Pregled goDaddy – preberite to PRED izgubo denarja

Skoraj vsako recenzijo GoDaddy, ki jo najdete na spletu, napiše pridruženi tržnik. Z drugimi besedami, NE objektivno. Vsi poznajo GoDaddyja.

So kot McDonald’s v svetu spletnega gostovanja. Od njihovih preveč seksualiziranih oglasov Superbowl, njihovih nenehnih oglasov v YouTubu, do širjenja podružnic GoDaddy v prostoru za spletno gostovanje, jih morate predati….

Predvidevam, da McDonald res ničesar ne stori. Ampak – enostavno so najbolj znano podjetje za spletno gostovanje na svetu.

Je njihova slava rezultat kakovostnega izdelka ali pa so za njihov uspeh krive te reklame?

Testirali smo njihove storitve, da bi odgovorili na točno to vprašanje.

Potopimo se, pokuhamo in si oglejmo, kaj GoDaddy res ponudbe.

Kdo je GoDaddy Hosting?

Razen če ne živite pod skalo… na drugem planetu… v drugem osončju, veste, kdo je GoDaddy. ��

Hudiča, tudi vaši stari starši verjetno poznajo GoDaddyja. ��������

In enostavno je razumeti, zakaj …

GoDaddy je bil ustanovljen pred več kot dvema desetletjema leta 1997 v Baltimoru v Marylandu (pod imenom Jomax Technologies) je doživel meteorni vzpon skozi lestvice sveta spletnega gostovanja in raketiral v čeljusti 2.231.900.000 USD prihodkov lani.

godaddy 2017 q2 poročilo o analizi

Glede na to, da je Bob Parsons, ustanovitelj in predsednik GoDaddyja, prodal eno svojih prejšnjih podjetij podjetju Intuit za “majhno” vsoto, oh 65.000.000 USD, to v resnici ne preseneča.

Danes GoDaddy zaposluje več kot 6.000 ljudi, oskrbuje 17 milijonov podjetij po vsem svetu in velja za tje največji ponudnik storitev spletnega gostovanja na planetu.

Zato mislim, da je varno reči, da jim gre dobro.

Tu pa je stvar velikih podjetij. Običajno padejo pod enega od dveh dežnikov.

 1. “Zaslužil sem si svoj uspeh, ker ponujam najboljši prekleti izdelek na trgu.”
 2. Ali pa: “Jaz sem največja mačka v mestu, ker znam to storiti manipuliranje nezaupljivih potrošnikov, da preveč plačujejo za izdelek subpar. “

Torej, pod kateri dežnik spada GoDaddy?

Čudno, oboje.

Naj pojasnim.

Profesionalne ponudbe gostovanja GoDaddy – odlična zmogljivost

Ob številnih sredstvih, ki so jim na voljo (mislim, spomnimo se na njihov letni prihodek višji od BDP mnogih držav v razvoju) ne bi smelo biti presenetljivo, da GoDaddy odlično opravi in ​​svojim uporabnikom zagotavlja visoko kakovost delovanja.

Tu je le nekaj vidikov uspešnosti GoDaddy-ja, ki so nas navdušili v zadnjih 12 mesecih. Lahko vidite sledenje v živo tukaj. Preberite več o našem Tu je 4-stopenjski raziskovalni postopek.

1. Imajo odlične ure (99,95%)

Medtem ko ne ponujajo, da se čeljusti spustijo, kot nekateri njihovi konkurenti (namreč SiteGround), GoDaddy objavi zdrava produktivnost 99,95% to je točno tisto, kar bi pričakovali pri poceni gostitelju.

Rezultat nadrejenega Godaddyja

Čeprav ne bodo prejeli nobene nagrade za svoj čas, z veseljem sporočam, da v času svojega časa kot stranke GoDaddy nismo doživeli večjih zrušitev ali opaznih obdobij izpadov..

Tukaj je kratki pregled predstavitev v zadnjih mesecih.

2018 avg. uptime:

 • Januarska uptime: 99,98%
 • Nadaljevanje februarja: 99,96%
 • Nadaljevanje marca: 99,91%
 • Nadaljevanje aprila: 99,99%
 • Nadaljevanje: 99,94%
 • Čas delovanja v juniju: 99,98%
 • Nadaljevanje julija: 99,85%
 • Podaljšanje avgusta (20. ure): 99,99%

2. Hitro hitrost (448 ms)

Kljub temu, kar so vam povedale mama in drugi internetni novorojenci, je hitrost spletnega mesta pomembna… Veliko.

test hitrosti nalaganja strani godaddy

Pravzaprav so nedavne študije pokazale, da več kot 47% potrošnikov pričakuje, da se bo spletno mesto naložilo v dveh sekundah ali manj. In če ne gre? Adijo dohodki.

Zaradi tega je izbira pravega spletnega gostitelja ena najpomembnejših odločitev, ki jo boste sprejeli, če boste kdaj upali zaslužiti na svojem spletnem mestu.

Kako se GoDaddy primerja s svojimi tekmeci?

Pravzaprav … Precej dobro.

Prihaja na povprečni čas nalaganja le 448 Ms, GoDaddy je enostavno eden najhitrejših spletnih gostiteljev, kar smo jih kdaj pregledali, in ponuja neverjetno velike hitrosti, ki bodo razveseljevale vas in vaše obiskovalce.

Čas nalaganja 2018:

 • Januar povpreč. hitrost: 363ms
 • Februar avg. hitrost: 415ms
 • Marec povpreč. hitrost: 386 ms
 • Apr. hitrost: 395ms
 • Maj avg. hitrost: 415ms
 • Junij avg. hitrost: 492ms
 • Julij povpreč. hitrost: 541ms
 • Avgust (20. avg) hitrost: 587ms

3. Veliko bonov in dodatnih funkcij

Čeprav noben od teh bonusov ali funkcij ni brezplačen, se GoDaddy potrudi po svojih najboljših močeh, da vsaka nova stranka lahko ustvari lepo in kakovostno spletno mesto s čim manj človeškega dela..

lastnosti godca

Ponujajo vse, od njihovega oblikovalca spletnih strani po meri, GoCentral do visoko usposobljenih strokovnjakov za spletno oblikovanje, do namestitve aplikacij z enim klikom, da se vaše spletno mesto dvigne in deluje z vsemi zvonovi, ki jih potrebujete (ali pa ne).

Builder spletnega mesta: GoCentral je graditelj spletnega mesta GoDaddy. Uporaba graditelja je brezplačna in omogoča urejanje iz računalnika, tabličnega računalnika ali telefona. Prav tako vržejo SSL potrdilo, če uporabljate njihovega graditelja.

Strokovnjaki za spletni dizajn: GoDaddy ponuja storitve spletnega oblikovanja od strokovnjakov. Vse kar morate storiti je, da pokličete njihovo svetovalno linijo in razložite, kaj potrebujete. Obljubljajo spletno mesto v roku 4-6 tednov in ponujajo 24/7/365 podporo.

Medtem ko ne ponujajo takšne vrednosti, ki jo lahko pričakujete od SiteGround ali A2 gostovanja, je še vedno veliko dodatnih funkcij in bonusov, s katerimi lahko zasitite tudi najbolj navdušene spletne skrbnike.

GoDaddy Cons

Ok, tako da je GoDaddy opravil preizkuse za čas in hitrost letečih barv. So dobro znani (na videz) ugledni in omogočajo dostop do veliko čolnov z dodatnimi funkcijami.

Kam se prijavimo, kajne?

Ne tako hitro.

Čeprav GoDaddy počne veliko stvari prav z vidika uspešnosti, je po mnenju storitve za stranke in plačilnega poslovanja njihovo poslovanje manj kot slano..

Evo zakaj …

1. Omejen gospodarski načrt in neslavno visoke pristojbine za obnovo

V poskusu, da bi konkuriral vedno večjemu številu poceni spletnih gostiteljev, GoDaddy za svoje bolj varčne kupce ponuja neopazno nizko cenovno ponudbo (primerno imenovano “Gospodarstvo”)..

To samo po sebi ni nič hudega.

Mislim, bodimo resnični … Vsi želimo raztegniti svoj denar, kolikor bo šlo, kajne?

Težava, na katero naletite, pa je, da niso samo zmanjšali cenanjihove storitve spletnega gostovanja, pa tudi vrednost.

The ‘Načrt gospodarstva je povsem gole kosti in ne ponuja standardnih lastnosti pričakujete od uglednega spletnega gostitelja, kot so CDN, dnevne varnostne kopije ali SSL potrdilo.

GoDaddy cene

Čeprav lahko ta cena v višini 2,49 dolarja izgleda privlačno, nam zaupajte … Ni vredno niti toliko.

In medtem ko smo na temo cen GoDaddy-ja, je to pomembno upoštevati zaračunajo pretirano visoke pristojbine za obnovo.

Ne le, da je GoDaddy eden izmed vsaj dragoceni gostitelji za ceno, ki jo plačate (videli boste, zakaj v sekundi), vendar po zaključku njihovega uvodnega obdobja, se bodo obrnili in zvišali vašo ceno za več kot 200%.

Ta gospodarski načrt 2,49 $? Ja, zdaj vam bomo porabili 7,99 USD na mesec.

Glede na to, da lahko uživate v smešno visokih časih, hitrosti strele, in vse brezplačne dodatne funkcije in bonuse, ki si jih zaslužite za del teh stroškov, močno trmo, da priporočamo uporabo GoDaddy vsem, ki ste ljubitelji varčevanja z denarjem.

2. Nepotrebna previsoka cena in previsoka cena

Če ste prebrali katero od mnenj o spletnem gostovanju na tem spletnem mestu, potem verjetno veste, da bi morali nikoli kupite gostovanje pri podjetju, ki ne ponuja SSL certifikata “gratis”.

Google bo dobesedno preprečil uporabnikom dostop do vašega spletnega mesta, dokler ne bodo potrdili, da vaše spletno mesto ni varno in da predstavlja veliko tveganje za varnost njihovih informacij.

Zato je smiselno, da se večina gostujočih podjetij namigne in vsem svojim novim strankam začne ponujati brezplačen SSL certifikat.

Kaj pa GoDaddy?

Na površini je vse videti v redu. Vsi novi uporabniki dobijo potrdilo SSL, ko se prijavijo v kateri koli od GoDaddyjevih načrtov gostovanja (razen „Economy“).

Ko pa boste prebrali drobni tisk, kmalu spoznate, da vse ni tako, kot se zdi.

V resnici GoDaddy zaračuna nezaslišan 75 USD na leto za “privilegij” varnega spletnega mesta.

cene godaddy ssl

In to niti ni najslabši del.

Če ste pravkar kupili novo ime domene in paket spletnega gostovanja, bi pričakovali, da boste lahko pošiljali e-poštna sporočila s tega spletnega mesta, kajne? Mislim, konec koncev … Tako je svoj spletna stran zdaj.

No, to misliš. Toda GoDaddy misli drugače.

… 60 $ / leto za e-poštni račun drugače.

Medtem ko vam bodo drugi najboljši ponudniki omogočili dostop do neomejenega števila e-poštnih računov (ali vsaj 25), GoDaddy vam jih sploh ne želi dati eno.

Opomni me, kako so ti fantje spet največje podjetje za spletno gostovanje na svetu? V redu … Verjetno ima s tem nekaj povezave …

godaddy komercialna plesna dekleta

Ampak jaz odstopam …

3. Ni zajamčena garancija vračila denarja

Z več kot 17 milijoni strank po vsem svetu lahko domnevate, da je GoDaddy mora so si prislužili ugled preglednega in uglednega spletnega gostitelja, ki je pripravljen povrniti nesrečne stranke za njihov nakup, kajne?

Napačno.

Na prvi pogled njihov ToS trdi, da je vsaka stranka upravičena do povračila, če v 30 dneh od prvotnega nakupa prekliče načrt gostovanja.

Zdi se dovolj pošteno.

Ampak potem to rečejo..,

Če je storitev gostovanja že bila opravljena, potem je nevračljiva (če je še ni izvedla, je upravičena do povračila v 30 dneh od datuma transakcije).

Zdaj nisem pravni strokovnjak, vendar to zveni sumljivo, kot da je dobro izdelan in napolnjen z žargonom klavzulo, ki zagotavlja, da se GoDaddy lahko zakonito umakne s krajo nezadovoljnih strank.

Kaj je “storitev gostovanja”, ali lahko dejansko vrnete svoj denar, če niste zadovoljni s storitvijo? Nevem. In verjetno je, da je GoDaddy ravno to všeč.

4. Mešani pregledi storitev za stranke

Storitev za stranke je pri GoDaddyju zelo prizadeta ali zamujena.

komentar godddy stranke

Čeprav je njihova telefonska podpora v ZDA odlična in je nekaj najboljšega v poslu, verjetno ne želite porabiti 20–45 minut za telefon, da bi rešili manjše kolcanje in hitra vprašanja.

podpora za godceZaradi tega je še toliko bolj razočaranje, da je podpora GoDaddy-jevega klepeta v živo tako zanesljiva.

Pogosto sem se srečeval z napako »povezava ni na voljo«, kadar sem poskusil dostopati do njihove funkcije za klepet v živo. In ob izredni možnosti, da sem dejansko pristopil k predstavniku storitve, se bo klepet v živo zrušil in izginil ali pa bi bil tako frustriran zaradi “predstavnikove” (a.k.a. robot) nezmožnosti odgovora na vprašanja, ki sem jih imel na zadovoljiv način.

Na tej točki se začnem spraševati, zakaj natanko potrebujejo 6000 zaposlenih, da lahko njihova ladja teče? (Potrebovati mora nekoga, ki bo preštel ves nepovratni denar, ki ga jemljejo, s temi blagodejnimi prodajnimi cenami in pristojbinami za obnovo).

Cenitev

Kot lahko vidite – GoDaddy cene so nekakšna vaba in stikalo. To je običajno v tej panogi, vendar je sprememba cene GoDaddyja višja od povprečne. Če ste po Kanadi poceni storitev gostovanja, ki je na voljo v Kanadi, GoDaddy verjetno ni vaša izbira.

Ali priporočamo GoDaddy?

Ne…

Medtem ko se osebno nimam proti preveč seksualiziranemu trženju v vašem obrazu, nobeno število skrito oblečenih žensk, ki se ukvarjajo s škarjami GoDaddy, ne more nadoknaditi očitno nepoštenih politik podjetja in brezsramnega grajanja denarja..

Njihova uspešnost je morda enaka ostalim vodilnim gostiteljskim storitvam, vendar če ne boste uživali plačevanja 2-3X, kar bi morali za svojega spletnega gostitelja, bi svoj denar bolje porabili za SiteGround, A2 gostovanje ali celo HostGator.

GoDaddy ga ne reže …

Pogosta vprašanja

Ali je GoDaddy zanesljiv?

Da, GoDaddy je zanesljiv. So v prvi deseterici ponudnikov storitev spletnega gostovanja. Čas delovanja strežnikov je pozitiven, hitrostni testi pa so razmeroma hitri.

Ali je graditelj spletnega mesta GoDaddy kaj dobrega?

Graditelj spletnega mesta GoDaddy je v redu. Definitivno deluje in lahko dobite spletno mesto, izdelano za vas. Glede na to, da obstajajo boljše možnosti za preverjanje, kot sta Wix in Squarespace.

Koliko znaša GoDaddy na mesec?

Cene za GoDaddy so povsod po zemljevidu. Prvo leto ponujajo promocijske cene v višini 2,99 USD na mesec, nato pa ceno dvignejo na 7,99 USD na mesec.

Ali je GoDaddy dober za mala podjetja?

GoDaddy ni slab za mala podjetja, a iskrena resnica je, da obstajajo veliko boljše alternative za gostovanje na trgu. GoDaddy je dražji z ne tako dobrim izdelkom.

Za kaj ljudje uporabljajo GoDaddy?

GoDaddy se uporablja kot spletni strežnik in registrator domene. To pomeni, ko ljudje želijo kupiti ime domene, lahko gredo na GoDaddy in ga kupijo. Ko kupijo ime domene, lahko s storitvijo gostijo njihovo spletno mesto.

Lahko vam je tudi všeč:

 • Best Builder spletnih strani

Reference in sliki:

 • HostingKingdom.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author