Bedste gratis webhostingsider

Hvem bliver træt af gratis ting? Ingen … medmindre du selvfølgelig for nylig har slået dit hoved og ikke tænker klart.

Vi elsker alle gratis ting. Gratis taco, gratis øl eller endda en gratis t-shirt, der smides bagpå en skuffe og aldrig ser dagens lys igen resten af ​​dets naturlige liv. Det ser ud til, at ordet “fri” udløser en slags genetisk respons, der får os til at sætte os op og tage varsel.

Så lad os tale om gratis webhosting. Er det en god ting som gratis øl eller dårligt passende t-shirt? Som du måske har mistanke om, afhænger det af, hvad du agter at gøre med dit websted.

Betalte webhostingstjenester (eller meilleur hébergement web for franskmændene blandt os) har bestemt deres plads i verden, men virkeligheden er, at ikke alle, der ønsker at sætte noget online, har store planer om at udfordre Amazon i en ansigt til ansigt e-handel detail død match. Nogle af os har mere beskedne intentioner og vil bare have et sted at gennemføre e-mail-marketingkampagner, dumpe tanker eller dele ting hurtigt og uden en masse besvær..

Hvis denne sidstnævnte idé beskriver dig, er det din heldige dag. Fortsæt med at læse for at opdage vores holdningsfrie meninger om de øverste gratis (og næsten gratis) webhosts på markedet lige nu.

Gratis vs billig grundlæggende hosting

Jeg vil bare afklare noget, som jeg ser mange mennesker, der kæmper med, når det kommer til at finde gratis hosting.

Du finder ikke en gratis vært, der giver dig en gratis domæne-URL, du vælger – de findes ikke.

For eksempel hvis jeg ville oprette et websted om bagning. Der er ingen hostingfirmaer, der kan give dig det mybakingwebsite.com. Årsagen er, at det koster penge at være vært for DNS og registrere navnet.

I stedet for når det kommer til gratis webhosting kan du kun få. mybakingwebsite.-
atsomehostingcompany.com

Dit websted ejes altid af moderselskabet, ligesom dit domænenavn er. Du ejer aldrig noget, og hvis du en dag beslutter at genindtage din frihed – vil du blive opkrævet meget.

Derfor handler denne anmeldelse om de billigste ”næsten gratis” hostingfirmaer. Jeg har set mange mennesker begå denne fejl.

Dette er ikke en lokkemad, men vi deler vores råd efter selv at være vært for hundredevis af websteder og at se en masse mennesker blive helt skruet af gratis værter.

Gratis værter er ikke rigtig gratis, her er hvorfor …

Gratis værter har servere til at betale for, personale løn og marketing tragt at vedligeholde.

Så undrer du dig måske – hvordan gør de det?

Når hosting ikke er deres produkt – du bliver deres produkt (eller i dette tilfælde dine data).

Sådan gør de RENT FAKTISK lave penge.

 1. Vent på at du opgraderer – du ender med at betale 4-5X for migrationsgebyrer.
 2. Malware + Spyware – Tro mig ikke, læs dette.
 3. De sælger dine detaljer – annoncører køber dine oplysninger for at prøve at markedsføre til dig
 4. Tvungen reklame – du ender muligvis med en skør annonce på dit websted.
 5. Uprofessionelt – hvis du en dag ønsker at gøre din samling af kattebilleder til et professionelt fotoalbum for at bryde ind i den travle verden af ​​professionel kattefotografering, hjælper dit gratis domænenavn ikke! ����

5 bedste “næsten gratis” webhost

næsten gratisMens ideen om 100% gratis webhosting er nok til at starte din hale-satsning, må du ikke se bort fra, at deres version af “gratis” muligvis giver dig alvorlige begrænsninger i opbevaring, ydeevne og båndbredde.

… Og medmindre du betaler for en opgradering, bliver du sandsynligvis nødt til at håndtere deres indgribende annoncer, der er pudset overalt på dit websted.

Mens det er sandt, kan du beholde den gratis hosting, så længe du vil, hvis du nogensinde har til hensigt at blive mere seriøs omkring et fuldt websted, vil du til sidst ønske at opgradere til en mere robust plan, der koster lidt noget hver måned.

I disse dage kan du måske blive overrasket over, hvor mange funktioner og fordele en nær-gratis webhost inkluderer til udgifter overalt fra $ 3 til $ 10 månedligt. Vi taler om et gratis domæne, e-mail-konti, masser af lagerplads og endda e-handelsfunktionalitet.

Her er vores top fem foretrukne næsten gratis hostingfirmaer:

1. Hostinger – Premium-hosting til rabatpriser

Fra $ 0,99 / mo og 100 GB båndbredde

 • Gratis e-mail-konto
 • Gratis domæne
 • Gratis SSL
 • 100 GB båndbredde
 • MySQL-databaser
 • 24/7/365 Support
 • Kraftigt kontrolpanel

PROS

 Uovertruffen pris for høj kvalitet og CryptoCurrency indstillinger for betaling.

ULEMPER

Udgangsniveauet giver dig kun mulighed for at være vært for et websted.

Hver gang vi tjekker på Hostinger forbedres de gennemsnitlige oppetider og belastningstider. Hostinger er en god mulighed for hosting til lave omkostninger – især når man lige er startet. Det er svært at give en pris på $ 0,99 pr. Måned og opgradering til deres ubegrænsede præmieindstilling vil kun sætte dig tilbage $ 2,15 pr. Måned.

Som en ekstra bonus for billig webhosting har Hostinger en gratis webstedsbygger kaldet Zyro. Det består af de grundlæggende og ikke så basale funktioner. Den mest innovative er bestemt Zyros Logo Maker. Hvis du søger at opfinde dit brands logo igen, kan du gøre det på kort tid.

Hostinger er blevet en temmelig populær mulighed i hostingverdenen. På trods af dette var vi stadig skeptiske over deres rapporterede præstation og besluttede at tage et kig. Et år + live tracking af deres resultater afslørede nogle imponerende præstationsnumre.

Hvis du gerne vil se vores Hostinger oppetid og nedetidstest, se vores fulde Hostinger-gennemgang. 

2. SiteGround: Mest betroede vært

Den hurtigste vært til $ 3-4 / måned, gratis SSL, 24/7 support

 • Venlige & Hjælpsomme supportmedarbejdere klar til at hjælpe 24/7
 • Død enkel installation og fremragende pålidelighed siden 2004
 • Ubegrænset lager- og e-mail-konti
 • GRATIS indkøbskurv og webstedsbygger
 • 24/7 support for at hjælpe dig med alt hvad du har brug for

PROS

 SiteGround er den mest begyndervenlige webhost derude. Deres 24/7 supportpersonale kan hjælpe dig med alt, hvad du kan tænke på. De vil endda installere hele dit websted for dig.

ULEMPER

Du skal betale for et helt år foran

Takket være en omfattende liste over ekstramateriale og bunnsolid serverteknologi, skal SiteGround være på din korte liste over billige, pålidelige værter. Vi kan især lide gratis webstedsbygger og domæne, der giver dig mulighed for hurtigt at komme online til en mindstepris.

For at finde ud af, hvorfor vi kronede dem som nummer et, skal du se vores SiteGround-gennemgang for et dybtgående kig på virksomheden, deres prisniveauer og forskellige servicetilbud.

3. Bluehost: Begynderværten

Fra $ 2.95 / mo, gratis domæne

 • Omdømme for god ydelse til en lav pris
 • WordPress.org elsker dem
 • GRATIS skabeloner og Weebly sitebuilder
 • GRATIS Cloudflare CDN
 • Få det i dag med 63% rabat (var $ 7,99 / måned)

PROS

 Ultra-konkurrencedygtige priser for VPS og dedikeret hosting, når du er klar til at tage det næste skridt.

ULEMPER

Gebyr $ 100 for at migrere et websted. Nogle virksomheder gør det gratis.

Bluehost har været på eller nær toppen af ​​den delte hostingverden i lang tid med en velfortjent ry for kvalitetsinfrastruktur og kundesupport der er faktisk tilbøjelig til at hjælpe (når de er online). I vores hostingtests rangerede Bluehost nær toppen med hastighed og ydeevne – alt hvad du ville forvente af en brancheleder.

4. InMotionHosting

 • GRATIS websteds- og cPanel-migration
 • Solid state-drev til hurtige indlæsning af websteder
 • Ubegrænset e-mail-konti og båndbredde
 • GRATIS sikkerhedssuite med SSL- og hackbeskyttelse
 • GRATIS Boldgrid-builder og skabeloner

PROS

 Som en af ​​de sidste uafhængige operatører i branchen får du en fuld 90-dages pengene-tilbage-garanti for ultimativ ro i sindet.

ULEMPER

Planerne med de laveste omkostninger inkluderer nogle begrænsninger på antallet af websteder, du kan være vært for, og databaser, du kan oprette.

IT-nerder og online-iværksættere elsker InMotion-forretningsplanerne i businessklassen (det gør vi bestemt). Du betaler en teensy lidt mere her end med rock bunden folk, men får en hel masse værdi for ikke meget ekstra omkostninger.

Med flere datacentervalg og avanceret hardware, din InMotion-oplevelse skal være god.

5. A2 Hosting

 • GRATIS hastighedsbelastning med Cloudflare CDN og SSD
 • 1-klik på WordPress og andre CMS-installationer
 • Ubegrænset e-mail-adresser, domæner og databaser
 • GRATIS HackScan og andre avancerede sikkerhedsforanstaltninger
 • GRATIS Boldgrid-builder og skabeloner

PROS

 Ubegrænset alt med 99,9% oppetid og datacentre i USA, Europa og Singapore. Restitutionsperioden udløber aldrig.

ULEMPER

For at få ekstra serverhastighed, der indlæser dit websted superhurtigt, kræves en planopgradering til de dyrere Turbo- eller Swift-pakker.

Ikke kun en forhandler af forpakkede hostingplaner, A2 Hosting besluttede at beslutte at skræddersy deres hardware- og softwarekonfigurationer for forbedret ydelse, hastighed og sikkerhed – formoder at kunder ikke ville have noget imod at betale et par ekstra øre pr. Måned for den slags kvalitet, der ikke altid fundet i delte værter.

6. HostPapa

 • Garanteret 99,9% oppetid og ingen grænser for båndbredde
 • Vær ubegrænset WordPress-websteder med en enkelt konto
 • 24/7 support via live chat, telefon eller e-mail
 • GRATIS træk-og-slip-site-builder
 • Forbedret sikkerhed for at holde dit websted hackfrit

PROS

 Fremmer miljøvenlig forretningspraksis. HostPapa er glad for at migrere dit CMS-websted fra en anden vært gratis.

ULEMPER

Support til mindre problemer er stor, men der kan være ventetider på op til 72 timer, hvis du har brug for mere dybdegående teknisk ekspertise.

HostPapa er mere end en churn and burn delt hosting dyb diskounter. Dette virksomheds mål er at erhverve kunder gennem deres lave priser til startpris og derefter bevise sig for at være en full-service forretningspartner. HostPapa fortsætter med at rulle ud flere e-handelsfunktioner til iværksættere-minded klienter.

4 bedste “gratis” webhosts

gratisEr der virkelig gratis webhostfirmaer derude?

Jepp, der er.

Vi skurede Internettet efter det største hostingangreb, uden at der findes nogen bukke. Tro det eller ej, der er nogle legitime muligheder, hvoraf mindst en skal passe til dit projekt, uanset om du er en naiv newbie, hobbywebsteddesigner eller en avanceret udvikler, der har brug for et sted at stash sit arbejde med alle klokkerne og de fleste af fløjter.

7. Wix

 • Byg og udgiv et komplet websted uden omkostninger
 • GRATIS domæne, hvis du beslutter at købe en plan
 • Kvalitets-og-slip-skabeloner, der er perfekte til enhver brug
 • Dybt og bredt arkiv med videnartikler
 • Udvid dit websteds funktionalitet med masser af apps / plugins

PROS

 Hårdt at slå med hensyn til browser-baserede webstedsbyggere. Med nye skabeloner og funktioner, der kommer online hele tiden, er Wix et godt sted at begynde din webdesignrejse.

ULEMPER

Selvom de har et formidabelt artikelarkiv, er live support næsten ikke-eksisterende. Du vil mest være på egen hånd med tekniske problemer.

Denne førende webstedsbygger er så enkel, at du kan oprette en konto og opbygge dit websted i løbet af få minutter – meget få minutter. Brug af selve bygherren er en hurtig indlæringskurve. På ingen tid overhovedet skal du manipulere menuer, tekst, billeder, skydere med mere. Det er ikke underligt, hvorfor vi valgte Wix som webstedsbygger nr. 1 på markedet i dag.

8. Volusion

 • Robust sæt e-handelsværktøjer til inventar, ordrer, betalinger og forsendelse
 • Integrer nemt med eBay, Facebook og Amazon
 • Masser af muligheder for at modtage betalinger – ingen gebyrer
 • Indbygget SEO hjælper med at holde din butik i søgeresultater
 • PCI-kompatibel, men du skal købe et SSL-certifikat

PROS

 Hvis det er målet at bringe en professionel online butik ud i livet, er Volusion en seriøs mulighed for at hjælpe dig med det.

ULEMPER

Mange af de efterspurgte e-handelsfunktioner er kun tilgængelige med en hostingplan, som du betaler for.

Volusion er specialiseret i iværksættere, der ønsker at bygge og være vært for og online butik. Selvom det ikke er den billigste mulighed, hvis du bare ønsker at smide et informativt sted eller en personlig blog, vil de, der er klar til at hoppe ind i eCommerce, elske dette selskabs fokus på forretningssiden af ​​ting.

9. Én

 • cPanel-dashboard med 1-klik på WordPress-installationer
 • Ubegrænset e-mail-konti
 • 24/7 e-mail og live chat support
 • Konkurrencedygtige hosting plan satser for opgraderinger
 • GRATIS webstedsbygger gør nogen til en designer

PROS

 Webstedsbyggeren er god til prisen med muligheden for at få vist et eksempel på dit websted i både desktop og mobilvisning, når du opretter det.

ULEMPER

Den 15 dages refusionsperiode er en slags snedig.

For den ekstremt omkostningsbevidste forbruger, der kan klare sig med et grundlæggende websted uden dikkedarer eller har brug for e-mail-hosting mere end noget andet, inkluderer One’s startpakke et domæne, ubegrænset e-mail-konti og webstedsbygger til en sats på $ 3 om året. Pakker ligger derfra med en WordPress-aktiveret plan, der koster omkring $ 3,50 / måned.

10. Shopify

 • Webstedsbygger inkluderet med masser af GRATIS og premium skabeloner
 • Overfør dit domæne, køb et nyt, eller brug et GRATIS shopify-underdomæne
 • Masser af e-handelsmuligheder, tilgængelige rabatkoder
 • Alle planer er fuldt hostet med ubegrænset alt
 • Accepter Stripe-betalinger med nem integration

PROS

 One-stop shop til opbygning af en fuldt funktionel online markedsplads.

ULEMPER

Du vil støde på udgifter til betaling af behandling, hvis du vælger en anden rute end den interne mulighed Stripe.

Shopify er kendt for e-handel, så hvis det er den retning, du er på vej hen, er dette webhostingfirma rettet mod at hjælpe dig med at få en online butik op og gå med et minimum af ståhej. Indstillingen Shopify-underdomæne er perfekt til sælgere med et lille budget der har brug for at tjene et par dollars, inden de overvejer at opgradere hosting.

5 Det bedste af resten: Andre gratis websteder og bygherrer, der er værd at se på

For at genoptage et velkendt emne – det er den menneskelige natur at se efter den bedste deal, og det bliver ikke meget bedre end gratis. Det er grunden til, at webhostingindustrien har sprunget hårdt på ideen og kørt med den, og er blevet så oversvømmet med billige og lave omkostningsindstillinger dinglet foran forbrugerne som en slags uimodståelig lokkemad, at det er svært at sortere dem alle sammen.

Det er vores mission at sortere dem ud. Det er hvad vi gør her. Nogle dybe rabatværter er værd at snuse, mens andre er ligefrem fremragende firmaer, og nogle få ville du ikke ønsker at komme i nærheden uden en stok pind for at slå dem med. Dette er vores uovervindede udtalelser, der er baseret på at teste dem alle en efter en.

Lad os grave videre på vores liste over de fem bedste hosting-tjenester, der ikke passer godt ind i de to første kategorier, uden yderligere fjendtligheder. Vi kalder dem det bedste fra resten.

11. 000Webhost

 • Båndbredde / opbevaring: 100 GB / 1,5 GB
 • Domæne: Ubegrænset, gratis underdomæner
 • E-mail: 5 konti
 • Webstedsbygger / design: 100’ers skabeloner

PROS

 Virkelig gratis webhosting med nogle båndbredde og opbevaringsbegrænsninger.

ULEMPER

Noget mangler når det kommer til kundeservice og teknisk support. Afhængigt af dit eget niveau af ekspertise kan dette være eller måske ikke et problem.

Efter at have tilbudt hosting uden omkostninger til næsten 14 millioner kunder siden 2007, er 000Webhost måske ikke først på spidsen af ​​alles tunge, men det har vist sig at være en mere end kapabel webhost. Denne udbyder var bedst egnet til små til mellemstore konti og var en af ​​de første til at tilbyde gratis SSL-certifikater, en praksis, der er blevet industristandard.

12. x10Hosting

 • Båndbredde / opbevaring: Ubegrænset
 • Domæne: 2 tilføjelser, 1 parkeret, 2 underdomæner
 • eCommerce: 1-klik installation til Magento og andre
 • E-mail: 3 GRATIS konti
 • Webstedsbygger / design: Webstedsbygger med 150+ skabeloner; andre tilgængelige via cPanel-installationer

PROS

 Aktivt supportfællesskab på 750.000 medlemmer.

ULEMPER

Nogle synes, at denne service er dyrere end andre, men den falder stadig firkantet i kategorien for billig webhosting.

13. Weebly

 • Båndbredde / opbevaring: Ubegrænset / 500MB
 • Domæne: GRATIS weebly underdomæne
 • e-handel: understøttes ikke
 • E-mail: Nej
 • Webstedsbygger / design: Træk og slip eller rediger HTML eller CSS; GRATIS skabeloner

PROS

 Aktivt supportfællesskab på 750.000 medlemmer.

ULEMPER

Selvom den gratis basisplan ikke har nogen annoncer, er sidefoden til hjemmesiden mærket med Weebly.com-logoet.

Weebly har god navnegenkendelse i DIY-træk-og-slip-verdenen af ​​webstedsopbygning. Deres kvalitet, især når det kommer til skabeloner, er forbedret i de senere år. Den grundlæggende gratis pakke tilbyder ikke meget i form af funktioner, men ligner Wix giver dig mulighed for at få en professionel udseende tilstedeværelse på nettet på kort tid.

14. AwardSpace

 • Båndbredde / opbevaring: 5 GB / 1 GB
 • e-handel: Nej
 • E-mail: 1 e-mail-konto
 • Domæne: Hosting for 1 domæne inkluderet plus 3 underdomæner
 • Webstedsbygger / design: Intet træk og slip; WordPress og Joomlas installatører

PROS

 Alle de forventede funktioner i en god hostingplan sammen med et billetbaseret supportsystem. Grundlæggende planpriser til kun 0,17 cent / måned.

ULEMPER

Selv om det er en god ide at tilbyde et WordPress-installationsprogram, koster manglen på træk-og-slip-design muligvis AwardSpace et stort antal kunder, der ønsker det niveau af håndholdelse.

AwardSpace forretningsmodel ligner bedre kendte navne som Wix og Weebly, idet den bruger gratis hosting til at give potentielle kunder mulighed for at prøve tjenesten, i håb om at de vil beslutte at tilføje betalingstjenester, efterhånden som deres behov bliver mere sofistikerede. Ikke meget båndbredde eller opbevaring gratis, og nogle vil gå glip af at have en drag-and-drop-editor.

15. Freehostia

 • Båndbredde / opbevaring: 6 GB / 250 MB
 • Domæne: 5 pr. Konto
 • e-handel: Nem installation af populære platforme
 • E-mail: 3 konti
 • Webstedsbygger / design: 1-klik CMS-installationer; GRATIS webstedsskabeloner

PROS

 Serverklyngeidéen – i modsætning til et enkelt stykke serveringshardware – er en meget kundevenlig funktion.

ULEMPER

Den gratis planes 250 MB inkluderet lagring kan virke lidt stram til alt andet end det mest basale af websteder.

Freehostia hævder sig med en belastningsafbalanceret tilgang til serverklynger og hævder at have op til 15 gange hurtigere sideindlæsning end sammenlignelige gratis værter. Selv den gratis plan har ingen reklame, hvilket er rart og giver dit websted mulighed for at se professionelt lige ud af porten. Imponerende support 24/7.

Afsluttende tanker

Hvis du er seriøs med at starte en online virksomhed eller kommunikere med verden, er vi de første til at enes om, at gratis webhosting muligvis ikke er den bedste langsigtede hostingløsning (disse værter for små virksomheder ville være klogere muligheder).

Der er dog nogle fremragende grunde til at gå denne rute i starten. Det er klart, at der er prismæssige ting – vi taler enten helt gratis eller hvor som helst fra øre til bare et par dollars om måneden. Dette kan alvorligt hjælpe dig med at reducere omkostninger til webstedsudvikling, hvis du har et stramt budget.

Ofte overses tanken om, at disse virksomheder (de troværdige virksomheder alligevel) vil have din virksomhed i det lange løb, og de ved, at du vil bedømme dem efter kvaliteten af ​​deres gratis og grundlæggende planer. Som vi har nævnt, ønsker de, at du til sidst skal opgradere til højere prispoint, men ved, at de bliver nødt til at levere varerne på det gratis niveau først.

Hovedpunkterne er, at hvis funktionerne i en bestemt vært ikke griber ind i dig, er det MEGET billigt at give en anden en testtur.

Så har du stadig ikke et websted online? Hvad venter du på?! Vi har lagt værktøjerne lige i dine hænder – nu skal du hente det!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author