JustHost Review (2020) – De moeite waard om mee te zingen?

JustHost-beoordeling

Chris Phillips startte JustHost.com in 2002 in Glendale, Californië. Snel vooruit naar 2012 en het werd overgenomen door EIG.

Dat geeft ons een idee van de resultaten die we kunnen verwachten op basis van de beoordeling van veel andere EIG-merken tot nu toe (iPage en HostGator).

Om ze een eerlijke kans te geven, hebben we in juni 2015 een WordPress-website opgezet met het JustHost ‘Shared’ -plan. Sindsdien hebben we hun uptime en snelheid nauwlettend in de gaten gehouden in afwachting van het verstrekken van deze eerlijke, onpartijdige beoordeling.

Dit zijn de resultaten tot nu toe:

Voordelen van het gebruik van Justhost-hosting

Als je een van onze andere hostingrecensies hebt gelezen, merk je misschien dat hier iets ontbreekt (zoals de ‘Big 3’, inclusief beschikbaarheid, snelheid en service).

Daar is een reden voor …

Voordat we daar echter op ingaan, laten we ons concentreren op de positieve punten.

1. Instant Server-inrichting

Sommige hosts vereisen een langdurig aanmeldingsproces voor de meeste nieuwe accounts, wat betekent dat u (ja, zelfs de internationale) mogelijk aan de telefoon moet springen om te verifiëren wie u bent.

Dat betekent dat je een LANGZAAM proces kunt verwachten (om nog maar te zwijgen van frustrerend en ook licht irriterend). Of af en toe een onbelangrijk telefoontje.

Het goede nieuws is dat JustHost instant server-provisioning biedt als je wilt gaan met hun premium, VPS of dedicated services.

2. 30 dagen geld-terug-garantie en add-ons

JustHost biedt een standaard 30 dagen geld-terug-garantie als u niet tevreden bent met uw eerste ervaring. Dat is ongeveer (zie wat we daar hebben gedaan?) Branchegemiddelde voor degenen onder u die thuis bijhouden.

Het is belangrijk op te merken dat de terugbetaling alleen van toepassing is op de hostingservice.

Het is niet van toepassing op andere producten, zoals domeinen. Aangezien gratis domeinen zijn inbegrepen, trekt JustHost een niet-restitueerbare domeinvergoeding van $ 15,99 in op uw terugbetaling om hun kosten te dekken.

Vervolgens kunt u de door u gekozen domeinnaam overzetten naar een andere webhost. Houd er rekening mee dat u nieuw geregistreerde domeinen niet binnen 60 dagen na activering naar een andere host kunt overzetten.
justhost-functies
JustHost kan eenvoudig worden geïntegreerd met populaire platforms zoals Google Apps, naast meer dan 100 andere open source-applicaties.

Ze zullen ook gratis Google- en Bing-advertentietegoed toevoegen, wat een handige kleine bonus is als u klaar bent om online verkopen te genereren.

3. Gratis domeinnaam

Nieuwe accountaanmeldingen krijgen ook een gratis domeinnaam (ongeacht het hostingplan dat u kiest).

Hoera!

4. Gratis scriptbibliotheek

Bij elk JustHost-account krijgt u gratis een volledige scriptbibliotheek.

SimpleScripts kan automatisch alle scripts installeren die u het recht op uw site geeft. Beschikbare scripts zijn onder meer WordPress, osCommerce, phpBB en Joomla.

Op die manier kunt u de scripts installeren die u nodig hebt zonder een codeergenie te hoeven zijn.

5. Goede beveiliging

Bij het kiezen van een webhost moet beveiliging een van uw topprioriteiten zijn.

Gelukkig biedt JustHost tal van verschillende vormen van sitebeveiliging. Ze gebruiken Secure Sockets Layer (SSL), secure shell (SSH), solid-state drive (SSD) en meer.

Ze bieden ook SiteLock, waaronder:

 • Dagelijks 360 graden scannen op kwetsbaarheden
 • Dashboardrapporten
 • Waarschuwingen & E-mail notificaties
 • Een dynamisch verifieerbare beveiligingsbadge
 • Beveiligingsonderhoud
 • 360 graden scannen (defacement, drive-by downloads, database kwetsbaarheden en applicatie kwetsbaarheden)

Je ontvangt ook onmiddellijke waarschuwingen en rapporten op je e-mailadres en dashboard als er een bedreiging wordt gedetecteerd. Op die manier kunt u actie ondernemen tegen schadelijke inhoud voordat uw site op de zwarte lijst komt te staan.

JustHost beweert dat u contact kunt opnemen met hun team om schadelijke bestanden op te schonen als u niet weet hoe u ze zelf moet verwijderen.

6. Verbeterde laadtijden van pagina’s

Een eerdere beoordeling van 24 maanden van de laadtijden van hun pagina’s heeft eindelijk bovengemiddelde prestaties laten zien.

JustHost is binnen 731ms gekomen, wat redelijk goed is gezien de industriestandaarden.

Als ze de goede prestaties blijven leveren, is dat goed nieuws, want snelheid (of gebrek daaraan) is een van de belangrijkste redenen waarom mensen uw site verlaten (zonder klant of klant te worden). Bezoekers stuiteren, paginaweergaven dalen, conversies nemen een hit en de klanttevredenheid over de hele linie neemt af.

Gemiddelde laadtijd laatste 12 maanden:

JustHost laatste 12 maanden gedetailleerde statistiekenJustHost gemiddelde snelheid 2019-2020 | Zie statistieken

Nadelen van het gebruik van Justhost Hosting

De belangrijkste kenmerken die een hostingprovider levert zijn:

 1. Uptime: De gemiddelde tijd dat uw website online en beschikbaar is (niet ‘down’, waar bezoekers er geen toegang toe hebben vanwege serverfouten of problemen)
 2. Snelheid: Hoe snel (of langzaam) uw pagina’s alle inhoud, afbeeldingen en meer laden. Over het algemeen geldt: hoe langzamer de website, hoe lager de conversies.
 3. Klantenservice: Goede service moet er alles aan doen om u te helpen erachter te komen hoe u uw site optimaal kunt laten werken en veelvoorkomende problemen oplost wanneer ze opduiken. Dat geldt vooral als je niet de meest technische persoon ter wereld bent.

En als je het PROS-gedeelte leest (gotcha – skimmers!), Zul je merken dat twee van de drie functies nog niet zijn verschenen.

Dat is … geen goed teken. Kijk eens:

1. Slechte klantenondersteuning

Over het algemeen was onze ervaring met hun klantenondersteuning redelijk goed. JustHost-ondersteuning werd binnen 3 minuten verbonden en onze vraag werd relatief snel beantwoord.

Bij een antecedentenonderzoek kwamen echter gemengde beoordelingen van andere klanten naar voren..

JustHost-ondersteuning

Het lijkt erop dat de kwaliteit van de klantenservice van JustHost in 2015 mogelijk slechter is geworden.

Kijk maar naar de uitwisseling die Twitter-gebruiker @_MichaelTanner in maart 2015 met JustHost had:

JustHost twittert 1

Het lijkt erop dat JustHost op Twitter dezelfde aanpak heeft gebruikt als in hun livechatdienst. Het bedrijf stuurde Michael een link in hun reactie die niet nuttig leek.

En hij is niet de enige klant die naar Twitter gaat om te klagen.

In januari 2016 zei Twitter-gebruiker @natecyph dat hoewel hij al lang bij JustHost werkt, hun klantenservice onaanvaardbaar is.

JustHost Twitter 2

Het bedrijf antwoordde hem, maar het lijkt erop dat ze misschien te laat waren.

Een ander webhostingbedrijf genaamd “Cut All The Shit” reageerde ook en moedigde hem aan om zijn site naar hun servers te migreren.

JustHost Twitter 3

De uitwisseling laat zien hoeveel gebruikers van webhosts hoogwaardige klantenservice waarderen.

Als toegang tot een effectieve, 24/7 klantenondersteuning belangrijk voor je is, wil je misschien twee keer nadenken over het committeren aan JustHost.

2. Ondergemiddelde uptime van 99,88%

In de afgelopen 24 maanden bedroeg de uptime van JustHost gemiddeld 99,88%, wat lager is dan de industriestandaard van 99,93%.

Het is jammer, want JustHost heeft de afgelopen 12 maanden behoorlijke resultaten laten zien en zelfs de uptime 100% in opeenvolgende 4 maanden (december 2018-maart 2019) behouden. Het was echter niet genoeg om hun gemiddelde uptime tijdens onze testperiode te verhogen.

Gemiddelde uptime van de afgelopen 12 maanden:

 • Gemiddelde uptime van januari 2020: 99,46%
 • Gemiddelde uptime van december 2019: 99,87%
 • Gemiddelde uptime van november 2019: 99,99%
 • Gemiddelde uptime van oktober 2019: 98,20%
 • Gemiddelde uptime van september 2019: 99,99%
 • Gemiddelde uptime van augustus 2019: 99,97%
 • Gemiddelde uptime van juli 2019: 99,98%
 • Gemiddelde uptime van juni 2019: 99,99%
 • Gemiddelde uptime van mei 2019: 99,99%
 • Gemiddelde uptime van april 2019: 99,98%
 • Gemiddelde uptime van maart 2019: 100%
 • Gemiddelde uptime van februari 2019: 100%

JustHost laatste 24 maanden statistiekenJustHost gemiddelde uptime | Zie statistieken

3. ALLEEN goedkoopste prijs met 3 jaar, vooruitbetaling

JustHost lijkt op het eerste gezicht goedkoop, met een vermeld maandelijks tarief van $ 3,95.

Houd er rekening mee dat u drie jaar lang vooraf moet betalen als u dat geweldige tarief wilt vastleggen. Anders kost een kortere termijn (zoals 12 maanden) u in plaats daarvan $ 5,95 per maand (opnieuw – vooraf betaald).

Tot overmaat van ramp zullen uw prijsopties weer stijgen zodra dit ‘promotionele’ tarief afloopt wanneer uw plan afloopt.

Indien aangepast voor de effectieve prijs, zet het JustHost in de richting van concurrentie met enkele van de beste hosts die we hebben beoordeeld. (Weet je, degenen met een veel betere snelheid en ondersteuning.)

4. Wekelijkse back-ups zijn niet gegarandeerd

JustHost biedt wekelijkse back-ups.

Hoewel dat aanbod niet geweldig is (sommige andere hosts bieden dagelijkse of nachtelijke in vergelijking), is het goed (op het eerste gezicht). Het is handig en fijn om te weten dat er in ieder geval wekelijks een exemplaar in noodsituaties moet liggen.

Maar…

JustHost kan de wekelijkse back-ups die ze aanbieden niet garanderen. Ze bieden er technisch een, maar ondersteunen of staan ​​er niet achter.

Um … wat?

Het is duidelijk dat u de veiligheid en toekomst van uw website niet echt kunt baseren op die minder dan inspirerende claim.

Misschien wil je een plan B vinden voor het geval dat.

5. De hoeveelheid upselling (s) was te hoog

Elk bedrijf moet vrij zijn om te proberen inkomsten te genereren, naar eigen inzicht.

Helaas is het aantal upsells waarmee je wordt bestookt bij het aanmelden voor JustHost nogal frustrerend.

Veel anderen hebben al geklaagd over deze praktijk, maar helaas heeft het de constante stroom van upsells niet gestopt.

JustHost-prijzen, hostingplannen & Snelle feiten

Hier is een kort overzicht van de hostingplannen die ze aanbieden:

 • Basisplan: Dit abonnement kost $ 3,95 per maand en ondersteunt 1 website. Het wordt geleverd met 50 GB schijfruimte en ondersteunt 5 e-mailaccounts (met 100 MB opslag per account) en 25 subdomeinen.
 • Plus plan: Dit abonnement kost $ 6,95 per maand en ondersteunt 10 websites. Het wordt geleverd met 150 GB schijfruimte, ondersteunt 50 subdomeinnamen, 100 e-mailaccounts (500 MB per account) en wordt geleverd met een CDN.
 • Prima plan: Dit abonnement kost $ 6,95 per maand en ondersteunt onbeperkte websites. Het staat onbeperkte subdomeinen, onbeperkte e-mailaccounts en onbeperkte opslag toe. Het wordt geleverd met 1 SSL-certificaat, 1 dedicated IP en premium back-upbescherming.

JustHost-prijzen en -plannen

 • Gratis domein? Ja.
 • Gemakkelijke aanmelding: Snel aanmeldingsproces in twee stappen.
 • Betaalmethoden: Creditcard, PayPal.
 • Verborgen kosten en clausules: Shared hosting-accounts hebben een limiet van 200.000 inodes, 1.000 databasetabellen en 3GB in totaal MySQL / PostgreSQL-databases. Overschrijding van deze limiet kan leiden tot beëindiging van uw account met of zonder kennisgeving.
 • Upsells: Veel upsells.
 • Account activatie: Snelle activering.
 • Configuratiescherm en dashboardervaring: Hun eigen sterk aangepaste cPanel.
 • Installatie van apps en CMS’s (WordPress, Joomla, etc.): “One-click installs” optie voor het installeren van populaire apps en CMS’en.

We raden JustHost aan?

Moeilijk om te zeggen.

Hoewel hun snelheid redelijk is, faalt JustHost in twee van de drie grote services als webhost.

De kwaliteit van hun klantenondersteuning was op zijn best marginaal en de uptime van JustHost is ook onder het gemiddelde dat we graag zouden zien.

Bovendien zetten hun echte prijzen hen in directe concurrentie met enkele VEEL betere hosts tegen een vergelijkbare prijsklasse.

Het is misschien de moeite waard om die eerst te bekijken om jezelf op de lange termijn wat tijd, geld, zenuwen en gedoe te besparen.

Heb je JustHost gebruikt? Laat hieronder een eerlijke en transparante beoordeling achter – goed of slecht, we waarderen beide!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author