Recenzie HostNine: gazdă rapidă cu una dintre cele mai proaste activități (Citește de ce)

Recenzie HostNine

HostNine este una dintre fețele mai tinere din web hosting, fondată inițial în 2006.

Făcând o promisiune inițială, au fost scoase la iveală în 2012 de EIG, care deține, de asemenea, unele dintre cele mai mari mărci de găzduire precum HostGator și Bluehost.

Toate gazdele le place să extindă adevărul un pic atunci când vine vorba de reclamații promoționale pe site-ul lor web.

Au pus pe site-ul lor site-uri de sunet captivante, indiferent de fapte, care încearcă să se reducă doar de reputație.

Am achiziționat „Planul personal” al HostNine în iunie 2015, înființând un site web WordPress pentru monitorizarea și rularea testelor în ultimele luni. Am compilat cele mai importante date, inclusiv timpul de funcționare & viteză și sunt gata să ia o hotărâre în această revizuire imparțială, susținută de fapte și statistici.

Beneficiile utilizării HostNine Hosting

HostNine a livrat mărfurile în câteva domenii diferite, inclusiv un site modern modern, ușor de utilizat și o garanție plăcută de returnare a banilor.

Aruncați o privire la profesioniști:

1. Înregistrare ușor de utilizat și procesul de înscriere

Majoritatea principalelor gazde web au fost începute în anii 1990 sau la începutul anilor 2000. Site-urile lor, în cea mai mare parte, arată așa.

Multe sunt învechite, dificil de utilizat și pur și simplu neatinse. Sunt dificile de navigat și de găsit informații simple, care devin mai problematice doar pe dispozitivele mobile (care nu erau atunci când unele dintre aceste site-uri au fost proiectate inițial din aspectul acesteia).

Din fericire, HostNine are un site web contemporan, cu o organizare clară și atenție la ierarhia informațiilor care vă face viața simplă.

Sperăm, că atenția la detalii și concentrarea pe punctul de vedere al utilizatorului este un semn al lucrurilor viitoare …

2. Capacitatea de a alege diferite centre de date

HostNine are centre de date în șase locații diferite, inclusiv SUA, Marea Britanie, Singapore, Canada, Australia și Amsterdam.

În timp ce cea mai ieftină opțiune de găzduire partajată poate fi găzduită doar în centrul de date al SUA, puteți alege propria locație cu celelalte planuri ale acestora.

3. Migrații site-uri gratuitemigrații gratuite hostnine

HostNine oferă migrații gratuite ale site-urilor web pentru toți clienții noștri, atât timp cât gazda anterioară oferă acces la cPanel.

Nu există un preț ridicat de trei cifre pentru a vă muta primul site. Și nici un preț per site, dacă aveți multe dintre ele.

Acest lucru face ca HostNine să se potrivească perfect dacă aveți deja o suită de site-uri de gestionat.

4. Fără majorarea prețurilor de reînnoire

De asemenea, HostNine nu dublează sau nu triplă prețul de reînnoire a planului dvs. de găzduire. Orice vei plăti în prima zi este același pe care îl vei plăti în ultima.

În comparație, alte gazde își vor începe prețurile la doar câțiva dolari în fiecare lună. Apoi, când este timpul pentru reînnoirea planului tău, acesta se apropie de zece sau douăzeci pe lună.

Deci, din fericire, nu trebuie să vă faceți griji pentru aceleași creșteri de preț care vă surprind în câțiva ani.

5. Garanție de înapoiere de 45 de zile (și credite verificate)

HostNine oferă o rambursare completă de 45 de zile. În cazul în care clienții noi sunt nemulțumiți din orice motiv, puteți obține totul înapoi, minus costul pentru orice „nume de domeniu, certificat SSL, licență WHMCS, adresă IP dedicată și taxe de procesare” în conformitate cu Termenii și condițiile lor.

Noile planuri vor oferi „gratuit” unele dintre acestea, cum ar fi numele de domeniu și certificatele SSL. Dar dacă încercați să solicitați o rambursare, costurile pentru fiecare dintre acestea pot fi, de asemenea, deduse.

Cronologia de 45 de zile a HostNine acoperă suma completă a rambursării. Cu toate acestea, dacă doriți să solicitați o rambursare de un an la o afacere de trei ani, acestea vor oferi rambursarea unei sume proporționale.

Este foarte mare, având în vedere faptul că multe alte gazde nu extind același lux. Așadar, odată ce se închide fereastra inițială de rambursare, nu veți mai putea primi înapoi nimic altceva preplătit (indiferent cât timp).

Rambursările vor fi efectuate prin metoda de plată inițială în cazul creditului, debitului sau PayPal-ului. Verificările, comenzile de bani și transferurile bancare nu sunt eligibile pentru rambursare.

Contra folosind HostNine Hosting

De obicei, dacă o companie de găzduire web va lupta oriunde (obținând elementele de bază cum ar fi dreptul de funcționare), va fi viteza. Nu este cazul cu HostNine …

Iată detaliile sumbre ale uneia dintre cele mai grave evenimente pe care le-am văzut după analizarea a aproape 30 de alte gazde web.

1. Suport ineficient

Prima noastră experiență cu asistența clienților HostNine a fost bună.

S-au conectat în câteva minute și au răspuns la toate întrebările noastre relativ repede și a fost o experiență grozavă în general.

Asistență HostNine

Dar apoi, site-ul nostru a coborât. Și tot ce am primit a fost UN UN e-mail de la ei.

HostNine eșuează

Email de la HostNine

Asta e.

DOUĂ luni de oprire, și un singur e-mail în care au admis practic că nu au de gând să recupereze datele și nici nu au copii de rezervă. Nici măcar o ofertă de rambursare pentru cele două luni de a fi offline.

Iată chestia.

Nu este faptul că asistența lor pentru clienți este într-adevăr groaznică (ca și alte alte gazde web pe care le-am revizuit). Am avut rezultate fantastice în tratarea lor cu noi înșine.

Dar atunci când timpul de funcționare al companiei lor este atât de atroce, mâinile lor sunt legate. Nu pot face multe, cu excepția coborârii cu nava în timp ce se scufundă.

Cercetările ulterioare au susținut acest lucru, suportul clienților neputând face mult pentru a ajuta alți clienți, fie:

 • Ajutorul live este o glumă întrucât nu pot face altceva decât să ajute pe cineva să recupereze o parolă sau să deschidă un bilet de ajutor la care nimeni nu va răspunde peste 72 de ore. Acesta a fost motivul EXACT pentru care am plecat de la HostGator și acum voi faceți ACELAȘI lucru! # Patetic“
 • „Deci… .30 de ore așteptați un răspuns la un bilet de asistență.”
 • 3 bilete de asistență începând de sâmbătă + Fără răspunsuri pe oricare dintre ele, în afară de „ne uităm în ea” (care a fost acum 2 zile) = Tocmai am mutat toate site-urile mele într-o nouă gazdă. “

Din păcate, serviciul lor pentru clienți este vinovat prin asociere în acest caz.

2. Destul de rău timp – 99,87%

În ultimele 24 de luni, acestea au obținut doar 99,87% – mult sub media industriei de 99,93%. Am fost extrem de dezamăgiți, să spunem cel mai puțin.

Aparent, nu eram singurii. Efectuăm un control de fond pentru fiecare gazdă revizuită pentru a oferi un profil bine rotunjit care nu va fi victima prejudecății.

În acest caz, majoritatea copleșitoare a recenziilor pe care le-am văzut direct de la alți clienți susțin experiența noastră. Uită-te:

 • „Tocmai am pierdut cel de-al treilea client la rând, deoarece e-mailurile lor nu funcționează de o săptămână…”
 • „Site-ul meu a scăzut acum 4 zile.”
 • „Dacă 18 site-uri au scăzut săptămâna trecută timp de peste 24 de ore…. Două servere au fost listate la negru și e-mailurile clientului meu au fost reduse timp de trei zile și nu contau fără sfârșit la vedere”
 • „Site-urile mele au scăzut din nou … toti. Și s-au răspândit pe o duzină de servere diferite. Nu sunt sigur cât de mult pot să iau acest serviciu prost. ”

Aceasta nu pictează o imagine foarte roz.

Durata medie de funcționare a ultimelor 12 luni:

 • Media de funcționare medie pentru ianuarie 2020: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii decembrie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii noiembrie 2019: 100%
 • Octombrie 2019 medie de funcționare: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii septembrie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii august 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii iulie 2019: 99,90%
 • Durata medie de utilizare a lunii iunie 2019: 100%
 • Media de funcționare medie pentru mai 2019: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii aprilie 2019: 99,93%
 • Durata medie de utilizare a lunii martie 2019: 99,76%
 • Media de funcționare medie din februarie 2019: 100%

HostNine statisticile din ultimele 24 de luniMedia de funcționare HostNine medie | Vezi statistici

3. Timp lent de încărcare a paginii – 931ms

HostNine a livrat timp de încărcare a paginilor destul de lent, în perioada de testare de 24 de luni, care se ridică la o medie de 931ms.

Au început destul de puternic, dar în ultimele luni, HostNine a arătat constant rezultate lente care afectează viteza medie de timp mare.

Durata medie de încărcare a ultimelor 12 luni:

HostNine timp mediu de încărcare de 12 luniViteza medie HostNine 2019-2020 | Vezi statistici

4. Planul „ieftin” limitat

Este posibil ca HostNine să nu vă mărească costurile de reînnoire, dar acestea oferă cele mai ieftine tarife doar dacă vă înscrieți pe termen lung. O singură lună vă va costa 9,12 USD și va scădea la 7,69 USD / lună numai dacă plătiți în avans 2 sau 3 ani.

Acest plan ieftin nu include, de asemenea, un nume de domeniu gratuit (deci va fi un alt ~ 15 USD / an) și acces numai la un centru de date din S.U.A..

Deci este un plan destul de limitat pentru un punct de preț mai mare. Nu este o valoare excelentă.

Prețuri HostNine, Planuri de găzduire & Idei sumare

HostNine oferă servicii de hosting distribuite, revânzători, VPS și dedicat – indiferent de nivelul de servicii de care aveți nevoie, îl veți găsi împreună cu ei. Mai jos este o prezentare rapidă a planurilor lor de găzduire partajate:

 • Planul personal: Acest plan începe de la 7,69 USD pe lună. Suporta 1 nume de domeniu. Serverul dvs. va fi situat în S.U.A..
 • Plan de afaceri: Acest plan începe de la 12,20 USD pe lună. Suporta nume de domeniu nelimitate, vine cu un nume de domeniu gratuit și puteți alege servere din SUA, Marea Britanie, Singapore, Canada, Australia și Amsterdam.
 • Planul de întreprindere: Acest plan începe de la 16,49 USD pe lună. Acceptă domenii nelimitate, vine cu un nume de domeniu gratuit și puteți alege servere din SUA, Marea Britanie, Singapore, Canada, Australia și Amsterdam.

Toate planurile de găzduire partajate vin cu stocare și lățime de bandă nelimitate.

Prețuri și planuri HostNine

 • Ușor de înregistrare: Înregistrare pe o pagină. Proces de înregistrare foarte ușor.
 • Metode de plata: Card de credit, PayPal.
 • Taxe și clauze ascunse: O limită de 10 procente de utilizare a procesorului, 5% sau 512 MB de memorie, 50 de procese de rulare, 15 minute de maximă timp de execuție maximă, 150.000 de inode totale și 500 de mesaje de e-mail ieșite pe o perioadă de 60 de minute este plasată pe conturile de hosting distribuite și distribuite.
 • upsells: Foarte puține urări.
 • activare cont: Activare foarte rapidă.
 • Panou de control și experiență tablou de bord: cPanel.
 • Instalarea aplicațiilor și CMS-urilor (WordPress, Joomla etc.): Instalarea rapidă și ușoară a aplicațiilor și CMS-urilor populare prin Softaculous.

Recomandăm HostNine?

Doar dacă ești masochist.

Glume deoparte – încă nu.

Ar putea fi peste medie dacă viteza paginii lor și alte câteva categorii s-ar comporta bine.

Din păcate, timpul lor de funcționare a fost un coșmar, ceea ce a dus restul performanței companiei ca un albatros. S-au arătat uptime foarte promițătoare în unele luni, dar este prea puțin de încredere să le recomand.

Susținerile lor îndrăznețe la început au fost aproape o minciună totală, care, pe deasupra, nu ne lasă cu o senzație bună, caldă și neplăcută.

P.S. Dacă doriți să vedeți furnizori de găzduire care s-au clasat mai sus de HostNine, consultați cele mai bune servicii de găzduire web aici.

Aveți vreo experiență cu HostNine? Vă rugăm să lăsați o recenzie mai jos – bună sau rea – nu contează cu adevărat atât timp cât este transparentă și onestă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author