Cele mai bune servicii de găzduire prin e-mail pentru companii canadiene în 2020

OK, nu vom bate în jurul arbustului. Când încercați să vă dezvoltați lista de abonamente și de afaceri, un mare furnizor de servicii de e-mail este esențial pentru a vă ajuta să vă optimizați capacitățile de e-mail.

Multe e-mailuri sunt trimise imagini vectorialeHei, ne place și toate celelalte chat-uri de birou, dar, în ultimii ani, e-mailul a fost prima modalitate de a comunica și distribui informații valoroase pe Internet, cu aproape 250 de miliarde de e-mailuri trimise în fiecare zi.

… Și cu aproximativ patru miliarde de conturi de e-mail din întreaga lume (mai mult de jumătate din populația lumii), acesta a depășit aproape orice alt instrument de comunicare pe care îl puteți imagina.

Nu este de mirare, atunci, că există sute de furnizori de servicii de e-mail, unii fiind destul de buni, iar alții nu sunt atât de minunați în grija conturilor de e-mail de afaceri. Și dacă nu există un răspuns unic pentru toate planurile de găzduire prin e-mail, veți avea suficient de multe pentru a vă ajuta să luați o decizie inteligentă până când ați citit acest lucru.

Înainte să ne scufundăm, vreau să abordez întrebarea în mintea tuturor … Pot folosi doar o gazdă de e-mail gratuită?

Nu este nimic în neregulă cu utilizarea unui serviciu gratuit de găzduire prin e-mail web pentru corespondența personală și colectarea cuponului digital (# 20% offbeotch).

Totuși – dacă doriți să fiți în serios în lumea în continuă evoluție a afacerilor online, atunci veți dori să utilizați o soluție mai robustă care vă va permite să creați un e-mail găzduit @ yourdomain.com în locul celui mai amator @ gmail.com sau @ hotmail.com (interzice cerul).

Contents

Încetinire – Aveți o mulțime de opțiuni

Acum, înainte de a vă dezvălui de fluxul aparent nesfârșit de actualizări și de achiziții noi, sunteți obligat să vă puneți în funcțiune site-ul și să faceți ceva de genul acesta …

Respirați adânc și relaxați-vă. ��

Nu va trebui să investești încă un alt 10 $ – 20 $ / lună pentru a avea acces la această caracteristică importantă.

De fapt, dacă știi ce faci, puteți securiza, de fapt, un număr nelimitat de conturi de e-mail ale [email protected] ca parte a serviciului dvs. standard de găzduire web.

Pentru a vă ajuta să lăsați în evidență companiile de înșelătorie și înșelătorie care încearcă să vă facă parte și banii câștigați cu greu, am creat o listă rapidă cu cele mai bune 3 servicii de găzduire web și e-mail din 2020 acest lucru vă va oferi acces gratuit la toate conturile de e-mail ale dvs. de domain.com pe care dorințele inimii voastre.

Haideți să o luăm după.

TL; DR Vă rog!

Într-o grabă? Nu vă faceți griji, vă avem. Dacă nu aveți timp să citiți recenzia completă și doriți să mergem mai departe și să vărsăm fasolea, vom fi la nivel doar cu dvs..

Dacă doriți să obțineți cea mai mare bătaie pentru buck, atunci veți dori să mergeți SiteGround. Oferă un serviciu de găzduire la prețuri accesibile, cu cele mai fiabile funcții, timpi de încărcare rapidă, conturi de e-mail nelimitate și asistență fantastică pentru clienți. Serios… Îi iubim pe acești tipi.

Nu vindeți încă? Fără griji, avem mai multe pentru tine. Continua să citești.

Cum am revizuit aceste gazde

Dacă sunteți unul dintre acei oameni „speciali” care se simte obligat să compileze un liant codat color de 32 de pagini pentru cercetarea oricărei achiziții de peste 50 USD (fără judecată, am fost acolo), atunci puteți să vă îndreptați către pagina noastră de pornire pentru a afla despre noi recenzii de gazduire web proces mai detaliat.

Cu toate acestea, versiunea prescurtată este că conducem o echipă de dezvoltare care construiește și întreține site-urile web ale clienților (900 dintre acestea în acest moment) de peste un deceniu.

Cu lungimea pură a proiectelor pe care le-am gestionat, suntem în siguranță la date unice de funcționare și timp de încărcare (care nu sunt disponibile publicului larg) care se întoarce mai mult de 10 ani.

Geniile matematice din echipa noastră au fost suficient de amabile pentru a crea unele grafice și analize statistice pentru noi, astfel încât să vă putem oferi datele brute de care aveți nevoie pentru a determina definitiv ce serviciu de găzduire e-mail este potrivit pentru nevoile dvs..

Ce să cauți într-un gazdă Web + e-mail

Dacă doriți să vă înscrieți cu o gazdă web care garantează peste 12 luni agonizarea problemelor tehnice ale clienților, uptime inexistente, și serviciul clienților care este atât de abisal că ești literalmente tentat să-ți dai focul în frustrare … Atunci vei dori să te bucuri de cea mai ieftină gazdă web / e-mail posibil.

Dar vom presupune că sunteți pasionați de aceste blocaje delicioase și, astăzi, vă vom ajuta să aflați exact pe ce criterii ar trebui să vă concentrați atunci când comparați serviciile de e-mail și de gazduire web potențiale..

Anume, ar trebui să cauți gazduri de e-mail / web cu:

  • Conturi de e-mail gratuite nelimitate
  • Livrare prin e-mail Imap și Pop3
  • Viteze rapide și durate de încredere
  • Asistență clienți de înaltă calitate

Nu vă faceți griji … Fiecare gazdă pe care urmează să o recomandăm trece aceste criterii cu culori zburătoare.

Conturi de e-mail gratuite nelimitate

Există o mulțime de companii care vă taxează o rată exorbitantă pentru fiecare cont de e-mail individual (da, vă privim GoDaddy).

Uneori în creștere de 5 dolari / cont pe lună. Este vorba despre o pură distrugere și, dacă vedeți o companie care face publicitate „Conturi de e-mail ieftine”, ar trebui să alergați pe dealuri.

Orice serviciu de găzduire web / e-mail, în valoare de sare, vă va oferi un număr nelimitat de conturi de e-mail (sau cel puțin 25+) absolut gratuit ca parte a pachetului dvs. standard de găzduire.

imap & Pop3 Livrare prin e-mail

Deși aceasta este o caracteristică standard pentru majoritatea gazdelor de e-mail. Unele dintre gazdele ieftine de acolo vor folosi standarde de livrare prin e-mail învechite care vă deschid și corespondența internă până la o multitudine de riscuri potențiale de securitate..

Faceți-vă o favoare și asigurați-vă că orice gazdă alegeți oferă Imap și Pop3 e-mail de livrare. Aceste standarde de securitate vă vor asigura că e-mailurile dvs. private rămân bine … private și vă vor împiedica informațiile să nu cadă în mâinile greșite (adică concurenții și hackerii).

Pentru multe companii mici, livrarea prin e-mail este o problemă de supraviețuire. După ce v-ați înscris pentru o gazdă de e-mail și ați securizat e-mailul companiei dvs., vă recomandăm să o integrați cu un serviciu dedicat de marketing prin e-mail. Servicii precum Constant Contact, MailChimp, Aweber și ActiveCampaign măresc drastic capacitatea de livrare a e-mailurilor, astfel încât mesajele dvs. ajung la destinația prevăzută fără un obstacol.

Viteze rapide și durate de încredere

Nu contează cu adevărat dacă aveți un număr nelimitat de conturi de e-mail și o abundență de stocare excesivă dacă site-ul web nu este online suficient de mult pentru ca oamenii să acceseze rapid conținutul dvs. și să găsească de fapt un motiv pentru a vă trimite un e-mail!

În lumea găzduirilor web, nu există niciun număr de „bonusuri gratuite” sau „bunuri suplimentare de marketing” care pot compensa timpul de funcționare și viteza lentă. Vrei să te asiguri că orice gazdă pe care o alegi are timp de funcționare de cel puțin 99,5% și viteze de încărcare mai rapide decât 1.200 Ms.

Asistență clienți de înaltă calitate

Urăsc să-ți izbucnesc bula aici, dar dacă te hotărăști să sari în lumea construirii și menținerii propriului tău site web, atunci ești merge pentru a avea nevoie de asistență pentru clienți la un moment dat. Este o inevitabilitate care se confruntă tuturor webmasterilor.

Și atunci când se va întâmpla în cele din urmă (aveți încredere în noi, așa va fi), veți dori să vă asigurați că serviciul de găzduire pe care îl utilizați oferă asistență pentru clienți complet accesibilă și extrem de eficientă, pentru a vă ajuta să vă faceți funcție cât mai rapidă.

Căutați companii care oferă 24/7 live chat sau asistență prin telefon și asigurați-vă că folosiți forumuri reddit și web hosting pentru a evalua opinia publică cu privire la serviciul clienților companiei.

Cu toate acestea în afara drumului, să ne scufundăm în primele 3 servicii de găzduire prin e-mail din 2018!

1. Zoho

Un serviciu în continuă evoluție și îmbunătățire, un abonament Zoho este o investiție care va plăti dividende.

Cost: 1,00 USD / lună pentru Lite 4,00 USD / lună pentru Premium
A sustine: 24/7 chat live și centru de apel

Zoho este câștigătorul nostru clar aici. Adevărul este spus, chiar dacă toate caracteristicile și extensiile sale erau medii, tot nu va câștiga doar din volum și aplicabilitate. Dar, din fericire, fiecare față a acestui serviciu de găzduire prin e-mail este de calitate premium, dar la un preț de chilipir.

Zoho are soluția la aproape orice problemă de găzduire prin e-mail pe care ai putea-o avea vreodată și mă refer la asta literal. Indiferent dacă este una dintre aplicațiile lor adaptate la nesfârșit sau integrarea perfectă cu alte servicii cunoscute (dropbox etc.), Zoho vă va avea acoperit.

Serviciu de introducere gratuită

Zoho este un serviciu fantastic, dar există o mulțime de alte servicii de găzduire prin e-mail pe care o companie să le ia în considerare, deci de ce să scoatăți banii pentru acest?

Acolo intervine serviciul gratuit. O versiune prescurtată a Zoho este disponibilă gratuit la nesfârșit. Vă oferim atât timp cât trebuie să luați în considerare achiziționarea versiunii complete.

Versiunea gratuită este disponibilă doar pentru 5 utilizatori, așa că pentru o afacere în creștere este necesar un plan plătit. Dar suntem siguri că, chiar dacă acest lucru nu ar fi fost cazul, Zoho Forever Free te-ar face să salivezi cu privire la perspectiva produsului plătit..

Securitate etanșă

Cu siguranța de vârf a liniei standard și protocoale suplimentare de criptare S-MIME cu planul Premium, e-mailurile dvs. sunt sigure cu Zoho.

Au toate filtrele de tip phishing și spam pe care le așteptați de la un serviciu de e-mail de calitate, cu bonusul suplimentar al unei politici de confidențialitate peste medie. Toate acestea se combină pentru a face securitatea lor dura și bine rotunjită.

Legate de: Cum să descoperiți site-urile de tip phishing prin intermediul Web Analytics

O multitudine de extensii

Aș putea să scriu o mie de cuvinte în plus pe toate funcțiile de nișă ale serviciului de e-mail Zoho, dar voi încerca să rezum.

Este clar că, cu o serie interminabilă de extensii Zoho, ei încearcă să fie singurul serviciu de găzduire prin e-mail de care ai nevoie vreodată (și dacă ne întrebi, așa sunt). În situația improbabilă nu poate găsi o extensie specifică, chiar și planul lor de bază Mail Lite are o suită de dezvoltare a extensiilor integrate; ceea ce înseamnă că puteți modifica serviciul în orice mod doriți.

Indiferent dacă doriți să-l utilizați din mers în aplicațiile mobile iOS și Android integrate ale Zoho, să instaurați o rutare avansată de e-mail sau să configurați aliasuri de domeniu (pentru a numi doar câteva funcții), nu veți fi restricționat. Nu puteți face nimic cu Zoho.

Un instrument de colaborare

E-mailul ar putea fi cea mai importantă formă globală de informații, dar este un fapt binecunoscut că media socială îi oferă o sumă de bani.

Zoho sintetizează cele mai bune aspecte ale ambelor, creând un sistem perfect pentru comunicarea internă.

Funcția Streams vă permite să interacționați cu conținut de e-mail și alte anunțuri într-un stil de social media, permițându-le colegilor să le placă, să comenteze și să împărtășească cu ușurință.

Acest nivel suplimentar de comunicare face din Zoho unul dintre cele mai inovatoare și intuitive servicii de e-mail de acolo, oferindu-i un avantaj competitiv incontestabil..

2. SiteGround

Cel mai bun gazduire generală pentru bonusuri EMAIL / PRICE / VITEZĂ / ACTUALIZARE + Asistență pentru clienți (3,95 USD / lună)

Timp de încărcare: 475Ms
Uptime: 99,95%
Cost: $ 3,95 / mo
A sustine: Chat live

Nu este un secret că suntem mari fani ai SiteGround (și suntem de ceva timp). În decursul celor 7 ani în care am folosit SiteGround atât pentru site-urile proprii, cât și pentru clienții noștri, performanța, asistența și calitatea serviciilor pe care am primit-o a fost remarcabilă. Sunt unul dintre puținele servicii de găzduire web care nu doar „setează și uită” infrastructura lor de găzduire.

Își actualizează în mod regulat (și înlocuiesc complet) serverele centrelor de date și se angajează să-și perfecționeze continuu serviciile pentru a oferi cea mai bună găzduire de pe planetă. Deși nu sunt lipsiți de defectele lor, sunt departe și departe cea mai bună gazdă web și e-mail am fost folosit vreodată.

99,95% Optime & Viteze mari de încărcare

Pentru început, cele mai de bază pachete de găzduire web și e-mail SiteGround sunt incredibil de fiabile. Cu un timp de funcționare puternic de 99,95% în ultimele 12 luni, SiteGround oferă tipul de fiabilitate care este rezervat de obicei pentru mai mulți clienți VPS și Hosting Dedicat. Aveți încredere în noi, cu SiteGround, nu va trebui niciodată să vă faceți griji cu privire la perioadele prelungite de oprire sau la blocarea inexplicabilă a serverului..

ofertă Viteze de încărcare de 475 m (în medie) SiteGround este, de asemenea, cea mai rapidă gazdă web / e-mail pe care am revizuit-o vreodată și vă va asigura că nu veți pierde niciodată un client potențial sau un client pe un site restrâns..

Conturi de e-mail gratuite nelimitate & Cutii poștale dimensionabile

Toate pachetele de găzduire SiteGround vin standard echipate cu un număr nelimitat de conturi de e-mail și o dimensiune generoasă a căsuței poștale.

Chiar și planul „Startup” oferă o dimensiune a căsuței de recepție de 2.000 Mb și până la 400 de e-mailuri pe oră.

Caracteristici incredibile de securitate

În plus față de uptime mare, viteze de încărcare rapide și conturi de e-mail nelimitate, SiteGround oferă, de asemenea, clienților lor acces la o multitudine de caracteristici de securitate care vă vor păstra e-mailurile și site-ul dvs. în siguranță împotriva ochilor înrăutăți și a hackerilor.

Toți noii clienți au acces la o certificat SSL gratuit, livrare prin e-mail Imap și Pop3 și un CDN gratuit. Nu este prea rău pentru prețul pachetului de țigări (oh, și SiteGround nu vă va oferi cancer pulmonar … așa că există asta.)

3. Hostgator

Serviciu super accesibil, cu funcții excelente și timp de funcționare

Timp de încărcare: 601Ms
Uptime: 99,4%
Cost: $ 2,99 / lună
A sustine: Chat live

În ciuda numelui lor sonor ridicol (mă refer la băieții lui … ce au în comun aligatorii cu găzduirea și e-mailul?), Oferă Hostgator unele dintre cele mai bune pachete de e-mail și de găzduire web din întreprindere la un preț aproape imbatabil.

Cu toate că timpul de funcționare și viteza de încărcare a acestora nu sunt în egală măsură cu SiteGround, având în vedere faptul că serviciile lor de găzduire nu costă aproape nimic, nu puteți greși cu această calitate excepțională (dacă sunteți oarecum absurdă) de gazdă.

Uptime mare & Viteze de încărcare

La numai 2,99 USD / lună, Hostgator oferă perioade de utilizare cu doar 0,01% mai mici decât SiteGround cu mai puțin de 75% din cost. Cu în egală măsură timpi de încărcare impresionanți (601 m) Hostgator este, de departe, cea mai accesibilă gazdă de e-mail de pe piață pentru calitatea serviciului oferit.

Conturi de e-mail nelimitate cu funcții excelente de securitate

Indiferent de nivelul sau lungimea pachetului de găzduire pe care alegeți să îl achiziționați, Hostgator oferă acces la un număr nelimitat de conturi de e-mail care sunt echipate cu livrare Pop3 și SMTP (protocol de transfer de poștă simplă) și bonusul suplimentar al funcției Spamassassin Hostgator ( pentru a împiedica dumneavoastră și angajații dvs. să vă împiedicați de prinții saudiți, cerând un „împrumut mic de 7.000 USD”)

Asistență excepțională pentru clienți

Ca și în cazul tuturor serviciilor de găzduire recomandate, Hostgator oferă 24/7 chat live sau asistență telefonică pentru a vă asigura că puteți menține site-urile și conturile de e-mail funcționând fără probleme, indiferent de ora zilei.

După ce am trimis zeci de întrebări de susținere intenționat confuze și oarecum ridicole (scuze din nou Diane!), Am fost înlăturați de ușurința și rapiditatea cu care reprezentanții lor ne-au ajutat.

4. CAZARE A2

Valoare excelentă pentru prețul pe care îl plătiți

Timp de încărcare: 601Ms
Uptime: 99,1%
Cost: $ 3,92 / lună
A sustine: Chat live

A2 Hosting, serviciul final de pe lista noastră, este echipat cu o serie de caracteristici excelente și oferă clienților lor acces la performanțe rapide și fiabile, ceea ce reprezintă o afacere absolută pentru prețul pe care îl plătești..

Spre deosebire de SiteGround și HostGator, planul lor de găzduire cel mai ieftin – A2 lite la 3,92 USD / lună – vă oferă acces doar la 25 de conturi de e-mail (bummer). Cu toate acestea, având în vedere performanțele excepționale și abundența caracteristicilor suplimentare, ne este greu să reținem acest lucru împotriva lor.

25 Conturi de e-mail cu Standarde de Securitate Mari

Deși am fost puțin dezamăgiți de faptul că A2 oferă doar 25 de conturi de e-mail în pachetul lor de găzduire Lite (nelimitat pentru toate celelalte), performanță impresionantă și abundență de caracteristici suplimentare mai mult decât compensează această mică transgresiune.

Nu numai că aveți acces la opțiunile tradiționale de livrare Imap și Pop3, dar A2 Gazduire vă permite, de asemenea, să utilizați Imap SSL și Pop3 SSL pentru a cripta în continuare mesajele dvs. și pentru a vă oferi și organizației dvs. liniște sufletească totală..

Uptime mare & Timpuri rapide de încărcare

Deși nu se potrivesc cu SiteGround în ceea ce privește viteza și fiabilitatea, diferența este nominală pentru prețul pe care îl plătiți. Cu 99,91% uptimes și viteze de încărcare de 625 m rapid rapid, A2 se va asigura că site-ul dvs. web rămâne operațional și livrează rapid conținutul de care clienții au nevoie la timp, de fiecare dată.

Asistență excepțională pentru clienți

Înainte de fiecare recenzie pe care o publicăm, ne asigurăm întotdeauna să punem la dispoziție echipa de asistență pentru clienți, trimițând în mod obișnuit o serie de bilete din ce în ce mai tehnice și convolute.

Mult spre surprinderea noastră, Serviciul de asistență 24/7 al A2 este foarte receptiv și rău efectiv. Oricât de labirintice au fost cererile noastre, personalul lor de asistență a gestionat-o rapid, politicos și cu un nivel ridicat de profesionalism.

Caracteristici excelente de securitate a site-ului web și SSL gratuit

Întrucât (sperăm) îți distribuie serviciul de găzduire prin e-mail în partea superioară a găzduirii tale standard de site-uri, vei fi bucuros să afli că A2 Hosting, precum SiteGround, vine completat cu cele mai recente caracteristici de securitate și oferte pentru a te asigura că site-ul tău este toate, cu excepția „probei hackerului”.

Oferind un certificat SSL gratuit pentru toți clienții noi, precum și un CDN gratuit Cloudflare, noua Relic Server Monitoring și multe altele, vă puteți odihni ușor știind că A2 are dvs. și site-ul dvs. Web acoperit.

Gânduri finale cu privire la gazduire prin e-mail

Indiferent dacă căutați un singur cont de e-mail pentru ultimul dvs. blog sau zeci de conturi corporative noi pentru acea pornire epică pe care o lansați împreună cu prietenii dvs., cele trei servicii pe care le-am analizat în acest scurt ghid nu vor dezamăgi..

Spuneți-ne care alegeți în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, dacă aveți întrebări, comentarii, îngrijorări sau feedback, vă rugăm să nu ezitați să vă adresați și vă vom reveni cât mai curând posibil.!

Ați putea dori, de asemenea:

  • Cel mai bun constructor de site-uri web

Referințe și credite de imagine:

  • ByarvitSolutions.com
  • PointCloser.com
  • WebSeoMarketers.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author