Recenzie Panthur

Panthur

Performanță locală, experimentată, excelentă, dar …

PanthurLogo

Rating general

Planul cel mai ieftin
$ 5 / mo

Panthur: un rezumat rapid pentru persoanele fără timp (cam toate noi)

În timp ce Panthur este o gazdă bună conform standardelor australiene, suportul lor este receptiv (au avut un petic dur atunci când au fost cumpărați de Hostopia, dar se pare că este din nou la normal), prețurile lor sunt destul de competitive, iar performanța lor se limitează impresionant..

Dar, dacă le comparăm cu actualul nostru gazdă web favorit SiteGround, veți observa câteva diferențe, principalele fiind lipsa centrelor globale de date (au doar 1 primar în Sydney, SiteGround are destul de multe în întreaga lume, oferindu-vă o abordare globală) și lipsa planurilor de găzduire concentrate pe WordPress (peste 25% din întregul internet funcționează pe WordPress, iar site-ul dvs. va fi probabil, de asemenea, este destul de important).

Așadar, pe scurt, recomandarea noastră merge în continuare la SiteGround și nu la Panthur, deoarece SiteGround oferă 10 GB spațiu pe disc pe planul lor de bază, SSL gratuit, CDN gratuit, migrații gratuite, au mai multe centre de date din întreaga lume (acoperire globală) și acestea sunt recomandate oficial de WordPress (foarte puține gazde pot revendica acest lucru, este destul de impresionant), consultați recenzia noastră SiteGround aici!

Acestea fiind spuse, dacă vrei să rămâi local, Panthur este mai ieftin pe termen lung și oferă performanțe mai mult decât suficiente chiar și în planurile lor de bază pentru a vă menține site-ul funcționând fără probleme!

Cercetarea Panthur

Recenzie Panthur

Panthur a început de fapt ca o organizație non-comercială care oferea servicii de găzduire web sigure și rapide. Pe măsură ce reputația lor a crescut în industrie și au obținut mai multă recunoaștere, Panthur a început să creeze soluții de găzduire comercial.

Din 2009, o mulțime de afaceri australiene au saltat & utilizează serviciile de găzduire web australiene fiabile ale Panthur (și cu un motiv întemeiat).

Servicii de gazduire

La baza sa, Panthur oferă următoarele planuri:

  • Gazduire Web Economy (opțiune bugetară)
  • Business Web Hosting (planurile recomandate)
  • Stealth Web Gazduire (pentru performanțe epice!)
  • Gazduire pentru distribuitori (dacă sunteți un designer web / designer și doriți să oferiți găzduire clienților dvs.)

În cadrul fiecărui plan, acestea au planuri suplimentare care vă permit să alegeți cea mai potrivită găzduire pentru nevoile și bugetul dvs. Toate vin cu back-up-uri automate și un serviciu gratuit de restaurare a bricolajului în cazul în care ceva nu merge bine, backup-urile merg până în 90 de zile! Ca majoritatea gazdelor, au instalatori cu 1 clic pentru majoritatea CMS-urilor populare, ceea ce face ca, de exemplu, crearea unui site WordPress să fie destul de ușoară!

Când vine vorba de politicile de stabilire a prețurilor, Panthur este destul de flexibil. Pentru toate serviciile de găzduire, veți putea plăti lunar, la fiecare 6 luni, în fiecare an, la fiecare 2 ani sau la fiecare 3 ani. Dacă decideți să parcurgeți distanța cu Panthur și vă abonați pentru o perioadă mai lungă de timp, acestea oferă reduceri de până la 20%.

Gazduire Web Economy

Aceasta este cea mai de bază ofertă, potrivită pentru site-urile mici și mijlocii care pot gestiona o cantitate decentă de trafic. Este relativ ieftin, personal, nu aș găzdui niciun forum sau site-uri de comerț electronic pe acest plan, dar este perfect pentru site-urile de afaceri mici. Trebuie să alegeți din 3 sub-planuri: Mini, Advanced și Professional.

Planul lor Mini oferă spațiu de stocare de 2.000 MB și lățime de bandă de 100.000 MB, în timp ce planul Profesionist vă oferă 10.000 MB stocare și 500.000 MB lățime de bandă. Planul avansat al lui Panthur este ceva intermediar. Prețul pentru Economy Web Hosting începe de la 5 USD pe lună.

Business Web Hosting (Recomandarea noastră!)

Gazduirea web de afaceri este a doua lor soluție – încă accesibilă – care vine cu resurse mai mari în comparație cu găzduirea economiei. Acesta este cel pe care îl recomand de obicei pentru orice afacere, se poate ocupa de o mulțime de trafic!

Business Web Hosting are, de asemenea, 3 opțiuni: bronz (începând de la 20 USD pe lună), argint (30 $ / lună) și aur (60 USD / lună). Un lucru interesant pentru aceste planuri este faptul că acestea diferă doar în spațiul de stocare, în timp ce orice altceva, inclusiv lățimea de bandă este nelimitat. Acest lucru restrânge alegerea la un singur factor, inteligent cum au structurat acest lucru, face procesul ușor chiar și pentru cei mai puțin inteligenți dintre noi.

Stealth Web Gazduire

Stealth Web Gazduire este o formă de găzduire dedicată destinată site-urilor web și platformelor care consumă foarte mult trafic (vorbesc despre site-uri masive de e-commerce, forumuri, site-uri comunitare etc.). În spațiul de stocare, această soluție nu este cu mult diferită de soluțiile Business. Dar iese în evidență prin performanță. Iată cele 3 planuri:

  • Puma, stocare SSD pură de 25.000 MB, 4 GB RAM și 4 nuclee CPU. (50 $ / luna)
  • Leopard, HDD SSD de 50.000 MB, 6 GB RAM și 6 nuclee CPU (100 USD / lună)
  • Panthur, HDD SSD de 75.000 MB, 8 GB RAM și 8 Cores CPU (150 USD / lună)

Acestea sunt câteva specificații mincinoase pentru un server nu? Acest lucru arată cât de serios este Panthur cu soluțiile lor de găzduire. De asemenea, au ceva numit „asistență prioritară bazată pe bilete”, care se aplică numai la Stealth Web Hosting. Înseamnă că, dacă aveți o întrebare sau o problemă, vă veți putea conecta cu un expert în câteva minute. Pentru a asigura un serviciu rapid și fiabil pe acest plan de găzduire, Panthur pune maximum 50 de conturi pe același server.

Gazduire pentru distribuitori (pentru agenții web)

Acest plan vă permite să gestionați un set de conturi dintr-un singur cPanel. Dacă sunteți nou în acest sens, găzduirea revânzătorilor este ideală dacă sunteți un designer web sau un dezvoltator și aveți nevoie de un loc unde să găzduiți site-urile clienților dvs. Acest serviciu de găzduire începe de la 30 USD pe lună. Este foarte asemănător cu gazduirea Web Economy. Singura diferență semnificativă este că veți putea gestiona lucrurile și creați noi conturi în cPanel.

Concluzie

După cum am menționat în rezumat, ne place foarte mult puterea pe care o oferă și cât de competitive sunt prețurile lor … dar lipsa centrelor de date globale, a planurilor WordPress și a altor câteva funcții le revin. Așa că recomandarea noastră merge în continuare pe SiteGround.

RezumatReviewer Matthew RogersData revizuirii 2019-11-25Vizualizarea articolului PanthurAuthor Rating 31star1star1stargrigriNumele produsului PanthurPrice
AUD 5Disponibilitate produs disponibil în stoc

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author