Beste e-mailmarketingservices in 2020: Top 10 vergelijking en beoordelingen

e-mailmarketingdiensten

Het vinden van een e-mailmarketingservice die aan uw behoeften en vereisten voldoet, is niet zo moeilijk.

E-mailmarketingservices zijn meestal hetzelfde – functies en qua prijs. Dit omvat gratis proefversies, een breed scala aan e-mailsjablonen, integratie van sociale media en e-mailplanning.

Wanneer u e-mailmarketingsoftware gebruikt, kunt u uw marketingworkflows automatiseren, uw statistieken volgen, meer en betere e-mails verzenden en een diepere relatie opbouwen met uw bezoekers.

Maar als het gaat om het kiezen van de beste e-mailmarketingservice, zou het een understatement zijn om te zeggen dat u veel opties heeft. Toen we voor het laatst ons onderzoek deden, ontdekten we dat er meer dan 30 e-mailmarketingservices waren (zowel gratis als betaald).

Hier is een lijst met de 10 beste e-mailmarketingservices voor kleine bedrijven die uw beslissing een stuk eenvoudiger moeten maken.

1. Constant contact

Constant Contact is de beste e-mailmarketingservice voor kleine bedrijven. Hun e-mailautomatiseringssoftware wordt geleverd met een gratis proefperiode van 60 dagen en biedt gebruikers meerdere aanpassings- en integratiemogelijkheden, terwijl het eenvoudig en gebruiksvriendelijk blijft.

constante contactbeoordeling

Constant Contact, opgericht in 1995, is uitgegroeid tot een van de grootste e-mailmarketingservices ter wereld. Ze blijven hun aanbod verbeteren en groeien naar nieuwe ruimtes die andere providers niet dekken.

U krijgt bijvoorbeeld toegang tot een tool voor evenementenbeheer en een innovatieve tool voor sociale media waarmee u coupons en downloads kunt maken om te delen op sociale media. U vindt er ook honderden verschillende integraties, zodat u alle andere apps en services die u momenteel gebruikt, kunt integreren.

Naast de unieke functies hierboven, krijgt u ook een breed scala aan nichespecifieke sjablonen om te gebruiken en een dashboard met uw belangrijkste e-mailstatistieken.

Ze bieden een heleboel nuttige gidsen en services, erg handig voor degenen die geen ervaring hebben met e-mailmarketing. Bovendien krijg je toegang tot live chat, e-mail en telefonische ondersteuning.

Toch is er één groot nadeel. Er zijn niet echt automatiseringstools en voor de prijs moet je die er echt hebben.

Voor wie is deze e-mailmarketingsoftware bedoeld??

Constant Contact is een uitstekende keuze voor eigenaren van kleine bedrijven die een tool nodig hebben die meer doet dan alleen e-mailmarketing.

Hoeveel kost het?

U kunt kiezen uit twee plannen. Elk van deze plannen is onderverdeeld in prijsniveaus op basis van een aantal contacten.

E-mailabonnement:

 • 0-500 abonnees: $ 20 per maand
 • 501-2.500 abonnees: $ 45 per maand
 • 2.501-5.000 abonnees: $ 65 per maand
 • 5.001-10.000 abonnees: $ 95 per maand

E-mail Plus-abonnement:

 • 0-500 abonnees: $ 45 per maand
 • 501-2.500 abonnees: $ 70 per maand
 • 2.501-5.000 abonnees: $ 95 per maand

Voor beide soorten abonnementen krijgt u 10% korting als u 6 maanden vooruit betaalt, of 15% als u 12 maanden vooruit betaalt.

Er is ook een risicovrije proefperiode van 60 dagen (geen creditcardgegevens vereist), zodat u de tool kunt testen voor maximaal 100 contacten. U krijgt ook een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. U krijgt 100% restitutie zolang u contacten naar de service heeft geüpload en ten minste één e-mail heeft verzonden.

Ga hier aan de slag met Constant Contact (gratis proefperiode van 60 dagen)

2. SendInBlue

SendInBlue is een krachtige e-mailmarketingoplossing voor mensen met een laag budget, omdat het wordt geleverd met een gratis abonnement (dat helaas enigszins beperkt is).

SendInBlue beoordeling

SendInBlue is een ander jong e-mailmarketingplatform. Ze waren oorspronkelijk gebouwd voor het verzenden van op transacties gebaseerde e-mails, maar nu hebben ze de kracht van zowel e-mail- als sms-campagnes gecombineerd in één uniek platform.

Over het algemeen is het heel gemakkelijk te gebruiken en heeft het een genereus gratis abonnement, aangezien de plannen zijn gebaseerd op het aantal verzonden e-mails en niet op het aantal contacten. Inbegrepen zijn typische functies zoals lijstbeheer, campagnerapportage en optimalisatie van e-maillay-out.

U zult ook verschillende integraties van derden vinden.

Als u echter toegang wilt krijgen tot de meest geavanceerde functies, moet u upgraden naar een van de meest geavanceerde abonnementen.

Voor wie is deze e-mailmarketingsoftware bedoeld??

SendInBlue is geweldig voor bedrijven of individuen die een hoop e-mail verzenden. Omdat de prijsstelling alleen is gebaseerd op het e-mailvolume en niet op de grootte van de lijst met contactpersonen.

Hoeveel kost het?

SendInBlue heeft een uniek prijsmodel op basis van e-mailvolume.

Zo werkt het:

Beperkt gratis abonnement:

 • Verstuur tot 300 e-mails per dag
 • Maandelijkse limiet van 9.000 e-mails per maand
 • Onbeperkt aantal contacten

Lite-abonnement: $ 25 per maand

 • Verstuur tot 40.000 e-mails per maand
 • Geen limiet op het aantal dagelijkse e-mails
 • Onbeperkt aantal contacten

Essentieel plan: $ 39 per maand

 • Verstuur tot 60.000 e-mails per maand
 • Geen dagelijkse limiet voor het verzenden van e-mail
 • Geen logo op e-mails
 • Onbeperkt aantal contacten

Premium-abonnement: $ 66 per maand

 • Stuur tot 120.000 per maand
 • Geen dagelijkse limiet voor het verzenden van e-mail
 • Toegang tot geavanceerde automatiseringsfuncties
 • Onbeperkt aantal contacten

Over het algemeen zijn de plannen behoorlijk flexibel. Er is geen geld-terug-garantie, maar het voor altijd gratis plan zou u voldoende moeten vertellen om verder te gaan met de service. Er zijn ook Pre-Paid Credits, dus u kunt een bepaald volume e-mails kopen om te verzenden zonder een maandelijkse verplichting.

Ga hier aan de slag met SendInBlue

3. GetResponse

GetResponse is meer dan een online marketingplatform voor e-mailmarketing. Het wordt geleverd met toevoegingen zoals het maken van bestemmingspagina’s en een webinar-oplossing.

GetResponse-beoordeling

GetResponse heeft een gebruikersbestand van meer dan 350.000 en fungeert als een alles-in-één marketingplatform.

Het is uitgerust met een aantal unieke functies, zoals de mogelijkheid om bestemmingspagina’s en webinars te maken. Op zichzelf genomen is het niet super handig, maar door ze te combineren met e-mailmarketing kun je je e-maillijst als een gek laten groeien.

Om je e-mails te maken, gebruik je een intuïtieve drag-and-drop-builder.

Het heeft ook alle geavanceerde functies die u gewend bent, zoals lijstsegmentatie, A / B-tests, autoresponders en software-integraties. Er is zelfs een coole functie genaamd Perfect Timing, die zal helpen het perfecte tijdstip van de dag te voorspellen om e-mails te verzenden om de open rates te verhogen.

Als u problemen ondervindt bij het gebruik van de service, kunt u terecht in een bibliotheek met uitgebreide handleidingen. Of u kunt contact opnemen met ondersteuning via e-mail, livechat en telefoon.

Voor wie is deze e-mailmarketingsoftware bedoeld??

Deze service is uitermate geschikt voor middelgrote bedrijven die toegang willen tot een schat aan marketingopties. Geen bestaande vaardigheden vereist, omdat het zeer intuïtief is en zelfs meer geavanceerde functies implementeert.

Hoeveel kost het?

Basisplan:

 • Maximaal 1.000 abonnees: $ 15 per maand
 • Maximaal 2500 abonnees: $ 25 per maand
 • Maximaal 5.000 abonnees: $ 45 per maand
 • Maximaal 10.000 abonnees: $ 65 per maand

Plus-abonnement:

 • Maximaal 1.000 abonnees: $ 49 per maand
 • Maximaal 10.000 abonnees: $ 75 per maand

Professioneel plan:

 • Maximaal 10.000 abonnees: $ 165 per maand
 • Maximaal 25.000 abonnees: $ 255 per maand

Enterprise-plan:

 • Maximaal 100.000 abonnees: $ 1.199 per maand

Als je de service wilt testen, is er een gratis proefperiode van 30 dagen waarbij je toegang krijgt tot alle functies. Er is geen geld-terug-terugbetaling, aangezien het een pay as you go-service is.

Als je geld wilt besparen, betaal dan een jaar lang en krijg 18% korting, of betaal voor twee jaar en krijg 30% korting.

Ga hier aan de slag met GetResponse

4. HubSpot (gratis abonnement)

HubSpot is een e-mailmarketing- en CRM-toolprovider die wordt geleverd met een gratis pakket boordevol functies, samen met enkele premium betaalde abonnementen.

Hubspot beoordeling

HubSpot biedt zijn betrouwbare service aan meer dan 70.000 gebruikers met de nadruk op groeiende bedrijven. De installatie is vrij eenvoudig en de HubSpot CRM maakt eenvoudig verbinding met Gmail, G Suite en meerdere versies van Outlook.

Aan de binnenkant krijg je een e-mailbouwer met slepen en neerzetten om de lay-outs aan te passen, CTA’s, afbeeldingen toe te voegen en je inhoud aan te passen. Je kunt ook gepersonaliseerde inhoud gebruiken om je dichter bij je publiek te brengen.

U vindt er geavanceerde functies voor e-mailmarketing, zoals tools voor e-mailautomatisering, lijstsegmentatie, kant-en-klare sjablonen, e-mailtracking en uitgebreide analyses; alles inbegrepen bij de gratis versie.

Een belangrijk nadeel is het ontbreken van A / B-tests met de gratis en goedkoopste plannen. Ook bevatten de lagere abonnementen alleen een forumgebaseerde ondersteuningsfunctie. Maar ze hebben tonnen bronnen waar u doorheen kunt bladeren en antwoorden kunt vinden die u nodig heeft.

Voor wie is deze e-mailmarketingsoftware bedoeld??

HubSpot is uitstekend geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven die aan de slag gaan of hun e-mailmarketing willen opschalen. HubSpot biedt ook flexibele upgrade-opties als de behoeften met de tijd groeien.

Hoeveel kost het?

HubSpot heeft zowel gratis als betaalde abonnementen. Alle plannen bevatten een breed scala aan aanvullende CRM-functies die kunnen worden geschaald met plannen van een hoger niveau.

Gratis abonnement: voor altijd gratis

 • Gratis e-mailtools en CRM
 • 2.000 e-mailverzendingen per maand

Marketing Hub Starter-abonnement: vanaf $ 50 / maand

 • 5X e-mailcontactpersoon stuurt limiet. (bijv. 1.000 contacten = 5.000 e-mails / maand
 • Bevat 1.000 contacten
 • +$ 50 / maand per 1.000 extra contacten

Marketing Hub Professional-abonnement: vanaf $ 800 / maand

 • 10x limiet voor het verzenden van e-mails met contactlagen (bijv. 1.000 contacten = 10.000 e-mails / maand)
 • Bevat 1.000 contacten
 • +$ 50 / maand voor nog eens 1000 contacten

Gebruik de prijscalculator van HubSpot om een ​​nauwkeurig tarief te krijgen op basis van uw behoeften.

Als u overweegt het HubSpot-startersplan te krijgen, heeft u de mogelijkheid om jaarlijks te betalen en -20% korting op uw abonnement te besparen.

Ga hier aan de slag met HubSpot (gratis abonnement)

5. ConvertKit

covertkit beoordeling

ConvertKit is in 2013 opgericht door Nathan Barry. Ze richten zich op een deel van de markt dat liefkozend ‘makers’ wordt genoemd. Dus mensen zoals vloggers, bloggers, auteurs, Instagram-sterren, cursusmakers en meer.

Een van de grootste verkoopargumenten is hoe eenvoudig het is om workflows voor e-mailautomatisering te maken. Het is afhankelijk van een visuele bouwer, zodat u echt kunt zien hoe uw e-mailsequenties zullen verlopen.

Er is ook een ingebouwde bestemmingspagina-editor die erg handig is, u kunt e-mailmarketing starten en u heeft zelfs geen website nodig. Gewoon een bron van verkeer (zoals je YouTube-kanaal of social media-account).

U vindt uitgebreide functies voor abonneebeheer, tagging en geavanceerde functies voor e-mailsegmentatie.

Voor wie is deze e-mailmarketingsoftware bedoeld:

Deze tool is het beste voor degenen die het niet erg vinden om wat meer uit te geven (individuen of kleine teams) en op zoek zijn naar e-mails met platte tekst.

Hoeveel kost het?

 • 0-1K-abonnees: $ 29 per maand
 • 1K-3K-abonnees: $ 49 per maand
 • 3k-5k-abonnees: $ 79 per maand
 • 5k + abonnees: aangepaste prijzen

Welke abonnementen u ook kiest, u heeft toegang tot exact dezelfde functies. Als je het wilt proberen voordat je het koopt, is er een gratis proefperiode van 14 dagen met alle functies.

Er is een terugbetalingsbeleid van 30 dagen als je de service niet leuk vindt. Het duurt doorgaans 3-5 dagen voordat de terugbetaling wordt weergegeven in uw account.

6. MailChimp

MailChimp is een eenvoudig te gebruiken e-mailmarketingtool voor bloggers en kleinere websites omdat het wordt geleverd met een gratis abonnement.

mailchimp beoordeling

MailChimp heeft niet alleen een schattige bedrijfsmascotte, maar ze zijn ook een van de toonaangevende e-mailmarketingproviders, met meer dan 1 miljard e-mails die dagelijks via hun service worden verzonden.

MailChimp evolueert voortdurend. U zult de hele tijd nieuwe functies ontdekken. Er is zelfs integratie van sociale media. De sjabloonselectie heeft een behoorlijke grootte en ze zijn heel gemakkelijk aan te passen.

U zult ook geavanceerde e-mailmarketingfuncties vinden, zoals contactsegmentering, autoresponders, service- en app-integraties, verzenden op tijdzone, A / B-testen en nog veel meer.

Hun ondersteuningsteam reageert ook erg snel via live chat of e-mail. Bovendien zijn er verschillende leermiddelen beschikbaar.

Voor wie is deze e-mailmarketingsoftware bedoeld:

Veel mensen gebruiken MailChimp alleen voor het gratis aanbod alleen. Naast degenen met een beperkt budget, is MailChimp geweldig voor bloggers en bedrijfseigenaren die een gebruiksvriendelijke tool willen die boordevol geavanceerde functies zit.

Hoeveel kost het?

Met het gratis abonnement kunt u maximaal 2.000 abonnees hebben en tot 10.000 e-mails per maand verzenden. Zodra u deze cijfers heeft overschreden, wilt u upgraden naar het Essentials-, Standard- of Premium-abonnement.

Gratis abonnement: het is voor altijd gratis

 • Verstuur tot 10.000 e-mails per maand
 • Breid uw lijst uit tot 2.000 abonnees
 • E-mailondersteuning gedurende 30 dagen inbegrepen

Basisplan: plannen beginnen bij $ 9,99 per maand

 • Maximaal 5.000 abonnees: $ 49,99 per maand
 • Maximaal 10.000 abonnees: $ 74,99 per maand
 • Maximaal 25.000 abonnees: $ 189 per maand
 • Maximaal 50.000 abonnees: $ 259 per maand

Standaardplan: plannen beginnen bij $ 14,99 per maand

 • Maximaal 5.000 abonnees: $ 74,99 per maand
 • Maximaal 10.000 abonnees: $ 99 per maand

Premium-abonnement: plannen beginnen bij $ 299 per maand

 • Maximaal 20.000 abonnees: $ 399 per maand
 • Maximaal 50.000 abonnees: $ 599 per maand

Gebruik de prijscalculator onder aan de prijspagina om uw maandelijkse tarief te bepalen en de functies van de premiumplannen te bekijken.

Aangezien het gratis abonnement zo uitgebreid is, vindt u geen terugbetalingen of geld-terug-garanties. De enige manier om een ​​terugbetaling te ontvangen, is vanwege een technische fout namens MailChimp, of uw account is zonder reden beëindigd.

7. Druppelen

Drip is een relatief nieuwe e-mailmarketingprovider. Hun belangrijkste demografische zijn bloggers, marketeers en eigenaren van eCommerce-sites.

infuus review

Deze tool is niet alleen zeer beginnersvriendelijk, maar het zijn intelligente marketingautomatiseringstools die echt overtreffen wat er nog meer op de markt is.

Als u eigenaar bent van een eCommerce-winkel of als u meerdere verschillende digitale producten verkoopt, dan is Drip een solide keuze. U kunt een diepgaand inzicht krijgen in de intentie en het koopgedrag van de klant, met de mogelijkheid om statistieken bij te houden zoals:

Als u bijvoorbeeld een eCommerce-winkel runt, kunt u berichten maken die zijn gebaseerd op statistieken zoals:

 • Terugkerende bezoekers versus nieuwe bezoekers
 • Bezoekers die hun winkelwagentje hebben verlaten
 • Mensen die op een e-maillink hebben geklikt versus degenen die dat niet hebben gedaan

Maar daar houdt het niet op, u zult ook integraties vinden voor WordPress, WooCommerce en de mogelijkheid hebben om vervolg-sms-berichten, Facebook-advertentie-integratie en meer te verzenden.

Voor wie is deze e-mailmarketingsoftware bedoeld:

Kortom, als u veel producten verkoopt (digitaal of fysiek) en complexe marketingsequenties wilt creëren zonder uw haar uit te trekken, dan is deze tool misschien iets voor u.

Hoeveel kost het?

Startplan: voor altijd gratis

 • Maximaal 100 abonnees
 • Onbeperkt verzenden van e-mail

Basisplan: $ 49 per maand

 • Maximaal 2500 abonnees
 • Onbeperkt verzenden van e-mail

Pro-abonnement: $ 122 per maand

 • Maximaal 5.000 abonnees
 • Onbeperkt verzenden van e-mail

Enterprise-plan: ontvang een offerte op maat

 • Alles boven de 5.000 abonnees

Drip biedt een heel klein, altijd gratis abonnement, samen met een gratis proefperiode van twee weken voor het lidmaatschapsniveau Basic en Pro. Als u ervoor kiest om na die twee weken door te gaan, wordt uw kaart in rekening gebracht. Er is een terugbetalingsperiode van 30 dagen vanaf het moment dat u uw service start, maar het is aan het oordeel van Drip of u een volledige terugbetaling ontvangt.

8. AWeber

Aweber is een ongelooflijk populaire tool die al 18 jaar bestaat en misschien zelfs de autoresponder voor e-mail zelf heeft uitgevonden.

AWeber beoordeling

De functies zijn vrijwel wat u zou verwachten van een hoogwaardige e-mailmarketingservice. U krijgt toegang tot een e-mailbouwer met slepen en neerzetten, een uitgebreide selectie van vooraf ontworpen sjablonen en een heleboel integraties die u kunt aansluiten op de rest van uw marketingstack.

U kunt geautomatiseerde e-mailsequenties maken die zijn gebaseerd op triggers en sequenties voor het volgen van e-mail maken. Met dit alles heb je toegang tot open rate data, deliverability rates, en heb je de mogelijkheid om je e-mails te A / B testen.

Bovendien kunt u eenvoudig en snel aanmeldingsformulieren voor e-mail maken om in uw website in te sluiten.

Als u in de war bent door marketingjargon, hoeft u zich geen zorgen te maken: er is een behoorlijk nuttige bronnenbibliotheek om u bij elke stap te helpen. Er is ook livechat en e-mailondersteuning, evenals telefonische ondersteuning beschikbaar van ma-vr 8.00 tot 20.00 uur EST en in het weekend van 9-5 EST.

Voor wie is deze e-mailmarketingsoftware bedoeld??

Aweber biedt door en door een solide service, het is het beste voor kleine teams die hun inspanningen voor e-mailmarketing willen stroomlijnen.

Hoeveel kost het?

 • 0-500 abonnees: $ 19 per maand
 • 501-2.500 abonnees: $ 29 per maand
 • 2.501-5.000 abonnees: $ 49 per maand
 • 5.001-10.000 abonnees: $ 69 per maand
 • 10.001-25.000 abonnees: $ 149 per maand
 • 25.001+ abonnees: ontvang een offerte op maat

Als je het wilt proberen voordat je het koopt, is er een gratis proefperiode van 30 dagen die je toegang geeft tot elke afzonderlijke functie. Naast de maandelijkse betalingsopties, kunt u ook driemaandelijks betalen om 14% te besparen, of jaarlijks betalen om 14,9% te besparen. Er is geen restitutiebeleid, maar met de lange gratis proefperiode moet u weten of deze tool geschikt voor u is of niet.

9. Keap

Keap (voorheen Infusionsoft) is een zeer robuuste e-mailmarketingprovider. Deze alles-in-één marketingtool combineert CRM, e-mailmarketing en meer. U kunt complete klantprofielen maken waarmee u meer gerichte marketingcampagnes kunt maken.

Keap recensie

Met deze tool is e-mailmarketing slechts een onderdeel van de algemene functieset. Het dashboard toont bijvoorbeeld gegevens op basis van uw e-mailcampagnes, verkoopinformatie en de financiële geschiedenis van klanten.

InfusionSoft (Keap) was een van de eerste e-mailmarketingproviders die een drag-and-drop-automatiseringsbouwer creëerde. Stel gewoon een doel in dat u wilt bereiken en maak vervolgens een automatiseringsreeks die aan dat doel voldoet.

Bovendien zijn er geavanceerde tools voor segmentering en tagging van abonnees.

Hoewel deze tool CRM en e-mailmarketing samenbrengt, is er nog steeds één functie die deze niet heeft. Split testen. Zonder deze functie is het erg moeilijk om verschillende campagnes te testen om open tarieven en algehele verkopen te verbeteren.

Voor wie is deze e-mailmarketingsoftware bedoeld??

Middelgrote bedrijven die één tool willen gebruiken voor hun CRM en e-mailmarketing, en natuurlijk een hoger budget te besteden hebben.

Hoeveel kost het?

Keap biedt drie plannen:

 • Keap Grow vanaf $ 49 per maand: geschikt voor kleinere bedrijven, bevat 500 contacten, 1 gebruiker en wordt geleverd met gratis proefperiode
 • Keap Pro vanaf $ 99 per maand: geschikt voor groeiende bedrijven, bevat 500 contacten, 1 gebruiker en wordt geleverd met gratis proefperiode
 • Infusionsoft vanaf $ 199 per maand: geschikt voor gevestigde bedrijven en inclusief 2500 contacten en 1 gebruiker

Houd er rekening mee dat als u contacten wilt toevoegen, dit extra zal kosten. Zo kosten 1.000 extra contacten u $ 30 per maand en 5.000 extra contacten $ 130 per maand.

Als u de software wilt testen, is er een risicovrije proefperiode van 14 dagen zonder creditcardgegevens. Er zijn echter geen terugbetalingen beschikbaar voor terugkerende abonnementen en alle annuleringen moeten binnen 10 dagen na de volgende factureringscyclus worden gestart.

10. ActiveCampaign

ActiveCampaign factureert zichzelf als een alles-in-één marketingplatform. Het is een overkoepelend doel: minder e-mails verzenden, maar betere resultaten behalen.

activecampagne review

Als u op logica gebaseerde trechters wilt maken, zult u moeite hebben om een ​​betere tool te vinden. Het grootste deel van uw automatisering wordt gecreëerd met behulp van if / then-logica die overeenkomt met het gedrag van de abonnee. Hier zijn een paar verschillende manieren waarop u uw marketinginspanningen kunt stroomlijnen met deze tool:

 • Gebruikerssegmentering op basis van acties, gedrag, locatie en sociale gegevens
 • Stuur sms-berichten naar uw contacten
 • Bereik gebruikers onderweg met SMS-integratie
 • Leid en neem contact op met scoren, zodat u weet aan wie u prioriteiten moet stellen.

Aangezien Active Campaign meer als een alles-in-één marketingplatform functioneert, zijn er veel tools en functies beschikbaar, en het kan een beetje overweldigend zijn om ze allemaal onder de knie te krijgen. Gelukkig zijn er gedetailleerde handleidingen die je laten zien hoe je het meeste uit de service kunt halen. U kunt ook contact opnemen met ondersteuning via e-mail of livechat.

E-mailcampagnes maken is vrij eenvoudig met de sjablooneditor. U kunt zelfs mobielvriendelijke aanmeldingsformulieren maken om in uw site in te sluiten.

Voor wie is deze e-mailmarketingsoftware bedoeld??

Deze oplossing is het beste voor gebruikers die complexe automatiseringstools eisen en nodig hebben, samen met geavanceerde CRM-functies.

Hoeveel kost het?

Lite-abonnement:

 • Maximaal 500 abonnees: $ 15 per maand
 • Maximaal 1.000 abonnees: $ 29 per maand
 • Maximaal 2500 abonnees: $ 49 per maand
 • Maximaal 5.000 abonnees: $ 89 per maand
 • Maximaal 10.000 abonnees: $ 139 per maand

Plus-abonnement:

 • Maximaal 1.000 abonnees: $ 70 per maand
 • Maximaal 2500 abonnees: $ 125 per maand
 • Maximaal 5.000 abonnees: $ 169 per maand
 • Maximaal 10.000 abonnees: $ 249 per maand
 • Maximaal 25.000 abonnees: $ 399 per maand
 • Tot 50.000 abonnees: ontvang een offerte op maat

Professioneel plan:

 • Maximaal 2500 abonnees: $ 159 per maand
 • Maximaal 5.000 abonnees: $ 239 per maand
 • Maximaal 10.000 abonnees: $ 349 per maand

Enterprise-plan:

 • Maximaal 2500 abonnees: $ 279 per maand
 • Maximaal 5.000 abonnees: $ 449 per maand
 • Maximaal 10.000 abonnees: $ 499 per maand

Als u op jaarbasis betaalt, ontvangt u over de hele linie grote kortingen. Er is ook een gratis proefperiode van 14 dagen waarmee u de service kunt testen voor maximaal 100 contacten en 100 verzonden e-mails. Ze zijn echter soepel met het tijdsbestek en u kunt mogelijk een extensie krijgen. Aangezien er geen restitutie is, wilt u de software zeker proberen voordat u koopt.

Laatste woorden

De meeste e-mailmarketingproviders bieden vergelijkbare services. Als het tijd is om de beste e-mailmarketingsoftware voor uw bedrijf te kiezen, wilt u rekening houden met uw budget en marketingbehoeften.

Als u iets wilt dat schaalbaar is en gemakkelijk aan de slag kan, meld u dan aan met de gratis proefperiode van Constant Contact.

Laat de bovenstaande lijst u helpen de juiste beslissing te nemen voor uw bedrijf. En onthoud: u zit nooit vast aan een e-mailmarketingservice. Bij de meeste providers kunt u uw leads exporteren en importeren en indien nodig naar een andere provider verhuizen.

Het belangrijkste is om een ​​provider te kiezen en aan de slag te gaan! Hoe langer je wacht, hoe meer geld je op tafel laat liggen.

Nu aan jou! Wat is je favoriete e-mailmarketingservice?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author