Revisió de GoDaddy: llegeix això ABANS de perdre els diners

Pràcticament totes les revisions de GoDaddy que trobeu en línia han estat escrites per un comercialitzador afiliat. En altres paraules, NO objectiu. Tothom coneix GoDaddy.

Són com el McDonald del món d’allotjament en línia. Des dels seus anuncis Superbowl excessivament sexualitzats, fins als seus incessants anuncis de YouTube, fins a la proliferació d’afiliats de GoDaddy a l’espai d’allotjament web, cal que els hi entreguis….

Suposo que McDonald no realitza res d’això. Però – són fàcilment l’empresa d’allotjament web més coneguda en el món.

La seva fama és el resultat d’un producte d’alta qualitat o són aquests comercials els responsables del seu èxit?

Hem estat provant els seus serveis per respondre aquesta pregunta exacta.

Anem a capbussar-nos, fer servir la caputxa i fer una ullada a què és GoDaddy de veritat ofertes.

Qui és GoDaddy Hosting?

A no ser que hagueu viscut sota una roca … en un altre planeta … en un sistema solar diferent, ja saps qui és GoDaddy. ��

Heck, fins i tot els vostres avis probablement coneixen GoDaddy. ��������

I és fàcil veure per què…

Fundat fa més de dues dècades el 1997 a Baltimore, Maryland (amb el nom de Jomax Technologies) GoDaddy ha experimentat un augment meteòric a través dels rànquings del món d’allotjament web i s’ha estrenat en una caiguda de la mandíbula. 2.231.900.000 dòlars en ingressos l’any passat.

godaddy 2017 q2 informe d’anàlisi

Tenint en compte que Bob Parsons, el fundador i president de GoDaddy, va vendre una de les seves empreses anteriors a Intuit per una petita quantitat de “oh” 65.000.000 dòlars, Realment no és una sorpresa.

Avui en dia, GoDaddy dóna feina a més de 6.000 persones, dóna servei a 17 milions d’empreses a tot el món i és àmpliament consideratel major proveïdor de serveis d’allotjament web del planeta.

Així que crec que és segur dir que ho fan bé.

Però aquí hi ha el tema de les grans empreses. Acostumen a caure sota un dels dos paraigües.

 1. “Mereixo el meu èxit perquè ofereixo el millor producte maleït del mercat”.
 2. O, “Sóc el gat més gran de la ciutat perquè ho sé manipular massa els consumidors que no tinguin cap preu per a un producte subpar. “

Quin tipus de paraigua hi ha GoDaddy??

Curiosament, tots dos.

Deixa’m explicar.

Avantatges d’allotjament de GoDaddy: un gran rendiment

Amb la gran quantitat de recursos que tenen a la seva disposició (vull dir, els seus ingressos anuals són superior al PIB de molts països en desenvolupament) No ha de sorprendre que GoDaddy faci un gran treball oferint un rendiment de qualitat als seus usuaris.

Aquests són només alguns dels aspectes del rendiment de GoDaddy que ens va impressionar durant els dotze últims mesos. Podeu veure el seguiment en directe aquí. Més informació sobre el nostre Procés de recerca en quatre passos aquí.

1. Tenen grans hores (99,95%)

Tot i que no ofereixen caiguda de la mandíbula per a la temperatura com alguns dels seus competidors (és a dir, SiteGround), GoDaddy publica una temps de salut saludable del 99,95% que és exactament el que espereu amb un amfitrió barat.

Resultat de l'activitat de Godaddy

Tot i que no guanyaran cap premi per al seu moment, estic encantat d’informar que no hem experimentat xocs importants ni períodes de temps inactius durant els nostres temps com a clients de GoDaddy..

Aquí teniu una ullada ràpida a les actuacions del mes passat.

2018 prom. temps de funcionament:

 • Temps de funcionament de gener: 99,98%
 • Temps de funcionament del febrer: 99,96%
 • Temps de funcionament del març: 99,91%
 • Horari d’abril: 99,99%
 • Horari de maig: 99,94%
 • Temps de funcionament del juny: 99,98%
 • Horari de juliol: 99,85%
 • Horari (20è) d’agost: 99,99%

2. Velocitats ràpides (448 ms)

Malgrat el que t’han dit la teva mamà i altres novells d’internet, les velocitats del lloc web són molt importants.

Prova de velocitat de càrrega de pàgina godaddy

De fet, estudis recents han demostrat que més del 47% dels consumidors esperen que un lloc web es carregui en 2 segons o menys. I si no? Ingressos de comiat.

Això fa que seleccioneu l’allotjament web adequat una de les decisions més importants que prendreu si espereu guanyar diners amb el vostre lloc web.

Com es compara GoDaddy amb els seus competidors?

En realitat … Molt malament.

Rellotgeu-vos a una temps de càrrega mitjà de només 448 ms, GoDaddy és fàcilment un dels amfitrions web més ràpids que hem revisat mai i ofereix una velocitat ràpidament que us farà feliços a vosaltres i als vostres visitants..

Temps de càrrega 2018:

 • Gener mitjà. velocitat: 363ms
 • Febrer prom. velocitat: 415ms
 • Març mitjà. velocitat: 386ms
 • Abril avg. velocitat: 395ms
 • Maig mitjà. velocitat: 415ms
 • Juny promig. velocitat: 492ms
 • Juliol mitjà. velocitat: 541ms
 • (20è) d’agost. velocitat: 587ms

3. Un munt de bonificacions i funcions addicionals

Tot i que cap d’aquestes bonificacions o funcions no són gratuïtes, GoDaddy fa tot el possible per assegurar-se que cada client nou té la capacitat de fer un lloc web bell i d’alt rendiment amb el mínim treball possible humanament..

característiques del godaddy

Ofereixen tot, des del seu creador de llocs web personalitzat, GoCentral fins a professionals del disseny web d’alt nivell fins a instal·lacions d’aplicacions d’un clic per garantir que el vostre lloc es posa en marxa amb totes les campanes i els xiulets que necessiteu (o no).

Constructor de llocs web: GoCentral és el creador de llocs web de GoDaddy. L’ús del creador és gratuït i us permet editar des de l’ordinador, la tauleta o el telèfon. També utilitzen un certificat SSL si utilitzeu el seu creador.

Professionals del disseny web: GoDaddy ofereix serveis de disseny web de professionals. Tot el que heu de fer és trucar a la seva línia de consulta i explicar què necessiteu. Prometen un lloc web en línia en 4-6 setmanes i ofereixen una línia de suport 24/7/365.

Tot i que no ofereixen el tipus de valor que podeu esperar de SiteGround o A2 Hosting, encara hi ha moltes funcions i bonificacions addicionals per mantenir fins i tot el més entusiasta administrador web.

GoDaddy Cons

D’acord, de manera que GoDaddy ha superat tant les proves de velocitat de funcionament i de colors amb colors voladors. Són prou coneguts (aparentment) de bona reputació i li permetran accedir a una càrrega de vaixell amb una mica de funcions addicionals.

On ens inscrivim, no??

No molt ràpid.

Tot i que GoDaddy fa moltes coses des del punt de vista del rendiment, l’aspecte del servei al client i el pagament del seu negoci és, diguem-ne, menys que salat.

Aquí és per què …

1. Pla d’economia limitada i tarifes de renovació ridículament altes

En un intent de competir amb el nombre cada vegada més gran d’amfitrions web barats, GoDaddy ofereix un paquet de preus bastant baixos (anomenat adequadament “Economia”) per als seus clients més fràgils..

En si mateix, no és una cosa dolenta.

Vull dir, siguem reals … Tots volem estirar els nostres diners fins a la mesura que sigui, no?

El problema en el qual, però, és que no només han reduït prici del servei d’allotjament web, però també valor.

El “El pla d’Economia és completament nu i no ofereix les característiques estàndard podríeu esperar d’un amfitrió web de bona reputació com ara un CDN, còpies de seguretat diàries o un certificat SSL.

Preu GoDaddy

Tot i que aquest preu de 2,49 dòlars pot semblar atractiu, confia en nosaltres … No val la pena ni tan sols.

I mentre estem sobre el tema dels preus de GoDaddy, és important tenir-ho en compte cobren desorbitadament altes taxes de renovació.

No només és GoDaddy mínim amfitrions valuosos pel preu que pagueu (podreu veure per què en un segon), però després de la conclusió del període introductoriu, giraran i augmentaran la vostra tarifa en més del 200%.

Aquest pla d’economia de 2,49 dòlars? Sí, ara us generaran 7,99 dòlars al mes.

Tenint en compte que es pot gaudir d’unes ridícules altes velocitats de velocitat de càrrega, i totes les funcions i bonificacions addicionals gratuïtes que es mereixen per una fracció d’aquest cost, se’ns recomana recomanar l’ús de GoDaddy a qui no sigui aficionat a estalviar diners.

2. Upsells innecessaris i sobrecàrregues Galore

Si heu llegit qualsevol de les ressenyes d’allotjament web en aquest lloc, probablement sabreu que ho heu de fer mai comprar allotjament a una empresa que no ofereixi un certificat SSL “gratuït”.

Google, literalment, evitarà que els usuaris accedeixin al vostre lloc web fins que reconeguin que el vostre lloc no està segur i que suposa un risc important per a la seguretat de la informació..

Per tant, té sentit que la majoria de les empreses d’allotjament han tingut la pista i han començat a oferir un certificat SSL gratuït a tots els seus nous clients.

Però què passa amb GoDaddy?

A la superfície, tot es veu bé. Tots els usuaris nous reben un certificat SSL quan s’inscriuen a qualsevol dels plans d’allotjament de GoDaddy (tret de “Economia”).

Però, quan llegiu la lletra petita, aviat us adonareu que no tot és així com apareix per primera vegada.

De fet, GoDaddy cobra una indignació de 75 dòlars / any pel “privilegi” de tenir un lloc web segur.

preus de godaddy ssl

I ni tan sols és la pitjor part.

Si acabeu de comprar un nou nom de domini i un paquet d’allotjament web, espereu que podríeu enviar correus electrònics des d’aquest lloc web, oi? Vull dir, al cap i a la fi … Ho és la seva lloc web ara.

Bé, això és el que penses. Però GoDaddy pensa diferent.

… $ 60 / any per compte de correu electrònic de manera diferent.

Si bé altres proveïdors principals us donaran accés a un nombre il·limitat de comptes de correu electrònic (o com a mínim a 25) GoDaddy ni tan sols està disposat a oferir-vos un.

Recordeu-me com aquests nois són la companyia d’allotjament web més gran del món? Oh, oi … Probablement té alguna cosa a veure amb això …

godaddy noies de ball comercial

Però em cau …

3. Garantia de devolució no garantida

Amb més de 17 milions de clients a tot el món, suposaria que GoDaddy haver de s’han guanyat una reputació com a amfitrió web transparent i de bona reputació que està disposat a reemborsar clients desgraciats per la seva compra, oi?

Mal.

A primera vista, el seu ToS afirma que qualsevol client té dret a un reemborsament si cancel·la el pla d’allotjament dins dels 30 dies posteriors a la compra inicial..

Sembla bastant just.

Però llavors diuen això..,

Si ja s’ha realitzat un servei d’allotjament, aleshores no és reemborsable (si encara no es realitza, és elegible per a un reemborsament dins dels 30 dies següents a la data de la transacció).

Ara, no sóc expert jurídic, però em sembla sospitosament com un artell ben elaborat i ple d’argot clàusula dissenyada per assegurar que GoDaddy pot escapar-se legalment de la roba de clients desagradats.

Què és un “servei d’allotjament”, realment podeu recuperar els vostres diners si no esteu satisfets amb el servei? No ho sé. I és probable que sigui així, a GoDaddy li agrada.

4. Opinions mixtes d’atenció al client

El servei d’atenció al client és bastant reeixit amb GoDaddy.

comentari del client godaddy

Tot i que el seu servei telefònic basat en els Estats Units és excel·lent, alguns són els millors del negoci, probablement no voldreu dedicar-hi 20-45 minuts al telèfon per resoldre problemes singulars i preguntes ràpides..

suport de godaddyLa qual cosa fa que sigui molt més decebedor que el suport de xat en viu de GoDaddy sigui tan temerari poc fiable.

Sovint se m’havia produït un error de “connexió no disponible” cada vegada que intentava accedir a la seva funció de xat en directe. I, fora de la casualitat que realment vaig arribar a un representant del servei, el xat en directe es bloquejaria i desapareixeria o em faría tan frustrat amb la incapacitat del “representant” (per exemple, del robot) de respondre les preguntes que tenia de manera satisfactòria..

Arribat a aquest punt, em començo a preguntar per què necessiten exactament 6.000 empleats per mantenir la seva nau en marxa? (Hauran de necessitar algú que compti tots els diners que no estan reemborsables amb els diners desmesurats i les tarifes de renovació).

Preu

Com podeu veure: el preu de GoDaddy és una mena d’esquer i d’interruptor. Això és habitual en aquesta indústria, però el canvi de preu de GoDaddy és superior a la mitjana. Si teniu un servei d’allotjament barat disponible al Canadà, GoDaddy probablement no és la vostra elecció.

Us recomanem GoDaddy?

No …

Tot i que personalment no m’importa el seu màrqueting excessivament sexualitzat a la cara, no hi ha cap quantitat de dones poc vestides que practiquen els taulells GoDaddy que puguin compensar les polítiques descaradament deshonestes de l’empresa i la presa de diners descarats..

El seu rendiment pot estar a l’altura d’altres serveis d’allotjament principals, però a menys que gaudiu de pagar el 2-3X del vostre hoste web, els vostres diners es gastarien millor amb SiteGround, A2 Hosting o fins i tot amb HostGator..

GoDaddy no ho talla …

FAQ

És fiable GoDaddy?

Sí, GoDaddy és fiable. Es troben entre els deu primers proveïdors de serveis d’allotjament web. El temps d’ús dels servidors és positiu i les seves proves de velocitat són relativament ràpides.

El fabricant de llocs web de GoDaddy és bo?

El creador de llocs web de GoDaddy està bé. Definitivament funciona i pot obtenir un lloc web creat per a vosaltres. Dit això, hi ha millors alternatives per veure com Wix i Squarespace.

Quant GoDaddy és al mes?

El preu per GoDaddy és a tot el mapa. Ofereixen preus promocionals a 2,99 dòlars mensuals durant el primer any, però després augmenten el preu fins als 7,99 dòlars mensuals.

GoDaddy és bo per a petites empreses?

GoDaddy no és dolent per a les petites empreses, però la veritat sincera és que hi ha alternatives molt millors per a allotjament al mercat. GoDaddy és més car amb un producte no tan bo.

Per a què utilitza la gent GoDaddy?

GoDaddy s’utilitza com a amfitrió web i registrador de dominis. El que vol dir és que quan la gent vol comprar un nom de domini pot anar a GoDaddy i comprar-lo. Després de comprar el nom de domini, poden allotjar el seu lloc web amb el servei.

També et pot agradar:

 • Millor creador de llocs web

Referències i crèdits d’imatge:

 • HostingKingdom.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author