Bedste gratis opbevaring af sky i 2020

Cloudopbevaring vektorbilledeDer er ikke sådan noget som en gratis frokost, som man siger…

Men der er gratis prøver, hvis du ved, hvor du skal se. Og når det kommer til at finde bedste gratis cloud-lagringstjeneste, du kan finde dem næsten overalt.

Dagens topudbydere af cloud-lagring er mere end villige til at give dig en smule cloud-opbevaring – helt gratis – i håb om, at du vil konvertere til at være en loyal, betalende kunde, efter at din prøveperiode er afsluttet.

Sandheden bag “Gratis” forsøg

Hvad mere er, mange af disse gratis forsøg er virkelig nyttige, så du kan “prøvekøre” næsten alle de funktioner, du vil få som en fuld kunde … Det er dog vigtigt at påpege, at de fleste gratis cloud-lagringsmuligheder – hvad enten de er prøve eller ellers – har simpelthen ikke ‘plads nok til de fleste virksomheder, inklusive enhver virksomhed med mere end et par kunder, der lagrer og uploader deres filer.

Når det er sagt, er de muligvis nok til personlig brug, og som nævnt er det stadig værd at prøve at få en fornemmelse for tjenesten og brugergrænsefladen.

Bedste gratis Cloud Storage Services i 2020

Når vi evaluerede tjenester, så vi på den samlede lagerplads, du får gratis, som vores primære evalueringsfaktor (forudsat at alle muligheder inkluderet her er låst-tæt fra et sikkerhedsperspektiv).

Desuden har vi lagt næsten lige så stor vægt på specifikationer, der er leveret gratis. Bortset fra funktioner tog vi også brugeroplevelse i betragtning, som spiller en vigtig rolle i at bestemme, hvilken pakke der er den bedste gratis service.

Hver service har sine egne højder og lavheder, så vores liste er ikke rigtig objektiv. Vi fokuserede på flere ting i sammensætningen af ​​listen, så vi vil udvide til hver tjeneste, når vi bevæger os gennem dem. På den måde kan du vælge et, der er værd at et livslangt abonnement, når du omsider beslutter at få et.

Så her er vores liste over de bedste gratis cloud-lagringsmuligheder i 2020:

# 1 Google Drive: The Reigning Champ

Nøglespecifikationer
 • Google-konto
 • Ingen nødvendige opgraderinger
 • Opgraderede planer er værd

PROS

 Du kan bruge 15 GB gratis lagerplads
Du kommer også til at bruge Google Docs gratis
 Googles software-tilbud apps fra tredjepart gratis

ULEMPER

 Filer leveres med administreret kryptering
Der er potentielle spørgsmål om privatlivets fred
Der er ingen Linux-klient

Google Drive giver dig gratis 15 GB fra det øjeblik, du tilmelder dig med en Google-konto. Enhver med Android eller Gmail får dette automatisk.

Selvom du skal dele pladsen med din indbakke og Google Fotos, er det stadig nok at du ikke har brug for en opgradering til et betalt program.

Når du har brug for at opgradere, trådte Google op på pladen ved at tilbyde en 100 GB mulighed. For $ 2 pr. Måned kan du have 100 GB til din rådighed. Google Drive bliver lidt dyrt, hvis du vil have flere data end 100 GB.

Google Drive giver dig alt med den gratis service, du får som betalende abonnent. Dette betyder, at du får brug af Google Docs gratis. Du får også brug af Google Drev enorme softwareøkosystem med gode apps fra tredjeparter og integrationer, uden ekstra omkostninger.

Ulempen med at opbevare filer på Google Drev er, at platformen er kendt for at scanne dine filer hvilket er en enorm bekymring for privatlivets fred. Googles scannere beskytter dig mod vira, spamming og farligt indhold, hvilket kan være dårligt, hvis en ellers almindelig fil sættes i karantæne og beskadiges, efter at den er markeret som farlig. De analyserer imidlertid også indhold for at markedsføre relevante produkter til brugerne, hvilket er en alvorlig invasion af privatlivets fred, i det mindste i mine øjne.

Hvis dette er noget, der generer dig, er det bedre at vælge en anden gratis cloud-lagringsmulighed, selvom Google Drev tilbyder alt det andet, du ønsker.

Et andet negativt er, at Google Drev ikke giver en henvisningsindstilling. Dette betyder, at du kun har 15 GB, medmindre du beslutter at betale. Hvis dette er tilfældet, i betragtning af, at funktionerne er de samme for betalte Google Drev-brugere, vil vi anbefale at holde gratis Google Drev og bruge et andet program til at føje til den 15 GB, du allerede har.

# 2 pCloud: Bedste Cloud Storage Encryption

Nøglespecifikationer
 • Start af 2 GB lagring
 • Komfortabel brugeroplevelse
 • Multi Media

PROS

 Du kan bruge 10 GB gratis lagerplads
Pakken giver en god brugeroplevelse
 Du får også brug af video- og lydafspilning med mulighed for at lave afspilningslister

ULEMPER

 Nul-viden er dyrere
Du får færre delingsfunktioner

pCloud giver brugerne lagerplaner, der starter med 2 GB gratis cloud-lager, blot ved at tilmelde sig en konto.

Dette er en God handel ikke på grund af lagerpladsen, som er standard, men fordi funktionssættet er på niveau med deres betalte planer på entry-level. Ligesom andre udbydere kan du desuden få yderligere plads – 8 GB værd – ved at udføre nogle enkle opgaver som at henvise andre mennesker til platformen.

At have en gratis pCloud-service mangler to vigtige funktioner: adgangskoder og udløbsdatoer for deling af links. For at undgå et problem skal du skifte til en 500 GB eller 2 TB pakke. Mens begge disse er rimelige priser sammenlignet med mange, der i øjeblikket er på markedet, det er en stor ulempe når den gratis konto ikke indeholder disse funktioner.

Udover de fraværende funktioner skiller pCloud-tjenesten til gratis medlemmer stadig ud. Jeg var imponeret over dens indbyggede lyd- og videoafspiller – som i det væsentlige giver dig mulighed for at streame din musik og se film fra skyen – såvel som den nyttige funktion i pCloud-kontoen, der er i stand til at administrere HD-streaming.

Udgifter til skylager opbevares virkelig over tid. Det er irriterende at betale hver måned. Det er til det punkt, hvor det at betale et engangsgebyr for en fysisk harddisk er et bedre økonomisk valg.

Heldigvis giver pCloud dig mulighed for at betale et engangsgebyr for deres cloud-opbevaring. Du kan få deres 500 GB-pakke for evigt for $ 175. Det betyder, at du har en harddisk, der garanterer at arbejde for livet. Hvis du bruger det i 10 år, vil du se omkring $ 1,50 pr. Måned af lageromkostninger.

En masse mennesker – mig selv inkluderet – elsker pCloud nul-viden sikkerhedstjenester. Den triste del er, at du ikke får glæde af nul-viden oplevelse – selvom du har en pCloud Premium-konto. Du ender med at skulle betale mere for pCloud Crypto. Alligevel får du som gratis service tilmelding til Crypto uden at skulle give penge til Premium.

På trods af et par små ulemper, med stor brugeroplevelse og masser af gratis opbevaring, er pCloud toppen af ​​vores liste.

# 3 MediaFire: Tons of Freebies

Nøglespecifikationer
 • 10 GB opbevaring ved start
 • Billig og pålidelig
 • Belønningssystem
 • Mulighed for at øge opbevaringen

PROS

 Du kan bruge op til 10 GB gratis lagerplads
Du kan også få op til 50 GB ekstra lagerplads
 Platformen tilbyder billige prisplaner

ULEMPER

 Du kan ikke bruge filsynkronisering
Du er nødt til at tackle dårlig sikkerhed

Hvis det ikke er din kop te at anbefale MediaFire til flere mennesker, er der ingen bekymringer. Du kan få 2 GB ekstra lagerplads ved blot at installere MediaFire-smartphone-appen. Du har også muligheden for at få flere gigabyte ved at linke din Facebook eller Twitter til tjenesten.

MediaFire tilbyder også overkommelige prisplaner, som at levere en terabyte (1 TB) for kun $ 5 om måneden. Når det er sagt, platformen er svær at anbefale, bortset fra dens gratis service, selvom den er en af ​​de få Linux-understøttede tjenester.

Hovedproblemet er, at MediaFire ikke synkroniserer filer mellem nogen enhed. Dette betyder, at du skal uploade eller downloade dokumenter gennem manuel arbejdskraft i skyen.

Hvad mere er, platformens sikkerhedsdetaljer er ikke ideelle, med dårlige krypteringstjenester og ingen adgangskodeadgang. Stadig lykkes MediaFire at give masser af opbevaring gratis, så det formår at lave vores liste.

Den vigtigste grund til, at MediaFire er på listen, er, at det tilbyder en god del af data gratis.

# 4 Sync.com: Få lagring via henvisninger

Nøglespecifikationer
 • 5 GB opbevaring til start
 • Øverst på liniehenvisningssystemet
 • En masse tilgængelige funktioner
 • En godt afrundet opbevaringstjeneste

PROS

 Du får 1 GB lagerplads for hver henvisning med nulgrænser
Leveres med nul-viden kryptering
 Du kan benytte 5 GB gratis lagerplads

ULEMPER

 Du kan ikke bruge udløbsdatoer
Der er ingen downloadgrænser for links
Der er ingen Linux-klient

Sync.com kommer ind som vores andenplads Cloud-lagringstjeneste på denne liste.

Når du tilmelder dig, du får 5 GB ledig kapacitet på platformen. Mange brugere synger ros for synkroniseringen, men det, der gør platformen så populær som en gratis service, er at der er et henvisningsprogram med absolut nulgrænser. I lighed med pCloud benytter du 1 GB med hver nye tilmelding, du giver, men du kan dele så mange invitationer, så ofte du vil. ��

Platformen har en grænse på 20 GB for henvisninger, men det er faktisk nemt at bare kontakte firmaet direkte via e-mail eller live chat, så du kan deaktivere hætten. Syncs supportrepræsentanter vil tjekke dine henvisninger for at sikre, at de er rigtige mennesker, men så længe alt er bestilt, udvider de din henvisningsbonus.

Som en ubegrænset henvisningstjeneste kan du i teorien få næsten ubegrænset skylager gratis med denne platform, end du har tilladelse til med enhver anden service, vi har opført. Mange brugere bruger deres sociale medier efter for at få så meget lagerplads som muligt.

Derudover udskærer Sync.com ikke mange af funktionerne i sine betalte planer fra sin gratis service. For eksempel kan du få nul-viden kryptering i alle planer, gratis og betalt. Dette giver dig mulighed for at udvide til fildelinger. Hvad mere er, er, at programmet hidtil har den bedste nul-videnstjeneste til både betalende og ikke-betalende brugere.

Du får også muligheden for at kodeordbeskytte dine filandele via en gratis konto, men ikke tilføje udløbsdatoer eller downloadgrænser. Til det bliver du nødt til at skifte til et Sync.com Pro-program. Så hvis du har nogle problemer med at vælge mellem Sync.com eller pCloud, er det fornuftigt. De er begge næsten jævnt matchede. Uanset hvad får du en god handel.

Når du har opbrugt venner og bekendte, bliver du nødt til at betale for tjenesten. Sync har en fantastisk betalingsstruktur, hvor 1 TB lagring svarer til $ 5 pr. Måned i gebyrer. Det holder det enkelt.

Vores ærede nævn

Vi føler, at nogle andre gratis cloud-lagringsmuligheder er værd at være en hæderlig omtale. Selvom de ikke lykkes at komme øverst på vores liste, er de ikke dårlige indstillinger:

# 5 Amazon Cloud Drive

Tilmelding giver dig simpelthen 5 GB gratis, men hvis du er en nuværende bruger af Amazon Prime, vil du nyde ubegrænset fotolagring. Ulempen er, at Amazon Drive ikke kan kryptere filer, så sikkerhed er et problem.

# 6 Degoo

En anden udbyder af lagerplads, der er temmelig populær. En tilmelding til Degoo giver dig 100 GB gratis lagerplads. Selvom det er meget mere end hvad de andre tjenester tilbyder, henvender Degoo sig til online-backup i stedet for skylagring. Faktisk er det ikke engang så stor en online backuptjeneste, men det får i det mindste jobbet gjort.

# 7 Microsoft OneDrive

Til sidst, for at have de enkleste muligheder, skal du ikke se længere end 1TB leveret af Microsoft OneDrive. Du får adgang til gratis lagerplads ved blot at bruge et gyldigt institut-e-mail-id. Du kan få Office 365, som også leveres med desktopversionerne til Microsoft Word, Excel, PowerPoint og OneNote. Den bedste del er, at det hele er gratis.

Gratis Cloud Storage Buying Guide

Hvilke funktioner skal du kigge efter i en gratis cloud-lagringstjeneste? Først og fremmest: sikkerhed.

Når du shopper rundt efter de bedste gratis skylagringsplaner, cybersikkerhed bør være din største bekymring. De mest anerkendte cloud-lagervirksomheder vil aldrig se og registrere mere end et glimt af dine data – de holder dem krypteret, beskyttet mod hackere såvel som deres egne medarbejders nysgerrige øjne..

Anden, de bedste “gratis” planer skal indeholde lige så mange funktioner som grundlæggende betalte ækvivalenter, da disse giver dig et mere realistisk billede af, hvad du rent faktisk ville betale for. Efter hvad ville det være poenget med en gratis prøve, hvis de udelade nøgleingredienser?

Endelig skal tjenesten være let at bruge, som i så enkel-din bedstemor-kunne-bruge-den. ���� Det skal sømløst integreres med alle dine enheder, det være sig på en smartphone, tablet eller stationær computer.

De fleste af de gratis skyopbevaringsapps, vi anbefaler her, er tværkompatible på alle nævnte enheder og fungerer på alle større operativsystemer. På den måde kan du få adgang til de filer, du vil have, når du vil have dem, uanset hvor du er (så længe du er tilsluttet internettet).

Hvordan vælger du den ideelle gratis cloud-opbevaring?

Selvom alle de tjenester, vi anbefaler her, er gratis, leverer ikke alle dem det samme værdi. Vi udeladte alle udbydere, der har noget mindre end perfekt sikkerhed, da det ville være spild af tid at nævne dem.

De eneste to resterende kategorier til sammenligning er 1) antallet af gigabyte (GB) inkluderet i den gratis opbevaringsplan og 2) de funktioner, du vil være i stand til at bruge.

Gratis til dyre

For de fleste er ordet “gratis” nok til at lokke dem ind og endda nøjes med en middelmådig opbevaringspakke. Bliv ikke dyppet! Som nævnt adskiller hver gratis cloud-lagringsmulighed sig.

Her er aftalen, nej godt indstillinger tilbyder mere end 50 GB til deres gratis plan. Det er i den højeste ende. De fleste lukker ud på 15 til 16 GB. Hvis du planlægger at bruge en cloud-lagringstjeneste i et hvilket som helst tidsrum, vil du ende med at betale på et tidspunkt.

Den vigtigste ting at fokusere på er, at intet firma faktisk giver dig så meget lagerplads. Dropbox, en af ​​de mest kendte leverandører af cloud-lager, er også en af ​​de mindst generøse med hensyn til opbevaring pr. Dollar, når du har bestået deres 2 GB gratis datagrænse.

Sådan fungerer skylagring

Du tilbydes kun 2 GB gennem Dropbox med den gratis plan, officielt kendt som Dropbox Basic. Derefter er priserne i bedste fald dobbelt så mange mængder af andre skylagringsplaner. I værste fald er det flere gange mere end de andre indstillinger.

Dropbox tilbyder sin laveste premium-plan med 1 TB lager. Mange mennesker har ikke engang brug for så meget opbevaring. Dette vil køre dig $ 10 pr. Måned, og hvis du vil fordoble data, ser du $ 20 pr. Måned.

Dropbox tilbyder en aftale om at få gratis 16 GB lagerplads ved at tilmelde venner, men det er ikke altid en mulighed – og det er heller ikke professionelt for virksomheder at anmode andre om at tilmelde sig. Andre tjenester tilbyder også den samme funktion. Derfor anbefaler vi de mere rummelige planer derude, f.eks. PCloud eller Sync.com (mere om disse muligheder på et minut).

Antal og type funktioner

Udover at begrænse lagerplads (GB), begrænser en masse gratis skylagringsplaner også antallet af funktioner, du får. Igen med at bruge Dropbox som et eksempel er dets grundlæggende program blottet for vigtige funktioner som adgangskoder og tofaktorautentisering for at beskytte dine mapper, samt fildeling og cellulær offline adgang. Dette er grunden til, at indstillingerne på vores liste skiller sig ud mere med en række forskellige funktioner at vælge imellem.

Afsluttende tanker

Det er en god ting, når en virksomhed er så sikker på deres service, at de er villige til at levere den gratis, i håb om, at du en dag bliver en betalende kunde.

Men du vil kun vide, nøjagtigt, hvilke funktioner der vil gavne dig eller din virksomhed mest, når du giver tjenesten dem en college prøve. Lad os sammenfatte vores top valg:

 1. Google Drev
 2. pCloud
 3. MediaFire
 4. Sync.com

De bedste gratis cloud-lagerudbydere som pCould giver dig op til 10 GB lagerplads med flere avancerede funktioner i håb om, at du foretrækker deres system frem for noget, der allerede er tilgængeligt for alle Gmail-brugere, som Google Drive.

I sidste ende er det op til dig at bestemme, hvor meget gratis skyopbevaring du har brug for, og hvilke af tjenesterne der er bedst egnet til jobbet. Heldigvis forhindrer intet dig i at prøve dem alle og bare holde sig til den, du bedst kan lide, som de er alle gratis!

Hold dine oplysninger sikre, være opmærksom på, hvordan du deler dine data, og drage fordel af disse gratis cloud-lagringsmuligheder (mens du kan!). Der er trods alt ikke noget at vide, hvornår de gratis prøver løber ud … ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author