Beste gratis webhotell

Hvem blir lei av gratis ting? Ingen … med mindre du selvfølgelig nylig slo hodet og ikke tenker klart.

Vi elsker alle gratis ting. Gratis taco, gratis øl eller til og med en gratis t-skjorte som blir kastet bak på en skuff og aldri ser dagens lys igjen resten av sitt naturlige liv. Det virker som om ordet “gratis” utløser en slags genetisk respons som gjør at vi setter oss opp og tar varsel.

Så la oss snakke om gratis webhotell. Er det bra som gratis øl eller dårlig passende t-skjorte? Svaret, som du kanskje mistenker, avhenger av hva du har tenkt å oppnå med nettstedet ditt.

Betalte webhotelltjenester (eller meilleur hébergement web for franskmennene blant oss) har absolutt sin plass i verden, men realiteten er at ikke alle som ønsker å legge noe på nettet har storslagne planer om å utfordre Amazon i en ansikts-til-ansikt e-handel detaljhandel død død. Noen av oss har mer beskjedne intensjoner og vil bare ha et sted å gjennomføre e-postmarkedsføringskampanjer, dumpe tanker eller dele ting raskt og uten mye bryderi.

Hvis denne sistnevnte ideen beskriver deg, er det din heldige dag. Fortsett å lese for å oppdage våre meningsfrie meninger om de beste gratis (og nesten gratis) vertene på markedet akkurat nå.

Gratis vs billig grunnleggende hosting

Jeg vil bare avklare noe som jeg ser mange mennesker som sliter med når det gjelder å finne gratis hosting.

Du finner ikke en gratis vert som gir deg en gratis domeneadresse du velger – de eksisterer ikke.

For eksempel hvis jeg ville lage en webside om baking. Det er ingen hosting selskaper som vil gi deg mybakingwebsite.com. Årsaken er at det koster penger å være vertskap for DNS og registrere navnet.

I stedet for når det gjelder gratis webhotell kan du bare få. mybakingwebsite.-
atsomehostingcompany.com

Nettstedet ditt eies alltid av morselskapet, som domenenavnet ditt er. Du eier aldri noe, og hvis du en dag bestemmer deg for å ta friheten din igjen – vil du bli belastet mye.

Det er grunnen til at denne anmeldelsen handler om de billigste “nesten gratis” vertsfirmaene. Jeg har sett mange mennesker gjøre denne feilen.

Dette er ikke et agn og bytte, men vi deler rådene våre etter selv å arrangere hundrevis av nettsteder og å se mange mennesker bli helt skrudd av gratis verter.

Gratis verter er ikke virkelig gratis, her er grunnen …

Gratis verter har servere å betale for, ansatte lønn og markedsføringstrakter å opprettholde.

Så du lurer kanskje på – hvordan gjør de det?

Når hosting ikke er deres produkt – du blir deres produkt (eller i dette tilfellet dataene dine).

Slik gjør de det FAKTISK tjene penger.

 1. Vent til du oppgraderer – du ender opp med å betale 4-5 ganger for migrasjonsavgift.
 2. Malware + Spyware – Ikke tro meg, les dette.
 3. De selger detaljene dine – annonsører kjøper informasjonen din for å prøve å markedsføre deg
 4. Tvangsannonsering – du kan ende opp med en eller annen gal annonse på nettstedet ditt.
 5. Uprofesjonelt – hvis du en dag vil gjøre samlingen din av kattebilder til et profesjonelt fotoalbum for å bryte inn i den travle verdenen av profesjonell kattefotografering, hjelper ikke ditt gratis domenenavn! ����

5 beste “nesten gratis” webverter

nesten gratisMens ideen om 100% gratis webhotell er nok til å starte med å satse på hale. Ikke overse det faktum at deres versjon av “gratis” kan gi deg alvorlige begrensninger for lagring, ytelse og båndbredde.

… Og med mindre du betaler for en oppgradering, vil du sannsynligvis være nødt til å håndtere deres inngripende annonser som er pusset over hele nettstedet ditt.

Selv om det er sant, kan du beholde gratis hosting så lenge du vil, hvis du noen gang har tenkt å bli mer seriøs med et fullverdig nettsted, vil du til slutt oppgradere til en mer robust plan som koster litt måned.

I disse dager kan du bli overrasket over hvor mange funksjoner og fordeler en nær-gratis webhotell inkluderer å bruke hvor som helst fra $ 3 til $ 10 månedlig. Vi snakker om et gratis domene, e-postkontoer, mye lagringsplass og til og med e-handelsfunksjonalitet.

Her er de fem beste favorittfrie hostingfirmaene våre:

1. Hostinger – Premium Hosting for rabattpriser

Fra $ 0,99 / mo og 100 GB båndbredde

 • Gratis e-postkonto
 • Gratis domene
 • Gratis SSL
 • 100 GB båndbredde
 • MySQL-databaser
 • 24/7/365 Support
 • Kraftig kontrollpanel

PROS

 Uslåelig pris for høykvalitets- og CryptoCurrency-alternativer for betaling.

ULEMPER

Startnivået lar deg bare være vert for ett nettsted.

Hver gang vi sjekker inn på Hostinger forbedres gjennomsnittlig oppetid og lastetid. Hostinger er et flott alternativ for rimelig hosting – spesielt når du bare starter. Det er vanskelig å gi en pris på $ 0,99 per måned og oppgradering til deres ubegrensede premium-alternativ vil bare sette deg tilbake $ 2,15 per måned.

Som en ekstra bonus med billig webhotell har Hostinger en gratis nettstedbygger kalt Zyro. Det består av de grunnleggende og ikke så grunnleggende funksjonene. Det mest innovative er definitivt Zyros Logo Maker. Hvis du ønsker å finne opp merkets logo på nytt, kan du gjøre det på kort tid.

Hostinger har blitt et ganske populært alternativ i vertsverdenen. Til tross for dette var vi fortsatt skeptiske til deres rapporterte ytelse og bestemte oss for å ta en titt. Et år + live sporing av resultatene avslørte noen imponerende ytelsesnumre.

Hvis du vil se Hostinger-oppetid og nedetidstester, kan du se hele Hostinger-gjennomgangen. 

2. SiteGround: Mest pålitelige vert

Den raskeste verten for $ 3-4 per måned, gratis SSL, 24/7 support

 • Vennlig & Hjelpsom supportpersonale klare til å hjelpe 24/7
 • Dødt enkelt oppsett og utmerket pålitelighet siden 2004
 • Ubegrenset lagrings- og e-postkontoer
 • GRATIS handlekurv og nettstedbygger
 • 24/7 support for å hjelpe deg med alt du trenger

PROS

 SiteGround er den mest nybegynnere webhotellet der ute. Deres 24/7 supportpersonell kan hjelpe deg med alt du kan tenke på. De vil til og med installere hele nettstedet for deg.

ULEMPER

Du må betale for et helt år foran

Takket være en omfattende liste med ekstrautstyr og bunnsolid serverteknologi, bør SiteGround være på din korte liste over billige, pålitelige verter. Vi liker spesielt godt gratis nettsted byggherre og domene som lar deg komme raskt online til en minimumskostnad.

For å finne ut hvorfor vi kronet dem som nummer én, sjekk vår SiteGround-gjennomgang for en grundig titt på selskapet, prisnivåene og forskjellige tjenestetilbud.

3. Bluehost: Begynnerverten

Fra $ 2.95 / mo, Free Domain

 • Omdømme for god ytelse til en lav pris
 • WordPress.org elsker dem
 • GRATIS maler og Weebly sitebuilder
 • GRATIS Cloudflare CDN
 • Få den i dag med 63% rabatt (var $ 7.99 / måned)

PROS

 Ultra-konkurransedyktige priser for VPS og dedikert hosting når du er klar til å ta neste steg.

ULEMPER

Krever $ 100 for å migrere et nettsted. Noen selskaper gjør det gratis.

Bluehost har vært på eller nær toppen av den delte vertsverdenen i lang tid, med en velfortjent rykte for infrastruktur av høy kvalitet og kundestøtte som faktisk er tilbøyelig til å hjelpe (når de er online). I våre hostingtester rangerte Bluehost nær toppen med hurtighet og ytelse – alt du forventer av en industrileder.

4. InMotionHosting

 • GRATIS nettsted og cPanel-migrasjoner
 • Solid state-stasjon for hurtiglasting av nettsteder
 • Ubegrenset e-postkontoer og båndbredde
 • GRATIS sikkerhetssuite med SSL- og hackbeskyttelse
 • GRATIS Boldgrid-byggherre og maler

PROS

 Som en av de siste uavhengige operatørene i bransjen, vil du få en full 90-dagers pengene-tilbake-garanti for ultimat ro.

ULEMPER

Planene med de laveste kostnadene inkluderer noen begrensninger på antall nettsteder du kan være vertskap og databaser du kan lage.

IT-nerder og online gründere elsker hostingplanene for InMotion i forretningsklassen (det gjør vi absolutt). Du vil betale en teensy litt mer her enn med rockebunnen folkene, men få mye verdi for ikke mye ekstra kostnad.

Med flere datasentervalg og avansert maskinvare, din InMotion-opplevelse skal være god.

5. A2 Hosting

 • GRATIS hastighetsbelastning med Cloudflare CDN og SSD
 • 1-klikk på WordPress og andre CMS-installasjoner
 • Ubegrenset e-postadresser, domener og databaser
 • GRATIS HackScan og andre avanserte sikkerhetstiltak
 • GRATIS Boldgrid-byggherre og maler

PROS

 Ubegrenset med 99,9% oppetid og datasentre i USA, Europa og Singapore. Refusjonsperioden utløper aldri.

ULEMPER

For å få ekstra serverhastighet som laster nettstedet ditt superraskt, krever du en planoppgradering til de dyrere Turbo- eller Swift-pakkene.

Ikke bare en forhandler av ferdigpakkede hostingplaner, bestemte A2 Hosting seg for å tilpasse bygging av maskinvare- og programvarekonfigurasjoner for forbedret ytelse, hastighet og sikkerhet – antatt at kunder ikke ville ha noe imot å betale noen ekstra øre per måned for den typen kvalitet som ikke alltid funnet i delte verter.

6. HostPapa

 • Garantert 99,9% oppetid og ingen båndbreddegrenser
 • Vert ubegrenset WordPress-nettsteder med en enkelt konto
 • 24/7 support via live chat, telefon eller e-post
 • GRATIS dra-og-slipp-byggherre
 • Forbedret sikkerhet for å holde nettstedet ditt hackfritt

PROS

 Fremmer miljøvennlig forretningsskikk. HostPapa overfører gjerne CMS-nettstedet ditt fra en annen vert gratis.

ULEMPER

Støtte for mindre problemer er god, men det kan være ventetider på opptil 72 timer hvis du trenger mer dyptgående teknisk kompetanse.

HostPapa er mer enn en churn and burn delt hosting dyp discounter. Dette selskapets mål er å skaffe kunder gjennom deres lave priser startplan og deretter bevise seg å være en full-service forretningspartner. HostPapa fortsetter å rulle ut flere eCommerce-funksjoner for entreprenørsinnede kunder.

4 beste “gratis” verter

gratisEr det noen virkelig gratis vertsbedrifter der ute?

Jepp, det er det.

Vi skuret på internett etter det største hosting-smellet uten å finne noen dollar. Tro det eller ei, det er noen legitime alternativer, hvorav ett i det minste skal passe for prosjektet ditt, enten du er en naiv nybegynner, hobbywebbets designer eller en avansert utvikler som trenger et sted å forholde seg til arbeidet sitt med alle klokkene og de fleste av fløytene.

7. Wix

 • Bygg og publiser et komplett nettsted uten kostnad
 • GRATIS domene hvis du bestemmer deg for å kjøpe en plan
 • Dra-og-slipp-maler av høy kvalitet som er perfekte for enhver bruk
 • Dyp og bredt arkiv med kunnskapsartikler
 • Utvid nettstedets funksjonalitet med mange apper / plugins

PROS

 Tøft å slå i forhold til nettleserbaserte nettstedbyggere. Med nye maler og funksjoner som kommer på nettet hele tiden, er Wix et flott sted å begynne din webdesignreise.

ULEMPER

Selv om de har et formidabelt artikkelarkiv, er live support nesten ikke eksisterende. Du vil være mest på egenhånd med tekniske problemer.

Denne ledende nettstedbyggeren er så enkelt at du kan opprette en konto og bygge nettstedet ditt i løpet av minutter – veldig få minutter. Å bruke selve byggherren er en rask læringskurve. På kort tid manipulerer du menyer, tekst, bilder, skyvekontroller og mer. Det er ikke rart hvorfor vi valgte Wix som nettstedets 1 byggherre på markedet i dag.

8. Volusjon

 • Robust sett med netthandelverktøy for lager, bestillinger, betalinger og frakt
 • Integrer enkelt med eBay, Facebook og Amazon
 • Mange alternativer for å motta betalinger – ingen gebyrer
 • Innebygd SEO hjelper deg med å holde butikken din i søkeresultatene
 • PCI-kompatibel, men du må kjøpe et SSL-sertifikat

PROS

 Hvis å bringe en profesjonell nettbutikk ut i livet er målet, er Volusion et seriøst alternativ for å hjelpe deg med det.

ULEMPER

Mange av de etterspurte e-handelsfunksjonene er bare tilgjengelige med en hostingplan som du betaler for.

Volusion spesialiserer seg på gründere som ønsker å bygge og være vert for og nettbutikk. Selv om det ikke er det billigste alternativet hvis du bare ønsker å kaste opp en informasjonsside eller personlig blogg, vil de som er klare til å hoppe inn i e-handel, elske dette selskapets fokus på forretningssiden av ting.

9. Én

 • cPanel-dashbord med 1-klikks WordPress-installasjoner
 • Ubegrenset e-postkontoer
 • 24/7 e-post og live chat support
 • Konkurransedyktige hostingplanpriser for oppgraderinger
 • GRATIS nettstedbygger gjør hvem som helst en designer

PROS

 Nettstedets byggherre er bra for prisen, med muligheten til å forhåndsvise nettstedet ditt i både stasjonær og mobil visning når du oppretter det.

ULEMPER

15 dagers refusjonsperiode er litt gjerrig.

For den ekstremt kostnadsbevisste forbrukeren som kan klare seg med et grunnleggende nettsted uten frills eller trenger e-postservering mer enn noe, inkluderer One’s startpakke et domene, ubegrenset e-postkontoer og nettstedbygger til en pris av $ 3 i året. Pakker ligger derfra med en WordPress-aktivert plan som koster omtrent $ 3,50 per måned.

10. Shopify

 • Nettstedsbygger inkludert mange GRATIS og premium maler
 • Overfør domenet ditt, kjøp et nytt, eller bruk et GRATIS shopify-underdomene
 • Mange e-handelsalternativer, tilgjengelige rabattkoder
 • Alle planer er fullt vert med ubegrenset alt
 • Godta stripe-betalinger med enkel integrasjon

PROS

 One-stop shop for å bygge en fullt funksjonell online markedsplass.

ULEMPER

Du vil møte utgifter til betalingsbehandling hvis du velger en annen rute enn det interne alternativet Stripe.

Shopify er kjent for e-handel, så hvis det er retningen du er på vei, er dette webhotell-selskapet rettet mot å hjelpe deg med å få en nettbutikk oppe og gå med et minimum av oppstyr. Shopify-underdomenalternativet er perfekt for selgere med et lite budsjett som trenger å tjene noen få dollar før de vurderer oppgradert hosting.

5 Det beste fra resten: Andre gratis nettsteder og byggherrer som er verdt å se på

For å se på et kjent emne – det er menneskets natur å se etter den beste avtalen, og det blir ikke mye bedre enn gratis. Det er grunnen til at webhotellbransjen har hoppet hardt på ideen og kjørt med den og blitt så jævla med billige og lave prisalternativer dinglet foran forbrukere som en slags uimotståelig agn at det er vanskelig å sortere dem alle ut.

Vel, det er vårt oppdrag å sortere dem. Det er det vi gjør her. Noen dypt rabatt verter er verdt å snuse, mens andre er veldig gode selskaper, og noen få du ikke ønsker å komme i nærheten uten en stødig pinne for å slå dem med. Dette er våre uvarnede meninger basert på å teste dem alle en etter en.

Uten videre, la oss grave i listen vår over de fem beste hosting-tjenestene som ikke passer godt inn i de to første kategoriene. Vi kaller dem det beste fra resten.

11. 000Webhost

 • Båndbredde / lagring: 100 GB / 1,5 GB
 • Domenet: Ubegrenset, gratis underdomener
 • E-post: 5 kontoer
 • Nettstedsbygger / design: 100-talls maler

PROS

 Virkelig gratis webhotell med litt båndbredde og lagringsbegrensninger.

ULEMPER

Noe som mangler når det gjelder kundestøtte og teknisk support. Avhengig av ditt eget kompetansenivå, kan dette være eller ikke være et problem.

Etter å ha gitt kostnadsfritt hosting til nesten 14 millioner kunder siden 2007, er 000Webhost kanskje ikke først på toppen av alles tunge, men det har vist seg å være en mer enn dyktig webhotell. Denne leverandøren var best egnet for små til mellomstore kontoer, og var en av de første som ga gratis SSL-sertifikater, en praksis som har blitt bransjestandard.

12. x10Hosting

 • Båndbredde / lagring: Ubegrenset
 • Domenet: 2 tillegg, 1 parkerte, 2 underdomener
 • e-handel: 1-klikk installasjon for Magento og andre
 • E-post: 3 GRATIS kontoer
 • Nettstedsbygger / design: Nettstedsbygger med 150+ maler; andre tilgjengelige gjennom cPanel-installasjoner

PROS

 Aktivt støtteapparat på 750 000 medlemmer.

ULEMPER

Noen vil tro at denne tjenesten er dyrere enn andre, men den faller fortsatt firkantet inn i kategorien billig webhotell.

13. Weebly

 • Båndbredde / lagring: Ubegrenset / 500MB
 • Domenet: GRATIS Weebly underdomene
 • e-handel: støttes ikke
 • E-post: Nei
 • Nettstedbygger / design: Dra og slipp eller rediger HTML eller CSS; GRATIS maler

PROS

 Aktivt støtteapparat på 750 000 medlemmer.

ULEMPER

Selv om den gratis grunnleggende planen ikke har noen annonser, er bunnteksten på nettstedet merket med Weebly.com-logoen.

Weebly har god navngjenkjenning i DIY-dra-og-slipp-verdenen til nettstedbygging. Kvaliteten deres, spesielt når det gjelder maler, har forbedret seg de siste årene. Den grunnleggende gratispakken tilbyr ikke mye i veien for funksjoner, men, som Wix, lar deg få en profesjonell nettbasert tilstedeværelse på nettet på kort tid.

14. AwardSpace

 • Båndbredde / lagring: 5 GB / 1 GB
 • e-handel: Nei
 • E-post: 1 e-postkonto
 • Domenet: Hosting for 1 domene inkludert, pluss 3 underdomener
 • Nettstedsbygger / design: Ingen dra-og-slipp; WordPress og Joomlas installatører

PROS

 Alle de forventede funksjonene i en god hostingplan sammen med et billettbasert støttesystem. Grunnleggende planpriser til bare 0,17 cent / måned.

ULEMPER

Selv om det er en god ide å tilby et WordPress-installasjonsprogram, koster trolig mangelen på dra-og-slipp-designevne AwardSpace et godt antall kunder som ønsker det nivået av håndholding.

Forretningsmodellen AwardSpace ligner bedre kjente navn som Wix og Weebly ved at den bruker gratis hosting for å tillate potensielle kunder å prøve tjenesten, i håp om at de vil bestemme seg for å legge til betalingstjenester etter hvert som deres behov blir mer sofistikerte. Ikke mye båndbredde eller lagring gratis, og noen vil savne å ha en dra-og-slipp-editor.

15. Freehostia

 • Båndbredde / lagring: 6 GB / 250 MB
 • Domenet: 5 per konto
 • e-handel: Enkel installasjon av populære plattformer
 • E-post: 3 kontoer
 • Nettstedsbygger / design: 1-klikk på CMS-installasjoner; GRATIS nettstedsmaler

PROS

 Serverklyngetanken – i motsetning til en enkelt serveringsmaskinvare – er en veldig kundevennlig funksjon.

ULEMPER

Den gratis planens 250 MB inkluderte lagring kan virke litt stramt for alt annet enn det mest grunnleggende av nettsteder.

Freehostia kan skryte av en belastningsbalansert tilnærming til server, og hevder å ha opptil 15 ganger raskere sideinnlasting enn sammenlignbare gratis verter. Til og med gratisplanen har ingen reklame, noe som er fint og lar nettstedet ditt se profesjonelt ut av porten. Imponerende 24/7 support.

Siste tanker

Hvis du ser alvorlig på å starte en online virksomhet eller kommunisere med verden, vil vi være de første til å enes om at gratis webhotell kanskje ikke er den beste langsiktige hostingløsningen (disse vert for små bedrifter vil være klokere alternativer).

Imidlertid er det noen gode grunner til å gå denne ruten i begynnelsen. Det er klart, det er prisen – vi snakker enten helt gratis eller hvor som helst fra øre til bare noen få dollar per måned. Dette kan på alvor hjelpe deg med å redusere kostnadene for utvikling av nettsteder hvis du har et stramt budsjett.

Ofte oversett er tanken om at disse selskapene (de troverdige uansett) vil ha virksomheten din på lang sikt, og de vet at du vil bedømme dem ut fra kvaliteten på de gratis og grunnleggende planene. Som vi har nevnt, vil de at du til slutt skal oppgradere til høyere prispoeng, men vet at de først må levere varene på gratisnivå.

Hovedpoenget er at hvis funksjonene til en bestemt vert ikke passer sammen med deg, er det VELDIG billig å gi en annen en prøvetur.

Så har du fortsatt ikke et nettsted på nettet? Hva venter du på ?! Vi har lagt verktøyene rett i hendene – nå får du tak i det!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author