Beste VPS-hosting voor Australië

Voordat we in onze top 3 komen voor de VPS-hostingcategorie, moet je weten wat je wilt, aangezien VPS-hosting in veel varianten voorkomt (het is zeker niet hetzelfde als je gewone webhosting-pakketten).

De belangrijkste zijn in eigen beheer (je bent een techneut en kunt het zelf instellen) en beheerd (iemand anders zorgt voor alles wat technisch is). Wat de infrastructuur betreft, kunt u kiezen voor fysieke computers … of mijn voorkeur, cloud vps-hosting, die een netwerk van servers gebruikt om uw account aan te maken, op die manier kunt u op elk moment en bijna onmiddellijk omhoog of omlaag schalen.

Onze # 1 is gespecialiseerd in cloud-VPS, de # 2 en # 3 zijn traditionele VPS’s.

Beste VPS voor Australië: onze top 3-vergelijking – mei 2020

Webhostingbedrijf Totale beoordeling Startprijs per maand Schijfruimte Startplan Volledig beheerd? Eén zinanalyse (alleen top 5) Beoordelingen Website
siteground2 $ 80 40 GB JA Razendsnel, gratis CDN (wereldwijd bereik), officieel aanbevolen door WordPress, 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie = Win! SiteGround recensie
Cruciaal $ 29,90 25 GB NEE (beheerd vanaf $ 249, 90 / maand) Australische servers, zeer betaalbare barebones! Cruciale beoordeling
Digital Pacific $ 24,92 25 GB NEE (beheerd vanaf $ 58,25 / maand) Veel keuze! Digital Pacific Review

# 1 SiteGround

SiteGround gebruikt een high-end Cloud VPS om u de absoluut best mogelijke prestaties te geven. Met overal SSD’s, automatisch schaalbare functionaliteiten, volledig beheerd, inclusief gratis CDN … het is een no-brainer imho!

En afgezien van hun 4 vaste plannen, laten ze je zelfs je eigen hostingplan maken. Ze blazen de concurrentie echt uit het water!

siteground2

Makkelijk te gebruiken

90%

Betaalbaarheid

90%

Prestaties / kracht

85%

# 2 Cruciaal

Crucial is een van die hostingbedrijven met een zeer goede reputatie, en terecht.

Met op Aussies gebaseerde servers, 24 uur per dag ondersteuning (ja, 24/7, het hele jaar door) en infrastructuur die vrijwel alles aankan wat je ermee gooit, kun je echt niet fout gaan!

Deze jongens zijn geweldig als je die techneut bent die volledige controle wil!

CrucialLogo

Makkelijk te gebruiken

85%

Betaalbaarheid

70%

Prestaties / kracht

85%

# 3 Digital Pacific

Digital Pacific is een van de eerste bedrijven die hostingdiensten in Australië is gaan aanbieden.

Het enige dat ze onderscheidt van de andere op de lijst, is het aantal vps-pakketten / servers dat ze te bieden hebben. Ze hebben 4 opties voor zowel zelfbeheerde als beheerde VPS’s. Hun beheerde services zijn ook veel goedkoper dan onze # 2.

digpacific

Makkelijk te gebruiken

85%

Betaalbaarheid

85%

Prestaties / kracht

70%

VPS Hosting Graph Australië

VPS-servers: een snelle samenvatting

Wat is een VPS?

Een stap boven shared hosting en slechts een stap onder dedicated server hosting. VPS-hosting (virtual private server) is de gebruikelijke oplossing voor websites die een shared hosting-service zijn ontgroeid.

Om een ​​beter inzicht te krijgen in virtuele privéservers, kunt u zich een afgesloten buurt voorstellen. Terwijl iedereen in de buurt in meer privacy leeft dan die in een groot appartementencomplex (shared hosting), wonen ze nog steeds onder degenen in de buurt. Mensen in een gesloten wijk geven meer geld uit, maar hebben ook verschillende ontwerpopties met betrekking tot hun huis. Hoewel ze niet zoveel opties hebben als iemand die in een landelijk herenhuis woont (dedicated serverhosting), is het wonen in een omheinde buurt luxueus en meestal privé.

Websites op een virtual private server krijgen meer privacy en creatieve controle dan die op een shared host. In plaats van ruimte en bandbreedte te moeten delen met elke site op de server, host VPS afzonderlijke websites in kleinere ruimtes die bekend staan ​​als containers. Deze containers bieden aanzienlijk meer privacy en ruimte dan wat wordt aangeboden door een shared hosting service. Hoewel VPS-hosting qua functies een stap boven gedeelde hosting staat, geldt dit ook voor de prijs.

Waarom zou u dit type hosting nodig hebben??

Hoewel shared hosting meestal de eerste (en soms laatste) optie is voor nieuwe webontwikkelaars, doen veel mensen snel ervaring op en groeien hun sites voorbij de mogelijkheden van de host. Hoewel veel gedeelde hostingsites “onbeperkte” ruimte bieden, is dit eerder een voorspelling dan een feit. Geen enkele serverruimte is echt onbeperkt, dus shared hosting-services voorspellen dat potentiële klantenpagina’s onder hun toegewezen ruimte op de server blijven. Als u een succesvolle site ontwikkelt die veel webverkeer trekt, is het waarschijnlijk dat een gedeelde host u uiteindelijk moet verwijderen. Hoewel dit misschien ongelukkig lijkt, is het een teken dat uw website aantrekkelijk is en zijn ontworpen potentieel waarmaakt.

Na het ontwikkelen van een site die te groot is voor een gedeelde host, is de volgende logische stap het verwerven van de service van een VPS-host. VPS-hostingsites bieden meer ruimte, bandbreedte en privacy dan is toegestaan ​​met een standaard gedeelde host. Deze services zijn ook duurder dan een gedeelde host, dus het is belangrijk om een ​​consistente methode voor het ondersteunen van uw webruimte vast te stellen. Als u de rol van uw site op internet drastisch wilt vergroten, is VPS-hosting essentieel. Dat gezegd hebbende, als je niet echt in Australië bent, hebben we wel toplijsten voor webhosting in de volgende landen: Verenigd Koninkrijk, Ierland, Canada, NZ, & Singapore

Voordelen

  • Betaalbaar: Hoewel VPS-hosting aanzienlijk meer kost dan shared hosting, krijgt u meer ruimte, bandbreedte en creatieve controle, die allemaal essentieel zijn voor het succes van een website. Als u een website met een commercieel belang produceert, overweeg dan VPS-hosting als een investering in toekomstige winsten. Ondanks dat een VPS duurder is dan shared hosting, vallen beide diensten in het niet bij de prijs van dedicated server hosting.
  • Betrouwbaarheid: Gezien de prijs die gepaard gaat met VPS-hosting, kunnen klanten een zeker gevoel van betrouwbaarheid verwachten. Veel shared hosting-sites worden beschuldigd van oververkoop of het verkopen van meer serverruimte aan klanten dan beschikbaar is, de meeste gratis webhosts doen hetzelfde. Deze praktijk zorgt ervoor dat veel websites willekeurig worden verwijderd, of erger nog, veroorzaakt een volledige serverstoring. Oververkoop is een uiterst zeldzaam fenomeen op het gebied van VPS-hosting.
  • Volledige controle: VPS-hosts bieden klanten de mogelijkheid om naast verschillende ontwerptoepassingen (of controlepanelen zoals cPanel) een virtueel besturingssysteem uit te voeren. Met dit type software hebben klanten in wezen volledige creatieve controle over de sites.

Nadelen

  • Technische kennis: Hoewel u mogelijk een site heeft ontworpen die de mogelijkheden van shared hosting is gepasseerd, bestaat er nog steeds een kans dat u heel weinig weet over het algehele webontwerp. Omdat veel sites voor beginners vertrouwen op eenvoudige HTML- of WordPress-installaties, hoeven gebruikers niet volledig technisch onderlegd te zijn om basisbewerkingen uit te voeren. In het geval dat u overschakelt naar een VPS-host, wiens software volledige creatieve controle biedt, kunt u een gebied betreden waar u geen voorkennis heeft. Gebrek aan ontwerp op VPS-platforms kan ervoor zorgen dat sites goedkoop of onvolledig lijken, hoewel ze aanzienlijk meer betalen voor deze platforms.
  • Prijssprong: Hoewel VPS-hosting duidelijk een betere deal is dan shared hosting in termen van functies, kan de prijsstijging vaak een beetje veel zijn voor webontwerpers met een beperkt budget. Omdat webhosting elke maand in rekening wordt gebracht, merken sommige webontwerpers dat ze betalen voor een VPS-host voordat hun site echt klaar is voor deze platforms. Dit kan ertoe leiden dat budgetten worden opgebruikt voordat de betreffende site functioneel of winstgevend is.
  • Onderhoud: Hoewel VPS-hosting meer functies en privacy biedt, gaat dit niet zonder problemen. VPS-sites vereisen meer regelmatig onderhoud van de webdesigner, een taak die uiteraard een aanzienlijke hoeveelheid technische kennis vereist. Als u deze technische kennis niet heeft, zult u merken dat u grote hoeveelheden geld uitdeelt voor reparatie door derden.

Veelgestelde vragen over VPS

Wat is de betekenis van “virtueel” in de term virtuele openbare server?

Gezien de geavanceerde software die aanwezig is in VPS-hosting, kunnen bedrijven virtuele computers maken en deze uitvoeren op fysieke machines. Deze virtuele computers hosten een groep websites, die elk de voordelen bieden van een volwaardig besturingssysteem (meestal Linux), meerdere ontwerptoepassingen en een effectieve server.

Is dit niet hetzelfde als shared hosting?

Nee. Bij shared hosting (het goedkope type websitehosting) delen alle websites één enkele machine (fysiek of virtueel). Bij VPS-hosting wordt één website toegewezen aan één virtuele machine. Bij shared hosting worden klanten ontmoedigd om sites te maken die veel webverkeer aantrekken en grote hoeveelheden bandbreedte gebruiken. Bij VPS-hosting kunt u veel grotere sites maken die niet plotseling uit de serverruimte verdwijnen.

Is een virtual private server beter voor zoekmachineoptimalisatie?

Ja, maar niet direct. Google, Bing en andere zoekmachines geven prioriteit aan sites met relatief snelle laadtijden. Als u een site op een gedeelde host of een verkeerd beheerde server heeft, zal uw website door de optimalisatie van zoekmachines dalen vanwege lange laadperiodes. Sites op een VPS-host concurreren niet om bandbreedte, wat betekent dat ze sneller worden geladen en stijgen in de ranglijst van Google.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author