Beste Magento-hosting

Als webbureau met VEEL hostingaccounts (we hebben talloze zijprojecten en experimenteren graag), hebben we een redelijk goed idee van wat een geweldige webhost definieert. Dit zijn onze beste Magento hostingproviders.

Web Hosting Company Algemene beoordeling Prijs / maand Schijfruimte Functies Website
siteground2 9.3 / 10 $ 3,95 (tijdelijke 67% korting) 10 GB Krachtige, snelle, epische ondersteuning, + 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie! = Win!
hostgator 8.7 / 10 $ 2,78 Onbeperkt Goedkope + onbeperkte schijfruimte!
A2HostingLogo 8.5 / 10 $ 3,92 (verlaagd van $ 7,99) Onbeperkt Onbeperkte schijfruimte!
in beweging 8.3 / 10 $ 4,19 (40% korting) Onbeperkt Ervaren, betrouwbaar, iets duurder.
Dreamhost 8/10 $ 7,95 Onbeperkt Goed optreden & ondersteuning

Beste Magento Hosting 2020-recensies

1. SiteGround

Logo van SiteGround

Website: www.siteground.com
Prijs: $ 3,95
Schijfruimte: 10 GB

We denken dat de beste Magento-hosting Siteground is, om een ​​paar redenen. Laten we beginnen met hostingplannen, ze hebben er momenteel drie.

Hun StartUp-plan is geweldig voor nieuwkomers en mensen met een beperkt budget. Het wordt geleverd met slechts 1 website en 10 GB opslagruimte, maar u kunt altijd upgraden naar een hoger plan wanneer dat nodig is.

Kies het GrowBig-abonnement als u een onbeperkt aantal websites wilt hosten (dit is ook het populairste abonnement van Siteground). Je krijgt het dubbele van de opslagruimte (20 GB) dan het Startup-abonnement plus meer functies.

GoGeek is het ultieme plan van SiteGround omdat het wordt geleverd met de meeste functies. Ten eerste krijg je 30 GB opslagruimte. En natuurlijk kunt u ook een onbeperkt aantal sites hosten wanneer u dit plan krijgt.

Merk op dat alle gedeelde hostingplannen van SiteGrounds worden geleverd met ingebouwde Git-integratie voor eenvoudig Magento-versiebeheer en gratis Magento 2-installatie.

Een andere van de beste functies van SiteGround is de klantenondersteuning. Je moet het toegeven: je hebt af en toe hulp nodig met je site. Welnu, met SiteGround bent u verzekerd van 24/7 ondersteuning via livechat, telefonische ondersteuning en e-mail. Ze hebben ook een database met vragen en antwoorden waar u naar kunt kijken bij het oplossen van uw problemen.

Voordelen

 • Geweldige klantenservice
 • Gratis SSL-certificaat
 • Betrouwbare uptime-garantie van 99,99%

2. HostGator

Logo van HostGator

Website: www.hostgator.com
Prijs: $ 2,75
Schijfruimte: Onbeperkt

HostGator is een van de meest populaire aanbieders van gedeelde hosting van dit moment. Ze hebben drie plannen waaruit u kunt kiezen (zoals hieronder vermeld). Merk op dat alle drie de plannen van HostGator worden geleverd met onbeperkte opslagruimte en bandbreedte. Hun belangrijkste verschil is het aantal sites dat u kunt hosten en de algemene kenmerken van een bepaald plan.

 • Hatchling – Dit wordt beschouwd als het startplan van HostGator. Behalve dat het zeer betaalbaar is, heeft het ook een zeer beperkte functie – u kunt slechts één website hosten als u voor dit plan gaat. Het is echter nog steeds goed voor beginners (en voor degenen die net zijn begonnen met hun bedrijf).
 • Baby – HostGator’s Baby-plan is waarschijnlijk hun meest populaire plan. Veel mensen kiezen voor dit specifieke plan omdat het een onbeperkt aantal websites kan hosten. Dus als u besluit om in de nabije toekomst verschillende sites te houden, weet u dat dit plan er meer dan geschikt voor is.
 • Zakelijk – Ga voor het bedrijfsplan van HostGator als u al weet waar u zich in uw bedrijf bevindt. Dit is ook het beste plan om te krijgen als je e-commerce gaat gebruiken.

Voordelen

 • Gratis website builder
 • Alle abonnementen worden geleverd met onbeperkte opslag en bandbreedte
 • Gebruiksvriendelijk cPanel

Nadelen

 • U moet een domeinnaam kopen omdat deze niet in een pakket is inbegrepen
 • Hun goedkoopste abonnement biedt plaats aan slechts 1 website
 • Veel vooraf geselecteerde services bij het aanmelden (verwijder het vinkje bij de services die u niet nodig heeft)

3. A2-hosting

A2 Hosting-logo

Website: www.a2hosting.com
Prijs: $ 3,92
Schijfruimte: Onbeperkt

Als u op zoek bent naar een gedeeld hostingplan, overweeg dan om A2 Hosting te bekijken, aangezien ze drie opties bieden waaruit u kunt kiezen:

 • Lite-abonnement – Ga voor hun Lite-abonnement als u slechts van plan bent om 1 website te maken. Dit plan wordt al geleverd met onbeperkte opslag en onbeperkte bandbreedte. Daarom kunt u met dit plan een hele grote website maken.
 • Swift-plan – Het Swift-plan van A2 Hosting wordt geleverd met alle functies van het Lite-abonnement en meer. Daarom krijg je ook onbeperkte opslag en bandbreedte plus een onbeperkt aantal websites. Onnodig te zeggen dat het ook een stuk sneller is dan het Lite-abonnement.
 • Turboplan – Hun Turboplan is het snelste plan van A2 Hosting. Je krijgt ook alle functies van het Swift-abonnement plus nog veel meer. Dus ja, u kunt met dit abonnement een onbeperkt aantal websites hosten en ook onbeperkte opslag en bandbreedte krijgen.

Houd er rekening mee dat A2 Hosting zijn klanten 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt, dus u hoeft echt niets te vrezen. U kunt al hun hostingplannen met een gerust hart kopen.Als u er niet tevreden mee bent, kunt u altijd om terugbetaling vragen.

Voordelen

 • Flexibele betalingsmogelijkheden (1, 12, 24, 36 maanden)
 • Gratis migratie
 • Goede klantenondersteuning (live chat, telefoon, ticketing, etc.)

Nadelen

 • Als u uw plan gaat annuleren, moet u vijftien dagen voor de verlengingsdatum een ​​annuleringsverzoek indienen (zo niet, dan worden er nog kosten in rekening gebracht en komt u niet in aanmerking voor terugbetaling)
 • De vernieuwingspercentages zijn erg hoog
 • Hun gratis migratie is slechts goed voor één website

4. InMotion Hosting

Logo van InMotion Hosting

Website: www.inmotionhosting.com
Prijs: $ 6,39
Schijfruimte: Onbeperkt

Met InMotion Hosting krijg je drie opties bij het kiezen van een Shared hostingplan:

 • Lanceerplan – Dit is het goedkoopste hostingplan van InMotion. Het wordt geleverd met 1 gratis domein, 2 websites en onbeperkte opslag en bandbreedte.
 • Energieplan – Groeiende bedrijven kiezen meestal voor dit plan omdat u er maximaal 6 websites mee kunt hosten. Net als het lanceringsplan krijg je ook 1 gratis domein en onbeperkte opslag en bandbreedte.
 • Pro-plan – Als u van plan bent veel websites te maken (meer dan 6), dan is dit een goede optie voor u omdat u er een onbeperkt aantal websites mee kunt hosten. Natuurlijk krijg je ook een gratis domein, onbeperkte opslag en onbeperkte bandbreedte.

Merk op dat duurdere hostingplannen altijd meer functies hebben en sneller zijn dan de goedkopere.

Als u InMotion Hosting voor uw webhostingservices overweegt, weet dan dat ze hun klanten een geld-terug-garantie van 30 dagen geven. Dit komt bijna overeen met het gratis proberen van hun plannen (gedurende 30 dagen).

Alle InMotion-hostingplannen worden ook geleverd met gratis gegevensback-ups. Dit heeft echter een limiet van maximaal 10 GB. Wanneer deze limiet wordt overschreden, mislukt de back-up van uw site, dus u moet handmatig een back-up van uw website maken (hiervoor hebben ze een gratis tool).

Voordelen

 • 30-dagen geld terug garantie
 • Ondersteuning van open source-apps (bijv. WordPress, Drupal, etc.)
 • Goede klantenondersteuning

Nadelen

 • Gegevensback-up is beperkt tot 10 GB
 • Risico op downtime tijdens een sitemigratie
 • Er zijn meldingen van massale e-mailfouten

5. DreamHost

DreamHost-logo

Website: www.dreamhost.com
Prijs: $ 2,95
Schijfruimte: Onbeperkt

U zult de gedeelde hostingplannen van DreamHost ongecompliceerd vinden, aangezien er maar twee opties zijn om uit te kiezen (zie hieronder):

Startersplan – Als u maar 1 website nodig heeft, kan het Startersplan van DreamHost waarschijnlijk in al uw behoeften voorzien. Zie je, het wordt geleverd met onbeperkte opslag en onbeperkte bandbreedte. Sommige van de extra dingen die u gratis krijgt, zijn een gratis domein en een gratis SSL-certificaat.

Onbeperkt abonnement – Als u nu van plan bent meerdere websites te maken, is het onbeperkte abonnement van DreamHost een betere optie. Afgezien van het feit dat u een onbeperkt aantal websites kunt hosten, wordt het ook geleverd met onbeperkte opslag en bandbreedte. Net als het Starter-abonnement wordt het ook geleverd met extra voordelen, zoals een gratis domein, gratis SSL en meer. Het is inderdaad krachtiger dan het Starter-plan, op zijn zachtst gezegd (nou ja, daarom is het ook duurder).

Als u zich zorgen maakt over betalingsmethoden, weet dan dat DreamHost creditcard, PayPal, cheques en postwissels accepteert. Ze hebben ook een geld-terug-garantie van 97 dagen (maar dit is niet van toepassing op betalingen en postwissels).

Voordelen

 • Veel betalingsmogelijkheden
 • Royale geld-terug-garantie (97 dagen)

Nadelen

 • Het aanmeldingsproces is te lang en een beetje ingewikkeld
 • Overdracht van de site is niet gratis
 • E-mail heeft een limiet van 2 GB

Magento hosting: hoe u de beste kunt vinden!

Wat is het beste pakket om naar te zoeken in een Magento-host? Welnu, er zijn veel functies waarnaar u moet zoeken om ervoor te zorgen dat uw website altijd soepel en gemakkelijk te beheren is. We zijn hier om u te vertellen waarnaar u moet zoeken en meer. U leert ook over de terminologie die in deze instellingen wordt gebruikt om het hele scenario beter te begrijpen.

Server locatie

server locatiekaartDe serverlocatie is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw webpagina’s snel worden geladen. Om het simpel te houden, raden we je aan om te kiezen voor een Magento hosting service die servers heeft die zich op (of dichtbij) jouw locatie bevinden. Dus, laten we zeggen dat je in Amerika woont – het zou verstandig zijn om een ​​hostingbedrijf te kiezen met servers in dat land. Hetzelfde geldt voor Canada, in dat geval zoek je naar een website-host in Canada. En voor Australië zoekt u een webhostingservice in Australië.

Aangezien gebruikers zich over de hele wereld kunnen bevinden, is er nog een andere optie waar u voor kunt kiezen – en die heet CDN (Content Distribution Network). Het werkt in feite als een proxyserver tussen uw sitebezoekers en uw Magento-host – om nog steeds snel laden van pagina’s mogelijk te maken, zelfs als de serverlocaties ver van de eindgebruikers verwijderd zijn.

Nu zie je hoe belangrijk serverlocaties zijn, toch? Gelukkig hebben veel Magento-hosts nu een CDN-service genaamd CloudFlare. Het is heel eenvoudig in te stellen en wordt meestal gratis geleverd bij hostingpakketten. Let daar dus op bij het zoeken naar een hostingprovider.

Server-uptime

Server-uptime is een ander belangrijk kenmerk om op te letten, omdat het de betrouwbaarheid van een hostingbedrijf belichaamt. We raden aan om een ​​Magento-host te kiezen die een uptime van ongeveer 99,9% kan leveren – alles onder dit percentage is niet zo goed, omdat uitvaltijden (zelfs voor slechts een paar minuten) tot verliezen kunnen leiden.

SSL-certificaten

Tegenwoordig is sitebeveiliging erg belangrijk – en een SSL-certificaat is de beste manier om dat te hebben en om uw sitebezoekers te laten zien dat ze uw site kunnen vertrouwen. SSL (Secure Sockets Layer) maakt de codering van gegevens mogelijk tussen de server van uw host en de eindgebruikers (om hun persoonlijke informatie te beschermen).

Als een website een SSL-certificaat heeft, bevat de site-URL een “s”. Dus in plaats van alleen http://www.website.com te zien, zie je https://www.website.com. Steeds meer gebruikers zijn zich nu bewust van het belang van het zien van de ‘s’ in de sites die ze bezoeken – dus zorg ervoor dat de jouwe er ook een heeft.

Als u een Magento-hostingprovider kiest, raden we u aan er een te kopen die deze functie heeft. Veel bedrijven hebben de Let’s Encrypt-service (voor gratis SSL-certificaten) en u kunt deze eenvoudig activeren in uw cPanel.

Snelheid

Zoals hierboven vermeld, zijn serverlocatie en CDN allemaal belangrijk om de snelheid van uw site te waarborgen. U kunt er verder voor zorgen dat uw website altijd snel laadt door te zoeken naar extra features op uw Magento host.

Als uw hostingprovider extra CPU-bronnen geeft, zal dat zeker bijdragen aan de snelheid van uw site. U kunt zelfs hostingproviders vinden die aangepaste scripts leveren, speciaal voor Magento-sites (dit is een andere snelheidsbooster).

Schijfruimte

Hoewel belangrijk, hebt u alleen veel opslagruimte nodig als u een e-commercesite heeft (dit kost veel ruimte). Standaardblogs en bedrijven kunnen het echter heel goed doen met slechts 1 GB schijfruimte.

Wat belangrijk is, is dat u zich van deze dingen bewust bent, aangezien sommige hostingbedrijven goedkope abonnementen met onbeperkte ruimte aanbieden om mensen ertoe te verleiden ze te kopen. Nogmaals, hoewel grote schijfruimten goed zijn, zijn ze niet de enige indicatie van een goede hostingservice. Dergelijke functies kunnen in feite meestal indicatief zijn voor andere tekortkomingen van de kant van de webhost.

Kijk daarom bij het kiezen van een goede Magento-hosting voor uw site naar alle functies die in dit artikel worden vermeld (niet alleen op de schijfruimte).

Bandbreedte en gegevensoverdracht

Zowel bandbreedte als gegevensoverdracht zijn belangrijke kenmerken bij een hostingprovider. Bandbreedte vertegenwoordigt de snelheid van gegevensoverdracht via een bepaald netwerk, terwijl gegevensoverdracht kan worden gezien als de informatiestroom door uw site.

Als u van plan bent veel downloads op uw Magento-site te plaatsen (bijv. Muziek, films, enz.), Zijn bandbreedte en gegevensoverdracht enkele van uw belangrijkste benodigdheden. Als dit het geval is, is het de beste optie om voor een hostingbedrijf te gaan dat onbeperkte of hoge bandbreedte en gegevensoverdracht aanbiedt.

Klantenservice

We raden ten zeerste aan om voor een Magento hostingbedrijf te gaan dat 24/7 klantenondersteuning biedt. Geloof ons als we je vertellen dat je het vroeg of laat nodig zult hebben. Degenen met live chat en telefonische ondersteuning zijn de beste: u krijgt altijd snelle oplossingen en minimaliseert uw verliezen.

Magento: de details

Drupal hosting onderzoek

Magento is een geprefereerd e-commerceplatform. Van ondersteuning voor veilige transacties tot gebruiksvriendelijke interfaces, Magento faciliteert het bouwen en ontwerpen van websites op maat voor e-commerce.

Wat is Magento?

Magento is een open-sourceplatform dat speciaal is ontworpen met het oog op e-commerce. Het is geschreven in PHP. Momenteel zijn er drie verschillende Magento-platforms: de Community-editie, de Enterprise en de Enterprise Cloud-editie.

Magento-logoDe Community-editie—Dit platform is open source, wat betekent dat het gratis kan worden gedownload, gebruikt en gedeeld. Opgemerkt moet worden dat dit een volledig platform is, in plaats van een gratis maar beperkte proefversie. De kernbestanden kunnen worden gewijzigd met plug-ins. De talrijke mogelijkheden die beschikbaar zijn via de communityeditie worden hieronder in detail besproken. Er is geen hosting inbegrepen bij de Community-editie, dus bekijk onze aanbevelingen voor de beste hosting voor Magento.

De onderneming—Dit platform is ontwikkeld op basis van de Community-editie, maar omdat het meer functies en functionaliteiten heeft, evenals jaarlijkse onderhoudskosten, is de Enterprise niet gratis. De Enterprise is ideaal voor grotere bedrijven die naast professionele diensten naast de professionele service ook installatie, gebruik en probleemoplossing nodig hebben. De Enterprise wordt ook niet geleverd met een hostingoplossing.

De Enterprise Cloud Edition (ECE)—Het ECE-platform, uitgebracht in 2016, maakt gebruik van cloudtechnologie voor een robuustere website-ontwikkeling en beheerervaring. Van volledig aanpasbare functionaliteiten tot schaalbaarheid, verbeterde beveiligingsfuncties, hosting en beheerde infrastructuur, het ECE-platform is optimaal voor wereldwijde bedrijven en websites met enorme hoeveelheden inhoud en een hoog verkeersvolume. Sommigen beschouwen het als de beste Magento-hosting.

De premium oplossing voor e-commerce

De geschiktheid van Magento voor e-commerce blijkt uit de samenwerking met enkele van de grootste retailers wereldwijd. Het bedrijf werd in 2011 door eBay uitgekocht voordat het in 2015 een onafhankelijk bedrijf werd. Grote retailers en wereldwijde merken – zoals Coca-Cola, Nestle, Burger King en BevMo – gebruiken het platform voor hun e-commercebehoeften.

Hoogtepunten van de beste functies van Magento Community-editie

Als volledig e-commerceplatform biedt Magento bedrijven alle functies die nodig zijn om te slagen in de wereld van e-commerce.

Productpagina’s

Talrijke functies kunnen worden opgenomen op productpagina’s voor de beste verhandelbaarheid en weergave van producten:

 • Fotogalerij voor meerdere afbeeldingen van een product
 • Afbeelding zoomen
 • Opties voor het product (bijv. Kleuren, maten)
 • Weergave op voorraad / beschikbaarheid
 • Gelaagde prijzen
 • Vergelijkbare producten gegroepeerd
 • Toevoegen aan verlanglijstje optie
 • Deel via social media, sms, e-mail

Bladeren door functionaliteiten

Het bladeren door catalogi op het Magento-platform is in staat tot een hoge mate van organisatie, zodat klanten gemakkelijk de categorieën kunnen identificeren waarin ze willen winkelen en de producten kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn, zonder het gedoe om onnodige informatie te doorzoeken.

 • Gelaagde navigatiecategorieën
 • Filters voor prijs, relevantie, datum, enz
 • Productvergelijkingen
 • Automatisch voorstellen voor zoeken in catalogi
 • Gekoppelde, breadcrumb-navigatie (zodat klanten kunnen terugkeren naar eerder bekeken pagina’s)
 • Ontwerpen en sjablonen op maat voor specifieke producten of categorieën

Van afrekenen tot betaling tot verzending

Van een gebruiksvriendelijke interface voor snel en eenvoudig afrekenen tot veilige betaalmethoden en realtime ordertracering, het Magento-platform biedt een soepele afrekenervaring.

 • Bestelling controleren en afrekenen
 • Opgeslagen items in winkelwagentjes
 • Afrekenen met account of doorgaan als gast
 • Verzend items om meerdere adressen
 • Berichten voor geschenken (voor volledige bestellingen of individuele producten)
 • Schattingen voor verzendkosten en belastingen
 • Facturering en factuurgegevens
 • Forfaitaire of gratis verzendopties
 • Verzendkosten op basis van maat, gewicht en hoeveelheid
 • Betalingsmogelijkheden met meerdere gateways inclusief PayPal
 • Mogelijkheid om postwissels, cheques of PO’s te accepteren
 • Optie om “mij later te factureren”
 • Orderbevestigingsnummer en tracking

Klanten accounts

Klanten kunnen eenvoudig hun accounts, bestellingen, betalingsopties en meer beheren met de Magento klantaccountfuncties:

 • Recensies en tagging geschiedenis van producten
 • Orderstatus controleren
 • Aankoopgeschiedenis
 • Abonnementsbeheer
 • Verlanglijst met notities
 • Standaard verzend- en factuuradres
 • Onbeperkte adresvakken voor verzenden en factureren
 • Koop opnieuw optie

Zorg voor een uitzonderlijke klantenservice

Het bieden en implementeren van betrouwbare en professionele klantenservice is eenvoudig met de Magento klantenservice-functies:

 • Eenvoudig contact- en commentaarformulier
 • Orderbewerking en tracking voor beheerders
 • Stel het wachtwoord opnieuw in of onthoud de gebruikersnaam voor zowel gebruikers als beheerders
 • Geautomatiseerde bevestigingsmails

Bestellingen beheren

Het Magento-platform is ontworpen om het orderbeheer voor beheerders en klantenservice te vergemakkelijken. Mogelijkheden voor het beheren van bestellingen zijn onder meer:

 • Maak, bewerk en bekijk bestellingen voor beheerders
 • Hulp bij het winkelen en bestellen via het callcenter
 • Geïntegreerde verzending en etikettering met grote verladers, waaronder FedEx, UPS, USPS en DHL
 • Meldingen van orderbevestigingen en tracking via RSS of e-mail

Catalogi beheren

Met het beste Magento-hostingplatform zullen ontwikkelaars en websitebeheerders ontdekken dat het organiseren, weergeven en beheren van catalogi is geperfectioneerd tot een wetenschap:

 • Producten configureren op groepen en variaties
 • Downloadbare producten (bijv. Mp3’s, e-books)
 • Monsters of uittreksels
 • Productkenmerken (voor het zoeken, browsen of koppelen van producten)
 • Aparte en variabele prijsklassen per groep (bijv. Rekeninghouders versus gasten, detailhandel versus groothandel)
 • Prijsregels met instellingen voor voorwaarden en servicevoorwaarden
 • Updates voor batches of productgroepen
 • Producten groeperen op aangepaste kenmerken of producten in dezelfde groep
 • Voorraadbeheer met tools zoals RSS-alerts
 • Automatisch gegenereerde watermerken
 • Automatische beeldgrootte (miniaturen, productweergavepagina’s, enz.)
 • Zoeksuggesties en / of correcties
 • Door gebruikers gegenereerde tags en recensies

Website- en inhoudsbeheer

Van volledig aanpasbare thema’s en sjablonen tot administratieve privileges, Magento geeft u de mogelijkheid om de backend van de website en de gebruikersinterface te beheren.

 • Aanpasbare beheerdersrechten en verschillende beheerdersgebruikersaccounts
 • Eén login om verbinding te maken met meerdere sites
 • Pas thema’s en sjablonen aan
 • Eigen content management systeem (CMS) voor uitgebreide ontwerp-, lay-out- en contentpresentatiemogelijkheden
 • Gegevens importeren en exporteren in batches (voor het beheren van bestellingen, accounts, producten, enz.)
 • Ingebouwde lokalisatie op wereldwijde schaal (inclusief ondersteuning voor meerdere talen, valutaconversie)
 • Gelokaliseerde belastingberekeningen voor verschillende gebieden en soorten klanten (bijv. Gast versus rekeninghouder)
 • Antirobot- en / of spamfunctionaliteit met CAPTCHA
 • API-servicetoepassingen voor het integreren van softwarecomponenten van derden

Ontworpen voor zoekmachineoptimalisatie

Het ontwerp van het Magento-platform is zoekmachineoptimalisatie (SEO) -vriendelijk, zodat zoekmachines gemakkelijk door de inhoudswebsite kunnen bladeren en ervoor kunnen zorgen dat klanten uw inhoudspagina’s zien.

 • Geïntegreerde sitemap in XML
 • Duidelijke URL’s en aanpasbare URL-instellingen
 • Metagegevens in HTML van inhoud, producten, categorieën
 • Pagina met trending en populaire zoekopdrachten
 • API voor Google-inhoud

Analyse en gegevensrapportage

Behalve dat het voor klanten gemakkelijker is om uw site te vinden via SEO-oplossingen, maakt de compatibiliteit van Magento met Google Analytics het gemakkelijker om erachter te komen welke soorten klanten bepaalde pagina’s of producten bekijken, trends in klantgedrag te identificeren en te beoordelen wat tot succesvol leidt klikfrequenties.

 • Compatibel en gemakkelijk te integreren met Google Analytics
 • Diepgaande rapportage en uitsplitsing van gegevens
 • Rapportage over alle aspecten van klantactiviteit en websiteprestaties, inclusief het verlaten van de winkelwagen, de meest populaire producten, vaak bekeken items, zoekwoorden en meest gezochte termen, voorraad, inkomsten, facturen, terugbetalingen, coupons, enz..

Promoties en marketingstrategieën

Als e-commerceplatform zit Magento boordevol talloze, gelaagde marketingstrategieën die de klantbetrokkenheid stimuleren en de online zichtbaarheid van de website vanuit vele hoeken verbeteren.

 • Soortgelijke items weergegeven op elke productpagina
 • Cross-promotionele suggesties voor artikelen die vaak samen worden gekocht
 • Klantaankopen up-verkopen (bijv. “Klanten die dit hebben gekocht, kochten ook …”)
 • Aankondigingen van nieuwe items
 • Aanpasbare kortingen, coupons en speciale prijzen
 • Kortingen voor bulkaankopen
 • Landingspagina’s voor categorieën
 • Weergave van recent bekeken producten
 • Enquêtes en peilingen (bijv. Klanttevredenheid)
 • E-mailabonnementen en nieuwsbrieven
 • Wenslijsten en herinneringen
 • Deel met een vriendfunctie

Functies van de Enterprise-editie

De Magento Enterprise-editie biedt dezelfde functies als de Community-editie en meer. Hoewel de Enterprise niet het voordeel heeft een gratis open-sourceplatform te zijn, biedt het de technische ondersteuning en aanvullende marketingfuncties die ontbreken in de Community-editie. De Enterprise Edition is de voorkeurskeuze van grootschalige bedrijven die zowel technische assistentie als hulp bij installatie en gebruik nodig hebben. De belangrijkste kenmerken die de Enterprise onderscheiden van de Community-editie zijn:

 • Gerichte marketing op basis van klantgroepen (groepen op basis van demografie, winkelactiviteiten, enz.)
 • Verlaten winkelwagen e-mailherinneringen
 • Verkoop met beperkt aanbod
 • Geschenkklare opties (inclusief registers, geschenkverpakking, aangepaste notities)
 • Klantloyaliteits- en beloningsprogramma’s
 • Winkel tegoed
 • Blijf ingelogd cookie-instellingen (levensvatbaar gedurende meerdere sessies zodat klanten niet elke keer hoeven in te loggen)

systeem vereisten

Omdat zowel de Community- als de Enterprise-editie geen hostingplannen hebben, is het het beste om een ​​hostingplan te kiezen waarvan al is bewezen dat het compatibel is met Magento-platforms. Magento-platforms werken op LAMP-stacks, een verzameling webservercomponenten die samenwerken. De LAMP-stack bestaat uit Linux x86-64, Apache 2.x, MySQL 5.6+ en PHP 5.4+. Het is ook mogelijk om een ​​Nginx1.7x te gebruiken voor een webserver.

FAQs

Wat zijn de mogelijkheden van de Magento open-source optie (Community Edition)?

De Community-editie is gratis te gebruiken, maar dat betekent niet dat het een beperkte proefversie is. De Community-editie is een volledig ontwikkeld platform.

Wat is beter, de Community-editie of de Enterprise?

Dat hangt af van wat je van het platform verwacht. De Community-editie is gratis, dus in termen van budget is het de beste Magento-hosting omdat het ook wordt geleverd met uitgebreide e-commerce-functies. De Enterprise-editie is beter in termen van technische ondersteuning en meer functionaliteiten die zijn afgestemd op het ondersteunen van grotere bedrijven.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author