Pressidium recensie

Pressidium-logo

Algemene beoordeling

Goedkoopste abonnement
$ 21 / maand

Pressidium: een snelle samenvatting voor mensen zonder tijd (vrijwel allemaal)

In een notendop, we houden van Pressidium. Deze site wordt zelfs gehost op Pressidium! Ze bieden uiterst betrouwbare en veilige WordPress-hosting, hebben razendsnelle datacenters over de hele wereld (+ een geïntegreerd CDN op de hogere abonnementen voor maximale snelheden) EN ze zijn goedkoper dan WP Engine.

Hier volgt een kort overzicht van hun beste eigenschappen:

Betaalbaar startersplan: Vergeleken met andere beheerde WP-hosts met vergelijkbare geavanceerde functies, zijn ze de goedkoopste.

Goede hulp: Ze staan ​​24/7/365 voor u klaar, deskundige WordPress-ondersteuning!

Globaal bereik: Ze hebben datacenters over de hele wereld en hebben een razendsnelle geïntegreerde CDN die het super makkelijk maken om wereldwijd te gaan.

Veiligheid: Beheerde automatische updates, bewaking en automatische verwijdering van malware, gratis verwijdering van malware, filtering van slechte bots, gratis SSL-certificaten en meer … het is een zeer indrukwekkende installatie!

60 dagen geld-terug-garantie: Voor het geval … hoe leuk is dat ��

Eerlijk gezegd zijn ze een goed idee in ons boek. Hun goedkoopste plan (het Micro-plan) begint bij slechts $ 21 / mo (WP Engine begint bij $ 35 btw).

Pressidium-onderzoek

Pressidium Hosting Review

Een inleiding tot Pressidium

Pressidium is op 28 februari 2013 opgericht door Andrew Georges, John Andriopoulos, Filip Slavik en Giannis Zachariadis. Ze hebben vier belangrijke datacenterregio’s in Noord-Amerika, Europa, Oceanië en Azië-Pacific. Bovendien hebben ze 22 strategische edge-locaties over de hele wereld.

Ze zijn gespecialiseerd in Managed WordPress Hosting-services op Enterprise Architecture. Het bedrijf is trots op de catering voor een groot klantenbestand, waaronder Fortune 500-bedrijven. Enkele van hun klanten zijn Fujitsu, Transifex, Modern Retail, 6 Yards en Cornell University.

Kevin Ohashi, de oprichter van Review Signal, heeft Pressidium de Top Tier WordPress Hosting Performance Award toegekend. Dit was in 2015 en 2016.

Prijzen

Pressidium biedt 4 soorten Managed WordPress Hosting-abonnementen. Deze heten Personal, Professional, Business en Business Plus:

Het op één na goedkoopste plan heet Personal en kost 42,00 USD per maand als het jaarlijks wordt gefactureerd (het goedkoopste is het Micro-plan, maar we zullen ons concentreren op het Personal-abonnement, omdat het de CDN-configuratie ervan omvat). Als u van maand tot maand wilt betalen, kost dit u USD 49,90 per maand.

Met het genoemde pakket kunt u maximaal 3 WordPress-installaties uitvoeren. Als je één extra WordPress-installatie wilt, moet je daarvoor 14,90 dollar per maand betalen. Multisite-ondersteuning is niet inbegrepen in het pakket.

Bandbreedte is onbeperkt. Dit betekent dat u niet extra in rekening wordt gebracht voor meer dan de normale hoeveelheid verkeer. Volgens Pressidium is het persoonlijke pakket echter ontworpen voor 30.000 unieke bezoeken per maand. Serverbronnen zijn dus slechts beperkt tot ongeveer 30.000 maandelijkse unieke bezoeken.

Een veelgestelde vraag wordt in rekening gebracht voor extra bezoeken. Pressidium antwoordt: “Of uw site nu plotseling stijgt in echte gebruikerssessies of aanvallen ondergaat, wij zorgen ervoor dat deze goed presteert. We brengen niet teveel automatisch in rekening omdat we deze kosten voor u absorberen, maar als u de limieten van uw plan blijft overschrijden, zullen we een upgrade voorstellen. “

U krijgt een gratis Let’s Encrypt-certificaat. Dit betekent dat u de gevoelige informatie die door uw website wordt verwerkt, kunt beveiligen. Dit helpt ook om de positie van zoekmachines te verbeteren. Ter info, Google geeft de voorkeur aan beveiligde websites (HTTPS) boven niet-beveiligde websites (HTTP).

Als uw website wordt gehost bij een ander webhostingbedrijf, krijgt u een gratis migratie van uw website. Zodra u zich aanmeldt, kunt u direct een migratie plannen. Je hoeft alleen maar een supportticket te openen. Het team van Pressidium zal daarna alles doen.

De beveiliging van uw hostingaccount wordt door Pressidium serieus genomen. U krijgt beheerde automatische updates, malwarebewaking en malwareverwijdering. Je hebt een volledig afgesloten omgeving en je kunt genieten van het filteren van slechte bots.

Back-ups worden dagelijks en automatisch gemaakt. U kunt ook uw eigen back-ups maken. Dit helpt u wanneer uw website met ernstig gecompliceerde problemen wordt geconfronteerd. Als deze problemen niet kunnen worden opgelost, kunt u de back-up eenvoudig herstellen (een punt waarop uw website nog functioneerde).

Als het op snelheid aankomt, heeft Pressidium veel te bieden:

  • CDN – Hiermee kunt u websitegegevens als cache opslaan op meerdere geografische locaties. Zo zullen zelfs websitebezoekers ver van uw datacenter razendsnelle laadsnelheden van de pagina ervaren. Ze worden eenvoudig geserveerd met de in de cache opgeslagen gegevens die op een locatie in de buurt zijn opgeslagen.
  • PHP 7 – Dit is een upgrade naar PHP 5.6, waardoor het sneller is dan de genoemde versie. Applicaties werken ook sneller met PHP 7 in vergelijking met PHP 5.6.
  • HA SSD-opslag – Dit betekent Solid State-schijven met hoge beschikbaarheid. Dit type opslagschijven is sneller in vergelijking met traditionele mechanische schijven. Gegevens worden dus sneller geleverd, wat resulteert in hoge laadsnelheden.
  • Dynamische taakverdeling – Dit verwijst naar het verdelen van werklasten over verschillende computerbronnen om overbelasting van een enkele bron te voorkomen, de responstijd te minimaliseren en het gebruik van bronnen te optimaliseren. Met een optimale dynamische load balancing worden de laadsnelheden van uw pagina sneller omdat bronnen niet worden overbelast. Dit komt voornamelijk omdat workloads zijn verdeeld over meerdere servers (of bronnen).
  • Automatische beeldoptimalisatie – Beeld wordt automatisch geoptimaliseerd door het formaat te verkleinen. Het laden van uw afbeeldingen kost dus minder middelen, wat op zijn beurt leidt tot hogere laadsnelheden.

Uw gebruikersdashboard heeft ook een verscheidenheid aan functies. U kunt handmatige en automatische back-ups maken en u kunt het gebruik en de verkeersanalyse controleren. Het dashboard geeft ook de factuur- en factureringsgeschiedenis weer. Hiermee kunt u verschillende plug-ins beheren, allemaal op één platform.

Ten slotte krijgt u een risicovrije geld-terug-garantie van 60 dagen. Het wordt echter niet aangeboden in jaarplannen. Als u niet tevreden bent met hun diensten, kunt u om welke reden dan ook een volledige terugbetaling krijgen.

Ondersteuningsopties

Je krijgt verschillende ondersteuningsopties met Pressidium. Hieronder staan ​​er een paar:

  • Ticket & E-mail ondersteuning
  • Telefonische ondersteuning
  • Kennis basis
  • Cloud Status
  • Toegewijde accountmanager (Business / Business Plus-abonnementen)

Ticket- en e-mailondersteuning zijn 24/7/365 beschikbaar en u krijgt hulp van deskundige DevOps-ingenieurs. De Knowledge Base bevat handleidingen voor het beheer van de producten en diensten van Pressidium. Het bevat ook handleidingen voor het oplossen van eenvoudige problemen. Een toegewijde accountmanager is alleen beschikbaar als u kiest voor de Business- of Business Plus-abonnementen.

De Cloud Status Page bevat updates over het platform en de services van Pressidium. Statusupdates omvatten die van Firewalls, WebApp Firewalls, Load Balancers, Multilayer Caching, WordPress App Servers, Database Clusters, CDN, SFTP, Staging & Snapshots, cloudback-ups, portal en API.

Voordelen

Meerdere snelheidsoptimalisatiefuncties

Pressidium biedt meerdere functies om de snelheid van uw website te optimaliseren. Ze gebruiken solid-state drives (HA SSD) met hoge beschikbaarheid die sneller zijn dan traditionele mechanische schijven. Ze implementeren ook dynamische load balancing om overbelasting van resources te voorkomen en om belasting aan meerdere resources toe te wijzen, wat leidt tot optimale laadsnelheden.

Andere functies voor snelheidsoptimalisatie zijn onder meer adaptieve caching in meerdere lagen, Content Delivery Networks (CDN’s), ondersteuning van PHP 7, automatische beeldoptimalisatie en keuze van datacenterlocaties.

Uitstekende uptime

Pressidium levert websites die uitstekend presteren – deze websites hebben zelden downtime. Sites aangedreven door Pressidium hebben een hogere uptime dan die van het gemiddelde. Ze maken hun belofte van super service aan hun klanten waar door websites te leveren die goed presteren.

Gratis SSL-certificaat

U krijgt gratis Let’s Encrypt SSL-certificaten. Deze worden gebruikt om uw site veiliger te maken en zo de gevoelige informatie op uw site te beschermen. Het helpt ook bij het verbeteren van uw positie in zoekmachines. Google houdt van beveiligde sites boven niet-beveiligde sites.

Beschikbare back-ups

Automatische dagelijkse back-ups worden gemaakt op uw site. Dit helpt uw ​​site te beveiligen in gevallen waarin problemen niet kunnen worden opgelost. U kunt uw site onmiddellijk herstellen met behulp van de back-up – terug naar een tijdstip waarop uw website nog steeds werkt.

60 dagen geld-terug-garantie

Pressidium gelooft niet in leveranciersvergrendelingen. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen. U krijgt een risicovrije geld-terug-garantie van 60 dagen. Als u niet tevreden bent met hun producten en services, kunt u altijd een terugbetaling krijgen.

Conclusie

Doe het gewoon ��

SamenvattingReviewer Matthew RogersReviewdatum 2019-11-24Beoordeeld item PressidiumAuthor Rating 51star1star1star1star1starProductnaam PressidiumPrice
$ 21

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author