Beste Britse WordPress-hosting beoordeeld!

Als een digitaal bureau met VEEL WordPress-hostingaccounts (we hebben veel zijprojecten ��), hebben we een behoorlijk goed idee van wie de beste WordPress-hostingservices zijn voor het VK.

Hoewel we hieronder een handige vergelijkingstabel voor hosting hebben en zelfs individuele WordPress-hostingrecensies verderop op de pagina hebben geschreven, weten we dat niet iedereen de tijd heeft om alles door te lezen … Dus laten we maar meteen ter zake komen..

De 12 beste Britse WordPress-hostingservices zijn:

 1. Hostinger – Beste algehele WordPress-hosting
 2. Kinsta – Best beheerde WordPress-host
 3. SiteGround – Geweldige WordPress-hosting
 4. A2 Hosting – Beste WordPress-hosting voor resellers
 5. WP Engine – Runner-up Managed WordPress Host
 6. GreenGeeks – Beste groene hosting
 7. eUKhost
 8. Hart internet
 9. HostGator
 10. InMotion Hosting
 11. Bluehost
 12. Dreamhost

Contents

Waarom solide WordPress-hosting belangrijk is!

De kwaliteit van uw WP-hostingprovider kan een enorme impact hebben op het potentiële succes van uw site.

Laten we de snelheid van de website nemen Wist je bijvoorbeeld dat een vertraging van 1 seconde betekent dat paginaweergaven met 11% afnemen, dat betekent dat meer dan 1/10 van de bezoekers zich afwendt voor elke seconde dat je site nog steeds wordt geladen … daarom is een fatsoenlijke WordPress-host van vitaal belang!

Enkele van de merken die naar onze inhoud linken:

Aanbevolen op sites

De onderstaande tabel geeft u een snel overzicht van onze persoonlijke top 3 WordPress-hosts voor het VK.

Verderop op de pagina gaan we dieper in op een totaal van 12 WordPress hostingrecensies. We raden aan om bij een van onze top 3 te blijven voor de beste prijs!

WordPress Hosting Company Algemene beoordeling Prijs / maand Schijfruimte Functies Beoordelingen Website
Logo van Hostinger £ 0,80 (Enorme verkoop op een plan van 4 jaar) 10 GB

 • Heel betaalbaar
 • Supereenvoudige installatie
 • Geweldige prestaties en snelheid
 • Responsieve ondersteuning
 • Britse servers + wereldwijd netwerk = winnaar!

Hostinger recensie
Kinsta $ 30 10 GB
 • Hoge performantie
 • London server
 • maakt gebruik van Google Cloud Platform
 • CDN inbegrepen
Kinsta recensie
siteground2 £ 2,95 (verlaagd van £ 8,95, alleen op de 1e factuur) 10 GB
 • Heel gebruiksvriendelijk
 • Datacenter in Londen
 • Bliksemsnel
 • Goede hulp
SiteGround recensie

Onze Top 12 WordPress Hosting-beoordelingen voor 2020

1. Hostinger – Beste algehele WordPress-hosting

Hostinger-logo

Website: www.hostinger.co.uk
Prijs:
£ 0,80
Schijfruimte: 10 GB
Ondersteuning: Live chat

Hostinger is momenteel onze absoluut favoriete WordPress-host, de waarde die je krijgt voor slechts £ 0,80 is zeer indrukwekkend!

Ze groeien momenteel als een gek (meer dan 29 miljoen gebruikers), en terecht! Hun WordPress-hostingplannen bieden alle functies die de meeste van hun concurrenten bieden, maar Hostinger doet het voor een fractie van de kosten … zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Maar wat Hostinger echt onderscheidt van de rest, is hun onboarding-proces voor WordPress-sites. De gebruikerservaring van aanmelden, een domeinnaam verbinden, WordPress installeren … het is naadloos.

Het is snel, het is supergemakkelijk en het werkt gewoon. Indrukwekkende dingen!

Als het gaat om WordPress-hostingfuncties, hebben ze alle toeters en bellen zoals de nieuwste PHP, een op maat gemaakte caching-plug-in om de prestaties te verbeteren, zeer solide beveiligingsfuncties door hun samenwerking met BitNinja, gegarandeerd 99,9% uptime, 24/7 WordPress-klant ondersteuning … en ze hebben een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!

En voor het geval je het nodig hebt, worden alle plannen geleverd met Github-integratie (voor de meer technische ontwikkelaars / ontwerpers die er zijn).

Wat datacenterlocaties betreft, deze hebben niet alleen een locatie in het VK, maar ook in de Verenigde Staten, Nederland, Litouwen, Singapore, Brazilië en Indonesië. Dus als uw doelmarkt zich in een ander land of in het buitenland bevindt, hebben ze u gedekt.

Hun goedkoopste WordPress-abonnement is slechts £ 0,80 (enorme verkoop op) en zorgt voor 1 site, perfect om te beginnen.

Met Hostinger kan het niet echt fout gaan!

Voordelen

 • Heel betaalbaar
 • Servers in het VK
 • Deskundige WordPress-ondersteuning
 • Geweldige gebruikerservaring

Nadelen

 • N.v.t.

2. Kinsta – Best beheerde WordPress-host

Kinsta WordPress hosting-logo

Website: kinsta.com
Prijs:
$ 30
Schijfruimte: 10 GB
Ondersteuning: Live chat, kaartjes

Kinsta valt onder de categorie volledig beheerde WordPress-hostingproviders. Dit betekent dat je een team van mensen en op maat gemaakte apps hebt die constant instellingen controleren en aanpassen waar nodig om de prestaties van je WordPress-site te maximaliseren.

Om hun sites te hosten, gebruiken ze het Google Cloud Platform en hebben ze wereldwijd meer dan 15 datacenterlocaties waaruit u kunt kiezen. Het is heel anders dan de gebruikelijke gedeelde hostingsystemen, Kinsta geeft elke site zijn eigen serverbronnen, dus je bent volledig beschermd tegen andere potentieel problematische sites … aangezien je site de enige is “in huis”.

Bovendien hebt u caching op serverniveau, geïntegreerde CDN, gratis SSL, back-upherstel met één klik, testomgevingen en nog veel meer.

Al het bovenstaande is ook de reden voor de extra kosten … We raden Kinsta aan voor grotere, meer bronnen met veel bronnen die geschikt zijn voor een wereldwijd publiek, dan zijn de extra kosten volledig gerechtvaardigd. Als u uw kleine tot middelgrote bedrijfssite wilt hosten, of een blog, of iets anders dat geen enorme e-commerce winkel, algemene site met veel verkeer of forum is, zou SiteGround u de beste waarde bieden.

Hun plannen beginnen bij $ 30 / maand.

WordPress hostingfuncties: Limieten gebaseerd op php-workers, 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, gratis SSL, gratis CDN, epische beveiliging, prestatieanalyse, uptime-monitoring, DDOS-detectie, enz.

Voordelen

 • Google Cloud Platform
 • Super hoge beveiliging
 • Zeer ervaren
 • Gratis sitemigraties
 • Super schaalbaar

Nadelen

 • Iets duurder

3. SiteGround – Geweldige WordPress-hosting

siteground2

Website: www.siteground.com
Prijs:
£ 2,95
Schijfruimte: 10 GB
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

SiteGround is een andere geweldige WordPress-host. Hun gespecialiseerde WordPress-plannen zijn goed geoptimaliseerd en zitten boordevol WP-specifieke functies. Ze hebben snelle datacenters over de hele wereld, ook in Londen, en het allerbelangrijkste: de ondersteuning is van topklasse.

Wat betreft catering en aanpassing aan WordPress, ze hebben een fenomenale klus geklaard met een aangepast caching-systeem (genaamd SuperCacher), een aangepaste plug-in die het toevoegen van SSL en caching met één klik, geautomatiseerde updates en nog veel meer mogelijk maakt..

Bovendien bieden ze zelfs een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie … waardoor ze een absoluut goed idee zijn!

Ze hebben 3 WordPress-hostingplannen, hun meest betaalbare plan begint pas bij £ 2.95 / mo (69% korting op de gebruikelijke prijs)!

WordPress Hosting-functies: Gratis SSL, gratis CDN, gespecialiseerde WP-ondersteuning, aanbevolen door WordPress, aangepaste plug-in voor caching en ssl-opties, automatische updates, geautomatiseerde WP-migratie en meer.

Voordelen

 • Gratis SSL + CDN
 • Servers in Londen
 • Deskundige WordPress-ondersteuning
 • Gebruikersvriendelijk

Nadelen

 • De kosten voor verlenging zijn wat hoog

4. A2-hosting – Beste WordPress-hosting voor resellers

A2 hostinglogo

Website: www.a2hosting.com
Prijs:
$ 3,92
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

A2 Hosting heeft zowel gedeelde hosting die WordPress ondersteunt als beheerde WP-hostingplannen voor die extra gemoedsrust. Hun servers zijn echter zeer goed geoptimaliseerd voor een reeks CMS’s, inclusief WP, dus je hebt het beheerde plan niet nodig tenzij je de extra WordPress-specifieke functies wilt hebben (die je hieronder kunt vinden). Ze hebben ook meerdere datacenters over de hele wereld (Amsterdam voor het VK) en hebben fantastische ondersteuning.

Al hun gedeelde hostingplannen worden geleverd met onbeperkte schijfruimte, gratis SSL, altijd geld-terug-garantie (wat best netjes is) en gratis migraties.

Ze bieden 3 hostingpakketten aan, hun goedkoopste plan begint pas bij $ 3,92 / maand (was oorspronkelijk $ 7,99 / maand). Beheerde WordPress-hosting begint bij $ 12,97.

WordPress hostingfuncties: Gratis SSL, CDN, SSH, site-staging, eenvoudige WP-back-ups, LiteSpeed-cache.

Voordelen

 • Goed optreden
 • Goed voor wederverkopers
 • Heel betaalbaar

Nadelen

 • Geen officiële WordPress-aanbeveling (daarom staat SiteGround hoger in onze lijst)

5. WP Engine – Runner-up Managed WordPress Host

wp engine-logo

Website: wpengine.com
Prijs:
 $ 35
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

WP Engine is door en door een beheerde WP-host, in feite is dit het enige dat ze doen, en ze doen het goed! Net als een paar van de andere hosts die we hebben beoordeeld, hebben ze ook een aangepaste cacheplug-in gebouwd met de naam EverCache, EN hebben ze CDN om de laadtijden te minimaliseren. Ze zijn een van de snelste WordPress-hosts die er zijn.

Hun prijzen zijn gebaseerd op het aantal maandelijkse bezoekers, in plaats van op schijfruimte. Het startersplan brengt je rond de 25k-limiet, en dan gaat het vanaf daar omhoog.

Hun 24/7 ondersteuning is uiteraard gespecialiseerd in WordPress, waardoor ze elk probleem probleemloos kunnen oplossen. Ze hebben ook een zeer indrukwekkend updateproces waarbij ze eerst elke belangrijke WP-update testen voordat ze deze live pushen. Ze bieden ook ontwikkelingen, staging- en productieomgevingen en freeSSL.

Hun goedkoopste abonnement begint bij $ 35 / maand.

WordPress hostingfuncties: DDOS-bescherming, bedreigingsdetectie, ontwikkel- / staging- / productieomgeving, wereldwijde CDN, aangepaste caching.

Voordelen

 • Goede hulp
 • Zeer betrouwbaar en ervaren
 • Marktleider voor WP-hosting

Nadelen

 • Iets duurder

6. GreenGeeks – Beste groene hosting

GreenGeeks-logo

Website: www.greengeeks.com
Prijs:
$ 2,95
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

GreenGeeks is een van die bedrijven die gewoon weten dat ze groot zullen worden. Hoewel hun belangrijkste haak is hoe milieuvriendelijk ze zijn (wat ze echt zijn), hun energieverbruik 3 keer terug te zetten in het net). Hun WordPress-hostingprestaties zijn behoorlijk indrukwekkend.

Ze bieden onbeperkte schijfruimte op elk abonnement, hebben meerdere datacenters in Canada en de VS, gratis SSL, gratis migratie en nog veel meer. Ze hebben ook 24/7 ondersteuning en een geld-terug-garantie van 30 dagen voor het geval u niet tevreden bent met hun diensten.

Hun goedkoopste abonnement begint bij $ 2,95 / maand.

WordPress hostingfuncties: WordPress Enhanced Security, WP-migratie, CDN-integratie, automatische WP-updates.

Voordelen

 • Betaalbaar
 • Super groen
 • Goede beveiliging

Nadelen

 • Concurrentie heeft robuustere WP-functies (maar ze zijn ook duurder)

7. eUKhost

eUKhost-logo

Website: www.eukhost.com
Prijs:
£ 3,99
Schijfruimte: 5 GB
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

eUKhost is een andere geweldige lokale WordPress-host met 4 datacenters in het VK. Al hun plannen worden geleverd met een gratis domein, 24/7 ondersteuning, geautomatiseerde back-ups en vaste prijzen voor het geval ze de kosten in de toekomst verhogen.

Ze bieden ook WordPress-geoptimaliseerde hosting, beginnend bij 5 GB schijfruimte en tot 5 sites op het basisplan. WP-plannen worden geleverd met geautomatiseerde malwarescans die uw bestanden scannen op malware, scriptinjecties, cross-site scripting (XSS) -aanvallen en meer. Ze hebben ook DDOS-bescherming, deskundige ondersteuning, een geweldige firewall en wat ze de WordPress Toolkit noemen. De toolkit bevat enscenering, kloon & synchronisatie, verharding met 1 klik, eenvoudige migratie met WP, inloggen met 1 klik op WP en meer.

Hun plannen beginnen bij £ 3,99.

WordPress hostingfuncties: WordPress toolkit, gespecialiseerde ondersteuning, W3 totale cache, WordPress versiebeheer, pluginbeheer, DDOS-bescherming, WP-firewall.

Voordelen

 • Betaalbaar
 • Lokale Britse host
 • Goede beveiliging

Nadelen

 • 5 GB is niet zoveel schijfruimte

8. Hart internet

Hart internet logo

Website: www.heartinternet.uk
Prijs:
£ 9,49
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

Heart Internet staat erom bekend iets terug te geven aan de gemeenschap, omdat ze verschillende evenementen en conferenties sponsoren. Als WordPress-hosting zijn ze ook behoorlijk solide. Met interne gespecialiseerde WP-ondersteuning, onbeperkte bandbreedte en schijfruimte, gratis migratie en een supersnelle installatie zijn ze een goede keuze.

Dat gezegd hebbende, de prijs is een beetje hoger dan die van de concurrentie, en houd er rekening mee dat ze geen datacenters hebben buiten het VK … dus je hebt een CDN nodig om bijvoorbeeld een Amerikaans publiek te bereiken.

Hun plannen beginnen bij £ 9,49 / maand

WordPress hostingfuncties: Gespecialiseerde ondersteuning, WP-migratie, onbeperkte schijfruimte.

Voordelen

 • Lokale hostingservice
 • Onbeperkte schijfruimte

Nadelen

 • Duur

9. HostGator

Logo van Hostgator

Website: www.hostgator.com
Prijs:
 $ 5,95
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

Hoewel HostGator een veteraan is in de hostingindustrie, zijn hun WordPress-plannen eigenlijk vrij nieuw en presteren ze veel beter in vergelijking met hun supergoedkope gedeelde webhostingplannen. Hun WP-hosting maakt gebruik van cloudarchitectuur die schaalmogelijkheden met 1 klik mogelijk maakt. Ze bieden ook automatische back-ups en herstel met één klik, gratis migraties en geavanceerde beveiliging opnieuw WP-specifieke aanvallen.

Ze hebben echter geen servers in het VK, dus nogmaals, je hebt een CDN nodig om fatsoenlijke laadtijden te krijgen in andere landen.

Hun WordPress-hostingplannen beginnen bij $ 5,95 / mo.

WordPress hostingfuncties: Gratis SSL, cloudhosting, deskundige ondersteuning, domeinprivacy, automatische verwijdering van malware.

Voordelen

 • WP deskundige ondersteuning
 • Schaalbaar
 • Betaalbaar

Nadelen

 • Geen gratis CDN

10. InMotion-hosting

Logo van InMotion Hosting

Website: www.inmotionhosting.com
Prijs:
$ 7,26
Schijfruimte: 40 GB
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

InMotion Hosting staat bekend om hun zakelijke oplossingen en hun zeer hoogwaardige webhostingservices. Maar wat de meeste mensen niet weten, is dat ze ook WordPress-oplossingen aanbieden. Ze zijn iets duurder, maar bieden geweldige prestaties!

Laten we beginnen met beveiliging, omdat dit een vrij belangrijk onderwerp is. InMotion biedt DDOS-bescherming, hackbeveiliging en een aangepaste firewall, wat genoeg is voor zelfs de meest agressieve aanvallen. Wat betreft andere functies, alle plannen worden geleverd met een geld-terug-garantie van 90 dagen, een testomgeving, drag-n-drop paginabuilder en nog veel meer.

Ze hebben ook een geweldig ondersteuningsteam voor het geval je je site verprutst en hulp nodig hebt. Ze hebben echter geen servers in het VK, wat een beetje jammer is.

Hun plannen beginnen bij $ 7,26 / mo.

WordPress hostingfuncties: Beheerde updates, geavanceerde beveiliging, staging-omgeving, WordPress vooraf geïnstalleerd, gratis domein, paginabuilder slepen en neerzetten.

Voordelen

 • Gratis domeinnaam
 • Betrouwbaar
 • 90 dagen geld-terug-garantie
 • Goede beveiliging

Nadelen

 • Amerikaanse servers zouden de prestaties dus kunnen vertragen

11. Bluehost

Logo van Bluehost

Website: www.bluehost.com
Prijs:
$ 19,99
Schijfruimte: 30 GB
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

Bluehost staat vooral bekend om hun goedkope gedeelde hostingpakket van $ 3,95, maar ze bieden ook WordPress-hosting op hun VPS-servers. De prijs is iets hoger, maar de prestatieverhoging is merkbaar. Hun WP-plannen omvatten gratis SSL, SiteLock Security, Advanced CDN en SiteLock WAF.

Hun basisplan is goed voor maximaal 100 miljoen bezoeken / maand, wat absurd hoog is (als je weet hoe je zo’n site moet bouwen, sla ons dan op).

Voor het VK is dit waarschijnlijk geen goede keuze, omdat ze geen servers in het land hebben. Ook was hun reputatie de laatste jaren een beetje bleu toen ze werden gekocht door EIG en de ondersteuning / algemene kwaliteit ging bergafwaarts … ze herstellen nu, maar het zal enige tijd duren voordat ze terug kunnen keren naar hun oude glorie.

Hun hostingplannen beginnen bij $ 19,99 / maand.

WordPress hostingfuncties: CDN, WAF-firewall door SiteLock, geavanceerde beveiliging, hoge bezoeken / mo-limiet.

Voordelen

 • Fatsoenlijke beveiliging
 • CDN inbegrepen

Nadelen

 • Rotsachtige reputatie

12. Dreamhost

DreamHost-logo

Website: www.dreamhost.com
Prijs:
$ 7,95
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

DreamHost staat bekend om hun hoogwaardige hostingoplossingen. En hun WordPress-hostingplannen zijn niet anders, ze worden ook aanbevolen door WordPress (net als SiteGround), wat op zich al erg indrukwekkend is.

Hun basisplan wordt geleverd met een geweldige geld-terug-garantie van 97 dagen, gratis SSL, gratis whois-privacy en 24/7 ondersteuning door WordPress-experts. Ze hebben eigenlijk twee soorten WordPress-hostingplannen, één op shared hosting en de andere op cloudservers (genaamd DreamPress), die de prestaties aanzienlijk verbeteren. Ze zijn zeker een stap verder dan het basisplan en bieden een groot aantal extra WP-functies zoals caching op serverniveau en directe upgrades.

Geen servers in het VK echter …

Hun plannen beginnen bij $ 7,95 / maand.

WordPress hostingfuncties: Automatische updates, WAF, WP vooraf geconfigureerd, gratis SSL, domeinprivacy.

Voordelen

 • Gratis SSL
 • 97 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Nadelen

 • Geen Britse servers

UK WordPress Hosting: hoe u de beste kiest?

Zowel particulieren als bedrijven hebben het gemak en de schoonheid van het gebruik van WordPress voor hun websites en blogs ontdekt. Door zijn veelzijdigheid en kwaliteit is het ideaal, of het nu gaat om individuen die gewoon hun eigen blog willen houden en hun persoonlijke merk willen verbeteren of om zelfs middelgrote bedrijven die e-commerce doen.

Als u een persoon of bedrijf bent die uw eigen website wil maken, wordt u momenteel mogelijk overweldigd door alle opties die er zijn en begrijpt u misschien niet het verschil tussen een webdesign-tool (of CMS) en een website-host. Het is heel belangrijk om niet alleen het verschil te begrijpen, maar ook te weten waar u op moet letten bij een goede host, omdat slechte webhosting de meest snappiest websites kan tenietdoen.

Hier zullen we WordPress zelf en WordPress-hosting beoordelen, uiteindelijk met als doel u te helpen de beste webhosting voor WP te vinden. We hebben deze WP-vergelijkingen ook gedaan voor andere landen, zoals WordPress hosting Australië en WordPress hosting Canada.

werken met WordPress

Wat is WordPress?

WordPress-logoAllereerst, als je echt nieuw bent in contentmanagementsystemen, zou het nuttig zijn om uit te leggen wat WordPress is.

WordPress is een open source (gratis) Content Management System (CMS) -software die u kunt gebruiken om websites te maken. Simpel gezegd – het is een hulpmiddel waarmee u uw eigen website of blog kunt maken.

Of je nu tech geek bent of niet, het is een van de beste CMS’en die je zou kunnen gebruiken om je website te maken. Het staat bekend als het gemakkelijkst te gebruiken, waardoor het perfect is voor beginners, maar het heeft ook de kracht en flexibiliteit om iemand te bedienen die meer technisch onderlegd is en / of die een ingewikkelder bedrijf heeft om de website te doorlopen.

Als u een website of blog wilt starten, kunt u niet echt fout gaan door ervoor te kiezen WordPress te gebruiken. Het is naar verluidt het meest gebruikte CMS dat er is met meer dan 60.000 miljoen websites. Het is ook de keuze van meer dan 25% van de top tien miljoen websites die momenteel op internet staan.

Maar, zoals hierboven aangegeven, het kiezen van een CMS en het maken van een aantrekkelijke en efficiënte website is niet genoeg. U moet ook kiezen hoe u uw website wilt hosten. Deze beslissing moet worden onderwezen, omdat een slechte hostingkeuze uw prachtige website echt slecht kan laten werken en problemen kan veroorzaken.

Dus, op dat punt …

Wat is WordPress Hosting?

Ten eerste, wat we niet bedoelen met WordPress Hosting: WordPress.com biedt gebruikers gratis hosting aan extreem simplistische WordPress-websites. Dit wordt niet aanbevolen, omdat het niet de functies of expertise biedt die u nodig heeft om een ​​professionele website te hebben die uitstekende service en een sterke aanwezigheid op het web biedt. Dus, tenzij je alleen blogt voor trappen en giechelen, gebruik wordpress.com niet voor hosting.

Wat we bedoelen met WordPress-hosting is vrij eenvoudig: het betekent dat u uw eigen hostingservice moet vinden en deze uw WordPress-site voor u moet laten hosten. Alle hostingservices kunnen echt een WordPress-website hosten, dus u zult niet per se hostingservices vinden die zeggen dat ze alleen WordPress hosten, of services die zeggen dat ze niet de mogelijkheden voor WordPress hebben.

Hoewel alle services vrijwel een WordPress-site kunnen hosten, zijn sommige er zeker beter in dan andere. Wanneer u op zoek bent naar een hostingservice, is het zeker de moeite waard om er een te vinden, omdat ze WordPress-specifieke ondersteuning hebben die echt een verschil kan maken. Ze kunnen alles bieden, van supereenvoudige installatie tot WordPress-specifieke technische ondersteuning, tools, enz. Maar daarover later meer.

Een laatste opmerking over wat WordPress-hosting is: terwijl u hosting voor WordPress kunt krijgen op gedeelde, speciale en / of VPS-servers (vergeet ook de duurdere beheerde WordPress-hosting niet), voor onze huidige doeleinden houden we ons aan het bespreken van de ins en outs van goede shared hosting-services voor WordPress.

Gedeelde hosting is over het algemeen de meest voorkomende voor mensen die WordPress gebruiken, en iets zo complex en kostbaars als een dedicated server of zelfs VPS-servers zijn het meest relevant voor mensen met grote bedrijven. Shared hosting betekent simpelweg dat je een server deelt met andere websites, wat de kosten zal drukken.

Een goede hostingservice weet hoe u het aantal sites op één server kunt beperken, zodat u geen negatieve gevolgen ondervindt bij het gebruik van een gedeelde server.

Waarom heb je WordPress-hosting nodig??

Dus waarom, als echt alle hostingservices in staat zijn om een ​​WordPress te hosten, is het dan belangrijk om een ​​service te vinden die gespecialiseerd is in WordPress of die WordPress “vriendelijker” is? Enkele van de redenen waarom hierboven al is gesuggereerd, maar we zullen er wat meer op ingaan.

Zonder al te veel vooruit te gaan en de belangrijkste functies te bespreken waar u naar moet zoeken, betekent WordPress-hosting over het algemeen een host die het installeren van WordPress uiterst eenvoudig zal maken of die het voor u zal doen wanneer u hun services aanschaft. Ze maken het ook veel gemakkelijker om uw WordPress-site van de ene host naar de andere over te zetten met een aangenamere en naadloze overgang.

Bovendien zal het configuratiescherm dat u krijgt waarschijnlijk tools en methoden bevatten om de snelheid en functionaliteit van uw WordPress-site te verbeteren als de host zichzelf aanprijst als een WordPress-host. Ten slotte zult u ook veel meer technische ondersteuning hebben die ervaren experts zijn in het specifiek omgaan met het WordPress-platform, wat we garanderen dat u dankbaar zult zijn voor de eerste keer dat u ze moet bellen (en het zal gebeuren).

Dus waarom zou u een WordPress-hostingservice zoeken? Om de ervaring een stuk eenvoudiger, aangenamer en minder verwarrend te maken. Dit betekent natuurlijk ook dat uw site sneller is en beter werkt dan anders, wat natuurlijk alleen maar goed zal zijn voor uw bedrijf.

Voordelen & Nadelen van Shared WordPress Hosting

Bij het afwegen van uw opties voor het type hosting dat u wilt nastreven, wilt u natuurlijk weten wat de voor- en nadelen zijn. Zoals hierboven vermeld, hebben we besloten om ons hier te concentreren op shared hosting voor WordPress, maar er zijn zeker een aantal andere soorten.

Dus, wat zijn de voor- en nadelen specifiek van gedeelde WordPress-hosting?

Voordelen                                                                            

 • Zeer betaalbaar / goedkoop
 • Perfect voor kleine tot middelgrote bedrijven
 • Perfect voor degenen die nieuw zijn bij het maken en beheren van een website
 • Een gedeelde host is niet beperkt tot alleen WordPress
 • Onbeperkte plug-ins
 • Supereenvoudige installatie en aanpassing met het cPanel

Nadelen

 • Een gedeelde server betekent wel dat je bronnen deelt met andere websites op die server
 • Als andere websites op de server over alle bronnen beschikken, kan dit uw site traag maken
 • Mogelijk hebt u minder gespecialiseerde technische ondersteuning (maar zoals hierboven aangegeven, als u goed zoekt, zou dit geen probleem mogen zijn)

Dat gezegd hebbende, als u weet hoe u een kwaliteitshost moet zoeken en identificeren, dan kan zelfs een gedeeld hostingplan vrij zijn van enkele van de hierboven genoemde nadelen.

onderzoek doen naar WP-hostingproviders

Dus, hoe identificeer je de beste WordPress hosting UK? Goed…

WordPress Hosting-functies om te beoordelen

Als je erop staat te wachten om een ​​hostingservice te vinden met de volgende belangrijke functies, dan zou je goed op weg moeten zijn naar een zeer bevredigende ervaring met een gedeelde hostingservice voor WordPress.

Hoewel u er rekening mee moet houden dat u krijgt waar u voor betaalt, willen we u ook aanmoedigen dat u met deze functies nog steeds hoogwaardige hosting kunt vinden zonder de bank te verslaan. Wat dat betreft zijn hier de functies waar u absoluut naar moet kijken om de juiste host te vinden:

WordPress-optie met één klik of vooraf installeren

De beste WordPress-hostingservices hebben absoluut een enkele klik op de installatie van WordPress beschikbaar via het cPanel of bieden pre-installatie van WordPress wanneer u hun services aanschaft, sommige hebben zelfs een bestaande bibliotheek met zakelijke WordPress-thema’s, onroerend goed WP-thema’s, WordPress thema’s voor fotografen en meer.

Er zijn te veel geweldige hostingservices die deze optie bieden, dus u moet absoluut geen genoegen nemen met iets minder dan een enkele klik. Het maakt het proces veel gemakkelijker voor u en betekent dat u vrijwel klaar bent om direct na aankoop van de service uw website te maken.

Klantenservice

ondersteuningsoptiesKlantenservice is vaak te gemakkelijk over het hoofd te zien, maar van cruciaal belang. Vooral als dit de eerste keer is dat u een website maakt, heeft u de ondersteuning nodig. Zelfs als het niet je eerste keer is, omdat fouten en stilstand ertoe kunnen leiden dat klanten (en dus inkomsten) verloren gaan, wil je niet worden achtergelaten om zelf knikken te achterhalen.

Goede hostingservices bieden 24/7 ondersteuning, vaak via meerdere wegen, zoals online chat en telefonische ondersteuning. Neem geen genoegen met minder. U zult natuurlijk ook een hostingservice willen vinden die vermeldt dat deze WordPress-specifieke expertise biedt. Bekijk beoordelingen van de services die u overweegt om ervoor te zorgen dat hun klanten kunnen getuigen van hun kwaliteit van klantenondersteuning.

Server locatie

Voor de snelheid en kwaliteit van uw website is het belangrijk dat uw hostserver zich ergens in de buurt van uw locatie bevindt. We bedoelen niet noodzakelijkerwijs in dezelfde stad of zelfs in het VK, maar het moet wel aan deze kant van de wereld zijn, en hoe dichterbij, hoe beter je WordPress-site zal werken. Vermijd dus hostingdiensten aan de andere kant van de oceaan, zoals bijvoorbeeld de Verenigde Staten.

Een voorbehoud hierbij is echter dat u een hostingservice kunt vinden met meerdere datacenters in het hele land en / of de hele wereld. Als dat het geval is, controleer dan of u het dichtstbijzijnde datacenter kunt kiezen.

Snelheid

ServersnelheidDe snelheid (of het gebrek daaraan) speelt een grote rol in de tevredenheid van uw gebruikers over de site en kan van invloed zijn op hoe goed uw site presteert en dus op uw inkomsten. Snelheid is dus uiteraard belangrijk. Veel hostingservices bieden zaken als SSD’s (solid state disks) en / of CDN (content delivery network), die de laadsnelheid gratis kunnen verbeteren. Het is de moeite waard om naar een dienst te zoeken die deze biedt.

Server-uptime

Er is geen reden om genoegen te nemen met een hostingservice met een server-uptime-record van minder dan 99,9%. Alle beste kunnen dat bieden terwijl ze nog steeds ongelooflijk zuinig zijn. De beste manier om hun trackrecord echt te controleren, is via Google om de statistieken van bedrijven op te zoeken; geloof het niet alleen op hun woord.

Bandbreedte & Data overdracht

Veel hostingdiensten zullen beweren onbeperkte bandbreedte of opslag aan te bieden. Hoewel dit aantrekkelijk is, kan het betekenen dat ze hun servers overbelasten, waardoor de kwaliteit en snelheid slecht kunnen zijn. Echt, 2 Gb zou voor de meesten voldoende moeten zijn, en de meeste servers zullen meer kunnen bieden dan je zou willen. Nogmaals, dit zou een goede zaak zijn om op te focussen bij het lezen van klantrecensies. Als u van plan bent veel sitedownloads te hebben voor uw sitebezoekers (mp3, pdf’s, enz.), Is het belangrijk dat u ook de limieten voor gegevensoverdracht in de gaten houdt.

Gratis domeinregistraties + add-on-domeinen

Alle goede hostingservices bieden u gratis een domein als onderdeel van uw pakket, dus neem zeker geen genoegen met minder. Bovendien, hoewel u het waarschijnlijk niet nodig zult hebben wanneer u uw online bedrijf of website begint, wilt u in de toekomst mogelijk meerdere domeinen en sites. Het is goed om te kijken of je meer dan één WordPress-site per account mag hebben. Velen bieden meerdere en zelfs onbeperkte domeinen.

Back-ups

Back-ups zijn buitengewoon belangrijk en zullen u veel verdriet besparen (niemand wil uren aan inspanning verliezen). Controleer of de service automatische back-ups biedt en hoe vaak (dagelijks, wekelijks, maandelijks, enz.).

Veiligheid

Eindelijk, of u nu blogt of een online winkel runt, u wilt een veilige WordPress-site. Om dit te garanderen, zoekt u naar services die veelvuldige software-updates beloven en die mogelijk zelfs 24/7 bewaking bieden. Sommige hosts bieden een hoog beveiligingsniveau, terwijl anderen u in staat stellen om verschillende niveaus te kiezen.

OF

FAQ

Welke hosting is het beste voor WordPress, Linux of Windows?

We raden Linux hosting aan om WordPress te draaien, in de overgrote meerderheid van de gevallen. Hoewel u WordPress op Windows-hosting kunt uitvoeren, is Windows-hosting over het algemeen duurder.

Kan ik WordPress gebruiken zonder hosting?

Technisch gezien nee, WordPress moet ergens worden gehost, maar als je geen eigen hosting wilt opzetten of je wilt aanmelden bij een hostingprovider, kun je naar wordpress.com gaan en aan de slag gaan met een gratis account. Op die manier kunt u WordPress gratis gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het hosten, ze doen alles voor u.

Heeft WordPress gratis hosting??

Ja, WordPress heeft gratis hosting als u WordPress.com gebruikt (niet te verwarren met de wordpress.org-versie waarvoor u uw eigen host moet vinden en installeren). Als u zich aanmeldt voor een gratis account bij wordpress.com, kunt u een beperkte versie van wordpress gebruiken op een subdomein.

Wat is het verschil tussen WordPress.com en WordPress.org?

Het grootste verschil tussen WordPress.com en WordPress.org is wie de website host. Als u wordpress.org gebruikt, moet u WordPress downloaden en installeren op de WordPress-host van uw keuze. Als u wordpress.com gebruikt, hosten zij de installatie voor u en u kunt het zelfs allemaal gratis doen, hoewel de versie van WP waarmee u werkt beperkt is als het gaat om ontwerp en functies.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author