Revizuirea MDDHosting

logo mddhosting

Rating general

Planul cel mai ieftin
$ 5,99 / mo

MDDHosting: un rezumat rapid pentru persoanele care nu au timp (aproape toate noi)

Pe scurt, ne plac, din câteva motive, principalele fiind timpul de funcționare și suport.

Uptime: Folosesc o platformă de stocare alimentată de StorPool (super rapid, auto-vindecare etc.), care le permite să ofere o garanție de 1000% Optime, care este susținută de Acordul lor privind nivelul de servicii.

A sustine: 24x7x365 asistență tehnică care de fapt are grijă, întotdeauna la îndemână!

Securitate: Cu o combinație de certificate SSL gratuite, SiteLock lite gratuit (care scanează site-ul dvs. pentru orice malware) și backup-uri zilnice, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea datelor, este destul de impresionant.

Până acum atât de bine … dar … lucrul pe care îl analizăm este resursele serverului, nu este prea mult pentru planul de bază, nu este suficient pentru a permite domeniile nelimitate și funcțiile de lățime de bandă. Contul se va sufoca la un moment dat. Deși acest lucru este normal și nu vă puteți aștepta mai mult la bani, ar fi frumos dacă s-a afirmat mai clar.

În general, totuși, lucruri impresionante! Dacă doriți să vă găzduiți cu ei, înscrieți-vă definitiv, nu veți regreta!

În mod alternativ, consultați cea mai bună listă de găzduire web pentru mai multe opțiuni.

Cercetarea MDD

Revizuirea MDDHosting

O introducere în MDDHosting

MDDHosting a fost fondată de Michael Denney în 2007. El este, de asemenea, CEO al companiei respective. Sediul central este situat în Indiana, SUA. Centrele de date sunt situate în Denver, Colorado.

MDDHosting oferă o varietate de produse și servicii. Acestea includ Hosting Cloud Shared Managed, Servers Private Private (VPS) și Gazduire pentru Reseller. De asemenea, aceștia furnizează Filtrare Spam SpamExperts, Protecție împotriva programelor malware împotriva site-urilor, Certificări SSL, Înregistrare domeniu și Transfer de domenii.

Prețuri

Compania oferă nouă tipuri de planuri de gazduire cloud partajate gestionate. Acestea sunt numite CloudStarter, Cloud1, Cloud2, Cloud4, Cloud6, Cloud8, Cloud10, Cloud12 și Cloud14. Uau! Este mult. Planurile menționate pot fi văzute mai jos:

Cel mai ieftin plan se numește CloudStarter și costă 5,99 USD dacă plătiți de la lună la lună. Dacă optați pentru un contract de 36 de ani, acesta vă va costa 4,00 USD pe lună. Cu acest plan, puteți avea domenii nelimitate pe fiecare cont de găzduire. Aceasta înseamnă că compania nu limitează numărul de domenii și alias addon din contul dvs. de găzduire.

De asemenea, vi se oferă 10 GB spațiu pe disc. În comparație cu alți furnizori de găzduire, acest lucru este prea puțin, deoarece alții oferă spații de stocare nelimitate. Lățimea de bandă este nelimitată. Aceasta înseamnă că transferul de date de la server la dispozitivul solicitant este nelimitat. Puteți găzdui fiecare vizualizator de site-uri de acolo, fără a trebui să plătiți în plus.

În afară de domenii nelimitate, vi se oferă și alte funcții nelimitate. Acestea includ baze de date MySQL nelimitate și conturi de e-mail. Astfel, puteți oferi fiecărei persoane care administrează site-ul dvs. web propriile conturi de e-mail, fără a trebui să plătiți pentru un furnizor suplimentar de găzduire prin e-mail.

Când vine vorba de performanță, vi se oferă 0,5 CPU Core și 0,5 GB RAM (memorie). Cu cât aceste două statistici sunt mai mari, cu atât va fi mai rapid site-ul dvs. web. Puteți selecta dintre o mulțime de versiuni PHP, dintre care unele PHP 7.0, 7.1 și 7.2. Versiunile menționate de PHP sunt mai rapide comparativ cu versiunile mai vechi. Din nou, aceasta înseamnă că viteze mai rapide de încărcare a site-ului dvs. pentru dvs..

Puteți activa și accesa CloudFlare direct în cPanel-ul MDDHosting, deoarece sunt partener optimizat Cloudflare. De asemenea, sprijină CloudFlare Railgun și îl furnizează gratuit pe pachetul lor. Acest lucru vă asigură că conexiunea dintre serverul dvs. original și rețeaua Cloudflare este cât se poate de rapidă. Railgun este utilizat pentru a comprima până la 99,6% obiecte web inaccesibile anterior. Aceasta duce la o creștere medie a performanței cu 200%.

Pachetul CloudStarter utilizează un server web LiteSpeed. Acesta este un 100% compatibil cu Apache. Conform MDDHosting, acesta este, de asemenea, cu „cel puțin” 174% mai rapid decât Apache și cu „cel puțin” 76% mai rapid decât NGINX.

Planul MDDHosting acceptă și LiteSpeed ​​Cache. Acesta este unul dintre cele mai rapide sistem de cache de pagini pentru Magento, WordPress, PrestaShop, Joomla !, Drupal, MediaWiki și XenForo. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a gestiona un număr imens de vizitatori, fără a sparge transpirația. În plus, au și LiteSpeed ​​Cache pentru WordPress (LSCW). Acest lucru este utilizat pentru a reduce dramatic timpul de încărcare a paginilor. Acest lucru duce la un scor PageSpeed ​​ridicat și la o experiență îmbunătățită a utilizatorului.

Softaculous Application Installer este de asemenea inclus, ceea ce vă permite să instalați sute de aplicații doar cu câteva clicuri. Aceste aplicații includ WordPress, Joomla! Și Drupal, printre altele. SitePad, un constructor de site-uri drag-and-drop, este furnizat în pachet. Interfața ușor de utilizat include mai mult de 50 de teme și peste 40 de widget-uri precum Galerii de imagini, Slide-uri de imagini, Galerii de imagini și Slide-uri video.

Implementează copii de rezervă automate zilnice stocate într-o locație în afara locului timp de cel puțin 7 zile. Sistemul lor de rezervă este alimentat de JetBackup. Puteți, de asemenea, să restaurați singuri copiile de siguranță folosind cPanel.

Au o garanție de funcționare de 1000%, care este susținută de un contract de nivel de serviciu (SLA). Conform MDDHosting, dacă serverul dvs. are un timp de oprire fizic mai mare de 1 oră, puteți solicita de 10 ori (1000%) valoarea efectivă a timpului de oprire. Astfel, dacă întâmpinați o oră de oprire, veți primi 10 ore de credit. Totuși, acest lucru este supus anumitor termeni și condiții.

În cele din urmă, vă oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Doar conturile pentru prima dată sunt eligibile pentru rambursare. Foarte util dacă încercați doar serviciile lor pentru prima dată.

Opțiuni de asistență

MDDHosting oferă diverse opțiuni de asistență. Acestea includ următoarele:

  • Asistență telefonică
  • Trimitere bilet
  • Asistență prin e-mail
  • Forumuri comunitare
  • Bază de cunoștințe
  • Starea serverului

Trimiterea biletelor și asistența prin e-mail sunt disponibile 24/7/365. Asistența telefonică este folosită pentru vânzări și facturare și este disponibilă de luni până vineri, între 8:00 și 16:00, ora de est. Server Status arată o imagine de ansamblu a serverelor lor în timp real. Puteți să-l utilizați pentru a verifica dacă există probleme cu operațiunile lor.

Baza de cunoștințe a acestora conține tutoriale despre modul de configurare și gestionare a produselor și serviciilor lor. Pe de altă parte, Forumul comunitar este un Q&O platformă care vă permite să puneți întrebări și să răspundeți și la alte întrebări.

Recenziile serviciului de asistență pentru clienți au fost în mare parte pozitive. Clienții au fost mulțumiți de reprezentanții lor și au declarat că au răspuns rapid. De asemenea, recenziile au menționat că majoritatea problemelor, ușoare sau complicate, sunt rezolvate de echipa de asistență a clienților MDDHosting.

Pro-uri

Există multiple avantaje pentru a lucra cu MDDHosting. Mai jos sunt câteva:

Funcții de optimizare a vitezei multiple

Folosesc acționări în stare solidă, care sunt mai rapide decât unitățile mecanice tradiționale. În plus, au suport pentru LiteSpeed ​​și Cloudflare. Din nou, sunt caracteristici care îmbunătățesc viteza site-ului dvs. web. De asemenea, serverele lor web sunt LiteSpeed. Este compatibil 100% cu Apache, plus 174% și 75% mai rapid decât Apache și NGINX, respectiv.

Domenii nelimitate

Puteți avea domenii nelimitate pe fiecare cont de hosting chiar și pentru cel mai ieftin plan. Aceasta înseamnă că puteți găzdui un număr nelimitat de site-uri web. Ce delicioasă!

Conturi de e-mail nelimitate

Cu planul de gazduire CloudStarter, puteți avea conturi de e-mail nelimitate de care să vă bucurați. Dacă aveți mai multe persoane responsabile de site-ul sau de afaceri, atunci le puteți oferi fiecărei căsuțe poștale. Nu trebuie să scoateți bani în plus pentru un pachet separat de găzduire prin e-mail.

Lățime de bandă nelimitată

Nu trebuie să vă faceți griji pentru anotimpurile de vârf sau perioadele în care există o cantitate neobișnuit de mare de vizitatori ai site-ului. Cu o lățime de bandă nelimitată, puteți avea o cantitate nelimitată de trafic și nu trebuie să plătiți în plus.

Softaculous + Site Builder

Softaculous poate fi folosit pentru a instala sute de aplicații cu doar câteva clicuri. În plus, MDDHosting vă oferă un constructor de site-uri pentru a crea cu ușurință site-uri chiar și fără experiență de codare. Pur și simplu vi se oferă o interfață drag-and-drop în care puteți utiliza mai mult de 50 de teme și peste 40 de widget-uri precum Galeriile de imagini, Textul Rich și Glisoarele de imagine, printre altele.

Contra

0,5 Nucleu procesor

Da, vi se oferă o lățime de bandă nelimitată. Dar, vi se oferă doar ½ din nucleul întregului procesor. În plus, vi se oferă chiar și domenii nelimitate pentru fiecare cont de găzduire. 0,5 CPU Core s-ar putea să nu poată găzdui toate site-urile web de care ai nevoie. În plus, traficul nelimitat + jumătate din nucleul procesorului nu se potrivește cu adevărat.

Conform MDDHosting, dacă treceți peste limita procesorului dvs., contul dvs. de găzduire va fi limitat de sistemul lor, în mod intenționat, iar acest lucru duce la încetinirea acestuia pentru a vă asigura că acesta este în limita. Astfel, dacă doriți să puteți gestiona trafic nelimitat și domenii nelimitate, ar trebui să faceți upgrade la un plan mai scump.

0,5 GB RAM (memorie)

Vezi mai sus, același raționament se aplică aici.

Concluzie

MDDHosting oferă o mulțime de funcții, împreună cu optimizarea decentă a vitezei. Cu toate acestea, resursele limitate vor sufoca portofoliul de site-uri destul de repede (în funcție de câte site-uri web doriți să creați), în timp ce este bine, iar oamenii nu ar trebui să se aștepte mai mult de la planurile inițiale … ar fi frumos dacă ar fi explicat clar pe Site-ul.

În concluzie, sunt bune … dar există alternative mai bune. Consultați comparația noastră de găzduire web pentru alte opțiuni.

RezumatReviewer Matthew RogersData revizuirii 2018-08-29Articol revizuit MDDHostingAvalorizare autor 41star1star1star1stargriNumele produsului MDDHostingPrice
5,99 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author