Revizuire HostGator

HostGator

Bine ol HostGator, găzduiesc milioane de site-uri web, dar merită de fapt? să aflăm!

Rating general

Planul cel mai ieftin
USD 2,75 USD / lună

HostGator: un rezumat rapid pentru persoanele care nu au timp (aproape toate noi)

HostGator este o gazdă web pe care o utilizați dacă beneficiați de un buget foarte restrâns. Sunt super ieftine (2,75 USD dacă vă blocați câțiva ani – este de 3,70 USD ish), ceea ce este extraordinar … dar vine cu câteva dezavantaje.

Viteză: Vei fi pe un server american, ceea ce înseamnă că aproape toate celelalte site-uri găzduite mai aproape de SUA vor fi mai rapide (dacă folosesc o gazdă decentă). De asemenea, Google nu-i plac site-urile lente, de aceea vă poate afecta clasamentele potențiale și vizibilitatea online.

A sustine: Sunt în regulă și sunt destul de responsive, dar nu sunt la fel de specializate în comparație cu alte gazde.

Închis înăuntru: Puteți obține cel mai mic preț doar dacă vă blocați câțiva ani, ceea ce nu este ideal dacă decideți să treceți la jumătate.

1 site: Dacă doriți să găzduiți mai mult de un site (multora le place să experimenteze), va trebui să actualizați și să plătiți mai mult (moment în care, la fel de bine, ați ales un gazdă premium).

Așadar, ceea ce spunem cu adevărat este… verificați-vă bugetul și, dacă puteți schimba o cantitate suplimentară de 1,20 USD / lună, mergeți cu o gazdă web ca SiteGround, sunt mult mai rapide, mai specializate, au o mulțime de funcții interesante, HostGator nu face nu aveți, etc. etc. Aveți imaginea, puteți consulta recenzia noastră SiteGround aici

Încă sunteți interesat de HostGator, citiți mai jos.

Cercetare HostGator

Revizuire HostGator

Bine, să intrăm în anumite aspecte. Vom începe cu o istorie rapidă a companiei (o facem mereu), apoi vom trece direct la ceea ce credem că sunt principalele sale argumente pro și contra, cu câteva caracteristici interesante și verdictul nostru la sfârșit (ceea ce imită rezumatul nostru la început. ).

Despre HostGator

HostGator a fost fondată în 2002 de un bărbat pe nume Brent Oxley, care la acea vreme era doar un student care frecventa colegiul. După primul său an de activitate, el a avut o bază modestă de clienți de puțin peste 100 de clienți, dar până în anul următor, baza sa de clienți a crescut de zece ori. Până în 2006, HostGator și-a deschis primul birou internațional, iar creșterea acestei companii nu a dat semne de încetinire.

De la creșterea inițială a acestei companii, au menținut o creștere constantă și au deschis mai multe birouri în toată lumea și au început să concureze pe piața australiană de gazduire web. În prezent, găzduiesc mult peste 8 milioane de domenii și s-au stabilit ca una dintre cele mai râvnite gazde de site-uri în afaceri. Este într-adevăr impresionant modul în care au fost scalate.

Pro-uri & Contra HostGator

Pro:

Ieftin

La USD 2,75 USD / lună, ieftin este cu siguranță cuvântul potrivit. De obicei, când prețurile sunt atât de scăzute, ceva este greșit, dar HostGator reușește să ofere un serviciu decent, în ciuda costurilor reduse.

Atâtea planuri

Indiferent de tipul de serviciu de găzduire web pe care îl căutați, HostGator îl oferă. Fie că sunteți în căutarea serviciului de gazduire cloud, găzduire partajată, găzduire pentru distribuitori sau doar instrumente de comerț electronic, acestea au acoperit.

Numere grozave

Această companie se mândrește cu un record uptime foarte stabil și constant, în medie undeva între 99.96% și 99.97%. Aceasta este peste media uptime a industriei, ceea ce este impresionant. Timpul de funcționare este esențial pentru succesul afacerii dvs., deoarece orice timp de oprire vă poate costa foarte mult.

Securitate îmbunătățită

Dacă achiziționați unul dintre cele mai premium planuri de găzduire web, veți avea acces la funcțiile de securitate îmbunătățite ale HostGator. Aceasta include backup-uri de date care apar zilnic, precum și eliminarea automată a programelor malware, astfel încât nu trebuie să pierdeți din timpul dvs. prețios îngrijorat de aceste probleme. Acestea fiind spuse, dacă aveți $$$ pentru a merge cu un plan premium, ar putea la fel de bine să vă uitați la o gazdă mai premium atunci (SiteGround pentru majoritatea oamenilor, sau ceva de genul Kinsta sau Pressidium dacă sunteți în căutarea unui management performant Gazdele WordPress).

Începător-Friendly

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu gazduirea web sau își construiesc primul site web, HostGator are spatele. Back-end-ul lor este destul de ușor de utilizat, chiar și pentru începători. Unele gazde web au o interfață foarte dificil de urmărit cu care utilizatorii trebuie să interacționeze, dar, din fericire, HostGator se străduiește să păstreze interfața utilizatorului cât mai ușor de urmărit. Utilizatorii vor avea acces la pagini frecvente de întrebări utile, tutoriale online și documente informaționale la fiecare pas.

Contra:

Viteza de încărcare ușor mai mică

Deși timpul mediu de încărcare a paginilor HostGator este doar puțin sub timpul mediu de încărcare a paginilor (serverele lor fiind în SUA), acesta este încă un dezavantaj pentru australieni. Motoarele de căutare determină viteza în algoritmul lor de clasificare organică a căutării și orice întârziere în timpul de încărcare a paginii unei companii are posibilitatea de a afecta negativ vânzările. Acestea fiind spuse, dacă utilizați un CDN, acesta devine o problemă. Dacă sunteți în SUA, Canada sau chiar mai îndepărtat, cum ar fi Brazilia, nu este nevoie, desigur, de CDN.

Alte caracteristici cool

Serviciu clienți 24/7

După cum s-a menționat anterior, serviciul pentru clienți al acestei companii este destul de util, dar un alt beneficiu uriaș al acesteia este că serviciul lor pentru clienți este disponibil 24 de ore din 24. Acest lucru este extrem de util, deoarece o mare parte din timp, problemele tale cele mai mari se vor întâmpla la cele mai ciudate ore (miezul nopții, weekend-urile etc.).

Banii inapoi garantat

Acest lucru este întotdeauna la îndemână. Dacă nu sunteți nemulțumit de serviciile lor, puteți obține o rambursare completă în primele 45 de zile de la utilizarea acestora.

Migrație gratuită

HostGator este încântat să vă mute site-ul dvs. web existent pe propriul web hosting, economisind mult timp și resurse.

Concluzie

Așa cum am menționat de câteva ori, dacă tocmai începeți și bugetul este într-adevăr strâns, atunci vă înscrieți cu siguranță. Dar dacă puteți schimba suma de 1,5 USD în plus, vă recomandăm să aruncați o privire către SiteGround, deoarece veți beneficia cu siguranță de viteza suplimentară (și funcțiile vizate WordPress dacă utilizați WordPress pentru a vă construi site-ul).

Rezumat Recenzie Matthew RogersData revizuirii 2018-06-29Articol revizuit GazdăGator Evaluare autor 31star1star1stargrigriNumele produsului HostGatorPrice
2,75 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author