Beste CDN-aanbieders (Content Delivery Network) in Canada

Het was 1883, het Wilde Westen. Twee kerels die 50 voet van elkaar staan, voor een klokkentoren.

Paginasnelheid is erg belangrijk omdat het de gebruikerservaring rechtstreeks beïnvloedt. In eCommerce bent u dat ook de snelle… of de dood. ��

Snelheid is belangrijker dan handige functionaliteit of andere esthetische ontwerpen die u op uw website zou kunnen opnemen. U ziet dat volgens recente studies 47% van de webgebruikers nauwelijks op uw website blijft als deze niet binnen wordt geladen twee seconden of minder.

Sommige onderzoeken hebben ook aangetoond dat 78% van de online shoppers die websiteproblemen ervaren, dit heeft minder kans om van dezelfde site te kopen opnieuw, en 44% van hen zal hun vrienden over hun vertellen slechte ervaring!

website snelheid vectorAlsof dat nog niet erg genoeg is, benadrukt Google dat consequent paginasnelheid is een rankingfactor.

Dit betekent dat een snel ladende website een snelle manier is om meer bezoekers, betere rankings en een verbeterde gebruikerservaring te krijgen. Nu weten we allemaal dat de algoritmen van Google voor het grootste deel gehuld zijn in geheimhouding, ondanks dit gebrek aan informatie, weten we dat de zoekmachine-gigant er expliciet op wijst dat websitesnelheid een integraal onderdeel is van het succes van een website.

Waar te beginnen?

Een installeren Content Delivery Network is een prima startpunt om de snelheid te optimaliseren. Maar omdat er zoveel Content Delivery Network-providers in Canada zijn, kan het een monumentale taak zijn om je te beperken tot de beste Content Delivery Network (CDN) -provider.

Gelukkig voor jou, we hebben al het zware werk gedaan om u te helpen de onzin te doorbreken en de juiste CDN-service te vinden voor uw behoeften. Vandaag gaan we alleen het beste van het beste met u delen. Dus als u meer hosting-goedheid nodig heeft, kunt u later beter onze beste Canada-hostingpagina bekijken.

Laten we, voordat we beginnen, begrijpen wat een CDN is en hoe het een stap in de goede richting is.

Laten we beginnen.

Wat is een Content Delivery Network?

Een Content Delivery Network, ook wel bekend als een CDN, is een wereldwijd gedistribueerd netwerk van webservers die statische inhoud op uw website in de cache opslaat en deze op meerdere verschillende locaties opslaat om deze dichter bij de wereldwijde gebruikers te brengen.

Dit is hoe het werkt. Normaal gesproken wordt uw website vanaf één locatie bediend. Al uw bezoekers hebben dus toegang tot dezelfde server. Dit betekent dat, als u veel verkeer heeft, uw website automatisch vertraagt. En soms tijdens de spits, uw website kan zelfs de server laten crashen.

waarom een ​​cdn gebruiken

De functie van een CDN is in dit geval om alle statische bronnen van uw website in de cache op te slaan, zodat ze via CDN-servers worden bediend. Deze vermindert de belasting van uw hostingserver en maakt het sneller en efficiënter. Bovendien wordt elk verzoek van een websitegebruiker afgehandeld door een server die zich het dichtst bij hen bevindt, waardoor het gemakkelijker opvalt.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een CDN?

Welnu, er zijn een paar voordelen die ik kan bedenken – bovenaan de lijst staat dat het u geld bespaart. De waarheid is dat u een CDN-service en hostingprovider inhuurt bespaart kosten die u anders zou hebben opgelopen als u had geïnvesteerd in infrastructuur en afzonderlijke serviceproviders over de hele wereld.

voordelen van het gebruik van cdn

Maar dat is niet alles.

 • Een CDN verlaagt ook de netwerklatentie en pakketverlies, wat betekent dat eindgebruikers minder jitter en verbeterde streamkwaliteit ervaren. En als resultaat kunnen gebruikers high-definition content leveren.
 • Een CDN maakt het gemakkelijker om uw publiek te segmenteren en verschillende inhoud aan verschillende gebruikers te leveren, afhankelijk van het soort apparaat dat de gebruiker gebruikt.
 • Vanwege de manier waarop de architectuur van een CDN is opgezet, worden redundanties gecreëerd om betrouwbaarheid en een prettige webervaring te garanderen.
 • Het biedt extra beveiliging om DDoS-aanvallen en webbedreigingen te verminderen.
 • CDN’s kunnen naadloos op bijna elk platform worden ingezet.
 • CDNS kan ook de snelheid van uw website aanzienlijk verbeteren.

Waar je op moet letten in een CDN

CDN-providers zijn niet hetzelfde. Sommige zijn in veel opzichten duidelijk beter dan andere. Om ervoor te zorgen dat u hier de juiste CDN-provider kiest, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden.

cdn pagina laadtijden diagramSnelheid

De snelheid van de website is erg belangrijk. Aangezien de gemiddelde persoon slechts twee tot drie seconden wacht op het laden van een website, is de laadtijd van het CDN dat u kiest moet behoorlijk goed zijn. Het heeft geen zin om veel geld uit te geven aan een CDN als het niet snel gaat.

Betrouwbaarheid

Laten we dit goed doen. Betrouwbaarheid betekent niet dat het CDN 100% van de tijd adembenemende betrouwbaarheid biedt. Natuurlijk kunnen ze hun best doen en dichtbij komen, maar net als alle andere technologische oplossingen hebben ook zij hun tekortkomingen. Maar als algemene vuistregel zou een goede CDN op zijn minst moeten posten gezonde betrouwbaarheid van 99,999%.

ssl-icoonVeiligheid

Een andere factor waarmee u rekening wilt houden, is hoe veilig het CDN is waar u voor gaat.

U wilt ervoor zorgen dat u de beste Secure Sockets Layer (SSL) of Transport Layer Security (TLS) heeft, zodat er geen gegevens in platte tekst worden verzonden terwijl alles idealiter zou moeten worden gecodeerd.

Prijs

Voordat u in een CDN investeert, wilt u weten hoeveel het u gaat kosten. De meeste providers rekenen door de GB. Daarom is het handig om te weten hoeveel bandbreedte u gebruikt, zodat u kunt berekenen hoeveel het gebruik van een CDN u kost.

Disclaimer: Hoewel het verleidelijk kan zijn om de goedkoopste deal op tafel te leggen als het gaat om Content Delivery Networks, wil je absoluut geen concessies doen aan de kwaliteit. Omdat het dan betekent dat je je doelgroep overstijgt en dat is niet iets dat je wilt doen. Je krijgt waar je voor betaalt.

wereldwijde netwerkserver locatievectorHet aantal netwerklocaties

In de wereld van CDN-providers geldt dat hoe meer locaties een CDN heeft, des te flexibeler u zult zijn. Om deze reden zou het CDN waarvoor u kiest zoveel mogelijk netwerklocaties moeten hebben die alle grote continenten bestrijken.

24/7 klantenondersteuning

Laten we eerlijk zijn. De kans dat u hikken tegenkomt, is niet bepaald niet aanwezig. En als u tonnen verkeer krijgt, stijgen die kansen exponentieel. Voordat u een beslissing neemt over voor welke CDN-provider u kiest, moet u ervoor zorgen dat de provider biedt 24/7 ondersteuning als er iets misgaat.

Beeldoptimalisatie

Een van de redenen waarom websites vertragen, is vanwege afbeeldingen met een hoge resolutie. Een goede CDN moet beeldoptimalisatie bieden waarmee uw afbeeldingen en websites sneller kunnen worden geladen. Nu je weet waar je op moet letten, gaan we naar het sappige deel.

Beste CDN-providers in Canada beoordeeld

1. Incapsula

imperva incapsula-logoIncapsula is gemakkelijk een van mijn favoriete providers. En de redenen zijn vrij simpel. Met andere CDN’s is het niet echt eenvoudig om zo’n geavanceerde beveiliging te vinden. Naast de load balancing-functies en PCI-gecertificeerde firewall, heeft Incapsula ook slimme DDoS-bescherming om u te voorzien adembenemende beveiliging.

Ik vind het ook leuk dat het enkele van de hoogste snelheden biedt die je tegenkomt. Dankzij een uitgebreide capaciteit van datacenters over de hele wereld biedt Incapsula supersnelle service voor verschillende soorten behoeften, waaronder SaaS-bedrijven, online winkels en on-demand videostreaming.

Het beste van alles is dat Incapsula, naast superieure snelheid, ook is geoptimaliseerd om het verkeer tussen servers af te handelen. Om nog maar te zwijgen van het ook super eenvoudig in te stellen.

2. Cloudflare

cloudflare-logoMet een groot netwerk van datacenters verspreid over de hele wereld en een extreem veerkrachtig netwerk, biedt Cloudflare u zeer betrouwbare en efficiënte services.

Bovendien heeft Cloudflare ingebouwde failover- en load balancing-functies die de leverbaarheid van de service helpen behouden. En met behulp van realtime analyses kunt u gemakkelijk verdachte crawlers, bedreigingen en beledigende bots controleren en blokkeren.

Naast betrouwbaarheid en efficiëntie is er nog veel meer om van te houden bij Cloudflare. Het meest opvallende is dat ze bieden een gratis abonnement met enkele beperkte functies voor kleine websites die geen eigen premium CDN kunnen krijgen.

3. Amazon CloudFront

Amazon CloudFront-logoCloudfront is een ijzersterk CDN provider die snelle, wereldwijde en snelgroeiende servers biedt.

Ik heb met name voor CloudFront gekozen omdat ze een veilige en veilige omgeving bieden voor vrijwel elke website-inhoud en je het CDN-land eigenlijk kunt beperken en live streaming gemakkelijk kunt hosten.

In tegenstelling tot Incapsula en Cloudflare lijkt de service van Cloudfront een beetje ingewikkelder voor beginners, wat betekent dat je wat training nodig hebt om het te gebruiken.

4. Stapelpad

Stackpath-logoMijn nummer vier keuze is Stackpath. Het is mijn vierde keuze omdat het een van de populairste Content Delivery Networks ter wereld is. Het is snel, veilig en eenvoudig in te stellen en heeft servers die strategisch in 90 landen zijn geplaatst.

Bovendien zijn de met SSD geladen servers geoptimaliseerd om de laadsnelheid van pagina’s en een uitstekende beeldversnelling te bieden – om nog maar te zwijgen van het feit dat het een ingebouwde SSL-functie heeft die uw website in realtime beschermt en een tweestaps authenticatiebeveiligingsfunctie die helpt bij het vergrendelen van uw inhoud en beveilig je account.

5. Akamai

Akamai-logoDe volgende is Akamai. Ik vind dit Content Delivery Network vooral leuk omdat het een realtime visualisatie heeft die waardevolle inzichten biedt in wereldwijde regio’s die vatbaar zijn voor webaanvallen.

Bovendien helpt het bij het identificeren van steden met de hoogste verkeersdichtheid en de langzaamste verbindingen. Naast het intelligente platform staat Akamai ook bekend om zijn vermogen om verbindingen te versnellen en de geschikte infrastructuur te hebben die nodig is om verbindingen te versnellen.

In tegenstelling tot de meeste andere Content Delivery Networks die ik heb genoemd, is Akamai echter iets langzamer in vergelijking, vooral omdat het op DNS gebaseerde zoekopdrachten gebruikt.

6. Cachefly

Cachefly-logoAls u op zoek bent naar een alternatief voor Incapsula, dan is dit een van de beste beschikbare opties.

Cachefly is vergelijkbaar met bekendere namen zoals Cloudflare en CloudFront, omdat het een van de snelste CDN’s is die op de markt verkrijgbaar zijn. Bovendien biedt het bedrijf CDN aan op alle continenten, wat een behoorlijke sprong is als je erover nadenkt, vooral omdat de meeste andere CDN’s alleen CDN aanbieden in een beperkt aantal continenten.

Naast al die goodies heeft het bedrijf deals met enkele van de grootste merken die je kent, wat een signaal is van vertrouwen en overtuiging. Aan de andere kant is Cachefly kan behoorlijk duur zijn. Bovendien is het vrij moeilijk om een ​​plan te vinden met een paar gigabytes. Hoewel ze duur zijn, zijn ze dat nog steeds een van de beste daar voor je geld.

Samenvattend

Dat is het, mensen! Zes van de beste Content Delivery Network-providers van 2020. Zorg er zoals altijd voor dat u uw eigen onderzoek en due diligence doet om vast te stellen welke het beste bij uw behoeften past.

Dit vind je misschien ook leuk:

 • Beste Website Builder
 • Beste blogplatform

Referenties en afbeeldingscredits:

 • EHRIntelligence.com
 • DigiMarkCentral.com
 • ColocationAmerica.com
 • HackerNoon.com
 • GlobalDots.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author