Αναθεώρηση GoDaddy: Γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης και αξιόπιστη ώρα λειτουργίας, αλλά …

αρχική σελίδα godaddyGoDaddy: Προτεινόμενος οικοδεσπότης Ιστού

Η φιλοξενία του GoDaddy είναι σταθερή (99,97% uptime) και γρήγορη (μέσος όρος 554ms).

Το βασικό τους πρόγραμμα παρέχει έως και 100 GB αποθηκευτικό χώρο και εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις. Και ενοποιείται με περισσότερες από 125 υπηρεσίες που μπορείτε να εγκαταστήσετε με ένα μόνο κλικ.

Ωστόσο, θα σας χρεώσουν πολλά για τα πάντα, από μετεγκαταστάσεις (99 $ / ιστότοπο) έως αντίγραφα ασφαλείας (2,99 $ / μήνα), πιστοποιητικά SSL (63,99 $ / έτος) και σχεδόν οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε.

Η υποστήριξη πελατών τους είναι αργή και απογοητευτική. Και η εγγύηση επιστροφής χρημάτων τους προκαλεί σύγχυση πάνω από όλα (έτσι μπορεί να μην πάρετε ούτε ένα δολάριο πίσω).

Ακολουθεί μια εις βάθος ματιά στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχουμε αποκαλύψει τους τελευταίους 24 μήνες των πρακτικών δοκιμών.

Γενικές πληροφορίες & Επισκόπηση φιλοξενίας

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ: Ο πιο δημοφιλής οικοδεσπότης Ιστού
ΤΑΧΥΤΗΤΑ: 554 χιλ (Μέσος όρος Φεβρουαρίου 2018 έως Ιανουαρίου 2020)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 99,97% (Μέσος όρος Φεβρουαρίου 2018 έως Ιανουαρίου 2020)
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Ζωντανή συνομιλία 24/7
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: WordPress, Joomla, Drupal και άλλα
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Απεριόριστο εύρος ζώνης, αποθηκευτικός χώρος 100 GB, δωρεάν email και δωρεάν τομέας 1ου έτους
ΣΧΕΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: Shared, WordPress, Cloud, Reseller, VPS και Dedicated Servers
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ: Όχι δωρεάν
ΤΙΜΗ: Ξεκινώντας από 4,33 $ / μήνα (ανανεώνεται στα 8,99 $ / μήνα)

Πλεονεκτήματα της χρήσης του GoDaddy Hosting

Το GoDaddy έχει προσφέρει σταθερή διάρκεια λειτουργίας και ταχύτητα σελίδας τους τελευταίους 24 μήνες. Ενσωματώνονται με πάνω από 125 δημοφιλείς εφαρμογές ιστού, οπότε υπάρχει κάτι για όλους. Και το φθηνότερο πακέτο «Economy» είναι τώρα εξαιρετική αξία και για την τιμή.

Ακολουθούν τα κορυφαία πράγματα που μας άρεσε για τη φιλοξενία του GoDaddy:

1. Καλό χρόνο λειτουργίας 99,97%

Το GoDaddy μπορεί να είναι γνωστό για ονόματα τομέων, αλλά έχουν καταλάβει πώς να παραδώσουν λίγο χρόνο λειτουργίας στα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους.

Υπήρξε ένας παράξενος μήνας τον Οκτώβριο του 2019 με 99,84% χρόνο λειτουργίας. Αλλά στη συνέχεια το ακολούθησαν με σταθερή σειρά 99,99% – 100% για να αυξήσει τον μέσο όρο 24 μηνών στο 99,97%.

Μετά τη δοκιμή άλλων κεντρικών υπολογιστών, αυτό θέτει το GoDaddy πολύ πάνω από το μέσο όρο. Και αυτό σημαίνει ότι ο μέσος μηνιαίος χρόνος διακοπής είναι περίπου ~ 13 λεπτά – δεν αρκεί για να εκτροχιάσει την επιχείρησή σας κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης πώλησης ή εκτόξευσης.

Μέσος χρόνος λειτουργίας τελευταίου 12 μηνών:

 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιανουαρίου 2020: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Δεκεμβρίου 2019: 99,96%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Νοεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Οκτωβρίου 2019: 99,84%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Σεπτεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Αυγούστου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουλίου 2019: 99,95%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουνίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαΐου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Απριλίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαρτίου 2019: 99,97%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Φεβρουαρίου 2019: 99,99%

godaddy-performance-24 μήνεςΖωντανός ιστότοπος δοκιμών: hostingfacts-gd.com | Μέσος όρος χρόνο λειτουργίας και ταχύτητα: 24 μήνες+

2. Μεγάλη ταχύτητα φόρτωσης σελίδας

Θα παραδεχτούμε: δεν το είδαμε να έρχεται.

Πριν από χρόνια, δεν θα συσχετίσετε φθηνότερους οικοδεσπότες ιστού όπως το GoDaddy με καλή απόδοση. Ωστόσο, αυτό ακριβώς έχουν κάνει. Ο ιστότοπος δοκιμής GoDaddy έχει δημοσιεύσει έναν μέσο χρόνο φόρτωσης σελίδας μόνο 554ms τους τελευταίους 24 μήνες.

Οι γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης δεν είναι απλώς μέτρηση ματαιοδοξίας. Μελέτες έχουν δείξει ότι μπορούν να αναγκάσουν τους επισκέπτες να εγκαταλείψουν τον ιστότοπό σας γρηγορότερα, να βλάψουν την κατάταξη της μηχανής αναζήτησης (ειδικά σε κινητά) και ακόμη και να επηρεάσουν αρνητικά τα ποσοστά μετατροπών σας.

Η ταχύτητα του οικοδεσπότη Ιστού σας είναι επίσης σημαντική, επειδή δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να τον ελέγξετε.

Εδώ εννοούμε:

Εάν έχετε έναν ιστότοπο με μεγάλη εικόνα, μπορείτε να τον συμπιέσετε ή να χρησιμοποιήσετε ένα Δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN) για να απαλλαγείτε από τους διακομιστές σας και να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο. Με άλλα λόγια, μπορείτε να ελέγχετε τα πράγματα για να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας απευθείας.

Αλλά εάν ο οικοδεσπότης Ιστού σας είναι σταθερά αργός, για να ξεκινήσετε; Τα χέρια σου είναι δεμένα. Θα παλεύεις μια χαμένη μάχη.

Ευτυχώς, με τη φιλοξενία GoDaddy, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη φόρτωση ταχύτητας με βάση τις δοκιμές μας.

Τους τελευταίους 24 μήνες, διατηρούσαν σταθερό μέσο όρο 554ms.

Μέσος χρόνος φόρτωσης GoDaddy:

Στατιστικά GoDaddy-2019-2020Μέσος χρόνος φόρτωσης GoDaddy 2019-2020 | Δείτε στατιστικά

3. Πάνω από 125+ Εγκατάσταση εφαρμογών με ένα κλικ

Το GoDaddy έχει το δικό του πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, αν ψάχνετε για μια απλή εμπειρία μεταφοράς και απόθεσης.

Ωστόσο, εάν θέλετε κάτι με λίγο περισσότερη ισχύ κάτω από το καπό, το GoDaddy διαθέτει επίσης εγκαταστάσεις με ένα κλικ με περισσότερες από 125 από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές στο Διαδίκτυο. Αυτό περιλαμβάνει συστήματα διαχείρισης περιεχομένου όπως το WordPress, το Joomla και το Drupal.

εφαρμογές godaddy

Αλλά περιλαμβάνει επίσης εργαλεία φιλικά για προγραμματιστές, όπως cPanel, MySQL, CloudLinux, Python και πολλές εκδόσεις PHP.

Έχουν λοιπόν μια καλή ποικιλία επιλογών που ταιριάζουν σε όλους από αρχάριους μπλόγκερ έως καταλαβαίνοντες webmaster.

4. Το βασικό φθηνό σχέδιο έχει καλή αξία σε χαρτί

Όταν αρχικά εξετάσαμε το GoDaddy, το φθηνότερο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας τους ήταν πολύ ακριβό και οι δυνατότητες ήταν πολύ περιορισμένες.

Φαίνεται ότι έχουν κάνει μια πλήρη στροφή 180 μοιρών από τότε, ωστόσο.

Τώρα, η τιμή του προγράμματος Economy είναι μόνο 2,99 $ / μήνα. Δεν απαιτείται κωδικός έκπτωσης.

Ωστόσο, εξακολουθείτε να έχετε μεγάλη αξία για αυτήν την τιμή. Παίρνετε όλα όσα χρειάζεστε για έναν μόνο ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένου χώρου αποθήκευσης έως 100 GB και εύρους ζώνης χωρίς μετρήσεις.

Αυτήν τη στιγμή ρίχνουν ακόμη και ένα δωρεάν domain name και email για επιχειρήσεις για το πρώτο έτος.

Ορισμένοι από τους άλλους κεντρικούς υπολογιστές που έχουμε ελέγξει, όπως το SiteGround, έχουν καλή απόδοση στις δοκιμές μας. Αλλά όταν πρόκειται να φιλοξενήσει έναν ιστότοπο μαζί τους, σας δίνουν μόνο 10 GB αποθηκευτικού χώρου στο φθηνότερο πακέτο.

Το GoDaddy σας δίνει κυριολεκτικά δέκα φορές αυτό για παρόμοιες τιμές. Έτσι, η συνολική αξία που παίρνετε είναι εξαιρετική στο πρώτο πέρασμα. Μόνο όταν σκάβετε λίγο βαθύτερα κάτω από την επιφάνεια, συνειδητοποιείτε ότι ίσως να μην έχει τόσο καλή αξία. Να γιατί …

5. Καλή υποστήριξη πελατών

Το GoDaddy προσφέρει υποστήριξη πελατών 24/7. Έχουν μια βάση γνώσεων, τηλεφωνική υποστήριξη και ζωντανή συνομιλία.

Το bot υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας σας ξεκινά, αφήνοντάς σας να επιλέξετε από μια επιλογή τμημάτων για το πρόβλημά σας. Αφού το κάνετε, είστε συνδεδεμένοι με τον αντιπρόσωπο υποστήριξης, ο οποίος χρειάστηκε περίπου ένα λεπτό.

Υποστήριξη GoDaddy

Τους ρωτήσαμε μερικές βασικές ερωτήσεις σχετικά με τα σχέδια και τις υπηρεσίες τους. Οι απαντήσεις ήταν απλές και κατανοητές και κατά μέσο όρο χρειάστηκαν περίπου 2 λεπτά για να απαντήσουν.

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας GoDaddy

Το GoDaddy έχει κάνει μεγάλες βελτιώσεις τον περασμένο χρόνο με την υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Κάποτε ήταν πολύ αναξιόπιστο και συχνά ένιωθε ότι προσπαθούσαν πάντα να σας πουλήσουν κάτι αντί να σας βοηθήσουν να βρείτε μια λύση. Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπουν ότι έχουν ακούσει κριτικές χρηστών και έχουν επεξεργαστεί πλήρως τη ζωντανή συνομιλία τους.

Μειονεκτήματα της χρήσης του GoDaddy Hosting

Η απόδοση του GoDaddy ήταν αρκετά σταθερή σε γενικές γραμμές. Η τιμή για την αρχική τιμή είναι επίσης πολύ καλή.

Ωστόσο, αυτό είναι επίσης μέρος του προβλήματος. Υπάρχουν πολλές βελτιώσεις σε όλη τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Και οι τιμές ανανέωσης θα επιστρέψουν επίσης για να σας στοιχειώσουν επίσης.

Δεν μας άρεσε ούτε η σύγχυση, ασαφής εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Εδώ είναι τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα που είδαμε:

1. Πολλά Upsells

Το GoDaddy έχει γίνει σχετικά διαβόητο για τον αριθμό των πωλήσεων που χρησιμοποιούνται για την αύξηση της τιμής που τελικά θα πληρώσετε.

Το πρώτο που θα αντιμετωπίσετε είναι το κόστος του προγράμματος φιλοξενίας βάσει του χρόνου που προπληρώνετε. Θα πρέπει να εγγραφείτε για τρία χρόνια εάν θέλετε να λάβετε αυτήν την τιμή 4,33 $ / μήνα. Ένα μικρότερο, τριμηνιαίο πρόγραμμα θα σας κοστίσει σημαντικά περισσότερα: 10,99 $ / μήνα.

Τιμολόγηση διάρκειας φιλοξενίας GoDaddy

Αυτό είναι μόνο το πρώτο από τα πολλά.

Το GoDaddy θα προσπαθήσει επίσης να σας πουλήσει πολλές επιπλέον υπηρεσίες στο ταμείο. Για παράδειγμα, θα σας επιλέξουν αυτόματα για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπων που θα κοστίσουν άλλα 2,99 $ / μήνα για τρία χρόνια.

Τιμολόγηση αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου GoDaddy Hosting

Ακριβώς ότι μόνο ένα upsell θα διπλασιάσει ήδη την τιμή σας.

Δεν σταματούν εκεί. Θα δείτε επίσης αναβαθμίσεις για πρόσβαση στο Office 365, πιστοποιητικά SSL και “απαραίτητη ασφάλεια ιστότοπου” που αναφέρεται σε σαρώσεις και ενημερώσεις κακόβουλου λογισμικού.

Η διαδικασία πληρωμής του GoDaddy μπορεί να είναι σαν ναρκοπέδιο, όπου πρέπει να παρακολουθείτε προσεκτικά κάθε βήμα προτού πληρώσετε κατά λάθος δύο ή τρεις φορές την αρχική τιμή.

2. Τα βασικά σχέδια δεν διαθέτουν σημαντικές δυνατότητες (χωρίς πιστοποιητικό SSL, αντίγραφα ασφαλείας, ασφάλεια ή μετεγκαταστάσεις ιστότοπων)

Οι κορυφαίοι οικοδεσπότες που έχουμε ελέγξει θα εμφανίζουν λειτουργίες όπως ένα πιστοποιητικό SSL σε κάθε πρόγραμμα. Αυτά έχουν γίνει κοινά και βασικά απαιτούνται για τη λειτουργία ενός ιστότοπου σήμερα.

Δυστυχώς, το GoDaddy δεν προσφέρει κανένα από αυτά στα βασικά τους σχέδια, γεγονός που οδηγεί σε πολλές αναβαθμίσεις στην πορεία.

Πάρτε για παράδειγμα τα πιστοποιητικά SSL τους. Αν δεν πληρώνετε ήδη για το κορυφαίο πακέτο τους, αυτή η λειτουργία θα σας κοστίσει:

• 63,99 $ / έτος για έναν ιστότοπο (ανανέωση 79,99 $ / έτος)
• Πολλαπλοί ιστότοποι 159,99 $ / έτος (ανανέωση 199,99 $ / έτος)
• 295,99 $ / έτος σε όλους τους υποτομείς (369,99 $ / ανανέωση έτους)

Αυτές οι τιμές είναι εξωφρενικές για να είμαστε ειλικρινείς, επειδή οι περισσότεροι οικοδεσπότες σήμερα θα σας δώσουν ένα δωρεάν πιστοποιητικό Let’s Encrypt SSL για κάθε ιστότοπο.

Άλλοι κεντρικοί υπολογιστές θα σας προσφέρουν επίσης αντίγραφα ασφαλείας και ασφάλεια ιστότοπου. Αλλά και οι δύο θα σας κοστίσουν άλλα 2,99 $ / μήνα και 5,59 $ / μήνα αντίστοιχα.

Ας δούμε επίσης τα τέλη μετανάστευσης.

Και πάλι, πολλοί κεντρικοί υπολογιστές θα μεταφέρουν τουλάχιστον έναν υπάρχοντα ιστότοπο στους διακομιστές τους δωρεάν. Πολλοί από αυτούς μπορούν ακόμη και να το κάνουν αυτό μέσα σε λίγες ώρες από το αίτημα, ώστε να μην χρειάζεται να περιμένετε.

Όχι, όμως, ο GoDaddy. Δεν προσφέρουν δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων. Και αν θέλετε να το κάνουν για εσάς, το κόστος είναι 99,99 $ / ιστότοπο και διαρκεί 7-10 ημέρες. Δεν είναι μόνο ακριβό αλλά και αργό.

Προσθέστε όλο αυτό το επιπλέον κόστος κατά τη διάρκεια μερικών ετών και η φιλοξενία GoDaddy δεν φαίνεται πλέον τόσο φθηνή.

3. Τα ποσοστά ανανέωσης είναι υψηλότερα, πάρα πολύ

Η τιμή του προγράμματος GoDaddy Economy ξεκινά από 4,33 $ / μήνα για τρία χρόνια.

Ωστόσο, όλα τα σχέδιά τους ακολουθούν το τέχνασμα τιμολόγησης του κλάδου, όπου διπλασιάζουν ή τριπλασιάζουν την τιμή όταν έρθει η ώρα να ανανεωθούν.

Αυτό το ίδιο σχέδιο οικονομίας, για παράδειγμα, θα φτάσει τα 8,99 $ / μήνα όταν κάνετε ανανέωση.

Δεν έχετε επιπλέον λειτουργίες ή καλύτερη απόδοση. Αλλά θα πρέπει να πληρώσετε περισσότερα.

4. Μπερδεμένη εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Οι περισσότεροι οικοδεσπότες ιστού που έχουμε ελέγξει θα σας δώσουν επιστροφή χρημάτων χωρίς ερωτήσεις εάν ακυρώσετε εντός 30 ημερών.

Στην επιφάνεια, η εγγύηση επιστροφής χρημάτων της GoDaddy μοιάζει παρόμοια. Τα ετήσια προγράμματα μπορούν να λάβουν επιστροφή χρημάτων εντός ενός μήνα από την αγορά.

Ωστόσο, εδώ ξεκινούν όλα τα ζητήματα.

Εάν πληρώνετε για ένα “Μηνιαίο πρόγραμμα” (κάτι λιγότερο από ένα ετήσιο πρόγραμμα – τρεις, έξι ή εννέα μήνες), θα πρέπει να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εντός 48 ωρών. Αυτό σας δίνει μόνο δύο ημέρες για να τα δοκιμάσετε.

Για να λάβετε οποιαδήποτε από αυτές τις επιστροφές χρημάτων, πρέπει να πραγματοποιήσετε μια τηλεφωνική κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών τους (ώστε να μπορούν να προσπαθήσουν να σας μιλήσουν για αυτό).

Και σχεδόν κάθε σχέδιο που προσφέρει η GoDaddy έχει κάποιους περίεργους όρους που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τις πιθανότητές σας να λάβετε πραγματικά αυτήν την επιστροφή χρημάτων.

Για παράδειγμα, λένε οι όροι τους σχετικά με τις επιστροφές χρημάτων φιλοξενίας ιστού:

“Εάν μια υπηρεσία φιλοξενίας έχει ήδη εκτελεστεί, τότε δεν επιστρέφεται (εάν δεν έχει ακόμη εκτελεστεί, πληροί τις προϋποθέσεις για επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από την ημερομηνία της συναλλαγής).”

Αυτό δεν είναι πολύ σαφές, έτσι δεν είναι?

Ουσιαστικά, αυτό που πιστεύουμε ότι σημαίνει ότι αν προσπαθήσετε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα φιλοξενίας και να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο WordPress, για παράδειγμα, ενδέχεται να παραβιάζετε αυτόν τον όρο. Έτσι θα μπορούσαν, θεωρητικά, να απορρίψουν το αίτημα επιστροφής χρημάτων.

Δεν μας αρέσει καθόλου.

Τιμολόγηση GoDaddy, Σχέδια φιλοξενίας & Γρήγορα γεγονότα

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των προγραμμάτων φιλοξενίας του GoDaddy:

Τιμές και σχέδια GoDaddy

Σχέδιο οικονομίας: Ένας ιστότοπος για 4,33 $ / μήνα (ανανεώνεται στα 8,99 $ / μήνα). Παίρνετε αποθηκευτικό χώρο 100 GB, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, δωρεάν email για επιχειρήσεις και δωρεάν όνομα τομέα για το πρώτο έτος.

Deluxe Πακέτο: Απεριόριστοι ιστότοποι για 7,99 $ / μήνα (ανανεώνεται στα 11,99 $ / μήνα). Έρχεται με όλες τις δυνατότητες Economy, καθώς και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και υποτομείς.

Τελικό σχέδιο: Όλες οι λειτουργίες Deluxe και περισσότερα για 12,99 $ / μήνα (ανανεώνεται στα 16,99 $ / μήνα). Περιλαμβάνει δύο φορές την ισχύ επεξεργασίας και τη μνήμη, ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL για το πρώτο έτος, premium DNS και απεριόριστες βάσεις δεδομένων.

Μέγιστο σχέδιο: Όλες οι δυνατότητες Ultimate και περισσότερα για 19,99 $ / μήνα (ανανεώνεται στα 24,99 $ / μήνα). Παίρνετε δύο φορές τη δύναμη και τη μνήμη, δύο φορές “μέγιστη επισκεψιμότητα ιστότοπου” και ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL για ολόκληρο τον όρο που αγοράζετε.

Περισσότερα στοιχεία για το GoDaddy:

 • Δωρεάν τομέας? Παίρνετε το πρώτο έτος δωρεάν, αλλά μετά θα σας κοστίσει μετά από αυτό.
 • Ευκολία εγγραφής: Αρκετά εύκολη διαδικασία εγγραφής.
 • μέθοδοι πληρωμής: Όλες οι μεγάλες πιστωτικές κάρτες και το PayPal γίνονται δεκτές.
 • Κρυφές χρεώσεις και ρήτρες: συγκεχυμένη πολιτική επιστροφής χρημάτων & Όροι όπως “Εάν μια Υπηρεσία Φιλοξενίας έχει ήδη εκτελεστεί, τότε δεν επιστρέφεται (εάν δεν έχει ακόμη εκτελεστεί, πληροί τις προϋποθέσεις για επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από την ημερομηνία της συναλλαγής).”
 • Πώληση: Τόνοι upsells. Ο αρχικός όρος, μετεγκαταστάσεις ιστότοπων, αντίγραφα ασφαλείας, πιστοποιητικά SSL, ασφάλεια και άλλα.
 • Ενεργοποίηση Λογαριασμού: Γρήγορη ενεργοποίηση λογαριασμού.
 • Πίνακας ελέγχου και εμπειρία πίνακα ελέγχου: cPanel.
 • Εγκατάσταση εφαρμογών και CMS (WordPress, Joomla κ.λπ.): Πολλές επιλογές εγκατάστασης με 1 κλικ με τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανοιχτού κώδικα.

Προτείνουμε το GoDaddy?

Ναι, το κάνουμε.

Το GoDaddy έχει ισχυρή ταχύτητα λειτουργίας και γρήγορη φόρτωση σελίδων. Λειτουργούν καλά με τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ιστού που θα θέλατε. Και η αρχική τιμολόγηση για βασικά χαρακτηριστικά είναι μια καλή τιμή με την πρώτη ματιά.

Ίσως θελήσετε να δείτε και άλλες επιλογές.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για βασικές λειτουργίες που υποθέτετε ότι συμπεριλήφθηκαν δωρεάν (SSL). Οποιοδήποτε από αυτά μπορεί να διπλασιάσει το κόστος του σχεδίου σας. Αλλά μαζί, θα μπορούσαν εύκολα να σας κοστίσουν σημαντικά περισσότερο από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Έτσι, ενώ η απόδοσή τους συνολικά ήταν καλή, είχαν κάποια μειονεκτήματα που θα συνιστούσαμε να ελέγξετε και άλλους στην κορυφή της λίστας μας..

Έχετε προσωπική εμπειρία με το GoDaddy – θετικό ή αρνητικό; Εάν ναι, αφήστε μας παρακάτω μια ειλικρινή, διαφανή κριτική!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author