Recenzie One.com

Rating general

Planul cel mai ieftin
Gratuit … inițial

One.com: Un rezumat rapid pentru persoanele care nu au timp (cam toate noi)

Din păcate, pe scurt, nu recomandăm One.com, din câteva motive, dintre care principalele sunt uptime și suport. Să trecem prin câteva probleme pe care le-am găsit.

Fără garanție de funcționare: Da, ai citit acest lucru, nu au nicio garanție că site-ul tău va fi valabil sau pentru cât timp … cu orice alt furnizor de hosting care încearcă să obțină 99,9% uptime, one.com spune nu, nu vom garanta nimic. , nu este un început minunat!

Caracteristici: Deși există câteva caracteristici pe care ne place întotdeauna să le vedem la furnizorii noștri de hosting, cred că backup-urile ar fi una dintre cele mai importante, cu siguranță dacă nu există garanție de uptime sau de performanță … ei bine, pachetul de pornire nu include copii de rezervă, nu mai mari. nu în cartea noastră.

A sustine: Există destul de multe plângeri cu privire la atitudinea lor de susținere care plutește, mult prea multe de ignorat. Se pare că personalul de asistență poate folosi garanția fără uptime (sau performanță) drept scuză pentru tot felul de probleme …

Deci, ceea ce spunem cu adevărat este … există multe alte gazde web, care sunt mult mai bune la toate. Preferatul nostru este încă SiteGround, sunt excelenți la securitate, uptime minunat, suport foarte receptiv, au mai multe centre de date din întreaga lume (inclusiv la Londra) și sunt recomandate oficial de WordPress (ele pot, desigur, aborda orice CMS pe care arunca la ei). Sunt un adevărat neîncrezător, consultați recenzia noastră aici.

Încă sunteți interesat de One.com, citiți mai jos.

Cercetare One.com

One.com Gazduire Recenzie

Compania a fost fondată de Jacob Jensen în 2002 în Danemarca. Până în prezent, are aproximativ 1,5 milioane de clienți care se întind pe 149 de țări. De asemenea, au peste 270 de angajați. One.com a înregistrat companii în Danemarca, Filipine, India și Dubai, ceea ce îi permite să fie competitivă pe piață (inclusiv piața de gazduire web din Marea Britanie, se pare).

Compania oferă diverse produse și servicii, inclusiv Hosting, Website Builder, e-mailuri, înregistrare de domenii și Office 365, printre altele. Au câștigat numeroase premii, precum alegerea editorului Netzsieger printre furnizorii de găzduire web. Revista PC Olanda & Belgia a acordat, de asemenea, One.com drept alegerea editorului pentru cea mai bună gazdă web (ar putea fi ele grozave) … dar chiar nu le putem vedea ca una dintre cele mai bune gazde web.

One.com are echipe de asistență, dezvoltatori și ingineri aflați în India, Dubai și Danemarca. Asistența este oferită în diferite limbi, inclusiv daneză, olandeză, germană, norvegiană, franceză, suedeză și engleză. În fiecare lună, echipa de asistență răspunde la peste 100.000 de întrebări.

Prețuri

One.com oferă patru tipuri de pachete de găzduire. Aceste planuri sunt denumite Starter Starter, Professional, Professional Plus și Business. Planurile menționate pot fi văzute mai jos:

prețuri one.com

Cel mai ieftin plan se numește pachetul Hosting Starter. Costă 2,45 USD pe lună și puteți opta doar pentru un mod anual de plată. Astfel, trebuie să efectuați un total de 29,4 USD. Taxa de configurare costă 13,80 USD. În plus, încă trebuie să plătiți taxa pe valoarea adăugată (TVA) la check out.

Conform One.com, pachetul Hosting Starter este perfect pentru site-uri web de bază, bloguri și găzduire prin email. Vă oferă un spațiu de stocare de 25 GB, care este destul de mult dacă începeți un site web de bază. Puteți avea un singur site web pentru fiecare cont de găzduire. Astfel, dacă aveți un singur site web pentru fiecare cont de găzduire, valoarea de 25 GB spațiu pe disc „ar putea fi” suficientă pentru nevoile dvs. de stocare.

Spațiile de stocare utilizate sunt unități SSD (SSD). Datorită proceselor sale unice, SSD-urile funcționează mai repede decât unitățile tradiționale. Aceasta înseamnă că viteza de încărcare a site-ului dvs. va fi mai rapidă în comparație cu alte persoane care utilizează unități tradiționale ca mijloc de stocare.

Vi se oferă o lățime de bandă nelimitată, ceea ce înseamnă că puteți găzdui o cantitate nelimitată de trafic. Nu trebuie să plătiți în plus pentru o cantitate neobișnuit de mare de spectatori de site-uri. În plus, vi se oferă conturi de e-mail nelimitate. Din nou, nu trebuie să scoateți mai mulți bani pentru căsuțele poștale suplimentare. Puteți atribui conturi de e-mail către diferite persoane responsabile de diferite departamente ale site-ului dvs. web (sau de afaceri).

Pachetul Starting Starter, împreună cu alte pachete, sunt livrate cu un certificat SSL gratuit. Certificatul SSL vă permite să criptați informații sensibile, astfel încât acestea nu pot fi văzute în timp ce acestea sunt transmise de la server la server până când ajunge la destinație. Acest lucru este util dacă site-ul dvs. web gestionează informații importante, cum ar fi numerele cărților de credit.

În plus, certificatul SSL vă permite să convertiți site-ul dvs. de la HTTP la HTTPS. Acesta din urmă este favorizat de Google față de primul în clasamentele motoarelor de căutare. Astfel, a avea un certificat SSL este ca și cum ai lovi două păsări cu o piatră – obții protejarea informațiilor sensibile în timp ce îți îmbunătățești clasamentul în paginile cu rezultatele motorului de căutare..

Vi se oferă un panou de control prietenos, care vă permite să vă gestionați cu ușurință pachetul de găzduire web. Acest panou de control intuitiv vă oferă posibilitatea de a accesa module DNS, fișier și e-mail. Puteți utiliza, de asemenea, pentru a activa suplimente precum SiteLock și MarketGoo.

Opțiuni de asistență

One.com vă oferă diverse opțiuni pentru a obține suport. Aceste opțiuni sunt incluse mai jos:

  • Pagina de stare a sistemului One.com,
  • Baza de cunoștințe de auto-ajutor,
  • Asistență chat online live,
  • Asistență telefonică și
  • Asistență prin e-mail.

Pagina Stare sistem arată disponibilitatea generală a sistemelor din Europa și America. Acesta precizează dacă aceste sisteme sunt funcționale sau nu. În plus, partenerii One.com precum Rushfiles, Sitelock și MarketGoo sunt incluși în această pagină, precum și rapoarte de stare. Rapoartele de întreținere programate pot fi văzute în pagina Stare a sistemului, cu incidente anterioare incluse, de asemenea, informează clienții lor despre evenimentele anterioare importante care au avut loc cu operațiunile lor.

Baza de cunoștințe de auto-ajutor sau Centrul de ajutor așa cum o numește compania, este destul de evident. Conține ghiduri despre modul de configurare și gestionare a pachetelor de care dispuneți. Asistență prin e-mail, telefon și chat online live, sunt disponibile 24/7 pentru a răspunde nevoilor crescânde de asistență ale bazei de clienți.

Când vine vorba de recenzii ale clienților, One.com a acumulat sentimente mixte. Unele recenzii ale clienților au declarat că sistemul lor de asistență pentru clienți a răspuns rapid la întrebări. Ei au experimentat de fapt un serviciu excelent de asistență pentru clienți din partea companiei.

Cu toate acestea, alte recenzii au afirmat că One.com are o echipă de asistență slabă incapabilă să răspundă la întrebări simple și complicate. Cu toate că, a fost rapid să punem mâna pe un reprezentant, majoritatea nu au rezolvat problemele clientului. La final, majoritatea clienților au trebuit să se mute de la One.com la un alt furnizor de găzduire web.

Pro-uri

Când vine vorba de înregistrarea cu One.com, există câteva avantaje. Acestea sunt incluse mai jos:

Lățime de bandă nelimitată

Cu pachetul Starter Starter, veți avea o lățime de bandă nelimitată. Aceasta înseamnă că puteți găzdui o cantitate nelimitată de trafic. Nu veți fi perceput pentru o cantitate mai mult decât de obicei de spectatori de site-uri web.

Conturi de e-mail nelimitate

Chiar și cel mai ieftin pachet vine cu conturi de e-mail nelimitate. Nu trebuie să scoateți mai mulți bani doar pentru a obține un alt serviciu de găzduire prin e-mail. Fiecare persoană asociată site-ului (sau afacerii) dvs. care are nevoie de o adresă de e-mail va avea propriul său cont.

Certificat SSL gratuit

Certificatul SSL vă este oferit gratuit. Acest lucru vă permite să criptați informații sensibile, deoarece acestea sunt transmise de-a lungul diferitelor servere la destinația finală. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că obțineți un pas înaintea concurenței în ceea ce privește clasamentul motoarelor de căutare. După cum puteți sau nu știți, motoarele de căutare precum Google favorizează site-urile web securizate (HTTPS) față de cele care nu sunt sigure (HTTP).

Contra

Există diverse dezavantaje atunci când vine vorba de înregistrarea cu One.com. Mai jos sunt câteva:

Fără garanție de utilizare

Performanța site-ului dvs. web nu este garantată. Majoritatea furnizorilor de găzduire au o garanție de uptime de la 99,95% la 99,99%. Unii chiar oferă o garanție de 100%. Cu toate acestea, cu One.com, această garanție de funcționare nu este disponibilă.

Clienții s-au plâns că site-ul lor a scăzut. Cu toate acestea, reprezentanții de asistență ai companiei au declarat că performanța și timpul de funcționare nu sunt garantate în pachetele lor, astfel încât nu pot face nimic cu privire la coborârea site-ului..

Wow! Aceasta este o îngrijorare serioasă dacă aveți un site web care trebuie să fie online tot timpul pentru a acumula o mulțime de clienți și vânzări. Nu ați dori ca site-ul dvs. să se prăbușească. Și dacă s-a întâmplat de fapt, ai dori ca o echipă de sprijin să fie alături. În mod clar, One.com nu are performanță și fiabilitate de găzduire web.

Depozitare limitată

Planul Starting Hosting vă oferă doar 25 GB spațiu pe disc. S-ar putea să nu fie suficient dacă doriți un site web plin cu imagini și videoclipuri de înaltă calitate. Unele companii de găzduire oferă spațiu de disc nelimitat și în mod clar One.com este în curs de pierdere pentru acesta.

Recenzii mixte privind asistența pentru clienți

Unele recenzii au fost pozitive. Deși unele au fost negative. După cum s-a spus anterior, recenziile negative au afirmat chiar că reprezentanții lor de asistență pentru clienți au reiterat că nu există nicio garanție privind timpul de funcționare și performanța. Acest lucru indică faptul că nu le pasă sau nu pot face nimic dacă performanța site-urilor web scade.

Un bun serviciu de asistență pentru clienți este unul dintre factorii cheie în selectarea unui furnizor de găzduire web. One.com are recenzii mixte și nu puteți paria pe ceva care nu va fi consecvent. Ați dori un site inconsistent, care să urce și să coboare în mod aleatoriu? Desigur că nu.

Fără Backup & Restaurați funcțiile

Cel mai ieftin plan nu are funcții de rezervă și restaurare. Dacă ceva nu merge corect cu site-ul dvs. web și nu îl puteți remedia, nu aveți o copie de rezervă pe care o puteți utiliza pentru a restabili site-ul dvs. Web la un moment dat în care a funcționat. Whew. Este prea rău. Ai începe de la zero în cazul în care ceva nu merge bine. Și nu ai dori asta.

Concluzie

One.com este cu siguranță o companie de hosting care trebuie evitată. Nu au garanții de performanță sau de funcționare și au sentimente mixte de asistență pentru clienți. Acestea sunt caracteristicile cheie de care aveți nevoie într-o companie de găzduire web și în mod clar One.com le lipsește.

O grăsime mare de la noi, în schimb, du-te să vizitați SiteGround!

RezumatReviewer Matthew RogersData revizuirii 2018-08-20Comentariu articol One.com Rating autor 21star1stargrigrigriNumele produsului One.comPrice
GBP 0

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author