Krystal Review

Обща класация

Най-евтин план
£ 3.99 / месец

Krystal: Бързо обобщение за хора без време (почти всички нас)

С две думи, определено препоръчваме Krystal! Те предлагат много надежден хостинг, имат светкавично бърз център за данни в Обединеното кралство, предлагат много безплатни функции като безплатни SSL сертификати (направете сайта си сигурен с https), безплатни миграции, ако идвате от друг доставчик, безплатни архиви и много други.

Ето бърз преглед на най-добрите им функции:

Поддържа: Поддръжка, която е базирана в Обединеното кралство 24/7 на една ръка разстояние, и това във време, в което всички възлагат подкрепа, за да спестят пари, останахме впечатлени!

Сигурност: Безплатни SSL сертификати, DDOS защита и редовен вирус & сканиране на злонамерен софтуер, за да запази всичко супер чисто.

Зелен хостинг: Техният център за данни в Лондон е изцяло захранван от възобновяема / чиста енергия!

60-дневна гаранция за връщане на парите: Доста самостоятелно обяснение, само в случай, че не сте доволни.

скорост: Използвайки комбинация от SSD и LiteSpeed ​​кеширане, техните сървъри са много бързи!

Честно казано, ние наистина ги харесваме, те не са мозъчни в нашата книга. Основните им планове за хостинг на облак започват само от 3,99 паунда на месец.

Кристални изследвания

Krystal Review – уеб хост във Великобритания, който се оправи.

Саймън Блеклър основава Krystal през 2002 г., защото беше разочарован от лошите услуги и лошите бизнес практики. В момента те са хоствали над 190 000 уебсайта и имат над 23 000 клиенти. Понастоящем компанията е най-голямата независима хостинг компания във Великобритания.

Компанията предлага разнообразие от продукти и / или услуги, включително уеб хостинг във Великобритания, хостинг на реселлери, хостинг на WordPress във Великобритания, облачен VPS и специализирани сървъри. Те имат над 15-годишен опит в бизнеса и са си спечелили място в нашия топ списък с уеб хостинг.

Krystal се гордее, че е отговорен за околната среда. Те използват 100% възобновяема енергия на всички свои места. Те вярват в честност, отговорност и надеждност към своите клиенти, извеждайки ги пред всичко останало, включително печалби.

Те са били домакини на множество благотворителни организации безплатно и до момента, те са подкрепили общо 167. Има дни, в които дори са дарили всяка една стотинка, която са направили в подкрепа на каузи, като Comic Relief.

Ценообразуване

Krystal предлага три вида облачни хостинг услуги. Тези пакети са наречени Аметист, Топаз и Руби.

Цени на Krisstal хостинг

Най-евтиният план на Krystal е наречен Amethyst и струва GBP 3,99 на месец без вкл. ДДС. Ако сте избрали годишен начин на плащане, можете да получите хостинг услуги на стойност 2 месеца безплатно. Освен това, ако вашият цикъл на фактуриране е на всеки 3 години, можете да получите безплатни хостинг услуги на една година безплатно.

Основният план ви дава общо дисково пространство от 5 GB. Той използва твърдотелни устройства, което означава, че уебсайтът ви ще се зарежда по-бързо в сравнение с традиционните устройства.

С пакета Amethyst можете да имате 2 уебсайта в 1 хостинг акаунт. Можете също така да имате неограничен брой поддомейни. Също така ви се предоставя неограничена честотна лента, която ви позволява да обслужвате хиляди или милиони зрители на ден. Вие не се таксувате допълнително, ако твърде много потребители имат достъп до уебсайтовете ви в един момент.

Пощенските кутии също са неограничени. По този начин можете да имате множество имейл акаунти за множество хора или отдели на вашия уебсайт. Функциите за електронна поща включват неограничени спедитори и всички имейли. Плюс това, имате услуга против спам от SpamExperts. Поддържат се и пощенски списъци и автоматични отговори. Разрешено е само ограничение за изпращане до 500 имейла на час.

Планът на Amethyst е оптимизиран за различни уеб приложения. Те включват WordPress, Joomla! Drupal, OpenCart, PrestaShop, Concrete5 и phpBB. Предприемат се и мерки за сигурност, за да се защити уебсайтът ви от киберпрестъпления. Тези мерки включват, седмично, сканиране на защитата, двуфакторна автентификация и цялостна защитна стена. Блокирането на IP адреси ви позволява да предотвратите достъп до определени IP адреси до съдържанието ви.

Що се отнася до развитието, PHP, Perl и Python се поддържат. Резервните копия се правят седмично и месечно и се съхраняват извън сървъра. Плюс това, получавате безплатни неограничени SSL сертификати. Това означава, че можете да защитите вашия уебсайт и чувствителната информация, която съдържа и / или обработва.

Можете също да създадете персонализирани страници с грешки 404 и 500. Това може да е полезно за SEO и реализации, тъй като можете да създадете персонализирана страница, която пренасочва зрителите към подходяща страница на вашия сайт. Вместо да натиснете бутона за връщане и да оставите сайта си напълно, зрителите ще бъдат по-принудени да посетят други страници на вашия сайт и да останат по-дълго.

Гаранцията за ъптайм е 99,99%. Това означава, че вашият уебсайт няма да има прекъсвания в повечето случаи. Няма такса за настройка и имате 60-дневна гаранция за връщане на парите.

Опции за поддръжка

Компанията ви предоставя много възможности за поддръжка на клиенти. Те включват следното:

  • Страница за състояние на услугата,
  • Ръководства за самопомощ,
  • Онлайн чат на живо,
  • Представяне на билети и
  • Поддръжка по телефона

Страницата им за състояние на услугата ви предоставя подробности за текущото състояние на мрежата. Включено е и състоянието на сървъра на основни услуги, облачен хостинг, бизнес хостинг и хостинг на риселър. За да знаете дали системите работят или не, това е страницата, която трябва да посетите.

Ръководствата за самопомощ са подобни на базата от знания, където получавате уроци, които ще ви помогнат да управлявате продуктите и услугите, които сте използвали. Онлайн чат поддръжка на живо е на разположение 24/7, докато телефонната поддръжка е достъпна от понеделник до петък от 9 до 20 часа.

Отзивите за системата за поддръжка на клиенти на Krystal са поразително положителни. Повечето хора казват, че надхвърлят задължението да помогнат на своите клиенти. Те са много ефективни, когато става въпрос за осигуряване на това, от което се нуждаят клиентите им. Сервизът се разглежда като постоянно бърз и полезен.

Krystal се гордее с това, че е независима компания, различна от други доставчици на големи имена на хостинг услуги. Той изпълнява обещанията си за предоставяне на 100% бърза и ефективна услуга за поддръжка на клиенти.

Професионалисти

Изборът на услугите на Krystal има редица предимства. По-долу са някои от тях:

Безплатен уебсайт

Ако нямате умения за програмиране, все пак можете да създадете професионален уебсайт за минути с техния безплатен създател на уебсайтове. Те предоставят напълно отзивчиви шаблони, което означава, че уебсайтът ви ще се адаптира както към настолни, така и към мобилни устройства. Наличието на уебсайт, подходящ за мобилни устройства, също ще ви помогне да класирате, тъй като търсачките като Google се преместват в индекс за първи път за мобилни устройства, предпочитащ мобилните сайтове, които са отзивчиви пред мобилните.

Твърди твърди устройства (SSD)

Те използват твърдотелни устройства за дисково пространство. Това означава, че можете да прехвърляте данни по-бързо в сравнение с традиционните устройства. Ако уебсайтът ви е по-бърз, потребителското изживяване се подобрява и води до повече покупки. Това може да повлияе и на вашия SEO. По-бързите уебсайтове се предпочитат от търсачки като Google, Yahoo !, и Bing.

Безплатни архиви

Получавате безплатни седмични и месечни резервни копия с хостинг пакета Amethyst. Това е полезно, когато сайтът ви внезапно се повреди. Можете да отстраните проблема, като възстановите сайта си с помощта на резервно копие.

60-дневна гаранция за връщане на парите

Те имат много щедра 60-дневна гаранция за връщане на парите. Те определено имат по-добра оферта в сравнение с други доставчици на хостинг услуги, които предоставят само 30-дневна гаранция. Ако не сте доволни от техните продукти и / или услуги, можете да си върнете парите.

Звездно обслужване на клиенти

Неограничени пощенски кутии

С пакета Amethyst се предлагат неограничени пощенски кутии. Това означава, че можете да давате различни отдели на вашия уебсайт със собствени имейл акаунти. Не е нужно да плащате допълнително, само за да дадете на всеки свои собствени имейл акаунти, наречени на вашия уебсайт.

Поддържа множество приложения

Хостинг продуктите и услугите на Krystal са напълно оптимизирани за уеб приложения като WordPress, OpenCart, Joomla !, PrestaShop, Drupal, Concrete5 и phpBB. Освен това те поддържат PHP, Perl, Python и Ruby on Rails.

Функции за сигурност

Предоставят ви седмични сканирания за сигурност, за да сте сигурни, че сте защитени от киберпрестъпления. Налично е и злонамерено сканиране в реално време. Цялостната защитна стена също защитава вашия сайт от хакери. Двуфакторната автентификация гарантира също, че само оторизирани потребители могат да имат достъп до сайта и неговите данни.

Неограничена честотна лента

Ако имате милиони зрители на ден, няма да е необходимо да плащате прекомерна сума на таксите. С неограничената честотна лента идва възможността да се погрижат за множество зрители за една секунда.

Против

Ако трябва да намерим отрицателна точка, това може би е дисковото пространство.

5 GB дисково пространство

Доста уеб хостове ви дават неограничено дисково пространство в наши дни … въпреки че тези компании знаят достатъчно добре, че по-голямата част от сайтовете никога няма да надвишат 1 GB … така че предполагам, че зависи дали планирате да изградите многохиляден магазин за продукти, или просто блог / бизнес сайт / и т.н..

заключение

Ние сериозно ОБИЧАме Krystal и бихме искали да ги изпробвате. Плановете им са пълни с функции, които определено ще ви трябват при създаването и управлението на вашия уебсайт. Плюс това, те имат отлична система за поддръжка на клиенти, която винаги има гръб, в случай че се нуждаете от помощ.

SummaryReviewer Matthew RogersДата на преглед 2018-07-26Преглед на артикул KrystalAuthor Рейтинг 51star1star1star1star1starИме на продукта KrystalPrice
GBP 3,99

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author