GreenGeeks Review

Rating general

Planul cel mai ieftin
2,95 USD / lună (în scădere de la 9,95 USD)

GreenGeeks este gazda noastră favorită pentru toate timpurile pentru Canada, combinația de prețuri accesibile, spațiu pe disc nelimitat, o garanție de restituire a banilor de 30 de zile și sistemele lor ecologice care conduc din industrie, le fac să fie fără creier!

În general, ne uităm la următoarele 4 aspecte ale unei gazde web pentru a determina calitatea sa generală: Ușor de utilizat, Viteză (la nivel global), Suport și Uptime. GreenGeeks le-a perfecționat pe toate!

Motive pentru alegerea GreenGeeks

Să începem cu ceea ce considerăm cele mai bune caracteristici ale GreenGeeks, cele care le oferă imediat avantajul concurenței. Pentru majoritatea oamenilor care caută o gazdă web decentă, următorul rezumat rapid este suficient pentru a-i convinge că GreenGeeks este cel care trebuie.

 1. Servere în Canada: Acesta este unul dintre motivele principale pentru care majoritatea canadienilor aleg GreenGeeks, de fapt au un centru de date în Canada, ceea ce face ca site-ul dvs. să se încarce rapid și rapid. Deși au servere peste tot în lume dacă simțiți nevoia să mergeți la nivel global.
 2. Suport 24/7: Super util, și asta prin telefon, chat și bilete, alegerea este a ta.
 3. Scalabilitate încorporată: Site-ul dvs. crește brusc mai repede decât se aștepta? Nicio problemă, GreenGeeks îți poate ajusta resursele solicitate pe deplin, menținând totul să funcționeze fără probleme.
 4. Garanție de returnare de 30 de zile: Nu ești fericit din niciun motiv? Nicio problemă, nu ai nimic de pierdut.
 5. Super Verde: Pentru fiecare amperaj pe care îl trag din rețea, investesc de 3 ori mai mult decât sub formă de energie regenerabilă, astfel încât site-ul dvs. va reduce emisiile de carbon! Cat de tare e asta!

Este cu adevărat un dezbracător. În ceea ce privește costurile, au 3 planuri de găzduire, cel mai accesibil plan al acestora începe de la doar USD 2,95 USD / lună (reducere temporară cu 9,95 USD)!

GreenGeeks găzduiește cercetare

Revizuirea: 300% gazduire web ecologică Powered by Energy Renewable.

Intro și scurt istoric al GreenGeeks

Greengeeks a fost început în 2006 de Trey Gardner, un iubitor al naturii și un drumeț, surfer și schios avid. El a vrut să creeze o companie de găzduire web cu o amprentă energetică pozitivă. El a decis că compania sa de găzduire web își va folosi profiturile pentru a achiziționa credite de energie eoliană, restabilind de trei ori energia consumată de Greengeeks. O companie cu o atenție ecologică în zilele și vârsta de astăzi nu este tocmai surprinzătoare, dar, având în vedere faptul că Greengeeks a fost introdus la începutul anilor 2000, este destul de impresionant.

Acestea fiind spuse, accentul principal al lui Greengeeks nu este pus pe sustenabilitate la sacrificiul calității și performanței tehnologiei lor. Aceștia rămân dedicați performanței tehnologice de calitate ca prioritate numărul unu, deși sunt angajați în calitate de partener EPA Green Power. De asemenea, sunt dedicate să ajute utilizatorii lor să găsească succes online, cu îndrumări dedicate și un angajament fără compromisuri. Încă de la început, s-au dezvoltat pentru a găzdui peste 300.000 de site-uri și 35.000 de utilizatori pentru a-și câștiga locul ca unul dintre cei mai importanți furnizori de găzduire cu o răsucire verde.

Prețuri

În linie perfectă cu majoritatea altor companii de găzduire, dar adăugați într-o listă de funcții pe care ar trebui să le plătiți de obicei … gratis cu GreenGeeks.

planuri de găzduire

Pro-uri

Greengeeks își direcționează serviciile de găzduire către proprietarii de web începători și intermediari. Este destul de greu să găsești o recenzie proastă pentru GreenGeeks și cu un motiv întemeiat!

În timp ce produsul lor principal este un plan pentru începători, acestea au, de asemenea, diferite niveluri și planuri odată ce un utilizator devine confortabil. Un plan pentru începători se poate extinde într-un plan personalizat construit pentru a se potrivi nevoilor dvs., cu VPS, WordPress dedicat și opțiuni dedicate serverului. Calitatea serverului dedicat (și alte opțiuni ale acestora) este remarcabil de performantă, susținută de unele dintre procesoarele de top de acolo..

Greengeeks se diferențiază de masele de produse de găzduire pentru începători, oferind un produs foarte scalabil, care poate începe ca începător și să-și lucreze spre hostingul WordPress sau altceva.

Chiar și prin calitatea impresionantă a produsului, ceea ce rămâne impresionant este angajamentul lor de a fi verde. Angajamentul lor de 300% din energie regenerabilă le poziționează peste și dincolo de restul din această categorie – își păstrează locul ca fiind cea mai curată opțiune de găzduire web acolo. Nu numai că își negă propria amprentă de carbon, ci fac și progrese în reducerea amprentei altor companii! În esență, Greengeeks are grijă de alte două companii similare de găzduire web care nu practică sustenabilitatea.

Chiar și pentru persoana care nu-i pasă prea mult de impactul gospodăriei sau de mediu în general, Greengeeks se remarcă în continuare printre alte site-uri canadiene de găzduire web și site-uri de găzduire în general, prin calitatea și serviciile lor..

În calitate de proprietar al site-ului începător, nu doriți să vă faceți griji pentru detalii mici și probleme tehnice care vă pot distruge și distrage de la lucrurile reale, cum ar fi să vă extrageți conținutul. Curba de învățare a lucrurilor precum configurarea setărilor serverului este destul de abruptă, chiar dacă poate părea că nu este la îndemâna pentru începători. Simplificarea acestui tip de lucruri de la Greengeeks face viața mai ușoară pentru toată lumea și face ca site-urile web să creeze o adiere.

Caracteristici

Greengeeks se remarcă în trei domenii principale:

 • Viteză
 • Securitate și fiabilitate
 • Locații din centrul de date

viteză Ofertele Greengeeks nu pot fi exagerate. În 2018, viteza este totul. Cu cât este necesar ca site-ul dvs. să se încarce mai mult, cu atât veți pierde mai mulți vizitatori (așa se află, aproximativ 1/10 din vizitatori veți pierde pentru fiecare secundă, site-ul dvs. încă se încarcă). Perioada de atenție și răbdarea sunt în permanență scăzute, astfel încât să ai un site rapid este de neînlocuit.

Greengeeks oferă câteva funcții cool techy legate direct de securitatea și fiabilitatea site-ului dvs., incluzând scanarea fișierelor în timp real, monitorizarea proactivă a serverului, care poate vedea probleme și poate acționa asupra acestora înainte de apariție, analiza amenințărilor, vF-uri extrem de sigure și izolarea contului de găzduire.

Al lor centre de date se află în 5 locații: Chicago, Montreal, Phoenix, Amsterdam și Toronto. Acest lucru înseamnă că Greengeeks funcționează foarte bine pentru oriunde în Europa, indiferent dacă este Marea Britanie, Franța, Spania sau chiar Germania. Și cu servere și în SUA, te poți aștepta chiar la o performanță decentă și în locuri precum Brazilia.

Și chiar și planul de gazdă partajat de la Greengeeks vine cu o listă de funcții:

 • Lățime de bandă nelimitată
 • Resurse nelimitate pentru server
 • Domenii nelimitate pe un singur cont
 • Cloudfare CDN
 • Instrumente SEO și de marketing accesibile

Acestea oferă chiar un nume de domeniu gratuit atunci când vă creează contul.

Concluzie

Felicitări dacă ați citit până acum, analizele noastre ne spun că majoritatea oamenilor au accesat primul link de înscriere pe pagină :). În prezent, nu puteți greși cu GreenGeeks, cu siguranță dacă căutați să vizați Canada sau SUA.

Rezumat Recenzor Matthew RogersData revizuirii 23.09.2019Articol revizuit GreenGeeksAvalorizare autor 51star1star1star1star1starNumele produsului GreenGeeksPrice
2,95 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author