Recenzie MidPhase: Uptime uimitor (99,99%), dar un pic cam lent …

Pagina de pornire MidPhase

MidPhase este ieftin.

Cum ar fi, patru dolari pe lună ieftin.

Dacă viața ne-a învățat ceva, deseori ceva ieftin nu este bine.

Adică, MidPhase trebuie să aibă un serviciu de serviciu pentru clienți groaznic, sau cuminte, cum ar fi Web Hosting Pad sau HostMetro. Dreapta?

Patru dolari nu acoperă nici măcar o ceașcă de cafea în aceste zile. Cum pe Terra acoperă costurile nesigur de mari pentru achiziționarea și rularea serverelor de găzduire. Nu mai vorbim de chirie și angajați pentru sediul lor din frumoasa Salt Lake City, Utah.

Dar MidPhase nu este o operație fly-by-night. Sunt din jurul anului 98, au echipe în Marea Britanie, Ucraina și India. De atunci, au fuzionat cu UK2 Group în „2007” (care deține și WestHost).

Ideea este: acesta nu este primul lor rodeo.

Am creat un site web WordPress de bază în iunie 2015, pe „Planul personal de găzduire web” MidPhase, pentru a analiza performanța acestora și a vedea dacă într-adevăr lucruri grozave pot veni în pachete ieftine.

Puteți verifica statisticile de performanță, cum ar fi timpul de funcționare & rapid, pentru tine, făcând clic pe „Istoric” pentru a merge mai adânc.

Beneficiile utilizării găzduirii MidPhase

Primul lucru care vă vine în minte pentru găzduirea de 4 dolari este să stați la telefon cu cineva care nu vă vorbește limba timp de trei ore, în timp ce încercați să determinați de ce site-ul dvs. web este din nou închis. Din fericire, nici nu este aproape de a fi exact.

Iată cum a evoluat MidPhase în procesul nostru de revizuire de 24 de luni.

1. 99.99% Optime peste 24 de luni (este foarte bun)

Față de toate cotele, MidPhase a furnizat 99,99% uptime pe 24 de luni. Nu este doar bun, ci este fenomenal (unul dintre Cel mai bun am văzut după ce am examinat peste treizeci de gazde web până în prezent). În prezent, Bluehost și SiteGround sunt la același nivel.

Uită-te:

Ultima durată de funcționare medie de 12 luni:

 • Media de funcționare medie pentru ianuarie 2020: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii decembrie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii noiembrie 2019: 100%
 • Octombrie 2019 medie de funcționare: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii septembrie 2019: 99,98%
 • Durata medie de utilizare a lunii august 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii iulie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii iunie 2019: 99,99%
 • Media de funcționare medie pentru mai 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii aprilie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii martie 2019: 100%
 • Media de funcționare medie din februarie 2019: 100%

MidPhase ultimele statistici de 24 de luniMedia timpului de funcționare mediu | Vezi statistici

2. Răspunsuri rapide pentru bilete de asistență

OK, timpul de funcționare este excelent. Asta înseamnă că serviciul pentru clienți este un coșmar externalizat. Cum altfel poți rula profitabil cu 4 dolari pe lună?

Le-am testat sistemul de ticketing de asistență și am primit un răspuns detaliat de la Britton (tehnician de asistență) în termen de 40 de minute de la asistența lor pentru clienți. Iată cum a arătat conversația:

Suport MidPhase

Agent de asistență pentru clienți pe MidPhase

Spre deosebire de unele alte gazde, acestea oferă asistență telefonică atât cu numere gratuite, cât și cu numere internaționale.

Până acum, bine!

3. FOARTE ieftin

Am menționat că MidPhase este ieftin?

Un plan pe termen lung, cu opțiunea lor de găzduire partajată cea mai ieftină, apare 3,95 USD pe lună.

Captura? Este cel puțin un an de angajament (care din păcate este un truc standard al industriei).

Oferă un adevărat plan lunar care începe de la 7,95 USD pe lună (merită menționat faptul că unele alte gazde necesită cel puțin o înregistrare de 12 luni, deci este o opțiune decentă pe termen scurt).

Prețul MidPhase

4. Migrații gratuite & transferuri

MidPhase îmbunătățește o tendință comună a industriei prin furnizarea de servicii gratuite de migrare a site-urilor pentru toate conturile cPanel.

Pentru a fi sincer, acest lucru a sunat puțin prea bine pentru a fi adevărat. Multe gazde ar putea oferi un singur site de transfer pentru zero dolari. Dar atunci vă vor percepe scump pentru mai mult.

Alții vă vor percepe până la 150 de dolari pentru a muta orice.

Cu toate acestea, nu MidPhase. Este plăcut să vezi că, în ciuda abordării lor ieftine, ei nu sunt clienții care nu pot face nichel și nu le pot compensa..

Am urmărit repetițiile pentru serviciile clienți pentru a confirma totul. Și suntem încântați să anunțăm că nu vor percepe costuri suplimentare pentru site-uri suplimentare, atât timp cât conturile oferă acces la cPanel.

5. 99,9% Garanție Optime

Testul nostru MidPhase a arătat uptime excelentă în ultimii ani.

Acest lucru nu este surprinzător, având în vedere angajamentul lor de a se pregăti.

Au pe pagina lor o pagină de stare care oferă actualizări în timp real, precum și orice rapoarte sau incidente anterioare.

Dar aceasta nu este partea cea mai bună.

De asemenea, au o garanție de uptime de 99,9% pentru pachetele de găzduire.

Renunțați sub acest prag și puteți solicita un credit pentru cont.

Cu toate acestea, bazându-ne pe experiența noastră de până acum, nu trebuie să le întrebați mult prea des despre acest lucru.

Cea mai scăzută cifră lunară de funcționare pe care am văzut-o este 99,98%. Și aceasta este cu mult peste minimul de 99,9% pe care îl păstrează.

Contra folosirii găzduirii MidPhase

Găzduirea de patru dolari nu poate fi perfectă. Există câteva dezavantaje care trebuie luate în considerare dacă apreciați celelalte funcții de găzduire.

1. Viteza medie lenta

Timpul de funcționare al MidPhase este excelent. Asistența lor pentru clienți este atentă.

Din păcate, nu se poate spune același lucru pentru timpul de încărcare a paginii și viteza. Ultima noastră analiză de 24 de luni a arătat un an viteza medie de 1.135ms.

Nici groaznic, nici grozav.

Dar ieftin! Și aproape cel mai rapid pentru acea gamă de prețuri.

Dacă viteza este o prioritate maximă (care ar trebui să fie pentru site-urile comerciale, deoarece afectează capacitatea de utilizare, conversii și clasamente de căutare), este posibil să doriți să cântăriți costurile față de beneficii în acest moment..

Durata medie de încărcare a ultimelor 12 luni

MidPhase ultimele statistici detaliate de 12 luniViteza medie MidPhase 2019-2020 | Vezi statistici

In concluzie: Aceste tipuri de timp de încărcare nu sunt neapărat rele. De exemplu, furnizorii de hosting mai populari și mai scumpi nu au reușit să încarce un site web mai repede decât 1 secundă.

2. Garanție neclară de înapoiere a banilor

Multe gazde web vor oferi o garanție standard de returnare de 30 de zile. Unii chiar ajung până la întinderea acestei perioade până la 90 (sau 97!) Zile pentru a vă asigura că sunteți mulțumit de serviciul lor înainte de a vă angaja.

Am găsit mențiuni cu privire la o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile pentru WordPress și opțiunile lor comune de plan de găzduire. Rețineți că nu am găsit aceleași garanții pentru multe dintre celelalte servicii ale acestora.

Există, de asemenea, o mulțime de răspunsuri la biroul de asistență (ca acesta), care confirmă faptul că există un fel de rambursare de 30 de zile.

Ei recomandă să citiți termenii lor pentru mai multe detalii, dar aceasta este o parte a problemei: nu există o mulțime de informații acolo, nici.

Deci, credem că ar trebui să fii bun la 30 de zile.

Ceva de luat în considerare și, eventual, să vă întrebați dacă încercați să profitați de această rată scăzută, pe termen lung.

3. Securitate? Pe cineva, pe cineva? Bueller?

Multe gazde web vor oferi o listă lungă de aplicații de securitate disponibile cu câteva clicuri simple pentru a bloca site-ul dvs. și a proteja lucrurile în siguranță de încercările nefaste. Unii vor merge chiar și mai departe, efectuând servicii de întreținere preventivă pentru a vă asigura că sunteți OK.

Nu am găsit aceleași opțiuni de asistență cu MidPhase. O altă posibilitate de a lua în considerare sau de a vă întreba despre momentul înscrierii.

4. Prețuri de reînnoire înaltă (pentru toate produsele)

Prețul autocolant de 3,95 USD / lună al MidPhase pentru pachetul lor personal de găzduire web arată destul de bine la suprafață.

Cu toate acestea, dacă ați participat la joc atâta timp cât avem, veți ști că prețurile publicitate vin de obicei cu câteva „achiziții” care pot reveni să vă bântuie dacă nu sunteți atenți.

Din păcate, MidPhase nu este diferit în acest caz.

Cea mai mare captură, în acest caz, este costul ridicat de reînnoire la expirarea primului plan. În principiu, prețul dvs. se va dubla, indiferent de planurile pe care le alegeți.

Personalul de găzduire web, de exemplu, merge de la 3,95 USD / lună până la 6,95 USD / lună. Planul Profesional merge de la 4,95 USD / lună la 8,95 USD / lună, în timp ce cel de Afaceri crește și de la 5,95 USD / lună la 10,95 USD / lună.

Prețurile de reînnoire MidPhase cresc rapid.

Bummer, corect?

Cu excepția acestui lucru:

Aceasta nu este chiar cea mai gravă creștere a prețurilor pe care am găsit-o.

Nu, luxul este rezervat înregistrărilor de domeniu. Primul an va costa 15,99 dolari. Este puțin cam ridicat, dar nu este prea rău în marea schemă a lucrurilor.

Problema apare atunci când este timpul pentru reînnoirea prețului domeniului. Prețurile de reînnoire mai mari decât cele obișnuite sunt destul de frecvente în spațiul de găzduire. Dar nu este în domenii. Îți plătești taxa anuală și nu se schimbă aproape niciodată, indiferent cât timp o ai.

MidPhase, pe de altă parte, va crește prețul domeniului dvs. de la 15,99 USD / an până la 45,99 USD / an! Este absurd dacă suntem sinceri.

Practic, aceștia se bazează pe clienți, știind bine că probabilitatea de a dori să vă mutați domeniul sau găzduirea după primul an este slabă. Așa că profită de „costurile de schimbare” pentru a vă atinge prețurile.

Sunați-ne nebuni, dar nu suntem fani uriași ai practicilor de afaceri care sunt concepute pentru a pedepsi în mod specific clienții fideli.

Prețuri MidPhase, Planuri de găzduire & Idei sumare

Iată o prezentare rapidă a planurilor de găzduire MidPhase care vă ajută să determinați dacă acestea sunt potrivite pentru dvs.:

Prețuri și planuri MidPhase

Planuri de gazduire partajate:

 • „Personal Web Gazduire” plan începe de la 3,95 USD pe lună (pentru un angajament de un an). Permite 1 site web, 1 subdomeniu, 1 bază de date și e-mailuri nelimitate.
 • Planul lor de „Găzduire profesională” începe de la 4,95 USD pe lună (același angajament pe un an de trei ani). Permite până la 3 site-uri web și 3 baze de date și maximum 5 subdomenii. De asemenea, este livrat cu e-mailuri nelimitate și puteți avea suplimente precum o adresă IP dedicată, un certificat SSL și analize web pentru o taxă suplimentară.
 • Planul lor de „Business Hosting” începe de la 5,95 USD pe lună (un angajament de la un an la trei). Vine cu site-uri web nelimitate, baze de date nelimitate, subdomenii nelimitate și e-mailuri nelimitate. De asemenea, vine cu o adresă IP dedicată gratuită, un certificat SSL gratuit și analize web gratuite.

Toate planurile lor de găzduire partajate vin cu spațiu web nelimitat, lățime de bandă nelimitată și un nume de domeniu gratuit.

 • Domeniu gratuit: Da.
 • Ușor de înregistrare: Proces de înregistrare în trei pași ușor și ușor de utilizat.
 • Metode de plata: Card de credit, PayPal.
 • Taxe și clauze ascunse: Există o limită de 200.000 de fișiere și dimensiunea acumulată a bazei de date de 10 GB pe toate conturile de găzduire partajate. Depășirea acestei limite poate duce la rezilierea contului.
 • upsells: Multe urări. Nu e amuzant.
 • activare cont: Activare rapidă a contului.
 • Panou de control și experiență tablou de bord: cPanel.
 • Instalarea aplicațiilor și CMS-urilor (WordPress, Joomla etc.): Instalare rapidă și ușoară a aplicațiilor populare și a CMS-urilor cu Softaculous.

Recomandăm MidPhase?

Există întrebări serioase de luat în considerare înainte de a vă înscrie la MidPhase. În primul rând – viteză. Dar și garanțiile de returnare a banilor și caracteristicile de securitate.

În ciuda acestui fapt, dacă căutați o opțiune rapidă și ieftină, cu timp de funcționare și suport bun, MidPhase ar putea să merite o rulare a zarurilor. În acest caz, recomandăm lor.

P.S. Dacă doriți să vedeți furnizori de găzduire care s-au clasat peste MidPhase, consultați aici gazdele noastre cele mai performante.

Ați folosit MidPhase? Vă rugăm să lăsați recenzia dvs. MidPhase bazată pe experiența dvs. – pozitivă sau negativă – pentru a ne ajuta să oferim recenzii sincere și transparente.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author