Bedste gratis webstedsbyggere

pie giphyAt finde en gratis webstedsbygger er en smart beslutning for mange mennesker.

At synke penge i noget, som du ikke helt ved, hvad du laver med endnu, er ikke den bedste idé. De fleste mennesker kan lide at køre en bil, før de køber den, så hvorfor ikke køre en webstedsbygger, før de køber?

Der er ingen webstedsbyggerforhandler at gå til. Hvor pokker begynder du, når du bygger et websted? Hvis du ikke har nogen tidligere erfaring, kan det være virkelig forvirrende.

Hvad betyder hosting? Hvordan reducerer jeg mine webstedsudviklingsomkostninger? Hvorfor er der et WordPress.com og et WordPress.org? Det er temmelig forvirrende, hvorfor det ikke er en dårlig idé at starte gratis.

Den gode nyhed er, at der er nogle fantastiske muligheder for gratis webstedsopbyggere, og det er lige så let som pie. Jeg ved ikke engang, hvor let cirkel er – dette kan være lettere.

Vores top valg til bedste gratis webstedsbyggere

Det første sted du skal gå for at bruge en gratis webstedsbygger er Constant Contact. Den fantastiske ting ved konstant kontakt er, at det også er vores valg som den bedste e-mail-marketingtjeneste. Det faktum, at de tilbyder en gratis version af deres service, er bare glasur på kagen (jeg ved ikke, hvorfor desserter har så meget at gøre med webstedsbyggerne).

Brug af konstant kontakt er den nemmeste måde at få et websted op og køre gratis uden tilføjede komplikationer, mens du også dykker ned i e-mail-marketing med det samme.

1. Konstant kontakt – Bedste Builder til Canada (inkluderer gratis hosting)

Konstant kontakt kom ikke ind i spillet med webstedsbyggere. De er kendt som den bedste e-mail marketing software på markedet.
De tablede sig i destinationssider og konkluderede sandsynligvis, at folk har brug for en rigtig god gratis webstedsbygger. Så byggede de det.

Constant Contact gjorde et fantastisk stykke arbejde med at opbygge deres webstedsbygger, og den gratis version af det får dig langt længere end nogen anden gratis webstedsbygger.

Gratis version

Der er begrænsninger på den gratis version af tjenesten, men det kommer i gang med at opbygge dit websted. At ikke skulle betale nogen penge for at finde ud af, hvad du laver, er en enorm værditilvækst.

Sagen ved de gratis planer på Constant Contact er, at du får næsten alt, hvad du får i en betalt plan. Du skal i det mindste prøve det. Her er nogle andre ting, du får i en gratis plan, som de fleste andre webstedsbyggere ikke inkluderer:

 • Social deling
 • Facebook-integration
 • Kontakt Management
 • Lead Capture Forms
 • LogoMaker
 • Sælger 3 produkter
 • Online betalinger
 • Beholdning, ordre og skattestyring
 • Kuponer og rabat
 • Transaktions-e-mails
 • Shipping Management

For nogle af disse funktioner, f.eks. Diskontering, skal du gå ind i det andet eller tredje betalte niveau på e-handelstjenester. At du bare kan bruge disse funktioner gratis er vanvittigt.

Brugervenlighed

Jeg sprang lige ind på Constant Kontakts marketingside til webstedsbygger. Jeg satte en timer til højre, da jeg klikkede på “Opret dit gratis websted”.

Konstant kontakt

Jeg besluttede at oprette et rejsebureau-websted, hvor nogen kan kontakte mig via e-mail eller ved at ringe. 

Jeg brugte stockfotos og holdt bare logoet som ordene “Rejsebureau”.

Jeg drømmer ikke engang, jeg havde et websted bygget på 4 minutter og 37 sekunder. Jeg var ikke engang farende og det så også godt ud.

Hvis jeg brugte yderligere ti minutter på at lege med flere lagerbilleder eller ændre farver rundt omkring, tror jeg, at dette websted ville se lige så godt ud som andre specialbyggede agenturbyggede websteder til rejsebureauer.

Hvis du vil have det nemmeste websted at bygge nogensinde, der faktisk ser godt ud, ser jeg ikke et punkt i at bruge andet end deres builder. 

Hvordan er det muligt?

Begynder ikke fra skrammer

Constant Contact oprettede deres hurtige og lette webstedsbygger ved hjælp af kunstig intelligens. Softwaren stiller dig et par spørgsmål om den type websted, du ønsker, og tilbyder dig derefter specifikke lagerfotos og skabeloner.

Du har ikke en million valg, men du har et ekstremt stort beløb til en gratis webstedsbygger. Du kan endda uploade dine egne billeder og logo, hvis du vil. 

Webstedsbyggeren tilbyder farvelayouts, som du kan skifte frem og tilbage mellem, der supplerer hinanden. Det spørger dig derefter hvilke skrifttyper du ønsker og bruger flere, der også komplementerer hinanden med den korrekte størrelse. Du behøver virkelig ikke bekymre dig om noget.

At have en skør valgmulighed med hundreder af skabeloner er ikke det, du får ud af Constant Contact-webstedsbyggeren. Hvad du får er den enkleste webstedsbygger, der ser bedst ud. Du kan ikke tilpasse det til at være præcis, hvad din sjæl længes efter, men hvis det er det, du har brug for, skal du sandsynligvis ansætte en webudvikler og sidde ved siden af ​​ham, da han bygger din vision.

2. Wix – Hurtig, nem og funktionel (Inkluderer gratis hosting)

Wix er ikke noget gratis software, der fungerer halvt så godt som webstedsbyggerne, folk betaler for.

Wix er branchens førende når det kommer til webstedsbyggere. De har også tilfældigvis tilbud om en gratis version af deres tjeneste.

Gratis version

Der er begrænsninger på den gratis version af tjenesten, men det kommer i gang med at opbygge dit websted. At ikke skulle betale nogen penge for at finde ud af, hvad du laver, er en enorm værditilvækst.

Ingen af ​​aspekterne af den gratis plan bør afskrække dig fra at bruge den. Hvis du beslutter, at du har brug for premium-funktionerne i fremtiden, ville du være kommet til det punkt at finde ud af, om webstedet er det, du faktisk ønsker.

Brugervenlighed

Der er faktisk lettere at bruge webstedsbyggere. Med det sagt – Wix er stadig ret nem at bruge.

Du kan oprette et websted med massetilpasning, uden kodning og uden ekstra hovedpine. Der er måder at ignorere massetilpasningen og bare opbygge et professionelt websted uden at gøre for meget.

Der er adskillige webstedsudviklingstjenester, der har træk-og-slip-funktion. Alt dette betyder, at du trækker noget, du vil bruge, og derefter slipper du det. Det er så let, som det bliver.

Wix-move-element-overalt

Dette er ideelt til redigering, der prioriterer hastighed og brugervenlighed.

Begynder ikke fra skrammer

Wix har denne fantastiske funktionalitet kaldet Artificial Design Intelligence. Grundlæggende hvad ADI gør er at stille dig forskellige spørgsmål og anvende det til en algoritme, der opretter et websted for dig. Det tager alle mulighederne for element, temaer og layouts ud af dine hænder og griber fra enhver kombination.

I stedet for at tage sig tid til at gennemse alle de temaer og layout, som softwaren vælger til dig baseret på præferencer og stillede spørgsmål. Det er en tidsbesparende og beslutningsbegrænsende funktion.

Wix er til folk, der ønsker at oprette et websted, der er unikt for dem uden at skulle håndtere alle de ekstra ting, der følger med at køre et websted.

For mere info, læse vores detaljerede Wix-gennemgang.

3. WordPress – Større læringskurve, total tilpasning (kræver betalt hosting)

WordPress er en anden god mulighed, hvis du leder efter den bedste gratis webstedsbygger. Det er ikke så intuitivt og let for begyndere som Wix, men det giver mulighed for meget mere tilpasning (til en pris).

Hvis du leder efter at opbygge et websted på lang sigt og har råd til 10-15 timers læring om, hvordan man bruger WordPress, er det sandsynligvis det bedste valg.

Før vi springer ind på fordelene ved WordPress, skal vi afklare, hvad der er forskellen mellem WordPress.com og WordPress.org.

Dot Com

WordPress.com ligner Wix. Du går til webstedet, tilmelder dig og begynder at oprette dit websted. Det er superenkelt.

Når du bruger Wix – er Wix selv vært vært for dit websted. Hvad dette betyder er, at Wix rent faktisk leverer de teknologier og tjenester, der er nødvendige for, at websiden kan ses på internettet.

WordPress.com gør det samme. Det er vært for dit websted for dig og giver dig også gratis webstedsopbygning. Det tilbyder også premiumversioner af dets webstedsbygger og en masse premium-indstillinger.

Du kan bare hoppe på hjemmesiden og komme i gang gratis i dag for at tjekke det ud.

Dot Org

Dette er det WordPress, de fleste mennesker taler om, når de taler om WordPress.

Denne version er helt gratis at bruge med premium-indstillinger som temaer og apps. Det fungerer også anderledes end WordPress.com-versionen og Wix.

I stedet for at WordPress er vært for dit websted skal du gå ud på det store brede web og finde din egen hosting-service. Dette er enkelt, men det tilføjer et ekstra trin og komplicationsniveau til processen. Enhver god hosting-service koster penge, men der er et par gratis versioner derude, der kan bruges.

Sådan fungerer WordPress

I modsætning til hvad mange mennesker synes – behøver du ikke at vide, hvordan man koder for at bruge WordPress. Mange temaer tillader meget af den funktionalitet, som Wix tilbyder med mulighed for at tilpasse yderligere med kode.

wordpress-betjeningspanel

Temaer er forskellige end Wix. På WordPress skal du vælge et tema for at opbygge din hjemmeside. Temaer er dybest set, hvad Wix allerede har indbygget i softwaren. De er knoglerne på dit websted. Hvert tema har visse begrænsninger for, hvordan dit websted vil se ud, men du kan vælge, hvor alle dine elementer skal gå på websiden såvel som farveskemaet.

Hvert tema har sin egen funktionalitet og vil begrænse tilpasningsevnen – især de gratis. Gratis temaer begrænser, men de kan stadig give dig mulighed for at oprette et smukt websted.

Gratis version af WordPress.com

Én ting at huske er, at WordPress.org-versionen altid er gratis. Det eneste, du skal betale for udover hosting er alle premium-temaer og apps, du måske ønsker.

For enkelhedens skyld er det bare mere fornuftigt at bruge Wix, hvis du leder efter en gratis version af en webstedsbygger.

4. Zyro Website Builder – Den nemmeste måde at oprette et websted på

Gratis version

Den gratis version af Zyro har meget at lide. Frie brugere og betalte brugere får gratis SSL-certificering og SEO-optimering på webstedet lige ud af boksen sammen med nogle AI-værktøjer, Unsplash-integration og webstedsoptimering for mobile brugere.

Den gratis version lider dog lidt, fordi du ikke har tilladelse til at tilslutte Google Analytics, hvilket er et enormt minus for seriøse online-virksomhedsejere. Du skal også beskæftige dig med reklamer.

Skabeloner

Zyro leverer snesevis af skabeloner, hvis du betaler for en af ​​de andre planer, hvoraf der er to: Basic og Unleashed. Disse leveres med ekstra godbidder, som fjerning af annoncer, forbindelse til dit hoveddomæne og Google Tag Manager. Du får også meget mere båndbredde på 10 GB til Basic eller ubegrænset til Unleashed.

De skabeloner, du får at vælge imellem, er forskellige og gennemtænkte, selvom du ikke får til at ændre dem så meget, som andre webstedsbyggere ofte tillader. For eksempel er du ikke i stand til at ændre skrifttyperne på nogen af ​​skabelonerne.

Stadig er de tilgængelige skabeloner godt designet til flere nicher eller temaer, f.eks. Kunst eller mode.

AI-værktøjer

Vi vil også nævne, at de inkluderede AI-værktøjer er nyttige og tilgængelige for alle. AI Writer kan hjælpe dig med at udfylde dit websted med indhold, før du har tid til at ansætte en rigtig tekstforfatter, og AI Heatmap kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilke sider der gør bedst med besøgende, så du kan øge din konverteringsfrekvens.

Gitterbygger

Builder-interface, der er inkluderet i Zyro, bruger et forudindstillet gitterformat, der er temmelig let at bruge og intuitivt at forstå. Ulempen er, at du kan ændre layout eller størrelse på gitrene, så du er begrænset til, hvad Zyro er bedst. Således er denne webstedsbygger bestemt optimeret til nye brugere snarere end erfarne webstedsbyggere, der ønsker lidt mere tilpasning eller kontrol ved hånden..

Æresmærker til andre gratis webstedsbyggere i Canada

Wix og WordPress er vores første valg for gratis webstedsbyggere, og du er velkommen til at tjekke vores længere og mere detaljerede sammenligning af de to muligheder.

De er ikke de eneste gratis muligheder derude. Der er faktisk en masse gratis webstedsbyggere. De fleste er ikke gode. Det er svært at tilbyde en fantastisk service gratis. Der er dog nogle andre muligheder, der er værd at nævne: Weebly, Pixpa og Droopal.

Weebly er let at bruge, enkel og ligetil med en simpel grænseflade. Det gjorde næsten skåret af at være en anbefaling, men det er dybest set bare en værre version af Wix. Stadig, hvis du vil have et alternativ til Wix. Misforstå ikke, vi synes stadig, Weebly er en stor builder, men det mangler Wix ‘fulde funktionalitet.

Pixpa er noget andet. Lad os starte med det:

Pixpa: Bedste webstedsbygger til fotografer

Pixpa er en fantastisk mulighed, hvis du specifikt søger at oprette et porteføljewebsted, der viser og sælger dit seneste og største kreative arbejde.

Hvis du har travlt med at starte din karriere, og du ikke har tid til at lære at bruge en webstedsbygger, er Pixpa det rigtige valg.

Det skal alvorligt være en af ​​de nemmeste og mest overkommelige drag-and-drop webstedsbyggere, der er lavet specielt til både designere og fotografer. De har også tilfældigvis en 15-dages gratis prøveperiode, så du frit kan afprøve Pixpa uden tilknyttede strenge.

Pixpa-planer

I modsætning til mange andre webstedsbyggere på markedet tilbyder Pixpa ikke en gratis plan. Som en konsekvens er du nødt til at vælge mellem det lille udbud af månedlige planer, der er tilgængelige, når din 15-dages gratis prøveversion er udløbet.

Når det er sagt, er basisplanen ekstremt overkommelig, og der er virkelig ikke så mange begrænsninger, når det gælder opbygning af dit websted. Faktisk modtager du næsten alt hvad du får med en premium plan bortset fra ubegrænset fotolagring og et par avancerede funktioner.

pixpa-porteføljetemaer

Når din gratis prøveperiode endelig er op, kan du vælge mellem tre planer, der er skræddersyet til dine specifikke krav som skaber. Disse planer er vist på siden Priser som “for fotografer”, “for skabere” og “klientgallerier”. Det er vigtigt at bemærke, at den sidste ikke leveres med et websted.

Pixpa til fotografer

Fotografplanerne er velegnede til dem, der ønsker at oprette et portfolio-site til at vise og sælge billeder som digitale downloads eller prints ved hjælp af eCommerce Galleries snarere end fysiske produkter. De fire planer spænder fra $ 6 til $ 32 per måned afhængigt af om du ønsker at blive faktureret årligt eller månedligt.

Pixpa til skabere

Oprettelsesplanerne er målrettet mod dem, der ønsker at oprette et websted såvel som en butik, der giver dig mulighed for at sælge fysiske og digitale produkter og tjenester. Tænk på e-bøger, t-shirts og workshops. I modsætning til fotografplanerne, kan skabere vælge mellem tre planer, der spænder fra $ 6 til $ 20 pr. Måned.

Pixpa-klientgallerier

Client Galleries Plan er et uafhængigt produkt, der giver dig mulighed for at arbejde direkte med dine klienter ved redigering, korrektur, deling og salg af billeder. Når den er offentliggjort, kan du også modtage klientfavoritter og feedback på dine fotografier. Når det er sagt, er det vigtigt at bemærke, at denne plantype ikke inkluderer et porteføljewebsted.

Hver plan inkluderer webhosting gennem Amazon Web Service (AWS). Du får endda et års gratis domæneregistrering, når du tilmelder dig den årlige plan.

Én ting at overveje, før du vælger en plan, er, at du ikke kan tilføje både e-handelsgallerier og en online butik sammen på et websted. Dertil kommer alle planerne med en 30-dages pengene-tilbage-garanti ud over 24-timers kundesupport, så hvis du ikke er tilfreds, behøver du ikke at risikere at smide penge ned i drænet.

Sådan bruges Pixpa

Selvom der er mange brugervenlige webudviklingstjenester derude for fotografer og skabere, slår intet helt Pixpa. Kort sagt, Pixpa er en enkel, gør-det-selv-web-designplatform, der er fokuseret på online-porteføljer. Den bedste del ved det? Du har ikke engang brug for kodningsoplevelse for at skabe en fantastisk portefølje takket være Pixpa’s enkle træk-og-slip-websidesigner.

pixpa website builder ui

Når du har tilmeldt dig en gratis prøveperiode, bliver du stillet en række enkle spørgsmål i forbindelse med den type websted, du planlægger at oprette, og om du planlægger at sælge produkter og tjenester eller ej. Efter dette bliver du bedt om at vælge et simpelt tema.

Hvis du ikke kan lide det, skal du ikke frygte; du kan ændre det senere. Når det kommer til Pixpa Home-betjeningspanelet, behøver du ikke være en raketforsker for at finde ud af det: det er enkelt, minimalistisk og meget let at navigere.

Som med næsten enhver webstedsbygger, er alle kontrollerne til venstre, så hvis du tidligere har brugt en, vil Pixpa ikke føle sig for fremmed. For at gøre tingene lettere har basiswebsitet foruddannede sider, som du kan beholde, ændre eller endda slette.

Det er enkelt at tilføje sider; det tager bare et klik på en knap for dig at blive sendt til den visuelle designer, hvor du kan redigere sider mere detaljeret. Som nogen med lidt-til-ingen-webdesign-viden, prøvede jeg det selv og var temmelig overrasket over, at jeg formåede at oprette et lille, professionelt porteføljewebsted inden for så kort periode.

Weebly – En anden stor gratis webstedsbygger

Weebly fungerer meget som Wix, og det er sandsynligvis den tredje eller fjerde bedste webstedsbygger på markedet.

Når det kommer til gratis webstedsbyggere er det den anden eller tredje bedste webstedsbygger afhængigt af hvad du betragter WordPress som kategorisk.

Hvordan det adskiller sig fra Wix

Weebly er let at bruge – alt giver mening. Problemerne med bygherren er, at slutproduktet altid ser lidt ud. Når du er færdig med et Wix-websted, kan du med sikkerhed sige, at det ser godt ud eller foretage justeringerne, så det ser godt ud.

Weebly-trække-elementer

Med Weebly er der stor sandsynlighed for at se på slutproduktet og føle slags meh om det. Det vil bare være okay.

Tematilpasningen på Weebly er temmelig begrænset, især sammenlignet med en tom redaktør af lærredstype som Wix. Selvom det er let at bruge, er der bare ikke så mange muligheder at gå med.

Én ting Weebly gør bedre end Wix er at holde alt pænt og ryddeligt. Wix kan være lidt overvældende med utallige muligheder for at trække rundt. Weebly føles mere organiseret, hvilket kan hjælpe meget med stress og angst omkring opbygningen af ​​dit websted.

For mere info læse vores Weebly anmeldelse.

Gratis version

Den gratis version af Weebly tilbyder nok til at komme i gang. Opgradering er let, når du har fundet ud af, om du kan lide platformen. At få fødderne våde er bestemt værd at være en lille tidsforpligtelse.

WebSelf – Bedste franske webstedsbygger

WebSelf er den bedste franske webstedsbygger på markedet. Det passer lige ind i formen fra de andre træk-og-slip-websitebygere, der er nævnt på denne liste.

Denne franske webstedsbygger giver dig mulighed for at gøre ganske meget med sin gratis version og lader dig se nøjagtigt, hvad det handler om, uden at betale en cent.

Hvordan det adskiller sig fra Weebly

Vi nævnte netop Weebly som den nemmeste webstedsbygger, der stadig kan gøre et temmelig godt websted ekstremt hurtigt.

Her er en shocker, WebSelf er faktisk endnu lettere at bruge. Målet med grundlæggerne af WebSelf var at gøre webudvikling tilgængelig for alle.

Det tager bogstaveligt talt bare et par klik. Du kan ændre, hvordan baggrunden ser ud, tilføje dine brugerdefinerede fotos og skrive en vittig kopi på få minutter.

Med WebSelf får du adgang til design, som virksomheden allerede har oprettet. De tilføjer endda nye hele tiden, så du kan finde den skabelon, der passer til det, du leder efter.

WebSelf-eksempel

Med WebSelf er et højt tilpasset niveau ikke, hvad du får. Du får et smukt poleret produkt uden at gøre meget. Det er også vigtigt at nævne, at WebSelf gør det meget lettere at følge canadiske retningslinjer for tilgængelighed på websteder.

Tematilpasningen på WebSelf er temmelig begrænset ligesom Weebly, og ændring af aspekterne af det er temmelig ens. Den store differentierer her er de allerede bygget design, som WebSelf tilbyder. 

WebSelf holder virkelig tingene rene, det får Weebly til at se ud som et rod. At trække og droppe de elementer, der er tilgængelige, kan være den nemmeste måde at sige, at du har bygget et websted nogensinde. Det kræver næsten ingen indsats.

Gratis version

Den gratis version af WebSelf tilbyder nok til at komme i gang. Opgradering er let, når du har fundet ud af, om du kan lide platformen. At få fødderne våde er bestemt værd at være en lille tidsforpligtelse.

Andre

Jeg anbefaler ikke nødvendigvis disse indstillinger, men de er bestemt alternative indstillinger.

ucraft logoUcraft: Gratis planer giver dig mulighed for at oprette et brugerdefineret domæne. Det blokbaserede websteddesign er slags begrænsende. Nogle mennesker elsker det, men jeg synes, at drag-and-drop-bygherrer er lidt mere brugervenlige.

slående logoPåfaldende: Slående har fordele. For eksempel kan du sælge et enkelt produkt på din webside. De er specialiserede i at oprette websider på én side, så temaer og design ikke er lige så vigtige.

site123 logoSITE123: En god mulighed for de mindst teknisk kyndige af os. SITE123 har et skabelonsystem kaldet design assistance. Det gør det næsten automatisk at oprette et websted, der ser temmelig godt ud. Hvis du vil have kreative input til dit websted, er SITE123 ikke det bedste valg.

jimdo logoJimdo: Gratis planer på Jimdo har nogle seje funktioner som e-handelsfunktioner og indlejringsvideoer. Designgrænsefladen er ikke den bedste, men du kan oprette et gennemsnitligt websted med det.

Konklusion

Når det kommer til det – hvis du leder efter en gratis webstedsbygger, er du sandsynligvis ikke på udkig efter at komplicere beslutningen over.

Det er let at afprøve alle muligheder ovenfor, da det er gratis at tilmelde sig og prøve en af ​​dem. Det ville være den bedste måde at finde ud af, hvilken du kan lide bedst.

Hvis du ikke har lyst til at gøre det, skal du bare bruge konstant kontakt. Det forenkler ting ved blot at gå dertil og komme i gang. Det kræver meget for en begynder at blive skuffet af Constant Contact. For mere info, se vores gigantiske artikel om de bedste webstedsbyggere.

Gratis Website Builder Ofte stillede spørgsmål

Er der nogen gode gratis webstedsbyggere?

Ja! Wix og WordPress er begge gode muligheder for gratis webstedsbyggere.

Hvad er den nemmeste gratis webstedsbygger?

SITE123 er den nemmeste at bruge gratis webstedsbygger. Nemmest er dog ikke altid bedst. Wix tilbyder de fleste funktioner, samtidig med at den er relativt enkel.

Er Wix bedre end WordPress?

Det korte svar er nej. Det længere svar er, at det kan være det. Hvis du søger at tilpasse dit websted stærkt uden en solid læringskurve, er Wix bedre end WordPress for dig. WordPress er et dybt dyk i webstedets bygning, hvorimod Wix er lidt som at vade ind i den lave ende og flirte med ideen om at svømme ind i den dybe ende.

Er Wix virkelig gratis?

Wix har en gratis version, men dit domænenavn har dette format: username.wixsite.com/siteaddress. For at bruge et brugerdefineret domæne og låse op for en masse funktioner skal du vælge en betalt plan

Hvordan får jeg et gratis domænenavn fra Wix?

Et gratis domænenavn er tilgængeligt efter valg af en betalt plan. Du skal stadig betale for Wix-planen, men de kaster et domænenavn gratis ind – i et år

Hvad er den bedste gratis webstedsbygger til små virksomheder?

Vi anbefaler WordPress til små virksomheder, da de er flere funktioner til betalinger, analyse og sporing. Læs vores anmeldelse af små virksomheder.

Referencer og billedkreditter:

 • MageeWP.com
 • WebsiteSetup.org

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author