7 najboljših ponudnikov gostovanja VPS

Virtualni zasebni strežnik (VPS) je odlična možnost gostovanja za mala in srednje velika podjetja, ki so frustrirana zaradi nadomestitve, shranjevanja in omejitev hitrosti, ki so na voljo z večino storitev spletnega gostovanja.

Izbira najboljšega VPS gostovanja je vse bolj priljubljen način za pridobitev številnih namenskih prednosti strežnika … brez da bi dejansko najeli ali kupili samostojni fizični strežnik.gostovanje vps

Z VPS imate svoj namenski prostor na strežniku gostitelja, ki ima tudi edinstven primerek operacijskega sistema, kar pomeni, da lahko namestite svojo programsko opremo. Pomemben razlikovalec je to ne delite prostora ali računalniških virov.

Navidezni strežnik je lažje konfigurirati kot dejanski namenski strežnik in stroški bistveno manj. Edina prava slabost pri izbiri VPS prek fizičnega strežnika je, da zmogljivost morda ni tako hitra ali učinkovita.

Bodite prepričani, da gre za resno nadgradnjo gostovanja v skupni rabi.

V tem priročniku bomo razdelili naših pet najboljših gostiteljev VPS za kanadska podjetja, nato pa razčlenili natančne funkcije, ki jih je treba iskati z VPS gostiteljskim računom. Če sovražite razmišljanje o spletnem gostovanju, ker vas bodo možgani poškodovali, bi to moralo biti neboleče.

Pripravljeni? Potopimo se noter.

Najboljši VPS gostovanje za kanadska podjetja

1. HostPapa – najboljša zmogljivost strežnika + 66% popust

Ključne specifikacije:

Najboljši kanadski gostitelj
Vključuje cPanel
Fantastična cena
Popolnoma upravljan
Skrajne možnosti podjetja
1,5-24 GB RAM-a
4-12 jedrnih procesorjev

hostpapa

PREDNOSTI

  Strežniki po celotni Kanadi,
  Hitri časi nalaganja in visoke zmogljivosti

SLABOSTI

Ni najboljša podpora strankam
Tone nadgradnje osnovnih lastnosti

HostPapa je naša najboljša izbira za najboljše VPS gostovanje. Ponujajo odlično kombinacijo kakovosti za ceno. V preteklih letih nas je Hostpapa navdušil s svojimi rednimi gostovanji v skupni rabi, hkrati pa je ohranil enake standarde za svoje gostitelje VPS.

HostPapa je našim bralcem omogočil tudi dober posel s 66% popusta na običajne cene gostovanja VPS.

Zmogljivost vrhunskega strežnika ��

Če si ogledate specifikacije strežnikov, ki jih ima HostPapa, boste lažje razumeli, zakaj njihova uspešnost strežnika je prva v razredu.  Pri 19,99 USD boste videli prikaz opisa strežnika gostovanja mlina VPS z 1,5 GB RAM-a, 4-jedrnim procesorjem in 50 GB SSD.

Zdaj to ni preveč obrito, še posebej za to ceno. To je dobro izhodišče in predstavlja solidno vrednost za VPS, ki gosti upanje. Če začnete gledati nad vhodno pozicijo, boste videli, da ima HostPapa 4, da 4 in več možnosti.

Kaj dobijo tiste višje možnosti?

No, s 5 skupnih ravni gostovanja VPS, lahko enostavno najdete tisto, ki deluje za vas. Če se želite za del denarja čim bolj približati namenskemu strežniku, morate preveriti načrt najvišjega nivoja VPS strežnika HostPapa.

Možnost Extreme, kot jo imenuje HostPapa, je najbolj trden načrt gostovanja VPS, ki ga ponujajo. Nekateri se lahko spotikajo po ceni 250 dolarjev na mesec, a za tisto, kar ponuja, je cena smiselna. Strežnik ima osupljivih 24 GB RAM-a, 12-jedrni procesor in 1 TB SSD. V bistvu je igralni računalnik brez grafične kartice in tipkovnice.

2. Hostinger – najcenejši VPS gostovanje 3,95 $ – 29,95 USD / mesec

Ključne specifikacije:

Na voljo najcenejši zanesljiv gostitelj VPS
Vključuje cPanel
Korenski dostop
2–8 GB RAM-a
2-4 jedrni procesorji
1000-8000 GB pasovne širine

logotip hostingerja

PREDNOSTI

 Isti razlog, zakaj je Hostinger vzgojen v pogovoru z najboljšimi ponudniki gostovanja v skupni rabi, je isti razlog, da je vzgojen v pogovoru z najboljšim ponudnikom gostovanja VPS. Daleč najcenejši gostitelj je resnično zanesljiv.

SLABOSTI

Hostinger je relativno golih kosti v primerjavi s cenovnimi možnostmi.

Hostinger, najboljša možnost za skupno gostovanje, če želite plačevati manj kot dolar na mesec, je prav tako izklesal podoben trg v svetu gostovanja VPS.

Ponudnik gostovanja je zase izrezal čudovit ugled kot biti zanesljiv za smešno nizko ceno. Kako nizko to velja za načrt gostovanja VPS? Nizka cena 3,95 dolarja na mesec.

Brezplačna spletna stran Builder ��️

Novi Hostinger Builder spletnega mesta se imenuje Zyro. Ima kar nekaj čednih funkcij, s pomočjo katerih boste lažje postavili svoje spletno mesto. Velik bonus pri Zyro je, da v kodiranju in oblikovanju niso potrebne predhodne izkušnje.

Ima nekaj rednih funkcij, kot so brezplačno SSL potrdilo, neomejeno shranjevanje SSD in neomejena pasovna širina.

Vendar pa Zyro predstavlja tudi nekaj razburljivih novih orodij. Med novimi in edinstvenimi vključki sta najbolj prepoznavni Zyrojev proizvajalec logotipov in AI pisatelj.

Gostovanje z nizkimi stroški VPS ��

Nekateri ljudje lahko rečejo, da načrta gostovanja VPS ne more biti 3,95 dolarja na mesec s katero koli vrsto uspešnosti. Ti ljudje se motijo.

Resnično lahko plačate enako ceno kot za večino dobrih načrtov za skupno gostovanje in prejmete najboljši načrt gostovanja VPS. S tem načrtom boste dobili 1 jedrni CPU strežnik z 1 GB rama, 20 GB prostora za shranjevanje in 1000 GB pasovne širine.

Obstaja še 5 drugih VPS gostovanj, ki se povišajo v ceni in specifikacijah. Najvišji razred, ki ga ponujajo, je smešno po ceni 29,95 USD na mesec. “Drag” načrt Hostinger vključuje: strežnik z 8 GB RAM-a, 8-jedrnim procesorjem in 8000 GB pasovne širine. Odlično se spopada tudi s tehničnimi specifikacijami za Hostinger.

3. Bluehost – najboljša možnost s podporo

logotip bluehost

Znano blago za skupno gostovanje
Vključuje cPanel
Korenski dostop
V celoti upravljane možnosti
WordPress prijazen
2–8 GB RAM-a
2-4 jedrni procesorji

PREDNOSTI

 V poslu od leta 2006 je Bluehost praktično starodaven. Izdržali so preizkus časa v intenzivno konkurenčni panogi, ki nudi najboljše storitve v VPS gostovanju.

SLABOSTI

Nekateri uporabniki poročajo, da je podpora počasna pri odzivanju na vprašanja.

Bluehost je ena najboljših možnosti za VPS gostovanje. Verjetno niso najboljši v nobenem, so vsaj 5 najboljših pri vsem in imajo široko mrežo, saj so gostitelji izbire za najrazličnejša poslovna spletna mesta, od blogerjev, ki so se prvič lotili do velikih spletnih mest o e-trgovini..

Pri 29,95 USD je mesečna cena trdno na sredini poti, čeprav lahko uporabniki WordPress gostovanja dosežejo ugodnejšo ponudbo, ki je ne oglašujejo na široko. Če iščete atribut najboljšega razreda, Bluehost morda ni primeren za vas. Če pa želite uporabiti najboljše vse okoli gostitelja VPS, Bluehost je prava izbira.

4. HostGator

logotip hostgator

Premium zmogljivost
Nagrajena podpora
Korenski dostop
Pol in v celoti upravljane možnosti
Zanesljiv čas delovanja
Izbirno cPanel dodajte 10 USD / mesec
2–8 GB RAM-a
2-4 jedrni procesorji

PREDNOSTI

 HostGator je nedvomen vodja v deljenem gostovanju.

SLABOSTI

Za cPanel stane dodatnih 10 USD na mesec, kar je večina drugih gostiteljev VPS brezplačno.

HostGator ponuja, čeprav je najbolj znan po poceni gostovanju v skupni rabi trije načrti gostovanja VPS, kot nalašč za ne glede na raven funkcionalnosti, ki jo potrebuje vaše spletno mesto.

Načrti VPS HostGator-ja so v primerjavi z drugimi gostitelji VPS nekoliko dragi – in to moramo reči – nekoliko zavajajoči…. Cena, ki je široko navedena (19,95 USD / mesec), je namenjena za možnost pol upravljanja. Če pa potrebujete popolnoma upravljan račun (in večina podjetij), je dražje. Storitev, čas delovanja in zanesljivost so bili vedno odlični.

5. Gostovanje inMotion

InMotion logotip

Hiter, zanesljiv VPS
Podpora za stranke +
Vključuje cPanel
Popolnoma upravljan VPS / neobvezen korenski dostop
PROSTI SSD / SSL; 4–8 GB RAM-a
Cloud hibridna tehnologija

PREDNOSTI

 Enkratna prijava za obračunavanje / domene in cPanel.

SLABOSTI

Politike preprečevanja goljufij zahtevajo telefonsko prijavo.

Ta visokozmogljiva rešitev pooblasti na tisoče podjetij po vsem svetu. Izbirajte med tremi načrti VPS, ki se začnejo pri 24,99 USD / mesec s popolnim 90-dnevnim jamstvom za vračilo denarja.

V svetu, kjer je gostovanje usmerjeno v oblak, smo ugotovili, da je InMotion Hostinghad odlična hibridna strategija, ki poudarja odvečnost, zanesljivost in SSD tehnologijo, da se prepričate. vaše strani se nalagajo hitreje kot kdaj koli prej.

6. Tekoči splet

liquidweb-logo

V celoti upravlja VPS
Odlična tehnična podpora
100-odstotno podaljšanje (na SLA)
cPanel vključen
Korenski dostop
2–8 GB RAM-a
1-4 jedrni procesorji

PREDNOSTI

 Izberite med operacijskim sistemom Windows ali Linux v vseh, razen osnovnega načrta.

SLABOSTI

Nekoliko cenejši od nekaterih drugih možnosti na tem seznamu in 30-dnevno jamstvo za vračilo stroškov je nekoliko manj impresivno.

Tekoči splet ima v celoti predstavljene načrte VPS, ki vključujejo SSD, varnostne kopije, izbiro cPanel / Plesk, močno varnost in namenski IP naslov.

To podjetje zahteva 100-odstotno podaljšanje časa (podprt s sporazumom o dogovoru o ravni pogodb) in obljublja 1000-odstotno nadomestilo vašega spletnega mesta. Začnete dobivati ​​vtis, da menijo, da je izpad slabe stvari, odnos, ki ga kupci cenijo.

7. Gostovanje A2

A2 gostovanje

Upravljani / Neupravljani računi VPS
Podpora za stranke +
Zelo prilagodljivi načrti
Načrti se začnejo pri 5 USD / mesec
Brezplačni SSD diski
512 MB do 8 GB RAM-a
Korenski dostop, če je potrebno
1-8 jedrnih procesorjev

PREDNOSTI

 Resnično vrhunska možnost za kakršno koli gostovanje – odlična zmogljivost in resnična predanost službi za stranke in tehnični podpori.

SLABOSTI

Dodatni stroški za cPanel, Softaculous in varnostne kopije.

A2 gostovanje je edini gostitelj VPS na našem seznamu, ki ponuja neregulirane račune. Glede na široko paleto funkcij, ki so na voljo s skupnimi načrti gostovanja A2, to ni presenečenje.

Če veste, kaj počnete, ko gre za namestitev in konfiguriranje operacijskega sistema, je cena za 5 USD na mesec navdušujoče nizka cena za spletne razvijalce – v celoti upravljani načrti se začnejo od 32,99 USD / mesec.

Hitro nalaganje ��️

Vsi načrti A2 za VPS imajo pričakovane zvončke in piščalke veliko prostora RAM in SSD da bi vaše spletno mesto spremenili v čudovito naravo.

V redu. Zdaj, ko smo vam podali peščico najboljših možnosti gostovanja v VPS, podprimo izobraževalni tovornjak in podrobneje razložimo, kako natančno bi morali ocenjevati različne načrte in gostitelje, ki bodo vplivali na vaše podjetje.

Funkcije spletnega gostitelja VPS za primerjavo

VPS rešitev za gostovanje zaseda sredino med poceni gostovanjem in namenskim strežnikom. Čeprav stane več kot prvi, je bistveno cenejši od drugega.

VPS je ustvarjen kot ločena particija na gostiteljskem računalniku. Za vse praktične namene se zdi, da je namenski strežnik, čeprav bodo druge stranke uporabljale isti strežnik. Za razliko od skupnega gostovanja, vaših virov ne more odpraviti drugo spletno mesto. Kot morda mislite, pa vsi gostitelji VPS niso ustvarjeni enako.

Pri primerjavi načrtov, tukaj so najpomembnejše funkcije in možnosti konfiguracije biti pozoren na.

 • Število namenskih jeder, dodeljenih vašemu virtualnemu stroju
 • Vrsta in količina zajamčenega RAM-a
 • Vključena je količina HDD / SDD prostora za shranjevanje
 • Mesečna omejitev pasovne širine
 • Izbira operacijskega sistema
 • Vrsta programske opreme za virtualizacijo
 • Spletna varnost / varnostne kopije
 • Tehnična podpora
 • Optimizacija v oblaku
 • Uspešnost spletnega strežnika
 • Administracija sistemov

Bodimo iskreni – postopek izbire najboljšega načrta gostovanja VPS ni tako preprost kot primerjava nekaj številk.

Obstajajo drugi pojmi, ki bi morali razmisliti, ali imate nerdeče sekare, da jih sami upravljate in namestite, ali jih želite v oblaku in katere druge funkcije so povezane s programsko opremo za virtualizacijo, ki jo ponuja načrt?

Upravljane in neupravljane platforme VPS

Osnovna odločitev pri tem je, ali želite (ali svojemu imenovanemu IT guruju) dovoliti gostitelja, da upravlja strežnik ali to storite sami.

Upravljana možnost ponavadi vključuje nekaj okusa operacijskega sistema Linux s priročnimi razširitvami spletnega razvoja, kot so Apache, MySQL, PHP, Python, itd. Spodnja vrstica je, da upravljana platforma VPS hitro vzpostavi in ​​deluje vaše spletno mesto zahvaljujoč izbiri izbire med omejenimi možnostmi z različnimi nastavitvami.

Če greste po neurejeni poti, je gostitelj zadolžen le za vzdrževanje fizične strojne opreme strežnika, na kateri počiva vaša particija. Naročnik dobi prazno ploščo ter namesti in vzdržuje svojo strojno opremo.

Očitno je, da bi bil upravljan pristop najboljša izbira za vse, razen najbolj tehnično pametnih spletnih skrbnikov. Zaupajte nam. Nekvalificirani odjemalec se spopada z VPS, da bi prihranil nekaj dolarjev, lahko ustvari veliko kaosa.

Dobrodošli v Cloud VPS

Če je vse ostalo enako, je možnost, da se vaše spletne strani naložijo do 20X hitreje, dobra stvar?

To je tisto, kar dobite z oblačno VPS platformo. Cloud VPS gostovanje doseže to zavidanja vredno število z uporabo SSD (SSD), večjedrnih strežnikov in naslednje generacije super hitre, super učinkovite RAM tehnologije.

Operacijski sistem

linuxandwindows-os-operacijski sistemNimate vedno izbire operacijskega sistema, zlasti z upravljanim načrtom. Večina spletnih strežnikov VPS se ponaša s standardnim sistemom Linux, to je priljubljena odprtokodna, brezplačna možnost, in prihaja z ogromnim kontingentom navdušenih oboževalcev z vsega sveta.

Če ste ljubitelj izdelkov Bill Gates in Windows, verjetno najdete gostitelja, ki je programsko opremo licenciral za uporabo, zato vam ni treba oropati banke, da bi plačala za svoj načrt..

Še enkrat ne pričakujte, da bo obstajala ena velikost, ki ustreza vsem, razen če imate neurejeno pot. Če imate popoln nadzor nad namestitvijo in konfiguracijo, naročite samoinštalirani VPS in naj se zabava začne.

Uspešnost spletnega strežnika

Pri ocenjevanju uspešnosti strežnika je treba upoštevati nekaj pomembnih dejavnikov. Tu ne bodimo luštni in tuli se bomo okoli grma. Govorimo o hitrosti …nadgradnja ssd

Vsaj najmanj, primerjajte številke CPU-ja. Brezplačna nadgradnja SSD-jev bo vaše spletno mesto boljši za obiskovalce. Bodite pozorni na vključeno pasovno širino. Med gostitelji se lahko drastično razlikuje.

Poleg tega vprašajte, ali vam račun VPS omogoča takoj dodate več prostora na disku, jedra CPU in RAM ne da bi bilo treba ponovno namestiti operacijski sistem. Dobro pravilo je, da, če niste kaznovani za kaznovanje, je bolje manj prizemnih namestitev.

Izbira programske opreme za virtualizacijo

Upoštevajte vrsto programske opreme za virtualizacijo, ki upravlja platformo. Xen, OpenVZ, Virtuozza in KVM je nekaj trenutno priljubljenih ponudb.programska oprema za virtualizacijo

Zadevna blagovna znamka določa, katere funkcije, funkcije in konfiguracije lahko pričakujete od tistega načrta gostovanja VPS.

Služba za stranke / Tehnična podpora

Sposobnost komuniciranja z živim človekom, ki lahko reši vašo težavo, je pogosto bistvena razlika med gostitelji VPS.

Medtem ko se lahko vsako podjetje vrti okoli ocen in specifikacij, pozorno preberite spletno stran za občutek iskrene predanosti za storitve za stranke in tehnično podporo.

Na splošno poiščite odziv 24/7 in vsaj a nekaj različnih načinov vzpostavitve stika; e-pošta, brezplačne telefonske številke in hiter klepet so dober začetek.

Optimizacija v oblaku

Če v preteklem desetletju ne živite pod skalo, se morate zavedati, da je tehnologija v oblaku spremenila naravo računalništva. shramba v oblaku VPS račun, ki je optimiziran v oblak bo na splošno ponudil strelovodno nalaganje strani zahvaljujoč uravnavanju obremenitve strežnika, predpomnjenju strani in burji RAM in SSD.

Dober načrt za shranjevanje v oblaku vsebuje priljubljene razširitve / skripte strežnikov, kot so WordPress, Drupal in Joomla, in so pripravljeni, da se takoj prilagodijo visokim prometnim razpokom, če vaša zbirka mačjih videoposnetkov postane viralna.

Ne prezrite varnosti in varnostnih kopij

Nikoli ne domnevajte, da so vsi gostitelji spletnega mesta VPS sprejeli potrebne varnostne ukrepe, da bi zaščitili vaše spletno mesto pred hekerji, zlonamerno programsko opremo in vsemi drugimi zlorabami.varnost in varnostno kopiranje

Vem kakšen požarni zid, omrežje, varnost, zaščita DDoS in storitve proti neželeni pošti ponujajo vsako, in postavite potrebne varnostne ukrepe, da bo vaš strežnik zaščiten.

Upoštevajte to nenadzorovane stranke so odgovorne za lastne varnostne nastavitve na ravni VPS. Prav tako morate potrditi, kako se upravlja z varnostnimi kopijami datotek in datotek.

Upravljanje sistemov

https://mk0hostingcanad4trji.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2017/12/system-administration.png

Sistemska administracija se nanaša na vmesnik, prek katerega namestite in delujete s svojim VPS-om.

Dve osnovni izbiri sta uporaba ukazne vrstice, kar pomeni, da vtipkate dejanska navodila v okolju DOS-a, ki ni možen, ali vmesnik z nadzorno ploščo to je bolj v skladu s standardnim pristopom »klikni in klikni«.

Priljubljene so nadzorne plošče cPanel, Plesk, Webmin, in Virtualmin. Gre za GUI (grafični uporabniški vmesnik), ki poenostavljata postopek konfiguracije razširitve strežnika.

Upoštevajte, da verjetno ne boste mogli popolnoma ubežati ukazni vrstici, še posebej pri oddaljenem upravljanju računa.

Bottom Line: Izbira najboljšega VPS

Medtem ko spodbujamo vse, ki jih zanima prehod na spletno gostovanje VPS, da se čim več naučijo o primerjalnih značilnostih različnih podjetij, resničnost je, da večino predelave platforme za virtualizacijo ne vidi več.

Vaša najboljša stava je, da se osredotočite na način sistemske administracije, ne glede na to, ali imate močno potrebo po prilagoditvi ali ne, in če imate tehnično znanje za samoinstalacijo. Ne gre se izogniti dejstvu, da upravljani račun uporablja določene omejitve, kar lahko storite, morda pa je to dobro.

V končni analizi poiščite rešitev VPS, ko gostovanje v skupni rabi dobi grdo, pomanjkljivo vire, vendar ne boste imeli mola, da bi se izdal za čisto namenski strežnik. Upravljani, oblačni VPS račun za spletno gostovanje je odlična srednja izbira za znatno povečanje uspešnosti spletnega mesta.

Če želite več informacij o celotnem spletnem gostovanju in pregled našega pregleda, si oglejte naše kanadske preglede spletnega gostovanja.

Lahko vam je tudi všeč:

 • Best Builder spletnih strani
 • Meilleur Hébergement Web

Reference in sliki:

 • UKWebHostReview.com
 • Actifio.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author