Beste webhostingservices voor Maleisië

Als webbureau met VEEL webhostingaccounts (gedeeltelijk voor het hosten van onze klanten, en gedeeltelijk omdat we veel zijprojecten hebben en graag willen experimenteren ��), hebben we een redelijk goed idee van wat een geweldige websitehost definieert.

We hebben al onze accounts doorgenomen, geanalyseerd welke webhosts goed werken voor Maleisië (met live tracking) en welke niet (en waarom). Vervolgens hebben we besloten om deze enorme vergelijkingspagina te bouwen om te delen wat we hebben gevonden, veel plezier!

Bekijk onze top 3 hieronder voor een snelle referentie!

Web Hosting Company Algemene beoordeling Prijs / maand Servers wereldwijd Functies Beoordelingen Website
Logo van Hostinger RM2,99 (enorme verkoop)

 • Heel goedkoop
 • Supereenvoudige installatie
 • Responsieve ondersteuning
 • Geweldige prestaties en snelheid
 • Singapore servers + wereldwijd netwerk
 • 30-dagen geld terug garantie!

Hostinger recensie
siteground2 USD $ 3,95 (67% korting alleen op de 1e factuur)
 • Singapore servers + een wereldwijd netwerk
 • Betaalbaar
 • Goed optreden
SiteGround recensie
GreengeeksLogo USD $ 2,95
 • Groene hosting
 • Onbeperkte schijfruimte
GreenGeeks Review

Over onze hosting beoordelingen

Bij het schrijven van onze webhostingrecensies voor Maleisië hebben we veel factoren overwogen.

Deze omvatten uptime, ondersteuningsopties en reactietijd, snelheid, serverlocaties, gebruiksgemak, kosten versus waarde, schijfruimte, enz.

De 2 belangrijkste factoren waar we ons op richten, zijn ondersteuning �� en snelheid ⚡.

Laten we bijvoorbeeld de snelheid van de website nemen, wist u dat een vertraging van 1 seconde betekent dat paginaweergaven met 11% afnemen, dat betekent dat meer dan 1/10 van de bezoekers zich afwendt voor elke seconde dat uw site nog steeds wordt geladen … daarom is een fatsoenlijke website hostingprovider is essentieel!

Zoals u kunt zien, kan de kwaliteit van uw webhostingprovider een enorme impact hebben op het potentiële succes van uw site!

Enkele van de sites waarop we te zien zijn geweest:

Aanbevolen op sites

Beste webhosting Maleisië – 2020 beoordelingen

Hier zijn de 10 beste webhostingrecensies voor Maleisië, met details over hun kosten, ondersteuningsopties en schijfruimte:

1. Hostinger Malaysia – Beste algehele webhosting

www.hostinger.my

Hostinger-logo

Prijs: RM 2,99
Schijfruimte: 10 GB
Ondersteuning: Live chat

Hostinger is de beste webhostingservice die beschikbaar is voor Maleisië … serieus, ze bieden een waanzinnige waarde voor een super betaalbare prijs, hun installatieproces is erg soepel en naadloos EN ze hebben een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!

Ze hebben een krachtig datacenter in Singapore, dat gebruik maakt van SSD-opslag voor maximale prestaties. Omdat dit datacenter dicht bij Maleisië ligt, wordt snelheid een non-issue.

Hostinger-technologie

Wat hostingtypen betreft, ze hebben gedeelde hosting (wat de meeste mensen nodig hebben), cloudhosting, WordPress-hosting en VPS-hosting als je veel kracht nodig hebt. Ze kunnen ook voor uw domeinnaam zorgen als u er nog geen heeft geregistreerd.

Hostinger biedt ook een uptime-garantie van 99,9% (en ze leveren). In het geval van downtime kunt u vertrouwen op de responsieve en gelokaliseerde klantenondersteuning van Hostinger, die 24/7 beschikbaar is via live chat, en ondersteuningstickets.

Kijkend naar de waarde die je krijgt voor slechts RM2,99 / maand, en de kwaliteit die ze leveren … het is echt een goed idee!

Voordelen

 • Snelle laadsnelheden van de website
 • Goede hulp
 • Heel betaalbaar
 • Wereldwijd netwerk van servers
 • Supereenvoudige installatie
 • 24/7 toegang tot professionele klantenondersteuning

Nadelen

 • N.v.t.

2. SiteGround – Runner-up Overall Web Hosting

www.siteground.com

Logo van SiteGround

Prijs: USD $ 3,95
Schijfruimte: 10 GB
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

SiteGround is een gerenommeerde hostingservice met datacenters over de hele wereld. Hierdoor kunt u uw doelgroep voorzien van snelle laadtijden voor webpagina’s, ongeacht waar ter wereld ze zich bevinden.

Deze host biedt drie hostingplannen, StartUp, GrowBig en GoGeek. Deze plannen zijn allemaal relatief betaalbaar en ze bieden allemaal hoogwaardige functies. De bronnen en functies die u bij alle drie de programma’s ontvangt, zijn onder meer onbeperkt verkeer, gratis WordPress-installatie en automatische updates, een gratis SSL-certificaat, dagelijkse back-ups en onbeperkte databases.

Alle drie de plannen bevatten ook een gratis CloudFare CDN-functie, waarmee u de snelheid van uw sites nog verder kunt verbeteren. Met het opstartplan kunt u slechts één website registreren, maar met de hogere programma’s kunt u onbeperkte websites registreren.

SiteGround heeft een zeer responsief ondersteuningsteam dat 24/7 beschikbaar is via live chat, telefoon en e-mail. Deze laatste krijgt doorgaans binnen tien minuten een reactie.

Voordelen

 • Snelle laadtijden van webpagina’s
 • Geschikt voor doelgroepen overal ter wereld
 • Betaalbare, hoogwaardige hostingplannen
 • Een uitgebreide reeks beveiligingsfuncties
 • Een responsief ondersteuningsteam dat gemakkelijk toegankelijk is

Nadelen

 • Hoge kosten, nog hogere vernieuwingskosten

3. Greengeeks – Beste groene webhosting

www.greengeeks.com

GreenGeeks-logo

Prijs: $ 2,95 (USD)
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

GreenGeeks is een andere haalbare hostingoptie in Maleisië. Een van hun onderscheidende kenmerken is dat ze certificaten voor hernieuwbare energie kopen ter waarde van 300% van hun energieverbruik. Het bedrijf exporteert deze energie vervolgens naar het net om het gebruik ervan te compenseren.

In termen van siteprestaties is het aanbod van GreenGeek vergelijkbaar met dat van de marktleiders. Het bedrijf heeft meerdere datacenters, op SSD gebaseerde RAID-10-opslagarrays en gratis CDN-integratie. Hierdoor kunt u doelgroepen voorzien van hoge laadsnelheden en een uitzonderlijke gebruikerservaring overal ter wereld.

Andere gratis, maar hoogwaardige functies die u bij GreenGeeks Hosting ontvangt, zijn onder meer een drag & drop-sitebouwer, websitemigratie naar een nieuw domein en e-mailaccounts. U krijgt ook onbeperkte SSD-webruimte, gegevensoverdracht, MySQL-databases en domeinen.

De ondersteuning die GreenGeeks biedt, omvat 24/7 technische ondersteuning en ondersteuning via live chat, telefoon en e-mailtickets. Bovenstaande ondersteuning is ideaal voor klanten die persoonlijke technische aandacht nodig hebben voor hun problemen.

Voordelen

 • Veilige en betrouwbare webhostingservice
 • 24/7 technische ondersteuning
 • 300% gecompenseerd met hernieuwbare energie
 • Hoge laadsnelheden van de website
 • Een breed scala aan onbeperkte bronnen, inclusief schijfruimte

Nadelen

 • Geen datacenter in Singapore

4. A2-hosting – Beste hosting voor resellers

www.a2hosting.com

A2 Hosting-logo

Prijs: $ 3,92 (USD)
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

A2 Hosting is een betaalbare hostingservice die een uitgebreid scala aan voordelen en functies biedt. De services die deze host biedt, zijn onder meer shared hosting, resellerplanopties en VPS-opties.

Deze service is ideaal voor Maleisische website-eigenaren die een doelgroep in Zuidoost-Azië targeten, dankzij de krachtige datacenters van de host in Singapore. Deze host en het gebruik van SSD-opslag en CloudFare CDN maken hoge laadsnelheden mogelijk, die aanzienlijk bijdragen aan de paginarangschikking van gebruikersresultaten en de gebruikerservaring.

Andere functies die de plannen van A2 Hosting bieden, zijn onder meer gratis sitemigratie, geld-terug-garanties op elk moment en een intuïtieve gebruikersinterface voor inloggen bij klanten. Bovendien biedt A2 Hosting ook een uptime-garantie van 99,9%, wat veel hoger is dan het gemiddelde. Dit hoge uptime-percentage vormt ook de basis voor de betrouwbaarheid van deze service.

A2 Hosting heeft een bekwaam ondersteuningsteam dat u 24/7 kunt benaderen via live chat of telefoon. Je kunt ook een ticket indienen als je een probleem hebt met de service. Er is echter een wachttijd met de live chat-functie, wat frustrerend kan zijn.

Voordelen

 • Snelle laadtijden van webpagina’s
 • Hoog uptime-percentage
 • Een intuïtieve login-interface voor klanten
 • SSD-opslag met CloudFare CDN-functie
 • Een uitgebreide reeks onbeperkte bronnen

Nadelen

 • Ondersteuning voor live chat kan worden verbeterd

5. Shinjiru – Lokale webhosting

shinjiru.com.my

Shinjiru-logo

Prijs: RM192,36 / jr
Schijfruimte: 10 GB
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

Shinjiru is een in Maleisië gevestigde hostingprovider die een breed scala aan betaalbare oplossingen en functies biedt aan website-eigenaren die zich richten op een lokaal publiek. Hostingservices die Shinjiru aanbiedt, zijn onder meer shared hosting, VPS en speciale hostingoplossingen voor gebruikers die de beveiliging van de site serieus nemen.

Shinjiru is ook een gecertificeerde domeinregistreerder. Ze bieden e-mailhosting en bieden gratis website-migratiediensten. Het bedrijf heeft een krachtige service in Maleisië en biedt een uptime-garantie van 99,9% voor extra gemoedsrust. De laadsnelheden van Shinjiru zijn vergelijkbaar met die van meer prominente aanbieders van hostingservices, waardoor het een betaalbare optie is voor lokale sites.

Deze host biedt ook een breed scala aan beveiligingsfuncties, waaronder een uitgebreid anti-DDoS-aanvalsbeveiligingsnetwerk en 27/7 monitoring. De servers van het bedrijf beschikken ook over geïntegreerde failovers en geavanceerde beveiligingssystemen.

Als u een probleem ondervindt met de hosting van uw site, kunt u contact opnemen met het professionele ondersteuningsteam van Shinjiru, dat 24/7 beschikbaar is via live chat, e-mail of telefoon.

Voordelen

 • Uitstekende beveiligingsfuncties, waaronder bescherming tegen DDoS-aanvallen
 • 99,9% uptime-garantie
 • Betaalbare prijzen met een waardevol aanbod
 • Gratis sitemigratie en domeinregistratie

Nadelen

 • Mogelijk niet geschikt om een ​​internationaal publiek te bereiken

6. Kinsta – Best beheerde WordPress-hosting

kinsta.com

kinsta-logo

Prijs: $ 30 (USD)
Schijfruimte: 10 GB
Ondersteuning: Live chat, kaartjes

Kinsta is een beheerde WordPress-webhost die een uitgebreid assortiment WordPress-beheertools en een intuïtieve, eenvoudige interface biedt. Het premiumnetwerk van Google Cloud ondersteunt alle hostingoplossingen van Kinsta, waardoor het de ideale optie is voor eigenaren van WordPress-sites.

Het belangrijkste voordeel van deze service zijn de snelle laadtijden, dankzij de serverlocaties, waaronder Singapore. U kunt ook CDN- of caching-technologieën inschakelen om de laadtijd van uw website nog meer te verminderen.

Kinsta biedt ook een uptime-garantie van 99,9%, zodat u zeker bent van minimale uitvaltijden. Kinsta heeft sinds december 2018 echter een uptime van 100%, wat het resultaat is van zijn cloudhostinginfrastructuur.

Bovendien kan het team van Kinsta met regelmatige uptime-controles en continue monitoring onmiddellijk reageren op foutreactiecodes. Als Kinsta het probleem niet binnen dertig minuten oplost, zullen ze je account crediteren.

Je kunt contact opnemen met het ondersteuningsteam van Kinsta via hun intercomwidget, livechat en ondersteuningstickets. Hun klantenondersteuning reageert zeer goed en u kunt binnen vijf minuten na contact met hen een antwoord verwachten.

Voordelen

 • Een van de beste WordPress-webhosts
 • Snel laden van webpagina’s
 • 100% uptime sinds 2018
 • Handige en responsieve ondersteuning
 • Kinsta maakt gebruik van het Google Cloud premium-netwerk

Nadelen

 • Prijzig

7. HostPapa

www.hostpapa.com

HostPapa-logo

Prijs: USD $ 3,95
Schijfruimte: 100 GB
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

HostPapa biedt essentiële hostingservices met een bijzondere focus op duurzaam ondernemen en milieuvriendelijke hosting. U kunt kiezen uit drie abonnementen, een op cPanel gebaseerd Starter-account, een Business-account en een Business Pro-account.

Het Starter-abonnement biedt veel functies, waaronder onbeperkte bandbreedte, een gratis domein en gratis website-migratie. U krijgt ook toegang tot 1-Click WordPress-installatie en Let’s Encrypt SSL, een standaard sitebouwer met een limiet van drie pagina’s.

Het bedrijfsplan biedt een breed scala aan onbeperkte bronnen, waaronder webruimte, bandbreedte, domeinen en e-mails. U ontvangt alleen een SSL-certificaat en automatische updates als u upgradet naar het Business Pro-account.

De klantenondersteuning van HostPapa is 24/7 beschikbaar via live chat, telefoon en e-mail. De telefonische ondersteuning is beschikbaar in 17 landen, waaronder Maleisië. De live chat-functie werkt echter niet goed en als u erop klikt, wordt een nieuw tabblad geopend, waar u opnieuw moet inloggen op uw HostPapa-account.

Voordelen

 • Fatsoenlijke laadsnelheden van de website
 • Hoog uptime-percentage van 99,9%
 • Een breed scala aan hostingoplossingen beschikbaar
 • 1-klik op WordPress-installatiefuncties
 • Klantenservice is 24/7 beschikbaar

Nadelen

 • Plannen zijn relatief duur
 • Live chat-functie kan worden verbeterd

8. BlueHost – Goede webhost voor beginners

www.bluehost.com

Logo van Bluehost

Prijs: $ 3,95 (USD)
Schijfruimte: 50 GB
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

Bluehost is een van de meest prominente webhostingserviceproviders ter wereld en is het bedrijf dat WordPress aanbeveelt voor hun contentbeheersysteem. Dit bedrijf biedt betaalbare prijzen, geen verborgen kosten en een gratis domein gedurende het eerste jaar na aanmelding.

Bluehost heeft datacenters in Singapore en Japan, wat betekent dat u gebruikers uit dit deel van de wereld snelle laadtijden en een optimale gebruikerservaring kunt bieden. U kunt deze host gebruiken voor een breed scala aan hostingoplossingen, waaronder shared hosting, cloud hosting, Virtual Private Server, WooCommerce hosting en WordPress hosting.

U kunt kiezen uit drie abonnementen: Basic, Plus en Prime. Het basisplan omvat slechts hosting voor één site, één domein en 25 subdomeinen. Met de hogere abonnementen krijgt u hosting voor een onbeperkt aantal websites met onbeperkte bandbreedte en webruimte.

U kunt ook een onbeperkt aantal e-mailaccounts registreren. Deze plannen bevatten geen gratis websitemigratie, een functie die bestaande website-eigenaren mogelijk nodig hebben.

Voordelen

 • Snelle laadtijden van websites
 • Een uitgebreide reeks onbeperkte bronnen
 • Responsieve en behulpzame ondersteuning
 • Aanbevolen door WordPress
 • Breed scala aan hostingservices beschikbaar

Nadelen

 • Vernieuwing van prijsverhogingen
 • Geen gratis sitemigratie

9. Dreamhost

www.dreamhost.com

Dreamhost-logo

Prijs: $ 7,95 (USD)
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

DreamHost is een van de oudere webhostingserviceproviders in de branche en een haalbare optie voor eigenaren van kleine websites met beperkte budgetten. Deze host heeft meerdere servers op verschillende locaties die hoge laadsnelheden mogelijk maken.

DreamHost heeft een gemiddeld uptime-percentage van 99,4%. Dit percentage is niet slecht in vergelijking met dat van de lagere serviceproviders op de markt, maar er zijn webhosts die consistent uptime-percentages van 100% handhaven.

Een van de voordelen van DreamHost-pakketten is dat ze onbeperkte bandbreedte en schijfruimte bevatten. U kunt deze hostingservice ook gebruiken met de website builder van DreamHost, evenals producten zoals Wix en Weebly.

Andere functies die u met deze service ontvangt, zijn een 1-Click-installatieprogramma, een gratis domein, gratis privacybescherming, gratis SSL-beveiliging, WordPress-installatie en automatische back-ups. De plannen van DreamHost zijn relatief betaalbaar en ze verhogen hun verlengingskosten niet zoals de meeste andere hosts.

Voordelen

 • Breed scala aan hoogwaardige functies beschikbaar
 • Er zijn geen toeslagen voor verlengingskosten van toepassing
 • De plannen zijn relatief betaalbaar
 • Onbeperkte bandbreedte en schijfruimte
 • Werkt goed met verschillende websitebouwers

Nadelen

 • Beschikt niet over cPanel
 • U moet betalen voor websitemigraties
 • Uptime gemiddeld percentage is te laag

10. Sempoi – Lokale webhosting

sempoihosting.com

Sempoi-logo

Prijs: RM500,00 / jr voor een goed plan
Schijfruimte: 10 GB
Ondersteuning: Telefoon, kaartjes

Sempoi Hosting is een Maleisisch hostingbedrijf dat een breed scala aan betrouwbare hostingoplossingen en onbeperkte middelen biedt. Onlangs heeft Sempoi Hosting zijn datacenters geüpgraded met LiteSpeed-webservers en het gebruik van SSD’s en MariaDB-databases. Het resultaat is een snelle laadtijd van de site en een optimale gebruikerservaring voor het publiek in Maleisië.

Sempoi Hosting biedt drie hostingoplossingen, Flexible, eXtra en SupereXtra. De functies van het flexibele abonnement zijn enigszins beperkt, met slechts 150 MB schijfruimte en 10 GB bandbreedte per maand. Het SupereXtra-abonnement omvat 10 GB schijfruimte en 100 GB maandelijkse bandbreedte.

De beveiligingsfuncties die u bij Sempoi Hosting ontvangt, zijn beperkt en omvatten geen SSL-certificaten of SiteLock-oplossingen. U krijgt echter toegang tot onbeperkte bronnen, waaronder e-mailaccounts, MySQL, add-on-domeinen, domeinparkeren en FTP-accounts.

Sempoi Hosting lijkt misschien een haalbare optie vanwege de lage prijzen, maar de hostingservice biedt slechts één jaarlijkse factureringscyclus. Bovendien is ondersteuning niet 24/7 beschikbaar en kunt u geen contact opnemen met ondersteuning via live chat.

Voordelen

 • Verschillende onbeperkte bronnen
 • Een breed scala aan hostingoplossingen
 • Een relatief snelle website laden

Nadelen

 • Beperkte functies
 • Lage bandbreedte en schijfruimte
 • Beperkte beveiligingsfuncties

Hoe u de beste webhost voor Maleisië kunt vinden

Bij het selecteren van de beste webhost voor uw website in Maleisië, moet u de doelen van uw eigen website begrijpen. Als u bijvoorbeeld uw site wilt gebruiken voor transacties en het uitwisselen van gevoelige informatie, heeft u een host nodig die uitgebreide beveiligingsoplossingen biedt.

Bovendien wilt u ook dat uw webpagina’s snel worden geladen en dat uw site gemakkelijk grote verkeersvolumes moet kunnen verwerken.

Om ervoor te zorgen dat uw website aan deze vereisten voldoet, moet u rekening houden met verschillende factoren. Hieronder bekijken we enkele van de belangrijkste overwegingen bij het selecteren van de beste webhosting.

Server locatie

De serverlocatie van de hostingservice is een van de factoren die de websitesnelheid bepalen. Idealiter zou de host die u selecteert een server moeten hebben die dicht bij uw doelgroep staat.

server locatiekaartAls u bijvoorbeeld doelgroepen in Maleisië target, moet uw host een server in Singapore of Maleisië hebben. Selecteer voor een wereldwijd publiek een host met wereldwijde datacenters.

Uptime

Uptime verwijst naar de tijd dat de datacenters van uw hostingservice operationeel zijn en heeft een procentuele meting. Hoe hoger dit percentage, hoe betrouwbaarder de hostingservice.

Een uptime-percentage van 99,94% lijkt misschien hoog, maar het is te laag als uw site veel verkeer heeft. Blijf bij hostingdiensten met uptime-percentages van minimaal 99,8%. U kunt hier ons live tracking-dashboard bekijken met alle hosts die we momenteel volgen.

Schijfruimte

Schijfruimte geeft aan hoeveel gegevens u op uw site kunt opslaan in de vorm van tekst, afbeeldingen en video’s. Als u een inhoudrijke website heeft, zoek dan naar hostingplannen die onbeperkte opslagruimte bieden. Selecteer daarnaast een hostingplatform dat solid-state drives (SSD) gebruikt, aangezien deze ook bijdragen aan websitesnelheden.

Bandbreedte en gegevensoverdracht

Bandbreedte is een andere factor die van invloed is op de laadsnelheden en gebruikerservaring van uw website. Als u een beperkte bandbreedte heeft, werkt uw site mogelijk niet soepel. U kunt ook uw Google-ranking verliezen en trage laadtijden kunnen uw bezoekers frustreren. Plannen met onbeperkte bandbreedte zijn de beste optie voor grote websites.

Snelheid

Serverlocaties, bandbreedte en opslagruimte zijn allemaal hostingfactoren die de snelheid van uw website beïnvloeden. Google wil zijn gebruikers de beste resultaten voor hun vragen laten zien en als uw site traag is, zal de zoekmachine de site naar beneden in de ranglijst verplaatsen om een ​​optimale gebruikerservaring te garanderen.

Serversnelheid

Langzame websites kunnen ook van invloed zijn op de geloofwaardigheid van uw merk.

Ondersteuning

Als er iets misgaat met de hosting van uw website, heeft u onmiddellijk toegang nodig tot een capabel teamlid van de host. De meeste hostingservices geven toegang tot hun ondersteuningsteams via live chat, telefoon, e-mail of het gebruik van ondersteuningstickets. Als de ondersteuningsservices van een host ontbreken, meld je dan niet aan voor hun services.

Veiligheid

Alle websites zijn vatbaar voor beveiligingsproblemen en datalekken, vooral van cyberdieven die toegang willen tot gevoelige informatie. Als een klant van u het slachtoffer is van een datalek, kan dit uw klantenloyaliteit en winstgevendheid schaden. Webhosting-serviceproviders bieden beveiligingsfuncties, waaronder het scannen van malware en automatische updates om beveiligingsproblemen te voorkomen.

SSL-certificaten

Een Secure Sockets Layer (SSL) -certificaat voorziet uw website van authenticatie en zorgt voor een versleutelde verbinding. Zoekmachines zoals Google rangschikken websites met SSL-certificaten hoger in hun poging om de waarde die ze bieden te maximaliseren.

SSL-certificaten

De meeste gratis abonnementen bevatten een SSL-certificaat, wat ideaal is als u een beperkt budget heeft. Let’s Encrypt is het belangrijkste bedrijf dat eenvoudige SSL-certificaten en partners met webhostingbedrijven uitdeelt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author