Revizuirea CloudWays – Este gazdă „administrată” este bună?

Revizuirea CloudwaysPagina de pornire Cloudways

Cloudways este o platformă de găzduire web bazată pe cloud, administrată de antreprenori.

Se remarcă din concurență din câteva motive cheie.

Pentru început, vă permite să alegeți dintre cinci platforme diferite, inclusiv unele hitters grele, cum ar fi Google Cloud și Amazon Web Services.

Dar cea mai mare decolare pe care o au majoritatea oamenilor atunci când se uită la Cloudways este planurile personalizate de plată. Nu au nevoie de o perioadă lungă de contract, precum alte servicii de găzduire și chiar vă permit să încercați gratuit serviciul (inclusiv un constructor de site-uri web).

Dar cum măsoară Cloudways până la o parte din cei mai buni furnizori de hosting acolo?

În această recenzie de găzduire, ne-am pus Cloudways prin rid, efectuând o serie de teste pentru a stabili dacă merită sau nu banii câștigați cu greu.

Cum a făcut Cloudways în comparație cu găzduirea greutăților grele precum Bluehost și Godaddy? Citiți mai departe pentru a afla.

Informatii generale & Prezentare generală de găzduire

VERDICUL NOSTRU: Recomandat
VITEZĂ: 540ms (Februarie 2020 – aprilie 2020)
UPTIME: 100% (Februarie 2020 – aprilie 2020)
A SUSTINE: Chat live 24/7, sistem de ticketing, bază de cunoștințe
APPS: Servicii Web Amazon, Google Cloud, WordPress, Joomla, Drupal & Mai Mult
CARACTERISTICI: Clonarea site-ului, monitorizarea proactivă, creatorul de site-uri web
PLANE DE ACASARE: Digital Ocean, Linode, Vultr, AWS, Google Cloud
TRANSFER SITE: Liber
Pricing: Începând de la 10,00 USD / lună (variază în funcție de server)

Beneficiile utilizării Cloudways Gazduire

1. Timp de funcționare excepțional

Timpul liber este unul dintre cei mai importanți factori pentru un serviciu de găzduire. La urma urmei, întregul scop de a avea site-ul dvs. găzduit este să vă asigurați că oamenii îl pot accesa.

Acestea fiind spuse, este greu să te deconectezi la ceva peste o cerere de 99,9%. Și dacă te uiți la timpul de funcționare mediu pentru furnizorii de găzduire partajată, vei vedea că uptime 100% nu este un lucru comun, chiar și în rândul furnizorilor de cloud.

Cloudways ne-a revendicat o durată de utilizare medie de 100%, prin chat-ul live de asistență pentru clienți. Și până acum au dovedit cu succes acest lucru. În ultimele trei luni, acestea nu au avut deloc timp de dezactivare, arătând o perioadă de funcționare 100%.

Cloudways uptime și vitezăCloudways timpul de funcționare mediu | Vezi statistici

Vom actualiza această revizuire în viitor, cu informații mai exacte privind funcționarea, odată ce a trecut timpul și am adunat mai multe date.

2. Suport pentru chat live

Cloudways oferă 24/7/365 suport pentru chat în direct, ceea ce este excelent.

Întrebările complexe de servicii pentru clienți pot fi urmărite de Cloudways folosind ticketing online. Acestea pot fi create de personalul Cloudways sau de utilizatorii înșiși.

Pentru asta, însă, trebuie să ai un cont cu Cloudways înainte de a putea iniția orice tip de asistență. Există o opțiune de înscriere gratuită, dar trebuie totuși să predați câteva informații înainte de a vorbi cu dvs..

Deocamdată, ne vom concentra pe experiența reală pe care am avut-o în timp ce discutăm cu un reprezentant de asistență.

Chat-ul nostru de asistență pentru clienți s-a conectat imediat și am primit răspunsuri politice și rapide.

Asistență Cloudways

Am pus o întrebare în două părți pentru a evalua eficacitatea răspunsului de asistență.

Abbas a început imediat în prima jumătate a întrebării noastre.

El a răspuns parțial întrebării noastre despre migrație, ignorând partea despre preț. Când am apăsat întrebarea, el a răspuns rapid și chiar ne-a furnizat un link. Cu toate acestea, el nu a reușit să abordeze a doua jumătate a întrebării noastre, așa că am repetat-o.

Pe scurt, deși nu a fost cel mai bun chat live pe care l-am avut vreodată, întrebările noastre au fost răspunse rapid, iar conversația a fost utilă în general.

3. Monitorizare proactivă

O caracteristică care ne place foarte mult cu planul de găzduire partajat al Cloudways este monitorizarea proactivă.

Practic, când serverul sau stiva este dezactivat, Cloudways ajunge să vă anunțe.

Vă țin la curent cu începerea investigării cauzei problemei.

Nimeni nu vrea să vadă site-ul lor coborând, dar se întâmplă. Este mai bine să auziți de la companie mai întâi înainte de a le contacta. În acest fel, serviciul de găzduire vă poate anunța imediat care este problema, ce se face pentru rezolvarea acesteia și cât timp cred că problema va persista.

Există, de asemenea, instrumente de monitorizare a aplicațiilor încorporate în platformă, iar clienții pot monitoriza toate aplicațiile găzduite pe un server.

Acest serviciu vine cu două niveluri diferite de monitorizare.

 • Google Analytics afișează toate solicitările PHP, precum și informații despre trafic, utilizarea discului și solicitări MySQL.
 • Buturuga arată jurnalul de eroare al site-ului web și jurnalul de acces.

4. Proba gratuită

Este întotdeauna bine să vedem o companie care este dispusă să stea lângă serviciile pe care le oferă.

Cloudways este una dintre aceste companii, care oferă un proces gratuit de trei zile.

Deși trei zile nu reprezintă un timp foarte lung pentru a vă bucura de un serviciu, acesta vă poate oferi o idee generală dacă doriți sau nu să continuați cu Cloudways.

O mulțime de gazde merg pe calea unei garanții de returnare a banilor în loc de o probă gratuită. Este bine să vedeți că Cloudways este dispus să vă permită să încercați găzduirea fără să plasați bani.

5. Timp rapid de încărcare a paginii

Când găzduiești un site web (indiferent de mărimea afacerii tale), trebuie să fii concentrat pe viteză.

Timpul de încărcare este important pentru succesul unui site web din câteva motive cheie.

 1. Scorul dvs. SEO ține cont de experiența utilizatorului. Viteza este o mare parte din experiența utilizatorului.
 2. Perspectivele noi sunt nerăbdătoare și vor abandona site-ul dvs. dacă nu se încarcă suficient de repede.

Cât de repede este destul de rapid?

Când este nevoie să se încarce site-ul dvs. web între una și cinci secunde, probabilitatea ca un potențial să sară în creștere crește cu un masiv de 90%.

Deci, în mod clar mai rapid este mai bine.

Cloudways poate livra această viteză?

Se pare că, în ultimele trei luni, timpul lor mediu de încărcare a paginilor a fost unul solid 540ms (0,5 sec).

Revizuirea CloudwaysViteza medie Cloudways februarie 2020 – aprilie 2020 | Vezi statistici

Cu toate acestea, suntem încă în procesul de colectare a datelor suplimentare și vom continua să actualizăm timpul de funcționare și viteza lor în timp.

6. Transfer gratuit pentru prima dată a site-ului

Când schimbați furnizorii de găzduire pentru un site web deja stabilit, va trebui să transferați site-ul către noul serviciu.

Din fericire, Cloudways vă oferă gratuit primul transfer. Acest lucru vă ajută să reduceți costurile și să faceți comutatorul mai ușor.

7. Securitate certificat SSL gratuită

Securitatea este importantă, în special pentru un site web cu întreprinderi mici. Clienții dvs. trebuie să știe că pot avea încredere pe site-ul dvs..

Ca atare, o mulțime de furnizori de găzduire partajată oferă certificate Secure Socket Layer (SSL). În timp ce unii vă fac să cumpărați această actualizare esențială a securității, Cloudways o include gratuit.

Un certificat SSL înseamnă că adresa URL va avea HTTPS în partea din față. De ce este o afacere mare? Pe lângă faptul că a eliminat potențialele amenințări de securitate, Google semnalează de fapt toate site-urile HTTP ca fiind sigure prin browserul său Chrome.

Dacă încercați să obțineți un client să aibă încredere în dvs. cu informațiile cardului său de credit, să fiți etichetat ca sigur de un browser web popular, v-ar răni grav șansele.

8. Panou de control ușor de utilizat

Cloudways utilizează un tablou de bord personalizat în loc de cPanel-ul clasic folosit de majoritatea furnizorilor de găzduire partajată. La început, s-ar putea să ne obișnuim cu ceva timp, dar, în general, este logic și ușor de utilizat atât pentru începători cât și pentru utilizatori avansați.

Revizuirea Cloudways

Din panoul de administrare al serverului puteți gestiona domenii, instrumente de monitorizare a accesului (analitice, jurnale), activați certificatele SSL, programați backup-urile automate, puteți schimba setările aplicației etc. Deci, practic, tot ce se poate face folosind cPanel este posibil și cu tabloul de bord CloudWays.

Contra de a utiliza Cloudways Gazduire

1. Suport Premium Costuri suplimentare

Mai devreme am lăudat capacitatea de reacție a departamentului de asistență Cloudways și suntem 100% în față.

Problema cu sistemul său de asistență este că:

 1. Trebuie să aveți un cont pentru a obține orice nivel de asistență și
 2. Puteți obține sprijin mai bun dacă plătiți în plus.

Asistența este necesară și o mulțime de companii de acolo reușesc pe baza eficienței serviciului lor pentru clienți.

Încărcarea mai multor bani pentru o mai bună asistență ne pare rău.

Asistență premium Cloudways

Cloudways are trei niveluri de asistență. Sunt standarde, avansate și premium

 • Standardul opțiunea este gratuită și vine cu chat live, instrumente self-service, suport pentru platformă și suport pentru infrastructură. Sunt emise alerte de monitorizare proactivă, dar aceasta este atât de departe. Există o așteptare de ticketing de 3 ore pentru probleme prioritare.
 • Avansat nivelul are totul inclus în opțiunea Standard. Acesta adaugă un sistem de ticketing de 30 de minute pentru probleme prioritare. De asemenea, include suport pentru personalizare și începe de la 100 USD pe lună.
 • Asistență premium are un timp de răspuns de ticketing de 10 minute pentru probleme prioritare. De asemenea, acordă acces la un canal privat Slack și asistență telefonică. Aceasta începe de la 500 USD pe lună.

2. Fără înregistrare de domenii

Dacă creați un nou site web, nu puteți înregistra un domeniu la Cloudways.

Trebuie făcut cu un serviciu terț precum GoDaddy. În plus, poate fi dificil să direcționați adresele URL către configurația de găzduire.

O mulțime de servicii de domenii terțe oferă, de asemenea, găzduire. Oamenilor le-ar putea găsi mai ușor să folosească un serviciu care să permită totul să se facă pe aceeași platformă.

3. Cost suplimentar pentru e-mail

Un alt serviciu pe care furnizorii de găzduire le place să îl trimită gratuit este conturile de e-mail.

Nu sunt incluse servicii de e-mail cu Cloudways. Dacă doriți un e-mail de marcă prin găzduirea Cloudways, ar trebui să lucrați printr-un serviciu numit RackSpace.

Încasează 1 dolar pe cont de e-mail pe lună. Deși aceasta nu este o sumă imensă, aceasta poate adăuga pentru companii mai mari cu peste 100 de angajați.

Majoritatea serviciilor de găzduire oferă un anumit nivel de servicii de e-mail prin intermediul planurilor lor de bază.

Prețuri CloudWays, Planuri de găzduire & Idei sumare

Cloudways oferă o varietate de plăți pe măsură ce planificați. Nu există contracte sau perioade de angajament.

Abonații pot plăti lunar sau pe oră pentru Cloudways. Planurile diferă în funcție de serverul ales.

Cloudways oferă între 7 și 14 planuri diferite pentru fiecare serviciu.

Prețuri și planuri Cloudways

Fiecare nivel de serviciu diferă de RAM, procesor, stocare și lățime de bandă.

 • Oceanul digital cel mai mic plan începe de la 10 USD pe lună, inclusiv taxele de găzduire. Este livrat cu 1 GB de RAM, un procesor de 1 core. Stocarea la acest nivel este de 25 GB cu 1 TB de lățime de bandă. Cel mai mare plan al său este de 192 GB, cu un procesor de bază 32, 3.840 GB de stocare și 12 TB de lățime de bandă. Se ridică la 1.035 de dolari pe lună.
 • lui Linode cel mai mic plan este de 12 dolari pe lună, cu 1 GB RAM, un procesor cu 1 core, 25 GB stocare și 1 TB de lățime de bandă. Cea mai mare dintre opțiunile Linode este 1.205 dolari pe lună, cu 192 GB RAM, un procesor cu 32 de nuclee, 3.840 GB de stocare și 20 TB de lățime de bandă..
 • Vultr începe 11 USD pe lună. Are 1 GB RAM, un procesor de 1 core, 25 GB de stocare și 1 TB de lățime de bandă. Cel mai mare plan al său costă 385 USD pe lună. Este livrat cu 64 GB RAM, un procesor 16 Core, 1.280 GB stocare și 10 TB lățime de bandă
 • Servicii Web Amazon începe de la 36,51 USD pe lună. Cea mai mică opțiune este livrată cu 1,75 GB RAM, un procesor 1vCPU, 20 GB spațiu de stocare și 2 GB lățime de bandă. În partea superioară, vă uitați la 3.567,98 USD pe lună. Acest plan AWS vine cu 384 GB RAM, un procesor 96vCPU, 20 GB stocare și 2 GB lățime de bandă.
 • Google Cloud începe de la 33,30 USD pe lună. Planul de bază include 1,70 GB RAM, un procesor 1vCPU, 20 GB stocare și 2 GB lățime de bandă. Celălalt capăt al spectrului are 120 GB Ram, un procesor 32vCPU, 20 GB stocare și 2 GB lățime de bandă. Costă 1.290,42 USD pe lună

Recomandăm Cloudways?

Da facem.

CloudWays a furnizat o viteză rapidă de încărcare a paginilor și un timp de funcționare uimitor, fără timp de întrerupere în perioada de testare de 3 luni și avem mari speranțe și pentru următoarele luni.

Am fost, de asemenea, mari fani ai serviciilor lor de monitorizare proactivă și a opțiunilor de securitate.

Deși nu ne place sistemul lor de asistență pe niveluri, asistența de chat live este disponibilă chiar și la nivel gratuit și este super eficientă.

În total, acesta este un serviciu bun, cu o gamă largă de planuri pentru a alege.

P.S. Ai mai folosit Cloudways? Vă rugăm să luați în considerare să lăsați o recenzie mai jos – bună sau rea – nu contează cu adevărat atât timp cât este util pentru vizitatorii noștri. Mulțumesc pentru sprijin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author