Cele mai bune site-uri de găzduire web gratuite

Cine s-a săturat de chestii gratuite? Nimeni … decât dacă, desigur, v-ați lovit recent în cap și nu vă gândiți clar.

Cu toții iubim lucrurile gratuite. Tacouri gratuite, bere gratuită sau chiar un tricou gratuit care se aruncă în spatele unui sertar și nu vede niciodată lumina zilei tot restul vieții sale naturale. Se pare că cuvântul „liber” declanșează un fel de răspuns genetic care ne face să ne așezăm și să luăm în seamă.

Să vorbim despre găzduire web gratuită. Este un lucru bun ca berea gratuită sau tricoul necorespunzător? Răspunsul, după cum puteți suspecta, depinde de ceea ce intenționați să realizați cu site-ul dvs. web.

Serviciile plătite de găzduire web (sau cel mai bun site web pentru francezii dintre noi) au cu siguranță locul lor în lume, dar realitatea este că nu toți cei care doresc să pună ceva online au mari planuri de a contesta Amazon într-un comerț electronic în față Meciul cu moartea cu amănuntul. Unii dintre noi au intenții mai modeste și își doresc doar un loc unde să desfășurăm campanii de marketing prin e-mail, să aruncăm gânduri sau să împărtășim chestii repede și fără prea multe probleme.

Dacă această ultimă idee vă descrie, este ziua voastră norocoasă. Continuați să citiți pentru a descoperi părerile fără restricții de pe cele mai bune gazde web gratuite (și aproape gratuite) de pe piață chiar acum.

Găzduire de bază gratuită și gratuită

Vreau doar să clarific ceva cu care văd o mulțime de oameni care se luptă când vine vorba de găsirea de găzduire gratuită.

Nu veți găsi o gazdă gratuită care vă oferă o adresă URL de domeniu gratuită pe care o alegeți – acestea nu există.

De exemplu, dacă aș vrea să fac un site web despre coacere. Nu există companii de găzduire care să vă ofere mybakingwebsite.com. Motivul este că costă bani pentru găzduirea DNS și înregistrarea numelui.

În schimb, când vine vorba de găzduire web gratuită, puteți obține doar. mybakingwebsite.-
atsomehostingcompany.com

Site-ul dvs. web este întotdeauna deținut de compania mamă, așa cum este numele dvs. de domeniu. Nu aveți niciodată nimic și, în cazul în care, într-o bună zi, decideți să vă reluați libertatea – veți fi taxat foarte mult.

Acesta este motivul pentru care această recenzie este despre cele mai ieftine companii de găzduire „aproape gratuite”. Am văzut că mulți oameni fac această greșeală.

Aceasta nu este o momeală și un schimbător, ci mai degrabă ne împărtășim sfaturile după găzduind noi sute de site-uri web și văzând că o mulțime de oameni sunt complet înșurubate de gazdele gratuite.

Gazdele gratuite nu sunt cu adevărat gratuite, iată de ce …

Gazdele gratuite au servere pentru a plăti, salariul personalului și canale de marketing pentru a fi întreținute.

Așadar, s-ar putea să vă întrebați – cum fac ei asta?

Când găzduirea nu este produsul lor – devii produsul lor (sau în acest caz datele dvs.).

Iată cum sunt ei DE FAPT a face bani.

 1. Așteptați actualizarea – ajungeți să plătiți 4-5X pentru taxe de migrare.
 2. Malware + Spyware – Nu mă credeți, citiți acest lucru.
 3. Vind detaliile dvs. – agenții de publicitate cumpără informațiile dvs. pentru a încerca să vă comercializeze
 4. Publicitate forțată – s-ar putea să terminați cu o reclamă nebună pe site-ul dvs..
 5. Neprofesionist – dacă vreți într-o zi doriți să transformați colecția de imagini pentru pisici într-un album foto profesional pentru a intra în lumea plină de viață a pisicii profesionale, numele dvs. de domeniu gratuit nu vă va ajuta! ����

5 cele mai bune gazde web „aproape liber”

aproape gratuitÎn timp ce ideea de 100% găzduirea web gratuită este suficientă pentru a începe pariatul la coadă, nu treceți cu vederea faptul că versiunea lor „gratuită” vă poate lăsa limitări de stocare, performanță și lățime de bandă serioase..

… Și dacă nu plătiți pentru o actualizare, va trebui să vă ocupați cu anunțurile lor intruzive plasate pe site-ul dvs..

Deși este adevărat, puteți păstra găzduirea gratuită atât timp cât doriți, dacă vreți să intenționați să vă puneți mai serios în legătură cu un site web cu drepturi depline, veți dori eventual să faceți upgrade la un plan mai robust, care costă puțin ceva fiecare lună.

În aceste zile, ați putea fi surprins de cât de multe funcții și beneficii include o gazdă web aproape liberă pentru cheltuielile de oriunde 3 – 10 USD lunar. Vorbim despre un domeniu gratuit, conturi de e-mail, mult spațiu de stocare și chiar funcționalitate de comerț electronic.

Iată primele cinci companii preferate de găzduire aproape gratuite:

1. Hostinger – gazduire premium pentru prețuri la reducere

Începând de la 0,99 USD / lună și lățime de bandă de 100 GB

 • Cont gratuit de e-mail
 • Domeniu gratuit
 • SSL gratuit
 • Lățime de bandă de 100 GB
 • Baze de date MySQL
 • Suport 24/7/365
 • Panou de control puternic

PROS

 Preț imbatabil pentru opțiuni de plată de înaltă calitate și CryptoCurrency.

CONS

Nivelul de pornire vă permite să găzduiți doar un site web.

De fiecare dată când facem check-in pe Hostinger, timpul mediu de funcționare și timpul de încărcare sunt îmbunătățite. Hostinger este o opțiune excelentă pentru găzduirea cu costuri reduse – mai ales atunci când abia începeți. Este greu să treci la un preț de 0,99 USD pe lună, iar actualizarea la opțiunea lor premium nelimitată te va stabili doar 2,15 USD pe lună..

Ca bonus suplimentar de găzduire web ieftină, Hostinger are un constructor de site-uri gratuit numit Zyro. Este format din caracteristicile de bază și nu atât de bazice. Cel mai inovator este cu siguranță Logo Maker Logo Zyro. Dacă doriți să reinventați logo-ul mărcii dvs., îl puteți face în cel mai scurt timp.

Hostinger a devenit o opțiune destul de populară în lumea gazdelor. În ciuda acestui fapt, eram încă sceptici cu privire la performanțele raportate și am decis să aruncăm o privire. Un an + urmărirea în direct a rezultatelor lor a dezvăluit câteva numere impresionante de performanță.

Dacă doriți să vedeți testele noastre de funcționare și dezactivare ale Hostinger, consultați revizuirea noastră completă Hostinger. 

2. SiteGround: Gazda cu cea mai mare încredere

Cea mai rapidă gazdă la 3-4 USD / lună, SSL gratuit, suport 24/7

 • Prietenos & Personal de asistență util, gata să ajute 24/7
 • Instalare simplă și fiabilitate excelentă din 2004
 • Conturi de stocare și e-mail nelimitate
 • Coș de cumpărături GRATUIT și constructor de site-uri
 • Suport 24/7 pentru a vă ajuta cu orice aveți nevoie

PROS

 SiteGround este cel mai prietenos web gazdă de acolo. Personalul lor de asistență 24/7 vă poate ajuta cu orice vă puteți gândi. Vor instala chiar și site-ul dvs. pentru dvs..

CONS

Va trebui să plătiți un an întreg înainte

Mulțumită unei liste extinse de tehnologii extras și server solid rock, SiteGround ar trebui să fie pe lista scurtă de gazde ieftine și fiabile. Ne place mai ales constructor web gratuit și domeniu care vă permite să obțineți rapid online cu un cost minim.

Pentru a afla de ce i-am încoronat numărul unu, consultați-ne Recenzie siteGround pentru o privire aprofundată asupra companiei, a nivelurilor de prețuri și a diferitelor oferte de servicii.

3. Bluehost: gazda începătorilor

Începând de la 2,95 USD / lună, Domeniu gratuit

 • Reputație pentru performanțe excelente la un preț mic
 • WordPress.org îi place
 • Șabloane GRATUITE și Weebly sitebuilder
 • CDN GRATUIT de Cloudflare
 • Obțineți-l azi cu o reducere de 63% (a fost de 7,99 USD / lună)

PROS

 Prețuri ultra-competitive pentru VPS și găzduire dedicată atunci când sunteți gata să faceți pasul următor.

CONS

Încasează 100 USD pentru migrarea unui site web. Unele companii o fac gratuit.

Bluehost se află în topul lumii de gazdă partajate sau aproape de mult timp, cu un reputație binemeritată pentru infrastructură de calitate și asistență pentru clienți care este de fapt înclinat să vă ajute (când sunt online). În testele noastre de găzduire, Bluehost s-a clasat aproape de vârf cu viteză și performanță – tot ceea ce ați aștepta de la un lider din industrie.

4. InMotionHosting

 • Migrări GRATUITE de site-uri web și cPanel
 • Unitate de stare solidă pentru încărcare rapidă a site-urilor web
 • Conturi de e-mail și lățime de bandă nelimitate
 • Suită de securitate GRATUITĂ cu protecție SSL și hack
 • GRATUIT constructor și șabloane Boldgrid

PROS

 Ca unul dintre ultimii operatori independenți din industrie, veți primi o garanție completă de returnare a banilor de 90 de zile pentru o liniște sufletească finală.

CONS

Planurile cu cele mai mici costuri includ unele limitări ale numărului de site-uri web pe care le puteți găzdui și a bazelor de date pe care le puteți crea.

Tocilarii IT și antreprenorii online adoră planurile de găzduire din clasa de afaceri InMotion (cu siguranță o facem). Veți plăti un pic mai tânăr aici decât cu oamenii de jos din stâncă, dar veți câștiga o valoare întreagă pentru costuri suplimentare.

Cu mai multe opțiuni de bază de date și hardware de nivel superior, experiența dvs. InMotion ar trebui să fie una bună.

5. Gazduire A2

 • Încărcare GRATUITĂ a vitezei cu Cloudflare CDN și SSD
 • 1 clic pe WordPress și alte instalări CMS
 • Adrese de e-mail nelimitate, domenii și baze de date
 • HackScan GRATUIT și alte măsuri avansate de securitate
 • GRATUIT constructor și șabloane Boldgrid

PROS

 Tot nelimitat cu 99,9% uptime și centre de date din SUA, Europa și Singapore. Perioada de rambursare nu expiră niciodată.

CONS

Pentru a câștiga viteza suplimentară a serverului care încarcă site-ul dvs. extrem de rapid necesită o actualizare a planului la pachetele mai scumpe Turbo sau Swift.

Nu doar un distribuitor de planuri de găzduire preambalate, A2 Hosting a decis să-și construiască personalizat configurațiile hardware și software pentru performanțe, viteză și securitate îmbunătățite – presupunând că clienții nu ar deranja să plătească câțiva bănuți în plus pe lună pentru un fel de calitate nu întotdeauna găsit în gazdele partajate.

6. HostPapa

 • Garantat 99,9% uptime și fără limite de lățime de bandă
 • Găzduiești site-uri WordPress nelimitate cu un singur cont
 • Suport 24/7 prin chat live, telefon sau e-mail
 • Creator GRATUIT de site-uri drag-and-drop
 • Securitate îmbunătățită pentru a vă menține site-ul web fără hack

PROS

 Promovează practicile de afaceri ecologice. HostPapa se bucură să migreze site-ul web CMS de la o altă gazdă gratuit.

CONS

Asistența pentru probleme minore este excelentă, dar pot exista timpi de așteptare de până la 72 de ore dacă aveți nevoie de mai multe expertize tehnice aprofundate.

HostPapa este mai mult decât o reducere a gazelor și a gazelor partajate. Obiectivul acestei companii este acela de a achiziționa clienți prin intermediul planului lor inițial la prețuri mici, apoi să se dovedească a fi un partener de afaceri cu servicii complete.. HostPapa continuă să se rostogolească mai multe caracteristici de comerț electronic pentru clienții care se gândesc la antreprenor.

4 cele mai bune gazde web „gratuite”

liberExistă companii cu adevărat gratuite de gazdă web acolo?

Da, există.

Am căutat internetul pentru cea mai mare bătaie de găzduire pentru a nu fi găsiți bani. Credeți sau nu, există câteva opțiuni legitime, dintre care cel puțin ar trebui să fie potrivită pentru proiectul dvs., fie că sunteți un naiv naiv, un designer de site-uri hobby sau un dezvoltator avansat care are nevoie de un loc în care să-și păstreze munca. toate clopotele și majoritatea fluierelor.

7. Wix

 • Construiți și publicați un site complet fără costuri
 • Domeniu GRATUIT dacă decideți să cumpărați un plan
 • Șabloane drag-and-drop de calitate perfecte pentru orice utilizare
 • Arhivă profundă și largă de articole de cunoștințe
 • Extindeți funcționalitatea site-ului dvs. web cu o mulțime de aplicații / plugin-uri

PROS

 Greu de bătut în ceea ce privește constructorii de site-uri bazate pe browser. Cu noi șabloane și funcții care vin online tot timpul, Wix este un loc minunat pentru a începe călătoria dvs. de web design.

CONS

Deși au o arhivă formidabilă de articole, suportul live este aproape inexistent. Vei fi cel mai ales pe cont propriu cu probleme tehnice.

Acest constructor principal de site-uri este atât de simplu încât poți să îți creezi un cont și să îți construiești site-ul în câteva minute – foarte puține minute. Utilizarea constructorului în sine este o curbă rapidă de învățare. În niciun moment nu veți manipula meniuri, text, imagini, glisiere și multe altele. Nu este de mirare de ce am ales Wix ca constructor de site-uri # 1 pe piață astăzi.

8. Volumul

 • Un set robust de instrumente de comerț electronic pentru inventar, comenzi, plăți și transport
 • Integrați cu ușurință eBay, Facebook și Amazon
 • O mulțime de opțiuni pentru a primi plăți – fără taxe
 • SEO încorporat vă ajută să vă păstrați magazinul în rezultatele căutării
 • Conform PCI, dar va trebui să cumpărați un certificat SSL

PROS

 Dacă scopul de a aduce un magazin online cu aspect profesionist este obiectivul, Volusion este o opțiune serioasă care vă va ajuta să o faceți.

CONS

Multe dintre funcțiile căutate de comerț electronic sunt disponibile doar cu un plan de găzduire pentru care plătiți.

Volusion este specializată în antreprenorii care doresc să construiască și să găzduiască și magazin online. Deși nu este cea mai ieftină opțiune dacă căutați doar să aruncați un site informațional sau un blog personal, cei care sunt gata să sară în comerț electronic vor plăcea să se concentreze asupra acestei companii pe partea de afaceri a lucrurilor..

9. Unul

 • Panoul de bord cPanel cu instalări WordPress cu 1 clic
 • Conturi de e-mail nelimitate
 • 24/7 e-mail și asistență chat live
 • Tarife competitive pentru planul de găzduire pentru actualizări
 • Constructor de site-uri GRATUIT face pe oricine un designer

PROS

 Constructorul de site-uri web este bun pentru preț, având posibilitatea de a previzualiza site-ul dvs. atât în ​​desktop cât și în vizualizarea mobilă pe măsură ce îl creați.

CONS

Perioada de rambursare a celor 15 zile este cam ciudată.

Pentru consumatorii extrem de conștienți de costuri, care pot accesa un site de bază gratuit sau care are nevoie de e-mail care găzduiește mai mult decât orice, pachetul inițial al unuia include un domeniu, conturi de e-mail nelimitate și constructor de site-uri la o rată de 3 dolari pe an. Pachetele se potrivesc de acolo cu un plan WordPress care costă aproximativ 3,50 USD / lună.

10. Shopify

 • Constructor de site-uri inclus cu o mulțime de șabloane GRATUITE și premium
 • Transferați-vă domeniul, cumpărați unul nou sau utilizați un subdomeniu magazinabil GRATUIT
 • O mulțime de opțiuni de comerț electronic, coduri de reducere disponibile
 • Toate planurile sunt găzduite complet, cu tot nelimitatul
 • Acceptați plățile pe bandă cu o integrare ușoară

PROS

 Ghișeu unic pentru construirea unei piețe online complet funcționale.

CONS

Veți întâmpina cheltuieli de procesare a plăților dacă alegeți orice altă rută decât opțiunea Stripe internă.

Shopify este cunoscut pentru comerț electronic, așa că, dacă aceasta este direcția în care vă îndreptați, această companie de găzduire web este orientată pentru a vă ajuta să vă lansați un magazin online și să mergeți cu un minim de entuziasm. Opțiunea de subdomeniu Shopify este perfect pentru vânzătorii cu un buget minuscul care trebuie să facă câțiva dolari înainte să ia în considerare găzduirea actualizată.

5 Cel mai bun rest: alte site-uri și constructori liberi care merită vizionați

Pentru a revizui un subiect familiar – natura umană trebuie să caute cea mai bună ofertă și nu va fi mult mai bună decât gratuită. Acesta este motivul pentru care industria de găzduire web a sărit puternic pe idee și a pornit cu ea, devenind atât de jambacked cu opțiuni ieftine și cu costuri reduse în fața consumatorilor, precum un fel de momeală irezistibilă, încât este greu să le rezolve pe toate..

Ei bine, este misiunea noastră să le rezolvăm. Asta facem aici. Unele gazde cu reduceri profunde sunt în valoare de o adulmecare, în timp ce altele sunt companii perfecte, iar câțiva nu v-ați dori să nu vă apropiați fără să vă stăpâniți. Acestea sunt opiniile noastre nemodelate bazate pe testarea lor pe rând.

Fără alte detalii, să trecem pe lista noastră cu cele mai bune cinci servicii de găzduire care nu se încadrează confortabil în primele două categorii. Îi vom numi cel mai bun dintre odihnă.

11. 000 Webhost

 • Lățime de bandă / stocare: 100 GB / 1.5 GB
 • Domeniu: Subdomenii nelimitate și gratuite
 • Email: 5 conturi
 • Site Builder / Design: 100 de șabloane

PROS

 Găzduire web cu adevărat gratuită, cu unele lățimi de bandă și limitări de stocare.

CONS

Lipsește oarecum când vine vorba de asistență pentru clienți și tehnici. În funcție de propriul nivel de expertiză, aceasta poate fi sau nu o problemă.

După ce a furnizat găzduire fără costuri aproape 14 milioane de clienți din 2007, 000Webhost s-ar putea să nu fie pe primul loc în limba tuturor, dar s-a dovedit a fi o gazdă web mai mult decât capabilă. Cel mai potrivit pentru conturile mici și mijlocii, acest furnizor a fost unul dintre primii care au oferit certificate SSL gratuite, o practică care a devenit standardul industriei.

12. x10Astingere

 • Lățime de bandă / stocare: nelimitat
 • Domeniu: 2 suplimente, 1 parcate, 2 subdomenii
 • eCommerce: 1-clic de instalare pentru Magento și altele
 • Email: 3 conturi GRATUITE
 • Site Builder / Design: Web Website builder cu peste 150 de șabloane; altele accesibile prin instalații cPanel

PROS

 Comunitate de sprijin activ de 750.000 de membri.

CONS

Unii ar crede că acest serviciu este mai ieftin decât alții, dar încă se încadrează în categoria de gazduire web ieftină.

13. Weebly

 • Lățime de bandă / stocare: nelimitat / 500 MB
 • Domeniu: GRATUIT Subdomeniu Weebly
 • Comerț electronic: Nu este acceptat
 • Email: Nu
 • Site Web Builder / Design: glisați și plasați sau editați HTML sau CSS; Șabloane GRATUITE

PROS

 Comunitate de sprijin activ de 750.000 de membri.

CONS

Deși planul de bază gratuit nu are anunțuri, subsolul site-ului este marcat cu sigla Weebly.com.

Weebly are o bună recunoaștere a numelor în lumea de drag-and-drop a bricolajului în construirea de site-uri web. Calitatea acestora, mai ales când vine vorba de șabloane, s-a îmbunătățit în ultimii ani. Pachetul gratuit de bază nu oferă prea multe caracteristici, dar, cum ar fi Wix, vă permite să obțineți o prezență profesională pe internet, în scurt timp,.

14. Spațiul Award

 • Lățime de bandă / stocare: 5 GB / 1 GB
 • Comerț electronic: Nu
 • Email: 1 cont de e-mail
 • Domeniu: Gazduire pentru 1 domeniu inclus, plus 3 subdomenii
 • Site Builder / Design: Fără drag-and-drop; Instalatori WordPress și Joomlas

PROS

 Toate caracteristicile așteptate ale unui bun plan de găzduire împreună cu un sistem de asistență bazat pe bilete. Prețurile de bază ale planului la doar .17 cenți / lună.

CONS

Deși oferirea unui program de instalare WordPress este o idee excelentă, lipsa capacității de proiectare glisantă și scăzută probabil costă AwardSpace pentru un număr bun de clienți care doresc acest nivel de menținere a mâinii..

Modelul de afaceri AwardSpace este similar cu nume mai cunoscute precum Wix și Weebly, prin faptul că folosește găzduire gratuită pentru a permite potențialilor clienți să încerce serviciul, sperând că vor decide să adauge servicii de plată, deoarece nevoile lor devin mai sofisticate. Nu este foarte mare lățimea de bandă sau spațiu de stocare gratuit, iar unii vor lipsi un editor drag-and-drop.

15. Freehostia

 • Lățime de bandă / stocare: 6 GB / 250 MB
 • Domeniu: 5 pe cont
 • Comerț electronic: Instalare ușoară a platformelor populare
 • Email: 3 conturi
 • Site Builder / Design: 1-clic CMS instalează; Șabloane de site-uri GRATUITE

PROS

 Ideea clusterului de server – spre deosebire de o singură bucată de hardware de servire – este o caracteristică foarte bună pentru clienți.

CONS

250 MB de stocare inclusă a planului gratuit ar putea părea un pic stricte pentru orice, dar cel mai de bază dintre site-uri.

Cu o abordare de cluster a serverului echilibrat de sarcină, Freehostia susține că are o încărcare de până la 15 ori mai rapidă decât gazdele gratuite comparabile. Nici planul gratuit nu are nicio publicitate, ceea ce este drăguț și permite site-ului dvs. web să arate profesionist chiar din poartă. Suport impresionant 24/7.

Gânduri finale

Dacă sunteți serios cu privire la începerea unei afaceri online sau la comunicarea către lume, vom fi primii care au acceptat că găzduirea web gratuită poate să nu fie cea mai bună soluție de găzduire pe termen lung (aceste gazde pentru afaceri mici ar fi opțiuni mai înțelepte).

Cu toate acestea, există câteva motive excelente pentru a parcurge această rută la început. Evident, există și prețul – vorbim fie complet gratuit, fie oriunde de la bănuți la doar câțiva dolari pe lună. Acest lucru vă poate ajuta serios să reduceți costurile de dezvoltare a site-ului web dacă beneficiați de un buget restrâns.

Adesea trecut cu vederea este ideea că aceste companii (oricum cele credibile) își doresc afacerea pe termen lung și știu că le vei judeca după calitatea planurilor lor gratuite și de bază. După cum am menționat, ei doresc ca, în cele din urmă, să faceți upgrade la puncte de preț mai mari, dar știu că vor trebui să livreze mărfurile la nivel gratuit mai întâi.

Concluzia este că, în cazul în care caracteristicile unei anume gazdă nu vă împlinesc, este FOARTE ieftin să oferiți altuia o probă.

Deci, nu aveți încă un site online? Ce mai astepti?! Am pus instrumentele chiar în mâinile tale – acum du-te să-l cauți!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author