Revizuire UK2.net

Rating general

Planul cel mai ieftin
£ 5.95 / mo

UK2.net: Un rezumat rapid pentru persoanele care nu au timp (aproape toate noi)

Din păcate, nu ne recomandăm UK2.net, din câteva motive, dintre care principalele sunt uptime și suport. Când săriți prețurile și funcțiile, totul pare foarte atractiv, dar când începeți să săpați un pic mai adânc … nu este minunat. Să trecem la câteva aspecte.

Uptime: O mulțime de recenzii ale utilizatorilor se plâng de întreruperile. De asemenea, nu au o garanție de funcționare pe site-ul lor, așa cum fac majoritatea celorlalte gazde web … ceea ce este un pic ciudat.

A sustine: Există destul de multe plângeri cu privire la atitudinea lor de susținere care plutește, mult prea multe de ignorat. Când site-ul dvs. se reduce (vezi timpul de funcționare necorespunzător de mai sus), cel puțin doriți sprijin pentru a-l repara repede … acest lucru nu pare cazul.

SSL: Acest lucru ne confundă, SSL (https) este o necesitate în zilele noastre … Google chiar etichetează site-urile http normale ca fiind vizibil „nesigur” și vă doare clasamentul. În plus, le puteți obține gratuit, fără idee de ce nu integrează certificate SSL gratuite, toți ceilalți sunt.

Deci, ceea ce spunem cu adevărat este… Există o mulțime de alternative acolo, care sunt mai bune la aproape toate. Preferatul nostru este încă SiteGround, sunt MARE la nivel de securitate, suport foarte receptiv, au mai multe centre de date din întreaga lume (inclusiv la Londra) și sunt recomandate oficial de WordPress (ele pot, desigur, să facă față oricărui CMS pe care îl aruncați la ele ). Ei sunt un adevărat neîncrezător, consultați recenzia noastră.

Tot interesat de UK2.net, citiți mai jos.

Cercetare UK2.net

Revizuire UK2.net

UK2 a fost fondată de Ditlev Bredahl în 1998. Cu o experiență de aproximativ 2 decenii în furnizarea serviciilor de gazduire din Marea Britanie, au înregistrat peste un milion de nume de domeniu. De asemenea, alimentează mii de site-uri web în peste 200 de locații din întreaga lume.

Compania are sediul în Shoreditch, Londra. Produsele și serviciile lor includ înregistrarea numelor de domeniu, gazduirea prin e-mail, gazduirea site-urilor web, constructorii de site-uri web, serverele dedicate și găzduirea administrată, printre altele. De asemenea, furnizează servere private virtuale SSD și găzduire WordPress.

Prețuri

UK2 oferă trei tipuri de planuri pentru serviciile sale de găzduire web. Aceste pachete poartă numele de Hosting esențial, Business Hosting și Business Cloud. Cele trei planuri pot fi văzute mai jos:

Prețul de găzduire UK2

Cel mai ieftin plan se numește Essential Hosting și costă 1,00 GBP pe lună datorită celei mai recente oferte dacă optați pentru un termen de plată de 12 luni. Vă va costa 6,95 GBP pe lună dacă doriți să plătiți lunar. Conform UK2, planul esențial de găzduire este perfect pentru începătorii care au un singur site web.

Acest pachet vă oferă un nume de domeniu gratuit dacă optați pentru cel puțin un mod anual de plată. În plus, obțineți spațiu web nelimitat. Astfel, puteți plasa>crearea site-ului dvs. WordPress.

Când vine vorba de dezvoltare, planul esențial de găzduire acceptă Apache, PHP, Ruby on Rails, Perl, Cron Jobs și PHPMyAdmin. De asemenea, puteți utiliza mesaje de eroare personalizate pe site-urile dvs. web. AW Stats este disponibil și el. Instrumentul menționat poate fi utilizat pentru a obține informații cu privire la spectatorii dvs. Aceste date includ țara de origine, sistemul de operare și browserul folosit, printre altele.

În cele din urmă, vi se oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Puteți pur și simplu să încercați produsele și serviciile lor și puteți anula în orice moment, fără întrebări.

Opțiuni de asistență

UK2 oferă diferite opțiuni de asistență. Acestea sunt prezentate mai jos:

  • Pagina de stare a serviciilor,
  • Baza de cunoștințe de auto-ajutor,
  • Trimitere bilet,
  • Asistență online pentru chaturi live și
  • Asistență telefonică

La fel ca alți furnizori de găzduire, pagina Stare servicii UK2 arată informații în timp real despre starea serviciilor lor, inclusiv sisteme principale, panouri de control și servere de găzduire. În această pagină sunt raportate incidente pentru a menține clienții la curent cu operațiunile curente și anterioare ale companiei.

Baza de cunoștințe de auto-ajutor conține ghiduri aprofundate pentru a vă ajuta să vă parcurgeți drumul prin produsele și serviciile de care ați utilizat. Trimiterile de bilete și suportul live chat online este disponibil 24/7. La fel se întâmplă și cu asistența telefonică.

Serviciul de asistență pentru clienți al UK2 are recenzii pozitive și negative. Potrivit utilizatorilor, serviciul nu este consecvent. Unii clienți chiar au declarat că nu au primit răspunsuri prin e-mail și răspunsuri la sesiunile de chat în direct nu au reușit să le rezolve problemele. S-a constatat că asistența telefonică este subpar, întrucât departamentele care nu sunt responsabile pentru un anumit produs nu știu unde să-și redirecționeze clienții.

Pe de altă parte, recenziile pozitive afirmă că echipa lor de asistență a fost foarte utilă cu unele recenzii, spunând chiar că sunt de sprijin chiar înainte de a face achiziția. De asemenea, recenziile pozitive spun că UK2 a oferit răspunsuri rapide la problemele lor.

Având în vedere recenzii mixte cu privire la serviciul lor de asistență, putem spune că UK2 nu este perfect. Doar câteva companii de găzduire au o reputație stelară atunci când vine vorba de echipa lor de asistență pentru clienți și, evident, UK2 nu este unul dintre ele. Compania are vârfurile și jgheaburile sale atunci când vine vorba de furnizarea de servicii de asistență pentru clienți.

Pro-uri

Există câteva avantaje pentru a vă înscrie la Marea Britanie 2. Unele dintre acestea sunt prezentate mai jos:

Nume de domeniu gratuit

Dacă primiți termenul de plată de 12 luni, puteți obține o înregistrare gratuită a numelui de domeniu. Acest lucru este util dacă tocmai începeți și nu v-ați achiziționat încă propriul nume de domeniu. Economisirea a câteva kilograme nu va fi rău.

Spațiu web nelimitat

Cele zece site-uri web dvs. vor fi îngrijite cu un spațiu nelimitat de site-uri. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ce fișiere de păstrat și care să le mutați în coșul de gunoi. Aveți un spațiu web nelimitat care vă oferă opțiunea de a găzdui fișiere video și imagini mari.

Garanție de returnare a banilor de 30 de zile

Puteți obține banii înapoi cu garanția lor. Dacă ați încercat produsele și serviciile și considerați că nu merită timpul dvs., puteți solicita o rambursare. Este la fel de simplu.

Contra

UK2 este încă o companie care are imperfecțiuni. Unele dintre ele sunt prezentate mai jos:

Recenzii mixte de asistență pentru clienți

UK2 are recenzii mixte când vine vorba de serviciul lor de asistență pentru clienți. Unii le-au evaluat extrem, în timp ce alții le-au apreciat slab. Dacă un furnizor de găzduire nu își îndeplinește în mod constant promisiunea de servicii de asistență grozave, acesta este un semn rău. Unul dintre dezavantajele UK2 este un dezavantaj al serviciului de asistență pentru clienți.

Optime de încredere

Acesta se bazează, de asemenea, pe recenzii ale utilizatorilor, mulți dintre ei se plâng de uptime … și nu sunt dezavantaje. Ultimul lucru pe care îl doriți este ca un site de afaceri să se deruleze, puteți pierde o mulțime de clienți / clienți.

Fără certificat SSL gratuit

Whyyyyyyyyyyy? Spre deosebire de alte companii de găzduire, UK2 nu oferă un certificat SSL gratuit. Dacă site-ul dvs. web conține informații sensibile, această caracteristică de securitate este obligatorie. Dacă doriți un certificat SSL gratuit, trebuie să optați pentru următorul plan, Business Hosting. Planul menționat costă 4,48 GBP pe lună dacă plătiți timp de 12 luni în avans. Certificatul SSL este administrat gratuit în planul de Business Hosting numai dacă optați pentru un termen de plată de cel puțin 12 luni.

Concluzie

La suprafață, UK2.net arată destul de grozav, dar așa cum este menționat în rezumat, există câteva prea multe probleme aici pentru a-l recomanda cu adevărat pe acesta. Probleme precum un timp de funcționare instabil, fără SSL gratuit și asistență îndoielnică … Vă sugerăm să verificați comparația noastră aici și să căutați alternative mai bune, cum ar fi SiteGround.

RezumatReviewer Matthew RogersData revizuirii 2018-07-29Articol revizuit UK2.net Evaluare autor 21star1stargrigrigriNumele produsului UK2.netPrice
5.95 GBP

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author