Meest populaire CMS per marktaandeel

Of je nu een website wilt bouwen voor een professioneel, schaalbaar bedrijf of een creatieve, ontwerpgerichte blog, er is een CMS voor iedereen. Maar waar begin je in zo’n overvolle industrie??

Hier is onze gids voor de top 10 van meest populaire CMS’s, gebaseerd op marktaandeel.

Houd er rekening mee dat de marktaandeelcijfers zijn verkregen van W3techs en BuiltWith.

Contents

Wat is een Content Management System (CMS)?

Een contentmanagementsysteem (CMS) is software waarmee u inhoud, inclusief tekst en afbeeldingen, kunt beheren, maken en publiceren zonder dat u de code hoeft te kennen. We waarderen CMS’s, want terwijl sommigen van ons zijn geboren om te coderen (Think Bill Gates en Dennis Ritchie) waren de meesten dat niet.

De eenvoud en toegankelijkheid van websites waarvoor geen code nodig is, heeft ze aantrekkelijker gemaakt voor zowel niet-techneuten. Het is dan ook geen verrassing dat van de meer dan 1,7 miljard websites online bijna de helft een CMS gebruikt.

Wat is marktaandeel?

Het marktaandeel laat zien hoeveel mensen elk product of dienst gebruiken boven zijn concurrenten. Een gevarieerd marktaandeel is goed omdat het meer concurrentie voor consumenten betekent.

Zijn er verschillende CMS-categorieën?

Elk CMS heeft zijn eigen voordelen, functies en eigenaardigheden, maar ze kunnen over het algemeen worden onderverdeeld in twee typen: aanpasbare, gratis, open-source software zoals WordPress en Drupal en meer gestroomlijnde, betaalde SaaS-opties, zoals Squarespace en Wix.

Open source software

Open-source software geeft gebruikers volledige controle over hun website en stelt u in staat om de code naar wens aan te passen, aan te passen of uit te breiden.

Behalve dat het gratis te gebruiken en te downloaden is, aldus McKinsey&Bedrijf, open source spreekt bedrijven aan omdat het meer collaboratieve, innovatieve en gespecialiseerde oplossingen bevordert.

Open-source stelt bedrijven in staat hun netwerk open te stellen voor een gemeenschap van mensen die samenwerken, waaronder klanten, software-ingenieurs en leveranciers.

Open-sourceoplossingen zijn over het algemeen niet geschikt voor nieuwkomers, omdat u hiervoor een aangepast domein moet kopen, uw website zelf moet hosten, doorlopend onderhoud moet bijhouden en u geen klantenondersteuning krijgt.

Dat gezegd hebbende, als je denkt dat deze methode het beste bij je past, zijn er altijd online handleidingen en tutorials om je te helpen.

Software-as-a-Service (SaaS)

Software-as-a-Service (SaaS) -oplossingen bieden vooraf gebouwde websitesjablonen en slepen-en-neerzetten-elementen om webpagina’s te maken.

Gebruikers betalen een maandelijks abonnementsgeld om altijd en overal toegang te krijgen tot hun site en elk apparaat met internetverbinding te gebruiken.

Volgens McKinsey&Bedrijf, meer bedrijven nemen snel SaaS-platforms over omdat het hen vrijstelt van de verantwoordelijkheid voor het nemen van beveiligingsmaatregelen en het uitvoeren van applicaties van derden.

SaaS is ook een goedkopere optie en helpt bedrijven de operationele kosten te verlagen door een extern ondersteuningsteam te bieden, de samenwerking over de hele wereld te verbeteren en gemakkelijke toegang tot gegevens te bieden.

10 populairste CMS vanaf 2020

1. WordPress

 • CMS-marktaandeel: 61,8%
 • Totaal websites: 27.000.000+
 • Live websites (Canada): 226.000+
 • Percentage sites in de top 1m: 34,7%
 • Populaire sites: The Walt Disney Company, Sony Music, The Official Star Wars Blog, Tech Crunch, BBC America

Innovatie maakt onderscheid tussen een leider en een volgeling. Steve Jobs, medeoprichter van Apple

Tenzij u nieuw bent op internet, heeft u waarschijnlijk al van WordPress gehoord.

WordPress is een gratis, open-source software en is verreweg het populairst onder CMS-gebruikers met maar liefst 61,8% van het marktaandeel.

WordPress wordt geleverd met een mooie selectie van standaardfuncties en u kunt bijna elke functie inschakelen via de duizenden aangepaste thema’s, widgets en plug-ins.

Welke bedrijven WordPress moeten gebruiken?

WordPress is een geweldige keuze voor bedrijven en grote organisaties.

Waarom zou ik WordPress gebruiken??

WordPress biedt u de mogelijkheid om aangepaste gebruikersrollen te maken die ervoor zorgen dat de site voor iedereen gemakkelijk is, een belangrijke factor voor grote organisaties die over het algemeen veel verschillende teams en partners toegang hebben tot de site. Het zorgt er ook voor dat de inhoud geschikt is voor een breed en gevarieerd publiek.

Toen Network Rail een website-upgrade nodig had, zochten ze naar WordPress voor een oplossing. Ze hadden hun website nodig om een ​​breed klantenbestand in het VK aan te trekken, maar ook voor hun werknemers en zakenpartners. Dit betekende dat gebruiksvriendelijkheid centraal stond.

Oplossing van WordPress

Network Rail schetste hun klantpersonages en maakte op basis hiervan een aangepaste sjabloon. Ze hebben ook verschillende plug-ins en widgets ontwikkeld, waaronder:

 • Een aangepaste plug-in voor career loader om nieuwe vacatures binnen te halen
 • Een feed loader plug-in om artikelen van Network Rails-partners te verzamelen en te publiceren
 • Aangepaste SiteOrigin-widgets waarmee editors eenvoudig specifieke stijlinhoud aan berichten kunnen toevoegen

Resultaat

Het nieuwe thema van Network Rails maakte de site gebruiksvriendelijker voor zowel klanten als interne teams. Het heeft het ook responsiever gemaakt op alle mobiele apparaten.

Overzicht

WordPress is verreweg het meest populaire CMS, en terecht. Het is gratis, open source en u kunt aangepaste gebruikersrollen, widgets en plug-ins maken om ervoor te zorgen dat de site gemakkelijk te gebruiken is voor zowel werknemers als websitebezoekers.

Houd er rekening mee dat we verwijzen naar WordPress.org en niet naar WordPress.com, hoewel beide ideaal zijn voor het hosten van high-traffic websites.

2. Joomla!

 • CMS-marktaandeel: 4,7%
 • Totaal aantal live websites: 1.600.000+
 • Live websites (Canada): 17.000+
 • Percentage websites in de top 1m: 1,71%
 • Sites die Joomla gebruiken: Peugeot, Ikea, Lipton Tea

Joomla heeft 4,7% van het marktaandeel en is daarmee het op één na populairste onder CMS-gebruikers. Het is een gratis, open-sourceoplossing met merken als Ebay en Peugeot

Welke bedrijven moeten Joomla gebruiken?

Joomla is geschikt voor elk type bedrijf

Waarom zou ik Joomla gebruiken?

We kunnen de mogelijkheden van Joomla zien wanneer ze een kaasfabriek in Frossasco genaamd Caseificio Pezzana heten om hun oude en vermoeide website bij te werken in overeenstemming met hun branding.

Ze wilden dat hun website bezoekers een betere klantervaring zou bieden en de branding van het nieuwe bedrijf zou weerspiegelen; Ze wilden een site die net zo visueel smaakte als hun eten.

Joomla heeft het CMS-systeem bijgewerkt, hun SEO-strategie, bruikbaarheid en reactievermogen verbeterd.

Daarnaast heeft het bureau animaties en afbeeldingen gemaakt en de website geoptimaliseerd voor de beste resultaten. Deze omvatten:

 • Meertalige functies (Italiaans, Engels, Duits).
 • Reagerend ontwerp
 • Nieuwe aangepaste sjabloon

Deze moesten allemaal zorgen voor een meer consistent en concurrerend visueel merk op meerdere platforms.

Resultaat

De Caseificio Pezzana-website verhoogde zijn organische webrangschikking en verbeterde beveiligingsaspecten. Het weerspiegelt en versterkt nu ook het merk Caseificio Pezzana en kan agressiever concurreren met concurrenten.

Vaardigheidsniveau: het is niet eenvoudig

Joomla is een beetje uitdagender dan de CMS-leider WordPress en omdat het open source is, is er geen klantenondersteuning. Het Joomla-team heeft echter vriendelijk een gedetailleerde Joomla-documentatie voor gebruikers gemaakt. Als alternatief, als u met mensen wilt communiceren, kunt u de Joomla! Gebruikersforum.

Snel overzicht

Joomla! is een responsief, schaalbaar CMS dat eenvoudig te updaten is. Het is geschikt voor de meeste bedrijfstypen, maar beginners moeten duidelijk blijven, tenzij u op zoek bent naar een uitdaging.

3. Shopify (1+ miljoen live websites)

 • Marktaandeel: 3,2%
 • Totaal aantal live websites: 1.053.000+
 • Live websites (Canada): 25.000+
 • Percentage websites in de top 1m: 2,94%
 • Sites die Shopify gebruiken: Budweiser, Bulletproof, Penguin Books

Als u op zoek bent naar uw eigen eCommerce-websitebedrijf, dan is Shopify het populairste op e-commerce gerichte platform met 3,2% van de taart.

Het in Canada geboren bedrijf Shopify is een SaaS-abonnementsmodel waarmee gebruikers eenvoudig een website kunnen maken en producten kunnen toevoegen, verzenden en beheren.

Welke bedrijven Shopify moeten gebruiken?

Shopify is alleen voor e-commerce winkels.

Waarom zou ik Shopify gebruiken??

Shopify helpt merken om op te schalen, voorraad te beheren en biedt een goed ondersteuningsteam.

Karolyn Fox, bedenker van Military Hippie, een dameskledingmerk met zes cijfers, begon haar bedrijf haar bestellingen thuis uit te voeren totdat ze de vraag niet langer kon bijhouden. Om haar te helpen aan de vraag te voldoen, haar voorraad op te schalen en te beheren, heeft Karolyn een Shopify Plus-account aangemaakt

Shopify stelt het team van Karolyn in staat om bij te houden hoe vergelijkbare producten in het verleden zijn verkocht, de waarschijnlijke toekomstige vraag te voorspellen en een aanzienlijke hoeveelheid voorraad vast te houden voordat een marketingblitz wordt gelanceerd.

Het bedrijf gebruikt ook SKULabs, een multi-channel voorraad- en magazijnbeheersysteem om zijn nieuwe 4.000 vierkante meter grote magazijn te optimaliseren.

Karolyn profiteert ook van het gebruik van een Shopify-modekoper die de hele wereld afzoekt naar items die snel kunnen worden getest op Instagram en te koop worden aangeboden.

De resultaten

Karolyn schrijft de volgende resultaten toe aan zowel haar vermogen om haar merk snel aan te passen als aan de tools en het team van Shopify Plus:

 • De conversieratio steeg met 32% op jaarbasis
 • Het percentage terugkerende klanten steeg met 99% op jaarbasis naar 21,7%
 • De gemiddelde bestelwaarde (AOV) is met 3% gestegen en bedraagt ​​$ 79
 • De omzet is in 2018 met 97% gestegen en ligt op schema om $ 10 miljoen te halen

Vaardigheidsniveau: Stuk C-C-Commerce

Shopify richt zich op het zijn van een eenvoudig te gebruiken site, maar als u een vraag heeft, hebben ze 24/7 een ondersteuningsteam voor u klaar.

Overzicht

Shopify is een eenvoudig te gebruiken e-commerceplatform met veel verkoopgerichte functies en een goed ondersteuningsnetwerk voor zijn gebruikers.

4. Drupal

 • CMS-marktaandeel: 3,0%
 • Totaal aantal live websites: 555.000+
 • Live websites (Canada): 14.000+
 • Percentage websites in de top 1m: 2,83%
 • Sites die Drupal gebruiken: Tesla, Entertainment Weekly, Harvard University

Drupal is een andere gratis open source-software, maar in tegenstelling tot WordPress en Joomla, richt Drupal zich op het aansturen van complexe sociale publicatiegemeenschapssites die zwaar zijn en grote databases bevatten.

Welke bedrijven moeten Drupal gebruiken?

Drupal is een goede optie voor elk type bedrijf, maar houd er rekening mee dat sommige bedrijven mogelijk extra Drupal-platforms en -extensies nodig hebben. Vooral e-commerce sites kunnen gebruik maken van Drupal Commerce of Ubercart.

Waarom zou ik Drupal moeten gebruiken?

Drupal speelde een cruciale rol in de verschuiving van The Economist van een wekelijks gedrukt tijdschrift naar een dagelijks publicatieplatform.

Het team had een online tool nodig waar ze altijd en overal toegang toe hadden om elke ochtend vijf nieuwsberichten te publiceren in Amerika, Europa en Azië.

Met Drupal kon het redactieteam een ​​workflow voor het maken en publiceren van inhoud ontwerpen. De interface voor het schrijven van inhoud is aangepast om de mogelijkheid van fouten in de opmaak te elimineren en de auteurs in staat te stellen zich op de inhoud te concentreren.

Er is ook een dashboard gemaakt waarmee redacteuren dagelijks problemen kunnen maken en publiceren; het biedt visuele indicatoren van de goedkeuringsstatus, afteltimers per regio en links om bewerkingen door te voeren.

Vaardigheidsniveau: het is niet eenvoudig

Drupal is niet voor beginners. Het maken van ontwerpwijzigingen en zelfs het bijwerken van extensies kan hierbij moeilijk zijn.

Overzicht

Drupal is een gratis, open source software voor complexe sociale community-sites.

Drupal biedt bruikbaarheid, maatwerk, schaalbaarheid, content authoring en beveiligingsfuncties, maar heeft mogelijk de hulp van een ontwikkelaar nodig om te navigeren.

5. Squarespace

 • Marktaandeel: 2,7%
 • Totaal aantal live websites: 1.900.000+
 • Live websites (Canada): 66.000+
 • Percentage websites in de top 1m: 1,09%
 • Sites die Squarespace gebruiken: Lumio, Egg Shop, Big Human

Squarespace is een SaaS, alles-in-één platform voor het bouwen van websites. Ze zijn een designgericht merk met als doel mensen in staat te stellen hun verhaal te delen.

Welk bedrijfstype moet Squarespace gebruiken?

Elk bedrijfstype kan Squarespace gebruiken. maar de focus op design maakt het meer geschikt voor creatieve merken, zoals fotografen.

Waarom zou ik Squarespace gebruiken? ?

Idris Elba is een fervent promotor van Squarespace en werkte dit jaar zelfs met hen samen aan een campagne. Op de vraag waarom hij ervoor koos om samen te werken met Squarespace, zei hij dat hij graag tools gebruikt om zijn gedachten, creativiteit en zaken te verbreden.

Voor Elba draait alles om gebruikerservaring. Hij wilde dat mensen zijn site zouden bezoeken en precies zouden zien wat hij aanbiedt, en dat deze op een heel eenvoudige manier kunnen worden opgehaald.

Hij wil dat zijn site zowel informatief als oogstrelend is. Elba vervolgt: ‘Ik heb voor Squarespace gekozen omdat ik wil dat mensen 2hrset.com bezoeken en tegen hun vrienden zeggen:’ Ze lijken erg professioneel. Je moet ze eens bekijken. ” ‘

Vaardigheidsniveau: je hebt dit

Squarespace is een relatief eenvoudig platform om aan te wennen, maar als je het niet zeker weet, kun je enkele video-tutorials bekijken om je op weg te helpen.

In vergelijking met WordPress biedt het echter niet veel flexibiliteit of maatwerk, dus u moet een ontwikkelaar inhuren als u wijzigingen wilt aanbrengen buiten de thema’s van de thema’s.

Overzicht

Squarespace is een op design gericht merk dat bekend staat om zijn strakke, moderne sjablonen. Ze willen een indrukwekkende, stijlvolle en eenvoudig te beheren online aanwezigheid creëren en zijn bijzonder geschikt voor creatieve industrieën.

6. Wix

 • CMS-marktaandeel: 2,3%
 • Live websites (wereldwijd): 3.800.000+
 • Live websites (Canada): 705
 • Percentage websites in de top 1m: 0,75%
 • Sites die Wix gebruiken: Conqr, Copper Bay Candles, Tea Story

Wix is ​​een ander ontwerpgestuurd SaaS-platform dat zowel gratis als premium abonnementen biedt.

Wix is ​​van mening dat iedereen een prachtige website moet kunnen maken en de laatste jaren enorm in populariteit is gestegen, met namen van beroemdheden zoals Adam Grant en Karlie Kloss.

Welk bedrijfstype moet Wix gebruiken?

Gebaseerd op onze eigen handen op testen en beoordelen, is Wix een geweldige starter voor kleine bedrijven.

Waarom zou ik Wix gebruiken??

Mensen gaan voor het gemak naar Wix. Jan Avellana, een schrijver en Wix-gebruiker, beschrijft Wix als leuk en gebruiksvriendelijk omdat het allemaal ‘over design en geen code’ gaat. Ze voert haar merk naadloos uit op haar website, blog en ander materiaal, met de nadruk op manieren om werk te creëren dat opvalt.

Wix-gebruikers vinden het leuk omdat ze zich kunnen concentreren op communicatie zonder zich zorgen te hoeven maken over de technische kant van de zaak.

Vaardigheidsniveau: het is voor iedereen

Wix is ​​gebruiksvriendelijk, eenvoudig te bedienen en heeft een functie die automatisch een eerste concept voor je samenstelt als je nieuw bent in de wereld van design.

Overzicht

Wix is ​​een ontwerpgericht, beginnersvriendelijk platform met meer dan 500 designer-sjablonen, een website-editor voor slepen en neerzetten, geoptimaliseerde mobiele weergave en een breed scala aan SEO-functies die gemakkelijk te gebruiken zijn.

7. Blogger

 • Marktaandeel: 1,5%
 • Totaal aantal live websites: 388.000+
 • Live websites (Canada): 2300+
 • Percentage websites in de top 1m: 1,06%
 • Sites die Blogger: Mommy’s Kitchen, Leiderschapsblog gebruiken

Blogger is het blogplatform van Google. Het is een gratis, eenvoudige open source-software die zich richt op toegankelijkheid en gebruiksgemak voor nieuwe of informele schrijvers.

Blogger heeft een slechte reputatie gekregen. door de jaren heen vanwege het gebrek aan groei en aanpassing. Interessant genoeg is Twitter gemaakt door Evan Williams nadat hij gefrustreerd raakte over Blogger.

Het heeft echter zijn voordelen en zijn eenvoud is vertederend.

Welke bedrijven Blogger moeten gebruiken?

Blogger is niet bedoeld voor bedrijven – het is bedoeld voor informele schrijvers die mogelijk betaald willen krijgen voor hun werk.

Waarom zou ik Blogger gebruiken??

Oké, laten we hier echt zijn. Blogger is de definitie van basis. Maar ik denk dat de eenvoud verfrissend is en dat veel schrijvers terugkeren naar hun Blogger-roots vanwege de eenvoudige, minimalistische structuur.

Je hoeft je nergens voor aan te melden als je eenmaal een Google-account hebt, je gaat gewoon naar Blogger en logt daarmee in.

Met Blogger kun je één blog of veel blogs uitvoeren op een minimalistische interface. Het is ook SEO-vriendelijk en werkt eigenlijk vrij soepel.

Vaardigheidsniveau: Mamvriendelijk

Blogger is het gemakkelijkst te gebruiken CMS in deze lijst. Dus als het iets eenvoudigs en informeels is, probeer het dan eens.

Overzicht

Blogger is mooi in zijn eenvoud en is toegankelijk en gratis gebleven, maar is niet geschikt voor bedrijven.

8. Magento

 • Marktaandeel: 1,5%
 • Live websites (wereldwijd): 265.000+
 • Live websites (VS): 84.000+
 • Percentage websites in de top 1m: 1,32%
 • Sites die Magento gebruiken: Signature Hardware, Vizio, Smart Home

Magento is een gratis en flexibel, open-source e-commerceplatform, maar ze bieden ook andere oplossingen, afhankelijk van de grootte van uw bedrijf, waaronder SaaS.

Welke bedrijven Magento moeten gebruiken?

Magento is uitsluitend gericht op e-commerce en kan grotere en enterprise-level bedrijven aan.

Waarom zou ik Magento gebruiken??

Magento is populair vanwege het ontwerp en de bruikbaarheid.

Lladró, een wereldwijd porseleinbedrijf dat gespecialiseerd is in handgemaakte beeldjes wendde zich tot Magento toen ze hun bedrijf wereldwijd wilden uitbreiden en hun producten sneller wilden kunnen verzenden.

Lladró had een platform nodig dat was gericht op het leveren van uitzonderlijke, online en mobiele klantervaringen.

Hun nieuwe website heeft nu veel nieuwe functies, waaronder verbeterde galerij- en productpagina’s en een betere afrekenstroom, die de klantervaring hebben verbeterd.

Het marketingteam van Lladró besteedt nu minder tijd aan het beheren van de website en hun routinewerk is nu geautomatiseerd en neemt minder tijd in beslag.

lladro

Vaardigheidsniveau: niet-codeerders hoeven niet te worden toegepast

Het is geen rocket science, maar er is geen installatieoptie met één klik voor Magento, dus het kan moeilijk zijn om online in te stellen.

Overzicht

Magento verkoopt zichzelf heel goed en is aantrekkelijk voor iedereen die een e-commercebedrijf wil starten. Ze zijn een solide platform met functies zoals orderbeheer en business intelligence. Dit is een moeilijk platform om online in te stellen, maar als je dat eenmaal doet, is er een goed ondersteuningsteam beschikbaar.

9. Bitrix (Bitrix24)

 • Marktaandeel: 1,4%
 • Totaal live websites (wereldwijd): 210.000+
 • Live websites (Canada): 77
 • Percentage websites in de top 1m: 0,95%
 • Sites die Bitrix gebruiken: Promt, Goodhouse.ru, New.far.ru

Oké, dus we zijn bijna onderaan, maar dit is een spannende, dus houd het in de gaten. Bitrix24 is een volledige SaaS-samenwerkingstool die een compleet pakket van tools voor samenwerking, communicatie en beheer voor uw bedrijf biedt.

Bitrix24 beweert dat “het vrijwel alles doet behalve uw bedrijf voor u runnen” en ik moet toegeven dat het niet ver weg is.

Welke bedrijven moeten Bitrix24 gebruiken?

Bitrix24 is geschikt voor meer gevestigde bedrijven van klein tot zakelijk niveau.

Waarom zou ik Bitrix24 gebruiken?

Bitrix24 heeft geholpen om industrieën zonder technologie – zoals constructie – die complexe en lange projecten hebben, te automatiseren en transparanter te maken.

Bedrijf RNR gebruikte Bitrix24 omdat het zijn team in staat stelde alle taken te programmeren die moesten worden voltooid. Er waren 1.800. De uitvoerder en de verantwoordelijke kregen elke taak toegewezen en combineerden ze vervolgens tot een algoritme.

Er zijn nu deadlines ingesteld voor elke taak met filters om achterstallige taken bij te houden, en het proces kan nu rechtstreeks worden beheerd in het systeem. Het betalingsproces is ook vereenvoudigd.

Vaardigheidsniveau: laat het over aan de techneuten

Bitrix24 is een zeer uitgebreide samenwerkingssoftware met een steile leercurve.

Snel overzicht

Bitrix24 is ideaal om meer gevestigde bedrijven te helpen geautomatiseerd en transparanter te worden.

10. Prestashop

 • Marktaandeel: 1,2%
 • Totaal aantal live websites: 239.000+
 • Live websites (Canada): 950
 • Percentage websites in de top 1m: 0,24%
 • Sites die Prestashop gebruiken: Cooltra, Charuca, Nos Courses Bio

Als je zover bent gekomen, ben je er bijna. Het 10e meest populaire CMS is Prestashop. Net als Magento is Prestashop een betrouwbare, gratis, open source eCommerce-oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven.

Welk bedrijfstype moet Prestashop gebruiken?

Prestashop is het meest geschikt voor kleine tot middelgrote e-commercebedrijven

Waarom Prestashop gebruiken?

Prestashop-functies zijn enigszins beperkt in vergelijking met Magento. Bedrijven kunnen de basis uitvoeren, waaronder bedrijven in staat stellen om snel en gemakkelijk een pagina te maken.

Ze kunnen u ook helpen uw verkoop per persoon te verhogen door u in staat te stellen pakketten met producten te maken. U kunt uw bestelling ook aanpassen door klanten afbeeldingen van hun favoriete stijlproduct te laten uploaden.

Vanuit configuratieperspectief kunnen bedrijven klanten verschillende betalingsmethoden, winkelmethoden aanbieden en geografische leveringszones runnen en vervoerders toepassen.

Prestashop Ready is een gehoste, kant-en-klare versie waar je voor € 24,00 p / m een ​​blog kunt maken, nieuwsbrieven kunt aanpassen en automatiseren..

Vaardigheidsniveau: je zou het kunnen, maar meer ondersteuning zou leuk zijn

Prestashop is gebruiksvriendelijker dan Magento, maar er wordt beperkte ondersteuning geboden. Als je iemand nodig hebt om je rug te hebben, dan is Magento een betere optie.

Overzicht

Prestashop heeft beperkte functies en heeft geen ondersteuning, maar is goedkoper in gebruik dan Magento.

Conclusie

WordPress is nog steeds de algemene kampioen van CMS-platforms. Het is vooral geweldig voor grote bedrijven en bedrijven, omdat het u in staat stelt om aangepaste gebruikersrollen voor werknemers te creëren en onder meer te kiezen uit de duizenden plug-ins en widgets.

Als je een beginner bent en iets wilt met minimale moeite, dan zijn Wix en Squarespace beide goede opties.

Het Canadese Shopify is de huidige CMS-koning van e-commerce met tal van verkoopgerichte functies. Prestashop is een goede tweede.

En last but not least, mijn persoonlijke favoriet: Bitrix24; een alles-in-één tool voor samenwerking, communicatie en beheer, perfect voor bedrijven die behoefte hebben aan wat meer automatisering en transparantie rondom hun werk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author