HostGator-recensie

HostGator

Goede oude HostGator, ze hosten miljoenen websites, maar zijn ze het echt waard? laten wij het uitzoeken!

Algemene beoordeling

Goedkoopste abonnement
USD $ 2,75 / maand

HostGator: een korte samenvatting voor mensen die geen tijd hebben (vrijwel allemaal)

HostGator is een webhost die u gebruikt als u een heel beperkt budget heeft. Ze zijn supergoedkoop ($ 2,75 als je een paar jaar vastloopt – dat is AUD $ 3,70), wat geweldig is … maar het heeft wel een paar nadelen.

Snelheid: U bevindt zich op een Amerikaanse server, wat betekent dat bijna elke andere site die dichter bij de Verenigde Staten wordt gehost, sneller zal zijn (als ze een fatsoenlijke host gebruiken). Google houdt ook niet van langzame sites, dus het kan uw potentiële ranglijst en online zichtbaarheid schaden.

Ondersteuning: Ze zijn in orde en reageren behoorlijk goed, maar ze zijn niet zo gespecialiseerd in vergelijking met andere hosts.

Ingesloten: Je krijgt alleen de laagste prijs als je een paar jaar vastzit, wat niet ideaal is als je besluit halverwege te schakelen.

1 plaats: Als je meer dan 1 site wilt hosten (veel mensen experimenteren graag), moet je upgraden en meer betalen (op dat moment had je net zo goed een premium host kunnen kiezen).

Dus wat we echt zeggen is … controleer uw budget, en als u een extra AUD $ 1,20 / maand kunt opbrengen, ga dan met een webhost zoals SiteGround, ze zijn VEEL sneller, meer gespecialiseerd, hebben een heleboel coole functies die HostGator niet heeft ‘t hebben, enz. enz. U krijgt de foto, u kunt hier onze SiteGround-recensie bekijken

Nog steeds geïnteresseerd in HostGator, blijf hieronder lezen.

HostGator-onderzoek

HostGator-recensie

Oké, laten we wat details bespreken. We beginnen met een korte geschiedenis van het bedrijf (we doen het altijd) en gaan vervolgens meteen door naar wat volgens ons de belangrijkste voor- en nadelen zijn, met een aantal coole functies en ons oordeel aan het einde (wat onze samenvatting in het begin nabootst) ).

Over HostGator

HostGator werd in 2002 opgericht door een man genaamd Brent Oxley, die in die tijd nog maar een student was die naar de universiteit ging. Na zijn eerste jaar had hij een bescheiden klantenbestand van iets meer dan 100 klanten, maar tegen het jaar daarop was zijn klantenbestand vertienvoudigd. In 2006 had HostGator zijn eerste internationale kantoor geopend en de groei van dit bedrijf vertoonde geen tekenen van vertraging.

Sinds de eerste groeispurt van dit bedrijf hebben ze een gestage groei doorgemaakt, meerdere kantoren over de hele wereld geopend en zijn ze gaan concurreren op de Australische webhostingmarkt. Ze hosten momenteel meer dan 8 miljoen domeinen en ze hebben zichzelf gevestigd als een van de meest begeerde website-hosts in het bedrijf. Het is echt indrukwekkend hoe ze zijn geschaald.

Voordelen & Nadelen van HostGator

Voordelen:

Goedkoop

Voor $ 2,75 / maand is goedkoop absoluut het juiste woord. Meestal, als de prijzen zo laag zijn, is er iets vreselijk mis, maar HostGator slaagt erin om ondanks de lage kosten een fatsoenlijke service te bieden.

Zoveel plannen

Ongeacht het type webhostingservice dat u zoekt, HostGator biedt het. Of je nu op zoek bent naar Cloud Hosting, Shared hosting, Reseller Hosting of gewoon E-Commerce Tools, ze hebben het allemaal gedekt.

Geweldige uptime-nummers

Dit bedrijf heeft een zeer stabiel en consistent uptime-record, met een gemiddelde tussen 99,96% en 99,97%. Dit ligt boven het uptime-gemiddelde van de industrie, wat indrukwekkend is. Uptime is van cruciaal belang voor het succes van uw bedrijf, aangezien downtime u veel kan kosten.

Verbeterde beveiliging

Als u een van de premium webhostingplannen aanschaft, krijgt u toegang tot de verbeterde beveiligingsfuncties van HostGator. Dit omvat dagelijkse gegevensback-ups en automatische verwijdering van malware, zodat u geen kostbare tijd hoeft te verspillen aan het maken van zorgen over deze problemen. Dat gezegd hebbende, als je de $$$ hebt die bij een premium abonnement past, kun je net zo goed naar een premium host kijken (SiteGround voor de meeste mensen, of zoiets als Kinsta of Pressidium als je op zoek bent naar high-end managed WordPress-hosts).

Beginnersvriendelijk

Voor degenen die niet bekend zijn met webhosting of die hun eerste website bouwen, staat HostGator voor u klaar. Hun back-end is behoorlijk gebruiksvriendelijk, zelfs voor beginners. Sommige webhosts hebben een zeer moeilijk te volgen interface waarmee gebruikers moeten communiceren, maar gelukkig streeft HostGator ernaar hun gebruikersinterface zo gemakkelijk mogelijk te volgen. Gebruikers hebben bij elke stap toegang tot handige FAQ-pagina’s, online tutorials en informatieve documenten.

Nadelen:

Iets lagere laadtijdsnelheid

Hoewel de gemiddelde laadtijden van HostGator slechts iets onder de gemiddelde laadtijd van de pagina liggen (met hun servers in de VS), is dit nog steeds een nadeel voor Australiërs. Zoekmachines houden rekening met snelheid in hun organische zoekrangschikkingsalgoritme, en elke vertraging in de laadtijd van een pagina van een bedrijf kan de verkoop negatief beïnvloeden. Dat gezegd hebbende, als je een CDN gebruikt, wordt dit een non-issue. Als je in de Verenigde Staten, Canada of zelfs verder weg bent, zoals Brazilië, heb je natuurlijk geen CDN nodig.

Andere coole functies

24/7 klantenservice

Zoals eerder vermeld, is de klantenservice van dit bedrijf behoorlijk nuttig, maar een ander groot voordeel is dat hun klantenservice 24 uur per dag, 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is. Dit is buitengewoon nuttig, omdat uw grootste problemen vaak op de gekste momenten zullen optreden (midden in de nacht, in het weekend, enz.).

Geldteruggarantie

Dit is altijd handig. Als u niet tevreden bent met hun diensten, kunt u binnen 45 dagen na gebruik een volledige terugbetaling krijgen.

Gratis migratie

HostGator verhuist graag uw bestaande website naar hun eigen webhosting, waardoor u veel tijd en middelen bespaart.

Conclusie

Zoals een paar keer vermeld, als je net begint en het budget echt krap is, meld je dan zeker aan. Maar als u de extra $ 1,5 kunt omzetten, raden we u aan SiteGround te bekijken, want u zult zeker profiteren van de extra snelheid (en op WordPress gerichte functies als u WordPress gebruikt om uw site te bouwen).

SamenvattingReviewer Matthew RogersReviewdatum 2018-06-29Beoordeeld item HostGatorAuthor Rating 31star1star1stargrijsgrijsProductnaam HostGatorPrice
USD 2,75

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author