WebHostingBuzz Review: O gazdă bună din Marea Britanie sau nu? (2020)

Recenzie WebHostingBuzz

WebHostingBuzz are peste 250.000 de site-uri web în peste 140 de țări.

Aceasta nu este o surpriză, având în vedere că timpul de funcționare a acestora a fost solid (99.96%), iar timpul de încărcare a paginilor a fost rapid (405ms) în ultimele 24 de luni.

Bloggerii vor adora accesul la peste 450 de aplicații populare precum WordPress, în timp ce webmasterii avansați se vor bucura de acces la cele mai noi limbaje de programare.

WebHostingBuzz are o garanție de returnare a sumelor de 45 de zile transparentă și simplă, astfel încât nu trebuie să treceți prin cercuri dacă decideți să anulați abonamentul. Aceasta este o veste bună, având în vedere că nu există un nou preț special pentru clienți și o clauză de reziliere ciudată care te-ar putea păcăli înainte de reînnoirea.

Să săpăm.

Beneficiile utilizării WebHostingBuzz

WebHostingBuzz a postat timpi de încărcare rapidă și uptime de încredere în ultimii ani. Planurile lor oferă acces la peste 450 de aplicații care pot fi instalate doar cu câteva clicuri. Și au o politică de rambursare de 45 de zile pentru oricine nu este vândut complet în serviciul lor.

Iată o privire detaliată a performanței lor din ultimele 24 de luni:

1. Timpuri rapide de încărcare a paginilor (405ms)

Găzduire web Timp de încărcare Buzz

Viteza este importantă atunci când alegeți o gazdă, deoarece are un impact direct asupra experienței vizitatorilor dvs. 79% dintre cumpărători nu vor mai cumpăra din nou un site cu performanțe proaste.

Și dacă gazda dvs. este lentă, pentru început, va începe mai încet odată ce începi să creezi noi pagini, lovindu-te direct acolo unde te doare – portofelul.

WebHostingBuzz a fost rapid rapid în ultimii ani. În ultimele 24 de luni, au păstrat o medie de timp de încărcare a paginilor de 405ms, ceea ce le plasează cu ușurință printre primele 10 cele mai rapide gazde pe care le-am analizat. Începând cu 2019, acestea au arătat viteze și mai bune sub 300ms – va trebui să așteptăm și să vedem dacă pot menține această viteză înainte.

Viteza medie din ultimele 12 luni:

WebHostingBuzz statisticile detaliate din ultimele 12 luniViteza medie WebHostingBuzz 2019-2020 | Vezi statistici

2. Garanție de înapoiere de 45 de zile

WebHostingBuzz are o garanție de returnare a sumelor de 45 de zile pentru toate conturile partajate, de afaceri și revânzători. Conturile VPS, pe de altă parte, sunt eligibile pentru o rambursare în termen de 30 de zile de la cumpărare.

Alte servicii suplimentare, de la servere dedicate la adrese IP, certificate SSL și nume de domeniu nu vor fi rambursate. Ca și alte gazde pe care le-am revizuit, o taxă pentru numele domeniului va fi dedusă din orice restituire.

Cu toate acestea, spre deosebire de intervalul standard de 15 $ pe care l-am văzut cu nume de domeniu, WebHostingBuzz vă va încasa doar 10,99 USD pentru un .com sau .net.

3. Peste 450 de aplicații 1-Click și migrații gratuite

WebHostingBuzz vine complet încărcat cu peste 450 de aplicații populare. Majoritatea pot fi instalate automat în doar câteva minute și câteva clicuri. Fără cod dezordonat pentru a vă murdări mâinile.

Dacă aveți deja un site web pe care doriți să îl aduceți la cunoștință, echipa WebHostingBuzz îl va migra gratuit.

Și dacă ești un dezvoltator care dorește acces la funcții mai avansate, ai și noroc. Serverele lor acceptă pe deplin totul, de la HTML5 și JavaScript la PHP 5, MySQL 5, Perl și multe altele.

4. Optime Aproape la fel de bun ca cel reclamat

timpul de funcționare

WebHostingBuzz a înregistrat un uptime de 99,96% în ultimele 24 de luni.

Ultimele 12 luni au fost deosebit de puternice, fluctuând între 99,98% și 100% (cu excepția lunii iunie 2019). Cu toate acestea, reveniți în primăvara anului 2018, iar WebHostingBuzz s-a luptat cu consecvență. O lună ar fi 100% fără cusur, în timp ce altele ar fi un 99,83% nesatisfăcător.

Am văzut rapoarte similare privind timpul de funcționare inconsistent în jurul aceleiași perioade de timp de la alți clienți.

Durata medie de funcționare a ultimelor 12 luni:

 • Media de funcționare medie pentru ianuarie 2020: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii decembrie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii noiembrie 2019: 99,98%
 • Octombrie 2019 medie de funcționare: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii septembrie 2019: 99,98%
 • Durata medie de utilizare a lunii august 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii iulie 2019: 99,98%
 • Durata medie de utilizare a lunii iunie 2019: 99,31%
 • Media de funcționare medie pentru mai 2019: 99,98%
 • Durata medie de utilizare a lunii aprilie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii martie 2019: 99,99%
 • Media de funcționare medie din februarie 2019: 100%

WebHostingBuzz ultimele statistici de 24 de luniWebHostingBuzz uptime mediu | Vezi statistici

5. Gazduire Web Verde

WebHostingBuzz și-a asumat un angajament de mediu și are sponsorizare și parteneriat cu The Woodland Trust.

Scopul este de a compensa cererea de energie de la serverele lor și de a menține toate serviciile de găzduire neutre din punct de vedere al carbonului.

6. Reducere de plată anuală cu același preț de reînnoire

Prețul inițial al autocolantului pentru WebHostingBuzz nu este atât de ieftin în comparație cu alte gazde (mai multe despre cele de mai jos).

Există însă două avantaje în ceea ce privește stabilirea prețurilor, care vin în favoarea ta.

Primul este că au o reducere anuală în avans. Așadar, dacă ați plătit anul, puteți beneficia de două luni gratis pe toate planurile. Deci, defalcarea arată așa:

• Personal: 49,99 USD
• Dezvoltator: 99,99 USD
• Afaceri: 249,99 USD

În partea de sus este prețul lunar pentru fiecare plan, cu opțiunea anuală mai jos:

WebHostingBuzz Reducere anuală comparativ cu lunar

Al doilea avantaj este că ratele de reînnoire nu cresc.

Multe alte gazde îți vor dubla prețul lunar atunci când planul tău se va reînnoi automat. Cu toate acestea, în funcție de întrebările frecvente de facturare ale WebHostingBuzz, prețul pe care îl plătiți practic „îngheață” și se aplică și la toate reînnoirile viitoare. Așadar, nu trebuie să vă faceți griji pentru o surpriză scumpă care apare în extrasul de pe cardul dvs. de credit la un an de acum înainte.

Contra de a utiliza WebHostingBuzz

WebHostingBuzz a funcționat bine peste tot. Timpul de încărcare și de încărcare a paginilor au fost minunate. Migrațiile gratuite sunt un avantaj bun, iar politica de rambursare este, de asemenea, mai mult decât corectă.

Din păcate, au existat câteva categorii care încă le-au lăsat în jos la sfârșitul zilei.

Iată un rezumat rapid al celor mai mari probleme pe care le-am întâmpinat:

1. Nicio reducere de clienți noi

Unele dintre cele mai ieftine gazde web de pe piață ar putea să vă coste doar o sumă sau două în fiecare lună.

Cum își pot permite să fie atât de ieftine?

Noii clienți obțin prețuri speciale pentru a ajuta la îndulcirea tranzacției. Așadar, planurile reînnoiesc cu o rată mai mare ulterior. Acest lucru, combinat cu plata în avans de până la trei ani, vă poate ajuta să blocați o rată cu adevărat scăzută cu o nouă gazdă.

Se pare că aproape toate cele 30+ gazde web pe care le-am revizuit urmează aceeași tendință. Cu excepția WebHostingBuzz.

Pentru început, nu există reducere pe termen lung. Plătiți 4,99 USD / lună pentru cel mai ieftin plan personal. Aceasta vine cu un singur site web, 20 GB stocare SSD, 1 GB memorie, lățime de bandă nelimitată și SSL gratuit. Este destul de bun la suprafață, dar cantitatea de stocare este destul de mică. (În comparație, unele alte gazde, cum ar fi iPage, vă oferă spațiu de stocare nelimitat). Acest plan de bază nu vine nici cu un nume de domeniu gratuit, nici cu copii de rezervă zilnice.

Dacă doriți să faceți upgrade la unul dintre planurile lor mai mari pentru a obține aceste funcții, planul pentru dezvoltatori costă 9,99 USD / lună, iar opțiunea Business este 24,99 USD / lună. Puteți plăti în avans pentru anul, așa cum am discutat mai sus, pentru a reduce costul puțin. Și prețul dvs. de reînnoire nu va crește.

Dar, de asemenea, pierdeți oportunitatea de a vă bucura de o nouă reducere pentru clienți și de a economisi o grămadă de-a lungul a trei ani sau mai mulți, pe măsură ce obțineți cu majoritatea altor gazde.

2. Suport limitat (~ 6 ore de întârziere)

Aproape fiecare singură gazdă pe care am analizat-o oferă suport de chat live 24 de ore din 24, astfel încât clienții pot primi răspunsuri relativ instantanee.

Încă o dată, WebHostingBuzz reduce tendința.

Au baza obișnuită de cunoștințe și bilete de asistență. Dar nu oferă telefon sau suport pentru chat în direct.

Au o pictogramă în colțul din dreapta jos, care arată ca chat-ul live. Cu toate acestea, am verificat-o la două ore diferite ale zilei (luni seara și marți la mijlocul dimineții) și amândoi am obținut același răspuns:

WebHostingBuzz Live Chat Trimitere de mesaje

Deci live chat-ul a servit practic ca un sistem glorificat bazat pe bilete, unde am trimis o întrebare și a trebuit să așteptăm ca un răspuns prin e-mail să vină aproximativ șase ore mai târziu. (Ei și-au cerut scuze pentru întârzierea timpului de răspuns, ceea ce pare să sugereze că nu conștientizează problema).

WebHostingBuzz Suport pentru clienți Răspuns prin e-mail

Răspunsul a fost direct, dar nu complet. Am întrebat despre prețul pe migrație pe site, pentru că, chiar dacă este inclusă o singură migrație gratuită, de obicei, orice este mai mare și mai mult decât asta.

Întrucât lucrăm prin e-mail în loc de un chat live, suntem obligați să trimitem o altă răspuns pentru a obține detaliile necesare, iar acest lucru poate dura un timp pentru a ajunge.

Acest lucru este frustrant de lent în comparație cu aproape toate celelalte gazde acolo.

3. Clauza de reziliere ciudată

Când vă înscrieți pentru o nouă gazdă, de obicei sunteți încântat să scoateți un nou proiect în afara terenului. Probabil că nu vă gândiți la ce s-ar putea întâmpla pe parcurs dacă apare o problemă sau o problemă.

Am aruncat o privire asupra tipăritului fin care este de obicei îngropat în interiorul Termenilor și serviciilor gazdelor.

Acesta este locul în care puteți găsi, de obicei, ceva care v-ar putea împiedica să vă primiți banii înapoi sau serviciul care funcționează așa cum credeți că ar trebui.

WebHostingBuzz are, de asemenea, propria sa variantă. Există o clauză de reziliere ciudată care dictează modul de reînnoire a planurilor și cum puteți anula pentru a preveni taxarea automată pentru următorul termen.

Iată ce scrie: „Notificarea intenției dvs. de a înceta trebuie furnizată WebHostingBuzz cu cel puțin 10 zile înainte de data dvs. de facturare, dar nu mai târziu cu trei zile înainte de data dvs. de facturare.”

Două puncte cheie acolo:

1. Nu le puteți spune că doriți să anulați prea devreme – cu cel puțin zece zile înainte de data facturării și
2. De asemenea, nu puteți anula mai târziu cu trei zile înainte de data facturării.

Pare ciudat, nu? Aveți această fereastră mică de timp pentru a-i anunța că doriți să o anulați; în caz contrar, se pare că, în principiu, pot spune doar „nu”.

Pentru noi, se pare că încearcă doar să construiască într-o copertă din spate pentru a nu accepta majoritatea anulărilor, fără a încerca măcar să te determine să plătești rata de reînnoire pentru următorul termen, mai întâi.

WebHostingBuzz Prețuri, Planuri de găzduire & Idei sumare

Iată o imagine de ansamblu asupra planurilor de găzduire partajate și a prețurilor:

WebHostingBuzz Prețuri și planuri

Gazduire comună: WebHostingBuzz are trei planuri de găzduire partajate:

 1. Planul personal: Acest plan costă 4,99 USD pe lună. Aveți suficient spațiu pentru un site mic, cu 20 GB spațiu pe disc, 100% viteză procesor, 1 GB memorie, certificat SSL gratuit și lățime de bandă nelimitată.
 2. Planul de dezvoltatori: Acest plan costă 9,99 USD pe lună. Puteți găzdui site-uri web nelimitate de până la 100 GB stocare, lățime de bandă nelimitată, nume de domeniu gratuit și certificat SSL, 2 GB memorie și 200% viteză CPU.
 3. Plan de afaceri: Acest plan costă 24,99 USD pe lună. Puteți găzdui site-uri web nelimitate și puteți obține stocare SSD nelimitată. De asemenea, vine cu 300% viteză a procesorului, 3 GB memorie, un domeniu gratuit și certificat SSL, plus acces la backup-uri zilnice.

Toate planurile lor de găzduire partajate vin cu cPanel și vi se va primi un nume de domeniu gratuit la înregistrarea unui nou cont la ei.

 • Domeniu gratuit: Da.
 • Ușor de înregistrare: Proces de înregistrare foarte ușor.
 • Metode de plata: Card de credit, PayPal, WebMoney, Dwolla.
 • Taxe și clauze ascunse: Încetarea contului nu poate avea loc înainte de zece zile sau după trei zile înainte de data reînnoirii. De asemenea, nu puteți utiliza mai mult de 25% din resursele lor timp de peste un minut sau aveți deschise peste 5.000 de fișiere în același timp sau puteți trimite peste 200 de e-mailuri în intervalul de o oră.
 • upsells: Puține urări.
 • activare cont: Activare rapidă.
 • Panou de control și experiență tablou de bord: cPanel.
 • Instalarea aplicațiilor și CMS-urilor (WordPress, Joomla etc.): Instalarea rapidă a aplicațiilor și CMS-urilor populare prin Softaculous.

Recomandăm WebHostingBuzz?

Da facem.

WebHostingBuzz a performat destul de bine în testele noastre. Timpul de funcționare și de încărcare a paginilor au fost ambele peste medie.

Acestea au acces la sute de aplicații pentru începători, precum și cele mai noi și foarte bune stive tehnologice pentru utilizatorii de energie. De asemenea, politica lor de rambursare de 45 de zile este legitimă.

Din păcate, experiența noastră de servicii pentru clienți a fost lentă și desconsolidată. A trebuit să așteptăm ore întregi pentru un răspuns și nici nu am primit un răspuns complet.

Politica de reziliere a acestora este scrisă într-un mod care sugerează că aveți doar o fereastră mică pentru a anula efectiv înainte ca cardul dvs. să fie din nou încărcat. Și în timp ce prețul anual de plată este bun, nu există nicio reducere de clienți noi la închiderea unei rate extrem de mici pentru primii trei ani.

În general, nu sunt suficient de buni pentru a face TOP 5, dar sunt totuși o alegere bună.

P.S. Dacă doriți să vedeți furnizori de găzduire care s-au clasat deasupra WebHostingBuzz, consultați aici gazdele de top.

Aveți vreo experiență cu WebHostingBuzz? Dacă da, vă rugăm să lăsați o recenzie mai jos. Salutăm toate recenziile oneste și transparente – bune sau rele!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author