GoDaddy áttekintés: Gyors betöltési sebesség és megbízható Uptime, De …

godaddy honlapGoDaddy: Ajánlott webtárhely

A GoDaddy tárolása stabil (99,97% -os rendelkezésre állás) és gyors (átlagosan 554 ms).

Alaptervük akár 100 GB tárhelyet és mérhetetlen sávszélességet biztosít. És több mint 125 szolgáltatással integrálható, amelyeket egyetlen kattintással telepíthet.

Ugyanakkor sokat számol fel mindent a migrációtól (99 USD / webhely) a biztonsági mentésekig (2,99 USD / hónap), az SSL tanúsítványokig (63,99 USD / év) és minden egyébért, amire szükséged lesz.

Ügyfélszolgálatuk lassú és bosszantó. És pénz-visszafizetési garanciájuk zavaró az egészen (így előfordulhat, hogy nem kap egyetlen dollárt vissza).

Itt egy alapos áttekintés az előnyeiről és hátrányairól, amelyeket az elmúlt 24 hónap gyakorlati tesztelése során fedeztünk fel.

Általános információ & A tárhely áttekintése

VERDIKTUMUNK: Legnépszerűbb webtárhely
SEBESSÉG: 554ms (2018 február és 2020 január átlaga)
UPTIME: 99,97% (2018 február és 2020 január átlaga)
TÁMOGATÁS: 24/7 élő chat
ALKALMAZÁSOK: WordPress, Joomla, Drupal és így tovább
JELLEMZŐK: Nem mérhető sávszélesség, 100 GB tárhely, ingyenes e-mail és ingyenes domain 1. év
HOSTING TERVEK: Megosztott, WordPress, Cloud, Viszonteladó, VPS és dedikált szerverek
FELHASZNÁLÁS: Nem ingyenes
ÁRAZÁS: Kezdve 4,33 dolláronként havonta (havi 8,99 dollárral megújul)

A GoDaddy tárhely használatának előnyei

A GoDaddy megbízható üzemidejét és oldalát gyorsította az elmúlt 24 hónapban. Integrálódnak több mint 125 népszerű webes alkalmazáshoz, tehát mindenkinek van egy kis dolga. És a legolcsóbb „Economy” tervük most is kiváló ár-érték arányt képvisel.

Itt találhatók azok a legfontosabb dolgok, amelyeket tetszett a GoDaddy tárolásához:

1. Jó üzemidő 99,97%

Lehet, hogy a GoDaddy ismert a domainnevekkel, de kitalálták, hogyan lehet néhány szolid szilárd időt biztosítani a megosztott tárhelyterveikre is..

2019 októberében volt egy hamis hónap, amely 99,84% -kal volt elérhető. De aztán következetes 99,99% – 100% sorozatot követtek, hogy a 24 hónapos átlag 99,97% -ra emelkedjen..

Más gazdagépek tesztelése után ez jóval az átlag fölé helyezi a GoDaddy-t. Ez azt jelenti, hogy az átlagos havi állásidő csak ~ 13 perc körül van – ez nem elég ahhoz, hogy kisvállalkozásait kisikljon egy nagy eladás vagy bevezetés során..

Az elmúlt 12 hónap átlagos üzemideje:

 • 2020 január átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. december átlagos üzemideje: 99,96%
 • 2019. november átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. október átlagos üzemideje: 99,84%
 • 2019. szeptember átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. augusztus átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. július átlagos üzemideje: 99,95%
 • 2019. június átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. május átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. április átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. március átlagos üzemideje: 99,97%
 • 2019. február átlagos üzemideje: 99,99%

GoDaddy teljesítményű-24monthsÉlő teszthely: hostingfacts-gd.com | Átl. üzemidő és sebesség: 24 hónap+

2. Nagyszerű oldalbetöltési sebesség

Elismerjük: nem láttuk ezt jönni.

Évekkel ezelőtt nem kötötte volna össze a jó teljesítményű olcsóbb webgazdagépeket, mint például a GoDaddy. De pontosan ezt csinálták. GoDaddy teszthelyünk átlagosan 554 ms-ot töltött be az oldalra az elmúlt 24 hónapban.

A gyors töltési idő nem csupán hiúságmérő. A tanulmányok kimutatták, hogy arra kényszeríthetik a látogatókat, hogy gyorsabban hagyják el webhelyét, megsértik a keresőmotorok rangsorát (különösen a mobiltelefonon), és még negatívan befolyásolhatják a konverziós arányokat.

Az internetes host sebessége szintén fontos, mivel igazán nem tehet semmit az ellenőrzése érdekében.

Íme:

Ha nagy méretű képpel rendelkezik webhelyével, akkor tömörítheti vagy felhasználhatja a tartalomszolgáltatási hálózatot (CDN) a szerverek terheinek levonására és a webhely gyorsabbá tételére. Más szavakkal, ellenőrizheti a dolgokat a webhely közvetlen felgyorsítása érdekében.

De ha a webgazda folyamatosan lassú, akkor kezdjem? A kezed össze van kötve. Egy vesztes csatát fogsz harcolni.

Szerencsére a GoDaddy tárhelyénél nem kell aggódnia, hogy a teszteink alapján betöltse a sebességeket.

Az elmúlt 24 hónapban átlagosan 554 ms-ot tartottak.

GoDaddy átlagos töltési idő:

GoDaddy-2019-2020-statisztikákA GoDaddy átlagos terhelési ideje 2019-2020 | Lásd a statisztikákat

3. Több mint 125 egy kattintással telepíthető alkalmazás

A GoDaddy-nek saját webhely-készítője van, ha csak egy egyszerű, drag-and-drop módszerre van szüksége.

Ha azonban valamit szeretne kissé több energiával a motorháztető alatt, akkor a GoDaddynek egyetlen kattintással történő telepítése is van az interneten több mint 125 legnépszerűbb alkalmazásával. Ide tartozik olyan tartalomkezelő rendszerek, mint a WordPress, a Joomla és a Drupal.

godaddy apps

De tartalmaz fejlesztőbarát eszközöket, például a cPanel, a MySQL, a CloudLinux, a Python és a PHP több változatát is..

Tehát nagyon sokféle lehetőségük van, amelyek mindenki számára megfelelnek, a kezdő bloggerektől kezdve a hozzáértő webmesterekig.

4. Az alapvető olcsó terv jó ár-érték arányt jelent a papíron

Amikor eredetileg felülvizsgáltuk a GoDaddy-t, a legolcsóbb megosztott tárhely-tervük túl drága volt, és a szolgáltatások túlságosan korlátozottak.

Úgy tűnik, hogy azóta teljes 180 fokos fordulatot tettek.

A Economy terv ára csak 2,99 USD / hónap. Nincs szükség kedvezménykódra.

Ennek az árnak azonban még mindig nagyon sok értéke van. Mindent megkap egy weboldalhoz, beleértve akár 100 GB tárhelyet és mérés nélküli sávszélességet.

Jelenleg még az első évben ingyenes domain nevet és üzleti e-mailt is dobnak.

Néhány más általunk áttekintett házigazda, például a SiteGround, jól teljesített a tesztekben. De amikor ténylegesen velük egy webhelyet üzemeltetnek, akkor csak 10 GB-os tárhelyet biztosítanak a legolcsóbb terv alapján.

A GoDaddy szó szerint tízszereset ad neked hasonló árazásért. Tehát a kapott általános érték kiváló az első lépésben. Csak akkor, ha egy kicsit mélyebben ássz a felszín alá, rájössz, hogy valószínűleg nem olyan jó érték. Itt van miért …

5. Jó ügyfélszolgálat

A GoDaddy ügyfélszolgálatot kínál a nap 24 órájában. Tudásbázisuk, telefonos támogatása és élő csevegése van.

Az élő csevegés támogatási botja elindítja Önt, ha lehetővé teszi, hogy válasszon a választott osztályok közül a problémájához. Ezt követően csatlakozik a támogatási ügynökhöz, amely körülbelül egy percet vett igénybe.

GoDaddy támogatás

Feltettünk néhány alapvető kérdést a terveikkel és szolgáltatásaikkal kapcsolatban. A válaszok egyértelműek voltak és könnyen érthetők, és átlagosan körülbelül 2 percig tartott a válaszuk.

GoDaddy élő chat támogatás

A GoDaddy nagy fejlesztéseket tett az elmúlt évben az élő csevegés támogatásával. Régebben nagyon megbízhatatlan volt, és gyakran úgy érezték, mintha mindig próbálnának valamit eladni, ahelyett, hogy segítséget nyújtanak Önnek a megoldás kitalálásában. Nagyon örülök annak, hogy meghallgatták a felhasználói véleményeket és teljesen átdolgozták az élő csevegésüket.

Hátrányok a GoDaddy Hosting használatával

A GoDaddy teljesítménye egészen jó volt. A kiindulási ár értéke is nagyon jó.

Ez azonban a probléma is része. A fizetési folyamat során nagyon sok eladás történik. És a megújítási árképzés szintén visszatükrözi majd Önt.

Nekünk sem tetszett a zavaró, homályos pénz-visszatérítési garancia.

Itt állnak a legnagyobb hátrányok:

1. Sok értékesítés

A GoDaddy viszonylag hírhedtté vált azon eladások számának növekedéséhez, amelyeket arra használnak, hogy növeljék az árat, amelyet végül fizetni fogsz.

Az első, amelybe belefut, a fogadási terv költsége, az előre fizetendő idő alapján. Három évre fel kell jelentkeznie, ha azt akarja, hogy a havi 4,33 dollár árat megkapja. Egy rövidebb, három hónapos terv lényegesen többet fog fizetni: 10,99 USD / hó.

GoDaddy tárhely időtartamára vonatkozó árképzés

Ez csak az első a sok közül.

A GoDaddy sok extra szolgáltatást is megkísérel eladni Önnek pénztárnál. Például automatikusan kiválasztják Önt a webhelyről történő biztonsági mentések készítéséhez, amelyek további 2,99 USD / hónapba kerülnek három évre.

GoDaddy tárhely webhely biztonsági mentési ára

Csak az egy eladás önmagában már megduplázza az árat.

Itt sem állnak meg. Látni fogja az Office 365 hozzáférés, az SSL-tanúsítványok és az „alapvető webhelybiztonság” eladásait is, amelyek a rosszindulatú programok beolvasására és frissítésére utalnak..

A GoDaddy fizetési folyamata aknásmezőként érezheti magát, ahol minden lépést gondosan figyelnie kell, mielőtt véletlenül a kezdő árat kétszer vagy háromszor megfizette..

2. Az alaptervekben nincs kritikus szolgáltatás (nincs SSL tanúsítvány, biztonsági másolat, biztonság vagy a webhely áttelepítése)

A legfontosabb házigazdák, amelyeket felülvizsgáltunk, minden tervbe beépítik az olyan szolgáltatásokat, mint az SSL tanúsítvány. Ezek közismerté váltak, és alapvetően ma szükséges a webhely üzemeltetése.

Sajnos a GoDaddy ezek egyikét sem kínálja alapterveiben, ami sok értékesítéshez vezet az út mentén.

Vegyük például az SSL tanúsítványaikat. Hacsak nem fizeti meg a felső tervüket, ez a szolgáltatás költségekbe kerül:

• 63,99 USD / év egyetlen helyszínen (79,99 USD / év megújítás)
• 159,99 USD / év több webhelyen (199,99 USD / év megújítás)
• 295,99 USD / év összes aldomain (369,99 USD / év megújítás)

Ezek az árak felháborítóak, hogy őszinte legyek, mert a legtöbb házigazda ma ingyenes weboldalt kap minden SSL tanúsítvánnyal..

Más házigazdák biztonsági mentéseket és webhelybiztonságot is nyújtanak. De ezek mindegyike további 2,99 dollár / hónap, és 5,59 / hónap költségek fog számodra.

Nézzük meg a migrációs díjakat is.

Ismét sok gazda legalább egy meglévő webhelyet ingyen áthelyez a szerverére. Sokan ezt megtehetik néhány órán belül a kéréstől számítva, így nem kell megvárnia.

De nem GoDaddy. Nem kínálnak ingyenes webhely-migrációt. És ha azt akarja, hogy megtudják neked, a költség 99,99 USD / webhely, és 7-10 napot vesz igénybe. Tehát nem csak drága, hanem lassú is.

Adja hozzá ezeket az extra költségeket néhány év alatt, és a GoDaddy tárhely többé nem tűnik olcsónak.

3. A megújítási arányok is magasabbak

A GoDaddy Economy terv ára 3 hónapra 4,33 dollárra kezdődik.

Azonban minden tervük követi az ipari szokásos árképzési trükköt, ahol megduplázza vagy megháromszorozza az árat, amikor ideje megújulni.

Ugyanez a gazdaság terv, mint példa, havi 8,99 dollárra ugrik, amikor megújítja.

Nem kap semmilyen extra funkciót vagy jobb teljesítményt. De többet kell fizetnie.

4. Zavaros pénz-visszatérítési garancia

A legtöbb átvizsgált webhely, amelyben 30 napon belül lemond, visszatérítést nem kap a kérdés nélkül.

A felszínen a GoDaddy pénz-visszafizetési garanciája hasonló. Az éves tervek a vásárlástól számított egy hónapon belül visszatérítést kaphatnak.

Azonban itt kezdődik az összes probléma felbukkanása.

Ha fizet egy „havi tervért” (bármi kevesebb, mint egy éves terv – három, hat vagy kilenc hónap), 48 órán belül visszafizetést kell kérnie. Csak két nap áll rendelkezésére, hogy kipróbálhassa őket.

A visszatérítések bármelyikének megszerzéséhez telefonhívást kell kezdeményeznie az ügyfélszolgálatnak (így megpróbálhatják kiszabadítani téged)..

És szinte minden GoDaddy által kínált tervnek vannak furcsa feltételei, amelyek veszélyeztethetik annak esélyét, hogy valóban megkapja ezt a visszatérítést.

Például az alábbiakban olvashatják a feltételeik a web hosting visszatérítésekről:

“Ha egy hosting szolgáltatást már teljesítettek, akkor nem téríthető vissza (ha még nem hajtották végre, akkor a tranzakció időpontjától számított 30 napon belül visszatérítésre jogosult.”)

Ez nem túl világos, igaz?

Alapvetően azt gondoljuk, hogy ha megpróbál valóban használni a hostolási tervet és létrehozni egy WordPress webhelyet, akkor valószínűleg megsérti ezt a kifejezést. Tehát elméletben elutasíthatják a visszatérítési igényt.

Egyáltalán nem tetszik ez.

GoDaddy árképzés, tárhely-tervek & Gyors tények

Itt található a GoDaddy tárhely-terveinek rövid áttekintése:

GoDaddy árképzés és tervek

Gazdasági terv: Egy weboldal havi 4,33 USD-ért (havi 8,99 USD-os megújulással). 100 GB tárhelyet, nem mért sávszélességet, ingyenes üzleti e-mailt és ingyenes domain nevet kap az első évre.

Deluxe terv: Korlátlan számú webhely havi 7,99 dollárért (havonta 11,99 dollár megújul). Az összes Economy funkcióval, korlátlan tárolóval és aldomainekkel rendelkezik.

Végső terv: Az összes Deluxe szolgáltatás és még sok más havi 12,99 USD-ért (havi 16,99 USD-val megújul). Tartalmazza a feldolgozási teljesítmény és a memória kétszeresét, az első év ingyenes SSL tanúsítványát, prémium DNS-t és korlátlan adatbázisokat.

Maximális terv: Az összes legfontosabb szolgáltatás és még sok más 19,99 dollárért (havonta megújul (24,99 USD). Kétszer annyi energiát és memóriát kap, kétszer a „maximális webhelyforgalom” -t és ingyenes SSL-tanúsítványt kap a teljes időtartamra.

További tények a GoDaddy-ról:

 • Ingyenes domain? Az első évet ingyen kapod, de azután ez költségekbe kerül.
 • Könnyű a regisztráció: Elég könnyű regisztrációs folyamat.
 • fizetési módok: Az összes főbb hitelkártya és a PayPal elfogadott.
 • Rejtett díjak és záradékok: zavaró visszatérítési politika & olyan kifejezések, mint például: „Ha már nyújtott szolgáltatási szolgáltatást, akkor nem téríthető vissza (ha még nem hajtották végre, akkor a tranzakció időpontjától számított 30 napon belül visszatérítésre jogosult”).
 • upsells: Rengeteg eladás. A kezdeti kifejezés, a webhely áttelepítése, biztonsági mentések, SSL tanúsítványok, biztonság és egyebek.
 • Fiók Aktiválás: Gyors fiók aktiválás.
 • Vezérlőpult és az irányítópult tapasztalata: cPanel.
 • Alkalmazások és CMS telepítése (WordPress, Joomla stb.): Rengeteg egy kattintással történő telepítési lehetőség a legnépszerűbb nyílt forráskódú alkalmazásokkal.

Ajánljuk a GoDaddy-t??

Igen.

A GoDaddy erős üzemideje és gyors oldalbetöltési sebessége van. Jól működnek a kívánt legnépszerűbb internetes alkalmazásokkal. És az alapfunkciók eredeti ára első pillantásra jó érték.

Érdemes megnézni más lehetőségeket is.

Számos olyan alapvető szolgáltatás-értékesítés történik, amelyet feltételezhet, hogy csak ingyen tartalmaztak (SSL). Ezek bármelyike ​​megduplázhatja a terv költségeit. De együttesen könnyen a végén jóval többet fizethetnek, mint a legjobb web hosting szolgáltatók.

Tehát, bár teljesítménye jó volt, vannak olyan hátrányai, hogy azt javasolnánk, hogy mások is áttekintsék a lista elején.

Van-e személyes tapasztalata a GoDaddy-vel – pozitív vagy negatív? Ha igen, kérjük, hagyjon bennünk egy őszinte, átlátható áttekintést!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author