

1. Erős és stabil üzemidő 99,98%

A HostGator 99,98% -os rendelkezésre állást tett közzé az elmúlt 24 hónapban. Néhány hónapig konzisztensek voltak a 99,98-100% -os üzemidővel.

De ez még a sem a legjobb. Ok miatt következetesek: az ideje garanciájuk szerint ha 99,90% alá esik, akkor egy hónap jóváírást kaphat számláján..

Nyilvánvaló, hogy a tervezett karbantartást vagy a lehetetlen előre megjósolni a hacket nem veszik figyelembe ebben a garanciában. Önnek azonban fel kell vennie a kapcsolatot és kérnie kell a jóváírást azáltal, hogy 30 napon belül támogatási jegyet küld be számlájukhoz.

Nemrégiben láttuk, hogy néhány másik házigazda felmerül működési garanciákkal, és ez azt jelenti, hogy ennek eredményeként minden ügyfél nyer. A kijövő versenytársak hozzájárulnak az egész iparág emeléséhez. Arra kényszeríti a piacon lévő összes többi személyt, hogy feleljen meg a garanciavállalásnak, és megemelje a szolgáltatási színvonalat, vagy hogy fennmaradjon.

Az elmúlt 12 hónap átlagos üzemideje:

 • 2020 január átlagos üzemideje: 99,97%
 • 2019. december átlagos üzemideje: 99,89%
 • 2019. november átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. október átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. szeptember átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. augusztus átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. július átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. június átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. május átlagos üzemideje: 99,95%
 • 2019. április átlagos üzemideje: 99,98%
 • 2019. március átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. február átlagos üzemideje: 100%

HostGator Megosztva az elmúlt 24 hónap statisztikáitA HostGator átlagos üzemideje | Lásd a statisztikákat

2. Jó támogatás

A HostGator tudásbázist, telefont, e-mailt és élő chat támogatást nyújt. Az utolsó lehetőség a leggyorsabb, körülbelül 15 másodpercen belül csatlakoztatva minket egy szolgáltatóhoz.

Megkíséreltük kérdéseket felrakni velük, ugrálni a témáról a témára, és soha nem haboztak egyszer. Munkatársaik jól tájékozottak, jól képzettek és barátságosak. Mindenütt jó élmény volt.

Hostgator megosztott ügyfélszolgálat Élő csevegési élmény

3. 45 napos pénz-visszatérítési garancia

A HostGator annyira magabiztos a szolgáltatásában, hogy további két héttel meghosszabbítja az iparági átlag 30 napos visszatérítési politikáját 45 nappal..

Ez azt jelenti, hogy egy hónap alatt felhasználhatja őket, és ha visszatér a felmerülő problémákhoz, visszatéríti a vételárat.

Ez a 45 napos pénz-visszatérítési garancia az összes megosztott, viszonteladó és VPS tárolócsomagra vonatkozik.

Az egyetlen kifogás, hogy ez nem vonatkozik a HostGator dedikált szervereire, adminisztrációs díjaira, az egyedi szoftverek telepítési díjaira. Miután átmásoltuk a 30+ szolgáltatási feltételekkel kapcsolatos dokumentumokat, azt találtuk, hogy ezek a figyelmeztetések meglehetősen általánosak a tárhelyiparban.

Tehát például, ha a terv tartalmazott egy ingyenes domain nevet, akkor a visszatérítés összegéből levonják a domain 15,00 USD-es szokásos díját..

Van néhány más szempont, amit fel kell hívnunk. A HostGator feltételei 90 napot biztosítanak számukra a visszatérítés tényleges kiállításához. Sem csekk, sem pénzátutalás, sem a Western Union fizetés, sem banki átutalás esetén nem jár visszatérítés.

A visszatérítések csak új tervekhez vagy számlákhoz érhetők el. Tehát ha korábban feliratkozott egyre, és megszakítja a megújítást vagy egy második kísérletet, akkor nem kap semmit cserébe.

És utoljára, de nem utolsósorban: a deviza visszatérítéseket az amerikai dollár árfolyamok alapján dolgozzák fel.

4. Elérhető a webhely biztonsági szolgáltatásai

A HostGator megosztott tárhely-tervei meglehetősen csontok. Egy webhelyhez elég lesz, de a tetején nem sok extra található.

Szerencsére kínálnak néhány extra biztonsági funkciót, például azt, hogy hozzáadhatják a SiteLock megfigyelést az Ön webhelyéhez. Ez a szolgáltatás minden nap működni fog, és felhívja a figyelmet a webhely esetleges megsértésére vagy feltörésére, és azonnal értesíti Önt, ha megtalálja.

Emellett e-maileikben a Spam Assassint is kínálják, hogy megakadályozzák a spam eljutását a beérkező levelek mappájába.

Az egyetlen hátránya, hogy a SiteLock egy kis többletbe kerül. Az alábbiakban kibontjuk a hátrányokat, de a matrica ára 1,67 dollár / hónap, évente 19,99 dollárra számlázva..

5. Ingyenes webhely & cPanel Migrations

Ha ez nem az első webhely, és egy meglévőt próbál áthelyezni, a HostGator megkapta a hátát.

A feliratkozás után 30 nap áll rendelkezésére, hogy felvegye a kapcsolatot és segítsen minden webhelyfájl, adatbázis, szkript és akár egy domain név áthelyezésében..

Ez magában foglalja a teljes cPanel átvitelt. Tehát ha történt több webhelytelepítés (például egy nagy webhely aldomainjeihez), akkor magában foglalja a fedezetet.

A HostGator összes megosztott tárhelyterve egyetlen webhely (vagy cPanel) migrációt tartalmaz. Különböző tervek, például viszonteladók, több (akár 30) hozzáférést kapnak.

Egyetlen ingyenes webhely-migráció nem sok a házigazdákhoz képest. De még mindig jobb, mint mások, mint például a Bluehost, amely 150 dollárt számít fel azért, hogy egyszerre öt helyet mozgasson el.

6. Nagyon felhasználóbarát kezdőknek

A HostGator testreszabott kezdő bloggereknek vagy webmestereknek.

A webhely tele van oktatóanyagokkal, áttekintésekkel és más információkkal, amelyek segítenek navigálni a DNS és az adatközpontok homályos világában..

hostgator támogatás
Extra funkciókkal is rendelkeznek kezdőknek, akik webhely felállítását szeretnék elvégezni anélkül, hogy minden más tervezésére, építésére és kezelésére más emberek felvételével kellene gondolni..

Weboldal-készítőjük, a HostGator által létrehozott Gator az egyik jobb, amelyet felülvizsgáltunk. Ingyenes hostolással és domain névvel érkezik, tehát csak egy fiókot kell vásárolnia az összes igényhez.

A testreszabható sablonok mindegyike meglehetősen modern, és könnyedén testreszabhatja, hogy hogyan néznek ki, az egyes funkciók húzásával és ejtésével. Ezenkívül webhely-elemzést és ingyenes SSL-tanúsítványt is kap a látogatók személyes adatainak (például a fizikai helyzetük) megóvásához..

A Host Gator által létrehozott Gator e-kereskedelemmel is rendelkezik, így beállíthat egy teljesen működőképes online áruházat, amely készlettel és még sok másnal rendelkezik, mindezt anélkül, hogy aggódnia kellene a fizetési átjárók, beépülő modulok vagy más rendetlen technológiák miatt. Csak működik.

Hátrányok a HostGator Shared használatával

A HostGator folyamatosan erős üzemideje őszintén szólva meglepő volt (jó értelemben). Ugyancsak rajongók vagyunk az ideje garanciájukért.

Ezen felül kezdőbarát megközelítésük és segítőkész ügyfélszolgálatuk azt jelenti, hogy nagyon sok kedvelik a szolgáltatást.

Sajnos néhány kérdéssel is szembesültünk az út mentén, miközben kipróbáltuk őket. Itt találhatók a legnagyobb problémák:

1. Lassú oldalsebesség (1 másodperc alatt betölthető)

A HostGator szervereinek nem volt problémája webhelyünk folyamatos fenntartásában és az elmúlt másfél évben történő életben tartásában.

A probléma az, hogy ugyanazok a szerverek szintén állandóan lassúak voltak. Az átlagos oldalbetöltési idő az elmúlt 24 hónapban csak 1191 ms volt.

Egy másodperc alatt több mint egy viszonylag egyszerű, szöveg alapú tartalmi oldal betöltése. Tehát csak képzelje el, mi történne, ha ezeket az oldalakat ezrek szavakkal és tucatnyi nagy felbontású képpel tölti fel. Igen, nem jó.

Látható, hogy a lassú oldalbetöltési idő közvetlenül befolyásolja a látogató tapasztalatait. És ennek csekély hatása van az alsó sor megütésére is.

Néhány dolgot megtehetsz webhelyének felgyorsítása nélkül, a házigazda váltása nélkül. De ha a házigazda állandóan lassú, ez azt jelenti, hogy folyamatosan vesztes csatát fogsz harcolni.

Az elmúlt 12 hónap átlagos terhelési ideje:

HostGator Megosztotta az elmúlt 12 hónap részletes statisztikáitA HostGator átlagos sebessége 2019-2020 | Lásd a statisztikákat

2. Rengeteg extra díj a „valódi” biztonsági mentések, a Gmail és a rosszindulatú programok számára

A HostGator megosztott tárhely-tervei olcsók, a bevezető árak csak 2,75 dollárt / hónap kezdődnek (36 hónapig)..

A legolcsóbb tervük („Hatchling”) egyetlen domain névvel, egy kattintással telepített népszerű alkalmazások, például a WordPress, a Joomla és egyebek telepítésével érhető el, mérés nélküli sávszélesség, korlátlan tárhely és ingyenes SSL tanúsítvány. Alapvetően az összes alapvető szolgáltatás, amelyre szüksége van egy teljes weboldalhoz.

HostGator Megosztott kiegészítő szolgáltatásokHostGator Megosztott kiegészítő szolgáltatások

Ez azonban minden, amit alapértelmezett tervükben nyújtanak. Az összes „extra” dolog, mint például a webhelyről készült biztonsági mentések, a Gmail-hozzáférés, a SiteLock-megfigyelés és a SEO-eszközök többletköltségeket számol fel, amikor ideje fizetni.

Csalódást okoz, mivel ezeknek a szolgáltatásoknak sok a webhelyén, például „elérhető”, gondosan megfogalmazva, hogy úgy gondolja, hogy azok is benne vannak. Böngészés a többi legnépszerűbb házigazda között, amelyeket felülvizsgáltunk, és látni fogja, hogy sokuk valójában ezeket bevezeti az alapáraikba.

Csak akkor, ha a folyamat végére érkezik, amikor megadja a számlázási információkat, akkor rájön, hogy ezek a kiegészítő szolgáltatások költségekbe kerülnek,.

A Gmail a szokásos 5 dollár / hónap vagy 60 dollár / év, ami a szokásos árazásuk. De akkor a SiteLock 19,99 USD / év, a CodeGuard (a webhelyek biztonsági mentéséhez) 23,95 USD / év, és még a webhely sok korábbi verzióját sem tárolják fájlban, ha bármilyen probléma merül fel..

Tehát, bár az eredeti terv eleinte olcsónak tűnik, kezdődik, és meglehetősen drága lesz, amikor mindent elmondnak és megtettek.

3. Iparági standard árazási „trükkök”

A többletdíjak mellett a HostGator két olyan árképzési trükköt húz, amelyek az iparban szokásosak.

Az első az alacsony ár, például 2,75 dollár / hónap hirdetése, csak azért, hogy rájöjjön, hogy a teljes megszerzéséhez teljes három évre kell fizetnie. Ellenkező esetben havonta 10,95 dollárt keres egy tényleges havi szolgáltatásért.
HostGator megosztott áratörések hosszú távú tervekhez

De ez még csak a kezdet. Mivel emellett a HostGator megújítási ára drámai módon ugrik, miután az eredeti terv lejárt.

Tegyük fel, hogy megy tovább, és három évre bekapcsolja ezt az alacsony mértéket. Nagyon jó üzlet lesz, kétségtelenül.

A probléma akkor kezdődik, amikor eljön az ideje, hogy három év alatt megújítsa a tervét. Ezen a ponton az ugyanazon csomag havi tarifája havi 6,95 dollárra (vagy összesen 250,20 dollárra) ugrik – több mint kétszerese annak, amit éppen ugyanazon pontos szolgáltatásért fizetett..

Alapvetően azt a tényt prédikálják, hogy néhány év után az a valószínűsége, hogy a szolgáltatásokat váltani szeretné, nagyon alacsony. Tehát egy ideig be van zárva (például egy kábelszolgáltató vagy tornaterem tagság).

Sok más házigazda, amelyet felülvizsgáltunk, ugyanazt a kaszkadőrrel jár. Ez azonban nem azt jelenti, hogy szeretnénk.

HostGator árképzés, tárhelytervek & Gyors tények

HostGator megosztott tárhely-tervek és árképzés

Megosztott tárhely: A HostGator három megosztott tárhelyterv közül választhat:

Hatchling terv: Ez a terv havonta 2,75 USD-tól kezdődik. Egy domain nevet, korlátlan lemezterületet és tárolóhelyet, SSL tanúsítványt és korlátlan aldomaineket kap.

Baba terv: Ez a terv havi 3,95 dolláron kezdődik. Korlátlan tárhelyet, sávszélességet és tartományneveket támogat.

Üzleti terv: Ez a terv havi 5,95 USD-tól kezdődik. Korlátlan tárhelyet, sávszélességet és tartományneveket támogat. Ingyenes dedikált IP-vel, SSL-vel és ingyenes telefonszámmal rendelkezik.

 • Könnyű a regisztráció: Könnyű regisztráció.
 • fizetési módok: Hitelkártya, PayPal.
 • Rejtett díjak és záradékok: A bevezető árképzés csak hosszú távú vásárlások esetén érhető el. A megújítási arányok szintén több mint kétszeresére növekednek. Az extra szolgáltatások, mint például a biztonsági mentések és a rosszindulatú programok figyelése, szintén többletdíjak.
 • upsells: Sok eladás.
 • Fiók Aktiválás: A fiók aktiválása akár 24 – 48 órát is igénybe vehet.
 • Vezérlőpult és az irányítópult tapasztalata: cPanel.
 • Alkalmazások és CMS-ek telepítése (WordPress, Joomla stb.): Néhány lépésben megkönnyítik a népszerű alkalmazások és CMS-ek telepítését a QuickInstall használatával.

Ajánljuk a HostGator megosztott használatát??

Nem igazán.

De nem azért, mert valószínűleg gondolkodik.

A HostGator megosztott tárhelyének sok előnye van. Az üzemidő valóban javult az elmúlt egy évben. Az ügyfélszolgálat jó volt. És a kezdőbarát lehetőségek sokasága teszi felhasználóbarátvá.

A lassú sebesség és az extra áremelkedés kombinációja azonban túlságosan drága ahhoz, hogy tisztességes értéknek lehessen tekinteni.

Azért nem javasoljuk, mert az áruházban jobb választási lehetőségük van, amely valóban jó értéket képvisel.

A HostGator WordPress Cloud tárhely kezdetben egy kicsit drágább, de a teljesítmény szintén lényegesen jobb.

Tehát azt javasoljuk, hogy vizsgálja meg először ezt, mert valószínűleg ugyanazt fogja fizetni a nap végén, amikor beveszi ezeket a kiegészítő díjakat és áremeléseket..

Ui Használtad már a HostGator-ot korábban? Kérjük, fontolja meg, hogy az alábbi véleményt hagyja – jó vagy rossz -, nem igazán számít, mindaddig, amíg hasznos a látogatóink számára. Köszönöm a támogatásod.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author