cPanel-hostingproviders voor Australië

Dus je bent op zoek naar webhosts die werken met cPanel (in plaats van een vreselijk bedrijfseigen systeem), een goede keuze! cPanel is de standaard in de webhosting-industrie, en terecht. Om het zoeken naar de beste voor u gemakkelijker te maken, hebben we een lijst samengesteld met onze favoriete Australische webhosts die cPanel-hosting aanbieden. Met actieve hostingaccounts bij meer dan 30 bedrijven hebben we vrij veel vertrouwen in onze keuzes. Genieten!

Beste cPanel Hosting Australia: onze top 5-vergelijking – mei 2020

Web Hosting Company Algemene beoordeling Prijs / maand Schijfruimte Functies Website
siteground2 9.3 / 10 AUD $ 4,95 (tijdelijke 67% korting, een daling van $ 14,95) 10 GB Krachtig + Betaalbaar = Win!
A2HostingLogo 9/10 USD $ 3,92 (ongeveer AUD $ 5,22) Onbeperkt Onbeperkte schijfruimte!!!
PanthurLogo 8.7 / 10 AUD $ 5 1 GB Geweldige prestaties, veel keuze.
DigitalPacificLogo 8.5 / 10 AUD $ 4,90 1 GB Ervaren, betrouwbaar.

Afgezien van ons tabeloverzicht hierboven, hebben we ook een meer gedetailleerde top 5 van de beste cpanel-webhostingproviders voor Australië gemaakt. We hebben ze gesorteerd op basis van de volgende criteria: gebruiksgemak, betaalbaarheid en prestaties / kracht. 

Australische cPanel-webhostingproviders: onze top 5 gedetailleerd

1. SiteGround webhosting

SiteGround blijft onze absolute kampioen. Als het gaat om webhosting, hebben ze het geperfectioneerd! Met super betrouwbare uptime, snelle ondersteuning, officieel aanbevolen door WordPress, eenvoudige installatie en ZEER concurrerende prijzen, kan je hier echt niet fout gaan. Oh, + ze hebben een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!

Hun goedkoopste plan begint pas bij $ 4,95 / mo (67% korting op de gebruikelijke prijs)! 

siteground2

Makkelijk te gebruiken

90%

Betaalbaarheid

84%

Prestaties / kracht

85%

2. A2 Hosting webhosting

Ze staan ​​bijna op de lijst, ze zijn bijna net zo goed als SiteGround, hoewel ze geen officiële door WP aanbevolen host zijn (maar dat is sowieso echt zeldzaam, en ze slaan het echt op WP & elke andere grote CMS).

Hun goedkoopste plan begint pas bij Amerikaanse Dollar $ 3,92 / maand (ongeveer AUD $ 5,22 / maand).

a2hosting

Makkelijk te gebruiken

87%

Betaalbaarheid

79%

Prestaties / kracht

80%

3. Panthur-webhosting

Panthur is onze eerste echte Aussie-webhost, hoewel ze duurder zijn dan SG en A2, zijn de prestaties van hun servers absoluut top. Er is hier een serieuze kracht om mee te spelen en hun ondersteuning is waanzinnig snel!

Hun goedkoopste abonnement begint bij $ 5 / maand (hoewel we aanbevelen om met hun bronzen bedrijfsplan te gaan voor die perfecte balans tussen prijs en kwaliteit).

PanthurLogo

Makkelijk te gebruiken

85%

Betaalbaarheid

80%

Prestaties / kracht

87%

4. Digital Pacific webhosting

Digital Pacific bestaat al heel lang en dat is te zien. Super betrouwbare, goede ondersteuning, welverdiende 4e plek.

Hun plannen beginnen pas bij $ 4,90 / maand.

digpacific

Makkelijk te gebruiken

80%

Betaalbaarheid

85%

Prestaties / kracht

75%

cPanel Hosting voor Australië

Wat is cPanel?

cPanel is een webhosting-configuratiescherm dat door beginners tot gevorderde gebruikers wordt gebruikt om het proces van het bouwen, ontwerpen en hosten van een website te vereenvoudigen. Het werd in 1997 ontwikkeld door John Nick Koston, die nu de CEO is van cPanel, Inc. cPanel, meestal geschreven in Perl, is uitgegroeid tot een van de bekendere en betrouwbaardere besturingspanelen voor webhosting. Het is in de loop van de jaren aanzienlijk verbeterd, het beantwoordt aan de behoeften van de consument en wordt een geweldige bron voor iedereen die bezig is met het bouwen of opnieuw ontwerpen van hun website.

Waarom gebruikt iedereen het??

Het simpele antwoord op deze vraag is dat cPanel is ontwikkeld door een hoogopgeleid team van ontwikkelaars, waardoor het gebruiksvriendelijk en toegankelijk is voor alle niveaus van expertise. Afgaande op de voordelen van cPanel, is het geen verrassing dat er veel vraag is naar dit configuratiescherm voor webhosting. cPanel overtreft de verwachtingen en bestaat uit een uitgebreide reeks fantastische functies die het eenvoudig maken om een ​​website te maken of opnieuw te ontwerpen. Het is betrouwbaar, heeft een fantastisch ondersteuningsteam en biedt gratis migratie. cPanel is de ideale bron om te gebruiken en is zeer gebruikelijk voor webhostingproviders zoals SiteGround, het maakt niet uit welk hostingtype, het kan worden gebruikt voor shared hosting, dedicated hosting, helemaal tot reseller hosting en WordPress hosting (houd er rekening mee dat de meer premium Managed WordPress Hosting-providers meestal hun eigen back-end gebruiken, in plaats van cPanel).

Met het cPanel-configuratiescherm kan de beheerder alle delen van zijn site binnen het configuratiescherm zelf beheren. Er is geen extra software nodig om taken uit te voeren, zoals het uploaden van bestanden. cPanel uploadt bestanden, maakt een back-up van uw website, verbindt domeinnamen met uw hosting, stelt e-mail in voor uw site en nog veel meer. Vanwege de hoge kwaliteit van deze host geeft cPanel de gebruiker volledige controle over hun website, terwijl het eenvoudig, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden blijft. cPanel maakt het ook heel eenvoudig om alle accountgegevens over te dragen naar een andere cPanel-compatibele host. Andere panelen bieden niet de mogelijkheid van gratis migratie, waardoor ze site-inhoud, databases, mailboxen en voorkeuren verliezen. Met cPanel kunnen hosts ook snel en effectief worden overgebracht naar andere compatibele cPanel-hosts, met een zeer laag risico op gegevensverlies.

Een andere geweldige functie die cPanel heeft, is de mogelijkheid om gebruikers de gepolijste interface door het webhostingbedrijf aan te passen. Gebruikers kunnen de interface aanpassen aan hun behoeften en deze esthetischer maken. Veel hostingproviders bieden website-eigenaren een cPanel aan, waarmee ze hun websites kunnen beheren via een webgebaseerde interface (de interactie tussen een gebruiker en software die op een webserver wordt uitgevoerd).

CPanel, Inc. heeft vertrouwen in hun producten en diensten en biedt een gratis proefperiode van 15 dagen aan alle geïnteresseerde consumenten. De gratis proefperiode biedt volledige toegang tot alle functies van cPanel en helpt gebruikers om te bepalen of cPanel geschikt is voor hen en hun behoeften. Een cPanel-teamlid zorgt volledig gratis voor de installatie en e-mails worden naar de geregistreerde e-mail gestuurd waarin de gebruiker wordt geïnformeerd wanneer hun gratis proefperiode afloopt. Updates over aanstaande promoties en kortingen worden ook naar de gebruiker gestuurd om hen te helpen het meeste uit hun geld te halen.

Gebruik dan aangepaste controlepanelen?

Er zijn veel opties voor het bedieningspaneel beschikbaar voor gebruikers. Ze kunnen verschillen qua interface en aangeboden functies, maar wat ze het meest onderscheidt, is de toegankelijkheid die ze bieden. Een nadeel van aangepaste bedieningspanelen is de moeilijkheidsgraad bij het gebruik ervan. Aangepaste bedieningspanelen missen mogelijk specifieke functies waardoor ze een niet succesvol of onbetrouwbaar bedieningspaneel zijn. Mogelijk zijn ze niet gebruiksvriendelijk, goed ontworpen, efficiënt of bieden ze geen gratis migratie aan, waardoor een aanzienlijke hoeveelheid gegevens verloren gaat bij het overzetten naar een andere host. Aangepaste bedieningspanelen zijn niet slecht, zolang ze maar vindingrijk, gebruiksvriendelijk en goed ontwikkeld zijn. Hoewel het een kwestie van persoonlijke voorkeur is, is cPanel een gevestigde waarde en heeft het een solide interface met geweldige functies waarmee gebruikers op een gemakkelijke en veilige manier websites kunnen maken.

cPanel Veelgestelde vragen

Wat is cPanel?

cPanel is een webhosting-configuratiescherm dat wordt gebruikt door beginnende, gemiddelde of gevorderde gebruikers om het proces van het bouwen, ontwerpen en hosten van een website te vereenvoudigen.

Is cPanel gratis?

Nee, u moet een cPanel-licentie hebben. Hoewel cPanel niet gratis is, biedt cPanel, Inc. een gratis proefperiode van 15 dagen aan, zodat u het zelf kunt ervaren en kunt bepalen of het geschikt voor u is. Ze bieden ook speciale kortingen op kortingen aan non-profitorganisaties en onderwijsinstellingen. Bij gedeelde hostingplannen hoeft u er mogelijk niet extra voor te betalen, maar bij VPS en dedicated serverplannen wordt u mogelijk gevraagd om zelf de kosten van de licentie te dekken.

Wat kun je doen met cPanel?

De voordelen en het gebruik van cPanel variëren van het uploaden van bestanden, het maken van een back-up van uw website, het koppelen van domeinnamen aan uw hosting, het instellen van e-mails voor uw site en nog veel meer. cPanel is een betrouwbaar controlepaneel, bestaande uit een geweldig ondersteuningsteam dat er is om eventuele vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het bouwen van uw website.

Is cPanel gemakkelijk te gebruiken?

Ja, cPanel is erg gebruiksvriendelijk. Het is gebouwd met een gemakkelijk te navigeren interface waarmee de gebruiker het kan aanpassen aan hun stijl en behoeften. Het heeft ook ingebouwde hulp om te voorkomen dat u iets doet wat u niet mag doen.

Hoe verschilt cPanel van andere hosts?

cPanel bestaat al meer dan 15 jaar en is een van de bekendere bedieningspanelen. Het verschilt van andere hosts door gebruiksvriendelijke, betrouwbare functies en gratis migratie te bieden, terwijl andere hosts moeilijk te gebruiken, onbetrouwbaar zijn en geen gratis migratie bieden. cPanel is de ideale bron om te gebruiken bij het voor het eerst ontwerpen van een website en wordt ook veel gebruikt door reeds bestaande webhostingproviders.

Hoe verhoudt cPanel zich tot Plesk?

Hoewel zowel cPanel als Plesk vrijwel hetzelfde doen, is het allemaal een kwestie van persoonlijke voorkeur, vooral omdat beide bedieningspanelen er heel anders uitzien. Een ander verschil tussen de twee is dat Plesk beschikbaar is voor Windows en Linux, terwijl cPanel op Linux is gebaseerd. Je kunt ook geen inhoud exporteren van Plesk naar cPanel, of omgekeerd.

Hoe verhoudt cPanel zich tot DirectAdmin?

DirectAdmin is een configuratiescherm voor Linux-servers. Hoewel cPanel vaker voorkomt en bekender is, is DirectAdmin eenvoudiger en goedkoper dan cPanel. Uiteindelijk mist DirectAdmin veel van de functies en tools in cPanel.

Waarom is cPanel zo populair??

cPanel is erg gewild omdat het gebruiksvriendelijk, eenvoudig, betrouwbaar en gratis migratie biedt. Het is ontwikkeld door een hoogopgeleid team van ontwikkelaars, waardoor het toegankelijk is voor alle niveaus van expertise.

Zijn er nadelen aan het gebruik van cPanel?

Hoewel het allemaal een kwestie van voorkeur is, beschouwen sommige beheerders cPanel als eenvoudig om alles te doen wat ze willen doen. Daarnaast is het grootste nadeel dat cPanel niet compatibel is met Windows-hostingaccounts.

Wie ontwikkelt en bezit de cPanel-software?

cPanel-software is in 1997 ontwikkeld door John Nick Koston, die nu de CEO is van cPanel, Inc. Dit bedrijf is gevestigd in Houston, Texas en is particulier eigendom.

Wat is Perl?

Perl is de taal waaruit cPanel bestaat. Het is een zeer capabele programmeertaal met meer dan 29 jaar ontwikkeling.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author