Revizuirea Namecheap – Este într-adevăr bine?

Testăm Namecheap de câteva luni și credem că putem oferi o recenzie onestă și detaliată despre serviciu și modul în care instrumentele sale se compară cu alte opțiuni de acolo..

Cine este Namecheap și despre ce sunt ei?

În primul rând, un pic despre ce este Namecheap și ce face.

Namecheap a început în 2000, iar în cele două decenii în afaceri, a acumulat milioane de clienți. Namecheap este o companie de găzduire web și registrator de domenii și are mai mult de șapte milioane de nume de domenii și utilizatori sub controlul său.

Iată unde Namecheap pare să difere de unele dintre celelalte companii de acolo. Există o mulțime de companii de găzduire care sunt cunoscute pentru a face astfel de lucruri și folosesc acel brand bine cunoscut și mușchi financiar pentru a face un serviciu suplimentar.

Totuși, se dovedește că nu sunt prea buni la acel nou serviciu și s-ar putea să nu fie nici măcar grozavi la ofertele lor de servicii originale – au doar un nume bine cunoscut în industrie.

Cum este diferit Namecheap?

În mod ideal, Namecheap ar putea avea succesul pe care l-au avut cu ceea ce făceau cu numele de domeniu și să-l transfere în alte domenii, cum ar fi găzduirea și înregistrarea unui domeniu ar trebui să fie o briză. Am încercat să aflăm.

Prin înregistrarea numelor de domeniu, am achiziționat cel mai ieftin plan de găzduire și am creat un site web de testare pentru a vedea cum a funcționat.

Valorile noastre s-au bazat pe uptime și viteză. Vom descrie ceea ce am învățat în profunzime, dar vom începe prin ceea ce credem că este cel mai bine despre capacitatea de găzduire a Namecheap.

Namecheap Hosting Pros

Namecheap oferă o varietate de caracteristici, inclusiv:

Domeniu gratuit și migrație

Aceasta este oferta lor de pâine și unt. Namecheap face cel mai bun lucru atunci când vine vorba de nume de domeniu.

Acesta este unul dintre principalele motive pentru care primiți unul gratuit când vă înscrieți la găzduire. Și dacă ați stabilit deja un site web în altă parte, Namecheap vă va ajuta cu migrarea site-ului respectiv gratuit.

Nu mai vorbim, domeniile Namecheap vin cu toate cu protecție gratuită a confidențialității, ceea ce îl face unul dintre registrele mele preferate în general.

Banii inapoi garantat

Vector de garanție de returnare de 30 de zileNamecheap oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Această garanție nu este o glumă și primești o lună întreagă pentru a utiliza serviciul și a stabili dacă este cea mai bună opțiune pentru tine sau afacerea ta. Asta înseamnă că veți beneficia de mult timp pentru a încerca și înapoi situația dacă decideți că preferați să mergeți într-o direcție diferită.

Aceasta este o veste bună și înseamnă că ar trebui să o încercați singur, indiferent de ce a avut cineva să spună despre asta. La urma urmei, atâta timp cât vă luați decizia în fereastra de 30 de zile, nu aveți nimic de pierdut.

Planul de valori complet încărcat

Avem multă experiență în încercarea și revizuirea planurilor de gazdă web. Știm ce este acolo și știm ce sunt oferite.

În cele mai multe cazuri, ne-am înscris pentru planul cel mai de bază și am folosit un site de testare, așa cum am făcut-o aici cu Namecheap. Facem acest lucru deoarece majoritatea planurilor oferă în esență același lucru și vrem să fim siguri că ne bazăm analiza pe circumstanțe similare. În esență, facem tot posibilul să ne asigurăm că comparăm mere doar cu mere.

În ciuda folosirii criteriilor noastre de evaluare tipice pentru Namecheap, am rămas surprinși de ceea ce am aflat despre companie. Pentru început, aceștia au oferit lățime de bandă neschimbată în planul lor cel mai scump.

De asemenea, oferă acces la caracteristici standard, inclusiv acces la cPanel și aplicația WordPress și altele. Cu un plan cel mai puțin scump, obțineți și un certificat SSL gratuit pentru tot primul an. După aceea, veți plăti, dar veți mai primi gratuit un an.

cimbel namecheap

Planul vine și cu copii de rezervă care apar de două ori pe săptămână, care protejează site-ul dvs. dacă o actualizare nu merge așa cum a fost planificat.

În cele din urmă, și ceea ce credem că este foarte atrăgător în ceea ce privește oferta planului de bază, primiți 50 de baze de date MySQL. Majoritatea companiilor de găzduire nu vă oferă nimic chiar aproape de asta în planul lor de bază.

De asemenea, puteți configura trei site-uri cu opțiunea de bază. Cele mai multe planuri de valoare vă oferă posibilitatea de a găzdui un singur site. Dacă aveți mai multe site-uri, spuneți un site personal și un business sau mai multe site-uri de afaceri, această opțiune este imbatabilă. Mai este.

Ai chiar 50 de adrese de e-mail imediat ce te-ai înscris. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a conduce o afacere cu un site web cuprinzător și de a oferi angajaților propriile lor adrese de e-mail legate de site-ul de afaceri.

Este o economie imensă de costuri pe care nu o veți găsi cu majoritatea companiilor de găzduire.

Recenziile terților sunt excepționale

Nu suntem singurii care au observat că Namecheap face o treabă excelentă.

O parte din procesul nostru de evaluare este să aflăm ce au de spus alții despre companiile de găzduire pe care le evaluăm. Și în cazul Namecheap, cele mai multe dintre cele spuse sunt cu adevărat bune. Atât de mult, unele dintre recenziile pozitive ne-au surprins.

namecheap evaluare recenzie

Namecheap are un rating de 4,6 stele pe Shopper Review, care se presupune că se bazează pe aproape un milion de recenzii. Împerechează acel rating puternic cu ceea ce știam deja despre planul lor de bază și eram încântați de Namecheap. Abia când am creat site-ul nostru de test, am început să vedem unele dintre punctele slabe ale Namecheap.

Namecheap Hosting Cons

Există trei lucruri pe care le avem în vedere atunci când evaluăm o gazdă web. Ne bazăm evaluarea generală în principal pe aceste trei lucruri, cu câteva alte considerente care variază de la companie la companie.

Cele trei categorii principale sunt:

 • Uptime: Site-ul meu trăiește de cele mai multe ori?
 • Viteză: Oferă o experiență pozitivă pentru vizitatorii site-ului, astfel încât ei sunt siguri că vor să se întoarcă?
 • A sustine: Mă ajută dacă ceva nu merge bine?

Namecheap nu a livrat în niciunul dintre aceste trei domenii.

Vă vom oferi câteva exemple:

Timpul liber era sărac

Inițial, am avut 100% uptime în acea primă lună de încercare (vă amintiți garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile?). Speranțele noastre au fost ridicate, dar în următoarele luni, timpul de funcționare nu s-a măsurat nici până la media industriei. În cele din urmă, timpul nostru de utilizare a fost de aproximativ 99.876%, adică peste 60 de minute site-ul dvs. este în scădere în fiecare lună..

Testul de funcționare Namecheap

Chiar dacă credeți că puteți gestiona o oră de oprire pe lună, este imposibil de prezis când va apărea. Dacă se întâmplă în perioada cea mai aglomerată a anului? Dacă se va întâmpla cea mai importantă vânzare? Nu există nicio modalitate de a programa acest timp de oprire imprevizibil, deci trebuie să suferi ori de câte ori se întâmplă. Nu este bine și înseamnă venituri pierdute pentru compania dvs..

Iată defalcarea specifică a numerelor noastre de la lună la lună pe parcursul a 10 luni. Poti vedea urmărire live aici. Citiți mai multe despre nostru Procesul de cercetare în patru etape aici.

 • Decembrie 2017 media uptime: 99,83%
 • Ianuarie 2018 media uptime: 99,85%
 • Februarie 2018 media uptime: 99.78%
 • Martie 2018 media uptime: 99.94%
 • Aprilie 2018 media uptime: 99.94%
 • Mai 2018 prom. uptime: 99.94%
 • Iunie 2018 media uptime: 99,89%
 • Iulie 2018 media uptime: 99,84%
 • August 2018 media uptime: 99.80%
 • Septembrie 2018 media uptime: 99.95%

Timpul de încărcare a fost lent

Nimeni nu vrea să aștepte să se încarce un site, iar această declarație devine mai adevărată și mai adevărată cu fiecare an care trece. Oamenii sunt nerăbdători și ar trebui să fie un obiectiv principal al fiecărei companii de găzduire pentru a face timpul de încărcare cât mai repede posibil. Considerăm timpul de încărcare al doilea aspect cel mai important atunci când evaluăm o companie de găzduire, în spatele uptime-ului.

namecheap timp de încărcare

Proprietarii de site-uri doresc să facă fericit vizitatorii și, dacă nu obțin informațiile pe care le doresc rapid, nu vor fi fericiți. Câteva statistici Google care demonstrează importanța timpului de încărcare și cât de rapid creează timpii de încărcare clienți fericiți:

 • Site-urile care necesită o încărcare de trei secunde au o rată medie de respingere de 32%.
 • Când timpul de încărcare crește la cinci secunde, rata de respingere crește până la 90%.
 • Până la șase secunde, rata de respingere crește până la 106%.
 • Și dacă vizitatorii așteaptă 10 secunde să se încarce un site, rata de respingere este de 123%.

Linia de jos? Ai alungat pe oameni dacă site-ul tău este încărcat lent. Privește-l în acest fel: dacă site-ul tău este prea încărcat, s-ar putea să fie la fel de rău, deoarece atât de mulți oameni vor pleca în altă parte.

Conform datelor, Namecheap are ceasuri de viteză în medie de 942 de milisecunde în ultimele 10 luni. Acest lucru este de două ori mai lent decât HostGator Cloud și A2 Hosting.

Un alt lucru pe care l-am observat: nu a fost o singură lună proastă care a scăzut media. Namecheap a fost lent pentru noi încă din primele zile în care l-am folosit și de curând a început să accelereze puțin.

Iată numerele noastre pentru site-ul nostru de testare pe o perioadă de 10 luni:

 • Decembrie 2017 media viteza: 905 milisecunde
 • Ianuarie 2018 media viteza: 1.127 milisecunde
 • Februarie 2018 media viteza: 1.297 milisecunde
 • Martie 2018 media viteza: 1.299 milisecunde
 • Aprilie 2018 media viteza: 1.303 milisecunde
 • Mai 2018 prom. viteza: 1.117 milisecunde
 • Iunie 2018 media viteza: 590 milisecunde
 • Iulie 2018 media viteza: 559 milisecunde
 • August 2018 media viteza: 662 milisecunde
 • Septembrie 2018 media viteza: 559 milisecunde

Mai puțin decât serviciul Stellar Customer Support

Serviciul clienți este zona finală în care am evaluat Namecheap. Ceea ce am găsit a fost că, în ciuda platformei lor puternice de întrebări frecvente, de fapt destul de utile ca furnizori de găzduire, nu existau multe altele în calea unei echipe de asistență.

Acordate, majoritatea problemelor care ar apărea pot fi rezolvate prin informațiile furnizate în întrebări frecvente. Dar, de asemenea, ne place să știm că chat-ul live și alte suporturi sunt disponibile, dacă este nevoie.

Chatul live este o opțiune cu Namecheap. S-a conectat rapid, iar reprezentantul de asistență a fost prietenos. Cu toate acestea, nu a putut să ne ajute și a trebuit să ne transfere la concierge – pare destul de util și prietenos. Nu a fost.

namecheap chat support2

Practic, portarul Namecheap tocmai a tăiat și a inserat un articol de informații de bază în caseta de chat, care nu a ajutat deloc. Nu aveam nevoie de cineva care să explice procesul, dar aveam nevoie de ei pentru a efectua serviciul – lucru pe care compania de găzduire medie este mai mult decât dispus să facă, chiar și ca parte a planului lor de bază. În esență, ni s-au oferit câteva informații suplimentare și ni s-a spus să le facem noi înșine.

Mai mult, odată ce ne-a fost transmis de reprezentantul inițial, procesul a încetinit. Mult. A durat câteva minute și tot ce ne-am îndepărtat a fost informații pe care le-am fi putut găsi singure dacă ne-am fi uitat, ceea ce nu a oferit nici măcar o rezoluție.

Aceasta este o veste proastă. Dacă site-ul dvs. web este redus și aveți nevoie de ajutor, aveți nevoie de el rapid și trebuie să vă puteți încrede într-o echipă de servicii pentru clienți care să rezolve problema.

Namecheap Prețuri, Planuri de găzduire și fapte

Înainte de a încheia recenzia noastră, aruncăm o privire la informațiile cu șuruburi pe care le avem despre găzduirea Namecheap.

Planurile de găzduire includ:

 • Stelar: lățime de bandă neschimbată cu până la trei site-uri web, cu 2,88 USD pe lună în primul an.
 • Stellar Plus: Creșterea spațiului pe disc la Neremetriți, cu 4,88 USD pe lună în primul an.
 • Business SSD: spațiu pe disc SSD de 50 GB, care este suficient pentru zece site-uri web și tot ce vine cu doar 8,88 USD pe lună.

Obțineți un domeniu gratuit în primul an și înregistrarea este ușoară. Acceptă plăți cu cardul de credit, precum și PayPal, Bitcoin și Dwolla.

În ceea ce privește comisioane ascunse, nu există oficial, dar trebuie să rețineți că ofertele sunt disponibile doar pentru achiziții noi de găzduire. Prețul este bun timp de 12 luni când plătiți anual, iar rata se va reînnoi la cursul obișnuit. Toate actualizările sau reducerile se fac la preț complet de reînnoire.

planuri de prețuri namecheap

Veți experimenta unele suflete care nu sunt copleșitoare sau enervante. Activarea contului este rapidă și veți avea acces la panoul de control și tabloul de bord, care este cPanel.

În cele din urmă, puteți instala aplicații și CMS-uri, inclusiv cele de la WordPress și Joomla, precum și altele cu instrumentul de instalare cu un singur clic care este ușor de instalat.

Linia de jos

Linia de jos? Credem că experiența noastră cu Namecheap a fost pozitivă inițial, dar nu am fost fericiți pe termen lung.

Există o mulțime de clienți fericiți acolo și nu neagă tot ce vine cu planul lor de bază.

Din păcate, acea valoare excelentă dispare după primul an, iar rata ta de reînnoire va crește cu peste 300%. Fără îndoială, Namecheap este un fantastic loc pentru a cumpăra un nume de domeniu nou, dar nu este chiar grozav dacă căutați să vă găzduiți site-ul.

Datorită lipsei timpului de funcționare, vitezei reduse lente și lipsei de asistență pentru clienți și pur și simplu nu merită.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author