7 bedste gratis blogsider – Kom godt i gang uden at bruge $

Så du vil blogge, ikke? Jeg føler med dig. At lade verden kende dine tanker og potentielt tjene nogle ekstra penge på siden lyder som en god idé.

elghoved dukker gifhy op

Forhåbentlig er nogen udover din mor interesseret i dine tanker om, hvorfor elg påvirker verdens intelligentsia og virkelig kører tingene her. Jeg vil ikke blive overrasket, hvis du udvikler et stort følgende.

Denne fyr skjuler noget.

Det første trin for at fortælle verden om dine beviser og forskning er at begynde at blogge. Det er ikke som om du vil betale penge for at begynde at blogge. Elmanipulation er et lille felt og betaler dårligt.

Den gode nyhed er, at der er en masse gratis muligheder derude for den håbefulde blogger. De bedste gratis blogplatforme er alle inden for rækkevidde, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at bestemme, hvilken du skal bruge.

TLDR;

Hvis du er seriøs med gratis blogging, er der to valg, når det kommer til det.

  • Mulighed 1 – WordPress er til folk, der vil vide alt om deres hjemmeside. Dette er mennesker, der vil bygge noget fra bunden af ​​og have de bedste SEO-muligheder.
  • Valgmulighed 2 – På den anden side, hvis du ønsker at opbygge et websted med træk og slip-funktionalitet, hvor hosting er taget hånd om, er Wix valget for dig.

7 bedste gratis blogsider

Vi indsnævrede det til 7 unikke muligheder for gratis blogging. Alle disse indstillinger har en gratis version af deres tjeneste, men de giver dig også mulighed for at betale for at forbedre oplevelsen.

Hvis du stadig ønsker mere info, så tjek vores sammenligning af blogplatforme.

1. WordPress – Større læringskurve, total frihed

WordPress er slutningen af ​​alt sammen når det kommer til blogging. Prisen er lige ved at komme ind på en heftig nul dollars og nul cent. Hvis du spekulerer på hvorfor, skyldes det, at WordPress er et open source content management system.

Dette er løsningen for alle, der ønsker at blive seriøse med blogging-spillet. WordPress er en platform, der tillader ultimativ tilpasning, bedste SEO-praksis og værktøjer, der giver dig mulighed for at gøre noget.

WordPress driver 30% af internettet, som vi kender det i dag.

Årsagen til at WordPress ejer en stor del af en markedsandel på internettet er fordi det kan hjælpe dig med at oprette en forbløffende hjemmeside.

Det eneste problem med WordPress er, at der er en relativt stor læringskurve. Jeg anbefaler normalt ikke WordPress til folk, der ikke ved noget om at oprette et websted, da det kan være forvirrende.

WordPress i sig selv er helt gratis at bruge. Der er dog omkostninger, der kan tilføjes. Det første trin er at finde et sted at være vært for dit websted. Der er gratis hostingtjenester, men de er generelt ikke meget gode. Vi anbefaler en række webhostetjenester til WordPress med en masse research til sikkerhedskopiering af vores valg, hvis WordPress virkelig er dit blogvalg.

Hvis du ikke kan lide nogen af ​​de gratis temaer, som WordPress tilbyder, bliver du også nødt til at betale for et tema. Der er fantastiske blogging-temaer, der løber omkring $ 35, men de mest almindeligt anvendte premium-temaer er omkring $ 100.

Wordpress temaer

Som nybegynder kan design af et websted på WordPress være lidt overvældende, og mange mennesker giver op kort efter, at de starter. De beslutter, at de stadig ønsker et websted, så de ser efter en designer, der kan ansættes. Designere varierer vildt i pris, men en god en vil være i de fire figurer.

Så hvis du ønsker at opbygge et websted længe ind i fremtiden og er forpligtet til at lære at bruge WordPress, er det bestemt valget for dig.

Trin til opsætning af WordPress Hosting:

  1. Registrer dit domæne – Læs vores guide her
  2. Installationshosting – Billig hosting eller gratis webstedsbyggere.
  3. Installer WP via cPanel eller Managed Host

2. Wix – Den bedste brugervenlige gratis blog

WordPress er den bedste måde at bygge din hjemmeside på, hvis du har viden, tid og ressourcer. Med det sagt – Wix er fantastisk.

Wix er et træk-og-slip-software, der giver brugeren mulighed for at opbygge virkelig smukke websteder uden den massive indlæringskurve. Det er beregnet til nogen, der ønsker forudbyggede skabeloner og en let at bruge, intuitiv brugeroplevelse.

Tjenesten leveres med en hel række funktioner, der tillader nem bygning uden at skulle gå i dybden, finde ud af hosting eller forsøge at finde det rigtige tema.

wix elementer

Wix giver dig også mulighed for at oprette et websted med deres kunstige design intelligens.

I stedet for at tage sig tid til at gennemse alle de temaer og layout, som softwaren vælger til dig baseret på præferencer og stillede spørgsmål. Det er en tidsbesparende og beslutningsbegrænsende funktion, der fjerner cirka 75% af den overvældelse, der følger med at oprette et websted.

Tilmelding til en blog på Wix er også ekstremt let. Bare gå til hjemmesiden og vælg den gratis mulighed for at komme i gang. Det fantastiske ved Wix er, at du ikke behøver at betale noget for virkelig at teste din nye blog. Hvis du beslutter, at du hader det og vil tjekke en anden service, er der intet, der forhindrer dig i at gøre det.

Wix har brugervenlige blogskabeloner, der gør det nemt og smertefrit at skrive dit første indlæg, og hvis du har brug for hjælp, er vidensbasen og kundesupporten stor. SEO-indstillingerne er ikke på samme niveau som WordPress, men de er brugbare og så gode, som det bliver for en webstedsbygger.

En vigtig overvejelse – Hvis du ønsker at bruge dit eget domænenavn, bliver du nødt til at betale for at bruge Wix, men den gratis version er fantastisk at bruge, hvis du ikke er interesseret i det eller vil teste det ud, før du går ind på et domænenavn.

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at tjekke vores anmeldelse af Wix.

3. Medium – Bedste blogging på stedet

Chancerne er, at hvis du har startet op på internet i de sidste par år, har du læst noget på Medium.

I 2016 blev det gennemsnitlige antal historier skrevet ugentlig på Medium var 140.000. Det er en masse information, der flyver rundt på Medium.

Medium tog en anden tilgang til at oprette en bloggingtjeneste. Alt dit indhold, som du vil skrive, vil være på Medium og ikke på dit eget websted. Der er fordele og ulemper ved dette, men for at nogen besøger dit websted (hvis du har en) de bliver nødt til at klikke igennem for det fra dit blogindlæg på Medium.

medium artikelredigering

De seje ting ved medium er, at du aldrig behøver at betale uanset hvad, det er let som pokker at bruge, og at der er et indbygget publikum med alle de mennesker, der allerede besøger Medium.

Det dårlige ved det er, hvis du er efter SEO-eksponering Medium tvinger nogen til at tage et ekstra skridt for at finde dit websted.

Medium er et af de bedste steder at begynde at blogge. Hvis du har nogle ideer, som du vil have offentliggjort for verden at se – alt hvad du skal gøre er at hoppe på Medium, tilmeld dig og lad disse tanker rippe.

Hvis du nogensinde beslutter, at du vil bygge din egen plads, kan du bare kopiere og indsætte uanset hvilke Medium-indlæg du har lavet på dit eget websted og indsende dem der.

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du bygger din egen blog, anbefaler vi stærkt, at du starter med Medium, vænner dig til at skrive online og derefter gå derfra.

4. Weebly – som Wix med mindre design

Weebly er en velkendt webstedsbygger, der ligner Wix, idet du kan trække og slippe alle de elementer, du ønsker, på siden.

Jeg vil anbefale Weebly, hvis du passer ind i to kriterier. Én: Du ønsker absolut ikke at betale for din blog. To: Du er overvældet af Wix og vil have noget endnu enklere.

Det er svært at blive overvældet af Wix, hvis du har erfaring med at bruge software og lege rundt på internettet. Hvis du er – Weebly har en gratis plan, der giver dig mulighed for at opbygge et simpelt websted, der indeholder deres annoncer.

Weebly-trække-elementer

Mange mennesker bruger Weebly, og grænsefladen er så enkel, som det bliver. Du opretter ikke så smukt af et websted som de to bedste webstedsbyggerne – Squarespace og Wix.

Dog giver Weebly dig stadig mulighed for at opbygge et dejligt udseende websted, der har al den blogging-funktionalitet, du har brug for sammen med noget SEO-hjælp.

Weebly leveres med analyser for at vise, hvor mange mennesker der kommer til dit websted, og du bliver nødt til at bruge en betalt plan, hvis du vil bruge dit eget domæne.

Fuld Weebly anmeldelse her.

5. Blogger – Old School Cool

Hvis du læste blogs tilbage, da de først startede, er chancen for, at du har læst en blog, der var på Blogger. Blogger blev lanceret i 1999 inden dot com-boblen og blev bygget for at give enhver og enhver mulighed for at få deres stemme hørt.

Blogger, der nu ejes af Google, giver stadig håbefulde forfattere mulighed for at få deres stemme hørt på internettet.

Alt hvad du skal gøre er at tilmelde dig tjenesten for at komme i gang. Platformens grænseflade ligner stort set alt andet, som Google kører, men giver dig mulighed for at tilpasse din blog med forskellige temaer.

skabe-en-blogger-blog

De tilgængelige muligheder giver dig mulighed for at oprette en personlig blog, der ser ud til, at den virkelig er din.

Det eneste problem med Blogger er, at det ser lidt forældet ud. Hvis du sammenligner dit eget websted med Blogger eller endda Medium, kan det se ud som din blogging fra 2006.

Ligesom med Medium – Blogger er et godt sted at komme i gang, da det er gratis. Hvis du vil prøve at blogge og derefter oprette et websted senere, er det let at bare flytte dine tidligere indlæg til dit websted.

6. Squarespace – Gratis men kun i 14 dage

Brug af Squarespace svarer meget til at bruge Wix. De er begge webstedsbyggere, de har begge næsten identiske blogging- og SEO-muligheder, og de har begge en fantastisk kundesupport til at hjælpe, hvis du sidder fast. De er begge begynderindstillinger.

Hvad er forskellen derpå? Wix er let at bruge, men Squarespace er endnu lettere. Den dårlige ting (eller god ting, afhængigt af hvordan du ser på det) ved Squarespace er, at det er sværere at tilpasse.

Kvadratområdet er som at bo i et smukt kvarter med forbygede huse. Der er omkring ti forskellige forbygede huse i hele kvarteret, men der er snesevis af det samme forbygede hus, som du bor i i hele nabolaget.

De andre mennesker, der boede i den samme version af huset, som du flyttede i deres møbler og lavede et par dekorationsændringer, men kvarterforeningen lader dig ikke foretage nogen store ændringer.

Squarespace har smukke skabeloner, som du også kan foretage små ændringer på, men du er virkelig begrænset til skabelonen. Med Wix på den anden side kan du helt tilpasse hvad du vil.

Squarespace-theme1

Den store ting ved Squarespace er, at det er meget svært at lave et dårligt websted. Skabelonerne er rene, og bloggefunktionen afspejler det. Squarespace egner sig virkelig til annoncer som fotografer og kunstnere, der også ønsker at blogge.

Kvadratområdet ville være højere på listen, hvis det var gratis længere. Tjenesten tilbyder en 14-dages gratis prøveperiode for at se, om du vil holde fast ved softwaren.

Hvis du ønsker mere om Squarespace, skal du læse vores detaljerede Squarespace-gennemgang. 

7. Tumblr – Multimedia / Social Media Solution

Tumblr blev oprettet i 2007 som en blogplatform, der også fungerer som et socialt netværkssite.

Da Tumblr blev lavet til blogging, har den en masse funktionalitet indbygget til at skrive og til at uploade ethvert medieindhold, du måske vil bruge.

Tumblr tilbyder muligheder for at tilpasse, men tilpasningen ligner meget en profil på sociale medier snarere end en blogging-webside.

En stor ting ved Tumblr er, hvor nemt det er at bruge og deres brugervenlige instrumentbræt.

tumblr instrumentbræt

Det er dog Tumblr – det blev bygget som en blogplatform, men de fleste af brugerne på Tumblr bruger det som et socialt medie mere end en blogplatform. Mange virksomheder bruger faktisk Tumblr til at supplere trafik til deres blog.

Hvis du vil have en socialt integreret blog uden noget besvær med at eje din egen, er Tumblr muligvis valget for dig.

Opsummer det

Når det kommer til det, er der virkelig to muligheder, der fører an i bloggerummet. Medmindre du virkelig ikke ønsker at eje dit eget websted, skal du se på WordPress og Wix som dine to hovedvalg. Hvis du ikke kan lide Wix, er der to alternativer, der ligner også Weebly og Squarespace.

Hvis du værdsætter tilpasning og virkelig ejer dit websted skal du bruge WordPress.

Hvis du værdsætter enkelhed, brugervenlighed og ikke behøver at bekymre dig om så meget, skal du gå med en webstedsbygger som Wix.

FAQ – Top gratis blogsider

Hvordan tjener begynderblogger penge?

Der er flere måder at tjene penge på blogging. Tilknyttet indkomst er den nemmeste måde at starte, men du kan også sælge digitale produkter, e-bøger og kurser. Der er også freelanceskrivning og reklame.

Hvordan starter jeg en gratis blog i Canada?

Den hurtigste og nemmeste måde at starte en gratis blog i Canada på er at bruge en service som Medium. Alt hvad du skal gøre er at tilmelde dig og begynde at skrive.

Hvad er de mest populære blogsider?

De mest populære websteder er WordPress, Wix, Squarespace, Medium, Weebly, Blogger og Tumblr.

Tjener bloggere virkelig penge?

Der er utallige bloggere overalt på internettet, der skar en levende blogging. Der er endda bloggere, der er blevet velhavende via deres blog og har lanceret bøger, podcasts osv.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author