FatCow recensie

FatCow-logo

Algemene beoordeling

Goedkoopste abonnement
$ 4,08 / maand

FatCow: een korte samenvatting voor mensen die geen tijd hebben (vrijwel allemaal)

Helaas, in een notendop, raden we FatCow om VEEL redenen niet aan, waarvan de belangrijkste beveiliging en ondersteuning zijn. Laten we een paar problemen doornemen die we hebben gevonden.

Veiligheid: Het hebben van een SSL-certificaat is tegenwoordig een must, zeker omdat Google de voorkeur geeft aan https-sites, en Chrome niet-beveiligde sites actief bestempelt als “niet veilig” … laten we eens kijken naar hun hoofdwebsite

Ja, je ziet het goed, hun eigen website is niet veilig … Wil je echt een hostingplan kopen van een webhost wiens eigen site geen fatsoenlijk SSL-certificaat heeft? Dit is gek!

Ondersteuning: Er zijn nogal wat klachten over hun ondersteunende houding die rondzweven, veel te veel om te negeren. Alles, van grote vertragingen bij ondersteuningsreacties tot onbeleefde reacties van het ondersteunend personeel.

Snelheid: Ze zijn traag, wat tegenwoordig erg slecht is omdat Google snelle sites wil en hen hogere posities in hun rangschikking geeft … bovendien blijkt uit onderzoek dat je 10% van je bezoekers kunt verliezen voor elke seconde dat je site nog steeds wordt geladen … A enorm nee-nee!

Dus wat we echt zeggen is … er zijn veel webhosts die vrijwel overal beter in zijn! Vermijd Fatcow! Bekijk in plaats daarvan onze vergelijking van de beste webhosts voor de VS..

Als je op de een of andere manier nog steeds geïnteresseerd bent in FatCow, lees dan hieronder verder.

FatCow-onderzoek

FatCow Web Hosting Review

FatCow, wat een mooie naam! Dus waar gaat het bedrijf over? FatCow begon in 1998 en levert webhostingservices voor een verscheidenheid aan kleine tot middelgrote bedrijven. Het is weer eigendom van de webhostinggigant Endurance International Group (EIG). Het genoemde conglomeraat is eigenaar van andere webhostingbedrijven zoals BlueHost, HostGator, Arvixe en iPage.

Hun hoofdkantoor is gevestigd in Albuquerque, New Mexico. Het bedrijf heeft twee datacenters in de omgeving van Boston, Massachusetts. De twee datacenters hebben een gecombineerd oppervlak van meer dan 2400 vierkante voet. Het bedrijf biedt verschillende producten en services, waaronder één webhostingplan (The Original Fat Cow Plan), WordPress Hosting, VPS Services, Dedicated Servers en Domain Registration.

Op een gegeven moment werd FatCow door Web Hosting Magazine erkend als winnaar van de “Top 50 Editors Choice Award”. In juli 2009 kondigde FatCow aan dat hun kantoren en datacenters voor 100% worden aangedreven door windenergie. Dit past in hun streven om groen te gaan. Van 2008 tot 2011 schonken ze een deel van hun omzet aan de afdeling borstkanker van de American Cancer Society.

Prijzen

FatCow biedt slechts één type webhostingplan. Dit staat bekend als The Original FatCow Plan.

FatCow-prijzen

Dit plan kost 4,08 USD per maand als u betaalt voor contracten van 36, 24 of 12 maanden. Als u echter maandelijks wilt betalen, kost dit u 5,00 dollar per maand. Dit zijn gewoon speciale introductietarieven. Hosting verlengingsprijzen zijn de volgende:

 • Looptijd van 1 maand: USD 14,95 per maand (maandelijks gefactureerd; afhankelijk van beschikbaarheid)
 • Termijn van 12 maanden: USD 14,95 per maand (facturering USD 179,40 voor een jaar)
 • Termijn van 24 maanden: 13,95 USD per maand (gefactureerd 334,80 USD voor 2 jaar)
 • Looptijd van 36 maanden: USD 12,95 per maand (gefactureerd USD 466,20 voor 3 jaar)

Het plan geeft u een onbeperkte hoeveelheid schijfruimte. Oodles zoals ze het noemen. Dit betekent dat u niet wordt beperkt door de hoeveelheid gegevens die u in uw hostingaccount plaatst. Een geweldige functie als u video’s en afbeeldingen van hoge kwaliteit op uw website wilt hosten.

Bandbreedte wordt ook wel Oodles genoemd. Ja, dit betekent onbeperkt. Als u veel verkeer heeft, is onbeperkte bandbreedte nodig om elke websiteviewer die u tegenkomt te accommoderen. U hoeft niet te betalen voor een ongebruikelijk grote hoeveelheid verkeer, vooral tijdens het hoogseizoen. Dit is vooral handig als u elke dag een groot aantal websitebezoekers heeft.

Onbeperkte mailboxen is een andere functie waar u van kunt profiteren. Elke mailbox heeft een opslagcapaciteit van 500 MB of 10.000 e-mailberichten (wat het eerst komt). Dit betekent dat u elke persoon die de leiding heeft over uw website (of bedrijf) hun eigen e-mailaccounts kunt geven.

U krijgt een gratis domeinnaam waarmee u een paar dollar uit uw zak kunt besparen. U krijgt ook een punt & klik op tools voor het bouwen van websites waarmee u professioneel ogende sites kunt maken zonder codeervaardigheden of ervaring. Wizards voor applicatie-installatie helpen u bij het toevoegen van verschillende applicaties aan uw site met behulp van de eenvoudig te volgen stapsgewijze instructies.

U kunt uw website ook gratis overdragen als u deze bij een ander bedrijf laat hosten. Scheelt je een paar dollar. Bovendien hebben ze ook freebies! U ontvangt $ 100 Google Ad Credits en $ 100 Bing Ad Credits. Deze zijn handig als u uw bedrijf wilt adverteren op deze zoekmachines.

Als u online wilt verkopen, krijgt u een veelvoud aan functies om dat te doen. Deze omvatten ShopSite Online Store, het accepteren van creditcards, PayPal Shopping Cart Integration, PowerPay en Shared SSL. Beschikbare applicaties zijn onder meer WordPress, Gallery2, phpBB, GBook, Joomla !, en Poll, Survey en Counter Tools.

Ondersteuningsopties

FatCow biedt verschillende ondersteuningsopties. Deze omvatten het volgende:

 • Telefonische ondersteuning
 • Online live chat
 • Kennis basis

Hun Knowledge Base bevat antwoorden op veelgestelde vragen en tutorials over het gebruik (of beheer) van hun producten en diensten. Telefonische ondersteuning en online livechat zijn 24/7 beschikbaar.

Als het gaat om beoordelingen, is hun klantenservice heel erg slecht. De meeste mensen waren geïrriteerd door lange wachttijden en lange vertragingen tussen reacties. Vertegenwoordigers waren niet goed geïnformeerd over hun producten en diensten. Sommige waren zelfs onbeleefd, waarbij de lijnen halverwege het gesprek werden afgesneden. Het lijkt erop dat de uitstekende klantenservice die FatCow aan haar klanten heeft beloofd, is verbroken.

Voordelen

Het gebruik van de webhostingservices van FatCow heeft voordelen. Hieronder staan ​​er een paar:

Onbeperkte schijfruimte

Je krijgt een onbeperkte hoeveelheid opslagruimte met hun pakket. U hoeft niet af en toe na te denken over het aanpassen van het X-bestand in uw hostingaccount. Indien nodig kunt u een onbeperkt aantal grote bestanden plaatsen.

Nadelen

Zoveel nadelen …

Slechte klantenondersteuning

Hoewel ze u zowel telefoon als livechat bieden, missen ze nog steeds de robuuste klantenondersteuning die nodig is om klanten tevreden te stellen. De meeste mensen waren geïrriteerd door lange wachttijden en vertraging tussen de reacties. Hun klantenserviceteam was niet goed op de hoogte van de producten en diensten van het bedrijf. Slechte klantenondersteuning is zeker een nadeel waar we kennis van willen nemen.

Langzame laadsnelheden

Ze beloofden bijna onbeperkte dingen op bijna alles. Ja, dat is een groot pluspunt. Maar het nadeel is dat ze websites bieden met slechte laadsnelheden in vergelijking met die van het gemiddelde.

Als de laadsnelheid van uw website slecht is, zal dit leiden tot een lage ranking in zoekmachines. Dit komt omdat Google de voorkeur geeft aan websites met hogere laadsnelheden in vergelijking met langzame. Bovendien is een slechte gebruikerservaring een ander resultaat van lage laadsnelheden. Uw kijkers zullen gefrustreerd zijn over uw website en zullen waarschijnlijk naar een andere website gaan die aan hun behoeften kan voldoen.

Inconsistente uptime

Een nadeel van het werken met FatCow is hun inconsistente uptime-record. Nou, ze garandeerden toch geen uptime! Een bedrijf zonder uptime-garantie is een provider die u moet vermijden.

De meeste beoordelingen gaven aan dat FatCow soms voor een goede uptime zorgde. Hoewel er dagen (of zelfs maanden) zijn waarin ze downtime ervaren. Het is net een achtbaanrit en je weet niet of een bepaalde dag een goede dag zou zijn of niet.

Een achtbaanrit is toch niet iets voor je website? U wilt niet elke dag blijven raden om te weten of uw website al dan niet offline is. Bovendien zou inconsistentie ook leiden tot inconsistentie in de verkoop en erger nog, gefrustreerde klanten.

Niet echt onbeperkt

Ja. We hebben in de pro-sectie toegevoegd dat ze onbeperkte bandbreedte, e-mails en opslag bieden. Maar hier is het nadeel: het is niet echt onbeperkt. Wanneer je de werkelijke limiet hebt overschreden waarbij FatCow denkt dat je te veel hebt opgebruikt, wordt je account opgeschort. Au!

Wil je dat je account wordt opgeschort? Dit heeft tot gevolg dat uw website niet toegankelijk is. Als dit gebeurt, verliest u veel klanten. En je zou natuurlijk VEEL van de broodnodige verkopen verliezen. Bovendien moet je veel meemaken (bijvoorbeeld praten met de vertegenwoordigers van FatCow) om je account opgeschort te krijgen. Wauw! Te veel voor iets dat onbeperkt wordt genoemd, toch??

Conclusie

Helaas raden we FatCow NIET AAN. Ze bieden veel onbeperkte functies. MAAR, ze missen de belangrijkste kenmerken waar je naar moet zoeken in een hostingbedrijf.

 • Ze missen een uitstekend klantenondersteuningssysteem.
 • Ze missen een consistente, bovengemiddelde uptime.
 • Bovendien bieden ze geen uptime-garantie.
 • Ze missen bovengemiddelde laadsnelheden van websites.

Simpel gezegd, ze missen betrouwbaarheid, snelheid, prestaties en ondersteuning – de vier dingen die je nodig hebt in een webhostingbedrijf … we raden je ten zeerste aan om een ​​andere host te zoeken om je website op te maken, kijk eens naar onze persoonlijke favoriete webhostingbedrijven.

SamenvattingReviewer Matthew RogersReviewdatum 2018-08-23Beoordeeld item FatCowAuthor Rating 11stargrijsgrijsgrijsgrijsProductnaam FatCowPrice
USD 4,08

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author