Recenzie HostPapa

Logo HostPapa

Rating general

Planul cel mai ieftin
CAD 3,36 $ / lună – 3,36 USD / lună – 3,95 USD / lună

Această recenzie este axată pe HostPapa ca gazdă web pentru Canada, dar cea mai mare parte a recenziei se aplică și dacă doriți să le utilizați pentru o altă țară. HostPapa este prin și prin canadian, sediile lor și centrele de date sunt ambele în Toronto, ȘI încasează CAD (ceea ce este greu de găsit în aceste zile, deoarece majoritatea gazdelor web încasează în USD). Îi recomandăm cu plăcere ca un furnizor excelent de găzduire web pentru Canada (deși în general sunt o alegere excelentă pentru orice țară cu adevărat)!

În general, ne uităm la următoarele 4 aspecte ale unei gazde web pentru a determina calitatea sa generală: Ușor de utilizat, Viteză (la nivel global), Suport și Uptime. HostPapa a marcat foarte bine la toate punctele!

Motive pentru alegerea HostPapa

Să începem cu ceea ce considerăm cele mai bune caracteristici ale HostPapa, cele care le oferă imediat avantajul concurenței. Pentru majoritatea oamenilor care caută o gazdă web decentă, următorul rezumat rapid este suficient pentru a-i convinge că HostPapa este cel care trebuie.

 1. Servere în Canada: Pentru mulți oameni, acesta este cel mai important punct de decizie. Majoritatea gazdelor web care fac publicitate ca gazde web „canadiene”, au doar servere în SUA. HostPapa are de fapt servere în Canada (Toronto trebuie să fie specifice), ceea ce înseamnă un timp de încărcare mai mic pentru o audiență canadiană.
 2. Suport 24/7: Super util, și asta prin telefon, chat și bilete, alegerea este a ta. Ele oferă chiar 30 de minute sesiuni unu la unu pentru a vă ajuta să vă configurați corect.
 3. Multe lucruri gratuite: Nume de domeniu gratuit, certificate SSL gratuite, integrare CDN gratuită, migrație gratuită a site-ului … ne place!
 4. Garanție de returnare de 30 de zile: Nu ești fericit din niciun motiv? Nicio problemă, nu ai nimic de pierdut.
 5. O mulțime de spații pe disc: Planul lor de bază este dotat cu 100 GB, suficient pentru a alimenta un mare magazin de comerț electronic … nu veți rămâne fără spațiu pe disc în curând.

Este cu adevărat un dezbracător. În ceea ce privește costurile, au 3 planuri de găzduire, cel mai accesibil plan al acestora începe de la numai CAD 3,36 USD / lună!

Cercetare gazduire HostPapa

Recenzie HostPapa

HostPapa este o companie privată care se concentrează pe furnizarea de servicii de găzduire, inclusiv servere private (VPS) partajate, revânzător și virtual. Compania a fost fondată în 2006 de Jamie Opalchuk. Sediul principal are sediul în Canada, cu majoritatea clienților cu domiciliul în Canada.

HostPapa își asumă în serios responsabilitatea corporativă. Sunt una dintre primele companii canadiene de găzduire web care și-au asumat angajamentul de a face ecologii. Ei iau în considerare măsurile de protecție a mediului prin utilizarea energiei regenerabile 100% ecologice. Serverele lor web, spațiile de birou și centrele de date sunt alimentate cu energie regenerabilă.

Compania a obținut premii atât pentru companii, cât și pentru industrie. Au o acreditare de la Better Business Bureau (BBB). În perioada 2013-2016, aceștia au obținut un premiu de la Profit 500 drept una dintre cele mai rapide companii din Canada.

Prețuri

Vom parcurge planurile de mai jos, veți observa că prețul este mai mare aici … acesta este prețul normal pe care HostPapa îl are, dar parcurgând unul dintre linkurile mele de recenzie, puteți să vă apucați un plan cu doar 3,36 USD. Acum, să avem aspect, HostPapa oferă trei tipuri de planuri de găzduire web. Acestea se numesc „Starter”, „Business” și „Business Pro”.

Gazduire Web HostPapa

Cel mai ieftin plan Starter costă 3,95 CAD pe lună dacă plătiți timp de 36 de luni în avans. Cu toate acestea, vă va costa 4,95 CAD și 5,95 CAD pe lună dacă plătiți cel puțin 24 de luni, respectiv 12 luni. Cu planurile lor, nu puteți opta pentru un mod de plată lunar pe lună.

Planul de pornire vă oferă posibilitatea de a găzdui două site-uri web în contul de găzduire. În plus, vă oferă spațiu de stocare în valoare de 100 GB. Ceea ce este bun este că oferă lățime de bandă nelimitată. Aceasta înseamnă că puteți transfera date nelimitate de pe server pe dispozitivul care solicită datele. Cel mai ieftin plan vă oferă, de asemenea, o înregistrare gratuită a unui nume de domeniu dacă optați pentru planuri care au o durată de 12 luni sau mai mare.

HostPapa vă oferă posibilitatea de a construi un site web în câteva minute cu constructorul său de site-uri ușor de utilizat. Nu aveți nevoie de nicio experiență de codare sau proiectare pentru a vă crea propriul site web. Are o capacitate de drag-and-drop și vă oferă o varietate de widget-uri și aplicații. În plus, oferă sute de șabloane de site-uri uimitoare, potrivite pentru o varietate de nișe. Acestea oferă panouri de control prietenoase și tablouri de bord HostPapa pentru a gestiona toate produsele și / sau serviciile pe care le-ați folosit.

Dacă vă plac site-urile web bazate pe WordPress, atunci HostPapa este compania de găzduire pentru dvs. Puteți instala mai mult de 400 de aplicații cu funcții de instalare cu 1 clic. Aceste aplicații includ WordPress, Joomla și o varietate de instrumente pentru afaceri mici.

Dacă doriți să migrați site-ul dvs. web, HostPapa te-ar ajuta să îl faci gratuit. Și dacă site-ul dvs. web gestionează informații sensibile, compania oferă, de asemenea, un SSL gratuit Encrypt SSL. Acest lucru este bun atât pentru protejarea informațiilor sensibile, cât și pentru îmbunătățirea clasamentului site-ului dvs. web în motoarele de căutare precum Google, Yahoo! și Bing.

Experiența utilizatorului este superioară, deoarece HostPapa oferă performanță îmbunătățită a site-ului web printr-o combinație de rețelele uimitoare de livrare Cloudflare și serverele SuperMicro. Prin serverele lor puternice, utilizatorii nu vor experimenta întârzieri și nu vor observa indicii privind performanțele slabe ale site-ului. În plus, ei promit un timp de funcționare de 99,99%, care vă ajută să evitați blocarea și oprirea site-urilor.

Opțiuni de asistență

Incredibil, după cum pare, HostPapa vă oferă aproape toate opțiunile de asistență pentru clienți:

 • Le puteți apela prin telefon,
 • Puteți trimite o scrisoare de fax,
 • Le puteți trimite prin e-mail,
 • Le puteți contacta prin intermediul serviciului de chat live,
 • Puteți opta pentru baza de cunoștințe de auto-ajutor și tutoriale video,
 • Puteți accesa un webinar săptămânal pentru mai multe cunoștințe,
 • Puteți verifica starea rețelei prin intermediul site-ului lor web și
 • Puteți opta pentru o sesiune de formare video gratuită și exclusivă one-one cu un expert de la HostPapa.

Bazele de cunoștințe și tutorialele video de ajutor ale companiei sunt suficiente pentru a vă ajuta să aflați cum să vă funcționați site-ul. Se mândresc cu furnizarea serviciului de asistență 24 × 7 prin e-mail, transmiterea de bilete de asistență, chat live, telefon și fax.

Un lucru unic despre HostPapa este furnizarea acestora de o pagină web care include Starea rețelei a companiei. În starea rețelei lor, puteți verifica dacă compania se confruntă cu întreruperi de servicii, întreruperi de servicii și diverse probleme cu produsele și / sau serviciile lor..

De exemplu, puteți verifica dacă există o problemă cu servicii FTP, panouri de control DNS, servicii de livrare prin poștă, servicii de baze de date mySQL și altele. Pagina lor Stare rețea include, de asemenea, planificări de întreținere planificate. Toate acestea sunt foarte utile pentru proprietarii de site-uri ca tine. Vă permite să planificați și să vă gândiți din timp când vine vorba de site-ul dvs. web.

Când vine vorba de recenzii, HostPapa este un câștigător clar. Cei mai mulți utilizatori au experimentat o asistență excelentă pentru clienți, care au furnizat linii directoare de depanare în funcție de nevoile lor. Aproape fiecare analiză a declarat că echipa de asistență este foarte profesională și la timp. Și unii chiar spun că echipa lor de asistență a depășit așteptările utilizatorilor.

Pro-uri

Înscrierea cu HostPapa are avantaje clare. Aici sunt câțiva dintre ei:

Înregistrare pe domenii gratuite

Dacă optați pentru planuri care sunt plătite cu 12 luni (sau mai mult) în avans, puteți obține o înregistrare gratuită a domeniului. Aceasta înseamnă că puteți să vă creați propriul nume de domeniu gratuit. Acest lucru vă poate economisi câțiva bani, deoarece nu este necesar să plătiți pentru numele de domeniu al site-ului dvs..

Lățime de bandă nelimitată

Când site-ul dvs. web primește mii sau chiar milioane de utilizatori pe zi, veți avea nevoie de o cantitate mare de lățime de bandă. Cu Planul de pornire al HostPapa, veți obține o lățime de bandă nelimitată permițându-vă să vă găzduiți mai mulți utilizatori de site-uri pe tot parcursul zilei.

Criptați SSL gratuit

Utilizatorii devin mai războiți în zilele noastre. Criptarea și securitatea site-ului web au devenit un motiv comun pentru majoritatea proprietarilor de site-uri web. HostPapa vă oferă gratuit SSC Encrypt SSL pentru a face site-ul dvs. mai securizat. Puteți proteja informațiile sensibile ale utilizatorilor dvs. atunci când optați pentru această caracteristică.

Suport excelent pentru clienți

HostPapa oferă un serviciu uluitor de asistență pentru clienți. În afară de mai multe opțiuni de a le contacta pentru asistență de înaltă clasă, puteți opta, de asemenea, pentru o sesiune de antrenament gratuită unu la unu. Acest lucru poate fi foarte valoros, mai ales dacă nu cunoașteți funiile de găzduire web și de gestionare a cPanel.

Garanție de returnare a banilor de 30 de zile

Fara intrebari. Dacă nu sunteți mulțumit de serviciul lor, vă oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Acest lucru este util pentru începătorii de acolo care încearcă mai mulți furnizori de hosting înainte de a se angaja cu o singură companie.

1-Faceți clic pe Instalarea aplicațiilor

Cu interfața lor, puteți instala o mulțime de aplicații alegând dintre cele peste 400 de instrumente disponibile. Instrumentele pentru afaceri mici sunt incluse în pachet și vin și cu WordPress și Joomla. Dacă nu aveți experiență de codare, atunci utilizarea funcțiilor de instalare cu un clic vă poate ajuta în mod neașteptat să vă creați site-urile web.

Contra

Fără conturi de e-mail în planul de bază

Planul de pornire nu vă oferă căsuțe poștale pentru site-ul dvs. web. Astfel, trebuie să optați pentru următorul plan pentru a obține conturi de e-mail nelimitate. Planul de pornire s-ar putea să nu fie pentru dvs. mai ales dacă aveți nevoie de un cont de e-mail cu numele dvs. de domeniu (de ex. [email protected]).

Concluzie

Imitând rezumatul în vârf, HostPapa este cu siguranță o alegere excelentă, foarte recomandată. Servere rapide în Canada, prețuri CAD, asistență excelentă pentru clienți, sediul central din Toronto … este un concept fără probleme!

RezumatReviewer Matthew RogersData revizuirii 23.09.2019Articol revizuit GazdăPapa Evaluare autor 51star1star1star1star1starNumele produsului HostPapaPrice
CAD 3,36

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author