Beste reseller-hosting voor Australië

Omdat de meerderheid van de mensen die op deze pagina terechtkomen webdesigners zijn die bezig zijn hun bedrijf op te schalen door middel van resellerhosting, zullen we het vanuit die hoek bekijken..

Aangezien we zelf een webbureau zijn met VEEL hostingaccounts (+ we hebben veel zijprojecten en experimenteren graag), hebben we al onderzoek gedaan en de beste reseller-hostingbedrijven voor Australië beoordeeld.

We hebben ons voornamelijk gericht op webhosts die reselleraccounts aanbieden die zowel cPanel als WHM bevatten (maar daarover later meer).

PS: Onze # 1 heeft een behoorlijk grote korting, pak hem zolang hij duurt!

Enkele van de sites waarop we te zien zijn geweest:

Aanbevolen op sites

We kennen onze dingen, een klein voorbeeld van onze vele getuigenissen:

Tom is gepassioneerd en begrijpt snel de behoeften van zijn klanten. Ik heb echt zijn bereidheid gewaardeerd om kennis te delen en me te bekwamen in het gebruik van mijn gloednieuwe website. Bedankt Tom!

Sally Mac
Tabellen met inhoud

MangoMatter maakte het zo eenvoudig om onze huidige website te ontwerpen. Tom was persoonlijk betrokken vanaf het eerste consult tot aan de voltooiing, en hij is nog steeds direct beschikbaar voor eventuele aanpassingen!

Demitrios Lecatsas
Fris haar

We kozen Tom om onze website te ontwerpen omdat we de stijl van andere websites die hij had ontworpen, leuk vonden. Het hele proces verliep zonder stress. Tom was zo behulpzaam en geen van onze meerdere verzoeken was teveel moeite. Tom is een plezier om mee te werken. We houden van de website die hij voor ons heeft gemaakt, hij is zo gemakkelijk te gebruiken en ziet er fantastisch uit.

Carl Olive
De lente!

Onze ervaring met Mango Matter was fantastisch! Tom is heel gemakkelijk om mee te werken, positief, efficiënt en duidelijk briljant in wat hij doet. Sterk aanbevolen.

Lucy Reeves
Betekent waar

We hebben Tom ingeschakeld om onze nieuwe bedrijfswebsite te ontwikkelen en waren erg blij met het resultaat. Hij was niet alleen in staat om onze opdracht te geven, maar ook om enkele uitstekende ideeën te geven waar we nooit aan hadden gedacht. Het beste van alles is dat Tom vrijgevig is met zijn tijd en beschikbaar blijft voor advies en ondersteuning.

Neil Mackenzie
Vindingrijk

Wat een makkelijke en vlotte ervaring was het om met MangoMatter te werken! Tom begreep precies wat we zochten en we zijn enorm onder de indruk van het eindproduct. Ik zou niet aarzelen om in de toekomst opnieuw voor MangoMatter te kiezen.

Tyson King
Directeur / Plumbrite-oplossingen

Tom van MangoMatter is uiterst behulpzaam, professioneel en een geweldige ondersteuning geweest bij het opzetten van mijn website, hij is een schat aan kennis en zeer efficiënt. Ik aarzel niet om MangoMatter aan te bevelen en heb dat al gedaan.

Michelle Watson
ik repareer

Kanttekening: We zijn ervan overtuigd dat u betere en meer betaalbare opties kunt krijgen als u trouwens naar Amerikaanse webhosts kijkt. Zolang ze servers hebben in of in de buurt van Australië (bijv. Singapore <- presteert beter dan veel van de in Australië gevestigde hosts), zij zijn meestal de betere keuze (zoals onze geweldige # 1, A2-hosting)!

Web Hosting Company Algemene beoordeling Prijs / maand Kenmerken Schijfruimte Aantal accounts Servers wereldwijd Geoptimaliseerd voor WordPress Website
A2HostingLogo $ 9,80 (was $ 19,99)
 • Altijd geld-terug-garantie!
 • Gratis SSL
 • Servers in Singapore (hoge snelheid voor Aussie-sites)
 • Super betaalbaar
30 GB 40
siteground2 AUD $ 14,95
 • Goed optreden
 • Gratis 1-klik SSL-installatie
 • Globaal bereik
 • Onbeperkte accounts
 • Hoge verlengingskosten voor $ 39,95
30 GB Onbeperkt
Panthur AUD $ 30
 • Lokaal bedrijf
 • Lokale servers
 • hoewel geen wereldwijde datacenters.
20 GB 10

Best Reseller Hosting Australia 2020: beoordelingen

1. A2-hosting

A2 Hosting-logo

Website

www.a2hosting.com

Prijs

USD $ 9,80 / maand voor 40 accounts

Schijfruimte

30 GB

Ondersteuning

Telefoon, livechat, tickets

Snelheid

8.5 / 10

Globaal bereik

Ja

A2 Hosting is hier absoluut de koning. Ze zijn een in de VS gevestigd bedrijf, maar hebben razendsnelle servers in Singapore, waardoor snelheid een probleem is voor Aussie-sites (het blaast zelfs veel van de Aussie-concurrentie uit het water)!

Als reseller krijg je ook geweldige beveiliging, prioriteitsondersteuning, DDOS-bescherming en eenvoudige Cloudflare-integratie.

Voeg daar nog een geld-terug-garantie op elk moment, 24/7/365 ondersteuning en gratis sitemigraties aan toe … Ze zijn de beste, periode!

Hun plannen beginnen pas bij USD $ 9,80 / maand (was $ 19,99) voor 40 accounts en 30 GB opslag!

Voordelen

 • 4 servers over de hele wereld
 • Responsieve ondersteuning
 • 40 accounts!!
 • Altijd geld-terug-garantie

Nadelen

 • Kosten in USD

2. SiteGround

SiteGround-logo

Website

www.siteground.com

Prijs

AUD $ 14,95 voor onbeperkte accounts

Schijfruimte

30 GB

Ondersteuning

Telefoon, livechat, tickets

Snelheid

9/10

Globaal bereik

Ja

Hoewel ze technisch gezien niet in Australië zijn, hebben ze wel een geweldig datacenter in Singapore.

SiteGround is ook de enige officiële door WordPress aanbevolen host op de lijst, wat betekent dat ze worden aanbevolen voor WordPress, door WordPress (behoorlijk indrukwekkend! – Ze kunnen natuurlijk elke site aanpakken & CMS als een baas)

Dit is waar A2 Hosting beter is, terwijl Siteground u onbeperkte accounts geeft, heeft uw ouderaccount slechts zoveel serverbronnen om rond te gaan, dus hoe meer accounts u daar aanmaakt, hoe trager alle sites zullen worden … hoewel op dit punt , we weten niet wat de exacte limiet is waar u deze vertraging zou opmerken.

Hun verlengingskosten zijn ook vrij hoog. Dat gezegd hebbende, staan ​​ze bekend om hun hoogwaardige hosting en geweldige ondersteuning.

Voordelen

 • Solide beveiliging
 • Meerdere datacenters
 • Aanbevolen door WordPress
 • Intern caching-systeem

Nadelen

 • Hoge vernieuwingskosten

3. Panthur

Panthur-logo

Website

www.panthur.com.au

Prijs

AUD $ 30 / maand voor 10 accounts

Schijfruimte

20 GB

Ondersteuning

Telefoon, kaartjes

Snelheid

8/10

Globaal bereik

Nee

Panthur is een lokaal bedrijf (-ish, aangezien hun moederbedrijf in de VS is gevestigd), wat geweldig is voor Aussie-klanten, maar ze zijn zeker een beetje duurder dan bijvoorbeeld A2. Dat gezegd hebbende, de prestaties zijn perfect en de ondersteuning reageert behoorlijk goed.

Ze bieden 4 pakketten om uit te kiezen.

Hun plannen beginnen bij $ 30 / maand voor 20 GB aan ruimte.

Voordelen

 • Lokale webhost
 • Goed optreden
 • 3 datacenters in Australië

Nadelen

 • Geen overzeese servers
 • Beetje prijzig

4. GreenGeeks

GreenGeeks-logo

Website

www.greengeeks.com

Prijs

USD $ 19,95 / maand voor 10 accounts

Schijfruimte

Onbeperkt

Ondersteuning

Telefoon, livechat, tickets

Snelheid

8/10

Globaal bereik

Ja

GreenGeeks is zeker een andere host om te overwegen voor uw resellerbehoeften. Hoewel ze geen servers in of in de buurt van Australië hebben, zou een snelle CloudFlare-integratie dat probleem moeten oplossen. Er zijn 3 redenen waarom we ze leuk vinden, de eerste is hun toewijding aan het milieu. Ze zetten 300% van de energie die ze gebruiken terug op het elektriciteitsnet. Dan is er de prijs, het is zeer betaalbaar, zelfs in USD, en het wordt geleverd met onbeperkte schijfruimte! En tot slot vinden we het leuk hoe ze hun beveiligingssystemen op maat hebben gebouwd om hun servers super schoon te houden.

Ze hebben ook 24/7 ondersteuning, wat behoorlijk responsief is, en bieden een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie als je niet tevreden bent met hun diensten.

Het goedkoopste resellerplan begint bij $ 19,95 / maand voor 10 accounts.

Voordelen

 • Milieuvriendelijk
 • Goedkoop
 • Onbeperkte schijfruimte

Nadelen

 • Er zijn (nog) geen servers in de buurt van Australië

5. Cloudways

Logo van Cloudways

Website

www.cloudways.com

Prijs

USD $ 10

Schijfruimte

25 GB

Ondersteuning

Telefoon, livechat, tickets

Snelheid

9/10

Globaal bereik

Ja

Cloudways, zoals de naam al doet vermoeden, draait helemaal om cloudhosting, met behulp van de servers van andere providers en kunt u apps en websites op die servers implementeren, beheren en bewaken, waardoor de gebruikelijke webhosting-tussenpersoon wordt weggelaten. Met providers als Digital Ocean, Vultr, Amazon AWS en meer … is prestatie absoluut geen probleem. En omdat het cloudhosting is, is de schaalbaarheid hier de kernkracht. Cloudways kunnen worden gebruikt om enorme sites te beheren, met forums en enorme e-commerce winkels.

De configuratie en gebruikersinterface zijn anders en hebben een steilere leercurve in vergelijking met uw gebruikelijke hostingproviders, maar als u bereid bent om te leren, is het de moeite waard! Ze hebben zelfs hun eigen CDN om de laadtijden over de hele wereld te maximaliseren.

Prijzen zijn lastig uit te leggen, kijk op hun site ��

Voordelen

 • Krachtige servers
 • Uiterst schaalbaar

Nadelen

 • Meer voor techneuten

Reseller die de kaart van Australië host

Hoe u de beste reseller-hosting kiest voor uw behoeften?

Als u het juiste Australische reseller-hostingplan voor uw bedrijf kiest, krijgt u ofwel een vlotte afvaart en een passief inkomen via uitstekende servers & ondersteuning, of … hoofdpijn & winst verloren door slechte ondersteuning, frequente downtime, gehackte servers, enz. U kunt een bedrijf uit onze top 5 kiezen voor onmiddellijke gemoedsrust, of u kunt beginnen met het onderzoeken van de verschillende webhosts die de goedkoopste resellerplannen in Australië aanbieden (we hebben ook heb een Britse reseller hosting vergelijking gemaakt, en een Amerikaanse reseller hosting lijst, voor het geval je die nodig hebt). Als u deze route volgt, zijn dit de specificaties om op te letten bij het kiezen van een host, veel plezier! Dit is hetzelfde proces dat we bijvoorbeeld gebruikten bij onze SiteGround-beoordeling.

Kosten: resellerplannen voor webhosting

Bepalen hoeveel u kunt uitgeven aan resellerhosting is meestal het lastigste deel, de meesten van u zijn waarschijnlijk op zoek naar een redelijk goedkoop resellerhostingplan als u net begint (koop nooit een goedkoop websitehostingplan van de shared hosting-variant) om uw klanten te hosten, moet u die later verplaatsen als u toch een fatsoenlijk reseller-account krijgt – en nee, u zult zeker geen fatsoenlijke gratis webhosting vinden om de klant te hosten). Het hangt af van verschillende factoren, van het aantal beginnende klanten tot hoeveel u van plan bent in rekening te brengen / klant, en hoeveel ruimte u wilt toewijzen / klant. Je moet dit eerst uitwerken! Het is handig om verschillende plannen voor verschillende klanten in te stellen, waarbij kleine met 1 GB ruimte, middelgrote met 3 GB en grote klanten misschien zelfs 10 GB hebben. Gelukkig zijn bandbreedtebeperkingen meestal een kleiner probleem dan de ruimte, wat ons naar het volgende punt leidt.

Bandbreedte / ruimtebeperkingen

Hoewel de meeste hostingbedrijven veel bandbreedte bieden om mee te spelen, is er meestal ruimte om op te letten, want afgezien van het aantal toegestane accounts, zal dit degene zijn die zal beslissen hoeveel klanten u op uw reseller-hosting kunt zetten plan.

Cpanel / WHM-hosting in Australië

Ik zorg er altijd voor dat mijn Australische reseller-hosts WHM hebben. Zoals u waarschijnlijk weet, is Cpanel vrijwel de industriestandaard in bedieningspanelen. WHM (Web Host Manager) is een accountbeheersysteem waarmee u kunt creëren & beheer individuele Cpanel-accounts voor uw klanten. U kunt pakketten instellen, beperkingen instellen, gebruiksstatistieken bekijken, bulkupgrade / downgrade-accounts en nog veel meer. Zorg ervoor dat wie u ook kiest WHM gebruikt, het maakt het beheren van klantaccounts supergemakkelijk. (Zelfs de goedkope reseller-hostingbedrijven zouden WHM moeten hebben).

Server locatie

Als uw klanten in Australië zijn gevestigd, zorg er dan voor dat de server daadwerkelijk in de buurt is, of in Australië, denk hier niet te lang over na (hetzelfde geldt natuurlijk voor andere doelgroepen, we hebben eigenlijk een webhosting top 3 gedaan voor de volgende landen: Nieuw-Zeeland, Verenigd Koninkrijk, Canada, Ierland, & Singapore). Als u een klant in het buitenland krijgt, kunt u CloudFlare gebruiken om mogelijke vertragingen te verminderen.

Uptime

Vrij rechttoe rechtaan, als ze 99,9% uptime claimen, zorg er dan voor dat ze een back-up kunnen maken, elke webhost in onze top 5 doet geweldig werk.

Klantenservice

U zult onvermijdelijk problemen ondervinden, dus het is een must om goede ondersteuning aan uw kant te hebben! U wilt klanten echt niet laten wachten omdat de door u gekozen reseller geen 24/7 ondersteuning heeft. Kijk dus naar hun opties en zorg ervoor dat ze telefonische ondersteuning en livechat hebben & 24/7 ondersteuning. Het is duidelijk dat als u met het goedkoopste reseller-hostingbedrijf gaat dat u kunt vinden, ondersteuning ontbreekt.

Aantal accounts

Vrij belangrijk punt om in gedachten te houden, hoeveel klanten kunt u instellen? Als u de cijfers bij elkaar optelt, hoeveel ruimte krijgt elke klant dan? Zou het beter zijn als het resellerplan meer klanten toestaat omdat u weg kunt komen met minder ruimte / klant? Als het plan bijvoorbeeld 50 GB ruimte en maximaal 25 accounts toestaat, krijgt elke klant 2 GB. We hebben ervoor gezorgd dat elke webhost in onze top 3 een mooi evenwicht heeft tussen de toegestane ruimte en het aantal accounts.

Andere functies / technische specificaties

Andere punten om naar te kijken zijn RAM (1 GB is redelijk goed, minimaal 500 MB), schijf IO (2 MB / s is goed), serversnelheid (SSD? LiteSpeed?), CPU (hoeveel cores), dagelijkse back-ups, enz Wat ook handig is, is de mogelijkheid om WordPress, Joomla, enz. Te installeren met 1-klik installatiescripts, maar deze zouden standaard bij Cpanel moeten worden geleverd. En als je VEEL geld hebt, kijk dan eens naar een krachtige VPS of een nog krachtigere dedicated server!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author