Top 10 cei mai buni registratori de domenii din 2020 |

Toate site-urile, oricât de mari sau mici, au nevoie de un nume de domeniu.

Puteți achiziționa nume de domeniu prin intermediul registratorilor de domenii. Sau, este posibil să aveți deja un domeniu și doriți să-l transferați unui registrator nou.

În orice caz, poate fi greu de știut care registrator este cel mai potrivit pentru obiectivele site-ului, bugetul și nevoile dvs..

Unii registratori sunt mai scumpi decât alții, iar unii lipsă de funcții gratuite pe care alții le oferă, de exemplu, protecția confidențialității domeniului.

Iată lista noastră cu 10 cei mai buni înregistratori de domenii din 2020:

1. Domeniul.com

Pagina de start a domeniului.com

Informații generale

Domain.com a fost fondată în 2000.

Compania este deținută de Endurance International Group.

Caracteristici și prețuri

Compania este specializată în nume de domenii, găzduire web, găzduire VPS, e-mail, certificate SSL, design web și servicii de marketing online.

În prezent oferă WordPress hosting, VPS hosting și planuri de găzduire partajate.

Indiferent de planul de găzduire pe care îl alegeți, veți primi cel puțin un nume de domeniu gratuit, împreună cu spațiu nelimitat pe disc, certificat SSL, soluții de comerț electronic și instrumente de marketing..

Opțiunile de servicii pentru clienți includ asistență telefonică 24/7, precum și o zonă de întrebări frecvente.

Dacă doriți doar să utilizați Domain.com pentru a înregistra un domeniu, veți plăti 9,99 USD în fiecare an pentru un .com și 12,99 USD pentru site-ul .net.

Domeniul de căutare domeniu.com

Protecția confidențialității domeniului costă 8,99 USD pe an pe domeniu, așa că vă puteți aștepta să plătiți aproximativ 18,98 USD pentru un domeniu .com și protecția confidențialității WHOIS.

Înregistrați numele de domeniu cu Domain.com

Utilizați cuponul „HOSTFACTS” când înregistrați un nume de domeniu (20% reducere)

2. GoDaddy.com

Domeniul GoDaddy

Informații generale

Bob Parsons a fondat GoDaddy în 1997, așa că sunt de peste 20 de ani.

Compania, cu sediul în Scottsdale, AZ, a fost numită inițial Jomax Technologies, dar acum este cunoscută sub numele de GoDaddy Group Inc.

Peste 17 milioane de oameni folosesc GoDaddy în întreaga lume, compania administrează peste 73 de milioane de nume de domeniu. Acest lucru le face cel mai mare registrator de nume de domeniu din lume.

Caracteristici și prețuri

În afară de înregistrarea domeniului, compania oferă transferuri de domenii, e-mailuri profesionale alimentate de Microsoft, aprobare de valoare de domeniu, găzduire web, securitate web, instrumente de marketing online și multe altele.

De asemenea, oferă asistență globală non-stop pentru clienți, care este disponibilă prin telefon și chat live.

Dacă doriți să înregistrați un site .com cu GoDaddy, va fi doar 9,99 USD pentru primul an. După aceea, vă va costa 17,99 dolari în fiecare an.

Alte tipuri de domenii de nivel superior, cum ar fi .net, .tech sau .co vor costa ceva mai mult pe an.Prețul extinderii domeniului GoDaddy

Protecția confidențialității WHOIS cu GoDaddy vă va costa minim 9,99 USD pe an pe domeniu pentru protecție personală.

Dacă doriți și protecție de confidențialitate și pentru afacerea dvs., vă va costa un pic mai mult – 14,99 USD pe an pe domeniu.

Înregistrați numele de domeniu cu GoDaddy.com

3. Numecheap.com

Căutare domeniu NameCheap

Informații generale

Namecheap a fost fondată în 2000 și are sediul în Phoenix, AZ. Acestea sunt recunoscute ca un registrator acreditat de către Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICAHN).

În anii de când Richard Kirkendall a fondat compania, au adunat 3 milioane de clienți și gestionează peste 7 milioane de domenii.

În noiembrie 2010, a fost numit „Cel mai bun registrator de nume de domeniu” de Lifehacker. De asemenea, a fost numit „Cel mai popular registrator de nume de domeniu” în 2012.

Caracteristici și prețuri

Compania oferă transferuri de domenii, integrare de aplicații, certificate SSL, e-mail și multe altele.

Namecheap este, de asemenea, un furnizor de servicii de găzduire web. Acestea oferă servicii de găzduire partajate, WordPress, revânzători, VPS și e-mailuri private.

Oferă asistență pentru clienți chat-uri live și e-mail ticketing, precum și o bază de cunoștințe în care clienții pot găsi tutoriale și ghiduri de auto-ajutor.

Dacă doriți să înregistrați un site web .com prin Namecheap, va trebui să plătiți 8,88 USD pe an.

Prețul domeniului NameCheap

De asemenea, oferă și alte domenii de nivel superior, care sunt mai accesibile, cum ar fi .xyz, .info, .online, .club și multe altele.

Protecția confidențialității este disponibilă de WhoisGuard și este gratuită dacă înregistrați un domeniu nou sau transferați pe unul existent.

Înregistrați numele de domeniu cu NameCheap.com

4. Domenii.Google

Revizuirea domeniilor Google

Informații generale

Google a lansat Domenii Google pe 13 ianuarie 2015. Programul este în prezent în stadiu beta.

Caracteristici și prețuri

Fiecare domeniu vine cu:

 • Înregistrare privată fără costuri suplimentare
 • Integrare ușoară cu producătorii de site-uri de top
 • Un e-mail personalizat cu G Suite
 • Termeni noi de nume de domeniu
 • Subdomenii de personalizare
 • Infrastructură de internet rapidă, sigură și fiabilă cu Google
 • Instrumente simple de gestionare a domeniului
 • Redirecționare prin e-mail
 • A sustine

Echipa de asistență SUA pentru domenii Google este disponibilă 24 de ore în fiecare zi a săptămânii. Le puteți contacta prin chat live, e-mail sau telefon.

Un site web .com prin Domeniile Google vă va costa cel puțin 12 USD pe an pe domeniu. Reînnoirea automată este disponibilă prin intermediul site-ului.

Tarifarea domeniilor Google

Înainte de fiecare reînnoire automată, veți primi o notificare prin e-mail atunci când apare fiecare reînnoire, astfel încât să aveți șansa de a anula înregistrarea domeniului dvs..

De asemenea, puteți cumpăra domenii de până la zece ani. Aceasta înseamnă că puteți cumpăra un domeniu .com timp de doi ani pentru 24 sau 10 ani pentru o taxă de 120 USD.

Protecția confidențialității WHOIS este inclusă în domeniul dvs. fără costuri suplimentare. Rețineți că unele domenii, cum ar fi .co.nz sau .co.uk, nu permit înregistrarea privată.

5. Nume.com

Domeniul Nume.com

Informații generale

Name.com a fost fondată în 2003 de William Mushkin, fondatorul și fostul președinte al Mushkin Inc.

Compania este acum deținută de Right Side Group și se află în Denver, CO.

Din 2003, Name.com a câștigat 320.000 de clienți și controlează acum două milioane din cele 16,5 milioane de nume de domeniu gestionate de partea dreaptă.

Caracteristici și prețuri

Caracteristicile includ transferuri de domenii, integrare de aplicații, certificate SSL, constructor de site-uri web, e-mail și câteva opțiuni de găzduire web.

În ceea ce privește găzduirea WordPress și alte planuri de găzduire Name.com, un domeniu gratuit este inclus la achiziția dvs..

Planul de găzduire Startup acceptă un site web, planul Builder Name acceptă 25, iar pachetul Incredibil acceptă un număr nelimitat de site-uri.

Opțiunile de servicii pentru clienți includ o bază de cunoștințe și un formular de contact de site unde puteți trimite un bilet de e-mail.

Suportul de chat în direct este disponibil de la MON la FRI de la 6:00 la 18:00 și SAT la SUN de la 9:00 la 17:00 MST, în timp ce asistența telefonică este disponibilă și în fiecare MON pentru FRI, de la 9:00 la 16:00..

Site-urile care se termină cu .com costă 8,99 USD pe an în timpul înregistrării (rata de reînnoire 12,99 USD), în timp ce un site .host vă va stabili până la 109,99 USD în fiecare an..

Nume de domeniu nume.com

Confidențialitatea WHOIS este disponibilă cu Name.com pentru o taxă suplimentară de 4,99 USD pe an, dar această caracteristică nu este disponibilă pentru toate extensiile de domeniu.

6. Bluehost.com

Bluehost.com

Informații generale

Bluehost a fost fondată în 2003, este bazată pe Provo, UT. Endurance International Group (EIG), unul dintre cele mai mari conglomerate de gazdă de pe planetă, deține compania.

Peste 2 milioane de site-uri web sunt găzduite cu Bluehost. Compania este foarte secretă cu numărul lor, dar au avut peste 525.000 de clienți în 2010.

De asemenea, WordPress.org recomandă Bluehost ca alegere de gazdă web.

Caracteristici și prețuri

Întrucât Bluehost este în principal un furnizor de servicii de găzduire web, acestea oferă servicii de găzduire partajate, WordPress, VPS, dedicate și revânzători.

Chat live, 24 de ore pe 7 ore, e-mailuri și asistență telefonică sunt disponibile prin Bluehost. Prin urmare, veți putea accesa întotdeauna un reprezentant al serviciului pentru clienți pentru a vă ajuta cu probleme.

Există o bază de cunoștințe vastă disponibilă dacă doriți să căutați singur răspunsurile la întrebările dvs..

Un domeniu vine gratuit cu fiecare pachet de găzduire.

Dacă nu intenționați să utilizați Bluehost ca gazdă web sau doriți să înregistrați mai multe domenii, așteptați să plătiți 11,99 USD pe an pentru fiecare domeniu.

Informații despre pachet Bluehost

Protecția confidențialității domeniului este de 0,99 USD suplimentar pe lună, ceea ce vă va costa un total mare de 11,88 USD pe an. În total, veți plăti 23,87 USD pe an pentru protecția dvs. de domeniu și confidențialitate.

Înregistrați numele de domeniu cu Bluehost.com

7. HostGator.com

Căutare domeniu HostGator

Informații generale

HostGator a fost înființat în 2002. Endurance International Group (EIG) l-a achiziționat în 2012, și încă dețin compania în prezent.

Are sediul central în Houston, TX. Majoritatea serverelor companiei se află acolo și în Provo, UT.

Până în 2013, HostGator a achiziționat peste 400.000 de clienți și 9 milioane de domenii.

Caracteristici și prețuri

Ca și Bluehost, HostGator servește în principal ca furnizor de gazduire web.

Opțiunile de găzduire includ web, cloud, WordPress, revânzător, VPS, dedicat, aplicație și găzduire Windows.

Recomandăm WordPress Cloud Gazduire. Timpul de funcționare, viteza de încărcare a paginii și prețurile sunt excelente.

De fapt, în comparație cu ceilalți concurenți, clasificăm HostGator Cloud ca fiind cel mai bun în ansamblu și în ceea ce privește timpul de funcționare.

Aceștia oferă asistență pentru clienți prin chat-uri live și e-mailuri. HostGator oferă, de asemenea, tone de resurse, cum ar fi forumuri sau tutoriale video pentru a vă ajuta să rezolvați probleme.

Dacă doriți să înregistrați un site web .com la companie, acesta vă va costa 12,95 USD pe an.

Veți obține cel puțin un domeniu gratuit cu planul Hatchling Cloud. Planul Baby Cloud și Business Cloud vin cu domenii gratuite nelimitate.

Același lucru este valabil și pentru alte planuri HostGator, cum ar fi găzduirea web, găzduirea WordPress sau găzduirea revanzatorilor.

Site-urile care se termină în site-uri .co, .org, .net, .biz și .info vor costa la fel.

Planurile HostGator

Dacă utilizați deja HostGator pentru a vă găzdui site-ul, un site .com vă va costa doar 2,99 USD pe an.

Confidențialitatea WHOIS vă va costa o taxă suplimentară de 14,95 USD pe an.

Înregistrați numele de domeniu cu HostGator.com

8. 1&1 (iONOS)

1 & 1 Domenii de revizuire

Informații generale

IONOS a fost fondată în 1988, făcându-i unul dintre cei mai vechi registrați de domeniu de acolo.

Compania este deținută de o companie-mamă numită United Internet, care este o companie germană de servicii de internet.

1&1 are sediul din Montabaur, Germania și are alte locații în Karlsruhe, Zweibrücken, Munchen și Berlin.

1&1 produse sunt disponibile pentru utilizatorii din Germania, Austria, Marea Britanie, Spania, Franța, Polonia, Statele Unite, Canada, Italia și Mexic.

Peste 7.000 de angajați lucrează pentru compania din întreaga lume.

Caracteristici și prețuri

Funcțiile includ transferul de domeniu, un constructor de site-uri web, un constructor de magazine online, găzduire web, găzduire WordPress, găzduire cloud gestionată, găzduire VPS, administrare de e-mailuri de afaceri și conturi și multe altele.

Instrumentele de marketing online și de e-mail sunt disponibile și prin 1&1, precum și certificate SSL.

Au asistență pentru clienți disponibilă 24/7 prin chat live, asistență telefonică, e-mail și social media.

Prețuri pentru site-uri .com pe 1&1 este destul de ieftin în comparație cu alte servicii de găzduire web: 1 USD pe an. Cu toate acestea, acest preț se aplică doar primul an. După aceea, ar fi pentru .com un $ 15 pe an și pentru .biz 20 $ pe an.

1 și 1 prețuri

Protecția confidențialității domeniului WHOIS este disponibilă gratuit cu 1&1 pe domenii care permit înregistrarea privată.

9. Register.com

Revizuire Register.com

Informații generale

Register.com a fost fondată în 1994 și are sediul în New York, NY.

Compania este deținută de Web.com Group Inc., care este o companie americană cu nume de domeniu și dezvoltare web.

Register.com gestionează în prezent peste 2,5 milioane de nume de domeniu diferite.

Caracteristici și prețuri

Caracteristicile și produsele includ transferuri de domenii, site-uri web și construitori de site-uri de comerț electronic, opțiuni de găzduire și SSL, servicii de e-mail și instrumente de marketing online.

Instrumentele de marketing online includ optimizarea motoarelor de căutare (SEO), publicitate pay-per-click (PPC), Facebook Boost și multe altele.

Opțiunile de asistență pentru clienți sunt disponibile prin telefon și e-mail pentru toate departamentele. Din păcate, nu pare să existe o opțiune de chat live.

Asistența pentru clienți este disponibilă de la 9:00 la 12:00 de luni până vineri și de la 9:00 la 22:00 sâmbătă și duminică.

Un site web .com cu Register.com vă va stabili doar 5 USD pe lună.

Site-urile care se termină în .net, .org, .biz, .info și .us costă aceeași sumă ca și site-urile .com pe lună..

Tarife Register.com

Această rată este mult mai ieftină decât alți concurenți ai registrelor de domeniu precum Go Daddy sau Yahoo.

Protecția confidențialității WHOIS este disponibilă pentru 11 USD suplimentar pe an, deci taxele anuale totale pentru un domeniu și protecția WHOIS ar trebui să fie de aproximativ 16 USD pe an.

10. Gazduire InMotion

InMotion Domenii Review

Informații generale

InMotion Hosting a fost fondată în 2001 și are sediul în Los Angeles, CA. De asemenea, compania deține un centru de date situat în Ashburn, VA.

InMotion Hosting este o companie privată care deține peste 300.000 de domenii. De asemenea, dețin Web Hosting Hub, care este o gazdă web creată pentru începători și bloggeri.

Caracteristici și prețuri

Sunt cunoscuți pentru faptul că sunt o centrală de găzduire web, cu servere rapide și uptime excelente. În ceea ce privește găzduirea, compania oferă servicii de afaceri comune, VPS, revânzători și găzduire WordPress.

De asemenea, oferă soluții de găzduire de întreprinderi și servicii de web design.

În plus, reînnoirea automată a domeniului este inclusă cu fiecare plan, iar un domeniu gratuit este disponibil cu unele planuri precum pachetul de găzduire de afaceri partajate.

Compania oferă asistență 24/7 pentru clienți sub formă de chat live, e-mail, Skype și asistență telefonică.

Dacă sunteți în căutarea unui domeniu .com, așteptați să plătiți 15,99 USD pe an. Același lucru se aplică domeniilor .net, .org, .biz, .info și .us.

Prețul de gazduire InMotion

Protecția confidențialității domeniului este de 12,99 USD pe an, ceea ce aduce totalul mare la 28,98 dolari pe an.

De asemenea, compania oferă o garanție de returnare de 90 de zile, astfel încât să puteți obține o rambursare completă dacă aflați că In Motion Hosting nu este site-ul de găzduire web sau registratorul de domeniu pentru dvs..

Concluzie

Nu a fost niciodată mai ușor să configurați și să creați un site web, mai ales dacă utilizați un sistem de gestionare a conținutului (CMS) sau un constructor de site-uri web.

Nu puteți evita înregistrarea unui nume de domeniu.

Nu puteți înregistra un nume de domeniu fără un registrator de domeniu care are grijă de partea din spate a procesului de înregistrare a site-ului web.

Dacă sistemul de nume de domeniu nu ar exista, va trebui să navigăm pe internet introducând adrese IP lungi, greu de reținut.

Alegerea numelui de domeniu și a registratorului de domeniu potrivit nu ar trebui luată ușor!

După ce cunoașteți diferențele dintre cei mai buni registratori de domeniu, puteți lua o decizie în cunoștință de cauză pentru care este cel mai potrivit pentru dvs.:

 • Domain.com 
 • Hai tăticu este un registru de domenii extrem de popular cu 17 milioane de utilizatori.
 • NameCheap a fost numit „Cel mai bun registrator de nume de domeniu” în 2010 și „Cel mai popular registrator de nume de domeniu” în 2012.
 • Bluehost nu este doar un loc minunat pentru a înregistra un domeniu; este, de asemenea, un loc minunat pentru a vă găzdui site-ul. Peste 2 milioane de site-uri web sunt găzduite cu Bluehost.
 • 9 milioane de domenii sunt înregistrate HostGator. Ca și Bluehost, ei sunt în principal un furnizor de servicii de găzduire web.
 • Name.com controlează peste 2 milioane de domenii din cele 16,5 milioane de domenii deținute de compania lor mamă, partea dreaptă.
 • 1&1 a fost în vârstă de veacuri în lumea registrelor de domeniu; au fost fondate în 1988. Cu 1&Site-urile 1, .com au doar 0,99 USD pe an pe domeniu.
 • Register.com gestionează 2,5 milioane de domenii și oferă instrumente extinse de marketing online.
 • Gazduire InMotion oferă reînnoire automată a domeniului și tone de opțiuni diferite de găzduire web.
 • Domenii Google este în prezent în faza beta, dar este încă un mare registrator de domenii. Acestea vă permit să vă înregistrați domeniul timp de zece ani, iar protecția confidențialității WHOIS este inclusă în fiecare domeniu eligibil.

Puteți găsi o listă completă a registratorilor acreditați ICANN aici.

Începeți alegând un registrator de domenii din lista noastră care se potrivește cel mai bine nevoilor și bugetului dvs. de astăzi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author