Revizuire HostMetro: Probleme grave cu viteza și timpul de funcționare …

Pagina principală Hostmetro

HostMetro a fost înființat recent în 2012 pentru a se specializa în furnizarea numai de hostinguri partajate.

De asemenea, sunt una dintre singurele gazde web cu „blocarea prețurilor garantate”, astfel încât prețurile dvs. nu vor sări de 200% când va fi momentul să reînnoiască.

În plus, aceștia se laudă cu 99,9% uptime pentru a rotunji o gamă decentă de oferte pentru clienții conștienți de buget.

Dar toate aceste afirmații sunt prea bune pentru a fi adevărate?

Am creat un site web de bază de testare WordPress pe „Planul Mega Max” de HostMetric în iunie 2015. În ultimele luni, am monitorizat și analizat performanța acestora, compilând cele mai importante rezultate, inclusiv uptime. & viteza pentru a vă putea oferi această recenzie imparțială.

Să începem:

Beneficiile utilizării HostMetro Hosting

„Garanția de blocare a prețurilor” de HostMetro este una dintre cele mai inovatoare oferte pe care le-am văzut după ce am examinat aproape treizeci de companii diferite de găzduire web. Ce mai oferă, pe lângă prețuri mici?

1. Asistență constantă pentru clienți decent

Experiența noastră cu asistența clienților HostMetro a început destul de bine. Agenții lor s-au conectat rapid și au răspuns la toate întrebările noastre în timp util.

Asistență HostMetroChat-ul nostru cu un agent de asistență pentru clienți pe HostMetro

Din păcate, verificările noastre de fond arată recenzii în general mixte despre disponibilitatea (și eficacitatea) departamentului lor de asistență pentru clienți.

 • „Nu putem să ne conectăm la panoul nostru c, iar e-mailul nu funcționează. Am încercat să contactăm asistența dvs. online și nimeni nu ridică. Îmi va explica cineva dintre voi ce se întâmplă? ”
 • Serviciul dvs. pentru clienți este îngrozitor! Caut cu siguranță o nouă gazdă. Mi s-a spus că îmi vei reactiva site-ul, ca să pot remedia lucrurile din nou. Nu a fost făcut. Acest lucru s-a întâmplat de nenumărate ori și am terminat. ”
 • „Bună băieți, de aproape câteva zile site-urile noastre web s-au stins și nu primim niciun ajutor 24 ore pentru a răspunde pentru un bilet? Vreau ajutor cât mai curând, chiar nu vă pot contacta la apel. ”
 • „Care pare să fie problema cu sprijinul tău? Nu pot să pun mâna pe nimeni la telefon și așteaptă aproape două ore. Nu mă pot conecta nici măcar cu asistența de chat. Iar suportul dvs. de e-mail este foarte lent. Avem o problemă cu e-mailurile noastre și vreau ca cineva să o rezolve pentru mine. ”

2. Garanția de blocare a prețurilor (!)

Majoritatea gazdelor te sug cu o rată ridicol de scăzută prima dată când te înscrii cu ele. Când planul tău se termină și este timpul să se reînnoiască, rata scăzută dispare și prețul tău se poate dubla sau chiar tripla aparent peste noapte.

HostMetro îmbunătățește totuși această tendință, garantându-vă rata inițială de înregistrare – chiar și pentru reînnoirile viitoare!

Aceasta este o afacere extraordinară, care oferă un avantaj uriaș în materie de prețuri dacă intenționați să le respectați pe termen lung.

3. Transfer gratuit de site-uri (cu limitări)

HostMetro va migra cu plăcere site-ul dvs. web existent pe serverele lor gratuit.

DAR…

Numai dacă nu depășește 3 GB. În caz contrar, ești pe cont propriu.

Iar transferul site-ului trebuie solicitat în termen de 30 de zile de la crearea unui cont.

Dacă nu sunteți nemulțumit, puteți profita întotdeauna de garanția lor de returnare a banilor pentru 30 de zile, fără întrebări.

4. 99,9% Garanție Optime

Pagina Termeni de serviciu pentru majoritatea gazdelor este optimismul.

La început, ceea ce părea a fi o afacere atât de bună începe repede să se transforme într-un coșmar în timp ce citești o politică discutabilă după alta.

Cu toate acestea, din când în când întâlnești ceva pozitiv care îți restabilește credința în unele companii.

Înmormântat în termenii HostMetro este politica lor de garantare a timpului de viață.

Dacă media lor anuală scade sub 99%, veți primi o lună gratuită de găzduire în contul dvs. Deși această notă este mai mică decât durata medie de utilizare pe care am văzut-o în cele 30 de gazde, este totuși o politică bună care arată că stau în spatele serviciului lor.

Se aplică și câteva excepții standard, chiar dacă sunt destul de comune. Dacă au loc evenimente unice, cum ar fi un dezastru natural sau un mare hack, acest timp de oprire nu va fi luat în considerare în calculul mediu uptime..

5. Garanție de returnare a banilor de 30 de zile

Dacă nu sunteți nemulțumit în orice moment în primele 30 de zile în calitate de client nou HostMetro, puteți solicita o rambursare completă. În general, este un lucru minunat.

Rețineți doar că există câteva probleme care vă pot afecta suma de restituire.

În primul rând, rambursările se aplică numai pentru planurile de găzduire. Deci, înseamnă că alte suplimente, cum ar fi serviciile de rezervă sau numele de domeniu nu sunt rambursabile.

Vestea bună despre numele de domeniu este că, dacă ați plătit pentru unul, îl puteți lua cu dvs. la o altă gazdă.

Cu toate acestea, dacă vi s-a oferit unul gratuit prin HostMetro, costul normal poate fi redus din soldul dvs. de restituire. De asemenea, pot reduce costurile certificatelor SSL gratuite. Asigurați-vă că verificați dublul plan atunci când obțineți aceste suplimente „gratuite”, deoarece s-ar putea întoarce la costul literal când va fi timpul să solicitați o rambursare..
Banii Hostmetro înapoi

Contra de a utiliza HostMetro Hosting

HostMetro are câteva lucruri de placut. În special acea „garanție de blocare a prețurilor”.

Din păcate, serviciul lor nu poate corespunde valorii respectivei oferte.

Începând cu timpii lor de încărcare a paginilor:

1. viteze de pagină lentă

În ultimele 24 de luni, HostMetro a reușit cumva să pună la dispoziție timpii de încărcare a paginilor 1,116ms.

Asta face HostMetro de patru ori mai lent decât cel mai rapid gazdă A2 Gazduire.

Luand in considerare o singură secundă întârziere poate duce la 7% mai puține conversii, HostMetro ar putea să vă coste mai mult în vânzări pierdute decât să plătiți efectiv pentru serviciul lor.

Partea cea mai rea este că au fost constant sub medie aproape în fiecare lună. Așadar, nu a fost de parcă a existat o lună proastă care a scăzut rezultatele lor. Nu, sunt doar ATAT de buni că sunt răi.

Durata medie de încărcare a ultimelor 12 luni:

HostMetro statisticile detaliate din ultimele 12 luniViteza medie HostMetro 2019-2020 | Vezi statistici

2. BINE Sub medie 99,81% Optime

Și accesările continuă. HostMetro a furnizat sub medie uptime de 99,81% în ultimele 24 de luni.

Singura căptușeală de argint cu performanțe atât de rele este faptul că îți vor credita contul (cu o lună suplimentară de găzduire) în cont dacă vor scădea sub 99.9% din uptime..

Înainte de a sări la acea ofertă, luați în considerare: O oră de oprire pe lună v-ar putea costa mult mai mulți vizitatori, conversii și, prin urmare, vânzări și bani decât ceea ce primiți înapoi de HostMetro.

Durata medie de funcționare a ultimelor 12 luni:

 • Media de funcționare medie pentru ianuarie 2020: 99,98%
 • Durata medie de utilizare a lunii decembrie 2019: 99,69%
 • Durata medie de utilizare a lunii noiembrie 2019: 99,59%
 • Octombrie 2019 medie de funcționare: 98,91%
 • Durata medie de utilizare a lunii septembrie 2019: 99,94%
 • Durata medie de utilizare a lunii august 2019: 99,97%
 • Durata medie de utilizare a lunii iulie 2019: 99,90%
 • Durata medie de utilizare a lunii iunie 2019: 99,57%
 • Media de funcționare medie pentru mai 2019: 99,97%
 • Durata medie de utilizare a lunii aprilie 2019: 99.83%
 • Durata medie de utilizare a lunii martie 2019: 99,94%
 • Media de funcționare medie din februarie 2019: 99,84%

HostMetro ultimele statistici de 24 de luniMedia de funcționare HostMetro medie | Vezi statistici

3. Backup-urile „gratuite” te costă efectiv

Backup-urile sunt o caracteristică esențială, deoarece problemele vor apărea, fără îndoială, din când în când. Majoritatea gazdelor le oferă o anumită capacitate, indiferent dacă sunt gratuite sau plătite.

Condițiile HostMetro spun că oferă „servicii de rezervă gratuite, prin curtoazie”.

Pare minunat, nu? Dacă aveți copii de rezervă obișnuiți la îndemână, vă puteți salva o mulțime de probleme dacă site-ul dvs. este hacked.

Dar există trei mari probleme cu această afirmație:

 1. Acest serviciu de rezervă rulează doar o dată pe lună. (În mod ideal, ar trebui să ai zilnic sau săptămânal cel puțin.)
 2. Acestea vor face backup doar de 1 GB. Nu este foarte mare, ca să fiu sincer, așa că veți trece probabil la un moment dat.
 3. Și cel mai rău dintre toate, pentru a restabili copia de rezervă, va costa 39,95 USD.

Așa este: „serviciul gratuit de rezervă” nu este de fapt gratuit dacă aveți nevoie.

4. Doar gazduire partajată

HostMetro oferă doar două planuri de găzduire partajate. Nu sunt disponibile VPS, niciun cloud sau opțiuni dedicate de găzduire.

Acest lucru va face dificil să vă extindeți infrastructura existentă dacă depășiți lucrurile rapid, forțându-vă să vă mutați la o altă companie de găzduire web în viitorul apropiat dacă ajungeți la acel punct.

5. Ofertă de domeniu GRATUITĂ

Acestea oferă un nume de domeniu gratuit la înregistrare, dar DOAR dacă folosiți codul cuponului „DOMENI GRATUIT”.

Reînnoirile de nume de domeniu (sau achiziționarea de altele suplimentare) vă vor reveni cu 14,49 USD suplimentar, care este mai scump decât mulți alți înregistratori de nume de domeniu.

6. „Taxa de configurare” din planurile lunare

HostMetro oferă un adevărat plan de găzduire lunar. Vestea proastă este că rata crește semnificativ (comparativ cu blocarea într-un plan pe termen lung) și va trebui să plătiți și o taxă de configurare de 14,49 USD.

5. Planuri pe termen scurt mai costisitoare

HostMetro face reclamă la prețul de 2,95 USD / lunar. Cu toate acestea, pentru a obține acest preț, va trebui să vă înscrieți pentru o perioadă completă de trei ani.

Nu există niciun plan cu o durată mai scurtă de un an. Și chiar că opțiunea de un an va costa 4,95 USD / lună.

Prețurile HostMetro devin mai ieftine pe termen lung achiziționat.

Prețuri HostMetro, Planuri de găzduire & Idei sumare

HostMetro oferă doar găzduire partajată. Iată o prezentare rapidă a planurilor lor de găzduire partajate:

 • Planul Mega Max: Acest plan începe de la 2,95 USD pe lună. Include stocare nelimitată, lățime de bandă nelimitată și asistență pentru site-uri web nelimitate.
 • Planul Super Max: Acest plan începe de la 6,95 USD pe lună. Include stocare nelimitată, lățime de bandă nelimitată și asistență pentru site-uri web nelimitate. De asemenea, este livrat cu un certificat SSL gratuit, scanare malware zilnică și securitate avansată.

Tarifele și planurile HostMetroTarifele și planurile HostMetro

 • Ușor de înregistrare: Procesul de înregistrare este un pic dificil. Acest lucru ar putea fi mai ușor.
 • Metode de plata: Card de credit, PayPal.
 • Taxe și clauze ascunse: Conturile sunt limitate la 200.000 de inodi, 10 procente CPU și memorie. În cazul în care depășiți această limită, contul dvs. poate fi suspendat și nu veți fi eligibil pentru o rambursare.
 • upsells: Câteva urări.
 • activare cont: Poate dura mult timp. Puteți efectua activarea instantaneu plătind o taxă de 5 USD.
 • Panou de control și experiență tablou de bord: cPanel.
 • Instalarea aplicațiilor și CMS-urilor (WordPress, Joomla etc.): Instalare simplă cu un clic de aplicații populare și CMS cu Softaculous.

Recomandăm HostMetro?

nu.

Serviciul clienților HostMetro este decent în mod constant. „Garanția de blocare a prețurilor” este destul de mișto. În caz contrar, este vorba despre cel mai frumos lucru pe care îl putem spune despre ei.

HostMetro vine cu una dintre cele mai lente viteze de încărcare a paginilor pe care le-am văzut vreodată. Având în vedere influențele vitezei site-ului – nu doar experiența utilizatorului, ci și clasamentul și conversiile motorului de căutare pe site-ul dvs. web, există un pericol grav pentru linia de jos (citiți: venit) aici.

Timpul lor de funcționare este destul de rău. În mod constant sub medie, cu perioade de oprire îndelungate care pot perturba accesul în momentele critice.

Sincer, există o mulțime de gazde web, care vă vor oferi MULTE timpuri mai bune de încărcare a paginilor, un timp de funcționare mai stabil și un serviciu mai bun pentru clienți pentru aceiași (sau mai puțini) bani.

Ați folosit vreodată HostMetro? Dacă da, vă rugăm să lăsați o recenzie mai jos. Salutăm toate recenziile, indiferent dacă sunt bune sau rele, atât timp cât sunt transparente și oneste.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author