Revizuire InMotion Hosting

logo-ul de găzduire a reclamației

Rating general

Planul cel mai ieftin
6,39 USD USD / lună

Gazduire InMotion: un rezumat rapid pentru persoanele care nu au timp (aproape toate noi)

Pe scurt, InMotion este destul de grozav, serviciile și tehnologia utilizate sunt de înaltă calitate, iar suportul este receptiv și cu cunoștință … dar, având în vedere costul și faptul că serverele lor sunt în SUA, există cu siguranță opțiuni mai bune acolo. Chiar dacă ați locuit în SUA și site-ul dvs. a vizat un public american, există încă opțiuni mai accesibile acolo … deși rămâne faptul că InMotion este într-adevăr bun, motiv pentru care îl evaluăm atât de mare!

Acestea fiind spuse, pentru Canada, favoritul nostru este încă GreenGeeks, sunt super-verzi (punând 300% din ceea ce folosesc din nou în rețea), au un centru de date rapid fulger în Canada (și SUA) și oferă aceleași caracteristici la un preț mult mai accesibil (6,39 USD față de 3,95 USD, se adaugă în timp)! Aruncați o privire la recenzia noastră GreenGeeks.

Pentru a afla mai multe despre InMotion Gazduire, citiți mai jos.

Cercetare InMotion Hosting

Revizuire InMotion Hosting

Una dintre cele mai mari companii de găzduire, inMotion Hosting a început în 2001. Este unul dintre puținii furnizori de găzduire web care nu dețin Endurance International Group (EIG), care deține destul de mulți furnizori masivi de găzduire, cum ar fi HostGator, iPage și Bluehost..

inMotion Hosting se mândrește cu personalul care oferă experți în găzduire web, cu o experiență medie de 4 ani în produse și / sau servicii profesionale de găzduire. Echipa lor de conducere este formată din experți în tehnologie care au o medie de peste 10 ani de experiență de găzduire web.

Au lucrat cu mai multe mărci, precum Yahoo !, Bing, Twitter, Dell, Intel, Cisco, Cpanel și Parallels, printre altele. S-au asociat cu Sucuri.net pentru securitatea site-ului. Compania menționată este un lider recunoscut la nivel mondial în industria securității web.

inMotion Hosting a obținut mai multe premii de la înființare. Business.com chiar le considera cele mai bune alegeri pentru serviciile de găzduire web.

Prețuri

inMotion Hosting oferă trei tipuri de planuri de găzduire de afaceri. Acestea sunt numite „Lansare”, „Putere” și „Pro”. Pachetele menționate pot fi văzute mai jos:

Planuri de găzduire de afaceri inMotion

Primul pachet, Lansare, costă 6,39 USD pe lună dacă optați pentru a plăti în total 2 ani în avans. Cu toate acestea, vă va costa 7,46 USD pe lună dacă optați pentru un termen de plată anual. Pentru pachetul Lansare, nu puteți folosi un mod de plată lunar pe lună.

Planul Lansare vă oferă o varietate de caracteristici la dispoziție. Vi se oferă un nume de domeniu gratuit. În plus, puteți avea 2 site-uri web într-un singur cont de hosting. Marele lucru despre acest plan este că vă oferă spațiu de disc nelimitat și lățime de bandă nelimitată. Aceasta înseamnă că vi se oferă o cantitate suficientă de stocare pentru site-ul dvs. web care vă permite să găzduiți mai multe imagini și videoclipuri în domeniul dvs..

Cu lățimea de bandă nelimitată vine cu posibilitatea de a transfera date către mai mulți utilizatori. Acest lucru este util în special dacă aveți mii (sau milioane) de spectatori pe zi. Dacă doriți ca site-ul dvs. să fie sigur, inMotion Hosting vă oferă și un certificat SSL gratuit.

Dacă aveți mai mulți utilizatori responsabili de numele dvs. de domeniu, le puteți oferi propriile conturi de e-mail. Pachetul Lansare vine cu conturi de e-mail nelimitate la care puteți accesa orice dispozitiv. De asemenea, oferă backup-uri de date gratuit. În cazul în care se întâmplă ceva cu site-ul dvs. web, îl puteți restaura pe baza unei anumite copii de rezervă realizate de inMotion Hosting.

Instalarea manuală a software-ului poate fi o durere. Cu programul de instalare cu 1 clic al inMotion Hosting, puteți instala peste 400 de aplicații pe site-ul dvs., ceea ce face crearea propriului site web foarte ușor. Pentru cei care trebuie să utilizeze aplicații Google, pachetul oferă și o caracteristică de integrare Google Apps. Acest lucru înseamnă că Google Apps este inclus în cPanel, astfel încât să îl puteți integra cu ușurință în domeniul dvs. în câteva minute.

Dacă sunteți dezvoltator web sau ați angajat unul care să vă ajute pe site-ul dvs., pachetul Lansare vă permite să creați site-uri. Serverele sale partajate acceptă mai multe limbaje de programare, cum ar fi MySQL, PHP, Ruby și PostgreSQL. Acest lucru permite dezvoltatorilor web să dezvolte un site web folosind o limbă pe care o cunosc mai bine.

Dacă faceți publicitate, pachetul Lansare vă oferă 150 USD de credite de publicitate gratuite. În afară de asta, oferă o garanție de returnare de 90 de zile. Puteți anula și primi banii înapoi dacă produsele și / sau serviciile lor nu corespund așteptărilor dvs..

În cele din urmă, inMotion Hosting este singura companie care oferă zone de viteză maximă. Utilizează tehnologie avansată de rutare, o varietate de centre de date și furnizori premium de lățime de bandă pentru a oferi o rețea mai rapidă. Aceasta duce la performanțele îmbunătățite ale site-ului dvs., inclusiv lansarea rapidă a site-urilor web, gestionarea e-mailurilor și descărcarea fișierelor.

Opțiuni de asistență

inMotion Hosting vă oferă diverse opțiuni pentru a le contacta pentru asistență:

  • Chat online live,
  • Bilete de sprijin,
  • Apel telefonic,
  • Mesagerie prin e-mail,
  • Sprijin comunitar,
  • Skype și
  • Centru de asistență de ajutor.

Centrul de asistență de auto-ajutor este completat cu o varietate de informații, cum ar fi întrebări frecvente, tutoriale, instrumente și resurse și ghiduri de produse.

Mare lucru despre inMotion Hosting este capacitatea lor de a oferi asistență prin Skype. Platforma de comunicare este utilizată pe scară largă între companii și poate fi o modalitate convenabilă de a comunica cu compania. De asemenea, oferă un sistem de asistență de chat și telefon live 24 × 7. Vă oferim mai multe modalități de a le contacta.

Serviciul clienți al inMotion Hosting este superb. Majoritatea recenziilor afirmă că sunt rapide atunci când vine vorba de a răspunde la întrebări atât pe chat online cât și prin telefon. Echipa de asistență poate răspunde la întrebări complicate, iar personalul lor este foarte informat despre produsele și / sau serviciile lor. Biletele de asistență obțin, de asemenea, un răspuns în câteva ore.

Pro-uri

Fiind un gigant gazduitor, inMotion Hosting are avantajele sale:

90 de zile Garantie de returnare a banilor

Majoritatea furnizorilor de găzduire oferă doar o garanție de returnare de 30 de zile. Cu InMotion Hosting, vi se oferă 90 de zile din banii înapoi. Aceasta este o ofertă destul de generoasă. Când sunteți nemulțumit de serviciul lor, nu trebuie să vă faceți griji pentru ca banii dvs. să fie irosiți pe nimic.

Stocare SSD

Toate planurile de găzduire de afaceri oferă o stocare gratuită SSD. Acesta este un avantaj, deoarece SSD este mai rapid decât omologii săi tradiționali. Acest lucru duce la încărcarea site-ului dvs. web mai rapid decât site-urile web folosind unități vechi Dacă site-ul dvs. web se încarcă mai repede, clienții dvs. sunt mult mai mulțumiți. Toată lumea urăște așteptarea, nu? În plus, site-urile web care se încarcă mai rapid sunt favorizate de motoarele de căutare precum Google când vine vorba de clasament.

Certificat SSL gratuit

Puteți obține un certificat SSL gratuit care vă permite să protejați informațiile sensibile ale clienților. În plus, vă ajută să vă îmbunătățiți clasamentul și în motoarele de căutare!

Căsuțe poștale nelimitate

Cu pachetul lor cel mai ieftin, primiți deja căsuțe poștale nelimitate care se pot sincroniza pe mai multe dispozitive. Puteți accesa chiar și aceste căsuțe poștale în orice dispozitiv. Când mai multe persoane sunt responsabile de site-ul dvs. web, le puteți oferi propriile conturi de e-mail fără taxe suplimentare.

Fiabilitate și performanță

Recenziile au arătat că inMotion Hosting oferă site-uri web performante datorită tehnologiei și serverelor de înaltă performanță. Acestea oferă un nivel de funcționare de 99,99%, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. web nu va avea probleme de avarie sau de avarie.

Suport clienți de încredere

Sistemele lor de asistență sunt disponibile în mai multe moduri de comunicare. Acestea oferă asistență comunitară ca un strat suplimentar de asistență, permițând utilizatorilor să vorbească cu alți utilizatori. În plus, ei pot răspunde la întrebări dificile și în afara lumii legate de produsele și / sau serviciile lor.

Contra

Există dezavantaje în parteneriat cu InMotion Hosting. Aici sunt câțiva dintre ei:

Fără facturare lunară pe lună

Când doriți pur și simplu să încercați o companie de găzduire web, poate doriți doar să obțineți un contract lunar pe lună. Nu ați dori să despăgubiți servicii în valoare de 3 ani fără să știți măcar dacă este la egalitate.

Partea proastă despre InMotion Gazduire este lipsa condițiilor de plată lunare pe lună. S-ar putea să nu doriți să plătiți un an întreg înainte, mai ales dacă aveți fonduri reduse.

Nu cel mai ieftin

Da. inMotion nu este cel mai ieftin de acolo. Unele companii oferă la un preț de 3 sau 4 dolari pe lună pentru aceleași caracteristici pe care trebuie să le ofere înMotion.

Doar 2 domenii

Puteți găzdui doar 2 domenii într-un singur cont de găzduire. Dacă aveți, de exemplu, 10 site-uri web, va trebui să mergeți cu al treilea plan, pachetul Pro. Acest lucru vă va costa aproximativ 18,99 USD pe lună dacă vă plătiți lună pe lună – iar acest preț nu este prea ieftin.

Verificare telefonică

Pentru a preveni fraudele, compania obligă clienții să își verifice cumpărăturile prin telefon. Acest lucru poate fi greu pentru clienții care nu au sediul în Statele Unite.

Concluzie

După cum am menționat în rezumatul nostru, InMotion este într-adevăr bun, dar are un preț și nu ați găzduit în Canada, ceea ce afectează viteza generală a site-ului dvs. Vă recomandăm ferm să consultați GreenGeeks, consultați recenzia noastră.

RezumatReviewer Matthew RogersData revizuirii 2019-11-17Vizualizare articol revizuitMotion Gazduire Evaluare autor 41star1star1star1stargriNume produs InMotion HostingPrice
6,39 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author