Revizuire MDDHosting: Rapid (358ms) cu o durată medie de funcționare de numai 99.90%

Revizuirea MDDHosting

MDDHosting este o companie mică, privată de găzduire, fondată destul de recent în 2007.

Afirmațiile lor faimoase?

Viteză și service. „Carnea și cartofii” de găzduire web. Abordarea lor simplă pare revigorant sinceră într-o industrie care poate fi – bine – mai puțin.

De asemenea, reflectă rădăcinile lor de pe pământ, Mid-Western (au început și au sediul în Indiana, cu centre de date în Denver, Colorado.)

Suntem mereu în căutarea diamantului în stare brută; noi companii de găzduire care oferă o abordare diferită sau mai bună decât vechea industrie.

MDDHosting pare un candidat perfect.

Am achiziționat „Planul de bază” al MDDHosting în iunie 2015 și am creat un site web WordPress de bază pentru a începe rularea testelor pentru eventuala recenzie imparțială pe care o citiți acum. Puteți găsi toate statisticile noastre de performanță detaliate, cum ar fi timpul de funcționare și viteza, dând clic pe „Istoric” pentru mai multe.

Beneficiile utilizării MDDHosting

Majoritatea companiilor de găzduire vând același serviciu (mai mult sau mai puțin). Unii aruncă câteva suplimente, dar cei trei mari timpul de funcționare, viteză, și asistență de serviciu sunt în primul rând ceea ce cumpărați.

Dacă o companie de găzduire web se încadrează în oricare dintre aceste zone, există o problemă. Două sau mai multe – alerga!

Din fericire, MDDHosting trece două dintre cele trei cu culori zburătoare.

1. Foarte rapid în timpul încărcării paginii (358ms)

Mai întâi – viteză. Aici MDDHosting a fost destul de bun în ultimele 24 de luni.

În lunile de testare, au pus la dispoziție un timp incredibil de încărcare a paginii 358ms, ceea ce le face a treia cea mai rapidă gazdă.

O verificare rapidă de fond cu alte surse a confirmat că viteza este unul dintre cele mai mari motive pentru atât de mulți clienți MDDHosting fericiți.

Durata medie de încărcare a ultimelor 12 luni:

MDDHosting statistici detaliate de 12 luniViteza medie de păstrare a riscului 2019-2020 | Vezi statistici

Am observat, de asemenea, că folosesc servere LiteSpeed, care par să facă truc pentru ei:

MDDHosting LiteSpeed

2. Suport rapid, eficient

MDDHosting oferă asistență standard 24/7/365 24/7/365 prin telefon, e-mail și sistem de ticketing. Deocamdată nu există live chat.

În timpul proceselor noastre de revizuire, ei au răspuns la biletele noastre în mai puțin de trei minute (care este destul de rapid pentru a fi considerat un chat live lent).

Încă o dată se comportă bine într-una dintre „cele trei mari”, oferind asistență rapidă și eficientă, suficient de bună pentru 8/10.

Asistență MDDHosting

O discuție rapidă cu agentul de asistență MDDHosting

3. Găzduire simplă

WYSIWYG.

Aceasta a fost o glumă tehnică proastă care înseamnă că ceea ce vedeți este ceea ce primiți cu MDDHosting.

Fără taxe ascunse. Nu există trucuri de prețuri în care trebuie să vă înscrieți în următorii 35 de ani din viața dvs. pentru prețul scăzut al site-ului web. Și niciun joc cu caracteristici standard care să te limiteze să te oblige să accepți planurile mai scumpe.

Sigur, există o anumită limitare de spațiu și de stocare pentru planuri mai mici. În caz contrar, obțineți toate aceleași caracteristici pe care le oferă cele mai scumpe.

De exemplu, chiar și cu planul lor de bază, obțineți nelimitat:

 • domenii
 • Subdomenii
 • Baze de date
 • E-mailuri
 • Conturi FTP

Doriți să plătiți doar o singură lună, spre deosebire de un an întreg (sau mai mult)? Sigur, poți merge mai departe și să faci asta. Reducerea anuală nu este nici atât de mare; prin urmare, nu pierdeți multe.

4. Garanție de returnare a banilor de 30 de zile

MDDHosting oferă o garanție de restituire a banilor necondiționată, fără probleme, cu cele mai multe dintre planurile lor. Nimic special, cum ar fi 90 sau chiar 97 de zile, dar nici rău.

mddhosting bani înapoi

5. Migrații gratuite pentru site-uri cPanel

Unele gazde web pe care le-am analizat vă vor percepe pentru fiecare migrare a site-ului. Așa este: în principiu, ei te taxează suplimentar pentru că îți aduc afacerea.

Alții se vor oferi să mute un singur site pe serverele lor gratuit. Dar dacă doriți să aduceți altele suplimentare? Așa este: te vor percepe un cost suplimentar.

Suntem bucuroși să raportăm că MDDHosting nu face niciuna. În conformitate cu termenii lor, ei vor ajuta să mute oricare dintre site-urile dvs. în centrele de date gratuit. De asemenea, nu există nicio limită, astfel încât să puteți muta două, cinci sau zece și să nu vi se plătească în plus.

Există doar două avertismente.

Prima este că trebuie să întrebi în primele 60 de zile. Asta pare destul de evident, deci nu este mare lucru. După aceea, va costa 10 USD pe site.

Cealaltă problemă potențială este că aceste migrații gratuite ale site-urilor sunt disponibile numai pentru conturile cu cPanel. Dacă încercați să mutați site-urile fără acces la cPanel, atunci va costa 25 de dolari pe site sau cont după aceea.

Căptușeala de argint este că aceste politici sunt destul de comune. Majoritatea gazdelor prietenoase cu cPanel pot muta aceste fișiere mai rapid și mai ușor decât alte configurații personalizate care nu se potrivesc cu configurarea propriului server.

6. Fără majorarea prețurilor de reînnoire

MDDHosting se bucură de un alt truc comun în materie de prețuri care ajunge prin surprinderea clienților.

Multe gazde vor face reclamă pe o rată șocant de scăzută pe site-ul lor.

Desigur, oamenii sunt atrași de ceea ce pare o valoare uimitoare. Și este dacă vă înscrieți de obicei cel puțin trei ani pentru a bloca această rată scăzută.

Cu toate acestea, cealaltă problemă comună este că atunci când acest plan introductiv expiră, rămâneți deseori cu o „rată de reînnoire” care poate fi oriunde de la 2-3x la prețul inițial pe care l-ați plătit..

Din fericire, MDDHosting nu face asta. Deci, orice preț pe care îl plătiți atunci când vă mutați la acestea este prețul pe care îl veți plăti și atunci când planul inițial expiră. Nu există nicio surpriză surprinzătoare în doi-trei ani.

7. Garanție „1000%” Optime

MDDHosting prezintă o „garanție de uptime de 1000%” în condițiile lor.

Ce înseamnă mai exact asta?

Înseamnă că pentru fiecare oră de oprire, „puteți solicita de 10 ori (1000%) valoarea efectivă a timpului de oprire.”

Cu alte cuvinte, o oră de oprire primește zece ore de credit.
garanție uptime Mddhosting
Captura este că trebuie să trimiteți prin e-mail departamentul de facturare ([e-mail protejat]) în termen de șapte zile de la oprire.

Similar celorlalte garanții de funcționare, aceasta se aplică numai perioadelor de oprire efectivă pentru probleme interne sau greșeli.

Nu sunt incluse circumstanțe extraordinare sau timp de întrerupere regulat la întreținere.

Iar această garanție se aplică numai conturilor lor de distribuire partajată și revânzător.

Contra folosirii MDDHosting

Totul bun vine la un preț. Cu MDDhosting, unul dintre „contra” lor este doar atât.

1. Sub nivelul de utilizare standard al industriei

Peste o perioadă de 24 de luni, am urmărit timpul de funcționare al MDDHosting pentru site-ul nostru, pentru a ne asigura că lucrurile funcționează fără probleme (și că nu există niciun sughiț).

Standardul industriei se ridică la aproximativ 99,93% uptime, iar MDDHosting-ul general pe 24 de luni a fost, din păcate, sub acest nivel – 99,90%.

Au fost câteva luni cu adevărat puternice, cu o durată de funcționare de 100%, dar, din păcate, acest lucru nu a fost suficient pentru a crește media.

În general, nu este groaznic, dar nici grozav. Mai ales când vezi cât costă …

Durata medie de funcționare a ultimelor 12 luni:

 • Media de funcționare medie pentru ianuarie 2020: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii decembrie 2019: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii noiembrie 2019: 99,99%
 • Octombrie 2019 medie de funcționare: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii septembrie 2019: 99,98%
 • Durata medie de utilizare a lunii august 2019: 99.81%
 • Durata medie de utilizare a lunii iulie 2019: 99,95%
 • Durata medie de utilizare a lunii iunie 2019: 99,99%
 • Media de funcționare medie pentru mai 2019: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii aprilie 2019: 99,89%
 • Durata medie de utilizare a lunii martie 2019: 100%
 • Media de funcționare medie din februarie 2019: 100%

MDD Stabilirea timpului de funcționare și a vitezei medii de 24 de luniMDDÎntreținerea timpului de funcționare mediu | Vezi statistici

2. Costuri suplimentare pentru servicii suplimentare

Planurile de bază ale MDDHosting sunt o valoare destul de bună. Cu toate acestea, orice „mai presus de toate”, caracteristicile normale ale planului de găzduire vă vor costa ceva mai sus.

De exemplu, MDDHosting nu aruncă un nume de domeniu gratuit pentru primul an. În schimb, vă va costa 14,95 USD / an dacă aveți nevoie de unul nou.

Există, de asemenea, mici creșteri ale prețului dacă vă înscrieți și la o afacere mai scurtă de un an sau doi ani. Deci, să plătiți în avans un an sau doi, adesea, vă pot economisi câțiva dolari în fiecare lună (ceea ce ar putea adăuga până la o sută de dolari din prețul general al planului).

Prețurile de gazduire MDD cresc

Chiar dacă MDDHosting oferă o mulțime de funcții utile de securitate suplimentară, acestea, de asemenea, vă vor costa în plus. Aceasta include totul, de la securitatea prin e-mail a SpamExperts la securitatea site-ului SiteLock.

Și costurile pentru acestea nu sunt ieftine. Te uiți oriunde de la 62,99 USD pentru trei ani din serviciul Găsire cu nivel inferior al SiteLock cu până la 799,99 dolari timp de trei ani din oferta lor completă de apărare Defend.

În acest ritm, veți ajunge să plătiți la fel de mult (sau mai multe) pentru aceste funcții suplimentare decât veți începe pentru a începe planul de bază de găzduire.

Așadar, deși este plăcut să le ofere, atunci când începi să adaugi totul, valoarea per-dolar nu pare atât de grozavă. Și s-ar putea să fiți mai bine să plătiți ceva mai mult în fiecare lună pentru ceva care include toate aceste funcții din start.

MDDHosting Prețuri, Planuri de găzduire & Idei sumare

Iată o prezentare rapidă a diferitelor planuri de găzduire oferite de MDDHosting:

Gazduire comună: Oferă două planuri principale de găzduire partajate:

 • Planul de pornire a norului: Acest plan costă 4,00 USD pe lună. Este livrat cu 10 GB spațiu pe disc, domenii nelimitate, lățime de bandă nelimitată, baze de date nelimitate și conturi de e-mail.
 • Planul Cloud1: Cu 7,00 USD pe lună, obțineți spațiu de disc nelimitat, domenii, transfer de date, baze de date și multe altele.
 • Planul Cloud2: 14,00 USD pe lună. Este livrat cu spațiu de disc nelimitat, domenii nelimitate, lățime de bandă nelimitată, baze de date nelimitate și conturi de e-mail.

MDDPentru stabilirea prețurilor și planurilor

 • Ușor de înregistrare: Proces de înscriere foarte lung.
 • Metode de plata: Card de credit, Paypal.
 • Taxe și clauze ascunse: Prin înscriere, sunteți de acord că au dreptul de a modifica oricând suma lunară de plată și alte taxe. Nu trebuie să utilizați mai mult de 25 la sută din resursele de sistem pentru mai mult de 120 de secunde sau riscați încetarea contului (un tip standard în cadrul industriei). Abuzarea personalului lor în orice mediu sau format va duce la rezilierea contului dvs. fără restituire (care este, de asemenea, respectabil).
 • upsells: Câteva urări.
 • activare cont: Activare rapidă.
 • Panou de control și experiență tablou de bord: cPanel.
 • Instalarea aplicațiilor și CMS-urilor (WordPress, Joomla etc.): Instalare rapidă și ușoară a aplicațiilor populare și a CMS-urilor cu Softaculous.

Recomandăm stocarea MDD?

MDDHosting este relativ nou pentru jocul de găzduire. Până în prezent, au creat numere discutabile de utilizare, timpi de încărcare rapidă a paginilor și asistență excelentă pentru clienți.

Abordarea lor fără BS este, de asemenea, un suflu de aer curat.

Da, le recomandăm (dar există opțiuni mai bune acolo).

Chiar dacă au scăzut cu prețul lor, există totuși multe opțiuni mai puțin costisitoare, dacă căutați doar un hobby simplu sau un site personal.

În caz contrar, în ciuda faptului că este una dintre cele mai scumpe opțiuni de găzduire partajate disponibile, veți obține probabil banii dvs. dacă profitați de toate opțiunile „nelimitate” de care chiar și planul lor de bază limitat este complet încărcat..

P.S. Dacă doriți să vedeți furnizori de găzduire care s-au clasat mai sus MDDHosting, consultați aici comparația noastră de găzduire web.

Ați folosit MDDHosting? Ne-ar plăcea să aflăm despre experiența ta – bună sau rea – atât timp cât este sinceră și transparentă. Puteți lăsa mai jos review-ul dvs. MDDHosting:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author