Beste gratis nettstedbyggere

paj-gifhyÅ finne en gratis nettstedbygger er en smart beslutning for mange mennesker.

Å synge penger til noe du ikke helt vet hva du gjør med ennå er ikke den beste ideen. De fleste liker å kjøre bil før de kjøper den, så hvorfor ikke kjøre en nettstedbygger før du kjøper?

Det er ingen nettstedsbyggerforhandler å gå til. Hvor pokker begynner du når du bygger en webside? Hvis du ikke har noen tidligere erfaring kan det være veldig forvirrende.

Hva betyr hosting? Hvordan redusere utviklingskostnadene for nettstedet mitt? Hvorfor er det et WordPress.com og et WordPress.org? Det er ganske forvirrende, og det er derfor det ikke er en dårlig idé å starte gratis.

Den gode nyheten er at det er noen fantastiske alternativer for gratis nettstedbyggere, og det er like enkelt som kake. Jeg vet ikke engang hvor enkel kake er – dette kan være enklere.

Våre beste valg for beste gratis nettstedbyggere

Det første du bør gå for å bruke en gratis nettstedbygger er Constant Contact. Det fantastiske med Constant Contact er at det også er vårt valg som den beste e-postmarkedsføringstjenesten. Det at de tilbyr en gratis versjon av tjenesten deres er bare glasur på kaken (jeg vet ikke hvorfor desserter har så mye å gjøre med nettstedbyggere).

Å bruke konstant kontakt er den enkleste måten å få en webside gratis og uten komplikasjoner mens du også dykker inn markedsføring via e-post med en gang.

1. Konstant kontakt – Beste byggherre for Canada (inkluderer gratis hosting)

Konstant kontakt kom ikke inn i spillet med nettstedbyggere. De er kjent som den beste markedsføringsprogramvaren for e-post på markedet.
De dyppet i landingssidene og konkluderte sannsynligvis med at folk trenger en virkelig god gratis nettstedbygger. Så bygde de den.

Constant Contact gjorde en fantastisk jobb med å bygge ut nettstedets byggherre, og gratisversjonen av den kommer deg lenger enn noen annen gratis nettstedbygger.

Gratis versjon

Det er begrensninger på gratisversjonen av tjenesten, men den vil komme i gang med å bygge nettstedet ditt. Det å ikke måtte betale noen penger for å finne ut hva du gjør er en enorm verdiøkning.

Saken med gratisplanene på Constant Contact er at du får nesten alt du får i en betalt plan. Du får i det minste prøve ut det. Her er noen andre ting du får i en gratis plan som de fleste andre nettstedbyggere ikke inkluderer:

 • Sosial deling
 • Facebook-integrasjon
 • Kontaktledelse
 • Lead Capture Forms
 • LogoMaker
 • Selger 3 produkter
 • Online betalinger
 • Inventory, Order and Tax Management
 • Kuponger og rabatter
 • Transaksjonelle e-poster
 • Shipping Management

For noen av disse funksjonene, for eksempel diskontering, må du gå inn i det andre eller tredje betalte nivået på e-handelstjenester. Det at du bare kan bruke disse funksjonene gratis er sprøtt.

Brukervennlighet

Jeg hoppet nettopp på Constant Kontakts markedsføringsside for nettstedbygger. Jeg satte en tidsur rett da jeg klikket på “Create Your Free Site”.

Konstant kontakt

Jeg bestemte meg for å lage et nettsted for et reisebyrå der noen kan kontakte meg via e-post eller ved å ringe. 

Jeg brukte arkivbilder og beholdt logoen som ordene “Reisebyrå”.

Jeg tuller ikke engang, jeg hadde et nettsted bygget på 4 minutter og 37 sekunder. Jeg hastet ikke engang, og det så ganske bra ut også.

Hvis jeg brukte ytterligere ti minutter på å leke med flere arkivbilder eller endre farger rundt, tror jeg at dette nettstedet ville se like bra ut som andre spesialbyggede byråbygde nettsteder for reisebyråer.

Hvis du vil ha det enkleste nettstedet å bygge noensinne som faktisk ser bra ut, ser jeg ikke et poeng i å bruke noe annet enn byggherren deres. 

Hvordan er dette mulig?

Begynner ikke fra skrap

Constant Contact opprettet sin raske og enkle nettstedbygger ved å bruke kunstig intelligens. Programvaren stiller deg noen spørsmål om hvilken type nettsted du ønsker, og tilbyr deg spesifikke bilder og maler.

Du har ikke en million valg, men du har et ekstremt stort beløp for en gratis nettstedbygger. Du kan til og med laste opp dine egne bilder og logo hvis du vil. 

Nettstedsbyggeren tilbyr fargelayout som du kan bytte frem og tilbake mellom som kompletterer hverandre. Den spør deg deretter hvilke skrifter du ønsker og bruker flere som også utfyller hverandre med riktig størrelse. Du trenger virkelig ikke å bekymre deg for noe.

Å ha en vanvittig mengde valg med hundrevis av maler er ikke det du får ut av Constant Contact-nettstedbyggeren. Det du får er den enkleste nettstedbyggeren som ser best ut. Du kan ikke tilpasse den til å være akkurat det sjelen din lengter etter, men hvis det er det du trenger, bør du sannsynligvis ansette en nettutvikler og sitte ved siden av ham mens han bygger visjonen din.

2. Wix – Rask, enkel og funksjonell (Inkluderer gratis hosting)

Wix er ikke noe gratis programvare som fungerer halvparten så bra som nettstedsbyggerne folk betaler for.

Wix er bransjeleder når det kommer til nettstedbyggere. De har også tilfeldigvis tilbud om en gratis versjon av tjenesten deres.

Gratis versjon

Det er begrensninger på gratisversjonen av tjenesten, men den vil komme i gang med å bygge nettstedet ditt. Det å ikke måtte betale noen penger for å finne ut hva du gjør er en enorm verdiøkning.

Ingen av aspektene ved gratisplanen skal avskrekke deg fra å bruke den. Hvis du bestemmer deg for at du trenger premiumfunksjonene i fremtiden, ville du kommet til poenget med å finne ut om nettstedet er det du faktisk ønsker.

Brukervennlighet

Det er faktisk enklere å bruke nettstedbyggere. Når det er sagt – Wix er fremdeles ganske enkel å bruke.

Du kan bygge et nettsted med massetilpasning, uten koding og uten ekstra hodepine. Det er måter å ignorere massetilpasningen og bare bygge et profesjonelt nettsted uten å gjøre for mye i tillegg.

Det er mange nettsteder utviklingstjenester som har dra-og-slipp-funksjonalitet. Alt dette betyr er at du drar noe du vil bruke og så slipper du det. Det er så enkelt som det blir.

Wix-move-element hvor som helst

Dette er ideelt for redigering som prioriterer hastighet og brukervennlighet.

Begynner ikke fra skrap

Wix har denne fantastiske funksjonaliteten kalt Artificial Design Intelligence. I utgangspunktet hva ADI gjør er å stille deg forskjellige spørsmål og anvender det til en algoritme som oppretter et nettsted for deg. Den tar alle alternativene til element, temaer og oppsett ut av hendene og gripene fra hver kombinasjon.

I stedet for å ta deg tid til å se gjennom alle temaene og oppsettene programvaren velger for deg basert på preferanser og spørsmål. Det er en tidsbesparende og beslutningsdempende funksjon.

Wix er for folk som ønsker å lage et nettsted som er unikt for dem uten å måtte takle alle de ekstra tingene som følger med å drive et nettsted.

For mer info, les vår detaljerte Wix-anmeldelse.

3. WordPress – Større læringskurve, total tilpasning (krever betalt hosting)

WordPress er et annet flott alternativ hvis du leter etter den beste gratis nettstedbyggeren. Det er ikke så intuitivt og enkelt for nybegynnere som Wix, men det gir mye mer tilpasning (til en pris).

Hvis du er ute etter å bygge et nettsted på lang sikt og har råd til 10-15 timer med å lære hvordan du bruker WordPress, er det sannsynligvis definitivt det bedre valget.

Før vi hopper over fordelene med WordPress, bør vi klargjøre hva forskjellen er mellom WordPress.com og WordPress.org.

Dot Com

WordPress.com ligner på Wix. Du går til nettstedet, registrerer deg og begynner å lage nettstedet ditt. Det er superenkelt.

Når du bruker Wix – er Wix selv vertskap for nettstedet ditt. Hva dette betyr er at Wix faktisk leverer teknologiene og tjenestene som trengs for at websiden kan sees på internett.

WordPress.com gjør det samme. Det er vert for nettstedet ditt for deg og gir deg også gratis bygging av nettsteder. Det tilbyr også premiumversjoner av nettstedets byggherre og en rekke premiumalternativer.

Du kan bare hoppe på nettstedet og komme i gang gratis i dag for å sjekke det ut.

Dot Org

Dette er WordPress de fleste snakker om når de snakker om WordPress.

Denne versjonen er helt gratis å bruke med premiumalternativer som temaer og apper. Det fungerer også annerledes enn WordPress.com-versjonen og Wix.

Heller enn at WordPress er vert for nettstedet ditt, må du gå ut på det store, brede nettet og finne din egen hostingtjeneste. Dette er enkelt, men det gir et ekstra trinn og komplikasjonsnivå i prosessen. Enhver god hosting-tjeneste koster penger, men det er noen få gratisversjoner der ute som kan brukes.

Slik fungerer WordPress

I motsetning til hva mange tror – trenger du ikke å vite hvordan du skal kode for å bruke WordPress. Mange temaer tillater mye av funksjonaliteten som Wix tilbyr med muligheten til å tilpasse ytterligere med kode.

wordpress-dashbord

Temaer er annerledes enn Wix. På WordPress må du velge et tema for å bygge nettstedet ditt. Temaer er i utgangspunktet det Wix allerede har innebygd i programvaren. De er knoklene på nettstedet ditt. Hvert tema har bestemte begrensninger for hvordan nettstedet ditt vil se ut, men du kan velge hvor alle elementene dine skal gå på websiden så vel som fargeskjemaet.

Hvert tema har sin egen funksjonalitet og vil begrense tilpasningsevne – spesielt de gratis. Gratis temaer er begrensende, men de kan fortsatt tillate deg å bygge et vakkert nettsted.

Gratis versjon av WordPress.com

En ting å huske på er at WordPress.org-versjonen alltid er gratis. Det eneste du må betale for foruten hosting er alle premiumtemaer og apper du måtte ønske deg.

For enkelhets skyld er det bare mer fornuftig å bruke Wix hvis du leter etter en gratis versjon av en nettstedsbygger.

4. Zyro Website Builder – Den enkleste måten å bygge et nettsted på

Gratis versjon

Gratisversjonen av Zyro har mye å like. Gratis brukere og betalte brukere får gratis SSL-sertifisering og SEO-optimalisering av nettstedet rett utenfor boksen, sammen med noen AI-verktøy, Unsplash-integrasjon og nettstedoptimalisering for mobile brukere.

Imidlertid lider gratisversjonen litt fordi du ikke har lov til å plugge inn Google Analytics, noe som er et enormt minus for seriøse online bedriftseiere. Du må også forholde deg til annonser.

maler

Zyro gir dusinvis av maler hvis du betaler for en av de andre planene, hvorav det er to: Basic og Unleashed. Disse kommer med ekstra godbiter som fjerning av annonser, tilkobling til hoveddomenet ditt og Google Tag Manager. Du får også mye mer båndbredde på 10 GB for Basic eller ubegrenset for Unleashed.

Malene du kan velge mellom er forskjellige og gjennomtenkte, selv om du ikke får til å endre dem så mye som andre nettstedbyggere ofte tillater. For eksempel kan du ikke endre skriftene på noen av malene.

Likevel er de tilgjengelige malene godt designet for flere nisjer eller temaer, for eksempel kunst eller mote.

AI-verktøy

Vi vil også nevne at de inkluderte AI-verktøyene er nyttige og tilgjengelige for alle. AI Writer kan hjelpe deg med å fylle nettstedet ditt med innhold før du har tid til å ansette en ekte tekstforfatter, og AI Heatmap kan hjelpe deg med å finne ut hvilke sider som gjør det best med besøkende, slik at du kan øke konverteringsfrekvensen.

Grid Builder

Builder-grensesnittet som følger med Zyro bruker et forhåndsinnstilt rutenettformat som er ganske enkelt å bruke og intuitivt å forstå. Ulempen er at du kan endre utformingen eller størrelsen på rutenettene, så du er begrenset til hva Zyro er best. Dermed er denne nettstedsbyggeren definitivt optimalisert for nye brukere i stedet for erfarne nettstedbyggere som vil ha litt mer tilpasning eller kontroll til fingerspissene..

Æresmerke for andre gratis nettstedbyggere i Canada

Wix og WordPress er våre første valg for gratis nettstedbyggere, og du kan gjerne sjekke ut vår lengre og mer detaljerte sammenligning av de to alternativene.

De er ikke de eneste gratis alternativene der ute. Det er faktisk en haug med gratis nettstedbyggere. De fleste er ikke bra. Det er vanskelig å tilby en fantastisk tjeneste gratis. Imidlertid er det noen andre alternativer som er verdt å nevne: Weebly, Pixpa og Droopal.

Weebly er enkel å bruke, enkel og grei med et enkelt grensesnitt. Det gjorde nesten kuttet å være en anbefaling, men det er i grunnen bare en dårligere versjon av Wix. Likevel, hvis du vil ha et alternativ til Wix. Ikke misforstå vi fremdeles synes Weebly er en flott byggherre, men den mangler full funksjonalitet til Wix.

Pixpa er noe annet. La oss starte med det:

Pixpa: Beste nettstedbygger for fotografer

Pixpa er et fantastisk alternativ hvis du spesielt ønsker å opprette en porteføljeside for å vise frem og selge det siste og største kreative arbeidet.

Hvis du har det travelt med å starte karrieren og ikke har tid til å lære hvordan du bruker en nettstedbygger, er Pixpa det riktige valget.

Det må alvorlig være en av de enkleste og rimeligste dra-og-slipp-nettstedbyggere laget spesielt for designere og fotografer. De har også en 15-dagers gratis prøveperiode, slik at du fritt kan teste ut Pixpa uten noen strenger festet.

Pixpa-planer

I motsetning til mange andre nettstedbyggere på markedet, tilbyr Pixpa ikke en gratis plan. Som en konsekvens av dette, må du velge mellom det lille spekteret av månedlige planer som er tilgjengelige når den 15-dagers gratis prøveperioden er utløpt.

Når det er sagt, er basisplanen ekstremt rimelig, og det er virkelig ikke så mange begrensninger når det gjelder bygging av nettstedet ditt. Faktisk får du nesten alt du får med en førsteklasses plan bortsett fra ubegrenset fotolagring og noen få avanserte funksjoner.

pixpa porteføljetemaer

Når din gratis prøveperiode endelig er oppe, kan du velge mellom tre planer som er skreddersydd til dine spesifikke krav som skaper. Disse planene er oppført på prissiden som “for fotografer”, “for skapere” og “klientgallerier”. Det er viktig å merke seg at den siste ikke kommer med et nettsted.

Pixpa for fotografer

Fotografplanene passer for de som ønsker å opprette en porteføljeside for å vise frem og selge bilder som digitale nedlastinger eller utskrifter ved hjelp av eCommerce Galleries, i stedet for fysiske produkter. De fire planene varierer fra $ 6 til $ 32 per måned, avhengig av om du ønsker å bli fakturert årlig eller månedlig.

Pixpa for Creators

Skapeplanene er rettet mot de som ønsker å opprette et nettsted, samt en butikk som lar deg selge fysiske og digitale produkter og tjenester. Tenk e-bøker, t-skjorter og workshops. I motsetning til fotografplanene, kan skaperne velge mellom tre planer som spenner fra $ 6 til $ 20 per måned.

Pixpa Client Galleries

Client Galleries Plan er et uavhengig produkt som lar deg samarbeide direkte med kundene dine ved å redigere, korrekturlære, dele og selge bilder. Når den er publisert, kan du også motta kundefavoritter og tilbakemeldinger på fotografiene dine. Når det er sagt, er det viktig å merke seg at denne plantypen ikke inkluderer en porteføljeside.

Hver plan inkluderer webhotell gjennom Amazon Web Service (AWS). Du får til og med ett år med gratis domeneregistrering når du registrerer deg for årsplanen.

En ting du må vurdere før du velger en plan er at du ikke kan legge til både e-handelsgallerier og en nettbutikk sammen på ett nettsted. På toppen av det kommer alle planene med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti i tillegg til 24/7 kundestøtte, så hvis du ikke er fornøyd, trenger du ikke å risikere å kaste penger ned i avløpet.

Hvordan bruke Pixpa

Selv om det er mange brukervennlige nettutviklingstjenester der ute for fotografer og skapere, slår ingenting helt Pixpa. Kort sagt, Pixpa er en enkel, gjør-det-selv-web-plattform med fokus på online porteføljer. Den beste delen med det? Du trenger ikke en gang kodeopplevelse for å lage en fantastisk portefølje takket være Pixpa’s enkle dra-og-slipp-nettstedsbygger.

pixpa nettsted byggherre ui

Etter at du har registrert deg for en gratis prøveperiode, blir du spurt om en rekke enkle spørsmål knyttet til den typen nettsted du planlegger å opprette og om du planlegger å selge produkter og tjenester eller ikke. Etter dette blir du bedt om å velge et enkelt tema.

Hvis du ikke liker det, ikke frykt; Du kan endre det senere. Når det gjelder Pixpa Home-dashbordet, trenger du ikke å være rakettforsker for å finne ut av det: det er enkelt, minimalistisk og veldig enkelt å navigere.

Som for nesten alle nettstedsbyggerne, er alle kontrollene til venstre, så hvis du har brukt en tidligere, vil ikke Pixpa føle seg for fremmed. For å gjøre ting enklere har basisnettstedet ferdiglagde sider som du kan beholde, endre eller til og med slette.

Å legge sider er enkelt; det tar bare et klikk på en knapp for å bli sendt til den visuelle designeren hvor du kan redigere sider mer detaljert. Som noen med lite til ingen kunnskap om webdesign prøvde jeg det selv og ble ganske overrasket over at jeg klarte å lage et lite, profesjonelt porteføljeside innenfor en så kort periode.

Weebly – En annen flott gratis nettstedsbygger

Weebly fungerer mye som Wix, og det er sannsynligvis den tredje eller fjerde beste nettstedbyggeren på markedet.

Når det gjelder gratis nettstedbyggere er det den andre eller tredje beste nettstedbyggeren, avhengig av hva du anser WordPress for å være kategorisk.

Hvordan det skiller seg fra Wix

Weebly er enkel å bruke – alt gir mening. Problemene med byggherren er at sluttproduktet alltid ser litt av. Når du er ferdig med et Wix-nettsted, kan du trygt si at det ser bra ut eller gjøre justeringene for å få det til å se bra ut.

Weebly-flytte-elementer

Med Weebly er det stor sannsynlighet for å se på sluttproduktet og føle seg slags meh om det. Det vil bare være i orden.

Tematilpasningen på Weebly er ganske begrenset, spesielt sammenlignet med en tom lerretstypeditor som Wix. Selv om det er enkelt å bruke, er det ikke så mange alternativer å gå med.

En ting Weebly gjør bedre enn Wix er å holde alt pent og ryddig. Wix kan være litt overveldende med de utallige alternativene å dra rundt på. Weebly føles mer organisert som kan hjelpe mye med stress og angst rundt å bygge nettstedet ditt.

For mer info, les vår Weebly-anmeldelse.

Gratis versjon

Gratisversjonen av Weebly tilbyr nok til å komme i gang. Det er enkelt å oppgradere når du har funnet ut om du liker plattformen. Å få føttene våte er absolutt verdt det lille tidsengasjementet.

WebSelf – Beste franske nettstedbygger

WebSelf er den beste franske nettstedbyggeren på markedet. Det passer rett i formen til de andre dra-og-slipp-nettstedbyggere som er nevnt på denne listen.

Denne franske nettstedbyggeren lar deg gjøre ganske mye med gratisversjonen og lar deg se nøyaktig hva det handler om uten å betale en cent.

Hvordan det skiller seg fra Weebly

Vi nevnte nettopp Weebly som den enkleste nettstedbyggeren som fremdeles kan lage et ganske bra nettsted ekstremt raskt.

Her er en shocker, WebSelf er faktisk enda enklere å bruke. Målet med grunnleggerne av WebSelf var å gjøre webutvikling tilgjengelig for alle.

Det tar bokstavelig talt bare noen få klikk. Du kan endre hvordan bakgrunnen ser ut, legge til dine egendefinerte bilder og skrive noen vittige kopier på få minutter.

Med WebSelf får du tilgang til design som selskapet allerede har opprettet. De legger til og med nye hele tiden, slik at du kan finne malen som passer det du leter etter.

WebSelf-eksempel

Med WebSelf er ikke et høyt tilpasningsnivå det du får. Du får et ganske polert produkt uten å gjøre mye. Det er også viktig å nevne at WebSelf gjør det mye enklere å følge kanadiske retningslinjer for tilgjengelighet på nettsteder.

Tematilpasningen på WebSelf er ganske begrenset akkurat som Weebly, og å endre aspektene ved det er ganske like. Den store forskjellen her er de allerede bygget designene som WebSelf tilbyr. 

WebSelf holder tingene rene, det gjør at Weebly ser ut som et rot. Å dra og slippe elementene som er tilgjengelige, kan være den enkleste måten å si at du har bygget et nettsted noensinne. Det tar nesten ingen anstrengelser.

Gratis versjon

Gratisversjonen av WebSelf tilbyr nok til å komme i gang. Det er enkelt å oppgradere når du har funnet ut om du liker plattformen. Å få føttene våte er absolutt verdt det lille tidsengasjementet.

andre

Jeg anbefaler ikke nødvendigvis disse alternativene, men de er definitivt alternative alternativer.

ucraft logoUcraft: Gratis planer lar deg opprette et tilpasset domene. Den blokkbaserte webdesignen er slags begrensende. Noen mennesker elsker det, men jeg synes dra-og-slipp-byggere er litt mer brukervennlige.

påfallende logoSlående: Påfallende har proffer. Du kan for eksempel selge ett entall produkt på hjemmesiden din. De spesialiserer seg på å lage nettsteder på én side, slik at temaer og design ikke er like viktige.

nettsted123 logoSITE123: Et flott alternativ for de minst teknikere av oss. SITE123 har et malingssystem kalt designassistanse. Det gjør det nesten automatisk å lage et nettsted som ser ganske bra ut. Hvis du vil ha kreative innspill til nettstedet ditt, er ikke SITE123 det beste valget.

jimdo logoJimdo: Gratis planer på Jimdo har noen kule funksjoner som e-handelsfunksjoner og innebygd videoer. Designgrensesnittet er ikke det beste, men du kan lage et gjennomsnittlig nettsted med det.

Konklusjon

Når det gjelder det – hvis du leter etter en gratis nettstedbygger, er du sannsynligvis ikke ute etter å komplisere beslutningen over.

Det er enkelt å prøve ut alle alternativene ovenfor, da det er gratis å registrere seg og prøve ut noen av dem. Det ville være den beste måten å finne ut hvilken du liker best.

Hvis du ikke har lyst til å gjøre det, bare bruk konstant kontakt. Det forenkler ting ved bare å gå dit og komme i gang. Det krever mye for en nybegynner å bli skuffet av Constant Contact. For mer info, sjekk ut den gigantiske artikkelen vår om de beste nettstedbyggere.

Gratis nettstedbygger FAQ

Er det noen gode gratis nettstedbyggere?

Ja! Wix og WordPress er begge gode alternativer for gratis nettstedbyggere.

Hva er den enkleste gratis nettstedbyggeren?

Den enkleste å bruke gratis nettstedbygger er SITE123. Enklest er ikke alltid best. Wix tilbyr flest funksjoner, samtidig som den er relativt enkel.

Er Wix bedre enn WordPress?

Det korte svaret er nei. Det lengre svaret er at det kan være det. Hvis du ønsker å tilpasse nettstedet ditt uten en solid læringskurve, er Wix bedre enn WordPress for deg. WordPress er et dypt dykk i nettstedsbygging mens Wix er litt som å vasse inn i den grunne enden og flørte med ideen om å svømme inn i den dype enden.

Er Wix virkelig gratis?

Wix har en gratis versjon, men domenenavnet ditt har dette formatet: username.wixsite.com/siteaddress. For å bruke et tilpasset domene og låse opp mange funksjoner, må du velge en betalt plan

Hvordan får jeg et gratis domenenavn fra Wix?

Et gratis domenenavn er tilgjengelig etter at du har valgt en betalt plan. Du må fremdeles betale for Wix-planen, men de kaster inn et domenenavn gratis – i et år

Hva er den beste gratis nettstedbyggeren for små bedrifter?

Vi anbefaler WordPress for små bedrifter, da de er flere funksjoner for betalinger, analyser og sporing. Les gjennomgangen for små bedrifter.

Referanser og bildekreditt:

 • MageeWP.com
 • WebsiteSetup.org

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author